Vuoden 2020 nopein Web-hosting: Niiden millisekuntien parranajo

Tarkastellessamme web-hosting-palvelua otamme huomioon monia näkökohtia. Se sisältää kuinka monta ominaisuutta mukana on, kuinka helppoa palvelun käyttöä on, kuinka hyvin palveluntarjoaja kunnioittaa yksityisyyttäsi ja muuta. Raakavertailun suhteen suorin tapa löytää parhaat web-palveluntarjoajat on kuitenkin nopeuden arvioiminen. 


Sitä me olemme täällä tekemässä. Tuntien ja tuntien ajan olemme löytäneet nopeimpia web-hosting-palveluita. Vaikka nopeus ei ole ainoa tekijä, joka sinun tulisi ottaa huomioon valittaessa verkkoisäntää, se on yleensä hyvä merkki siitä, että ostat laadukasta palvelua. Aiomme tuoda esiin löytämämme viisi nopeinta isäntää yhdessä parin kunniamaininnan kanssa. 

Jotta tuloksia voidaan vertailla suoraan, meillä on erityinen testausprosessi. Ennen kuin aloitamme valintamme, kokeilemme kuinka testaamme jokaisen palvelun.

Testausprosessimme

Käytämme kahta vertailuarvoa web-isäntien suorituskyvyn mittaamiseen: Pingdom Speed ​​Test ja Load Impact. Vaikka arvioimme palvelun noiden kahden mittarin suhteen, meillä on joitain ehtoja varmistaaksemme, että tuloksemme ovat mahdollisimman luotettavia. 

Ensin rekisteröidään tili ilman isännän tietä. Tällä varmistetaan, että palvelimella, jota sivustollamme ylläpidetään, ei ole valittu kirsikka (ja jotta voimme arvioida kassalle tapahtuvan prosessin). Lisäksi kirjaudumme aktiiviseen VPN: ään – voit oppia parempana VPN-oppaastamme mieluummin – ja henkilökohtaisen sähköpostin. 

Ostamme myös halvimman jaetun suunnitelman, jotta voimme arvioida palvelun sen perustasolla. Asennuksen jälkeen asennamme tyhjän WordPress-kopion vakioteemalla.

Emme lataa mitään muuta sisältöä sivustolle. Emme myöskään ota välimuistiin tai pakkaamiseen, vaikka isäntä tarjoaisi sitä. Testaamme sitä, mitä meille maksetaan maksamisen jälkeen. 

Pingdom-testimme on tarkoitettu testaamaan kuinka nopeasti sivusto latautuu yhdelle käyttäjälle. Huomioimme sivuston todellisen latauksen suurimman osan ja otamme huomioon Pingdomin tarjoaman yleisen suorituskyvyn. Pingdom tarjoaa seitsemän muuttujaa verkkosivustojen latausaikaan, joista kaikki eivät ole merkityksellisiä itse isäntälle, minkä vuoksi katsomme sivun latausajan ohi. 

Aiomme hajottaa kaikki Pingdomin tarjoamat tiedot ja miksi keskitymme joihinkin enemmän kuin toisiin.

 • DNS (vaaleanpunainen): Kuinka kauan kestää verkkotunnuksen sitominen IP-osoitteeseen. Tämä liittyy isäntään joissakin tilanteissa riippuen siitä, kuka hallitsee nimipalvelimia. 
 • SSL (violetti): Kuinka kauan kestää SSL / TLS-kättelyn suorittaminen. Ohitamme tämän metrin. 
 • Yhdistä (sininen): Kuinka kauan kestää web-selain muodostaa yhteyden palvelimeen. Tämä on suurelta osin isännän valvonnan ulkopuolella. 
 • Lähetä (oranssi): Kuinka kauan selaimen tietojen lähettäminen palvelimelle vie aikaa. Tämä on jälleen suurelta osin isännän valvonnan ulkopuolella. 
 • Odota (keltainen): Kuinka kauan selaimen kestää tietojen vastaanottaminen palvelimelta. Tämä on testauksen tärkein mittari, koska se osoittaa, kuinka kauan palvelimen vie löytää tiedot ja alkaa kuljettaa niitä takaisin. 
 • Vastaanota (vihreä): Kuinka kauan selaimen tietojen täydellinen vastaanottaminen vie. Tämä mittari perustuu pääosin selaimeen ja verkottumiseen, joten se ei ole yhtä tärkeä kuin “odota” web-hosting-nopeutta. 
 • Estetty (harmaa): Kuinka monta pyyntöä estettiin ja kuinka kauan selaimen ilmoitti, että se ei ole valmis lähettämään tietoja.

