SiteGround vs InMotion: Indeps torjuu sen vuonna 2020

SiteGround on arvioitu parhaiten parhaassa web-hosting-oppaassamme, ja on helppo nähdä miksi. Sen lisäksi, että dominoimme SiteGround- ja Bluehost-hakuprosessissamme ja näytämme mestarikurssin WordPress-oppaan parhaassa web-hosting-palvelussa, SiteGround osoittaa, että sinun ei tarvitse kuluttaa paljon rahaa saadaksesi erinomaista palvelua. 


InMotion-hosting on yhtä vaikuttava. Kuten SiteGround, se on riippumaton isäntä, joka keskittyy tarjoamaan parasta palvelua vähiten rahaa. Vaikka nämä kaksi onnistuvat pääosin tavoitteissaan, he ovat erilaisia ​​palveluja. Tässä SiteGround vs InMotion Hosting -vertailussa autamme sinua valitsemaan oikea. 

Vaikka yritämme parhaammekin tehdä, se Web-isäntä, johon sinun pitäisi mennä, riippuu rakentamasi verkkosivustotyypistä ja siitä, kuinka web-isäntä pystyy siihen mukautumaan. Jos haluat lukea lisää kummastakin palveluntarjoajasta riippumatta siitä, kumpi mielestämme on parempi, lue SiteGround-arvostelu ja InMotion Hosting -arvostelu.

Taistelun perustaminen: SiteGround vs. InMotion-hosting

Vertaa web-palveluntarjoajia viiden kierroksen sarjassa. Kaikkia esillä olevia kierroksia ei kuitenkaan esitetä täällä. Sen sijaan olemme yhdistäneet muutamat kriteerit, kuten isännöintityypit, muihin osioihin. Tällä tavalla vertailu on tiiviimpi ja oikeudenmukaisempi. 

Käytettäviä kierroksia ovat ominaisuudet, hinnoittelu, helppokäyttöisyys, nopeus ja turvallisuus. Jokaisen kierroksen alussa esitetään mitä etsimme. Sen jälkeen puhutaan jokaisesta palveluntarjoajasta ja pohdimme ajatuksiamme siitä, kuinka he vertautuvat toisiinsa. Viimeinkin julistamme voittajan ja palkitsemme palvelun pisteellä. Minkä palvelun ansaitsee kolme tai enemmän pisteitä, se on meidän mestarimme. 

Emme kuitenkaan suosittele etenemistä pelkästään pisteissä. Jotkut kierrokset saattavat olla selkeitä, mutta toisilla voi olla enemmän vivahteita. Kuten voit nähdä HostGator vs. Bluehost -vertailusta, monet kierrokset päätyivät luotavan verkkosivustotyypin ja henkilökohtaisen mieltymyksen mukaan. Siksi suosittelemme lukemaan jokaisen osan läpi löytääksesi parhaan tarjoajan sinulle.

1

ominaisuudet

Ominaisuudet ovat tärkeä, mutta usein väärin ymmärretty alue web-koneille. Vaikka aloittelijakeskeiset palvelut, kuten iPage, keskittyvät mainoshyvityksiin ja ilmaiseen verkkotunnukseen, nämä ominaisuudet eivät ole pitkällä tähtäimellä niin hyödyllisiä (lue iPage-arvosteluamme). Paljon hyödyllisiä ovat ominaisuudet, jotka auttavat sinua rakentamaan, optimoimaan ja suojaamaan verkkosivustosi. 

Tällä kierroksella etsimme ominaisuuksia, jotka tekevät verkkosivustostasi entistä paremman. Tähän sisältyy rakennustyökaluja, kuten verkkosivustojen rakennusohjelma, optimointimenetelmiä, kuten välimuisti, ja turvallisuusominaisuuksia, verkkosivuston varmuuskopioista ilmaiseen SSL / TLS-varmenteeseen.

