SiteGround vs HostGator: murskautuva tappio vuonna 2020, mutta kenelle?

Osana jatkuvaa matkoamme löytää paras siellä sijaitseva web-hosting-palvelu vertailemme yrityksen kahta suurinta nimeä: SiteGround ja HostGator. Molemmilla on tunnustusta, sillä SiteGround ansaitsee paikan WordPress-oppaan parhaaseen web-hosting-palveluun ja HostGator ottaa kruunun parhaaseen pienyritysoppaan web-hosting-palveluun. 


On kuitenkin vain yksi tapa tietää, mikä on sinulle parhaiten, ja se vie heidät toisiinsa SiteGround vs. HostGator -esittelyssä. Vertaamme näitä kahta palveluntarjoajaa useiden kierrosten sarjalta nähdäksemme, mikä on parhaiten dollarillesi. HostGator on samanlainen kuin Bluehost, joten uskomme sen menevän kuten SiteGround vs. Bluehost -ottelumme.. 

Vertailumme on tarkoitus löytää kahden vaihtoehdon paras web-hosting-palvelujen tarjoaja, ei paras yleensä. Jos haluat nähdä, kuinka kilpailijamme suoriutuvat koko isäntämarkkinoita vastaan, lue SiteGround-arvostelu ja HostGator-arvostelu.

Taistelun asettaminen: SiteGround vs. HostGator

Pisteet web-palveluntarjoajista lasketaan yleensä kahdeksaan luokkaan. Vaikka tämä onkin hyvä perusteellisuudelle arvostelujemme aikana, se tekee pitkän ja melko tylsän vertailun. Sen sijaan olemme tiivistäneet tarkistuskriteerimme viiteen kierrokseen, ei vain lyhyyden vuoksi, vaan myös vertailun painottaminen. 

Jokainen kierros on pisteen arvoinen, ja mikä tahansa tarjoaja on lopussa eniten pisteitä voittaa. Pisteen ansaitseminen isännöintityypeissä ei ole yhtä arvokasta kuin nopeuspisteen voittaminen, joten olemme yhdistäneet kierrokset. 

Viisi kierrosta, joita verrataan HostGatoriin ja SiteGroundiin, ovat ominaisuudet, hinnoittelu, helppokäyttöisyys, nopeus ja turvallisuus. 

Ainoa puuttuva luokka on tuki, mikä tässä tapauksessa ei ole iso juttu. Jotkut palveluntarjoajat, kuten Hostinger, tarjoavat erinomaista tukea, kun taas toiset, kuten FatCow, eivät tarjoa (lue Hostinger-arvostelu ja FatCow-arvostelu). Onneksi SiteGround ja HostGator vastaavat tasaisesti tukea.

1

ominaisuudet

Ensin on ominaisuuksia. Vaikka termi voi määritellä paljon web-hosting-toiminnasta, etsimme erityisesti muutamia asioita. Helppo tapa rakentaa sivustoasi, olipa kyse sitten WordPressistä tai verkkosivustojen rakentajista, on välttämätöntä, samoin kuin päivittäiset varmuuskopiot ja solid-state-asemat. Mikä tahansa muu saa palveluntarjoajan erottumaan pakkauksesta. 

SiteGround

SiteGround erottuu erinomaisesta ominaisuusluettelostaan. Olennainen osa on katettu kaikissa suunnitelmissa, mukaan lukien päivittäiset varmuuskopiot, verkkosivustojen rakentaja ja SSD-tallennustila, mutta myös tietyissä suunnitelmissa on erityisiä ominaisuuksia. Toisin kuin, esimerkiksi, sanoo Bluehost, SiteGround luo vankan ominaisuuksien perustason ja rakentaa sen kalliimpien suunnitelmien pohjalta (lue Bluehost-arvostelu). 

