5 sovellusta, joka pitää sinut tuottavana

Me kaikki tarvitsemme joskus apua, eikä ole mitään vikaa myöntää, että meillä on ongelma: Olen Ritika ja sosiaalisen median addikti. Aina kun näen virusviestin, en voi auttaa minua lukemaan kaikkea sitä. Ei väliä kuinka lähellä olen määräaikaa.

Tietenkin tämä johtaa alhaisempaan tuottavuuteen, ja minun on vietävä enemmän aikaa saman työn tekemiseen. Meille kaltaisille ihmisille onnea, että on olemassa tuottavuussovelluksia, jotka voivat pitää meidät kurissa ja auttaa olemaan keskittyneempiä ja tehokkaampia, ja auttavat meitä johtamaan myös pientä yritystä.

Auttaaksemme niitä, joilla on viivytysongelmia, olemme laatineet luettelon viidestä sovelluksesta, jotka pitävät sinut tuottavana.

Miksi kannattaa käyttää tuottavuussovelluksia??

Monille meistä työmme tapahtuu verkossa ja istumme kannettavien tietokoneiden edessä koko päivän hoitamalla liiketoimintaa. Vaikka saatamme sanoa itsellemme, että työskentelemme niin kauan kuin kannettava tietokone on avoinna, rehellisyys pakottaa meidät sanomaan, että tämä ei ole totta suurimman osan ajasta.

Ehkä se on vanhan yliopistokaverin sähköposti tai mielenkiintoinen artikkeli mediasivustolla; häiriötekijöitä on niin paljon, ettemme voi edes seurata aikaa, jonka vietämme työskentelemällä.

Tuottavuussovelluksia on erimuotoisia ja -kokoisia; ne voivat auttaa meitä pysymään järjestäytyneinä ja puolestaan ​​lisätä tehokkuutta. Kalenterin järjestämisestä ajan seurantaan ja tiettyjen verkkosivustojen vierailun estämiseen, nämä sovellukset voivat auttaa sinua keskittymään enemmän työhön automatisoimalla monia aikaa vieviä prosesseja.

Tässä on joitain syitä, miksi sinun kannattaa harkita tuottavuussovellusten käyttöä.

Pysy organisoituna

Jos sinulla on useita kokouksia tai määräaikoja päivittäin, digitaalisen kalenterin rekisteröinti on paras tapa pysyä ajan tasalla aikataulussa ja asettaa ryhmäkokouksia verkossa.

Esimerkiksi Google-kalenterin avulla voit luoda tapahtuman ja kutsua myös muita käyttäjiä. Joten kun muut hyväksyvät tapahtuman, se päivitetään myös heidän kalenteriinsa välttäen näin ristiriitoja.

Päästä pois häiriöiltä

Sosiaalinen media on hauskaa ja se auttaa meitä myös luomaan oman henkilökohtaisen tuotemerkkimme, mutta silti liikaa kaikesta on vaarallista. Jos näet itsesi tarkistavan Facebookia tai Instagramia joka tunti, ehkä on aika tehdä joitain muutoksia.

Timewarp, Chrome-laajennus, voi auttaa sinua tässä, ohjaamalla selaimen joka kerta, kun yrität käydä riippuvuutta aiheuttavalla verkkosivustolla.

Seuraa aikaa

Jos olet pienyrityksen omistaja tai freelancer, saatat jo tietää, kuinka tärkeää on seurata aikaa itse. Se ei vain auta laskuttamaan asiakkaitasi, vaan se voi myös auttaa sinua näkemään, missä vietät suurimman osan ajasta.

Esimerkiksi Toggl on ajan seurantasovellus, joka myös luo helposti päivittäisiä, viikoittaisia ​​ja kuukausittaisia ​​raportteja.

Pidä kaikki muistiinpanosi yhdessä paikassa

Elämme maailmassa, jossa käytämme useita laitteita yhdessä, mutta haluamme silti käyttää samoja tietoja, ja tällöin pilvisovellukset astuvat auttamaan meitä. Oli aika, jolloin käytimme Sticky Notes -sovelluksia Windowsissa liikaa; ne ovat saattaneet olla hyödyllisiä, mutta vasta kun tietokoneesi oli auki.

Nyt meillä on tuottavuussovelluksia, joiden avulla voit lisätä muistiinpanoja tiedostoilla ja tarkistusluetteloilla. Niiden avulla voit myös asettaa muistutuksen tietyistä tehtävistä, jolloin on helppo pysyä aina radalla.