Pingdom on hyvä syventämään yksityiskohtiin, koska se tarjoaa hienon yleiskuvan yhden yhteyden ratkaisusta. Se ei kuitenkaan kata täysin sitä, kuinka isäntä toimii. Sitä varten käännymme kohtaan Load Impact, joka on stressitestaustyökalu, joka lähettää virtuaaliset käyttäjät sivustoon tietyn ajanjakson ajan..

Testauksemme mukaan 50 käyttäjää on viiden minuutin sisällä. Olemme havainneet, että nämä asetukset merkitsevät yleensä halvan jaetun isäntämahdollisuuden lähtökohtaa. Useimmissa tapauksissa, jos isäntä epäonnistuu, se epäonnistuu paljon, ja jos se onnistuu, ongelmia on vähän tai ei ollenkaan. 

Otamme huomioon kaksi aluetta kuormituskokeen aikana: kunkin ajoneuvoyksikön vasteaika ja pyyntövirheiden lukumäärä. Vastausaika on tärkeä, koska se osoittaa, kuinka johdonmukaisesti isäntä toimii, kun liikenne kasvaa. Täytetyt pyynnöt ovat kuitenkin yhtä tärkeitä. 

Aina kun isäntä palauttaa HTTP-virheet, se tarkoittaa yleensä, että resursseja ei ole tarpeeksi liikennepiikin mukauttamiseksi. Vaikka se saattaa joissain tapauksissa tarkoittaa runkopalvelinta, se on yleensä merkki siitä, että yhdellä palvelimella on liian monta käyttäjää, jolla on liian vähän resursseja jaettavaksi keskenään.

Nopeimpien Web-hosting-palveluiden valitseminen

On selvää, että nopeimpien web-palveluntarjoajien valitseminen on nopeustulosten mukainen, mutta se ei ole kaikki, mitä harkitsimme valintoja tehdessämme. Kuten näemme alla olevassa kunniamaininnan osiossa, hinnalla oli suuri merkitys. Testaamme edullisimman jaetun suunnitelman, ja kun sitä tai jotain vastaavaa ei ole saatavilla, on vaikea sanoa, että kaksi palvelua ovat tasavertaisessa asemassa. 

Suorituskyky rahoille, jotka otetaan huomioon valintojen tekemisen lisäksi myös siihen, kuinka tilasimme valintamme. Kuten näemme, kaikilla alla luetelluilla palveluilla on erittäin samankaltaiset Pingdom- ja Load Impact-tulokset, minkä vuoksi on vaikeaa suositella toisiaan puhtaasti nopeuden perusteella. 

Tämän vuoksi harkitsimme muita tekijöitä – kuten hinta, ominaisuudet ja helppokäyttöisyys – tilaamaan palvelulistamme. 

Onneksi emme jättäneet huomiotta nopeita palveluntarjoajia, joilta puuttui muilla alueilla. Testauksemme nopea nopeus on yleensä hyvä osoitus vankasta isännöintipalvelusta. Tästä syystä alla olevat valintamme eivät ole vain nopeimpia web-hosting-palveluita, vaan ne ovat myös parhaiden joukossa.

