Parhaat verkkosivustojen rakentajat: Rakenna hyvin, rakenna nopeasti

Verkkosivustojen rakentajat ovat muuttaneet tapaa, jolla ihmiset sijoittavat verkkosivustoja tänään. Jopa helppokäyttöiset CMS-tiedostot, kuten WordPress, taistelevat pysyäkseen markkinoiden parhaiden verkkosivustojen rakentajien käytettävyyden ja vallan kanssa. Voit rajoittaa käytettävissäsi olevia vaihtoehtoja, mutta voit silti luoda kauniin ja toimivan verkkosivun.


Tämän oppaan aikana hylätään tilan parhaat valinnat. Nämä verkkosivustojen rakentajat ovat kestäneet ajantestin ja sopeutuneet markkinoihin verkkosivustosuunnittelun suuntausten muuttuessa. Annamme sinulle muutamia ohjeita siitä, kuinka valita sinulle sopiva vaihtoehto ja pitäisikö sinun päivittää myös kokeilun jälkeen.

Kaikki paitsi yksi täällä tarjoava tarjoaa ilmaisen suunnitelman palvelun kokeilemiseen, joten on sen arvoista kirjautua ja nähdä, mikä sopii sinulle. Lukekaa kuitenkin oppaan loppuun asti ennen päivittämistä, koska me punnitsemme tämän tekemisen edut ja haitat.

Parhaat verkkosivustojen rakentajat vuonna2020

Mikä on verkkosivustojen rakentaja?

Nyt verkkosivustojen rakentaja on melko itsestään selvä, emmekä halua antaa sinulle ylenmääräistä selitystä. Yksinkertaisesti sanottuna, se on työkalu verkkosivuston luomiseen. Verkkosivun rakentajan ja WordPressin kaltaisen alustan välisen eron ymmärtäminen ei kuitenkaan ole niin helppoa, koska rivit hämärtyvät usein.

Paras-sivusto rakentaja-gif-4

WordPress on CMS tai sisällönhallintajärjestelmä, jota käytetään yhdessä web-isännöinnin kanssa verkkosivuston luomiseen. Emme sukeltele täällä web-hosting-ominaisuuksien yksityiskohtiin, joten katso lisätietoja parhaasta web-hosting-oppaasta. Nyt sinun on tiedettävä, että web-hosting tarjoaa paremman hallinnan verkkosivustollesi.

Tämä valvonta tulee kuitenkin kustannuksin. Isäntä, CMS: n ja kaikkien tarvittavien tiedostojen asettaminen on verotusprosessi, varsinkin jos aiot isännöidä omaa verkkosivustoasi. Tällöin verkkosivustojen rakentajat tulevat täyttämään aukon helppokäyttöisyydessä ja mahdollistamalla jopa teknisesti heikoimmassa asemassa olevien pääsyn verkkoon.

Saat verkko hosting, CMS ja editori kaikki yhdessä paketissa, yleensä alhaisella hinnalla, käynnistykseen. Yhdistä malleja, jotka paranevat kuukausittain (katso yksi esimerkki TemplateMonsterista), ja verkkosivustojen rakentajat näyttävät houkuttelevalta käytettävyysvaihtoehdolta. Jos olet keskittynyt nopeuteen ja helppokäyttöisyyteen, verkkosivustojen rakentaja on sinulle.

Saatat kuitenkin tarvita enemmän joustavuutta. Tätä varten WordPress on loistava vaihtoehto, joten muista lukea WordPressin paras web-hosting. Jos haluat lisätietoja alustan käytöstä, lue WordPressin käyttöoppaat:

 • Aloittelijan opas WordPressin käyttöön
 • Välivaihe WordPressin käyttöön
 • Tarkennettu opas WordPressin käyttöön
 • Kuinka varmuuskopioida WordPress-sivustosi

Verkkosivun rakentajan valitseminen

Tutkittuaan kunkin luokan parhaat verkkosivustojen rakentajat, sinun on tehtävä valinta, ja on joitain asioita, jotka kannattaa harkita niiden alueiden ulkopuolella, joihin kohtaamme. Sivustosi henkilökohtainen puoli tulee alas sen tarkoitukseen, etsimäsi yleiseen ilmeeseen ja sinulle parhaiten sopivaan toimittajaan.

Ennen kaikkea tarkoituksesi on tärkein. Useimmat verkkosivustojen rakentajat kykenevät mukautumaan moniin erilaisiin tilanteisiin, mutta harvat on optimoitu jokaiselle. Paikalliset yritykset nauttivat todennäköisesti Wixin käytännöllisestä sovelluskeskuksesta, kun taas taiteelliset ammattilaiset voivat hyödyntää SquareSpacen sirkuttavia asetteluja. Näiden kahden välillä on päällekkäisyyttä, mutta molemmat sopivat paremmin vastaaviin leireihin.