SiteGround

SiteGround on täynnä ominaisuuksia. Vaikka ominaisuudet voivat verrata, se näyttää jotain epätavallista. Se ei tee sinua maksamaan ylimääräistä verkkosivustosi tarvitsemista ominaisuuksista. 

Otetaan esimerkiksi HostGator. Kuten voit nähdä HostGator-arvosteluistamme, siinä on ominaisuuksia, mutta sinun on ostettava asianmukainen hosting-taso käyttääksesi niitä. SiteGroundin avulla kaikki sisältyy suunnitelmiin. Sen sijaan, että keskittyisit kokoonpanoon saamiin herkkuihin, SiteGround antaa sinulle kaiken ja segmentoi suunnitelmansa suorituskyvyn perusteella. 

Se alkaa verkkosivustojen rakentajalla. SiteGround antaa sinulle pääsyn yhdelle parhaimmista verkkosivustojen rakentajista, Weeblystä. Kuten Weebly-arvostelumme voi nähdä, se on helppo käyttää, erittäin toimiva ja muokattavissa. Saat yhteydensovitussuunnitelman, joten voit käyttää Weeblyn ilmaista versiota verkkotunnuksessasi. Jos tarvitset lisäominaisuuksia, erityisesti verkkokauppaa varten, voit päivittää milloin tahansa. 

weebly-blogin vaihtoehdot

WordPressiä tuetaan myös hyvin. SiteGround antaa sinulle SuperCacherin, joka on sisäinen välimuistityökalu, joka voi parantaa latausaikoja. WordPress-käyttäjät voivat myös hyödyntää helppoa Cloudflare-integraatiota, automatisoituja päivittäisiä varmuuskopioita ja WordPress-vaiheistointia. 

Verrattuna Kinstaan, mikään näistä ei ole vaikuttavaa (lue Kinsta-arvostelu), mutta kun otetaan huomioon kuinka edullinen SiteGround on, ominaisuudet loistavat. Kun tutkimme kaksi kierrosta, nämä ominaisuudet ovat saatavana kaikissa suunnitelmissa, mikä tarkoittaa, että maksat riippumatta siitä, minkä hinnan maksat, saat premium-tarjouksia. 

InMotion-hosting

InMotion-hosting-palvelussa on erinomainen valikoima ominaisuuksia, joista suurin osa keskittyy verkkosivustosi suunnitteluun. Sitä vastoin, verkkosivustojen rakentajaa ei ole. Sen sijaan InMotion Hosting integroituu BoldGridiin, jotta voit suunnitella kauniita WordPress-verkkosivustoja helposti. 

BoldGrid on ilmainen vedä ja pudota -sovellus WordPressille, joka antaa sinulle sisällönhallintajärjestelmän joustavuuden ja verkkosivujen rakentajan pääsyn. Vaikka voit käyttää BoldGrid-ohjelmaa millä tahansa WordPress-verkkosivustolla, InMotion Hosting on jo asetettu hyödyntämään sitä. Lisäksi saat ilmaisen hakukoneoptimointityökalun ja yli 200 muokattavaa teemaa. 

Logitech-hosting-review-boldgrid
© Cloudwards.net

Jos et halua suunnitella verkkosivustoa, InMotion Hosting voi tehdä sen myös sinulle. Vaikka olemme nähneet samanlaisia ​​palveluita GoDaddyltä (lue GoDaddy-arvostelu), InMotion Hosting on yksi harvoista, jotka suunnittelevat verkkosivustosi halvalla. 99 dollarin ja kahden arkipäivän kuluttua se toimittaa ainutlaatuisen verkkosivuston, joka toimii pöytätietokoneissa, tablet-laitteissa ja mobiililaitteissa ja mukana tulee mukautettu sähköpostiosoite. 