Nopein Web-hosting: Hostinger ja Hosting24

Hostinger ja Hosting24 ovat enemmän tai vähemmän sama palvelu, joten suorituskyky molemmille on suunnilleen sama. Pingdom-testistä alkaen he saivat 96 pistettä 100: sta, mikä on erinomaista. Sivuston lataaminen kesti todella kauan – noin kaksi ja puoli sekuntia -, mutta suurin osa siitä johtui DNS-ratkaisusta.  

Hosting24-review-speed-testi

Kuten mainittiin, Pingdomin tärkein mittari on odotusaika, eikä Hostinger tai Host24 pettynyt. Odotusaika oli erittäin matala, noin 250 ms, todennäköisesti LiteSpeed-välimuistin ansiosta, joka on otettu käyttöön sivustossasi. 

Kuormitusvaikutus oli yhtä vaikuttava, kun Hostinger ja Hosting24 pitivät koko ajan yhdenmukaisen vasteajan eikä palauttaneet virheitä. Olemme nähneet, kuinka huonot halvat jaetut suunnitelmat voivat olla – lue GreenGeeks-arvostelu esimerkistämme – joten johdonmukainen suorittaminen on täällä raikasta ilmaa. 

Hosting24-review-kuorma-vaikutus

Hostinger ja Hosting24 pystyvät saavuttamaan tällaisia ​​tuloksia niin pienellä rahalla sen käyttämän LiteSpeed-palvelinohjelmiston ansiosta. Olemme nähneet muiden isäntien saavan lähelle asioita edulliseen hintaan, mutta he eivät ole koskaan pystyneet hallitsemaan Hostingeriä ja Hosting24: tä (lue esimerkkejä Bluehost-arvosteluista ja Namecheap-arvosteluista).

LiteSpeed ​​on Apache-vaihtoehto, joka vähentää verkon yleiskustannuksia. Toisin kuin Apache, LiteSpeed ​​on maksettu palvelinohjelmisto, minkä vuoksi sitä ei todennäköisesti näytetä niin usein kuin pitäisi.. 

Se tarjoaa kaikki Apachen edut, mukaan lukien ModSecurity, ilman monia haittoja. Vähentämällä verkon yleiskustannuksia, useammat sivustot voivat käyttää samaa palvelinta, ja LiteSpeed-välimuistin avulla ne voivat latautua nopeammin.

Muita syitä, joista pidämme Hostinger

Hostinger on tarpeeksi vaikuttava yksin, mutta se on vielä vaikuttavampi hintaan verrattuna. Se tarjoaa valtavia monivuotisia alennuksia, jotka ovat niinkin alhaisia ​​kuin 0,80 dollaria kuukaudessa, jos kirjaudut neljäksi vuodeksi. Monissa tapauksissa, kuten valitsemalla kolmen kuukauden suunnitelma kuukausittaisen sijasta, säästät rahaa kokonaishinnasta.. 

Lisäksi sinua ei rangaista menemästä kuukausittain, kuten olet Arvixen kanssa, josta saat lisätietoja Arvixe-katsauksestamme. Saat hullua alennusta, kun kirjaudut useita vuosia, mutta myöskään kuukausikorko ei ole huono. 

Saat paljon rahaa myös. LiteSpeed-palvelimien erinomaisen suorituskyvyn lisäksi Hostinger tarjoaa myös ilmaisen SSL / TLS-sertifikaatin, omaa verkkosivustojen rakentajaa ja päivittäisiä varmuuskopioita. Lue Hostinger- ja Hosting24-arvosteluista saadaksesi lisätietoja tai kokeile sitä itse sen 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

SiteGround

SiteGround, kuten Hostinger ja Hosting24, sai 96 pistettä 100: sta Pingdom-testissä, mutta latausaika oli lähes kolme sekuntia. Jälleen kerran suurin osa ajasta – tässä tapauksessa noin kaksi ja puoli sekuntia – oli omistettu DNS-resoluutiolle. Odotusaika oli vain yli 200 ms, mikä on erittäin vaikuttavaa.

