Wrike vs Basecamp: Kaksi ison nimen kauppaa puhaltaa vuonna 2020

Historia on nähnyt joitain eeppisiä showdown-ohjelmia: Ali vs. Frazier, McEnroe vs. Connors, Cardi B vs. Nicki Minaj. Lisäämme uuden ristiriidan luetteloon tässä Wrike vs. Basecamp-vertailussa, jonka voittaja kiinnostaa projektipäälliköitä eniten.


Wrike aloitti vuonna 2006, ja sen kirjoissa on yli 18 000 yritystä, mukaan lukien korkean profiilin asiakkaat, kuten Google, L’Oreal ja Mars. Se on ominaisuuksiltaan rikas alusta, joka on parhaiden käytettävissä olevien projektinhallintaohjelmistojen joukossa.

Basecamp on iso nimi, joka ylpeilee huikeilla 3 miljoonalla ilmoittautumisella. Sen perusti vuonna 2004 Ruby on Rails -sovelluskehyksen takana oleva tiimi.

Molemmat työkalut ovat olleet esillä face-off-artikkeleissamme aiemmin. Wrike voitti Wrike vs. Asana -otteluamme, mutta hävisi monday.com vs. Wrike -pelissä. Se tuskin on häpeä, koska monday.com on paras siellä. Basecamp hävisi Asana vs. Basecamp -taistelumme, joten se aikoo taistella takaisin.

Olemme tarkastelleet molemmat palvelut perusteellisesti arvosteluissamme, joten jos haluat lisätietoja niistä, lue Wrike-arvostelu ja Basecamp-arvostelu.

Taistelun asettaminen: Wrike vs. Basecamp

Wrike ja Basecamp eivät tule taistelemaan nyrkkeillä tai aseilla, vaan ominaisuuksilla, vaihtoehdoilla ja suunnittelun laadulla. Vertaamme niitä neljän kierroksen aikana, ja voittaja julistetaan jokaisessa. Kokonaisvoittaja on työkalu, joka vie eniten kierroksia.

Avaamme vertaamalla niitä ominaisuuksiin nähdäksemme, mikä työkalu toimii parhaiten. Ominaisuudet ovat ytimessä siitä, mitä ohjelmistot voivat tuoda joukkueellesi. Sitten tarkastelemme hintaa nähdäksemme mikä on vastinetta parhaiten. Monet alustat tarjoavat useita vaihtoehtoja, joten on tärkeätä selvittää mikä on paras.

Helppokäyttöisen kierroksen aikana arvioimme, mikä toimii vähiten vaivaa ja tekee parhaiten auttaa sinua aloittamisessa. Suojaus- ja yksityisyyskierroksella tarkastellaan, mihin voit luottaa tietoihisi eniten, ja joka tarjoaa eniten vaihtoehtoja hallita projektiisi pääsyä.

1

ominaisuudet

Tällä kierroksella vertaamme toiminnallisuuteen liittyviä työkaluja nähdäksemme mikä tekee parhaiten joukkueellesi. Tehtävien esittämistavan lisäksi haluamme nähdä runsaasti tallennustilaa, integraatioita muihin alustoihin ja viestintäominaisuuksia. Mielenkiintoiset ekstrat saavat myös pisteet.

Jos haluat työkalun, jolla on joitain epätavallisia laajennuksia, tutustu Airtable-arvosteluun. Se sisältää 3D-mallintutkijan, automaattisen käännöksen ja jopa sivusuunnittelijan.

Wrike

Wrike antaa sinun luoda tehtäviä ja määrittää ne ryhmän jäsenille. Tehtävät voidaan jakaa osatehtäviin ja voit lisätä riippuvuuksia, joten voit varmistaa projektiaikataulun toteutettavuuden. Riippuvuuksien avulla voit havaita pullonkaulat ja nähdä, mikä vaikutus on, jos yksi tehtävä viivästyy.

Tutustu Easy Projects -katsaukseen oppiaksesi toisesta vaihtoehdosta, joka tekee työstä riippuvuuksien kanssa helppoa.

