Shopify-opas: Kuinka myydä verkkokaupassa vuonna 2020

Jos olet antanut käsiisi Shopifyn – jos et ole lukenut Shopify-aloittelijan opasta – olet todennäköisesti havainnut virheen tai ongelman, josta tavalliset kanavat eivät voi auttaa sinua. Se voi olla hauskaa käyttävä sovellus tai jonkinlainen toiminnallisuus, jota kukaan ei ole koskaan ajatellut. Shopifyn saaminen toimimaan oikein näissä tapauksissa voi olla todellinen kipu.


Nämä skenaariot ovat turhauttavia, mutta valitettavasti ne ovat kipeä totuus, jos työskentelet Shopify-ympäristössä. Älä huoli, mutta Cloudwards.net on täällä auttamassa.

Tässä yksityiskohtaisessa Shopify-oppaassa aiomme opastaa sinua edistyneemmissä asioissa, jotka koskevat Shopifea. Me selitämme kuinka valita oikea teema ja miten muokata sen rakennetta ja muotoilua. Tämän lisäksi osoitamme sinulle, kuinka käsitellä tuotteita oikein ja mitkä sovellukset sinun tulisi harkita asennusta. Aloitetaan.

Kuinka valita oikea aihe Shopifylle

Aluksi selitämme sinulle, mikä teema on. Ajattele sitä myymälän julkisivuna. Et päätä teemaosi perusteella miltä myymäläsi näyttää, mutta opastat sitä tiettyyn suuntaan.

On tärkeää, että mietit käyttämääsi teemaa ennen kaupan rakentamisen aloittamista, koska niin säästät aikaa ja rahaa myöhemmin. Jos teemassa on esimerkiksi sisäänrakennettu sivupalkitoiminto, sinun ei tarvitse muokata sitä myöhemmin, koska voit lisätä sen kauppaan ilman vaivaa.

Cloudwards.net-sivustossa olemme luoneet kätevän tarkistusluettelon, jonka avulla sinun on helppo valita oikea teema.

Shopify-Teema-Store

Teemakriteeri 1: Liiketoimintavaatimukset

Niin banaaliselta kuin miltä se kuulostaa, yrityksesi vaatimukset ovat tärkeitä teeman valinnassa. Kuten sanoimme verkkosivuston rakentamisen tyhjästä artikkelissamme, kaikki alkaa luonnoksesta.

Ajattele ensin vaatimuksiasi ja tee luettelo asioista, jotka arvelet tarpeellisiksi kauppaan. Tässä on lyhyt luettelo kysymyksistä, joita suosittelemme esittämään, kun pohdimme Shopify-teemoja:

 • Kuinka haluat asiakkaidesi liikkuvan myymälässäsi
 • Pitäisikö hakutoimintoa olla
 • Haluatko sivustopalkin navigoinnilla?
 • Tarvitsetko mega-valikon
 • Kuinka suuri on tuotevalikoima
 • Kuinka haluaisit mainostaa kauppoasi myöhemmin
 • Tarvitsetko yläsivun liukusäätimen
 • Pitäisikö kauppa varustaa blogin

Tuotevalikoima on erityisen tärkeä. Riippuen siitä, kuinka monta tuotetta haluat näyttää myymälässäsi, teeman tulisi tukea sinua eikä estää tai estää sinua. Pohjimmiltaan Shopify-maailmassa on kolme salkun kokoa: yksituote, pieni luettelo ja iso luettelo.

Löydät teemoja Shopify-teemakaupasta, ja jos katsot, löydät kunkin teeman kuvauksesta niiden vastaavat ominaisuudet, myös tuotevalikoiman koon..

Shopify-Teema-Debut-ominaisuudet

Jos pidät teemasta, joka ei kata kaikkia vaatimuksiasi, priorisoi. On epätodennäköistä, että yksi teema vastaa kaikkia tarpeitasi.

