Dropbox tai IDrive: Mikä pilvialusta tuottaa eniten arvoa?

Yritetäänkö ymmärtämään pilvitallennuksen ja online-varmuuskopion eroa? Tämän head-to-head-tarkastelun aikana Cloudwards.net vertaa yhtä näkyvimmistä pilvitallennusvaihtoehdoista, Dropbox, IDrive-ohjelmaan: johtava online-varmuuskopioinnin alalla.


Korostamme myös eräitä IDriven ainutlaatuisia piirteitä, jotka erottavat sen perinteisistä online-varmuuskopioratkaisuista, mukaan lukien yhteistyö- ja synkronointiominaisuudet, jotka yleisemmin liittyvät pilvivarastoon.

Vaikka IDrive ei ehkä ole ihanteellinen pilvitallennusratkaisu, sen hybridi luonne tarjoaa viime kädessä enemmän lisäarvoa käyttäjille kuin Dropbox, mikä tekee siitä paremman valinnan rahallesi, jos pakko valita heidän välilläan.

Ero pilvitallennuksen ja online-varmuuskopion välillä

Arvioidessasi tiedostojen tallennusvaihtoehtoja on tärkeää ymmärtää teollisuuden erot pilvitallennuksen ja online-varmuuskopion välillä varmistaaksesi, että valitset oikean tuotteen tarpeitasi varten. Sekä pilvitallennus että online-varmuuskopiointi ovat tapa tallentaa sisältöä etäyhteyden kautta. Näin toimiessasi voit suojata arvokkaita tietojasi ja käyttää niitä eri laitteilla.

Pilvitallennus perustuu kuitenkin pääasiassa tuottavuuteen, kun taas online-varmuuskopiointi on suunniteltu suojaamaan kiintolevyä passiivisesti.

Vaikka pilvitallennus parantaa työn tuottavuutta useilla eri tavoilla, voit jakaa edut laajasti kolmeen luokkaan:

 1. Synkronointi: reaaliaikainen, automaattinen tiedostojen siirto laitteen ja datakeskuksen välillä
 2. Jakaminen: kyky kutsua muita pääsemään pilvipohjaiseen sisältöön
 3. Integroidut sovellukset: selaimeen perustuvat tuottavuussovellukset, jotka on yhdistetty pilveen

Vaikka Dropbox ei ollut markkinoiden ensimmäinen pilvitallennusratkaisu, heille tunnustetaan suurelta osin käyttökokemuksen parantaminen pilvitallennusmaisemaan nykyään. Tämä kokemus riippuu laitteen kiintolevylle ladatusta tiedostokansiosta: kyseiseen kansioon sijoitettu sisältö kopioidaan automaattisesti pilveen.

Online-varmuuskopio lähettää tiedostot myös pilveen. Sen sijaan, että rajoitettaisiin tiedostoja vain yhden kansion sisältämiin tiedostoihin, valintavaihtoehdot ovat paljon laajemmat. Muutama varmuuskopiointitoimittaja, kuten Backblaze, tallentaa tiedostot pilveen tiedostotyypin perusteella. Suurin osa palveluntarjoajista toimii IDrive-tapaan, mutta antaa sinun valita, mitkä kansiot ja tiedostot haluat varmuuskopioida.

Online-varmuuskopiointitoimittajat virtaviivaistavat tätä prosessia työpöytäliittymillä, joita käytetään tiedostovalintojen tekemiseen ja varmuuskopioiden ajoittamiseen. Verkkoliittymiä tarjotaan myös auttamaan sinua pääsemään sisältöön etänä.

IDrive: hybridi varmuuskopiointiratkaisu

Pilvitallennus ja online-varmuuskopiointi jakavat rivit jakautuvat pääosin koko teollisuudelle, mutta näkemään hämärtymistä. Useimmissa online-varmuuskopiopalveluissa tämä tarkoittaa tiedostojen jakamisominaisuuksien sisällyttämistä. Muutamat palveluntarjoajat – etenkin IDrive – ovat kuitenkin ottaneet asiat paljon pidemmälle.


