Vuoden 2020 parhaat Web-palveluntarjoajat: edullinen, nopea ja helppo käyttää

Tervetuloa Cloudwards.netin oppaaseen parhaille web-palveluntarjoajille. Seuraavien noin 5 000 sanan avulla opastamme sinut tiheän ja usein hämmentävän web-hosting-maailman läpi ja annamme tietyissä kategorioissa suosituimpia kohteitamme matkan varrella..

Aiomme myös määritellä, mikä on web-hosting, vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin ja puhumme siitä, miksi ilmaisen web-hosting-palvelun käyttäminen on yleensä huono idea.

Näin se menee: kun olemme selvittäneet, mikä web-hosting on, käymme läpi sarjan luokkia, jotka vastaavat luokkia, joita käytimme laatiessamme web-hosting-arvosteluita. Annamme kunkin kategorian kolme parasta valintaa yhdessä muutaman syyn kanssa, jotka pidämme tietystä palveluntarjoajasta. Lopussa annamme kaiken parhaan web-hosting-palvelun.

Kyseisen palveluntarjoajan valitseminen on kuitenkin hankalaa, koska käyttämäsi Web-isäntä riippuu melkein kokonaan verkkosivustosi tarkoituksesta. Meille Hostinger on selkeä valinta, koska se tarjoaa edullista, korkean suorituskyvyn isäntää helposti käytettävällä käyttöliittymällä ja erinomaisella tuella. Voit kuitenkin valita toisen vaihtoehdon, jos verkkosivustollasi on erityistarpeita.

Mikä on Web-hosting?

Ennen kuin pääset parhaisiin verkkoisäntäihin, on tärkeää ymmärtää, mikä web-hosting on. Kun muodostat yhteyden verkkosivustoon, tietokoneesi lähettää pyyntöjä tietyille kyseisen verkkosivuston tiedostoille. Nämä tiedostot siirretään koneellesi, selaimesi tulkitsee niitä ja lopulta muuttuu näytöllä näkemäksi kuvaksi.

Jotta selain voi löytää ja siirtää näitä tiedostoja, sillä on kuitenkin oltava palvelin, johon voi muodostaa yhteyden. Web-hosting on verkkosivustosi tiedostojen tallennus- ja palvelupalvelu, ja Web-isännät suorittavat sen toimimalla tietokeskuksia, jotka on täytetty tehtävää varten räätälöityillä palvelimilla.

Tämä on tärkeä erottelu, varsinkin jos olet uusi verkkopalvelumaailmassa. Kiinnittyminen verkkotunnusten rekisteröintien, DNS-tietueiden ja WordPressin hooplaan voi olla paljon. On tärkeää muistaa, että erityisesti web-hosting tarkoittaa verkkosivustosi tallentamista ja tarjoamista.  

Jos haluat lisätietoja esimerkiksi WordPress- ja DNS-tietueiden erityispiirteistä, lue väliopas WordPressin käyttöön ja opas, joka on DNS-tietueet.

Web-hosting vs. verkkosivustojen rakentaja

Yksi suurimmista sekaannuksista, joita syntyy web-hosting-aloittelijoille, on ero web-hosting-palvelun ja verkkosivuston rakentajan välillä. HostGator on verkkoisäntä, kun taas SquareSpace on verkkosivustojen rakentaja. HostGatorilla on myös verkkosivustojen rakentaja, joten ei ole vaikea ymmärtää, miksi sekaannusta syntyy (lue HostGator-arvostelu ja SquareSpace-arvostelu).

Yllä olevan määritelmämme mukaan web-hosting on verkkosivustosi tiedostojen tallennus- ja palvelupalvelu. Sivustojen rakentaja puolestaan ​​on yksinkertaisesti työkalu verkkosivustosi rakentamiseen. Web-hosting on yksinoikeudellinen palvelu, johon voi kuulua verkkosivustojen rakentaja, mutta useimpiin verkkosivustojen rakentajiin sisältyy isännöinti.

Moniin verkkoisäntäkoneisiin kuuluu oma verkkosivustojen rakentaja, kuten GoDaddy’s GoCentral ja 1&1 Verkkosivunrakentaja (lue GoDaddy GoCentral – arvostelu ja 1&1 verkkosivustojen rakentajan arvostelu). Sisällytettyjen verkkosivustojen rakentajat ovat yleensä vähemmän vaikuttavia kuin esimerkiksi Wixin suosituin valinta, mutta he ovat silti saatavilla, jos ostat hosting-paketin tiettyjen palveluntarjoajien kanssa (lue Wix-arvostelu).

Jos olet tullut tähän oppaaseen hämmentyneenä web-hosting, verkkotunnusten ja WordPressin suhteen ja haluat vain laittaa henkilökohtaisen portfolion tai blogin, web-hosting ei ole vaivan arvoista. Joillakin sovelluksilla verkkosivustojen rakentajat ovat ylivoimaisia ​​palveluita, koska voit rakentaa ja käynnistää verkkosivustosi nopeasti minimoidessaan verkkosivustojen tietämystä.

Ilmainen web-hosting

Nyt kun ymmärrät, mikä web-hosting on ja mitä verkkosivustojen rakentajat ovat, saatat etsiä ilmaisia ​​vaihtoehtoja, varsinkin jos huomasit ilmaisen verkkosivustojen rakentajan, kuten Jimdo (lue Jimdo-arvostelu). Ilmaiset verkkosivustojen rakentajat ovat loistavia vaihtoehtoja, etenkin jos olet oikein käyttäessäsi mukana olevaa aliverkkotunnusta, mutta kehotamme sinua ohittamaan ilmaisen web-hosting.