Teemakriteeri 2: Hakukoneoptimointi

Koska et ehkä halua sijoittaa maksettuja mainoksia koko ajan, kannattaa myös miettiä pitkäaikaisesti orgaanista markkinointia. On järkevää tarkistaa etukäteen tärkeimmät tekniset hakukoneoptimointikriteerit, kuten:

 • Ensimmäisen näkymän latausaika
 • Sivunopeus mobiili
 • Sivunopeuden työpöytä
 • Selainten välinen yhteensopivuus

Voit testata sivun nopeutta Googlen PageSpeedInsights-sovelluksella. Koska tämä on aikaa vievää ja ei välttämättä ole mahdollista kaikille teemoille – joudut ostamaan joitain niistä – voit tehdä tutkimusta Internetissä etukäteen.

Googlen Page Speed-indeksi

Teemakriteeri 3: Hinta

Valitettavasti rahaa ei kasvaa puilla, ja yrittäjänä sinun on pidettävä silmällä kustannuksiasi. Siksi vanha kysymys nousee ilmaiseksi tai osta?

Voisimme neuvoa sinua työskentelemään maksettujen aiheiden kanssa, mutta se olisi vain puoli totuutta. Useimmat maksetut teemat ovat parempia toiminnallisuuden suhteen. Aikana. Sinun on itse päätettävä, kannattaako maksullinen teema ostaa sen perusteella, mitä aiot tehdä kauppaan.

Jos nojaat kohti ilmaista mallia, se on myös hienoa. Kysy kuitenkin itseltäsi, kuinka monta sovellusta, joka muistuttaa WordPress-laajennuksia, joudut asentamaan sen jälkeen, koska suurin osa maksaa rahaa ja huonontaa myymäläsi latausaikaa. Ehkä on järkevämpää aloittaa maksetulla teemalla kuin ilmaisella teemalla, joka sinun on varustettava sovelluksilla.

Paras tapa, etenkin aloittelijoille, on pysyä ilmaisilla teemoilla, koska Shopify-tuen saaminen on helpompaa kuin kolmansien osapuolten. Selitämme, mitä tämä tarkoittaa eteenpäin.

Teemakriteeri 4: Tuki

Tuki ja dokumentaatio ovat tärkeä kriteeri optimaalisen Shopify-teeman valinnalle. Shopify tarjoaa tukea seuraaville teemoille:

 • Rajaton
 • Minimaalinen
 • Kaapelikäynnistys
 • Toimittaa
 • Pop
 • Debyytti
 • Yksinkertainen
 • hanke
 • Brooklyn
 • kerronta

Jos valitset muun kuin luettelossa mainitun teeman, olet riippuvainen kolmansien osapuolien kehittäjistä. Tämä tarkoittaa, että Shopify ei voi tarjota paljon tukea teemakohtaisesti.

Sinun on kuitenkin tarkistettava, kuinka paljon tukea Shopify tarjoaa yleensä. Yleensä, kun kyse on teknisistä kysymyksistä ja perusteellisesta räätälöinnistä, kuten Shopifyssa nopeasti, palvelu, kuten kolmansien osapuolien palveluntarjoajat, veloittaa sinulta tai välittää kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle, joka taas antaa sinun maksaa sen työstä.

Dokumentaatio on myös tärkeää. Katso, kuinka dokumentoidut teemat ovat. Olet yllättynyt siitä, kuinka monipuolinen teemadokumentaation laatu on. Erityisesti maksutetuilla teemoilla laatu vaihtelee paljon. Löydät linkin kunkin teeman dokumentaatioon Shopify-teemakaupasta.

Shopify-Teema-Supply-dokumentaatio

Teemakriteeri 5: Arvostelut

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: luota joukkoon. Et ole ensimmäinen, joka avasi Shopify-kaupan. Ota aikaa ja lue arvosteluita.

Älä kuitenkaan anna huonojen arvostelujen lannistaa sinua liiaksi tietyn teeman käyttämisestä. Monissa tapauksissa käyttäjien kommentit ovat tietämättömiä tai osoittavat turhautumista, joka on pudonnut tarkistusosioon, kuten näemme alla olevassa kuvakaappauksessa.