Wixin sovelluskeskus


Yksi SquareSpacen upeista teemoista

Edellinen

Seuraava

Seuraava on yleinen ulkoasu, jota etsit. Näyte teemavalinnalta jokaiselta verkkosivuston rakentajalta, joka kiinnostaa kiinnostuksen kohteitasi, ja merkitse teemat, jotka kiinnostavat sinua. Todennäköisesti yksi houkuttelevimmista teemoista on korkealla. Huomaa kuitenkin, että yleensä on parasta pitää se yksinkertaisena, joten älä tee valintasi yksinomaan ainutlaatuisen suunnitteluominaisuuden perusteella, joka ei tue sivustosi tarkoitusta.

Viimeiseksi kokeile muutama toimittaja ja pidä itsesi mielestäsi parhaiten sopivana. Kaikilla tässä esitellyillä verkkosivustojen rakentajilla on runsaasti voimaa, ja voit käyttää editoria kaikin mahdollisin voimin, jos olet tyytyväinen siihen. Muutaman lisäominaisuuden kompensointi sujuvan suunnittelukokemuksen vuoksi on sen arvoista, koska lopulta pääset yleensä parempaan verkkosivustoon.

Kuten aina, verkkosivustojen rakentajilla on etusija. Kriteerit, joihin lyödämme, koskevat kaikkia ja niiden tulisi olla ensimmäinen huomioitava asia, kun teet valintasi. Sen ulkopuolella nämä kolme aluetta ovat kuitenkin tärkeitä sivuston käyttämiselle ja lopulta nautinnolliselle ilmeelle.

Parhaat verkkosivustojen rakentajat

Monet parhaista verkkosivustojen rakentajista tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia. Saat yleensä vetämällä ja pudottamalla -liittymän, tuen suunnittelijoiden teemoille ja runsaasti sisäänrakennettuja sovelluksia. Jokainen rakentaja, joka istuu tämän perusluonteen ulkopuolella, hylättiin kokonaan tästä oppaasta. Tämän lisäksi keskitymme viiteen eri luokkaan osoittaakseen, mitkä rakentajat loistavat kullakin alueella.

Annetaan hylätä markkinoiden parhaat verkkosivustojen rakentajat. Kosketamme kunkin luokan kohokohtia, mutta muista tarkistaa vastaavat arvostelut saadaksesi lisätietoja tietystä rakentajasta.

ominaisuudet

Verkkosivuston rakentaja on melko suoraviivainen työkalu, joten kaikki, mikä makeuttaa potin, on varmasti tervetullut. Perustana siitä, mikä verkkosivustojen rakentaja on sinulle parhaiten, katsotaan ensin, mitkä ominaisuudet sisältyvät niihin, joko ilmaisiin tai maksettuihin, ja ovatko ne palvelua palkkion arvoisia.

Sovelluskeskus on varmasti ensimmäinen huolenaihe ominaisuuksien suhteen. Mahdollisuus laajentaa verkkosivustoasi lisäsovelluksilla on erittäin tehokas, kuten WordPress osoittaa. Jokainen verkkosivustojen rakentaja, jolla on sovelluskeskus, nousi heti luetteloon ja lisäpisteillä, jos sovellukset tulivat suoraan rakentajalta.

Sovellukset eivät kuitenkaan ole ainoat tarkastelemamme ominaisuudet: Verkkosivusto, jopa rakennusalan rakentaja, sisältää monia osia, kuten sähköpostin, tietoturvan ja hakukoneoptimoinnin. Ominaisuudet, kuten SiteLock, SEO-markkinointi ja rajoittamaton sähköposti, ovat tärkeitä näkökohtia valittaessa kilpailijoita. Tässä on lyhyt luettelo tämän luokan perusteista:

 • Sovelluskeskus
 • Sähköposti
 • Suojaus tai roskapostin poisto
 • SEO-ohje

Wix

Wix on yksi ominaisuuksiltaan tiheimmistä tarjoajista, joita olemme tarkistaneet. Se osuu kaikkiin tärkeimpiin alueisiin, mukaan lukien sovelluskeskus, rajoittamaton sähköposti, SEO-ohje ja reagoiva suojaus käynnistykseen. Wix on monessa suhteessa yksi monipuolisimmista verkkosivustojen rakentajista, joka näkyy sen ominaisuuksissa. Muista lukea Wix-arvostelu ja oppia niistä kaikista.

Kaksi näkyvimmistä ominaisuuksista ovat SEO-työkalu ja logosuunnittelija. SEO-työkalu auttaa sinua jokaisella sivulla tunnisteiden, otsikon ja metakomennon asettamiseen sekä hyödyllisiä vinkkejä optimointiin matkan varrella.

Logon suunnittelija tekee juuri sen, suunnittelee sinulle logon. Se ei kuitenkaan ole ammattimainen suunnittelija, vaan pikemminkin AI, joka houkuttelee sinua etsimään muutaman kysymyksen perusteella. Voit aina muokata logoa tosiasioiden jälkeen myös Wixin vankalla vektori- ja fonttigallerialla. Työkalu itsessään on täysin ilmainen kokeilla ja käyttää, mutta sinun on pudotettava muutama luu, jotta voit ladata logon hi-res.

Weebly

Weebly istuu ominaisuuksien suhteen heti Wixin takana. Sinulla on edelleen täysi sähköpostituki, iso sovelluskeskus ja täysin varustellun verkkokaupan rakentaja. Jos et käytä verkkokauppaa, kuten Shopify, Weebly on lähin asia, jonka voit saada tekemättä hyppyä kokonaan..