Täällä Cloudwards.net-sivustossa pidämme yleensä poissulkemasta kertomusta sinulle, mitä tehdä. Kuitenkin tässä tapauksessa, kuten parhaassa ilmaisessa VPN-oppaassamme, meidän on suositeltava ilmaista web-isännöintia vastaan. Joitakin suosittuja ilmaisia ​​web-isäntäkohteita ovat InfinityFree, 000Webhost ja Byethost. On syytä, ettet löydä niitä web-hosting-arvosteluihimme..

Se johtuu siitä, että he eivät ole hyviä, vaikka maksatkin. Vaikka ilmaisesta vaihtoehdosta odotetaan jonkin verran suorituskyvyn heikkenemistä, muutaman taaran säästöllä on melkein kaikissa tapauksissa liiallinen vaikutus. Hitaamman nopeuden lisäksi jätetään omien laitteidesi päälle, jos jokin menee pieleen.

Lisäksi voit asettaa itsesi ja vierailijasi vaaraan. Kuten selitettiin, web-hosting on tiedostojen tallennus- ja palveluprosessi, joten ei ole kohtuutonta kuvitella tilannetta, jossa jotain vaarallista välitetään verkkosivustosi tietojen mukana. Palvelimet ovat usein vähemmän suojattuja myös ulkoisilta uhilta.

Emme sano, että tapahtuu varmasti, mutta on todennäköistä, että se tapahtuu. Web-hosting maksaa rahaa, ja ilmainen ei ole koskaan todella ilmaista, joten on parasta välttää ilmaisia ​​verkkoisäntäjä. Ostamalla suunnitelman hyvämaineisen isännän kanssa lisäät todennäköisyyttäsi turvallisen, nopean ja toimivan verkkosivuston ylläpitämiselle.

Parhaat Web-palveluntarjoajat vuodelle 2020

  1. Hostinger – Paras kokonaisuus
  2. Sivustokenttä – parhaat ominaisuudet
  3. A2-hosting
  4. Dreamhost
  5. Kinsta – paras WordPressille
  6. WebHostingBuzz
  7. WestHost
  8. MDDHosting

Koska jotkut web-hosting-ominaisuudet ovat poissa käytöstä, on aika kääntyä parhaiden web-hosting-palvelujen tarjoajiimme. Annamme sinulle kolme suositusta kussakin luokassa, jotka vastaavat arvostelujemme kriteerejä. Verkkojen isäntämaailmassa käydään kuitenkin paljon ristiinkysymyksiä, joten palveluntarjoajien valitseminen ei ole niin yksinkertaista.

Koska Endurance International Group -konsernin kaltaiset yritykset omistavat useita web-hosting-merkkejä, jotka ovat suurelta osin samat, emme sisällytä kahta melkein identtistä palveluntarjoajaa samaan luokkaan. Esimerkiksi Hostinger ja Hosting24 ovat periaatteessa sama palvelu, joten me sisällytämme vain yhden jokaisessa osassa.

Ainoa poikkeus olisi, jos eroja olisi riittävästi perustelemaan kahden palveluntarjoajan pitäminen samassa sateenvarjossa. Esimerkiksi HostGator ja Bluehost omistavat EIG: llä ja niillä on paljon samankaltaisuuksia, mutta palvelujen osissa on tarpeeksi eroja, jotta ne voivat näkyä samalla kierroksella.

ominaisuudet

Monille web-isäntäominaisuuksille on merkitystä. Ei ole vaikea löytää kohtuuhintaisia ​​ja nopeita majoituksia, joten ominaisuudet ovat usein ratkaiseva tekijä. Ei ole yllättävää, että ensisijaisesti suosittelemamme verkkoisäntäpalvelut ovat ominaisuuksiensa korkealla sijalla.

Tästä huolimatta on vaikea asettaa tiukkoja kriteerejä. Vaikka etsimme tärkeitä asioita, kuten verkkosivustojen rakentajaa ja päivittäisiä varmuuskopioita, lisäominaisuudet ovat aina tervetulleita. Tästä syystä koko ominaisuusluettelo – mukaan lukien kaikki, mitä sillä on ja ei ole – on otettava huomioon, mitä teimme tekeessämme valintasi.

SiteGround

SiteGroundissa on niin paljon ominaisuuksia, että edes täydellinen SiteGround-arvostelu ei voi kattaa niitä kaikkia. Tuossa katsauksessa annoimme sille 95: tä sadasta ominaisuuksien suhteen, ja hyvästä syystä. Jokaiseen suunnitelmaan sisältyy pääsy Weebly-verkkosivustojen rakentajaan, joka, kuten voit lukea Weebly-arvosteluistamme, on yksi parhaista verkkosivustojen rakentajista..

SiteGround-Slider1

Myös muut olennaiset seikat otetaan huomioon. Jokainen suunnitelma sisältää automatisoidut päivittäiset varmuuskopiot, jotta varmistetaan, että mikään työsi ei mene tietoverkkorikollisuuteen tai muutamaan ohitettuun näppäinpainallukseen. Lisäksi saat SSL / TLS-sertifikaatin ja Cloudflare-integraation (lue lisää siitä, mikä on Cloudflare-opas)..  

Paras ominaisuus säilyy WordPress-käyttäjille. Saat silti yllä mainitut ominaisuudet, mutta saat myös WordPress-lavastusta, hallittuja WordPress-päivityksiä ja omistettuja WordPress-tuki-toistoja. Vaikka SiteGround on niin edullinen, että se ei ole yllättävää kalliiden hallittujen WordPress-verkkoisäntöjen suhteen, se paistaa.

Hostinger

Hostinger – ja sen sisaryhtiö Host24 – on halpaa, mutta siitä huolimatta siinä on paljon ominaisuuksia. Tärkeimmät asiat ovat katettu, mukaan lukien päivittäiset varmuuskopiot, verkkosivustojen rakentaja ja elinikäinen SSL / TLS-varmenne. Kulissien takana on kuitenkin joitain epätavallisia piirteitä.