Siteground-review-speed-testi

Vieläkin vaikuttavampi on se, että SiteGround käyttää NGINX-palvelimia, joka on paljon vanhempi palvelinohjelmisto kuin LiteSpeed. Apache: n ja NGINX: n välillä on monia eroja, mutta Chris Lea tiivistää sen hienosti: ”Apache on kuin Microsoft Word. Sillä on miljoona vaihtoehtoa, mutta tarvitset vain kuusi. NGINX tekee nämä kuusi asiaa, ja se tekee viisi niistä 50 kertaa nopeammin kuin Apache. ”

Lisäksi SiteGround tarjoaa täydellisen solid-state-tallennustilan, HTTP / 2 ja PHP7, joiden kaikkien pitäisi parantaa nopeutta. Suurimman lisäyksen saa kuitenkin SuperCacher, SiteGroundin patentoitu välimuistityökalu, joka toimii NGINX: ssä. Sisällön tarjoaminen välimuistista lyhentää dramaattisesti odotusaikaa. 

Kaikki nämä optimointiominaisuudet esitellään kuormitustestillä. SiteGround pysyi joustavana – miinus pieni kohouma alussa – käyttäjän kuorman kasvaessa. Se ei myöskään palauttanut virheitä, mikä tarkoittaa, että ympärillä on paljon resursseja. 

Siteground-review-loadimpact

Muita syitä, joista pidämme SiteGround

Yksi syy siihen, että SiteGround teki parhaaksi web-hosting-palveluksi pienyrityksille, on nopeus. Se on kuitenkin myös laatinut tämän oppaan erinomaisesta valikoimastaan ​​ominaisuuksia. Jaetut Web-, WordPress- ja WooCommerce-hosting-suunnitelmat – joilla kaikilla on sama hinnoittelurakenne – sisältävät kaiken, mitä tarvitset sivustosi käyttämiseen, WordPress-vaiheista automaattisiin päivittäisiin varmuuskopiointiin. 

Jos et halua käyttää CMS: ää, kuten WordPress, myös SiteGround on suojattu. Kaikilla jaetuilla käyttäjillä on pääsy yhteen parhaimmista saatavissa olevista verkkosivustojen rakentajista, Weeblystä. 

Kuten Weebly-katselmassamme näette, se on erinomainen no-nonsensen-käyttöliittymän, useiden kolmansien osapuolien integroinnin ja suunnittelijapohjien ansiosta. SiteGround tarjoaa Weeblyn “yhteydenpito” -suunnitelman, jonka avulla voit käyttää Weeblyn ilmaista versiota omalla verkkotunnuksellasi. SiteGround on olennainen isännöintipalvelu. Ominaisuuksista hinnoitteluun nopeuteen saakka, se tekee kaiken erinomaisesti, ja sen varmuuskopiointi on suuri tukijärjestelmä. Voit oppia lisää SiteGround-tarkastelustamme tai ottaa sen pyörittämiseen riskittömästi 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Kinsta

Kinsta sijoittui WordPress-oppaan parhaan web-hosting-sivustomme ensimmäiseksi, ja se johtui lähinnä sen nopeudesta. Kuten Hostinger ja Hosting24, Kinsta käyttää LiteSpeed-palvelinohjelmistoa. Hosting-arkkitehtuuri on kuitenkin erilainen. Sen sijaan, että käytetään LiteSpeed-palvelua jaetuilla palvelimilla, Kinsta hyödyntää pilvipalvelua. 

