Kuinka varmuuskopioida tekstiviestejä Androidilla

Älypuhelimet ovat pieniä, helppo syrjäyttää, helppo pudottaa ja särkyä. Kaikki nämä rakkaiden kuvat, videot ja viestit – mitä heille tapahtuu, kun puhelin katoaa, varastetaan tai rikkoutuu?


Olet ehkä lukinnut yhden tai useamman viestin estääksesi niitä vahingossa poistumasta, mutta se ei ole sama kuin varmuuskopio.

Olen melko perusteellinen varmuuskopioiden suhteen – jopa tekstiviestejä. Se on ilmainen, helppo, enkä koskaan huolehdi muistojen, kuvien, reseptien tai tärkeiden viestien menetyksestä. Minun ei tarvitse “merkitä” tai “lukita” mitään tekstiviestejä tallentamiseksi, koska ne kaikki varmuuskopioidaan pilveen automaattisesti.

Aion näyttää tässä artikkelissa, kuinka varmuuskopioida yhteystietoja ja tekstiviestejä Androidilla. Olen käyttänyt sekä Android- että iPhone-laitteita ja useita eri menetelmiä tietojen varmuuskopiointiin. Käytän SMSBackup + -sovellusta Androidissa varmuuskopioidakseni viestit Gmailiin, ja näytän sinulle, kuinka tehdä sama täällä. Kosketan myös joitain muita Play Kaupassa saatavilla olevia sovelluksia, jos haluat mieluummin varmuuskopiosi SD-kortilla tai muulla pilviratkaisulla.

Käsittelen lyhyesti viestien viemistä itse, jos haluat oppia varmuuskopioimaan tekstiviestit Androidilla ilman sovellusta. Se on mahdollista, mutta riippuu käyttäjän puhelimesta ja Android-versiosta – jotkut versiot eivät salli käyttäjien tuoda / viedä viestejä SD-kortille.

Kuinka varmuuskopioida tekstiviestejä Androidilla ilman sovellusta

Koska jotkut käyttäjät eivät ehkä halua asentaa sovellusta, näytän sinulle, kuinka varmuuskopioida Android-tekstiviestit SD-kortille. Ihannetapauksessa tekisit tämän kahdesti, säilytä yksi SD-kortti turvallisessa paikassa, jos toinen katoaa.

Tämä prosessi on työläs, jos varmuuskopioit enemmän kuin muutama viesti. Sinun on avattava varmuuskopioitava viesti ja napautettava näytön “Asetukset” tai “Valikko” -painiketta. Etsi vaihtoehto, joka sanoo “tallenna” tai “vie”, ja valitse SD-kortti.

Sinun täytyy toistaa tämä jokaiselle tallennettavalle viestille. Säästä aikaa asentamalla ja käyttämällä jotakin tässä mainituista sovelluksista. Näytän sinulle kuinka varmuuskopioida tekstiviestit Android-tietokoneelle tai SD-kortille sekä pilveen.

Mitä tarvitset

Tarvitset pääsyn johonkin alla olevista sovelluksista:

 • SMSBackup+
 • Super varmuuskopio
 • SMS-varmuuskopio & Palauttaa

Kaikki nämä sovellukset ovat saatavilla Google Play Kaupassa. Jos et jostain syystä pääse kauppaan, SMSBackup + tarjoaa QR-koodin, jonka voit skannata asentaaksesi sovelluksen.

Tarvitset myös sijainnin uusien varmuuskopioiden, kuten SD-kortin, tietokoneen / kannettavan tietokoneen tai pilvitallennustilan, kuten Gmail, tallentamiseen..

Käytän SMSBackup +: ta ja Gmailia, mutta voit käyttää mitä haluat – tässä artikkelissa opit varmuuskopioimaan tekstiviestit Android-tietokoneella Mac-, PC- tai SD-kortille. Voit käyttää myös toista sähköpostipalveluntarjoajaa, kunhan ne tukevat IMAP: ää.