Sovelluskeskus toimii hieman eri tavalla kuin Wix. Se integroi enemmän kolmannen osapuolen sovelluksia ja avaa sivustosi rakennuksen vaihtoehdot. Se maksaa satunnaisen hämmennyksen erästä, mutta silti paljon vakavampi luettelo valita.

Osa sovelluskeskuksesta keskittyy verkkokauppaan, ja Weebly toimittaa portista riittävästi työkaluja bonafide-verkkokaupan luomiseen. Voit myydä fyysisiä tai digitaalisia tavaroita tunniste- ja suodatusvaihtoehdoilla sekä turvallisella kassalla ja varaston seurannalla. Useissa alustoissa ei ole synkronointivälineitä, mutta silti riittää, jos aiot ylläpitää verkkokauppasivustoa yksinään.

Weebly sai kuitenkin korkean arvosanan tässä kategoriassa, koska sillä on erittäin laaja ominaisuusvalikoima, joten muista tutustua Weebly-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.

Squarespace

Toisin kuin Wix ja Weebly, SquareSpace on täysin suljettu järjestelmä. Sovelluksille ei ole kolmannen osapuolen tukea, aluksi hieman pettymystä. SquareSpace ei kuitenkaan tarvitse muita sovelluksia, koska sen tarjoama ominaisuuspaketti on riittävän laaja, jotta sen kustannukset ovat sen arvoinen.

Yksi ominaisuuksista, joita et ehkä huomaa aluksi, on optimointi. SquareSpace käyttää reagoivaa ja progressiivista kuvan lataamista. Lyhyesti sanottuna, tämä tarkoittaa sitä, että sivustosi kuvat latautuvat, kun sivu on jo ladattu, lyhentämällä odotusaikoja ja muuttamalla kuvan kokoa näytön mukaiseksi. Lisäksi mukana on CDN, joka lyhentää latausaikoja ympäri maailmaa ja tarjoaa turvallisuuden, jos kaikki DDoS-hyökkäykset osuvat sivustoosi..

SquareSpace ei salli sinun käyttää minkään kolmannen osapuolen sovellusta sivustossasi, mutta muutama sisältyy järjestelmään portin ulkopuolella. Sinulla on pääsy Google Analyticsiin, Disqukseen ja Typekitiin suoraan editorissa ilman koodausta. Nämä harvat työkalut täyttävät SquareSpace-malliston jättämät aukot ja tekevät kokonaispaketista tuntuvan paljon pyöristetymmäksi.

SquareSpace-ominaisuushakemisto on niin suuri, että pelkkä koko osoittaa, kuinka paljon tällä rakentajalla on tarjota. Muista kuitenkin lukea tämä ja SquareSpace-arvostelu, jotta opit kaikki tämän palvelun yksityiskohdat.

Arvo

Kun ominaisuudet ovat arvokkaita. On kuitenkin paljon hyödyllisempää arvioida kokonaisarvoa kuin tiettyä hintapistettä. Jotkut tämän luokan valinnoista eivät ole edullisimpia, mutta tarjoavat rahallesi eniten vastinetta.

Ominaisuuksilla on suuri merkitys siinä, mutta keskitymme enemmän eritelmiin, joten päällekkäisyyksiä ei ole liikaa. Monet verkkosivustojen rakentajat käyttävät samoja palvelimia verkkosivustojen tallentamiseen, joten tarkastelemme sen sijaan säilytystilaa, teemavalintaa ja muita lisäominaisuuksia, joita ei ole käsitelty yllä olevassa osiossa..

Hinnoittelu ei kuitenkaan ole täysin poissuljettu. Vertaamme kunkin suhteellisia hintapisteitä suhteessa rakentajien tarjoamiin ominaisuuksiin. Se on asiayhteyteen perustuva arviointi, jonka pitäisi kaiken kaikkiaan tarjota vankka lähtökohta arvolle. Tässä on lyhyt luettelo kriteereistä tälle luokalle:

 • Varastotila
 • Teeman valinta
 • Hintapiste

One.com

Sivustojen rakentajien mielestä se ei ole paljon halvempaa kuin One.com. Tämä verkkoisäntänä kääntynyt rakentaja tarjoaa kattavat suunnitelmat vain muutamasta dollarista kuukaudessa, ja siinä on runsaasti tallennustilaa käynnistykseen. Vaikka et saa kaikkia Weeblyn kaltaisten palveluntarjoajien kelloja ja pilliä, saat silti rahaa rahalla.

Saatavana on vain yksi suunnitelma, mutta se on täynnä herkkuja. Sinulla on täysi HD-kuvan tuki, varmuuskopiointi ja palauttaminen, rajoittamaton määrän sähköpostitilejä ja Google AdWords -kuponki. Kaikissa on melko suuri 25 Gt tallennustila. Kaikki tämä, ja tilaaminen maksaa vähemmän kuin syöminen pikaruokaravintolassa.

Itse valmistaja tukee jopa 200 sivua, joten tilaa ei pitäisi loppua, ja se on täysin salattu SSL-suojauksella. One.com on loistava tapa aloittaa verkkosivustosi rakentaminen, varsinkin jos sinulla ei ole paljon rahaa. Tutustu One.com-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.