Pingdom-testimme antoi 96 pistettä 100: sta erittäin alhaisella odotusajalla. Suurin osa suorituskyvystä johtuu LiteSpeed-palvelimista, mutta Kinsta sisältää myös muita suorituskykyominaisuuksia. Palvelimet on varustettu täydellä SSD-tallennuksella, sinulla on pääsy 5 Gt: n ja 1 Tt: n tiedonsiirtoon KeyCDN: ssä, ja siellä on sekä palvelin- että asiakaspuolen välimuisti..

kinsta-review-speed-testi

Kaikki optimointitoimenpiteet varmistavat, että WordPress latautuu mahdollisimman nopeasti. Se on vain WordPressille. Kinsta on yksinomaan hallittu WordPress-isäntä, mikä tarkoittaa, että jos olet kiinnostunut toisesta alustasta, olet onnekas. WordPress vaatii yleensä nopeimmat latausajat, mikä tekee Kinsan ominaisuusluettelosta luonnollisen sopivuuden. 

Ei ole yllättävää, että Kinsta esiintyi hyvin kuormituskokeessa. Se käsitteli 50 virtuaalisen käyttäjän vaatimattoman kuorman helposti, ylläpitäen tasaisen vasteajan koko ajan. Yhteensä Load Impact lähetti yli 9000 pyyntöä, ja Kinsta pystyi käsittelemään näitä pyyntöjä nopeudella 31 sekunnissa ilman virheitä.

kinsta-review-kuorma-vaikutus

Muita syitä, joista pidämme Kinsta

Kinsta on räätälöity WordPressille, joka on joko siunaus tai kirous riippuen siitä, kuinka haluat rakentaa sivustosi. WordPress-käyttäjät ovat kuitenkin erittäin palkittuja siitä, että ne pitävät kiinni alustasta. Kaikkien Kinsta-suorituskykyetujen lisäksi sinulla on pääsy ominaisuuksiin, kuten WordPress-lavastus ja erityisesti CMS: lle rakennettu kojelauta. 

Kinsta maksaa kuitenkin enemmän kuin muut luettelon vaihtoehdot. Hinta on edelleen toteutettavissa, ja alkeellisinta suunnitelmaa voidaan käyttää 30 dollarilla kuukaudessa 20 000 käyntiä kohti, mutta hinta voi nousta jopa 600 dollariin kuukaudessa liikenteen määrän ja WordPress-asennusten määrän mukaan.

Kuitenkin, kukaan ei tee WordPressia aivan kuten Kinsta hintakohdassaan. Se tarjoaa premium-hallintaisia ​​WordPress-ominaisuuksia kohtuulliseen hintaan, joka voi mukautua sivustosi kasvaessa. Voit oppia lisää Kinsta-arvosteluistamme tai nähdä, miten pidät siitä 30 päivän rahat takaisin -takuulla. 

MDDHosting

Kuten olemme nähneet SiteGroundin, Kinsnan ja Hostingerin kanssa, optimointi on avainasemassa, ja MDDHosting on hyvin perehtynyt siihen. Se on yksinomaan pilvipalvelu, joka tarjoaa kaiken edullisesta jaetusta pilvipalvelimesta pilvivPS-palvelimiin, jotka maksavat muutama sata dollaria kuukaudessa. 

Valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta saat LiteSpeed-verkkopalvelimen, jolla on useita välimuistikerroksia. Pingdom palautti tuloksen 96 sadasta, todennäköisesti LiteSpeed-palvelinohjelmiston ja LiteSpeed-välimuistin ansiosta. 

MDDHostingilla on kuitenkin myös muita optimointitoimenpiteitä. Suunnitelmasi mukaan kuuluu CloudFlare Railgun, joka pakkaa ja tallentaa välimuistiin kohteita, joita ei aiemmin ollut saatavissa, samalla tavalla kuin videoiden pakkaaminen. 

mddhosting-review-speed-testi

Kuten voit lukea CloudFlare-oppaasta, se on sisällönjakeluverkko, jota tulisi käyttää useimmissa sivustoissa. Verkosta hyödyntämällä Railgun pystyy toimittamaan erittäin nopeasti pakatut esineet välimuistista ympäri maailmaa. Railgun vaatii yleensä CloudFlare-yritystilin, joka käy 200 dollaria kuukaudessa, mutta MDDHostingilla saat sen ilmaiseksi. 