InMotion Hosting tarjoaa pidemmälle mennessä valkoisten käsineiden suunnittelupalvelun. Jälleen 99 dollarilla se parittaa sinut WordPress-asiantuntijan kanssa, joka kaivaa syvälle verkkosivustoosi löytääksesi virheitä. Tämän jälkeen he auttavat laatimaan suunnitelman verkkosivustoosi liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi. 

Suunnitteluominaisuudet ovat niin vaikuttavia, että joitain InMotion Hosting -tekniikan teknisiä näkökohtia on helppo sivuuttaa. Kaikki käyttäjät saavat täyden solid-state-tallennustilan, automaattiset varmuuskopiot ja ilmaisen SSL / TLS-varmenteen. 

Pyöreä yksi ajatuksia

Kuten mainittiin, jotkut kierrokset saattavat joutua henkilökohtaiseen mieltymykseen, ja tämä on yksi niistä. SiteGround ja InMotion Hosting tarjoavat erinomaisia ​​ominaisuuksia verkkosivustosi rakentamiseen, optimointiin ja suojaamiseen. Tämä kierros voi mennä kumpaankin suuntaan, mutta me voitamme voiton SiteGroundille. 

InMotion Hosting -suunnitteluominaisuudet ovat erinomaiset, mutta he maksavat ja keskittyvät WordPressiin. Jos et ole kiinnostunut suositun CMS: n käytöstä, InMotion Hosting -palvelulla ei ole paljon tarjottavaa. SiteGround puolestaan ​​tarjoaa ominaisuuksia aidan molemmille puolille.

Kierros: Ominaisuuspiste SiteGroundille

SiteGround-logo
InMotion-hosting-logo

2

Hinta

Vaikka hinnoittelun tulisi olla suoraviivaista, se ei ole. Kuten Arvixe-arvosteluistamme voi lukea, verkkoisäntälaitteilla on harhaanjohtava hinnoittelu, minkä vuoksi on vaikea tietää, mitä maksat, kunnes on aika tarkistaa. Vaikka olemme huolestuneita kunkin web-isännän määrästä tällä kierroksella, tarkastelemme myös, kuinka selkeä se on koko kassalle. 

SiteGround

Kuten ensimmäisessä kerroksessa vihjattiin, SiteGround ei ole vaikuttava, koska se sisältää niin monia ominaisuuksia, vaan pikemminkin koska se sisältää niin monia ominaisuuksia niin halvalla. Lisäksi verkkosivustolla mainostettu hinta on hinta, jonka maksat, ohittaen Bluehost-palvelun monivuotiset rajoitukset (lue Bluehost-arvostelu). 

Kaikkia suunnitelmia tarjotaan kuukausittain, vuosittain, joka toinen vuosi ja kolmen vuoden välein. Kuukausittaisiin suunnitelmiin on kuitenkin sovellettu 14,99 dollaria perustamismaksua, mikä on ärsyttävää. Koska useimmat verkkoisäntälaitteet eivät tarjoa kuukausittain jaettavia suunnitelmia – lue JustHost-arvosteluistamme vain yksi esimerkki, joka tarjoaa – se, että SiteGround tarjoaa lainkaan sellaisen, on hyvä uutinen. 

Kuten useimmat Web-isännät, SiteGround-ohjelmassa on johdanto-osuus, joka hyppää uusimisessa. Hinta ei muutu saamasi keston perusteella, joten maksat saman kuukausikoron riippumatta siitä, haluatko kuukauden vai kolme vuotta. Toisin kuin Hostinger, SiteGround ei tarjoa monivuotisia alennuksia (tutustu Hostinger-arvosteluun), mutta saat silti mukavan palan, kun kirjaudut sisään. 

Jaetut ja WordPress-suunnitelmat ovat vaikuttavimmat hinnoistaan. Pilvi- ja omistettu isäntä ovat toisaalta kovin kalliita. Jos pilvitallennus on mitä olet seurannut, lue MDDHosting-arvostelu. Dedicated hosting on yleensä kallista, mutta löydät budjettiratkaisun WebHostingBuzz-arvosteluista. 