Weebly

Vertaa hintoja suoraan, Weebly on paljon kalliimpi kuin One.com. Siitä huolimatta se tarjoaa kauhean paljon hinnasta, varsinkin kun verrataan muihin samankaltaisten rakentajien rakentajiin. Sinulla on kaikki yllä olevassa luokassa luetellut ominaisuudet sekä mobiilisovellukset, reagoivat teemat ja täydellinen SEO-opas.

Ryhmän ainutlaatuisimmat ovat mobiilisovellukset. Weeblyn rakentaja on iOS- ja Android-laitteissa, joten voit rakentaa ja muokata sivustoasi, vaikka et olisi pöytätietokoneessa. Tapa, jolla Weebly käyttää editoria, tekee mobiililaitteiden muokkaamisen mahdollisimman yksinkertaiseksi täysin interaktiivisella käyttöliittymällä, joka vaatii yksinkertaisesti vetämään haluamasi haluamaasi kohtaan.

Kaikki Weebly-sivustot sisältävät sivukartan ja SEO-ystävällisen HTML: n, mikä tarkoittaa, että puolet taistelusta tehdään saadakseen hakukoneet tunnustusta. Indeksointi on jo tehty myös sinulle, joten sinun tarvitsee vain asettaa metakuvaus ja avainsanat ja rakentaja hoitaa loput.

Hintaluokka on tyypillinen hinta, jota voit odottaa verkkosivustojen rakentajalta, ja uusia suunnitelmia tulee noin joka 5 dollarin lisäys. Säästämälläsi rahaa ja aikaa SEO-ohjeiden, SSL-tietoturvan, mainoskuponkin ja verkkotunnuksen välillä, kustannukset ovat varmasti perusteltuja..

häkellyttävän

Hämmästyttävän outoa sisällyttämistä mihin tahansa luettelossa, koska se on pariton verkkosivustojen rakentaja. Se tarjoaa vain kolme suunnitelmaa, joista kaksi ovat melko kalliita verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin. Vapaiden ja rajoitettujen suunnitelmien yhden sivun muotoilu ei ole ihanteellinen, vaikkakin tarjoaa runsaasti tallennustilaa. Pro-suunnitelmat puolestaan ​​ovat varsin vaikuttavia.

hämmästyttävän universaali sivuston asetukset

Sinulla on pääsy rajoittamattomaan kaistanleveyteen, verkkotunnuksiin ja tallennustilaan, mukana on kolme ammatillista sivustoa. Nämä eroavat rajoitetuista sivustoista, joilla on verkkokaupan ja useiden sivujen tuki sekä pääsy premium-palveluiden tarjouksiin sovelluskeskuksessa. Jos haluat laajentaa sivustosi entisestään, Strikingly on integroitu myös POWr-lisäosiin.

Pros-suunnitelmat tulevat noin 5 dollaria halvemmaksi kuin muualla verkkokauppasuunnitelmat ja tarjoavat jopa 300 tuotetta myymälässäsi. Vaikka Rajoitetut ja Ilmaiset suunnitelmat eivät tarjoa paljon arvoa, Pro-suunnitelmat tekevät, ja niitä tulisi ehdottomasti harkita, jos haluat myydä muutaman tuotteen ja säästää muutaman dollarin prosessissa. Lue lisää silmiinpistävän arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.

Suunnittelu ja työkalut

Tässä mennään syvälle itse rakentajaan. Palvelun kokonaissuunnittelu ja miten se toteuttaa työkaluja editorissa on palvelun helppokäyttöisyyden ulkopuolella. Itse editorin asettelu, sen toteuttamat työkalut ja teeman valinta ovat kaikki alueet, joita tarkastelemme tässä kategoriassa.

Teemavalinta on kuitenkin tärkein alue, koska se luo perustan sivustosi ulkoasulle ja toiminnalle ennen työkalujen koskettamista. Emme harkitse vain parhaiten näyttäviä teemoja, mutta myös käytännöllisimpiä. Teeman tulisi näyttää hyvältä ja olla toimiva, sillä se tarjoaa suunnittelulle etenemissuunnitelman polkua määritettäessä.

Tarkastelemme myös työkaluja, joita rakentaja käyttää. Pääasiassa tarkastelemme työkalujen suunnittelua ja asettelua ja sitä, kuinka ne ilmoittavat päätöksistäsi sivuston rakentamisessa. Sotkua ja vieraita vaihtoehtoja ei voida hyväksyä, vaan vain virtaviivainen käyttöliittymä, joka keskittyy parhaan mahdollisen sivuston rakentamiseen. Tässä on lyhyt luettelo tälle luokalle:

 • Kiinteät mallit
 • Sotkua ilmaiseksi
 • Käytettävät työkalut

Squarespace

Jos haluat ehdoton parasta suunnittelussa, SquareSpace on sinua varten. Tämä ominaisuuksiltaan tiheä verkkosivustojen rakentaja on edullinen hinta, mutta myös premium-ilmeen. Hajautuvia aloitussivuja ja ainutlaatuisia interaktiivisia ominaisuuksia on jäljitelty monta kertaa, mutta harvat muut verkkosivustojen rakentajat tekevät sen aivan kuten SquareSpace.