Kuormitusvaikutustestimme on parempi kuin miltä näyttää, seuraavan kuvakaappauksen perusteella. Kuten huomaat, vastausaika oli melko johdonmukainen, vaikkakaan ei niin hyvä kuin Kinsta. Load Impact havaitsi läpimenorajan. Siitä huolimatta 2410 HTTP-pyynnöstä vain yhdessä havaittiin virhe.

mddhosting-review-kuorma-vaikutus

Muita syitä, jotka pidämme MDDHostingista

Pilvipalveluille omistettu palvelu MDDHosting tarjoaa joitain ainutlaatuisia etuja. Kuten edellä mainittiin, kuormitustesti havaitsi läpimenorajan, mikä tarkoittaa yleensä, että sinun on päivitettävä parempaan palvelimeen. 

Pilvipalveluiden avulla voit kuitenkin lisätä tilillesi lisäresursseja ilman seisokkeja, joista saat lisätietoja hosting-tyyppien erittelystä. 

MDDHosting ei tarjoa vain pilvipalveluita, mutta tarjoaa myös edullisia pilvipalveluita. Voit ostaa perussuunnitelman vain muutamalla dollarilla kuukaudessa tarvitsematta allekirjoittaa monivuotista sopimusta. Pilvitallennuksen joustavuuden vuoksi voit myös ostaa tulevaisuudessa helposti pienitehoisella suunnitelmalla ja päivittää sen. 

Vaikka MDDHosting ei koske käyttöominaisuuksia, sen ominaisuudet, hinta ja nopeus ovat huomion arvoisia. Voit oppia lisää MDDHosting-arvosteluistamme tai nähdä, miten pidät siitä 30 päivän rahat takaisin -takuulla. 

A2-hosting

A2-hosting voi mennä jalat toisten luettelossa olevien palvelujen kanssa. Se tarjoaa LiteSpeed-hosting-palvelun, joka, kuten olemme nähneet, tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, sekä täyden SSD-tallennustilan ja useita välimuistikerroksia. Se on kuitenkin hintansa vuoksi viimeinen. A2 Hosting tarjoaa LiteSpeed-hosting-palvelua vain turbo-palvelimillaan, jotka ovat jopa 20 kertaa nopeampia. 

Testauksemme perusteella se on vähän kaukaa haettu, mutta A2: n vakiona jaetussa isännöinnissä näkyy suorituskyky pommi. A2 Hosting teki 96 pistettä 100: sta Pingdom-testimme aikana, mutta latausaika oli erittäin pieni. 

Sivustomme ladataan alle 300 ms: ssa, mikä on nopeampaa kuin mikään muu valintamme. Tämä johtuu siitä, että A2 Hosting tarjoaa LiteSpeed-palvelimia ja tarjoaa myös välimuistion. 

a2-hosting-review-speed-testi

Välimuistipaketti sisältää kolme työkalua: Turbo-välimuisti, OPcache ja Memcached. Turbo-välimuisti tallentaa sivustosi kaiken HTML-sisällön, jotta se voidaan näyttää ilman PHP: tä. 

OPcache vähentää PHP-sivun vastausaikaa kaikelle, jota ei ole vielä kiinni, ja Memcached pitää yleiset MySQL-tietokantakyselyt järjestelmämuistissaan, jotta ne voivat tapahtua paljon nopeammin.. 

Load Impact palautti tähtitulokset. A2-hosting ei pystynyt käsittelemään vain liikenteen kuormitusta ilman virheitä, se teki niin moitteettomasti. Jokainen ajoneuvoyksikkö ladataan 10 ms: n sisällä sen ympärillä olevista, mikä varmistaa yhdenmukaisen vasteajan koko testin ajan. 

a2-hosting-review-kuorma-vaikutus

Muita syitä, joista pidämme A2-hosting

A2-palvelimen mentaliteetti optimointitoiminnoilla siirtyy kaikkiin muihin palvelun näkökohtiin. Esimerkiksi sivustosi on A2 Hosting -palvelun Perpetual Security -aloitteen alainen, joka yhdistää useita verkkosivustojen tietoturvapalveluita saman katon alla. 