SiteGroundin pilvipalvelussa ja omistettu isännöinnissä on alhaisia ​​puolia korkeampien hintamerkkiensä yläpuolella. 30 päivän rahat takaisin -takuu, jota sovelletaan jaettuihin suunnitelmiin, ei sovellu muihin isännöintityyppeihin. Pilvipalvelun avulla voit saada hyvityksen 15 päivästä, ja erillisellä isännöinnillä ei ole hyvitysjaksoa. 

InMotion-hosting

Ensi silmäyksellä InMotion Hosting näyttää kallialta, etenkin verrattuna Hosting24: ään (lue Hosting24-arvosteluamme). Paholainen yksityiskohdissa, tosin, ja onneksi se toimii InMotion Hostingin suosiossa. Vaikka mainostettu hinta on korkeampi kuin useimpien johtavien verkkoisäntäkoneiden, uusimisprosentti on yhdenmukainen muiden markkinoiden kanssa.

InMotion Hosting ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto alkuperäiselle kaudelle, jos halpa web-hosting on mitä tarvitset. Loppujen lopuksi kulutat vielä pari dollaria jaettuihin suunnitelmiin ja WordPress-suunnitelmiin. VPS-suunnitelmat eivät kuitenkaan ole huonoja, ja omistettu isännöinti on suunnilleen sitä, mitä odotimme, mutta et saa kauppaa. 

Kokoonpanoon liittyy myös muita kysymyksiä, nimittäin kestoja. InMotion Hosting tarjoaa joskus kuukausisuunnitelmia, mutta siihen ei ole kuvioita. Kuten tarkistuksessamme todettiin, halvimmat jaetut suunnitelmat tarjotaan yhden ja kahden vuoden aikana, samoin kuin WordPress-suunnitelma 15 dollaria kuukaudessa. Yhteisen suunnitelman, jonka hinta on myös noin 15 dollaria kuukaudessa, voidaan ostaa kuukausittain. 

Se korvataan kahdella tavalla. InMotion Hosting näyttää kestot ja niiden hinnat tuotesivulla, joten sinun ei tarvitse mennä kassalle nähdäksesi mitä maksat. Lisäksi saat 90 päivää aikaa muuttaa mieltäsi. InMotion Hosting -yrityksen rahat takaisin -takuu voittaa vain DreamHost ja A2 Hosting (lue DreamHost-arvostelu ja A2 Hosting-arvostelu). 

Pyöreä kaksi ajatusta

Tämä kierros, kuten viimeinenkin, on kova. SiteGround on halvempi hinnoittelu, mutta 14,95 dollarin perustamismaksu asettaa pellin muuten anteliaalle alueelle. InMotion-hosting on kalliimpaa alkuperäisellä aikavälillä, ja sen kestoaika on outo, mutta palautusikkuna on erinomainen. 

Kaikilla huomioimalla asioilla SiteGround on kuitenkin parempi. Vaikka rahat takaisin -takuu ei ole suuri, suoraviivainen hinnoittelu ja runsaat kestovaihtoehdot pakottavat palvelun InMotion-hosting-palvelun yläpuolelle.. 

Kierros: SiteGround-hintapiste

SiteGround-logo
InMotion-hosting-logo

3

Helppokäyttöisyys

Web-isännät haluavat tehdä kassasta vaikeampaa kuin sen pitäisi olla. On poikkeuksia, mutta kassan ja tilin luomisen monivaiheista prosessia ei voida sivuuttaa (lue esimerkki Namecheap-arvosteluesta). Tällä kierroksella tulemme näkemään, kuinka yksinkertainen InMotion-hosting ja SiteGround tekevät siitä pääsyn kassalle, sekä kuinka helposti niiden ohjauspaneelit ovat. 