Myös itse rakentaja on melko pätevä. SquareSpace ei pidä kättäsi kuin monet muut verkkosivustojen rakentajat tekevät. Sen sijaan sinulle tarjotaan rajoitettu määrä työkaluja ja sinun odotetaan luovan niistä jotain. Voimaa on varmasti olemassa, mutta sinun on vapauttaa se verkkosivustollesi.

Loppujen lopuksi sinulla on toimiva ja kaunis sivusto. SquareSpacen erinomainen teemajoukko tarjoaa vankan mallin, ja suljettu sisältöjärjestelmä antaa sinulle paljon työkaluja työn tekemiseen. Sinulla ei ole muiden rakentajien näyttäviä sovelluksia, vaan vakava suunnittelutyökalu, jonka tarkoituksena oli luoda parhaan näköinen verkkosivusto.

Wix

Wix on parantunut huomattavasti viime vuosina kilpailemalla SquareSpace-upeaan malliin. Sinulla on laajempi valikoima teemoja, joista voit valita, ja laajemmalla valikoimalla. Jotkut mallit ovat suoraviivaisia, erityisen hyödyllisiä blogeille tai verkkolehteille, alueelle, jolla SquareSpace kamppailee melko vähän.

Paras-sivusto rakentaja-gif-1

Se on kuitenkin toisella sijalla tässä kategoriassa sotkuisen käyttöliittymän vuoksi. Wixillä on edelleen runsaasti voimaa konepellin alla, ja siinä on runsaasti elementtejä ja lisäsovelluksia. Siitä huolimatta, toimittaja itse ei ole niin puhdas kuin SquareSpace ja voi joskus tuntua vähän liian paljon suunnittelun aikana.

Sitä ei kuitenkaan ole vaikea käyttää. Wix on varmasti osaava rakentaja, joka antaa sinulle suuren luettelon työkaluista sivustosi rakentamiseen. Jos haluat enemmän vaihtoehtoja kuin SquareSpace ja et ole liian vetovoimainen teemoihin, Wix saattaa olla oikea valinta sinulle.

Weebly

Suunnittelun kannalta Weebly on Wixin ja SquareSpacen välissä. Teemavalikoima on edelleen melko suuri, ja siinä on vakaa keskitie ekstravaganttisten moderneiden kuvioiden ja suoraviivaisen ulkonäön välillä. Weebly erottuu kuitenkin näistä kahdesta erinomaisen editorinsa ansiosta, jota on helppo käyttää samalla, kun se tarjoaa kuormia virtaa.

Se on täysin interaktiivinen kokemus, todellinen vedä ja pudota -rajapinta, jota muut verkkosivustojen rakentajat (kuten One.com) yrittävät jäljitellä. Vasemmalla puolella oleva työkalurivi sisältää kaikki tarvitsemasi elementit ja vedät kirjaimellisesti vain mitä haluat sivulle. Se on sellainen intuitiivinen kokemus, joka hallitsee edelleen SquareSpace- ja Wix-voimia.

Weeblyllä on hyvä määrä verkkokaupan ominaisuuksia myös rakentamisessa. Tuoteosasto on mahdollisimman lähellä omaa verkkokaupan valmistajaa, jossa on vaihtoehtoja fyysisille tuotteille, latauksille ja palveluille. Liiketoimintasuunnitelmiin kuuluu myös automaattinen varastoseuranta ja alhaiset varastomerkit, mikä on hyödyllistä, jos päätavoitteesi on myynti.

Helppokäyttöisyys

Suunnittelu takana on helppokäyttöinen. Tarkastelemme tässä kuinka rakentaja toimii erityisesti erillään mahdollisista työkaluista. Suunnittelutilan tulisi olla intuitiivinen kokemus. Tämä ei tarkoita mitään vieraita työkaluja tai vaihtoehtoja ja editoria, joka on optimoitu työnkulkua varten.

Tämä tarkoittaa myös web-käyttöön optimoitua toimittajaa. Jotkut rakentajat voivat jäädä huonompaan laitteistoon. Loppujen lopuksi se on täysin toimiva suunnittelutyökalu verkkosivulla. Tämän kanssa on tärkeätä, että käyttöliittymä ei hidasta siirtämistä eri vaihtoehdoille tai vie liian paljon aikaa minkä tahansa ominaisuuden lataamiseen.

Toimittajan ulkopuolella tarkastelemme myös sivustosi laaja-alaista käyttöä. Tämä sisältää ohjauspaneelisi ja tukialueesi sekä kuinka helppoa on käyttää niitä. Kun nämä kolme yhdistetään toisiinsa, ei pitäisi olla hyvin vähän kysyttävää siitä, missä tietty ominaisuus on tai miten voit käyttää sitä. Tässä on lyhyt luettelo tähän luokkaan:

 • Intuitiivinen toimittaja
 • Optimoitu verkkokäyttöön
 • Puhtaat laskutus- ja tukialueet

Webnode

Webnode on ollut verkkosivustojen rakennustilassa jonkin aikaa, debyyttiensä Word-esque-editorillaan vuonna 2008. Sen jälkeen alustaa on uudistettu Webnode 2.0: lla, uudelleensuunnitelmalla, joka työntää rajat kuinka yksinkertainen verkkosivujen rakentaja voi olla. Näyttö ei sisällä sotkua ja vieraita vaihtoehtoja, mikä tekee siitä helpoimmin käytettävän rakennusaineen.