Paketti sisältää KernelCare, joka päivittää ytimen tietoturvaa päivittäin, ja HackScan, joka suojaa sivustoasi haittaohjelmilta. Lisäksi sinulla on pääsy kaksoispalomuuriin, raa’an voiman suojaan ja hajautettuun palvelunestopalveluun. 

Koska ominaisuuksia on mukana, on helppo olettaa, että A2-hosting on kallista. Onneksi se ei kuitenkaan ole. Sen lisäksi, että A2-hosting on suunnilleen sama hinta kuin useimmat johtavat verkkoisäntäkoneet, on myös selvää, minkä hinnan maksat kassalla. Lisäksi voit ostaa vain yhden kuukauden tai jopa kolme vuotta budjetistasi riippuen. 

Vaikka joudut hyppäämään turbo-suunnitelmiin nähdäksesi A2 Hostingin todellisen voiman, pieni hinnankorotus on sen arvoinen. A2-hosting sisältää enemmän ominaisuuksia kuin kilpailu ja pysyy kohtuuhintaan. Voit oppia lisää A2-hosting-katsauksestamme tai kokeilla sitä riskitömästi milloin tahansa rahat takaisin -takauksella. 

Kunniamaininnat 

Yllä olevat viisi palvelua eivät ole ainoat, joihin sinun tulisi kiinnittää huomiota. Eri syistä meillä oli pari isäntää, jotka eivät tehneet leikkausta, joten haluamme korostaa niitä. 

Pagely

Artikkelin alussa sanoimme, että nopeus ei ollut ainoa huomioimamme tekijä, ja siksi Pagely. Se on nopein testaamamme web-isäntä, jonka kellotuksen Pingdom-pistemäärä on 99/100. Pagely ei kuitenkaan tarjoa suunnitelmia, jotka ovat verrattavissa muuhun luetteloomme, joten se piti jättää pois.. 

pagely-review-speed-testi

Kuten Kinsta, se tarjoaa vain pilvihallintaa WordPress-isännöintiä, jota tässä tapauksessa saa Amazon Web Services. Suunnitelmat alkavat kuitenkin 200 dollaria kuukaudessa. Vaikka saatat olettaa, että saat sinulle jonkinlaisen rajoittamattoman tilauksen, se ei tule. Jopa Pagelyn korkealla hinnalla, se asettaa resurssirajoituksia. Kaikista Pagelyn kalleimman suunnitelman kelloista ja vihellyksistä se maksaa sinulle 35 000 dollaria kuukaudessa. 

Kun otetaan huomioon Pagelyn asiakaskunta, hinta on järkevä. Disney-, Visa-, Comcast- ja muita ominaisuuksia käyttävänä isäntänä Pagely tarjoaa kaikki työkalut yrityksen WordPress-sivustoille. Sen mukana tulee kuitenkin yrityksen hintalappu, minkä vuoksi jäimme sen pois pääluettelosta. Jos tämä kuulostaa jotain mitä voit keinua, lue muista Pagely-arvostelu.

DreamHost

DreamHost on päinvastoin Pagely. Sen sijaan, että suorittaisi odotuksia yli ja maksaisi liian paljon, se suoritti hieman odotuksia alhaisemmalla tasolla ja maksaa suunnilleen samoin kuin muut valitsemme. On kuitenkin tarpeeksi, että pidät DreamHostista, jotta se olisi harkinnan arvoinen. 