Shopify-Teema-Debut-Review

”Swagger Boutique” valittaa Debyytti-teemasta. Lausunto, jonka mukaan kuvia ei mukauteta puhelimessa, on hölynpölyä. Kaikki Shopify-teemat vastaavat nykyisiä standardeja. Siksi sinun on noudatettava neuvojamme ja tutkittava tarkemmin arvosteluja ennen päätöksentekoa.

Mukauttaminen: Pikselien työntäminen nesteellä

Nyt kun olet valinnut haluamasi teeman, kerromme sinulle, kuinka voit käyttää Liquidia mukauttaaksesi sitä tarpeitasi vastaavaksi. On tärkeätä huomata, että jos aloitat mukauttamisen, sinun tulisi pysyä teeman kanssa, koska kaikki muutokset, mukauttaminen ja suunnittelutyö menetetään, kun vaihdat teemoja..

Yksinkertaisesti sanottuna joudut tekemään kehitystyön uudelleen. Yritä käyttää vain yhtä teemaa alusta alkaen ja tehdä siitä salasanasuojattu.

Tärkeitä neuvoja: muista tehdä useita kopioita teemasta. Ihannetapauksessa sinun pitäisi tehdä säännöllisiä varmuuskopioita ja nimetä ne vastaavasti, varsinkin jos asennat sovelluksia.

Pelastaaksesi meidät mahdolliselta katastrofilta, aiomme näyttää sinulle, kuinka voit kehittää Shopifyssa Nestettä käyttämällä. Seuraavissa muutamissa osioissa tarkastellaan lähemmin Shopify-kehitysympäristön tärkeimpiä komponentteja.

Jos tarvitset lisätietoja nestemäisestä koodauksesta, tutustu viralliseen nesteviitteeseen tai ota yhteyttä kehittäjään.

Mukauttamisen perusteet

Aloitetaan se muutamilla perusteilla.

Pääset myymälän mukautusvalikkoon napsauttamalla ”verkkokauppa”. Valikon tulee näkyä seuraavien kohteiden kanssa: “teemat”, “blogiviestit”, “sivut”, “navigointi”, “verkkotunnukset” ja “asetukset”. Napsauta teemat jatkaaksesi.

Näytön oikealla puolella näet kaksi suurta aluetta: ”nykyinen teema” ja “lisää teemoja”. “Nykyinen teema” -alueelta löydät nykyisen aktiivisen teeman. Toinen alue näyttää teemat, jotka olet ladannut teemakaupasta.

Shopify-Teema-mukauttaminen-perusteet

Teeman oikealla puolella on ”muokata”. Napsauta sitä päästäksesi mukautusvalikkoon.

Shopify-Teema-mukauttaminen-Basics-Muokkaa

Olet nyt mukautusvalikossa, jossa voit tehdä haluamasi muutokset teemaasi. Vasemmalla puolella näet ohjauspaneelin, jolla voit muokata aktiivisen sivun yksittäisiä osioita.

Shopify-Teema-mukauttaminen-Basics-Muokkaa-ohjauspaneelin

Kohdan “vieressä” löydät “teema-asetukset” -alueen, jolla voit säätää teeman yleisiä asetuksia, kuten fonttia, värejä ja kuvakkeita..

Shopify-Teema-mukauttaminen-Basics-Muokkaa-ohjauspaneelin-Teema-asetukset

Sieltä löydät myös teemaasi koskevat asiakirjat ja tuen yhteystiedot.

Shopify-Teema-mukauttaminen-Basics-Muokkaa-dokumentaatio

Voit myös sukeltaa teeman nestekoodiin ”teematoiminnot” -kohdassa. > ”Muokkaa koodia” syvemmälle mukauttamiselle. Puhumme siitä lisää myöhemmin.

Shopify-Teema-mukauttaminen-Basics-Edit-koodi

Yläpalkissa näet muokattavan teeman nimen. Näet valikon, jossa voit siirtyä muokattavien sivujen välillä.

Shopify-Teema-mukauttaminen-Basics-Muokkaa-Vaihto Sivu

Valikon vieressä voit valita työpöytäversion ja mobiiliversion välillä.