© IDrive

IDrive ei vain tarjoa ominaisuuksiltaan varmuuskopiointikokemusta, vaan tarjoaa myös tehokkaita synkronointiominaisuuksia. Kuten Dropbox ja muut pilvitallennuspalvelut, nämä ominaisuudet on rakennettu synkronointikansion ympärille, jonka avulla voit yhdistää useita laitteita pilveen samanaikaisesti.

Dropbox tarjoaa jopa erillisen säilytystilan, joka auttaa pitämään työn tuottavuuspyrkimykset erillään varmuuskopiotarpeista.

Taistelu: Dropbox vs IDrive vuonna 2020

Onko IDriven hybridi luonne tekemässä siitä paremman valinnan kuin Dropbox, riippuu tarkalleen mitä tarpeesi ovat. Viiden keskustelukierroksen aikana yksityiskohtaamme kunkin palvelun ominaisuudet vierekkäin, jotta voit tehdä oikean valinnan sinulle.

Aloitamme tutustumalla kunkin palvelun hintarakenteeseen ja tuettuihin alustoihin yleensä. Tämä auttaa perustamaan perusteellisemman analyysin. Toisella kierroksella tutkimme, kuinka jokainen palvelu antaa sinun tallentaa tiedostoja pilveen. Tällöin saadaan lisää valoa pilvitallennuksen ja online-varmuuskopion välisistä peruseroista.

Sitten vertaamme peräkkäisinä kierroksina kunkin palvelun vastaavia synkronointi- ja yhteistyöominaisuuksia. Tämä auttaa IDriven kykyä kilpailla Dropboxin kanssa työn tuottavuuden ratkaisuna.

Viimeinkin tarkastellaan yhtä pilvitallennuksen ja online-varmuuskopion tärkeimmistä ja usein huomioimattomista näkökohdista: turvallisuus.

1

Hinta ja alustat

Dropbox

DropBoxin perussuunnitelma antaa sinulle 2 Gt ilmaista pilvitallennusta. Tämä on hieno tapa kokeilla Dropboxia tai hyödyntää joitain sen integroiduista sovelluksista, jos päätät käyttää rahaa IDriveen.

Dropbox-algoritmi

Muutoin 2 Gt voi loppua melko nopeasti. Jos tarvitset enemmän tilaa, siellä on Dropbox Pro, joka tarjoaa 1 Tt pilvitallennusta joko 10 dollaria kuukaudessa tai 100 dollaria vuodessa.

Dropboxin hinnoittelu on yhdenmukainen pääkilpailijoidensa kanssa, mukaan lukien Google Drive ja OneDrive (lue Dropbox vs. Google Drive vs. OneDrive-vertailu). Dropbox ei kuitenkaan tarjoa niin monta suunnitelmavaihtoehtoa kuin nämä kaksi palvelua.

Dropbox antaa sekä maksamattomille että Dropbox Pro -käyttäjille mahdollisuuden ansaita enemmän tilaa lähetysohjelman kautta. Jos olet Dropbox Basic -käyttäjä, saat 500 Mt lähetystä kohden, jopa 16 Gt. Jos olet Pro-käyttäjä, saat 1 Gt viittausta kohden, enimmäismäärä on 32 Gt.

Dropboxia voidaan käyttää rajoittamattomissa laitteissa. Tuettuja alustoja ovat:

 • Windows (mobiili ja työpöytä)
 • Apple-laitteet
 • Android
 • Linux (Ubuntu / Fedora-distros)

Minä ajan

IDrive antaa sinulle 5 Gt online-tallennustilaa ja 5 Gt synkronointitilaa ilmaiseksi. Erilliset kauhat tuovat lisäarvoa ja auttavat hallitsemaan varmuuskopioita ja työn tuottavuuden tallennustarpeita ilman konflikteja.

Useimmille ihmisille 5 Gt ei kuitenkaan riitä suojaamaan kiintolevyäsi kunnolla. Tämän korjaamiseksi IDrive: llä on saatavana kaksi tilaussuunnitelmaa: 1TB ja 10TB.