Kerättymme tulokset eivät olleet vaikuttavia. DreamHost ansaitsi Pingdom-pisteet 90: stä 100: sta ja tarjosi muutaman vaivan Load Impact -testimme aikana. Se oli kuitenkin yhteisen suunnitelman kanssa. DreamHost tarjoaa myös hallittuja WordPress-suunnitelmia, jotka käyttävät virtuaalista yksityistä palvelinta, jotka tarjoavat huomattavasti paremman suorituskyvyn. 

Dreamhost-review-speed-testi

DreamPress-suunnitelmat on rakennettu WordPressiä ajatellen, yhdistämällä VPS: n eristetyt resurssit useisiin suorituskyvyn optimointeihin, mukaan lukien rajaton CDN. Jos hyppäät DreamHostiin, voit odottaa Kinstaan ​​kaltaista suorituskykyä hieman vähemmän rahaa. Voit lukea yksityiskohdista täydellisessä DreamHost -katsauksessa.

Epämiellyttävät maininnat 

Valittaessa palveluita tälle listalle muutama erottui toisistaan, mutta kaikista vääristä syistä. Haluamme huomauttaa isännät, jotka suorittivat testin aikana huonoimmin, jotta tiedät välttää niitä. 

HostGator

HostGator on testannamme hitain isäntä. Pingdom palasi pisteet 83: sta sadasta, vaikka odotusaikamme oli melko lyhyt. Nopeuden alenemiseen on muutamia syitä, mutta yksi seisoo loput yläpuolella. 

Lähetettiin noin kaksinkertainen määrä pyyntöjä, joista monet koskivat “pian tulossa” -sivua, joka näytetään yleensä sivustossasi ennen kuin mitään asennetaan.. 

hostgator-review-speed-testi

Ei ole yllättävää, että nämä pyynnöt estettiin, mikä paisutti vastausaikaamme. Vaikuttaa siltä, ​​että HostGator pitää “tulossa olevat” tiedostot automaattisesti kirjaa eikä poista niitä, minkä vuoksi selain pyytää näitä tiedostoja yrittäessäsi ladata sivuston. Voit lukea lisää siitä HostGator-katsauksessa.

WestHost ja Midphase

WestHost ja Midphase ovat pohjimmiltaan sama isännöintipalvelu, samalla tavalla kuin Hostinger ja Hosting24. Vaikka suurin osa palveluista on hyviä, nopeus on epämääräistä. Pingdom palasi pisteet 84/100, odotusajan ollessa yli sekunnin. Load Impact esitti myös useita HTTP-virheitä sisältäviä ongelmia.

westhost-review-speed-testi

Palvelimella ei ole tarpeeksi optimointitoimenpiteitä sivustosi lataamiseksi yhtä nopeasti kuin yllä luetellut vaihtoehdot. Valitettavasti tässä on vain tapaus, jossa resursseja on liian vähän ja välimuisti ei ole tarpeeksi. Suosittelemme kuitenkin lukemaan WestHost- ja Midphase-arvosteluamme, jotta näemme syyt, jotka pidämme jokaisesta palvelusta. Vain varoittaa, että nopeus on karkea. 

Lopulliset ajatukset

Nopean web-isännöintipalvelun löytäminen on helpompaa kuin miltä se voi näyttää. Olemme käyneet läpi testausprosessin, ja sen kautta olemme havainneet, että toimittajat, jotka saavat sen oikein kaikilla muilla alueilla, ovat yleensä myös nopeita.

Kompromissiton nopeuden suhteen, kustannuksista riippumatta, ei ole parempia vaihtoehtoja kuin Pagely. Kuitenkin monet isännät pääsevät lähelle paljon vähemmän rahaa. Olemme osittaisia ​​erityisesti Hostingerille ja Hosting24: lle. Nämä palvelut tarjoavat kaiken mitä haluamme nopeuden suhteen, ja ne onnistuvat niin alhaisella hinnalla. 

Onko nopeus tärkein näkökohta isännöintipalvelua valittaessa? Mitä muuta harkitset? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map