SiteGround

SiteGroundilla on yksinkertainen ja kutsuva verkkosivusto. Suunnitelman valitseminen on helppoa, ja jokaisella tuotesivulla on vähän vaihtoehtoja. Kun olet valinnut tyyppisi isännöintisi, sinut lähetetään tuotesivulle, jolla on eri tasot sitä. Vaiheiden välisistä eroista käydyn teknologisen sijasta SiteGround näyttää, kuinka paljon tilaa verkkosivustollasi on ja kuinka monta kävijää se pystyy käsittelemään. 

Siteground-review-suunnitelma-valinta

Myös tarkistaminen on yksinkertaista. SiteGround pitää vaiheiden määrän minimissä ja antaa sinun asettaa kirjautumistiedot heti, toisin kuin LunarPages-sivuston epävarma sähköpostireitti (lue LunarPages-arvostelu). 

Asiat eivät kuitenkaan ole niin mahtavia sen jälkeen. SiteGroundissa on vanhentunut ohjauspaneeli. Vaikka kasvot ovat edelleen yhtä toimivia kuin minkä tahansa johtavan verkkoisäntäpalvelun, kasvot jättävät paljon toivomisen varaa. Kaikki on paikoillaan sivun keskustaa kohti vähän ajatellut navigointia. Esimerkiksi cPanelin etsiminen edellyttää, että siirryt toiselle välilehdelle ja löydät linkin pitkästä vaihtoehtoluettelosta. 

Siteground-review-cpanel

cPanel on päivätty samalla tavalla. Vaikka SiteGround ei ole niin loukkaavaa kuin HostPapan (lue HostPapa-arvostelu), cGPanelin toteuttama SiteGround näyttää vuosikymmeneltä vanhentuneelta. Kuten tilin hallintapaneeli, se on käyttökelpoinen, mutta sen ulkoasua voitaisiin parantaa. Kuten näimme parhaassa cPanel-oppaan kanssa tehdyssä web-isännöinnissä, kauniit kasvot eivät vain tee cPanelista houkuttelevampaa, mutta myös toimivampaa.  

InMotion-hosting

InMotion-hosting-palvelua ei ole vaikea käyttää, mutta suunnitelman valitseminen on. Verkkosivusto on hyvin suunniteltu ja se on helppo selata, mutta suunnitelmien laatimismuoto vaikeuttaa käsityksen saamista siitä, mikä on mitä. Jos menet menemättä suuntaa kohti mitä haluat ostaa, on helppo mennä kaninreiästä. 

Logitech-hosting-review-vertailussa

Kun olet löytänyt haluamasi isännöintityypin, tasojen vertailu on kuitenkin helppoa. InMotion Hosting tarjoaa enemmän teknisiä yksityiskohtia jokaisesta tasosta, mutta se on silti helppo sulauttaa. Jos tiedät mitä etsit, siellä on myös erittäin yksityiskohtainen vertailu kerrosta varten. 

Kun olet kirjautunut sisään, InMotion Hosting lähettää sinulle muutamia sähköpostiviestejä, joissa on ohjeet sisäänkirjautumiseen. Vaikka emme ole faneja lähettämään valtakirjoja tällä tavalla, sähköpostit olivat nopea. Kun olet saanut ne, voit kirjautua sisään tilinhallintapaneeliin tai, kuten InMotion Hosting sitä kutsuu, AMP. 

AMP on erinomainen. Tavalliset tilinhallintatyökalut ovat läsnä, mukaan lukien linkit laskutustietojen muuttamiseen, lisäverkkotunnusten ostamiseen ja palveluiden lisäämiseen suunnitelmaan. CPanelista on myös paljon esineitä suoraan AMP: n sisällä. Tämä tarkoittaa, että voit nopeasti käyttää Softaculous-sovelluksen asennusohjelmaa tai lisätä sähköpostiosoitteita avaamatta cPanelia. 