Molemmat suunnitelmat sisältävät vastaavat ämpäriä online-tallennustilaa ja synkronointitilaa, joten saat todella 2TB tai 20TB työskennellä.

Sen lisäksi, että se tukee synkronointia, tärkein etu, joka erottaa IDriven monista online-varmuuskopiointikilpailijoistaan, mukaan lukien Backblaze ja Crashplan, on se, että se ei rajoita kuinka monta laitetta voit varmuuskopioida.

IDrive tukee myös mobiililaitteiden varmuuskopioita, mitä monet online-varmuuskopiopalvelut eivät tee.

IDriven tällä hetkellä tukemat alustat ovat:

 • Windows (mobiili ja työpöytä)
 • Apple-laitteet
 • Android

Round One arvostelu

Sekä Dropbox että IDrive tarjoavat 1 kt tallennussuunnitelmat. IDriven suunnitelma tulee kuitenkin alhaisemmilla vuosikustannuksilla ja antaa sinulle todella 2 kt: n – vaikka nämä teratavua on jaettu online-varmuuskopion ja synkronointitilan kesken.

IDrive-etuna on myös se, että se tarjoaa 10TB-suunnitelman, kun taas Dropbox rajoittaa sinut 1TB-tilaan. Dropbox tarjoaa kuukausimaksumahdollisuuden ja Linux-työpöytätuen, mutta tallennuskustannuksen kokonaisarvon kannalta IDrivellä on enemmän tarjottavaa.

Kierros: Hinta- ja alustapiste IDrivelle

Dropbox-logo
IDrive-logo

2

Tiedostojen tallennusprosessi

Dropbox

Kuten keskusteltiin, tiedostojen siirtäminen laitteesta pilveen Dropboxin avulla on rakennettu synkronointikansion ympärille. Tämä kansio luodaan laitteen tiedostojärjestelmässä, kun asennat Dropboxin.

Se näyttää ja käyttäytyy kuten muutkin kansiot, mutta yhdellä suurella erolla: Tähän kansioon siirretty sisältö tallennetaan sekä kiintolevylle että pilveen. Tämä kaksoisvarastointijärjestelmä mahdollistaa sisällön synkronoinnin useiden laitteiden välillä.

Sen sijaan, että siirrät kansioita työpöydän synkronointikansioon, tiedostoja voi ladata myös Dropbox-verkkoliittymän kautta. Napsauta vain “Lataa” -kuvaketta lähellä käyttöliittymän yläosaa ja voit valita ja valita tiedostot, jotka haluat tallentaa.

On tärkeätä huomata, että käyttöliittymän kautta ladattavat tiedostot luovat kuitenkin kopion synkronointikansioon. Lähdepaikassa olevaa tiedostoa ei synkronoida.

Se, että Dropbox pakottaa sinut siirtämään pilveen linkitetyt tiedostot synkronointikansioon, on osa sitä, mikä tekee siitä huono valinnan kiintolevyjen varmuuskopioinnille: se ei säilytä tiedostorakennetta. Toinen Dropbox-varmuuskopioinnin ongelma on, että siinä ei ole prosessin hallintaan omistettua työkalua, mikä tekisi todella vaikeaksi yrittää tallentaa kaikki tärkeät tiedostot.

Minä ajan

Toisin kuin Dropbox, IDrive on suunniteltu tarkoituksella varmuuskopioimaan kiintolevy helposti. IDrive -sovelluksella et voi tallentaa vain kansioita ja tiedostoja pilveen, vaan voit kopioida laitteen tiedostorakenteen siellä myöhempiä aseman palautuksia varten.

Vielä parempi, koko prosessia hallitaan ominaisuuspakatun työpöytäohjelman kautta.

Asiakasliittymästä voit merkitä tiedostoja ja kansioita, jotka haluat IDriven säilyttävän. Asennuksen yhteydessä IDrive skannaa myös kiintolevyn automaattisesti ja valitsee muutaman yleisen kansion, jonka sen mielestä pitäisi kuvata.