Paras-sivusto rakentaja-gif-2

Se on jaoteltu kahteen luokkaan: sisältöön ja osioihin. Jaksot ovat sivusi laajoja iskuja, rakennuspalikoita, joihin kaikki muu sijoitetaan. Miinus otsikko ja alatunniste, osiot voidaan sijoittaa mihin tahansa.

Sisältö on juuri sitä, sisältö, joka täyttää nämä osiot. Se voi olla mitä tahansa yksinkertaisesta tekstikentästä YouTube-videoon, minkä kaikki voit vetää ympäri sovittaaksesi sivun yhteen kuin palapeli. Vaihtoehtoja ei ole monia, mutta harvat, jotka ovat olemassa, tarjoavat paljon mahdollisuuksia.

2.0-editori ei ole kuitenkaan vielä saavuttanut asioiden verkkokaupan loppua. Webnode on jo julkaissut sen muutamassa muualla maailmassa, joten päivitys on välitön. Tällä hetkellä on kuitenkin parasta pysyä muun tyyppisissä verkkosivustoissa. Tutustu Webnode-arvosteluumme saadaksesi lisätietoja kaikesta tämän palvelun tarjonnasta.

Jimdo

Jimdo antaa sinun luoda kokonaisen verkkosivuston vain muutamalla napsautuksella. Se kuulostaa hyperbolilta, mutta ei ole. Jimdo Dolphin AI kysyy sinulta muutamia kysymyksiä sinusta ja luomasi sivustosta, ja etsii Internetiä löytääksesi mahdollisimman paljon tietoa. Loppujen lopuksi Dolphin kokoaa täysin toimivan sivuston täynnä löytämäänsä.

Tosin se on vähän kammottava. Onneksi oman sivustosi suunnittelu Jimdolla on yhtä helppoa. Kuten Weebly, myös editori on täysin vuorovaikutteinen, ja siinä on vaihtoehtoja muuttaa sivun kokoa, siirtää ja muokata sivua muuttamatta toista näkymää. Vaihtoehtoihin on aluksi hieman vaikea tottua, mutta editorista tulee hitaasti yksi markkinoiden intuitiivisimmista vaihtoehdoista.

Siitä huolimatta Jimdo-järjestelmässä on muutamia ongelmia. Teemat eivät aina toimi kunnolla, ja muokattavien elementtien määrä voi olla ylivoimainen. Silti rakentaja esittelee paljon vaihtoehtoja ja siitä tulee melko helppo käyttää lyhyen ajan kuluttua. Lue Jimdo-arvosteluista saadaksesi lisätietoja siitä, mistä muusta tämä rakentaja on hienoa.

Weebly

Kuten yllä mainitussa kategoriassa mainittiin, Weeblyllä on yksi parhaimmista toimittajista, mitä olemme nähneet paitsi raa’an tehon, myös käytettävyyden kannalta. Lähes kuka tahansa voi helposti hypätä käyttöliittymään ja hyödyntää monenlaisia ​​vaihtoehtoja. Tyylikäs lohkojoukko tekee etsimäsi löytämisestä yksinkertaisen ja vetää sen suoraan sivulle.

Paras-sivusto rakentaja-gif-3

Kummallista, että helppokäyttöisyys johtuu Weeblyn rajoituksista. Vasemmanpuoleinen työkalurivi on sivukohtainen, eli sieltä löydät vain kyseiselle sivulle sopivat työkalut. Esimerkiksi blogin työkaluja löytyy vain blogisivulta ja otsikkoasetuksia löytyy vain kotisivulta. Se auttaa yhteensopivuutta ja varmistaa, että sivustossasi ei ole outoja kuvioita.

On kuitenkin paljon muita vaihtoehtoja, jotka eivät kuitenkaan ole sivukohtaisia. Löydät reagoivia lomakkeita, joihin voit sijoittaa minkä tahansa sisällön, sekä vaihtoehtoja sovelluskeskukselle koko suunnittelun ajan. Se on helppo ymmärtää käyttöliittymä kaikilla käytettävissä olevilla vaihtoehdoilla. Ihme on, että Weebly hallitsee tämän ilman, että siitä tulee liian raskaita.

Tuki

Valitettavasti verkkosivustot eivät ole täydellisiä, ja ongelmia syntyy. Syystä huolimatta tarvitset vankan tukijärjestelmän mahdollisten ongelmien tai kysymysten varmuuskopiointiin. Tässä kategoriassa tarkastelemme tietokantaa, tukivaihtoehtoja ja kaikkia muita tukitoimintoja, joita verkkosivustojen rakentajalla on, kuten foorumi.