Hostinger-Slider2

Nämä ominaisuudet ovat palvelimella, ja vaikka et näe niitä, ne auttavat verkkosivustostasi latautumaan niin nopeasti kuin pystyy. Apache-palvelimien sijasta Hostinger käyttää LiteSpeed-sovellusta, joka on Apache-vaihtoehto. Se käyttää samaa rakennetta kuin Apache, jolloin voit käyttää ominaisuuksia, kuten ModSecurity, mutta se on vähentänyt yleiskustannuksia.

Vähemmän yleiskustannuksia tarkoittaa nopeampia latausaikoja jaetuille palvelimille, mistä Hostinger on kyse. Myös latausaikojen auttaminen on täysi puolijohdeaseman tallennus. SSD-levyillä ei ole kehruulevyjä. Sen sijaan he käyttävät flash-muistia tietojen tallentamiseen, mikä ei vain mahdollista asemien nopeutta lukea ja kirjoittaa tietoja, mutta myös vähemmän alttiita vikaantumiselle. Lue lisää Hostinger-arvosteluista.

A2-hosting

Paljon kuten SiteGround, A2-hosting vaatii muutaman tuhannen sanan puhuakseen kaikista sen ominaisuuksista. Hajottamalla olennaiset asiat, kaikki on läsnä. Saat varmuuskopioita, SSL / TLS-varmenteen ja verkkosivustojen rakentajan. Verkkosivun rakentaja ei ole yhtä vaikuttava, koska kuten Strikingly, se sallii vain yhden sivun suunnittelun, mutta vaihtoehto on olemassa (lue Strikingly-arvostelu).

a2-client-alue

Epätavalliset piirteet korvaavat sen. Joissakin A2 Hosting -suunnitelmissa on turbo-ominaisuus, joka nopeuttaa jopa 20 kertaa nopeammin. Se venyttää sitä, mutta turbopalvelun avulla verkkosivustosi latautuu nopeammin. A2-hosting-palvelimella on vähemmän käyttäjiä palvelimella, samoin kuin sen turbo-välimuisti, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi on nopeampi ja johdonmukaisempi.

Myös WordPress-ominaisuudet ovat erinomaiset. Saat jonkin version Jetpackista – josta voit oppia aloittelijamme oppaassa WordPressin käyttämiseen – suunnitelmasi kanssa, joka sisältää myös verkkosivustojen analysointia, varmuuskopioita ja muuta. Voit oppia lisää siitä ja A2 Hosting -palvelun muista ominaisuuksista A2 Hosting -arvioinnissamme.

hinnoittelu

Web-hosting on normalisoitu ainakin pinta-alasta hintojen suhteen. Tuote-sivuille katselemalla saat anteeksi, että ajattelet, että useimmat verkkoisäntäkoneet maksavat suunnilleen samat, mutta yksityiskohdat ovat valitettavasti likaisempaa. Monivuotiset sopimukset, omituiset alennusjärjestelmät ja petolliset tuotesivut tekevät hinnoittelusta monimutkaisemman kuin muiden verkkopalveluiden kanssa.

Tätä osaa varten emme katso vain hintaa, vaan tarkastelemme myös sopimusten kestoa, monivuotisia alennuksia ja mikä tärkeintä, jos harhaanjohtavaa hinnoittelua tapahtuu. Jos haluat nähdä jälkimmäisen toiminnassa, muista lukea Arvixe-arvostelu.

Hosting24

Hosting24 – ja vastaavasti Hostinger – esittelee, että voit tarjota monivuotisia alennuksia säilyttäen kuukausivaihtoehdot. Voit ostaa melkein minkä tahansa haluamasi keston, niin lyhyen kuin kuukauden tai jopa neljä vuotta. Vaikka sinut palkitaan monivuotisen suunnitelman toteuttamisesta, sinua ei rangaista kuukausittaisen suunnitelman ostamisesta.

Hinta kuukaudessa on sama kaikissa suunnitelmissa, joten esimerkiksi Premium Web Hosting maksaa aina 11,95 dollaria kuukaudessa. Toisin sanoen: mitä kauemmin ostat, sitä korkeampaa alennusta saat alkuperäiseltä ajalta. Vaikka Hosting24 on yleinen useimmille isäntäkoneille, se tarjoaa jyrkemmän alennuksen kuin useimmat.

Esimerkiksi halvin jaettu paketti maksaa alle 40 dollaria neljäksi vuodeksi, mikä on noin puoli enemmän kuin yksi vuosi Bluehostissa (lue Bluehost-arvosteluamme). Lisäksi voit maksaa haluamallasi tavalla, mukaan lukien monenlaiset kryptovaluutat, kuten bitcoin. Saat lisätietoja Hosting24-arvosteluistamme.

DreamHost

DreamHost saa paljon oikeuksia ominaisuuksien, nopeuden, turvallisuuden ja muun suhteen, mutta palvelun läpi kulkeva säie on läpinäkyvyys, mikä on tärkeää hinnoittelussa. DreamHost ei ole vain edullinen, se on myös selvää siitä, mitä maksat, mikä tarkoittaa, että kassalla ei ole yllätyksiä.

Jokaisella tuotesivulla voit valita haluamasi keston ja nähdä hintapäivityksen reaaliajassa. Vaikuttaa siltä, ​​että niin pieni ero, etenkin verrattuna VPN-arvosteluihimme, mutta kyky mukauttaa hintoja sitoutumatta kassasivulle on valtava. Tiedät mitä maksat alusta loppuun.

Se olisi hienoa, vaikka DreamHost olisi sama hinta kuin muut markkinat, mutta se on halvempaa. Ohittamalla ominaisuudet, kuten ilmainen verkkotunnus kuukausittaisissa suunnitelmissa, DreamHost pystyy pudottamaan hinnat muutamiin dollareihin halvemmalla kuin muut markkinat. Voit oppia lisää hinnoittelusta ja kaikesta muusta, mitä DreamHost tarjoaa, DreamHost-arvosteluamme.