Erityisesti verkkosivustojen rakentaja erottuu. Moniin verkkoisäntäihin sisältyy verkkosivustojen rakentajia suunnitelmillaan, mutta ne ovat usein keskinkertaisia ​​jälkikäteen kuin täysimittaisia ​​työkaluja (lue esimerkki GoDaddy GoCentral -katsauksesta). SiteGround-palvelun avulla saat yhden parhaista verkkosivustojen rakentajista Weeblyssä.

weebly-blogin vaihtoehdot

Kuten näet Weebly-arvosteluamme, se antaa sinulle työkalut, joita tarvitset kauniiden verkkosivustojen luomiseen. Ilmainen versio on mukana rekisteröidyn verkkotunnuksen mukana, mutta voit päivittää korkeammalle tasolle, jos tarvitset lisää mediatallennusta tai laajennettuja verkkokaupan ominaisuuksia. 

Jos et halua käyttää verkkosivustojen rakentajaa, WordPress tarjotaan cPanelin kautta. SiteGround on paras tapa saada hallittua WordPress-hosting-palvelua halvalla, koska se sisältää WordPress-lataamisen, patentoidun välimuistin laajennuksen ja hallitut päivitykset ilmaiseksi. Se on automaattisten päivittäisten varmuuskopioiden, Cloudflare-integraation ja ilmaisen SSL / TLS-varmenteen päällä.

HostGator

HostGator tarjoaa aivan yhtä monta ominaisuutta kuin SiteGround, ellei enemmän. Tästä huolimatta siitä puuttuu tärkeä näkökohta SiteGroundin kokoonpanossa. Vaikka ominaisuuksia on saatavana, välttämättömyyttä ei sisälly suunnitelmiin. Se jättää niille nipistäville penneille web-hosting-suunnitelman, jolla ei ole ydintoimintoa. 

Hyvästä alkaa, pääset kuitenkin Weeblyyn riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta. Itse asiassa HostGator sisältää kaksi verkkosivustojen rakentajaa suunnitelmasi mukaan. Voit rakentaa Weeblylle tai HostGatorin Gatorille. Suosittelemme kuitenkin menemistä entisen kanssa, koska Gator jättää paljon toivomisen varaa (lue Gator-arvostelu). 

hostgator-review-markkinapaikka

Myös ylimääräisiä herkkuja, mukaan lukien 200 dollaria mainoshyvityksiä, jotka on jaettu Bingin ja Googlen kesken ja 52 yhden napsautuksen asentajalle. Kun pääsemme kolmen kierroksen päähän, nämä asentajat käyvät läpi MOJO Marketplacen, mikä on aiheuttanut meille ongelmia aikaisemmin (lue esimerkki JustHost-arvosteluesta). 

Nämä herkut korvaavat kuitenkin tärkeät ominaisuudet, mukaan lukien automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, SSD-tallennus ja haittaohjelmien tarkistus. 200 dollarin mainoshyvitykset eivät vie sinut pitkälle, ja jos tavoitat juuri haluamasi, nopea verkkosivusto, jossa on SSD-tallennustila, houkuttelee lisää käyttäjiä. HostGator on keskittynyt kaikkiin vääriin asioihin, mikä johtaa hajautettuun ja epätasapainoiseen ominaisuusluetteloon.

Pyöreä yksi ajatuksia

HostGator ja SiteGround tarjoavat vaikuttavia ominaisuuksia, mutta HostGator näyttää virheelliseltä lähestymistavaltaan. SiteGround antaa sinulle tärkeimmät asiat kaikissa suunnitelmissa ja rakentaa sen kalliimpien tasojen kanssa. HostGator puolestaan ​​piilottaa ominaisuudet, kuten SSD-tallennustilat ja päivittäiset varmuuskopiot palomuurin takana, mikä tekee tämän kierroksen voittajan selväksi. 