Wrike on hyvä alusta tiedostojen jakamiseen, ilmaisella suunnitelmalla on 2 Gt tilaa. Se on jopa 100 Gt yrityskäyttäjille. Jos tarvitset muutakin, lue artikkeli parhaasta online-tallennustilasta joukkueille.

Voit jättää kommentteja tiedostoihin, myös videoiden keskelle. Se tekee siitä hyödyllisen, jos haluat organisoida omia videoprojekteja. Videot vievät kuitenkin paljon tilaa, joten saatat tarvita myös parhaan pilvisäilön suurille tiedostoille -oppaan.

wrike-integraatiot

Wrike integroituu moniin palveluihin. Voit käyttää sitä Adobe Creative Cloud, Slack, Salesforce, Dropbox ja monien muiden kanssa. Sen uuden Wrike Integrate -ominaisuuden avulla, jota emme ole vielä kokeillut, voit luoda mukautettuja integraatioita.

Wrikeellä on myös sovellusliittymä, joten ne, jotka koodittavat, voivat ohjata sen omiin sovelluksiin tai verkkosivustoosi. Jos haluat rakentaa oman verkkosivustosi, Wix: n ja Weeblyn verkkosivustojen rakennusvertailumme voi myös auttaa sinua.

wrike-kalenteri

Wrikellä on useita näkymiä, kuten stream, Gantt-kaavio ja kalenteri. Toinen hyödyllinen ominaisuus on raportin luominen. Raporttityyppejä on erilaisia, kuten sellaisia, jotka osoittavat, mitkä tehtävät ovat myöhässä tai joita ei ole määritetty. Wrike tekee niiden luomisesta helppoa.

Kansainväliset käyttäjät arvostavat sen kielivalintaa. Saatavilla on yli tusina, joka sisältää yhdeksän virallista käännöstä ja useat käyttäjien kirjoittamat.

Selaimessa käymisen lisäksi Wrikellä on työpöytä- ja mobiilisovelluksia Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle, joten sitä voidaan käyttää useimmissa laitteissa.

Basecamp

Basecampilla on hyvät tiedostojenjako- ja viestintäominaisuudet sekä yksinkertainen tehtävien luominen. Se on vahva valinta yleiseen toimistokäyttöön.

Sen avulla voit luoda tehtävälistoja, joissa on tehtäviä. Voit määrittää tehtäviä ihmisille, jättää muistiinpanoja ja antaa heille määräajat. Toisin kuin Wrike, sillä ei ole alitehtäviä tai riippuvuuksia. Jos et kuitenkaan tarvitse niitä, lue Podio-arvosteluamme oppiaksesi toisesta työkalusta, joka pitää asiat yksinkertaisina.

Aikataulun suunnittelussa on kalenteri, joka integroituu Applen, Microsoftin ja Googlen kalenteripalveluihin.

Basecamp-nuotio

Sen ”nuotio” -keskusteluja ovat hieno tapa pitää kaikki kommunikoivana. Voit jakaa ääniä ja videota, vaikka meillä oli ongelmia videon kanssa testauksen aikana. Campfiren lisäksi voit keskustella joukkuetovereiden kanssa Basecampin viestitaulun kautta.

Basecamp varoittaa ihmisiä, kun muut tekevät muutoksia, joten on hyvä pitää kaikki tietoisena ryhmän tekemistä.

Siinä on kunnollinen valikoima integrointeja, mukaan lukien Zapier, jonka avulla voit jakaa tietoja satojen sovellusten kanssa. Siellä on myös integrointeja raporttien luomiseen, ohjelmistojen kehittämiseen, ajan seurantaan ja kirjanpitoon. Jos olet projektinhallintatyökalun jälkeen keskittynyt rahoitukseen, lue Mavenlink-arvostelu.

Saat sillä paljon tilaa. Sen 500 Gt: n pilvitallennustila on paljon enemmän kuin Wrike tarjoaa, jopa yrityssuunnitelmassa. Jos tarvitset kuitenkin enemmän, parhaimmalla pilvitallennusroundupillamme on vaihtoehtoja.