1&1 IONOS

1&1 IONOS-ohjelmalla on ongelmia – tuki voi käyttää työtä ja turvaominaisuudet jättävät toivomisen varaa – mutta sen viimeinen kasvohoito on tehnyt palvelulle ihmeitä. Tähän sisältyy hinta, joka, kuten DreamHostin, ei ole vain alhainen, mutta myös selkeä. Se on kuitenkin DreamHostin alapuolella, koska et voi säätää hintaa jokaisella tuotesivulla.

Silti 1&1 IONOS näyttää hinnan, jonka maksat alun perin, sekä sen, mitä maksat uusimisesta. Sen sijaan, että toimisi kuten myynti tapahtuu, 1&1 on selvää, että maksat tarjoushinnan. Esimerkiksi Essential WordPress -suunnitelmassa sanotaan, että maksat 1 dollaria kuukaudessa ensimmäisten 12 kuukauden aikana, sitten 9 dollaria kuukaudessa.

Hinta on myös erittäin alhainen. Esimerkiksi jaettu perussuunnitelma on vain 4 dollaria kuukaudessa, eikä se vaadi sopimusta. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa niin paljon tai vähän aikaa kuin haluat murehtimatta korkeammasta hinnasta lyhyessä ajassa. Saat lisätietoja hinnasta ja uusista ominaisuuksista 1-tuotteessamme&1 IONOS-arvostelu.

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyys on mielenkiintoinen luokka, koska soveltamisala on rajoitettu web-isäntään. Sen sijaan, että puhumme WordPressistä tai verkkosivustojen rakentajasta, keskitymme siihen, kuinka helppoa web-isäntä tekee tilin luomisesta, palveluiden hallinnasta ja verkkosivustosi ominaisuuksien muuttamisesta.

Se alkaa kassalla, joka on kiistanalainen kohta useimmille isäntäkoneille. Tätä kierrosta varten etsimme palveluntarjoajia, joiden avulla on helppo päästä kassalta kojelautaan. cPanel on myös plus, koska se on yksi parhaista tavoista hallita verkkosivustoasi, kuten voit lukea parhaasta web-hosting-palvelustamme cPanel-oppaan avulla.

Hostinger

Olemme aina pitäneet Hostingerin käyttämättömyydestä täysin hölynpölyä, mutta siitä puuttui cPanelin teho aiemmassa muodossaan. Onneksi käyttöliittymä on uusittu, ylläpitäen käyttäjäkeskeistä ideologiaa ja samalla laajentamalla toimintoja. Saat kaikki normaalin cPanel-toteutuksen ominaisuudet, mutta se on suunniteltu uudelleen asettamaan käyttäjät etusijalle.

hostinger-review-cpanel

Lisäksi Hostinger opastaa sinut prosessin läpi heti, kun olet napsauttanut “kassalle”. Se ei jätä sinua taistelemaan itse, kun olet luovuttanut rahat. Sen sijaan se ohjaa sinut ohjauspaneeliin vaiheilla esimerkiksi WordPressin asentamiseen. Jos haluat mieluummin hallita verkkosivustoasi, voit ohittaa asennusvaiheet.

Kinsta

Kinsta sijoittuu parhaimpaan WordPress-oppaan web-hosting-palveluomme, ja jos luet Kinsta-arvosteluamme, näet miksi. Se on nopea ja monipuolinen palveluntarjoaja, jolla on paljon mahdollisuuksia tehdä monimutkaisesta web-hosting-maailmasta helppoa. Kuten tarkistuksessamme mainitsimme, verkkosivusto oli käynnissä ja käynnissä muutamassa minuutissa.

kinsta-Slider1

Sinut ohjataan no-nonsensen-kassan kautta omaan ohjauspaneeliin ilman, että sinun täytyy poistua sähköpostistasi tilin valtuustietojen löytämiseksi. Ohjauspaneeli ei ole cPanel, mutta toisin kuin esimerkiksi LunarPages, se on hyvä asia (lue LunarPages-arvostelu). Kinsta tekee verkkosivustosi hallinnan yhtä tehokkaana samalla, kun se on helpommin saatavissa.

Kinsta tarjoaa kuitenkin paljon enemmän, mikä tekee siitä paitsi erinomaisen WordPressille, mutta myös yhden parhaimmista web-isännistä yleensä. Voit oppia lisää Kinsta-arvosteluistamme.

WebHostingBuzz

WebHostingBuzz tekee tiheästä kokoonpanostaan ​​helpon navigoinnin. Vaikka se näyttää kaikki yksityiskohtaiset tiedot jokaisesta suunnitelmasta, sinulle parhaimman vaihtoehdon löytäminen ei ole vaikeaa. Lisäksi sinut ohjataan kassalla kojelautaan, jolloin on helppo nousta ja käydä muutamassa minuutissa.

webhostingbuzz-Slider1

Ohjauspaneeli on pääosin laskutuksen alainen, mutta näet kaistanleveyden, levyn käytön ja yleisimmin käytetyt cPanel-kohteet. Tämän ansiosta verkkosivustosi hallitseminen on helppoa vaihtamatta cPaneliin, vaikka onneksi tämä vaihtoehto on edelleen olemassa.

Hosting-tyypit

Verkkosivustosi isännöimiseksi on useita tapoja. Voit oppia niiden välisistä eroista isännöintityyppien yleiskatsauksessa, mutta lyhyt on se, että verkkosivustosi isäntotavalla on suuri vaikutus suorituskykyyn. Yleensä verkkoisäntä ei tarjoa kaikkia tärkeimpiä isännöintimuotoja, mikä tekee tästä osiosta vaikean.