Toinen mukava asia työpöytäasiakasohjelmassa on, että sen avulla voit ajoittaa rutiininomaisia ​​varmuuskopioita. Tällä tavoin voit suunnitella suuria latauksia, kun et toimi. Tällainen joustavuus on erittäin hyödyllinen, koska varmuuskopiointiprosessi voi kuluttaa paljon kaistanleveyttä.Ajoitettujen varmuuskopioiden aikana IDrive skannaa tiedostosi ja kopioi tiedostot, joita on muokattu viimeisen varmuuskopion valmistumisen jälkeen.

Jos työskentelet arkaluontoisten tiedostojen kanssa, joiden et halua odottaa varmuuskopiointia, IDrive sisältää jatkuvan varmuuskopiointiasetuksen, joka lähettää tiedostopäivitykset pilveen melkein reaaliajassa. Tämä ominaisuus on rajoitettu sisältöön, jonka koko on alle 500 Mt.

Toinen IDriven tärkeä ominaisuus on, että sen avulla voit varmuuskopioida sisältöä samanaikaisesti sekä pilveen että ulkoiseen asemaan. Tietojen tallentaminen sekä etäyhteydenä että paikallisesti on suositeltava tapa suojata kiintolevy.

Koska alkuperäisten varmuuskopioiden valmistuminen Internet-yhteyden kautta voi viedä päiviä tai jopa viikkoja, IDrive tarjoaa tilaajille myös ilmaisen IDrive Express -nimisen postituspalvelun. Tämän palvelun avulla IDrive lähettää sinulle ulkoisen aseman tietojen lataamiseen. Lähetä se takaisin, ja he siirtävät tietosi online-tilillesi puolestasi. IDrive Expressiä voidaan käyttää myös nopeuttamaan täydellisiä palautuksia.

Nämä kaikki ominaisuudet on suunniteltu auttamaan käyttäjiä tietojen varmuuskopioinnissa helposti. Kuten huomautettiin, IDrive tekee jonkin verran ainutlaatuisen varmuuskopiointitoimittajien keskuudessa siitä, että se tukee myös synkronointia. IDriven synkronointiprosessi toimii samalla tavalla kuin Dropboxin kanssa luomalla kiintolevylle erillinen synkronointikansio.

Kierroksen toinen arvostelu

Dropboxin käyttö on kunnollinen tapa suojata arvokkaimmat tiedostosi, mutta IDrive tarjoaa joustavamman ja tehokkaamman ratkaisun.

Antamalla käyttäjille mahdollisuuden säilyttää molemmat tiedostot ja tiedostorakenteet täydellisesti, IDrive sopii paremmin kiintolevyjen uudelleenrakentamiseen katastrofaalisen vian, vaurioiden tai varastetun laitteen tapauksessa. Varmuuskopioiden hallintatyökalut, joita Dropboxilla ei ole, yksinkertaistavat prosessia.

Kierros: Tiedostojen tallennuspiste IDrivelle

Dropbox-logo
IDrive-logo

3

Synkronoinnin nopeus

Suoritin muutaman tiedostonsiirtotestin Windows-kannettavalla tietokoneella punnitaksesi paremmin kunkin palvelun synkronointiominaisuuksia toisiinsa nähden. Nämä testit sisälsivät 258 Mt pakatun kansion lähettämisen ja lataamisen, joka koostui useista eri tiedostotyypeistä.

Testit suoritettiin wifi-verkon kautta, joka sijaitsee aivan Bostonin ulkopuolella, Massachusettsissa. Speedtest.net-tulokset, jotka suoritettiin juuri ennen testejä, osoittivat keskimääräisen latausnopeuden hieman yli 30 Mbit / s.

Molempien testien suhteen olen vain siirtänyt testitiedoston kunkin palvelun vastaavaan synkronointikansioon työpöydälläni. Näin toimittaminen johtaa yleensä nopeampiin latausaikoihin, koska selainten kautta suoritetussa salausprosessissa ei hyödynnetä täysimääräisesti järjestelmän resursseja.