Shopify-Teema-mukauttaminen-Basics-Muokkaa-Mobile-versio

On tärkeätä huomata, että jos olet mukauttamisprosessissa, etsit dokumentaatiota ja tajuat tekeväsi kaiken oikein, mutta ominaisuus ei edelleenkään toimi, voi johtua siitä, että jotkut Shopifen ominaisuudet, etenkin sovellukset, toimivat vain, jos teema julkaistaan.

Osastot: Piece by Piece kauniiseen kauppaan

”Leikkeet” ovat uudelleen käytettäviä rakennuspalikoita, joiden avulla voit rakentaa ja suunnitella Shopify-kotisivusi. Niitä ei kuitenkaan voida käyttää muilla sivuilla kuin aloitussivulla. Jos haluat oppia aloitussivun tärkeyden, lue Instapage-käyttöoppaamme.

Pohjimmiltaan Shopify erottaa staattiset ja dynaamiset osat. Staattiset osat ovat, kuten nimestä voi päätellä, rakennettu staattisesti teemaan. Otsikko ja alatunniste ovat hyviä esimerkkejä staattisista osista. Niitä ei voida lisätä mukautusvalikkoon. Voit lisätä ne vain ohjelmoinnin avulla.

Shopify-Teema-mukauttaminen-Basics-Muokkaa-Static-pääluokat

Dynaamiset osiot puolestaan ​​ovat rakennuspalikoita, jotka voit lisätä dynaamisesti mukautuseditoriin. Voit tehdä niin valitsemalla ”Lisää osio”.

Shopify-aihe-mukauttaminen-Basics-Muokkaa-Dynamic-Osiot

Sen jälkeen sinun pitäisi nähdä luettelo teemaasi käytettävissä olevista osioista.

Shopify-Teema-mukauttaminen-Basics-Muokkaa-Dynamic-profiilit-List

Älä ole yllättynyt, jos luettelosi näyttää erilaiselta kuin meidän. On osioita, joilla useimmilla teemoilla on yhteisiä, mutta monilla on myös omat erityisosionsa.

Valitse oikea osa ja valitse se. Lisää-painikkeen tulisi näkyä nimen vieressä. Osio näkyy myös esikatselutoiminnossa.

Shopify-Teema-mukauttaminen-Basics-Muokkaa-add-osasto

Jos haluat lisätä osan, paina “Lisää” -painiketta.

Kysymys on, miksi Shopify erottaa staattiset ja dynaamiset osiot, jos voimme käyttää vain kotisivun osioita. Epäilemme, että Shopify työskentelee osastotoimintojen käytön kanssa myös muilla sivuilla.

Theme.scss.liquid: Näytön ja tunteen sydän

Nyt kun tiedät kuinka muuttaa aloitussivusi rakennetta, aiomme näyttää sinulle, kuinka muuttaa sen ulkoasua. Napsauta ”teematoiminnot” ja valitse sitten ”muokata koodia”.

Sen jälkeen sinun pitäisi nähdä seuraava käyttöliittymä:

Shopify Development IDE

Siellä voit nähdä paljon tiedostoja, jotka on jaettu seitsemään suureen kansioon:

 • Layout
 • Mallit
 • kohdat
 • katkelmat
 • varat
 • config
 • locales

Omaisuuskansio on erityisen mielenkiintoinen meille.

Shopify-kehitys-kansio

Avaa ”theme.scss.liquid”-tiedosto.

Shopify-kehitys-SCSSrtä

Useimmissa tapauksissa tiedosto on useita tuhansia koodiriviä pitkä. Esimerkissämme on 7 098 koodiriviä. Se johtuu siitä, että kaikki tyylit tehdään siinä. Jos haluat tehdä CSS-muutoksia, tee itsellesi palvelus ja tee se siellä.

Shopify-tuotteet: Tuotteiden käsittely kuten ammattilainen

Nyt kun tiedät miten muuttaa kaupan ulkonäköä, puhumme siitä, mitä sen sisällä on: tuotteista. Selitimme kuinka luoda tuotteita tuotteille aloittelijan oppaassa. Nyt aiomme mennä syvemmälle ja puhua vaihtoehdoista ja vaihtoehdoista.