Kierros: Ominaisuuspiste SiteGroundille

SiteGround-logo
HostGator-logo

2

Hinta

Web-hosting-hinnoittelu ei ole niin yksinkertaista kuin esimerkiksi VPN-arvostelujemme yhteydessä. Palveluntarjoajat mainostavat harhaanjohtavia hintoja selkeästi yrittäessään näyttää olevan halpaa web-hosting-palvelua, mikä voi johtaa tuhoisiin seurauksiin, kun on aika tarkistaa (lue esimerkki Arvixe-arvosteluesta). Tämä kierros ei ole vain web-isännän hinta, vaan myös se, kuinka selkeä hinta on.

SiteGround

SiteGroundilla on tyhjä hinnoittelujärjestelmä, jonka voimme taata. Vaikka SiteHround ei ole yhtä selkeä kuin DreamHost – harvat ovat, kuten voit nähdä DreamHost-arvosteluistamme – SiteGround ei yritä pettää käyttäjiä, kun on aika tarkistaa. Vielä parempi on se, että SiteGround on aluksi halpa.

Kun kirjaudut, saat käyttöönottohinnan, joka on halvempi kuin uusiminen, mikä on vakiona useimmille verkkoisäntäille. Uusiutumishinta ei kuitenkaan muutu keston perusteella. Useimmat verkkoisäntäkoneet veloittavat korkeamman kuukausimaksun, mitä lyhyempi kestät, mitä SiteGround ei onneksi tee. 

Saat myös joustavuuden valita sinulle sopiva kesto. Se tarjoaa yhden tai kolmen vuoden isännöinnin sekä kuukausisuunnitelman. Kuukausittaisen suunnitelman mukana tulee 14,95 dollarin perustamismaksu, joka on ärsyttävä, mutta hinta on sama. SiteGround on yksi harvoista, joka tarjoaa kuukausittaisia ​​hinnoituksia jaetuille suunnitelmille, mikä on hyvä. 

Jos kokeilet palvelua ja päätät, että se ei ole sinulle, on 30 päivän rahat takaisin -takuu jaetulle isännöinnille. Pilvitallennuksella on vain 15 päivää, mikä on pettymys, ja omistetulla isännöinnillä ei ole takuuta. Silti 30 päivän ikkuna kattaa suurimman osan SiteGroudin kokoonpanosta.

HostGator

Jos katselet HostGatorin verkkosivustoa, saat anteeksi, että ajattelet sen olevan halpa. Se toimii kuitenkin päinvastoin kuin mitä haluamme nähdä verkkoisäntäiltä. Ei ole selvää, minkä hinnan maksat, ennen kuin on aika tarkistaa, ja tekemällä suunnitelmat, jotka näyttävät olevan alle 3 dollaria kuukaudessa, lisäävät yli 100 dollaria. 

Verkkosivustolla näkyvä hinta on, jos ostat kolmen vuoden isännöinnin etukäteen. HostGator ei ole yksin monivuotisissa alennuksissa – tutustu Hosting24-arvosteluamme oppiaksesi oikein tekevästä palvelusta -, mutta se on yksin hinnankorotuksessa, kun menet lyhyemmän ajan. Jos olet kiinnostunut alle vuodesta, jaettujen suunnitelmien hinta yli kaksinkertaistuu. 

Loppujen lopuksi maksat enemmän kuin kilpailemalla tekisit. Halvin jaettu suunnitelma, jonka mainostana on 2,75 dollaria kuukaudessa, on 11 dollaria kuukaudessa, jos menet alle vuoden. Huolimatta siitä, että tarjotaan yhden, kolmen ja kuuden kuukauden suunnitelmia, hinta on niiden välillä sama, mikä ei ole järkevää. 

HostGator on kuitenkin anteliaampi palautusikkunansa kanssa. Saat 45 päivää perua suunnitelmasi ja saat hyvityksen, joka on parempi kuin SiteGround, mutta ei niin hyvä kuin InMotion Hosting. Kuten voit lukea InMotion Hosting -katsauksessamme, kyseinen palvelu antaa sinulle 90 päivää palautuspyynnön. 