Arvioimme tarjoajia tarjoamiensa isännöintityyppien ja houkuttelemansa yleisön perusteella. Lisäksi tämä osa tarjoaa meille mahdollisuuden puhua siitä, kuinka tasapainoinen kukin suunnitelma on, ylittäen vain hinnan ja ominaisuuksien.

DreamHost

DreamHost tarjoaa vähän kaikkea ja hyvällä hinnalla, mikä tekee siitä slam dunkin tälle kierrokselle. Normaalin jaetun, VPS- ja omistetun isännöinnin lisäksi voit ostaa myös pilvipalveluita, mutta ei samalla tavalla kuin muilta verkkoisäntäiltä.

Sen sijaan, että maksat kuukausittain tai vuodessa, DreamHost laskuttaa sinua vain palvelimen käytöstä. Sinulta veloitetaan murto-osuus sentistä tunnissa – 8 senttiä tunnissa, eli maksat vain käyttämästäsi. Lisäksi on olemassa kuukausittainen enimmäismäärä, mikä tarkoittaa, että ei ole yllätyksiä, kun asut kuukauden lopussa.

Voit silti käyttää palvelua kyseisen pisteen ohi, mutta se lisää tarkistuksen siitä, kuinka paljon DreamHost voi veloittaa sinulta. Sen ulkopuolella on myös DreamPress-suunnitelmat, jotka tarjoavat hallitun WordPressin pilvessä. Ne ovat kalliimpia, mutta ovat sen arvoisia, varsinkin jos olet jo tehnyt sen WordPressin käytön lisäoppaan kautta.

Hostinger

Aikaisemmassa muodossaan Hostinger oli yksinkertaisesti edullinen jaettu isäntä. Se on kuitenkin laajentanut tuotevalikoimaansa, mutta lisännyt valikoimaan pilvi- ja VPS-hosting-palveluita. Vaikka omistettu isäntä puuttuu, tarjoukset Hostinger kattavat melkein kaikki tukikohdat ja tekevät sen kohtuulliseen hintaan.

Tärkein lisäys on pilvipalvelu, joka tarjoaa paremman nopeuden ja turvallisuuden kuin perinteiset isännöintimuodot. Olemme nähneet, että muut verkkoisäntäkoneet käyttävät pilvipalvelua tehokkaasti – lue Namecheap-arvostelu esimerkistämme – mutta Hostingerin suunnitelmat tuntuvat vieläkin vankemmilta. Tämä johtuu siitä, että Hostinger on halvan lisäksi myös antaa sinulle paljon tietoja rahastasi.

A2-hosting

A2-isännöinnissä on tiheä kokoonpano, ja vaikka se aiheuttaa ongelmia käytettävyydessä, se jättää sinulle silti paljon vaihtoehtoja. Siitä puuttuu pilvipalvelu. Se tarjoaa vain jaettuja, VPS- ja erillisiä vaihtoehtoja, mutta jokaisella näistä luokista on alaluokkia, jotka laajentavat kokoonpanoa. Tämän avulla voit valita verkkosivustosi käyttämän arkkitehtuurin lisäksi myös arkkitehtuurin erityispiirteet.

Esimerkiksi VPS-hosting-tyyppejä on kolme tyyppiä. Voit valita ytimen, hallitun tai hallitsemattoman välillä. Ensimmäinen on hallittu vaihtoehto, jolla on pääkäyttäjän käyttöoikeus, toista hallitaan ilman pääkäyttäjän oikeutta ja kolmas ei ole hallinnoitu pääkäyttäjän kanssa. Tämä joustavuus antaa sinun valita verkkosivustollesi sopivan hosting-paketin ja toivottavasti säästää muutaman luun prosessissa.

Nopeus ja käyttöaika

Vaikka monet arvostelujemme kohdat ovat mieluummin kuin yksittäisiä kokemuksia, nopeus ja käyttöaika ovat konkreettisia. Tämä osio on yksi harvoista aikoista web-hosting-arvosteluissamme, että voimme tarjota tietoja vertailukohtana palveluntarjoajien välillä. Sitä vastoin verkkosivustojen nopeus on monimutkainen, joten numeromme tulisi ottaa suolajyvällä.

Testaamme verkkosivuston nopeutta käynnistämällä tyhjän WordPress-verkkosivuston edullisimmalla isännöintisuunnitelmalla. Tällä tavalla poistamme muuttujat, kuten pakkaamattomat kuvat ja pitkän sisällön, jotta voimme hioa web-palvelimen suorituskykyä. Jos haluat oppia verkkosivustosi optimoinnista, lue ohjeet verkkosivustojen latausaikojen parantamiseksi.

Käytämme työkaluja Pingdom Speed ​​Test ja Load Impact. Ensimmäinen antaa meille tavan nähdä, kuinka yksittäinen käyttäjä kokee verkkosivuston, kun taas jälkimmäinen tarjoaa tapa nähdä, kuinka palvelin toimii kuormitettuna. Yhdistettynä näemme paitsi kuinka nopeasti verkkosivusto latautuu, myös kuinka paljon liikennettä se pystyy käsittelemään ennen hajoamista.

Kinsta

Kalliimpana WordPress-vaihtoehtona pitäisi olla niin pieni yllätys, että Kinsta suoriutui hyvin nopeustestauksessa. Hyödyntämällä Google Cloudin voimaa, se sai 96 pistettä 100: sta Pingdom Speed ​​Testistä, mikä on vaikuttava. On syytä, että massiiviset tuotemerkit, kuten FreshBooks, käyttävät Kinstaa (lue FreshBooks-arvostelu).

kinsta-review-speed-testi

Siirryttyään Load Impact -elokuvalle, Kinsta esiintyi yhtä hyvin. Se ei vain ollut joustava, koska lähetimme 50 virtuaalista käyttäjää palvelimelle viiden minuutin aikana, mutta se myös ylläpitää melkein samaa vasteaikaa kaikkialla. Testissämme lähetettiin yli 9000 pyyntöä, ja Kinsta pystyi käsittelemään niitä nopeudella 31 sekunnissa.  