Logitech-hosting-review-cpanel

Vaikka on kätevää olla ympäri, cPanelia ei ole syytä välttää. Suunnittelu on pääasiassa osakekannan kasvu. Värimaailma ja kuvakkeet on suunniteltu vastaamaan InMotion Hostingin estetiikkaa, mikä johtaa johdonmukaiseen ilmeeseen kahden ohjauspaneelin läpi. Lisäksi InMotion Hosting lisäsi ylävalikon hyppäämiseen cPanelin eri osioihin. 

Kolme kierrosta

Kolmas kierros on edelleen lähellä, mutta se ei ole niin lähellä kuin kaksi edellistä kierrostamme. SiteGroundia ei ole vaikea käyttää, mutta se on päivätty. Huolimatta siitä, että olemme sanoneet monta kertaa, että ohjauspaneeli on päivitettävä, se on silti yhtä vaalea kuin se oli vuosia sitten. InMotion Hostingilla on toisaalta erinomainen ohjauspaneeli, joka integroituu saumattomasti cPaneliin. 

Kierros: Helppokäyttöinen kohta InMotion-isännöinnissä

SiteGround-logo
InMotion-hosting-logo

4

Nopeus ja käyttöaika

Neljäs kierros on kenties objektiivisin tavoite. Testaamme verkkosivustoja kahdella työkalulla: Pingdom Speed ​​Test ja Load Impact. Ensin luomme tilin ja ostamme edullisimman jaetun suunnitelman. Sitten asennamme tyhjän WordPress-kopion ja suoritamme testisivuston vertailuarvojemme kautta. 

Tällä kierroksella vertaamme tuloksia, jotka olemme keränneet InMotion Hosting- ja SiteGround-palveluille. 

SiteGround

SiteGround sujui hyvin Pingdom Speed ​​Testin mukaan. Se antoi testisivustollemme 96/100, mikä on paras pisteet mitä olemme nähneet ylihinnoiteltujen Pagely-sivujen ulkopuolella (lue Pagely-arvostelu). Kuten alla olevasta taulukosta voidaan nähdä, latausaika oli kuitenkin pitkä – 2,98 sekuntia, tarkalleen ottaen. 

Siteground-review-speed-testi

Toisin sanoen, jos pohdimme yksityiskohtia, voimme nähdä, että se ei ole SiteGroundin harteilla. Suurimman osan ajasta käytti DNS-pyynnöt, mikä on järkevää, kun otetaan huomioon, että SiteGround ei hallinnoinut verkkotunnustamme. Verkko-isännän arvioinnissa tärkein odotusaika oli pieni, todennäköisesti SuperCacherin ansiosta. 

Load Impact tuotti myös upeita tuloksia. Käytämme tätä työkalua stressitestissä lähettämällä 50 virtuaalista käyttäjää palvelimelle viiden minuutin aikana. SiteGroundissa oli pieni epäjohdonmukaisuus, mutta verrattuna GreenGeeksiin, se oli kiinni (lue GreenGeeks-arvosteluamme). Kaikissa pyynnöissämme käyntiin myös läpi, mikä on mukavaa nähdä. 

Siteground-review-loadimpact

Testauksemme aikana meillä oli 100 prosenttia käyttöaika. Onneksi sinun ei kuitenkaan tarvitse ottaa sananamme siihen. SiteGroundilla on 99,9 prosentin käyttöaikatakuu, joka on anteliaampi kuin useimmat. Jos verkkosivustosi alittaa tämän kynnyksen, saat ilmaisen kuukauden isännöinnin. Lisäksi jokaisesta alle 99 prosentin prosenttiyksiköstä saat ylimääräisen kuukauden ilmaisen isännöinnin. 

InMotion-hosting

InMotion Hosting ei ollut yhtä vaikuttava ensimmäisessä vertailukohdassamme. Pingdom Speed ​​Test antoi sille 84 sadasta, mikä on yksi huonoimmista esityksistä, joita olemme nähneet. On tärkeää muistaa, että verkkosivustollamme ei ole sisältöä, joten kaikki, joka on alle 100 prosenttia, tarkoittaa, että web-isäntä häiritsee sitä. Täysin ladattu sivusto olisi todennäköisesti vielä hitaampi. 