Pyöreä kaksi ajatusta

Tältä osin HostGator on kalliimpaa kuin SiteGround. Se jättää huomiotta myös harhaanjohtavan hinnoittelun ongelmat. Vaikka HostGator saa pienen reunan pidemmällä rahat takaisin -ikkunalla, SiteGround on hinnoittelussaan johdonmukaisempi ja avoimempi, varmistaa toisen voiton tässä ottelussa.

Kierros: SiteGround-hintapiste

SiteGround-logo
HostGator-logo

3

Helppokäyttöisyys

Webhotellin helppokäyttöisyys on pääosin keskittynyt kassalle ja asetuksiin. Kun olet avannut verkkosivustosi, sinun ei tarvitse joutua paljon tekemisiin web-isäntän kanssa korostamalla entistä enemmän verkkosivustosi ylläpitämistä ja käyttöä. Tässä osiossa tarkastellaan kuinka helppoa on käydä kassalla ja kuinka paljon virtaa on verkkosivustosi määrittämisessä.

SiteGround

SiteGroundilla on virtaviivainen ja kutsuva verkkosivusto. Ylävalikossa on vain kourallinen hosting-tyyppejä, joten tarvitsemasi löytäminen on helppoa. Kun olet löytänyt haluamasi isännöintityypin, myös suunnitelman valitseminen on helppoa. SiteGround tarjoaa merkittävimmät erot kerrosten välillä heti, ja kaikki karkeat yksityiskohdat on haudattu vertailukaavioon.  

Selkeä hinta auttaa myös helppokäyttöisyyttä. Kassalla siirtyminen on helppoa, samoin kuin tilisi käyttöoikeustietojen määrittäminen, mutta asiat alkavat hajota sen jälkeen. SiteGround siirtyy nykyaikaisesta ja jännittävästä päivättyyn ja loistavaan, kun olet kirjautunut sisään kirjautumisnäyttöön. 

Sisäänkirjautumisen jälkeen laskeudut tilisi ohjauspaneeliin – ei cPaneliin -, joka on päivätty. Vaikka SiteGround on käyttökelpoinen, se voi käyttää kasvojenkorotusta palvelun hallintaan. Suosimme paljon virtaviivaistettua tilin hallintapaneelia, jota A2 Hosting tarjoaa (lue A2 Hosting-arvostelu). 

Siteground-review-cpanel

cPanel ei ole paljon parempi, ja päästä siihen on painajainen. Toteutus ei ole yhtä loukkaavaa kuin HostPapan oma – harvoja toteutuksia on, kuten voit lukea HostPapa-arvosteluistamme – mutta se ei ole moderni cPanel, jonka olemme tienneet muiden web-isäntien kanssa. SiteGround on käyttökelpoinen, mutta se tuntuu pikemminkin vaivalta kuin mistään. 

HostGator

HostGator on käänteinen SiteGround-sivulle. Sen ohjauspaneeli on erinomainen, mutta ilmoittautuminen on vaikeaa. Tähän on muutama syy, mukaan lukien harhaanjohtava hinnoittelu ja monet suunnitelmat, mutta suurin ongelma on, että sisäänkirjautumisalueita on erilaisia. Jos käytät verkkosivustojen rakentajaa, sinun on siirryttävä verkkosivuston eri alueille kirjautuaksesi sisään Gatoriin tai tavalliseen isännöintihallintapaneeliin.. 

Meillä oli vielä enemmän ongelmia yrittäessämme päästä sinne. Kun olet kirjautunut, HostGator lähettää sinulle tilisi käyttäjätiedot, mukaan lukien satunnaisesti luodun salasanan. Emme välitä tästä lähestymistavasta, ei pelkästään sen vuoksi, että se on ärsyttävä, vaan myös sen vuoksi, että se voi sisältää kirjautumistietosi (lisätietoja siitä löytyy LunarPages-arvosteluista). 