Pilven tärkein etu on, että voin käyttää viestejäni mistä tahansa laitteesta, eikä minun tarvitse kantaa SD-korttia tai muistitikkua kanssani. On hyvä idea pitää paikallinen, offline-kopio, mutta pilvivarmuuskopiot ovat olleet kokemukseni jumalanpitäjä.

Kuinka varmuuskopioida tekstiviestejä Android-puhelimella

Kun olet asettunut sovellukselle ja sijainnillesi tietojen tallentamiseksi, olet valmis aloittamaan viestien varmuuskopioinnin. Keskityn SMSBackup +: een täällä, mutta sen jälkeen kosketan kahta muuta aiemmin mainitsemani sovellusta.

Vaihe 1. Ota IMAP käyttöön Gmail-asetuksissa.

Vaihe 2. Napauta “Yhdistä” kirjautuaksesi Gmailiin. Uudemmat Android-versiot saattavat sisältää luettelon Google-tileistäsi, kun taas vanhemmat Android-versiot saattavat edellyttää sisäänkirjautumista ja SMSBackup + -oikeuden myöntämistä sähköpostillesi.

Vaihe 3. SMSBackup + suorittaa ensimmäisen synkronoinnin. Napauta “varmuuskopio” aloittaaksesi viestien kopioimisen Gmail-tiliisi.

Vaihe 4. Ota automaattiset varmuuskopiot käyttöön napsauttamalla ”automaattinen varmuuskopiointi”. Voit muuttaa asetuksia, jos haluat, tai pysyä oletusasetuksissa. Hyvän varmuuskopioratkaisun tärkeä asia on, että sinun ei koskaan tarvitse tehdä mitään – sen pitäisi tapahtua automaattisesti, jotta et todennäköisesti unohda tai laittaa sitä pois, kunnes on liian myöhäistä.

Kirjaudu sisään Gmail-tiliisi ja etsi viestejä, joiden otsikko on ”SMS”. Löydät kaikki viestisi turvallisesti tallennettuna sähköpostiin ja helposti haettavissa. Voit vaihtaa oletusetiketin SMS: stä haluamasiasi SMSBackup +: n asetuksista.

Viestien palauttaminen on yhtä helppoa kuin napauttamalla “palauta” SMSBackup + -sovelluksessa. Jos sinulla on paljon palautettavia viestejä, harkitse tämän tekemistä heti ennen nukkumaanmenoa, jotta sinun ei tarvitse odottaa. Tietosi palautuvat hiljaa, kun nukut huoletta.

Kuinka varmuuskopioida poistettuja tekstiviestejä Androidilla

Automaattisten varmuuskopioiden avulla voit tuoda viestejä mihin tahansa uuteen puhelimeen. SMSBackup + vie kopiot jokaisesta viestistä Gmail-tiliisi tietyn tunnisteen ”SMS” alla.

Tämä tarkoittaa, että jos poistat vahingossa tekstiviestin, voit yksinkertaisesti avata SMSBackup + ja napauttaa ”palauttaa”. Se ei korvaa olemassa olevia viestejä, ja voit valita vain tietyt palautettavat viestit lisäasetuksista.

Jos yrität palauttaa poistetun tekstiviestin ilman varmuuskopiota, olet pääosin onnea. On olemassa muutamia ohjelmia, joiden tarkoituksena on palauttaa poistettuja tietoja, mutta ilmaiset versiot sallivat käyttäjän vain “tarkistaa” poistetut tiedostot. Tiedostojen tosiasiallinen palauttaminen maksaa rahaa – siksi automaattiset varmuuskopiot ovat viiden minuutin arvoinen, joka tarvitaan asennukseen.