Logitech-hosting-review-speed-testi

On järkevää, että pistemäärä oli kuitenkin matala. Kuten yllä olevasta taulukosta voidaan nähdä, “odotusaika” oli noin kaksi kertaa niin pitkä kuin SiteGroundin, eli selaimen piti odottaa niin kauan tietojen vastaanoton aloittamiseksi. Todennäköisesti huono suorituskyky johtuu palvelinpuolen välimuistin puutteesta, mikä tarkoittaa, että InMotion Hosting hakee tietoja pyynnöstä sen sijaan, että tarjoaisi sitä välimuistista. 

Load Impactilla oli onneksi kunnolliset tulokset. InMotion-hosting oli johdonmukaisempaa kuin SiteGround ja pystyi palvelemaan jokaista pyyntöä, mikä ei ole asia, josta kaikki verkkoisäntäkoneet eivät voi ylpeillä. Latausaika nousi loppua kohti, mutta se ei ollut kaiken kaikkiaan huono. 

Logitech-hosting-review-kuorma-vaikutus

InMotion Hosting tarjoaa käyttöaikaa 99,9 prosentin takuun. Ainakin näin verkkosivusto sanoo. Tutkiessamme palvelusehtoja huomasimme, että se todella tarjoaa 99,999 prosentin käyttöaikatakuun, mikä on merkittävä ero. Kuten SiteGround, myös jos verkkosivustosi alittaa tämän kynnyksen, saat kuukauden ylläpidon ilmaiseksi.

Pyöreä neljä ajatusta

InMotion Hosting suoriutui hyvin Load Impact -testissämme ja mukana tulee runsas käyttöaikatakuu käynnistystä varten, mutta SiteGroundilla on selkeä reuna. Se oli nopeampaa Pingdom Speed ​​Test -vertailussa, johdonmukaisempaa Load Impact -testissä ja mukana oli parempi käyttöaikatakuu.

Kierros: Nopeus ja käyttöaika pisteelle SiteGround

SiteGround-logo
InMotion-hosting-logo

5

Turvallisuus ja yksityisyys

Viimeisellä kierroksellamme keskitytään tietoturvaan ja yksityisyyteen, mikä on enemmän huolta web-hosting-toiminnasta kuin alun perin näytti. Tämä kierros on keskittynyt paitsi pitämään sivustosi ja sen kävijät suojassa, mutta myös henkilökohtaiset tietosi. 

SiteGround

Suojausominaisuuksia on runsaasti SiteGround-sovelluksessa. Kuten vakioominaisuusluettelossa, kaikki on saatavana. Plus, saatavana suunnitelmien kautta. Ensinnäkin kukin jaettu suunnitelma on segmentoitu erilliseen hakemistoon, mikä tarkoittaa, että jos palvelimen yksi verkkosivusto tarttuu, se ei vaikuta muihin.. 

Lisäksi verkkosivustosi suojaa tietoturvaohjelmisto. SiteGround sisältää verkkosovelluksen palomuurin, automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, ilmaisen SSL / TLS-varmenteen ja AI-ohjatun anti-bot-järjestelmän jokaisella suunnitelmalla. Korkeamman tason jaetussa tai WordPress-isännöinnissä olevat käyttäjät voivat myös tehdä tarvittaessa varmuuskopioita. 

Tietosuoja ei myöskään ole huono. SiteGround ei ole yhtä hyvä kuin DreamHost yksityisyyden suhteen, mutta sille on edelleen selkeä omistautuminen. Tietosuojakäytännössä sanotaan, että se “ei … myy, vuokraa, jaa tai muuten paljasta henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja kaupallisiin tarkoituksiin”. Lyhyesti sanottuna tietosi ovat turvallisia SiteGround-palvelun kanssa. 