Lisäksi emme voineet käyttää luotavaa salasanaa. Kopioimme salasanan suoraan ja varastoimme sen LastPassiin (lue viimeinenPass-arvostelu), mutta se ei toiminut, vaikka tarkistimme tallennetun salasanan sähköpostitse. Ellei HostGator ole lähettänyt meille vääriä tietoja, ei ole mitään syytä, miksi salasana ei olisi toiminut. 

Onneksi unohdimme monet näistä ongelmista salasanan vaihtamisen jälkeen. HostGator ansaitsi paikan parhaassa web-hosting-palvelussa cPanel-oppaan avulla ja syystä. Sillä on moderni ja intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee verkkosivustosi hallinnasta ja lisäpalvelujen ostamisesta helppoa. 

hostgator-review-cpanel

Kaikki sivustosi hallinnasta on yksinkertaista, mikä kompensoi monet rekisteröinnin yhteydessä esiintyneet ongelmat. 

Kolme kierrosta

HostGatorilla oli ongelmia asennuksen saamisessa, kun taas SiteGround oli suoraviivainen. Toisin sanoen, kun palvelun hallinta tuli, HostGatorilla oli eturintamassa. Vaikka SiteGround on edelleen yhtä käyttökelpoinen, se ei ole niin kutsuva tai intuitiivinen kuin HostGator.

Kierros: HostGatorin helppokäyttöisyys

SiteGround-logo
HostGator-logo

4

Nopeus ja käyttöaika

Vaikka muut jaksot ovat enimmäkseen mielipidettä, nopeus on konkreettista. Testaamme palveluita kahdella työkalulla: Pingdom Speed ​​Test ja Load Impact. Testimme suoritetaan edullisimmalla jaetulla suunnitelmalla tyhjän WordPress-version kanssa asennettuna, jotta voimme saada perustiedot web-palvelimen suorituskyvystä. 

SiteGround

SiteGround on yksi parhaista esiintyjistä, joita olemme nähneet web-isäntien keskuudessa. Pingdom Speed ​​Test -tulosten mukaan se oli nopea, vaikka se ei alun perin vaikuttanut siltä. Tyhjän WordPress-verkkosivustomme lataaminen kesti 2,98 sekuntia, mutta DNS-ratkaisuun käytettiin 2,4 sekuntia. Yhdistämis- ja odotusmittarit, jotka ovat tärkeämpiä, olivat vain 280 millisekuntia.

Siteground-review-speed-testi

Lopulta Pingdom Speed ​​Test antoi tyhjälle verkkosivustolle 96 sadasta, mikä on paras pisteet mitä olemme nähneet nopean, mutta liian kalliiden Pagely-sivujen ulkopuolella (lue Pagely-arvostelu).  

Vedimme verkkosivustoa myös Load Impactin kautta, joka lähetti 50 virtuaalista käyttäjää palvelimelle viiden minuutin aikana. Kunkin virtuaalisen käyttäjän vastausajan testaamisen lisäksi otimme huomioon virheet, jotka ilmaantuivat matkan varrella. Joissakin tapauksissa latausaika on 0 millisekuntia, eli verkkosivusto ei vastaa. 

Siteground-review-loadimpact

Onneksi se ei ollut ongelma SiteGroundin kanssa. Se pysyi yhdenmukaisena koko testin, miinus kohouma kohti alkua. Lisäksi 99,9 prosentin käyttöaikatakuu varmistaa, että verkkosivustosi pysyy aktiivisena. Jos verkkosivustosi laskee alle 99,9 prosenttia, SiteGround korvaa sinulle ilmaisen kuukauden ylläpidon jokaisesta prosenttiyksiköstä.