Erityisesti tietokannasta etsimme vianetsintäoppaita. Kaikilla verkkosivustojen rakentajilla, joita olemme tarkistaneet, on tietokanta, mutta harvoissa on ohjeet yleisistä asioista. Useimmissa tapauksissa tietokanta toimii yksinkertaisesti opetuskeskuksena, joten kaikki artikkelit, jotka käsittelevät ongelmia, ovat erittäin tärkeitä valinnoissamme.

Myös verkkosivustojen rakentajien heikko kohta on yhteysvaihtoehdot. Useimmat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat tukea vain sähköpostitse, ja jotkut tarjoavat vain yksinkertaisen yhteyslomakkeen. Useat tukivaihtoehdot ja nopea vastausaika ovat avain tässä, joten jokainen rakentaja, joka voisi tarjota toisen kahdesta, sai lisäpisteitä tähän luokkaan. Tässä on lyhyt luettelo:

 • Vianmääritysoppaat
 • Useita yhteysvaihtoehtoja
 • Nopeat vastausajat

häkellyttävän

Silmiinpistävä on erityisen vaikuttava verkkosivustojen rakentaja tuen suhteen. Se kärsii edelleen vain sähköpostiviesteistä, mutta saa pitoa kilpailuun erittäin monipuolisen tietokannan avulla. Tämä alue on täynnä sisältöä kaikesta aloittamisesta sivuston hallintaan.

silmiinpistävästi tietokanta

Erityisen vaikuttavia ovat kuitenkin vianetsintäoppaat. Lähes kaikilla verkkosivustojen rakentajilla on oppaita tietokannassa, mutta hyvin harvoilla on resursseja vianmääritykseen. Aiheita ei ehkä esiinny usein, mutta pieni sijoitus Strikingly’s Endiin tarkoittaa, että sinulla on opas, jos jotain tekee.

Lisäksi on joukko käteviä aloitusvideoita. Silmiinpistävästi menee läpi kaiken rakentamisesta alkaen Kiinassa sijaitsevan sivuston isännöintiin. Se jopa ylittää palvelun ehdot ja tietosuojakäytännöt, joten tiedät kaiken tästä rakentajasta, kuinka se toimii ja kuinka se käyttää tietojasi.

GoDaddy GoCentral

Ensimmäinen esiintyminen tässä oppaassa GoCentral ei ole erityisen vaikuttava rakentaja yksinään. Itse asiassa se tuntuu enemmän kuin takertuva GoDaddyn verkkotunnuksen ja isännöintipalveluiden lisäksi. Siitä huolimatta tuen taso on melko korkea. Koska yritys on keskittynyt enemmän web-hosting-palveluun, saat pääsyn web-hosting-palveluiden tukitasoille, jotka ovat keskimäärin paljon suurempia kuin tyypillinen verkkosivustojen rakentaja..

Tietokanta on keskusta, joka sopii erityisesti GoCentralille omistettuun alueeseen. GoDaddy sisältää luettelon sukellusartikkeleista, kvaasiopetussuunnitelman mille tahansa tietylle alueelle. Artikkelit ovat myös erittäin yksityiskohtaisia, sopivat kuvakaappauksiin ja vaiheittaiset ohjeet. Tietokanta tuntuu täydelliseltä lisäykseltä tukialueelle.

Lisäksi sinulla on myös tyypillisiä yhteydenottomuotoja, joita voit odottaa verkkoisäntältä. Live chat, sähköposti ja puhelintuki ovat kaikki käytettävissä, valtava askel verrattuna useimpiin muihin markkinoilla toimiviin verkkosivustojen rakentajiin. Palvelussa on joitain muita ongelmia, mutta tuki ei todellakaan ole yksi niistä. Lue GoDaddy GoCentral -katsaus saadaksesi lisätietoja.

Squarespace

SquareSpace-ohjelmassa on massiivinen tukiosa, joka on varustettu muiden tietokantojen tyypillisillä hinnoilla. Sen omistautuminen sivuston ylläpitämiseen ja kasvattamiseen erottaa sen kuitenkin muista palveluntarjoajista. Työkalut ovat menestyviä verkossa, ja ne löytyvät tietokannasta.

neliö-opas

Alue koostuu oppaista ja usein kysytyistä kysymyksistä. Tyypillisesti tietylle kategorialle löytyy opasarja, jonka lopussa on usein kysytyt kysymykset, jotta voidaan kattaa kaikki oppaissa ohitetut perusteet. Täällä ei ole paljon vianmääritystapaa, mutta se on melko epätodennäköistä, että keksiminen tapahtuu. Sen sijaan SquareSpace keskittyy rakentajan käyttämiseen ja sivustosi kasvattamiseen.

Se, joka erottaa sen, on yhteys yhteisöön. SquareSpace isännöi usein webinaareja, jotka tarjoavat työpajamaisen ympäristön verkkosivustosi muotoiluun. Jos olet onnekas asumaan yhdessä SquareSpace-toimistossa, voit myös osallistua näihin työpajoihin henkilökohtaisesti.