Kuten Wrike, myös Basecampilla on Windows-, macOS-, Android- ja iOS-sovelluksia täydentämään selaimen versiota.

Pyöreä yksi ajatuksia

Basecampissa on paljon säilytystilaa ja Campfire on hyvä ryhmäkeskusteluihin. Wrike on vakavampi työkalu, jonka riippuvuushallinnasta on hyötyä edistyneelle projektisuunnittelulle.

Vaikka löydämme Basecampin ystävällisemmästä eikä siinä ole ominaisuuksia, Wrike tuntuu yksityiskohtaisemmalta ja antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja useimmilla alueilla. Sillä on myös edistyneempi rakenne, jossa on osatehtäviä ja riippuvuuksia. Sen kielivaihtoehdot tekevät siitä hyödyllisen myös kansainvälisille käyttäjille.

Kierros: Ominaisuudet kohta Wrike

Wrike-logo
Basecamp-logo

2

Hinta

Seuraavaksi tarkastelemme hintaa nähdäksemme, mikä työkalu tarjoaa parhaan vastineen. Halpojen hintojen lisäksi haluamme nähdä pitkän ilmaisen kokeilun, runsaasti maksutapoja, alennuksia ja erilaisia ​​suunnitelmia. Basecamp otti muutamia painavia lyöntejä viimeisellä kierroksella, joten on kiinnostunut päästä takaisin kilpailuun. Katsotaanpa mitä Wrike tarjoaa ensin.

Wrike

Wrike tarjoaa ilmaisen suunnitelman jopa viidelle käyttäjälle, ja siellä on korttivapaa 14 päivän kokeiluversio, jos haluat kokeilla sen muita ominaisuuksia upottamatta budjettisi. Jos haluat käyttää sen ylimääräisiä suunnitelmia, maksat kuukausittain käyttäjäkohtaisen maksun, joka nousee, kun siirryt tasolle.

Hinnat ovat neuvoteltavissa Enterprise-tasolla, mutta saatat ehkä saada elinikäisen käyttökaupan kertaluonteisesta maksusta, jos pyydät hienosti.

Wrike ei ole liian kallis, mutta se ei ole myöskään markkinoiden halvin työkalu. Halvempien suunnitelmien käyttäjärajoilla se maksaa sinulle enemmän, kun joukkueesi koko kasvaa.

Basecamp

Basecamp-joukkueet maksavat kiinteän palkkion, 99 dollaria kuukaudessa, joukkueen koosta riippumatta. Se on suuri arvo, jos ryhmäsi on suuri, mutta vähemmän, jos se on pieni.

Basecamp on ilmainen opettajille, joten jos haluat saada luokkasi tai muun henkilökunnan järjestäytyneemmäksi, se on seuraava. Myös järjestöt saavat 10 prosentin alennuksen. Opiskelijat saattavat haluta lukea myös FunctionFox-arvosteluamme, koska he voivat käyttää sitä ilmaiseksi.

Basecampilla on pitkä 30 päivän kokeilu, joka antaa sinulle aikaa saada hampaasi siihen nähdäksesi, sopiiko se tiimiisi hyvin. Basecamp pitää sen yksinkertaisena, sillä siellä on paljon tarjottavaa kaikille, paitsi joukkueet, joissa on kourallinen henkilökunta ja jotka pitävät sitä kalliimpana kuin muut vaihtoehdot.

Pyöreä kaksi ajatusta

Wrike on halvempi kuin Basecamp, mutta vain jos sinulla on pieni joukkue. Sen vapaa taso on upea pienille joukkueille, jotka kokeilevat sitä, ja sen Professional-suunnitelma on edullinen. Jos joukkueessasi on yli 10 ihmistä tai haluat käyttää edistyneempiä suunnitelmia, Basecamp on halvempi. Sen kiinteämaksujärjestelmä on myös paljon helpompi selvittää ja hallita.