Kaikilla tuotteilla voi olla muunnoksia, vaikka niiden ei tarvitse olla. Jokaisella muunnelmalla on erilaisia ​​vaihtoehtoja, muuten vaihtoehdoilla ei olisi järkeä. Yleinen esimerkki on värivaihtoehto:

Shopify-Tuotteet-variantit

Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta näet, voit varustaa saman tuotteen eri väreillä tarvitsematta luoda jokaiselle uutta tuotetta, mikä on kätevää.

Kuinka tuoda tuotteita Shopifyssa

Jos sinulla on myymälä, jossa on paljon tuotteita, et ehkä halua lisätä kutakin tuotetta erikseen kauppaasi. Siksi Shopify tarjoaa joukkotuontiominaisuuden.

Napsauta Shopify: n päävalikossa vasemmalla olevaa “tuotteet” -välilehteä siirtyäksesi tuotevalikkoon.

Shopify--päävalikon-tuotteet

Osuma “tuonti”.

Shopify-Tuotteet-Import

Sinun pitäisi nähdä ikkuna, josta voit ladata .csv-tiedostomallin tuontia varten. Täytä se tuotteillasi ja lähetä se uudelleen. Koska mallin kentät ovat hämmentäviä, suosittelemme, että käytät virallista Shopify-selitystä sen täyttäessä.

Shopify-Tuotteet-Tuonti ponnahdusikkunoiden

Tässä on lisää asiantuntijavihjeitä tuontityön helpottamiseksi:

 • Jos tuo paljon tuotteita, lataa ensin tuotekuvat Shopifyen. Tällä varmistetaan, että kuvilla on jo Shopify-URL-osoite, joka sinun on kirjoitettava lataustiedostoon. Muuten joudut määrittämään kaikki kuvat manuaalisesti tuotteille ja muunnelmille.
 • Muunnelmilla tuotteilla on jätettävä tietyt kentät tyhjiksi, jotta Shopify luo ne muunnelmina, ei erillisinä tuotteina.
 • Varo Excel-ansaa. Excel käyttää puolipisteitä erottimina .csv-tiedostoihin oletuksena, mutta Shopify ei. Varmista, että lähetettävä tiedosto on erotettu pilkuilla eikä puolipisteillä.
 • On myös tärkeää, että laitat luettelot ja luettelot lainausmerkkeihin ja että käytät pisteitä kuin pilkkuja koon ja hinnan ilmoittamiseen.

Sovellukset: hyödyllisiä parannuksia Shopifylle

Kuten WordPress-laajennukset, myös Shopify-sovellukset ovat toiminnallisia laajennuksia, jotka sinun on asennettava erikseen. Jotkut ovat ilmaisia, ja toiset eivät. Jos WordPress on sinulle kaikki kreikkalainen, olemme laatineet muutaman WordPress-oppaan:

 1. Aloittelijan opas WordPressin käyttämiseen
 2. Välivaihe WordPressin käyttöön
 3. Tarkennettu opas WordPressin käyttöön

Tässä ovat suosituimmat Shopify-sovelluksemme:

Kit: Suorita parempia Facebook-mainoksia

Kit on Shopifyn kehittämä sovellus, jonka avulla voit parantaa Facebook-markkinointiasi. Sen lisäksi, että se on ilmainen käyttää, se toimii myös virtuaaliassistenttina ja tekee säännöllisiä Facebook Messenger -esityksiä lisäämään liikennettä verkkokauppaan. Se on pakollinen jokaiselle, joka markkinoi Facebookissa myymäläänsä.

Oberlo: Löydä myyvät tuotteet Shopifesta

Oberlo on täydellinen kumppani niille, jotka haluavat tehdä pudotuskauppaa verkkokaupan kanssa. Sovellus on kytketty useisiin tippaavien markkinoiden kauppapaikkoihin, kuten AliExpress, ja mahdollistaa tuotteiden helpon tuonnin Shopify-kauppaan.