Paras verkkokaupan verkkosivustojen rakentaja

Kaikki tämän oppaan verkkosivustojen rakentajat suosivat perinteisiä verkkosivustoja verkkokauppojen sijasta. Verkkokaupat ovat kuitenkin suuri osa Internetiä, joten emme halunneet jättää sinua roikkumaan tässä suhteessa. Jotkut tässä esitetyistä vaihtoehdoista sopivat pienille verkkokaupoille, mutta saatat tarvita jotain tehokkaampaa, jos haluat myydä verkkokaupassa.

Suurin ero on suora myynti jälleenmyyntiin verrattuna. Suoramyynti tai yritys, joka myy omaa tuotetta suoraan asiakkaalle, menee hienosti useimpien verkkosivustojen rakentajien kanssa. SquareSpace- ja Wix-suunnittelijamallit antavat sinulle mahdollisuuden esitellä tuotteitasi ja kaikkia sen ominaisuuksia. Muutamilla lisäominaisuuksilla lähetysten hallintaan ja tilauksien seuraamiseen.

Toisaalta jälleenmyynti on vaikeaa. Emme puhu pelkästään käytettyjen tavaroiden myynnistä, vaan pikemminkin kaikesta yrityksestä, joka ostaa tuotteen tukkukaupasta ja sitten myy. Tuoteluettelo on yleensä paljon suurempi ja levinnyt useille alustoille. Suurimmalla osalla verkkosivustojen rakentajia ei yksinkertaisesti ole työkaluja jokaisen myymäläsi seuraamiseen, eikä valtaa järjestää mainosjakaumaa.

Siksi on parempi mennä omistautuneelle verkkokaupan valmistajalle, kuten Shopify. Sinulla on kaikki tarvitsemasi työkalut, mukaan lukien integrointi Amazonin ja eBayn kanssa, ShipStation, toteutus ja pudotuskuljetus. Lisäksi Shopify tukee XML-tuontia ja -vientiä, joten voit siirtää mainosjakaumaasi mihin tahansa alustaan ​​ja silti kaiken synkronoida.

Suoramyyntiin tai pieneen tuotevalikoimaan, jokainen verkkosivustojen rakentaja kuitenkin tekee. Maksat yleensä palkkion pääsystä toimitus- ja tilausten hallintaan, joten pidä tämä mielessä, jos myynti ei ole verkkosivustosi päätarkoitus.

Ilmainen tai maksettu?

Kun olet valinnut verkkosivustosi rakentajan, suunnitellut hiukan ja siirtynyt elämään, nousee kysymys päivityksestä. Vaikka ilmainen tai maksettu liikkuminen on täysin riippuvaista budjetistasi, useimmat verkkosivut hyötyvät päivityksestä riippumatta tarpeista. Saat pääsyn tärkeisiin ominaisuuksiin brändin laillistamiseksi, lisäämällä samalla näkyvyyttä ja resursseja.

Verkkotunnus on yksinkertainen, mutta sen ensimmäinen vaihe tässä prosessissa. Tarjoa merkkituotteita sisältävää aliverkkotunnusta millä tahansa ilmaisella suunnitelmalla on runsas, mutta siitä eroaminen on ensimmäinen askel tuotemerkin luomisessa verkossa. Verkkotunnus osoittaa, että verkkosivustosi on laillinen ja sitä tulisi ottaa vakavasti.

Varsinaisella sivustollasi verkkosivustosi valmistajan tuotemerkki poistetaan, ja joissain tapauksissa voit laittaa ilmoituksia. Joustavuus on, että luodaan sivusto, joka on askel normaalin verkkosivuston rakentajan yläpuolella, lisäämällä tuotemerkkiisi ja toisinaan ansaitsemalla rahaa.

Lisäksi päivitys on melko halpaa. Mikään verkkosivusto ei ole ilmainen, ja vaikka verkkosivustojen rakentajat ovatkin menneet pitkälle yrittäessään saada aikaan tämän, sinun on pudotettava vähän rahaa bonafide-sivustolle. Onneksi verkkosivustojen rakentajat ovat myös menneet pitkälle kustannusten vähentämisessä, joten voit perustaa verkkosivuston vähemmän kuin ostaa muutama juoma kuukaudessa.

Lyhyesti sanottuna, se on täysin sen arvoista päivittää maksulliseen suunnitelmaan. Aloita ilmaisella tuotteella, jolla voit testata erilaisia ​​rakentajia ja löytää oikea sopivuus, ja sitten päivittää, niin voit hyödyntää mukana tulevia premium-ominaisuuksia.

Lopulliset ajatukset

Se voi olla paras valinta käyttää verkkosivustojen rakentajaa eteenpäin, etenkin jos et ole jo perehtynyt WordPressin kaltaiseen alustaan. Tehotaso kasvaa jatkuvasti, ja nämä rakentajat näyttävät miltä vahvat kilpailijat näyttävät vaikean verkkosivuston rakentamisesta helppokäyttöisen työkalun avulla.

Vakavan verkkosivuston suhteen on kuitenkin ehdottomasti sen arvoista päivittää täysin esiteltyyn suunnitelmaan. Saat usein paljon enemmän vain pienestä sijoituksesta legitimiteetin korvaamattoman näkökohdan lisäksi. Internetissä on vaikea ottaa vakavasti, mutta tämä pieni askel voi auttaa sinua tekemään niin.

Mikä on suosikki rakentajasi joukosta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map