Esimerkiksi Evernote on pilvipohjainen muistiinpanosovellus, joka synkronoi kaikki muistiinpanot palvelimelleen, jotta pääset helposti muistiinpanoihisi käyttäessäsi kannettavaa tietokonetta, matkapuhelinta tai tablettia.

Lisää asioita “Lue myöhemmin” -luetteloosi

Jos luet tätä artikkelia, kun piti työskennellä, niin tässä on sinulle hyvä voitto-idea – Lataa “lue myöhemmin” -sovellus kuten Pocket ja lisää artikkeli luetteloosi. Tällä tavalla voit lukea artikkelin tarkemmin, kun olet vihdoin vapaa.

5 sovellusta, joka pitää sinut tuottavana

Katsotaanpa paremmin mainitsemani sovelluksia.

Toggl

Haluatko seurata aikasi tai ryhmäsi aikaa, vaikeinta on muistaa käynnistää ajastin. Onneksi on olemassa Togglin kaltaisia ​​sovelluksia, jotka tekevät ajan seurannasta uskomattoman helpon.

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kirjoittaa nykyinen tehtävä Toggliin ja paina Enter aloittaaksesi aika. Jos unohdat käynnistää ajastimen, voit lisätä aikamerkinnän myös manuaalisesti. Jos olet poissa, voit seurata aikaa liikkeellä asentamalla Toggl iOS- tai Android-puhelimeesi.

Togglin verkkokäyttöliittymä voi viedä jonkin aikaa, ennen kuin totut, mutta sen Chrome-laajennus on se, joka antaa sinulle vaikutelman.

Chrome-selainlaajennuksen avulla voit integroida Togglin yli 100 sovellukseen, mukaan lukien Asana ja Trello. Jos käyttämääsi sovellusta ei ole mainittu luettelossa, voit lisätä myös oman mukautetun linkin.

Kun olet asentanut Toggl-selaimeesi, löydät “Käynnistä ajastin” -painikkeen käyttämistäsi sovelluksista, ja sinun ei tarvitse edes avata Togglin verkkosovellusta tehdäksesi mitään.

Kaikki aikataululomakkeet voidaan järjestää projektien ja laskutettavien tai laskuttamattomien tuntien mukaan. Värikoodauksen avulla on helppo analysoida kaikki yhdellä kertaa. Toggl-kojetaulut voivat myös olla hyödyksi pienille joukkueille, jotka lähettävät suoraan aikataulunsa ja tunnistavat kuka oli tuottavin.

Freemium-version avulla Toggl on loistava valinta sekä freelancereille että pk-yrityksille.

Aikasiirtymä

Jos huomaat tarkistamasi Twitterin tai YouTubeen viiden minuutin välein, jopa kun olet haudattu syvälle työhön, Timewarp on täydellinen Chrome-laajennus, joka pitää sinut raiteillasi.

Helppo asentaa ja jopa helpompi asentaa, Timewarp antaa sinun luoda “uuden madonreiän” jokaiselle verkkosivustolle, jonka löydät häiritsevältä.

Jokaisella lisäämälläsi verkkotunnuksella voit:

  • Ohjaa se toiseen URL-osoitteeseen, kuten Wikipediaan tai Google Drive-tiedostoon, jossa mahdollisesti työskentelet

  • Aseta ajastin verkkosivulle, jotta voit tarkistaa ajan, jonka vietät kyseiselle verkkosivustolle

  • Lisää tarjous, joka näet joka kerta, kun yrität avata kyseisen verkkosivuston (tämä on henkilökohtainen suosikki)

Työkalu on ilmainen, mutta se tarkoittaa myös, että sillä on melko rajalliset ominaisuudet. Voit esimerkiksi lisätä vain verkkosivuston verkkotunnuksen, ei verkkosivua. Jos yrität syöttää verkkosivun URL-osoitetta, näyttöön tulee virhe. Toivon myös, että on olemassa ajastin, joka estää tietyt verkkosivustot tiettyyn ajanjaksoon.

Toinen haittapuoli on, että Timewarp toimii vain Google Chromen kanssa, eikä millään muulla selaimella ole tukea.

Evernote

Yli 200 miljoonalla käyttäjällä ja 5 miljardilla setelillä on luotu Evernote on yksi markkinoiden parhaista muistiinpanosovelluksista tällä hetkellä, eikä se johtuu onnesta. Se johtuu siitä, että Evernote on mullistellut tapaa, jolla ihmiset tekevät muistiinpanoja tarjoamalla pilvipohjaista palvelua, joka on varustettu ominaisuuksilla.