HostGator

HostGator suoriutui paljon huonommin nopeustestauksissamme. Pingdom Speed ​​Test sai sille 83: ta sadasta 100: sta, ja vaikka B-merkki ei vaikuta olevan liian paha, on tärkeää muistaa, että lataamme WordPressin tyhjän version. Kun tutkimme yksityiskohtia, huomasimme, että monet pyynnöt estettiin, mikä johtaa paisutettuun vastausaikaan.

hostgator-review-speed-testi

Pyrimme yleensä käsittelemään verkkosivustojen latausaikojen parantamista koskevaa opasta nopeuden parantamiseksi, mutta se ei vie sinua HostGatorin avulla. Sen odotusaika on jo erinomainen, mikä tarkoittaa, että välimuisti ja pakkaus eivät todennäköisesti auta paljon. Enemmän huomionarvoista ovat yhteysajat ja estetyt pyynnöt, jotka eivät ole sinun hallinnassasi. 

Kuten SiteGroundin kanssa teimme, suoritimme HostGatorin seuraavaksi Load Impact -sovelluksen avulla, käyttäen samoja 50 virtuaalista käyttäjää viiden minuutin aikana. Vaikka HostGator ei ollut yhtä epäjohdonmukainen kuin GreenGeeks (lue GreenGeeks -katsauksemme), hän yritti pysyä yhdessä paikassa testin aikana. Vaikuttavia tekijöitä on todennäköisesti monia, mutta epäilemme, että SSD-tallennusvälineiden puute on pääasiallinen syyllinen. 

Myös 99,9 prosentin käyttöaikatakuu on samanlainen kuin SiteGroundin. Jos jaettu tai jälleenmyyjäsuunnitelma alittaa tämän kynnyksen, saat ilmaisen kuukauden isännöinnin. Toisin kuin SiteGround, se kuitenkin pysähtyy. Onko sinulla käyttöaika 99,8 prosenttia tai 0 prosenttia, saat vain yhden kuukauden korvauksen.

Pyöreä neljä ajatusta

HostGator ei ole huonoin esiintyjä, jonka olemme nähneet, mutta se on kaukana parhaasta. Sitä vastoin SiteGround on lähellä luettelon kärkeä, erinomaisella nopeudella, tasaisella suorituskyvyllä ja vankalla käyttöaikatakuulla käynnistykseen. Mikä tahansa näistä alueista voittaisi voiton tällä kierroksella, mutta onneksi saat kaikki kolme.

Kierros: Nopeus ja käyttöaika pisteelle SiteGround

SiteGround-logo
HostGator-logo

5

Turvallisuus ja yksityisyys

Viimeinen kierros keskittyy turvallisuuteen ja yksityisyyteen. Tutkimme, mitä tietoturvaominaisuuksia on, mukaan lukien haittaohjelmien tarkistus, verkkosovelluksen palomuuri, päivittäiset varmuuskopiot ja ilmainen SSL / TLS-varmenne, sekä miten Web-isäntä käsittelee henkilökohtaisia ​​tietojasi. 

SiteGround

Tavallisten ominaisuuksiensa tavoin myös SiteGroundin suojausominaisuudet ovat erinomaiset. Suojauksia on useita, mukaan lukien erilliset verkkosivut jaetuilla palvelimilla, verkkosovelluksen palomuuri, AI-ohjattu anti-bot-järjestelmä ja automaattiset päivittäiset varmuuskopiot. Lisäksi voit käyttää SpamExperts-tiedostoja sähköpostisi suojaamiseen. 

Suunnitelmiin sisältyy myös ilmainen SSL / TLS-varmenne, joka pyöristää suojauspaketin. SiteGround sisältää kaiken etsimämme, ja menee jopa pidemmälle tarjoamalla erinomaista roskapostin suodatusta sähköpostille ja eristettyä palvelintilaa. Vaikka suojausominaisuudet ovat erinomaiset, SiteGround-tarjoukset ovat vieläkin vaikuttavampia. 