Hosting24

Jos haluat säästää muutaman luun, Hosting24 tarjoaa yhtä erinomaisen suorituskyvyn. Se sai myös 96 pistettä 100: sta Pingdom Speed ​​Testistä ja pysyi mukana kaikissa pyynnöissä kuormituskokeen aikana. Se oli kuitenkin vähemmän yhdenmukainen vasteaikojen aikana kuormitustestillä, joten käyttäjilläsi voi olla erilainen nopeus.

Hosting24-review-speed-testi

Hintaeron vuoksi kompromissi on kuitenkin sen arvoista ja edelleen toisen sijan arvoinen. Hosting24 pystyy saavuttamaan nopeuden niin alhaisilla hinnoilla käyttämällä LiteSpeed-palvelinohjelmistoa, joka on maksettu vaihtoehto Apachelle. Se vähentää Apache: n vaatimia yleiskustannuksia, eli vähemmän resursseja on osoitettu palvelimen käyttämiseen ja enemmän on varattu verkkosivustollesi.

A2-hosting

A2-hosting-ohjelmalla on yleisesti ottaen erinomaiset testitulokset, mutta voit saada suurimman suorituskyvyn voiton, jos käytät yhtä sen turbosuunnitelmista. He saivat pisteet 96/100 Pingdom Speed ​​Testistä, ja vain vähän aikaa oli varattu datan noutamiseen palvelimelta. Suurin osa testinopeudesta otettiin itse asiassa DNS-resoluutiolla.

a2-hosting-review-speed-testi

Vielä vaikuttavampia ovat Load Impact-tulokset. A2-hosting pystyi käsittelemään kutakin käyttäjää helposti, poikkeamalla vasta-ajasta jopa vähemmän kuin Kinsta. Jopa niin, A2 Hosting sijoittuu kolmanneksi tällä kierroksella, koska näet vain turbosuunnitelmien mukaiset suorituskyvyn edut. Ne ovat kuitenkin edullisia, joten A2-hosting-palvelua ei pidä alentaa.

turvallisuus

Verkkosivuston suojaus on tärkeä paitsi sinulle ja tietosi, myös kävijöillesi. Sivustojen haavoittuvuus on se, että niitä voidaan hyökätä monesta näkökulmasta. Hyökkääjä voi ladata haittaohjelmia verkkosivustoon tarttuaksesi käyttäjiisi bottiverkkoon tai verkkotunnuksesi voidaan varastaa käytettäväksi bottiverkossa tai verkkotunnuksesi voidaan varastaa käytettäväksi tietojenkalastelujärjestelmässä..

Siitä huolimatta on tärkeää pitää verkkosivustosi turvassa. On olemassa muutamia tapoja, jotka voidaan suorittaa, kuten SSL / TLS-varmenne, joka salaa verkkosivustosi ja käyttäjän välisen yhteyden, sekä haittaohjelmien skannaus ja poisto. Varmuuskopiot ovat tärkeitä myös siksi, että voit tehdä hyökkäyksen oleellisesti palaamalla edelliseen verkkosivustosi versioon.

SiteGround

SiteGround sijoittui toiminnassaan ensimmäiselle sijalle, ja koska ominaisuudet ja tietoturva liittyvät niin läheisesti toisiinsa, ei ole yllättävää, että se näkyy myös täällä. SiteGroundin kannalta on vaikuttavaa, että se ei sisällä etsimämme turvaominaisuuksia, vaan se, että se sisältää ne kaikissa suunnitelmissa riippumatta maksamastasi hinnasta.

Se sisältää SSL / TLS-varmenteen, päivittäiset varmuuskopiot ja ModSecurity-verkkosovelluksen palomuurin. Lisäksi on olemassa tunkeutumisen havaitsemis- ja estämisjärjestelmät palvelimien suojaamiseksi haittaohjelmilta. Verkkosivustosi tiedostoja ei valvota, mutta silti olet suojattu.

DreamHost

DreamHost sisältää kaiken, mitä SiteGround tekee, mukaan lukien Cloudflare-integraatio ja hajautettu palvelunestohyökkäyssuojaus, mutta menee askeleen eteenpäin maksetun haittaohjelmien poistopalvelun avulla. Se on maksullinen palvelu, joten DreamHost joutuu tyytymään toiseen sijaan, mutta työkalu on halvempi kuin kilpailevat työkalut, kuten SiteLock, ja siinä on muutama lisäominaisuus.

DreamShield skannaa verkkosivustosi automaattisesti viikoittain poistamalla haittaohjelmat, joita se löytää matkan varrella. Se seuraa myös verkkosivustosi mainetta ja varmistaa, että Googlella tai millään hakukoneella ei ole verkkotunnustasi mustalla listalla.

Pagely

Pagely näkyisi vielä useita kertoja tässä luettelossa, ellei se olisi tähtitieteellisesti korkea hintalappu. Sen yritysasiakaskunta voi maksaa nämä hinnat, ja kuten Pagely-katsauksesta näet, he maksavat heille syystä, mutta useimmat verkkosivustot haluavat käyttää toista vaihtoehtoa. Silti suojausominaisuudet ovat niin erinomaiset, että se on mainitsemisen arvoinen.

Suojausta on useita muotoja Pagelyllä, mukaan lukien WordPress-verkkosivustosi hallitut ydin- ja laajennuspäivitykset, automaattiset varmuuskopiot Amazon S3: lle (lue Amazon S3 -katsaus) ja SSL / TLS-hallinta. Lisäksi voit hyödyntää ilmaiseksi PressArmoria, joka on omistettu verkkoturvatyökalu.

yksityisyys

Tietosuoja ei näytä olevan huolestuttava useimmille verkkoisäntäyrityksille, kuten EIG-brändit, kuten Site5, ovat esimerkkejä (lue Site5-arvostelu). Jotkut verkko-isännät tarjoavat kuitenkin toivon vilkaisun käsittelemällä tietojesi tehokkuutta vastuullisesti.  