DropboxMinä ajan
upload03:5604:36
ladata00:1300:16

Dropbox menestyi IDrivessä molemmissa testissäni, mutta se on melko lähellä. Tulokset voivat hyvinkin olla erilaisia, riippuen sijainnistasi kunkin palvelun datakeskuksen lähellä.

Molemmat latausajat pitävät sinua odottamassa, vaikka ne ovat linjassa sen kanssa, mitä odottaisin 258 Mt tiedostoa. Siksi on hienoa nähdä, että molemmat palvelut auttavat nopeuttamaan synkronointiprosessia lohkotason tiedostojen siirroilla.

Lohkotason siirroilla, kun teet muutoksen tiedostoon, vain muutetut tiedoston osat siirretään sen sijaan, että lähettäisit koko tiedostoa. Monet pilvitallennuspalvelut, kuten Google Drive, siirtävät koko tiedoston uudelleen, kun teet siihen muutoksen.

Suoritin toisen sarjan lähetystestejä nähdäksesi kuinka paljon aikatason siirtymiä säästää kullakin palvelulla. Tällä kertaa tein pienen muutoksen 256 Mt pakattuun kansioon: Poistin lopullisen tiedoston sen sisällä.

Lataa aika
Dropbox00:12
Minä ajan00:22

Kuten huomaat, lohkotason käsittely säästää melko paljon aikaa käyttämästäsi palvelusta riippumatta. IDrive käyttää tätä samaa arkkitehtuuria myös varmuuskopiointiprosessissaan, auttaen nopeuttamaan tätä joskus hidasta prosessia.

Kolmannen kierroksen arvostelu

Synkronoinnin lähettämisen osalta molemmat palvelut toimivat erittäin hyvin. Useimmat ihmiset eivät myöskään lataa rutiininomaisesti 256 Mt tiedostoja. Dropbox suoriutui kuitenkin hieman paremmin sekä alkuperäisellä että muutetulla tiedostonsiirrolla.

Myönnetään, että eri käyttäjät saavat todennäköisesti erilaisia ​​tuloksia muutamien muuttujien perusteella. Lisäksi, kuten näemme viidennellä kierroksella, IDrive sisältää tehokkaamman salausmenetelmän, mikä todennäköisesti osaltaan hidasta synkronointinopeutta.

Testeihini Dropbox kuitenkin tulee hieman eteenpäin.

Pyöreä: Synkronoi nopeuspiste Dropboxille

Dropbox-logo
IDrive-logo

4

Jakaminen ja sisällön hallinta

Dropbox

Dropbox antaa pilvipohjaisen sisällön jakamisen muiden kanssa kahdella eri tavalla:

 1. Luo tiedostoon jaettava URL-linkki
 2. Luo jaettu kansio

Dropbox auttaa hallitsemaan pääsyä jaettuun sisältöön suojaamalla linkkejä salasanalla ja antamalla niiden voimassaoloajan. Molemmat ominaisuudet vaativat kuitenkin Dropbox Pro -tilin.

Link-osakkeet rajoittavat kutsuvieraiden katseluun ja kommentointiin. He eivät voi muokata asiakirjaa.

Jos haluat työskennellä aktiivisemmin yhdessä, voit tehdä sen luomalla jaetun kansion, jonka avulla voit myöntää muokkausoikeuksia.

Dropbox-verkkoliittymästä voit helposti seurata jaettua sisältöä kahdelta eri sivulta: jakaminen ja linkit. Jakamissivulla voit tarkistaa jaamasi kansiot ja tiedostot. Linkkisivulla voit hallita luomiasi linkkejä.

Siellä on kolmas sivu, nimeltään ”tapahtumat”, jonka avulla voit tarkistaa tilisi yleistä toimintaa joko sinä tai yhteistyökumppani. Jos joku muuttaa ei-toivottua tiedostoa tai poistaa tiedoston vahingossa, Dropbox antaa myös mahdollisuuden palauttaa sekä poistetut tiedostot että aiemmat tiedostoversiot.