Mahdolliset säästöt Basecampilla ovat suuremmat. Sillä on myös runsas ilmainen kokeilu ja se on ilmainen kouluttajille, joten se voittaa tämän kierroksen.

Kierros: Basecampin hintapiste

Wrike-logo
Basecamp-logo

3

Helppokäyttöisyys

Tämän kierroksen aikana tarkastelemme sitä työkalua, jota on helpointa käyttää ja mikä on parhaiten käytettävissä. Vahva käyttöliittymä, virheiden puute ja hyvät ohje- ja tukivaihtoehdot auttavat.

Jos haluat yksinkertaisen työkalun, tutustu Trello-arvosteluumme oppiaksesi kanbanpohjaisesta vaihtoehdosta.

Wrike

Wrike on yksi edistyneimmistä työkaluista projektijohtamisen luokassa, mutta on helppo kirjautua sisään ja aloittaa se. Käynnistysprosessin avulla voit kutsua joukkuetovereita ja vie sinut työtilan määrittämiseen.

wrike-malleja

Työtilan rakentaminen on nopeaa ja helppoa. Wrike sisältää monia luokiteltuja malleja, joiden avulla pääset alkuun. Ne voivat olla yksinkertaisia ​​kanbantauluja, lippujärjestelmiä, tapahtumien hallintaa tai paljon muuta. Malleihin sisältyy omia videoita, jotka osoittavat, kuinka niitä käytetään, mikä on hieno kosketus.

Voit sitten lisätä tehtäviä helposti. Wrike-päänäkymässä näkyvät tehtävät vasemmalla ja tehtävän yksityiskohdat oikealla.

wrike-riippuvuudet

Riippuvuuden hallinta on joskus vaikeaa, mutta Wrike käsittelee sitä hyvin. Siinä on oma painike, jolla luodaan suhteita tehtävien välillä. Wrike-käyttöliittymä sisältää paljon vaihtoehtoja ja säätimiä. Voit tehdä paljon, mutta selvittäminen vie aikaa. Navigointi ei ole aina suoraviivaista ja on mahdollista eksyä ensin.

Kun takertuit, Wrike antaa sinulle paljon apua yksityiskohtaisella tietokannalla ja nopealla, reagoivalla asiakastuella.

Basecamp

Basecamp on miellyttävä työkalu, jossa on pehmeä värivalikoima ja iloiset kuvat, joita käytetään kaikkialla. Sen muotoilu on selkeä ja voit käyttää sitä juuttumatta.

Basecamp-kirjautumisen

Näimme satunnaisia ​​ongelmia siitä, että ponnahdusikkunoiden elementit eivät katoa ja hallintalaitteet eivät kuitenkaan vastaa. Voimme kuitenkin ratkaista ne yleensä kirjautumalla sisään sisään tai napsauttamalla ympäri, eivätkä he olleet liian usein.

Basecamp tarjoaa sinulle paljon apua, velhot ohjaavat sinut tehtäviin vaihe vaiheelta ja luovat sinulle viestejä automaattisesti. Se voi säästää aikaa, jos viestit sanovat mitä haluat. On myös paljon ilmoituksia ja sähköposteja. Voit poistaa ne käytöstä, jos saat liian monta, mutta jos tarvitset tietoa, Basecamp auttaa varmasti.

Basecamp-tiimi

Havaitsimme sen yksittäiset sovellukset hyvin suunnitelluiksi, houkutteleviksi ja helppokäyttöisiksi, mutta emme olleet innokkaita sen yläruudusta, joka näytti päivätyltä verrattuna muuhun alustaan. Jos luot toistuvasti samanlaisia ​​projekteja, voit perustaa omat mallisi sisällyttääksesi projektiisi kaikki yhteiset ja käyttää niitä lähtökohtana.