Ainoa mitä sinun on tehdä, on asentaa sovellus selataksesi tuhansia ja tuhansia tuotteita ja tuoda ne verkkokauppaan yhdellä napsautuksella. Kun asiakkaat ovat tehneet tilauksen verkkokaupassasi, joudut vain tekemään tilauksen Oberloon lähettääksesi tuotteita asiakkaalle suoraan toimittajalta.

Shopify-sovellukset-Oberlo

Hotjar: Ymmärrä todella, kuinka kävijät ovat tekemisissä sivustosi kanssa

Hotjar on hyödyllinen työkalu, jonka avulla voit luoda lämpökarttoja verkkokauppaan. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden katsella tallenteita kävijöistäsi navigoidessasi kaupassa.

Sovelluksella on paljon järkeä, koska sen avulla voit tunnistaa verkkosivun osat, jotka toimivat hyvin, ja ne, jotka useimmat kävijät ohittavat. Se on erityisen tärkeää verkkokaupallesi, koska haluat tietää, mitä tuotteita katsotaan, mutta joita ei esimerkiksi osteta. Se tekee Hotjarista yhden markkinoiden parhaista lyijynmuodostustyökaluista.

Voit oppia kuinka se toimii yksityiskohtaisesti ja kuinka voit integroida sen kauppaan Hotjar-verkkosivustolla.

Lihavoitu mukautettu hinnoittelu: myynti ja tuloksen optimointi

Lihavoidun räätälöidyn hinnoittelun on kehittänyt Bold Commerce, joka on iso toimija Shopify-ympäristössä ja on kehittänyt monia hyödyllisiä sovelluksia. Olemme erityisen kiinnostuneita lihavoidusta mukautetusta hinnoittelusta, koska sen avulla voit ottaa käyttöön volyymialennuksia ja muita hinnoittelu temppuja. Ennen kaikkea voit luoda asiakasryhmiä ja palkita kanta-asiakkaita asianmukaisilla alennuksilla.

Yksi sovelluksen iso haittapuoli on, että lihavoitu kaupankäynti muuttaa paljon teemaasi saadaksesi lihavoidun räätälöidyn hinnoittelun toimimaan sujuvasti. Monet .liquid-tiedostot, kuten product-template.liquid, näyttävät erilaisilta ja niitä on vaikea ylläpitää. Olet riippuvainen lihavoidun kaupan tuesta.

Lisää vinkkejä sovelluksiin

Jokainen sovellus muuttaa teemakoodisi. Muista tehdä varmuuskopio ennen sovelluksen asentamista. Jos et tiedä mistä etsiä hyvää varmuuskopiopalvelua, lue online-varausarvostelut.

Jos kauppaan on asennettu useita sovelluksia, uusien sovellusten asentamisessa saattaa olla ongelmia. Useimmissa tapauksissa tämä johtuu siitä, että jo asennetut teemat ja mahdollisesti sovellukset eroavat kaupasta toiseen ja tallentavat ja muuttavat koodia siten, että ei ole standardoitua tapaa asentaa lisäsovelluksia..

Tämä on myös syy siihen, että sinun ei pitäisi yrittää asentaa useita sovelluksia kerralla. Kadotat muutosten seurauksen nopeasti. Ota aikaa ja asenna yksi sovellus kerrallaan.

Sinun tulisi myös välttää antamasta tukitiimille välitöntä pääsyä myymälääsi. Muutoin et tiedä mikä sovellus on asennettu ja integroitu ja mikä ei.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että annoimme sinulle hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja tämän perusteellisen Shopify-oppaan avulla. Shopify on hyödyllinen ja hyvä alusta verkkokaupan perustamiseen silmänräpäyksessä, varsinkin jos et tiedä miten koodata.

Jos sinulla on edistyksellisiä teknisiä taitoja, Shopifesta tulee tehokas ja muokattava liittolainen, joka voidaan suunnitella melkein mihin tahansa online-liiketoimintaan.

Jos sinulla on peruskysymyksiä, aloittelijan opas, joka on linkitetty tämän artikkelin yläosaan, on sinulle paras. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, kysy rohkeasti niitä kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map