Verkkotunnusten yksityisyyttä ei kuitenkaan tarjota ilmaiseksi, kuten se on Midphasen tai WestHostin kanssa (lue Midphase-arvostelu ja WestHost-arvostelu). Se ansaitsee sinulle ylimääräisen 12 dollaria vuodessa, mikä ei ole kallein mitä olemme nähneet, mutta se ei ole myöskään halvin. 

InMotion-hosting

InMotion-hosting sisältää tarvittavat suojausominaisuudet verkkosivustosi suojaamiseksi. Kuten SiteGround, myös sinut suojataan ilmaisella SSL / TLS-sertifikaatilla, automaattisilla päivittäisillä varmuuskopioilla ja yksinkertaisella Cloudflare-integraatiolla. InMotion Hosting menee kuitenkin askeleen pidemmälle sisällyttämällä siihen myös haittaohjelmasuojaus. 

InMotion Hosting tutkii verkkosivustosi haavoittuvuuksien varalta ja korjaa ne päivittäin. Jos haittaohjelmia löytyy, se karanteeniin pannaan ilmaiseksi. Kun otetaan huomioon, että tällainen palvelu voisi maksaa 100 dollaria vuodessa esimerkiksi HostMonsterilla, InMotion Hosting -palvelun sisällyttäminen on vaikuttavaa (lue HostMonster-arvostelu). 

Yksityisyyden suhteen InMotion Hosting on yhdenmukaistettu SiteGroundin kanssa. Verkkotunnuksen yksityisyys on maksullinen palvelu, valitettavasti juokseva 13 dollaria vuodessa. Vaikka se ei eroa paljon SiteGroundistä, se olisi kiva nähdä sen tarjottavan ilmaiseksi. 

Tietosuojakäytäntö on kuitenkin vakaa. InMotion Hosting sanoo politiikan kohdassa 4.6: ”Emme myy tai vuokraa sähköpostiosoitteita kenellekään yrityksen ulkopuolelle. Yhtiö ei myöskään jaa sähköpostiosoitteita etuyhteydettömille kolmansille osapuolille tai tytäryhtiöille. ” Mitä tulee muihin henkilökohtaisiin tietoihin, tietosuojakäytäntö ei ole selkeä.

Pyöreä viisi ajatusta

Vaikka kaikki asiat eivät ole tasavertaisia ​​tällä kierroksella, ne saattavat yhtä hyvin olla. InMotion Hosting -palvelun tietosuojakäytännössä on erilainen sanamuoto ja se veloittaa yhden dollarin lisäyksen vuodessa verkkotunnuksen yksityisyydestä, mutta kaiken kaikkiaan web-palvelimet ovat tasapainossa. Suurin ero on InMotion Hostingin haittaohjelmasuojaus, josta SiteGround puuttuu. Se riittää InMotion Hosting -sovelluksen laittamiseen takaisin pöydälle. 

Kierros: Turvallisuus- ja yksityisyyspiste InMotion-hosting-palvelussa

SiteGround-logo
InMotion-hosting-logo

6

Lopulliset ajatukset

Tämä vertailu, enemmän kuin muut, oli lähellä. InMotion Hosting ja SiteGround ovat erinomaisia ​​palveluita, mutta ominaisuuksien, hinnoittelun ja nopeuden suhteen SiteGround on parempi vaihtoehto. 

Voittaja: SiteGround

InMotion Hosting on silti loistava valinta. Se tarjoaa pitkän listan hosting-tyyppejä, erinomaisen asiakaspalvelun ja vankan luettelon ominaisuuksista käynnistykseen. Silti, jos sinusta tuntuu, että sinun täytyy selata enemmän, tutustu web-hosting-arkistoomme. 

Luuletko myös, että SiteGround on parempi vaihtoehto? Jos ei, miksi pidät InMotion Hosting-palvelusta enemmän? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map