Se ei ole esimerkiksi Midphase- tai WestHost-tason tasolla, kun kyse on yksityisyydestä, mutta se saa työn aikaan (lue Midphase-arvostelu ja WestHost-arvostelu). Sinun on maksettava verkkotunnuksen yksityisyydestä, joka on 1 dollari kuukaudessa, mutta se pätee suurimpaan osaan verkkoisäntäjästä. Tietosuojakäytäntö on se, mikä erottuu. 

SiteGround sanoo, että se “ei … myy, vuokraa, jaa tai muuten paljasta henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja kaupallisiin tarkoituksiin”. Useimmat verkkoisäntät eivät voi sanoa, ja maailmassa, jossa web-hosting-palvelut välittävät vain vähän yksityisyydestänne, on hienoa nähdä SiteGround seisovan muun yläpuolella.. 

HostGator

HostGator on osa Endurance International -konsernia, mikä ei ole hyvä asia yksityisyydelle. Ennen kuin pääsimme siihen, puhutaanpa kuitenkin positiivisista asioista. HostGator sisältää suunnitelman mukaiset suojausominaisuudet kunnolla, mukaan lukien ilmainen SSL / TLS-varmenne. Lue ohjeet SSL-varmenteen asentamisesta WordPress-oppaasta, jos olet aloittamassa siellä. 

Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot ja haittaohjelmien tarkistukset puuttuvat. SiteLock on myös EIG-katolla, ja se sisältää haittaohjelmien tarkistuksen sekä verkkosovelluksen palomuurin. Vaikka emme voineet vahvistaa, että WAF: ta ei ollut mukana, vaikuttaa siltä, ​​että HostGator haluaa piilottaa nämä suojausominaisuudet palkkaraidan takana.. 

Suojaus ei kuitenkaan ole HostGatorin suurin huolenaihe. Paljon huolestuttavampaa on sen tarjoama yksityisyys. Kaikilla EIG-brändeillä on sama hirveä tietosuojakäytäntö, jonka avulla yritysjohtaja voi kerätä ja myydä niin paljon tietoja kuin haluaa.

“Median, teollisuuden tarkkailijoiden, markkinointi- ja mainoskumppanien, toimittajien, asiakkaiden, potentiaalisten asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden” lisäksi EIG: llä on luettelo kolmansien osapuolien kumppaneista, joihin kuuluvat WPBeginner, Google Ads, Bing, Amazon Web Services ja muut. Löydät täydellisen luettelon täältä. 

Pyöreä viisi ajatusta

Harva verkkoisäntä on huolissaan yksityisyydestäsi, mikä tarkoittaa, että kaikenlainen hoito on melkein automaattista voittoa tällä kierroksella. SiteGround ei vain osoita selkeämpää omistautumista yksityisyydelle, vaan myös turvallisemman luettelon suojausominaisuuksista. 

Kierros: SiteGroundin suojaus- ja yksityisyyspiste

SiteGround-logo
HostGator-logo

6

Lopulliset ajatukset

Neljällä kierroksella voitetulla SiteGround on meidän mestari tässä kilpailussa, jonka pitäisi olla niin pieni yllätys. Se istuu lähellä luokituksemme huippua ja veti Bluehostin, kun vertasimme näitä kahta. Lähes kaikin tavoin, se on ylivoimainen isäntä. 

Voittaja: SiteGround

HostGatorilla on lunastavat ominaisuudet, mukaan lukien useita verkkosivustojen rakentajia, monia hosting-tyyppejä ja houkutteleva ohjauspaneeli. Nuo alueet eivät kuitenkaan ole meille yhtä tärkeitä. Paljon tärkeämpiä ovat ominaisuudet, jotka sisältyvät suunnitelmaan ilmaiseksi ja kuinka hyvin sinut ja verkkosivustosi on suojattu. Näissä suhteissa HostGator jää jälkeen. 

Oletteko samaa mieltä siitä, että SiteGround on parempi vaihtoehto? Miksi tai miksi ei? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map