Se tapahtuu monella tavalla. Ensimmäinen on verkkotunnuksen yksityisyys, joka korvaa WHOIS-tiedot, jotka yleensä on annettava rekisteröidettäessä verkkotunnusta rekisteröijän tiedoilla. Tärkeä on myös tietosuojakäytäntö, koska sinun on laitettava paljon tietoja kirjaa verkkosivuston avaamiseksi. Kaikki verkkoisäntäkoneet keräävät nämä tiedot, joten miten he käsittelevät niitä, on ero.

DreamHost

DreamHost on verkkopalvelupalvelu, joka napsautti kytkentää web-hosting-tietosuojakeskusteluun. Sen tarkoituksena on suojata tietosi, mukaan lukien verkkotunnuksen yksityisyys kaikilla verkkotunnusten rekisteröinnillä oletuksena, ja ylläpitää selkeää ja suojaavaa tietosuojakäytäntöä.

Lisäksi sen asenne yksityisyyteen on osoitettu. Vuonna 2017 DreamHostia pyydettiin toimittamaan tietoja palvelimilleen ylläpidetystä Donald Trump -sivustosta. Yhdysvaltain oikeusministeriö pyysi omistajan tietojen luovuttamisen lisäksi myös käyttäjien noin 1,3 miljoonan IP-osoitteen ja henkilökohtaisten tietojen luovuttamista.

DreamHost taisteli pyynnöstä saadakseen lopulta asian käsittelyn tuomioistuimen sallimaan sen, että se pystyy muokkaamaan suuren osan henkilökohtaisista tiedoista. Vaikka tämä tulos ei vieläkään ole ihanteellinen, se, että DreamHost nousi pystyyn, puhuu paljon.

WestHost

WestHostilla on myös selkeä asenne yksityisyyteen, samoin kuin sen sisaryrityksellä, Midphase (lue Midphase-arvosteluamme). Vaikka WestHostilla on muutamia ongelmia – voit oppia niistä WestHost-katsauksessamme – yksityisyys on kiistatonta, mikä on vaikuttavaa ottaen huomioon sen olevan The Hut -konsernin jäsen.

Kuten DreamHost, saat ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyden kaikilla uusilla rekisteröinneillä. Valitettavasti, jos sinulla on jo verkkotunnus, sinun on maksettava 10 dollarin maksu. Jopa niin, ilmainen verkkotunnuksen yksityisyys ja selkeä tietosuojakäytäntö ovat riittäviä tekemään leikkausta täällä. WestHost tekee selväksi, että se ei “myy käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille”.

MDDHosting

MDDHosting on yksi harvinaisimmista verkkosivustoista, joita olemme tarkistaneet, ja keskittyy sen kokoonpanoon pilvipalveluiden tarjoamiseen. Kuten MDDHosting -katsauksessamme voidaan nähdä, se kannattaa nopeuden suhteen, mutta se ei ole huono muilla alueilla. Suojaus ja ominaisuudet ovat erinomaisia, mutta yksityisyys on vieläkin vaikuttavampi.

Valitettavasti MDDHosting ei sisällä verkkotunnuksen yksityisyyttä ilmaiseksi, mutta sen veloittama 5 dollarin hinta on puolet enemmän kuin useimmat verkkoisäntäkoneet. Tietosuojakäytäntö on kuitenkin selkeä, sillä siinä todetaan, että MDDHosting on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi, mikä tarkoittaa, että henkilökohtaisia ​​tietojasi ei myydä eikä jaeta kolmansien osapuolten kanssa..

Tuki

Web-hosting on monimutkainen, ja siksi ongelmia esiintyy varmasti. Vaikka ongelmat ovat yleisiä, ratkaisut eivät ole aina. Viimeisellä kierroksella me sijoitamme kolmen parhaan verkkopalvelupalvelumme joukkoon, jotka tarjoavat erinomaista tukea.

Ystävällisen ja nopean tukihenkilöstön ulkopuolella yhteysvaihtoehdot ovat tärkeitä. Haluamme nähdä live-keskustelun, mutta myös puhelin- ja sähköpostituki ovat tärkeitä. Lisäksi vakaa tietokanta ja foorumi on välttämätöntä.

Hostinger

Hostinger ja Hosting24 erottuvat poikkeuksellisella live-chatilla. Riippumatta siitä, missä olet verkkosivustolla, pieni live chat-kupla, jossa lähetetään toisinaan ilmoituksia kysymällä tarvitsetko apua. Avaamalla live-keskustelun voit ottaa nopeasti yhteyttä agenttiin, joka vastaa kysymykseesi nopeasti ja perusteellisesti.

a2-hosting-review-speed-testi

Lisäksi live-chat-tietueitasi pidetään, mikä tarkoittaa, että voit palata takaisin ja viitata aiempiin keskusteluihin tarvittaessa. Tämä kiertää yhden live-keskustelun tärkeimmistä kysymyksistä ja tekee perinteisestä sähköpostituki vähemmän houkuttelevaksi. Jos et halua käyttää livekeskustelua, siellä on laaja tietokanta, joka kattaa kaiken vianetsinnästä opetusohjelmiin.

SiteGround

Tuki on integroitu tilisi hallintapaneeliin SiteGround-sivustossa. Vaikka kasvot eivät ole niin kauniita kuin Hostingerilla, asennus on yhtä toimiva. Siirtymällä tuki-välilehteen suoraan tilin hallintapaneelista voit löytää tukiresursseja luopumatta siitä, mitä olet tekemässä.