Vaihtoehdot SMSBackupille+

SMS-varmuuskopio & Palauttaminen on loistava vaihtoehto SMSBackup + -sovellukselle, sillä kirjoituksen aikana oli lähes 90 000 arvostelua ja 4,5 / 5 tähteä. Carboniten luoma sovellus luo Android-puhelimeesi paikallisia varmuuskopioita, jotka voidaan viedä SD-kortille tai tallentaa turvallisesti pilveen..

Karboniitti on tunnettu pilvivarmistuksista. Yrityksellä on erinomaiset kokemukset varmuuskopioratkaisuista ja heidän Android-sovelluksensa on yhtä vankka kuin heidän työpöydän ja palvelimen ohjelmisto.

Jos käytät jo palvelua (ja jos luet Carbonite-arvosteluamme, voit selvittää miksi sinun pitäisi), SMS Backup & Palauttaminen on loistava vaihtoehto SMSBackup +: lle, jos haluat säilyttää paikalliset, offline-kopiot sekä synkronoida pilvipalveluntarjoajan kanssa.

Super Backup and Restore varmuuskopioi tekstiviestit ja puhelulokit. Android-harrastajat, joilla on juurtuneet puhelimet, voivat jopa varmuuskopioida sovelluksia, kalentereita ja yhteystietoja SD-kortille tai pilvipalveluntarjoajalle.

Carbonite? S SMS Backup & Palauttamisen avulla voit asettaa varmuuskopioiden suorittamisen aikataulun, kun se on kätevää, kuten nukkumassa, ja siinä on mielenkiintoinen ominaisuus, jonka avulla voit jakaa Android .apk-tiedoston ystävän kanssa napsauttamalla vain painiketta. Tämä on hyödyllinen ominaisuus joillekin sivuilla ladattuja sovelluksia käyttäville käyttäjille. Sen avulla voit jakaa Android-sovelluksen jonkun kanssa sen sijaan, että heidän pitäisi etsiä sitä ja ladata se itse..

Vaikka et tarvitse tai halua näitä edistyneitä ominaisuuksia, sovellus toimii erinomaisesti yksinkertaisena ratkaisuna tekstiviestien varmuuskopiointiin. Sinun ei tarvitse olla virrankäyttäjä, ja vain lisäominaisuudet vaativat puhelimen juurtumisen – voit asentaa sen ja varmuuskopioida viestit SD-kortille tai pilveen muutamalla napautuksella.

SMS-varmuuskopioiden lisäksi

Jos tämä artikkeli on herättänyt uteliaisuutesi varmuuskopioida Android-puhelimesi tietoja, on syytä mainita, että on olemassa useita erinomaisia ​​ratkaisuja koko laitteen varmuuskopiointiin. Voit varmuuskopioida kaiken laitteen laitteesi, mukaan lukien viestit, valokuvat ja videot, ja käyttää kaikkea pilvillä muista laitteistasi.

Se ei kuulu tämän artikkelin soveltamisalaan, mutta olemme jo käsittäneet Androidin parhaat pilvivarmuuskopioratkaisut – ja löydät verkkosivustoltamme näiden palveluntarjoajien perusteellisemmat arvostelut.

johtopäätös

Kaikkien tekstiviestien, puhelulokien ja muiden tietojen varmuuskopiointi on helppoa. Asenna yksi näyttämistä sovelluksista tänään ja varmista, että et koskaan kadota viestiä. Tekstiviestien varmuuskopiointi on helppoa Android-laitteella, ja voit jopa viedä sen askeleen pidemmälle varmuuskopioimalla kaikki älypuhelimesi tiedot pilveen.

Puhelimistamme on tullut olennainen osa elämäämme. Olemme jatkuvasti yhteydessä toisiinsa, jaamme ajatuksiamme tai kuviamme keskenään, ja harvat ihmiset näyttävät harkitsevan näiden hetkien säilyttämistä. Kerro meille alla olevissa kommenteissa, jos olet yhtä suuri Android-varmuuskopioiden fani kuin mekin. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map