Basecamp-boost

Basecampilla on hienoja kosketuksia, kuten “tehostaa”. Voit napsauttaa rakettia osoittaaksesi joukkuetovereillesi arvostusta. Se on hyvä tapa rakentaa moraalia. Lue Asana-arvosteluista esimerkki toisesta työkalusta, joka yrittää kirkastaa päiväsi söpöllä ”juhlallisuudella”. Asanan aloittelija-oppaamme auttaa sinua myös aloittamaan sen.

Jos joudut jumiin, Basecampin ohje-sivulla on runsaasti ohjeita ja oppaita. Sen kolmen minuutin tukivaste on luokan paras yhteinen Wrike’n kanssa.

Kolme kierrosta

Basecamp on ystävällinen ja vieraanvarainen, mutta sen virheet pitävät sitä tässä kierroksessa. Wrikessa on jyrkempi oppimiskäyrä, mutta malleja on hyvä valikoima. Molemmilla on erinomaiset tuki- ja tukisivut, kun olet jumissa. Kaiken kaikkiaan Basecamp on kuitenkin helpommin saavutettavissa, joten se voittaa tämän kierroksen.

Molemmat työkalut ovat hyviä käytettävyydessä, mutta jos se on avainasemassa sinulle, tutustu työkaluun, joka naulaa sen monday.com-arvosteluamme.

Pyöreä: Helppo käyttöpiste basecampille

Wrike-logo
Basecamp-logo

4

turvallisuus & yksityisyys

Tarkastelemme seuraavaksi turvallisuutta ja yksityisyyttä. Kun hallitukset ja teknologiahallinnon edustajat tekevät kaikkensa vakoillaksesi tietojasi, on tärkeää käyttää työkalua, joka pitää tietosi turvassa. Salaus, varmennus ja vaihtoehdot ovat avainasemassa tällä kierroksella.

Katsotaanpa mikä työkalu eniten suojaa sinua tietoverkoilta.

Wrike

Wrike on yksi parhaista työkaluista turvallisuuden suhteen. Sillä on laaja valikoima ominaisuuksia, se käyttää korkealaatuista salausta ja antaa sinulle monia hyödyllisiä vaihtoehtoja hallita projektiisi pääsyä.

Sillä on kaksifaktorinen todennus Google Authenticator -sovelluksen kautta, jonka avulla voit kirjautua sisään turvallisemmin. Paras kaksifaktorinen todennussovellusartikkelimme puhuu siitä enemmän.

Wrikellä on useita tietoturvasertifikaatteja, kuten ISO 27001, SOC 1 ja SOC 2. Sillä on erillinen tietokeskus EU: n asiakkaille, joka noudattaa ISAE 3402 -standardia..

Se käyttää uusinta salaustekniikkaa. Lähetettävät tiedot saavat TLS v1.2: n AES 256-bittisellä ja 2048-bittisellä palvelimen avaimella. Lepoissa olevat tiedot, kuten liitteet, on suojattu 256-bittisellä AES-salauksella. Jos haluat tietää sen hyviä puolia, lue salauskuvauksemme.

Wrike antaa sinun asettaa verkkoon pääsykäytäntösi, jotta voit estää tuntemattomien IP-osoitteiden käyttäjiä pääsemästä projektiisi. Tämä vaikeuttaa organisaation ulkopuolisten tunkeutumista sisään. Se voi myös estää henkilöstöä pääsemästä tietoihin kotoa, jos haluat estää sen.

Yrityksen käyttäjät saavat enemmän suojausominaisuuksia. Voit säätää käyttöoikeuksia päättääksesi kuka voi tehdä mitä tiedostoilla, sekä hallita kuinka ryhmän jäsenet kutsutaan projektiisi.

Voit myös hallita joukkueesi salasanakäytäntöä. Voit vaatia vahvoja salasanoja ja saada ihmiset vaihtamaan niitä säännöllisesti, joten mukavuus ja turvallisuus ovat tasapainossa sinun käsitelläsi.

Jos joukkueen jäsenet kamppailevat salasanojen kanssa, näytä heille kuinka vahvistaa vahva salasanaartikkeli muutamalle osoittimelle.