Siteground-review-tietämyskanta

Tämä osa on tietokannasta poistettu versio. Koko asia on erinomainen, samoin kuin live-chat, jonka voit avata tilisi kojetaulusta. Live chat -toistot ovat yhtä nopeasti kuin Hostingerin kanssa. SiteGround menee niin pitkälle, että sisältää myös reps-kuvan ja bio, ja vaikka se ei itsessään paranna tukea paremmin, se on hieno kosketus.

DreamHost

DreamHostilla on myös häiritsevä suorakeskustelu, aivan kuten Hostinger, paitsi että se on ärsyttävämpi. Vaikka tämä heikentää tukikokemusta, saamasi avun laatu on erinomaista. DreamHost ei ole yhtä helposti tavoitettavissa kuin Hostinger tai SiteGround, mutta edustajat varmistavat, että kaikki ongelmasi on ratkaistu kokonaisuudessaan.

Dreamhost-review-yhteyshenkilö

Sinä kuitenkin maksat siitä. Sähköposti- ja chat-tuki ovat ilmaisia, kunhan olet halukas käymään ensin tietokannan läpi, mutta puhelintuki on maksettu. Silti 10 dollaria puheluhinnasta ei ole huono, jos sinulla on vakava ongelma, koska DreamHostin henkilökunta varmistaa, että puhelu ratkaisee ongelmasi.

Paras verkkosivustojen ylläpito

Paras valinta verkkosivustojen isäntä on vaikea. Kuten olemme vihjaneet, uskomme, että Hostinger toimii parhaiten useimmissa verkkosivustoissa, mutta on myös muita vaihtoehtoja. DreamHost tarjoaa erinomaisen yksityisyyden ja ominaisuudet, Namecheap on halvempaa kuin useimmat ja WebHostingBuzz sallii kaikkein ohuimpien lompakkojen ostaa omistetun isännöinnin (lue Namecheap-arvostelu ja WebHostingBuzz-arvostelu).

Vaihtoehtoja on paljon, mutta silti tässä oppaassa on säie. Emme suositelleet yhtä EIG: n omistamaa tuotemerkkiä, ja se ei johdu yrittämisen puutteesta. Pidämme Bluehostin integroinnista WordPressiin, HostGatorin laajasta suunnitelmasuunnitelmasta ja iPagen kuolleesta yksinkertaisesta käyttöliittymästä (lue iPage-arvostelu).

Emme suositelleet heitä, koska he ovat tavalla tai toisella vinoja. Paras web-hosting-palvelun valitseminen ei tarkoita, että olisi olemassa yksi tosiasiallinen vaihtoehto. Sen sijaan kyse on kaikkien elementtien tarkastelusta, joista on suuri isäntä, ja niiden soveltamisesta verkkosivustoosi.

Hostinger sopii suurimmalle osalle laskuun, koska se on nopea, helppo käyttää ja halpaa käynnistää. Toisin sanoen, jos sinusta tuntuu, että toinen isäntä sopii verkkosivustollesi, on todennäköisesti parempi käyttää tätä vaihtoehtoa.

Lopulliset ajatukset

Verkkosäntäjiä on paljon, mutta toivomme, että vaihtoehdot tuntuvat hallittavissa nyt, kun olet tehnyt sen tämän oppaan kautta. Hostinger on meille luettelon kärjessä, mutta se on tiukka taistelu, kun DreamHost ja SiteGround saatetaan kysymykseen.

Pyrkimyksistämme huolimatta ei ole parasta web-palveluntarjoajaa, yksinkertaisesti parempia. Hostinger on paras useimmille, mutta A2-hosting saattaa olla parempi, jos olet esimerkiksi kehittäjä ja haluat säästää muutama taalaa hallitsemattomalle VPS-palvelimelle. Samoin Pagely on kallis, mutta se palvelee suuria yrityksiä ja WordPressiin rakennettuja monisivustoverkkoja sellaisilla tavoilla, että harvat Web-palvelimet voivat.

Siksi haluamme tietää, mitä Web-isäntää käytät. Kerro meille palveluntarjoajaasi, johon menit, ja syyt miksi alla oleviin kommentteihin. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Paras Web Hosting-UKK

Alla on vastauksia web-hosting-kysymyksiin, joita olemme kuulleet eniten.

Mikä on Web-hosting?

Web-hosting on palvelu verkkosivustosi tiedostojen tallentamiseen ja tarjoamiseen. Web-palveluntarjoaja tallentaa verkkosivustosi palvelimelle ja siirtää nämä tiedot käyttäjälle, kun he menevät verkkosivustoosi.

Kuinka paljon web-hosting maksaa?

Web-hosting-palvelun hinta voi vaihdella tarpeen mukaan. Useimmissa pienimuotoisissa sovelluksissa voit odottaa maksavan 10–20 dollaria kuukaudessa.

Mikä on jaettu hosting?

Jaettu isännöinti on yleisin tyyppi web-hosting. Sen sijaan, että verkkosivustosi olisi palvelimen ainoa verkkosivusto, jaat palvelimen muiden verkkosivustojen kanssa, mikä tekee jaetun isännöinnin kustannuksista huomattavasti halvemman.

Kuinka perustaa web-hosting-yritys?

Web-hosting-yrityksen perustaminen on vaikeaa, jos sinulla ei ole rahaa datakeskuksen avaamiseen. Voit kuitenkin myydä web-hosting-palvelun jälleenmyyjäsuunnitelmalla suuremman palveluntarjoajan kanssa. Lue parhaat jälleenmyyjä hosting-oppaamme.

Mikä on kaistanleveys Web-isännöinnissä?

Kaistanleveys on suurin tietomäärä, joka voidaan siirtää verkon yli. Suurempi kaistanleveys tarkoittaa, että voit siirtää enemmän dataa. Web-isännöinnissä kaistanleveys on yleensä kuukaudessa siirretyn tiedon kokonaismäärä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me