Voit palauttaa tiedostojen poistetut ja aiemmat versiot niin kauan kuin 30 päivän kuluessa tapahtumasta. Jos olet Dropbox Pro -käyttäjä, voit myös ostaa laajennetun version historian (EVH), joka estää jopa yhden vuoden.

Minä ajan

IDrive-sisältö voidaan jakaa helposti muiden kanssa varmuuskopiossa tai synkronointikansiossa helposti luomalla linkki siihen.

Jaetut linkit voidaan lähettää Facebookiin, Twitteriin tai lähettää tietyille vastaanottajille sähköpostitse. Voit myös hallita näitä linkkejä liittämällä niihin joko vain näkymä- tai muokkausoikeudet. Linkkejä voidaan suojata edelleen salasanoilla. IDrive ei kuitenkaan anna sinun asettaa linkkejä vanhenemaan automaattisesti tietynä päivänä.

IDriven web-käyttöliittymässä on ”jaettu” -välilehti, jota voidaan käyttää tarkistamaan, mitä sisältöä olet jakanut. Lisäksi on ”jaettu kanssani” -välilehti nähdäksesi mitä sisältöä muut IDrive-käyttäjät ovat jakaneet kanssasi.

Jos yhteistyö menee pieleen, IDrive antaa sinun palauttaa mikä tahansa tiedoston kymmenestä edellisestä versiosta. Poistetut tiedostot voidaan myös palauttaa jopa 30 päivän ajaksi.

Neljännen kierroksen arvostelu

Kun otetaan huomioon Dropboxin menestys työn tuottavuuden ratkaisuna, ei ole yllättävää, että se tulee hieman eteenpäin IDrivestä, kun kyse on yhteistyökyvystä. Suurempi yllätys on, että se ei riitä selkeään voittoon. Dropbox tarjoaa parempia tarkastusominaisuuksia ja antaa sinun asettaa linkin voimassaoloajat. Valinnainen EVH-ominaisuus on myös mukava. Muuten nämä kaksi palvelua toimivat melko samalla tavalla.

Ollakseni rehellinen, Dropboxilla on muutamia muita yhteistyöominaisuuksia, joita ei käsitellä tässä artikkelissa, mukaan lukien integrointi työn tuottavuuden sovelluksiin, kuten Office Online.

Kierros: Dropboxin jakamis- ja sisällönhallintapiste

Dropbox-logo
IDrive-logo

5

turvallisuus

Dropbox salaa käyttäjän tiedot, jotka siirretään laitteen ja datakeskuksen välillä, turvallisella TLS-tunnelilla, jota tehostetaan 128-bittisellä AES-salauksella. Kun tiedostot saapuvat Dropbox-tietokeskukseen, ne salataan ja salataan uudelleen 256-bittisellä AES: llä..

Tämän prosessin aikana sisällönkuvaustiedot kuitenkin jätetään selkeästi. Tämä sisältää tiedostonimet, koot ja päivämäärät. Vaikka tämä auttaa indeksointiprosessissa ja mahdollistaa tiedostojen esikatselut, se on tietynlainen turvallisuusongelma, koska henkilö voi kertoa sinusta metatietojesi avulla paljon.

Suurin huoleni siitä, kuinka Dropbox suojaa tietosi, on kuitenkin se, että ne eivät anna käyttäjille mahdollisuutta koodata kokonaisvaltaisesti. Tunnetaan myös nimellä nollatiedon salaus. Tällä suojaustasolla vain sinulla, käyttäjällä, on kopio salausavaimesta.

Tämän lähestymistavan etuna on, että kukaan – edes itse palvelu – ei voi purkaa tietojasi, mutta sinä. Tästä syystä me täällä Cloudwards.net ilmoitamme usein tukemme pilvipalveluille, jotka sisältävät nolla tietämystä sisältävän salauksen, kuten Sync.com ja pCloud.