Basecamp

Omien palvelimien lisäksi Basecamp käyttää Amazon Web Services- ja Google Cloud Storage -sovelluksia tiedostojesi tallentamiseen. Haluat ehkä lukea yhden State of the Cloud -artikkeleista, jotta voimme arvioida, voidaanko suuriin pelaajiin luottaa käsittelemään projektejasi.

Lähetettävät tiedot lähetetään HTTPS: n kautta AES-128-CBC: llä. TLS-versiota ei ilmoiteta verkkosivustollaan, mutta olemme nähneet TLS 1.2: n mainittavan muualla. Se käyttää tiedostoihin vahvaa AES-256 / SHA-256-salausta. Kukaan ei läpikäytä sitä kiireellisesti.

Basecamp on myös EU-Yhdysvaltojen mukainen. Privacy Shield ja sanoo, että se ei jaa tietojasi, ellei laki pakota tekemään niin. Se ilmoittaa sinulle siitä, jos se laillisesti pystyy. Jos olet huolissasi snooppimisesta, kannattaa ehkä tutkia myös parhainta VPN-ominaisuuttamme.

Basecamp on PCI-yhteensopiva, mutta vaikka sen tietokeskukset on SOC-auditoitu, se ei ole.

Sen palvelimet ovat fyysisesti suojattu biometrisillä lukkoilla, ja henkilökunta on läsnä 24 tuntia vuorokaudessa. Se tekee tunnin varmuuskopioita, joten jos jossain sen tietokeskuksista tapahtuu onnettomuus, et menetä tiedostojasi. Tietosi poistetaan 30 päivän kuluttua tilisi sulkemisesta.

Basecamp osallistuu bug bounty -ohjelmiin, joiden ansiosta white hat-hakkerit voivat parantaa sen turvallisuutta ja pistorasioita ennen kuin joku löytää ne.

Kaksifaktorinen todennus on saatavana Googlen kautta, kuten Wrike, joten voit myös kirjautua sisään turvallisemmin myös Basecampilla.

Pyöreä neljä ajatusta

Molemmat työkalut tekevät paljon turvallisuudesta: vahva salaus, tietosuojakehysten ja järjestelmien noudattaminen pitävät tietosi turvassa. Wrike menee kuitenkin pidemmälle ja tarjoaa asiakkaille runsaasti vaihtoehtoja hallita käyttäjiensä vuorovaikutusta verkkosivuston kanssa. Se voittaa tämän kierroksen mukavasti.

Kierros: Turvallisuus & Wriken yksityisyyspiste

Wrike-logo
Basecamp-logo

5

Tuomio

Kahdella kierroksella kappaleelta, meillä on päätös tehdä. Helppokäyttöisyys ja hintakierrokset menivät Basecampille, mutta siinä ei ollut paljon. Wrike otti ominaisuuksien kierroksen mukavasti ja turvallisuus- ja yksityisyyskierroksen vieläkin enemmän. Wrike osallistuu kilpailuun.

Voittaja: Wrike

Wrike ja Basecamp ovat erilaisia ​​työkaluja, joilla on eri lähestymistavat. Wrike on yksityiskohtaisempi ja liikemielisempi, ja se sopii johtajille, jotka haluavat analysoida joukkueen suorituskykyä ja tehostaa työnkulkua.

Basecamp on loistava kokouspaikkana ja viestintävälineenä. Se tekee hyvää työtä pitämällä tietosi yhdessä paikassa ja tekemällä kaikille helpon jakaa ja käyttää niitä. Se on rento tunnelma, ja se sopii joihinkin joukkueisiin.

Kaiken kaikkiaan Wrike on kuitenkin suosikki työkalumme, jonka lisäominaisuudet tekevät siitä erotettavan projektijohtajasta.

Molemmat alustat tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, joten kokeile niitä nähdäksesi, oletko samaa mieltä kanssamme. Jos olet käyttänyt jompaakumpaa ja sinulla on jotain kertoa meille niistä, kirjoita se kommentteihin. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map