Kaikki Evernotella luodut muistiinpanot synkronoidaan nopeasti verkossa ja voit käyttää niitä millä tahansa laitteellasi, mukaan lukien iOS, Android, Mac, Windows ja Linux.

Koska Evernote on varustettu OCR-tekniikalla, voit helposti ottaa kuvia kuiteista ja tärkeistä asiakirjoista ja muuntaa ne tekstimuotoiseen muotoon. Voit tietysti myös ladata asiakirjatiedostoja ja äänitallenteita, mutta Evernoten parhaan osan on oltava selaimen laajennus.

Sekä Chromen että Firefoxin tukema Evernoten selainlaajennus voi leikata verkkosivuja kokonaisena artikkelina, yksinkertaistettuna tekstinä, kokonaisena sivuna, kirjanmerkkinä tai kuvakaappauksena.

Evernotella ei myöskään ole säilytysrajaa, mutta lähetysraja, mikä tarkoittaa, että sinun ei koskaan tarvitse poistaa mitään Evernote-tililtäsi tilaa saadaksesi. Lisäksi lähetysraja lasketaan vain verkkosivun leikkauksiin ja muihin tiedostoihin. sitä ei lasketa suoraan Evernotessa luotuihin muistiinpanoihin.

Google-kalenteri

Jos olet pyrkinyt seuraamaan kokouksia ja määräaikoja, on korkea aika hankkia itsellesi digitaalinen kalenteri. Kyllä, oli aika, jolloin ihmiset käyttivät päiväkirjoja pysyäkseen päivittäisessä aikataulussaan ja tapaamisissaan, mutta suurimman osan työstämme verkossa on järkevää pitää myös kalenteria verkossa.

Google-kalenteri on monien (myös minä) suositeltava valinta, koska se on helppo integroida useimpien muiden ryhmän ohjelmistojen ja projektinhallintasovellusten, kuten Trello, Asana, Outlook ja iCal, kanssa. Käyttämällä sovelluksia, kuten IFTTT ja Zapier, se voidaan integroida myös muihin sovelluksiin.

Lisäksi, jos käytät jo Gmailia ensisijaisena sähköpostitilinäsi, sen käyttäminen on järkevämpää, koska voit lisätä tapaamisia automaattisesti sähköpostista kalenteriin ja luoda ryhmäkokouksia kutsumalla muita käyttäjiä.

Tehokas värikoodaus, helppo vienti ja tuonti sekä mukautetut ilmoitukset puhelimitse ja sähköpostilla ovat joitain monista syistä, jotka tekevät Google-kalenterista elämän säästäjän.

Tasku

Internet on hyvin häiritsevä paikka; meitä heitetään joka sekunti niin paljon sisältöä, ettei meillä edes ole tarpeeksi aikaa lukea sitä kaikkea.

Pocket auttaa sinua kiinnittämään kaikki kyseiset artikkelit yhteen ja antaa sinun lukea niitä myöhemmin. Sovellus poistuu myös tapaansa tehdä artikkeleista helppolukuisia poistamalla mahdolliset häiritsevät sivupalkitiedot.

Mutta miten se eroaa kirjanmerkkeistä? No, kun lisäät kirjanmerkkeihin jotain, se pysyy selaimesi yläosassa, vaikka olet lukenut artikkelin ja sinun on poistettava se nimenomaisesti. Toisaalta Pocket-artikkelit voidaan arkistoida heti, kun ne on luettu.

Kun yhdistät sähköpostisi, Facebookin ja Twitterin, voit seurata Pocket-sivustossa olevia yhteystietojasi ja nähdä kaikki heidän jakamansa linkit “suositus” -välilehdessä..

Joten kun seuraavan kerran näet todella mielenkiintoisen artikkelin työskennellessäsi, paina vain Pocket-painiketta ja lue se myöhemmin aina kun sinulla on aikaa.

Lopulliset ajatukset

Oikea tuottavuussovellus riippuu työympäristöstäsi ja teollisuudestasi, jossa työskentelet. Vaikka verkossa on saatavana lukuisia tuottavuussovelluksia, jotkut niistä kuluttavat aikaa kuluttamatta säästön sijaan..

On tärkeää, että testaat sovellusta perusteellisesti ja varmista, että sillä ei ole kovin pitkä oppimiskäyrä. Kun olet löytänyt sovelluksen, joka auttaa sinua pysymään tuottavampana, suosittelemme pitäytymistä siihen etkä katso taaksepäin.

Käytätkö tuottavuussovellusta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me