Dropbox antaa sinulle mahdollisuuden ottaa kaksifaktorisen todennuksen käyttöön heikkojen salasanojen estämiseksi. Aktivoi tämä ominaisuus ja tulevaisuudessa sinua pyydetään antamaan sekä tilisi salasana että matkapuhelimelta haettu suojakoodi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Minä ajan

Kuten Dropbox, myös IDrive suojaa tietosi sekä kuljetuksen aikana että ollessaan levossa palvelimillaan. Lähetysdataa suojataan TLS-yhteydellä ja 256-bittisellä salauksella. Käytetty korkeampi salausaste (256 vs 128) todennäköisesti ainakin osittain vastaa IDriven synkronointinopeutta, joka on hiukan hitaampi kuin Dropboxin.

IDriven tietokeskuksissa suojattu sisältö – olipa kyse sitten online-varmuuskopiosta tai synkronoidusta tiedosta – on myös suojattu 256-bittisellä AES: llä.

Yksi parhaista asioista, kuinka IDrive käsittelee salausta, on, että ne todella antavat käyttäjille mahdollisuuden valita tavallisen ja päästä päähän -salauksen välillä. Tyypillisesti IDrive antaa sinulle salausavaimen, jonka kopion he säilyttävät. Valitse kuitenkin yksityinen salaus, ja vain sinulla on kopio salausavaimesta.

Yksityisen salauksen yhteydessä tietojasi ei voida palauttaa, jos unohdat tilisi salasanan. Yksityinen salaus tarjoaa kuitenkin myös parhaan mahdollisen suojan tietoillesi, joten se on riskin arvoinen. Hyvällä pilvien salasanan hallintaohjelmalla, kuten LastPass tai Dashlane, pääsyn menettäminen ei saisi olla huolenaihe.

Ainoa todellinen ongelma IDriven suojausasetuksissa on vaihtoehdon puuttuminen kaksifaktorisesta vahvistuksesta.

Pyöreä viisi ajatusta

Dropbox salaa tietosi hyvin levossa. Jos metatietosi jätetään pelkkänä tekstinä eikä tarjota kokonaissalausta, pitäisi kuitenkin antaa sinulle tauon. Tämä on erityisen totta, kun punnit tosiasiaa, että Dropbox oli kohdistettu vuoden 2012 hakkeriin, joka johti 68 miljoonan käyttäjän salasanan varkauteen..

Tarjoamalla yksityistä salausta IDrive suojaa tietosi tällaisilta rikkomuksilta, koska varastamiseen ei ole salasanaa. Tämä on valtava etu kuluttajille ja yksi pakottavimmista syistä valita IDrive Dropboxin yli tärkeimpien tiedostojesi suojaamiseksi..

Kierros: IDriven turvapiste

Dropbox-logo
IDrive-logo

6

Tuomio

Vaikka IDriven synkronointiominaisuudet erottavat sen useimmista online-varmuuskopiointipalveluista, se ei kilpaile aivan Dropboxin kanssa pilvitallennusvaihtoehtona. Tämä johtuu lähinnä siitä, että Dropbox helpottaa yhteistyötä hiukan paremmin. Nämä kaksi palvelua ovat kuitenkin lähempänä kuin luuletkaan.

IDrive tekee hyvää työtä sekä tiedostojen synkronoinnilla että jakamisella. Yksityisen salauksen vaihtoehdon ansiosta se on myös turvallisempi pilvitallennusvaihtoehto kuin Dropbox. Kun otat huomioon sen tosiasian, että IDrive on myös suunniteltu kuvaamaan kiintolevy täydellisesti, kysymys kokonaisarvovihjeistä on suuresti sen hyväksi.

Lopullinen voittaja: IDrive

IDrive voittaa, kun hän on valinnut Dropbox Pron ja IDriven 1 Tt: n tilauksen välillä. Päätös tulee entistä helpommaksi, kun ajatellaan, että suurin osa Dropboxin eduista IDriveen nähden voidaan saavuttaa ilmaisella suunnitelmalla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map