Parhaat verkkokauppaympäristöt vuonna 2020: Skaalattavat ratkaisut menestykseen

Tässä artikkelissa, joka käsittelee parhaita verkkokauppaalustoja, opastamme sinut verkkokaupan maailmassa ja kuvaamme askel askeleelta, mitä etsiä ja mitä ohjelmistoja tarkastella.

Verkkokauppa on monimutkainen liiketoiminta, varsinkin jos haluat laajentaa sitä. Sillä on muutakin kuin vain hyvän tai “voittavan” tuotteen omaaminen. Sinun on mietittävä, missä tuotteesi on valmistettu tai mistä hankit niitä. Sinun on pidettävä mielessä, miten ne toimitetaan asiakkaalle, kuka on kohdeyleisösi ja miten haluat automatisoida nämä tehtävät ja tehdä niistä digitaalisia.

Lisäksi asiakkaista on tullut vaativampia. Onneksi verkkokauppialustojen tarjoajat ovat sopeutuneet noihin olosuhteisiin ja parantavat ohjelmistojaan jatkuvasti. Nykyään verkkokauppatasemat ovat enemmän kuin yksinkertaisia ​​myymälöitä, niistä on tullut monimutkaisia ​​myyntikoneita.

Tässä artikkelissa selitetään ensin verkkokauppaalusta ja mitä sinun tulee ottaa huomioon valittaessa sitä. Ennen kuin aloitamme perusteellisia testejämme, tarkastelemme ilmaisia ​​vaihtoehtoja, mutta myös selitämme, miksi ilmainen alusta ei ole aina paras ratkaisu.

Paras tarjoaja on kaikkea muuta kuin helppoa. Usein oikean alustan valitseminen riippuu monista asioista. Niiden, jotka arvostavat esimerkiksi ominaisuuksia ja sopeutumiskykyä, tulisi kokeilla Magentoa, kun taas aloittelijat mieluummin Volusionia. Jos haluat pudottaa laivan, mene Shopify-palveluun.

Mikä on verkkokauppaympäristö?

Ennen kuin pääsemme artikkelin pääosaan, puhutaanpa perusasioista. Verkkokauppaalusta on yksinkertaisesti sanottuna ohjelmisto, joko paikalla tai SaaS (ohjelmisto palveluna), joka tukee sinua verkkokaupan tärkeimmissä prosesseissa.. 

Se on paljon muutakin kuin myymälä, joka tekee tuotteistasi kauniita, vaikka se on myös tärkeä tehtävä. Verkkokauppaalustan tulisi sisältää muun muassa prosessit, kuten asiakastuki, tuotehallinta, markkinointi, hankinnat, tilausten ja varaston hallinta sekä raportointi. Paras kirjanpito-ohjelmistomme voi auttaa myös niissä.

Käytetyn tekniikan mukaan ominaisuudet, yhteensopivuus muiden tekniikoiden kanssa ja monet muut asiat vaihtelevat. Siksi on niin tärkeää, että mietit huolellisesti tarpeisiisi sopivan verkkokauppaympäristön valitsemista.

Ilmaiset verkkokauppaympäristöt

Kuten minkä tahansa tyyppiset ohjelmistot, verkkokauppatalot tarjoavat ilmaisia ​​ratkaisuja. Parhaiten ilmainen verkkokauppaympäristö on WooCommerce. 

WooCommerce on WordPress-laajennus, jonka avulla voit lisätä verkkokaupan WordPress-verkkosivustoosi. Se lisää hyödyllisiä toimintoja nykyiseen Web-läsnäoloosi, antaa sinun ylläpitää tuotteita ja paljon muuta. 

Se pystyi vakuuttamaan itsensä loistavan sopeutumiskyvyn, monien toimintojen ja ilmaisen ansiosta. Ei ole turhaa, että 28 prosenttia verkkokaupoista käyttää sitä.

Paras-verkkokaupan alustoilla-woocommerce

Sillä on kuitenkin haittoja. Se vaatii olemassa olevan WordPress-asennuksen ja rajoittaa sinua siitä monin tavoin. Lisäksi kaikki WordPress-teemat eivät ole yhteensopivia WooCommerce-sovelluksen kanssa, minkä vuoksi sinun on valittava teema huolellisesti.

Jos et pysty käsittelemään WordPressiä, WooCommerce ei ole sinua varten. Jos haluat joka tapauksessa perustaa yrityksesi WooCommerce-palveluun, kannattaa tutustua laajoihin WordPress-oppaisiin.

 • Aloittelijan opas WordPressin käyttämiseen.
 • Välivaihe WordPressin käyttöön.
 • Tarkennettu opas WordPressin käyttöön.

Lisäksi, jos haluat skaalata WooCommercea ja käyttää sitä ammattimaisesti, tarvitset useita WooCommerce-laajennuksia, jotka maksavat paljon rahaa. 

Itse WooCommerce voi olla ilmainen, mutta jos lisäät kokonaiskustannukset, toinen tarjoaja luettelollemme saattaa olla parempi valinta. Ylläpito on peruskulu, joka joudut maksamaan. Oletetaan lisäksi, että sinun täytyy ostaa kolme laajennusta, joista jokainen maksaa 49 dollaria. Se vie sinut paljon korkeammalle, esimerkiksi kuukausittaisen Shopify-tilauksen kustannukset.

Jos haluat silti kokeilla WooCommercea, mutta et tiedä mikä palveluntarjoaja vastaa tarpeitasi, tutustu artikkeliimme parhaista web-palveluntarjoajista. Jos et halua käyttää WordPressiä tai haluat tehokkaamman ratkaisun, katso OpenCart.

Parhaat verkkokauppaympäristöt

Katsotaanpa nyt vertailua parhaimmista verkkokauppaalustoista. Olemme Cloudwards.net-sivustossa riippumattomia testaajia, jotka haluavat neuvoa sinua päätöksestäsi, joten olemme testanneet jokaista palveluntarjoajaa kussakin luokassa laajasti.

Tässä laaja-alaisessa katsauksessa otimme tilaisuuden WooCommerce, Shopify, BigCommerce, Magento ja Volusion. 

Verkkosivustojen rakentajat (lue paras verkkosivustojen rakentajien artikkeli), kuten Squarespace ja Wix (lue Wix Review), ovat lisänneet portfolioihinsa monia kaupallisia toimintoja, mutta keskimäärin ne eivät ole todellisia verkkokauppaalustoja, minkä vuoksi emme sisällyttäneet niitä tässä.

ominaisuudet

Ensimmäiset asiat, joista aiomme keskustella, ovat yksittäiset verkkokaupan toiminnot ja niiden laajuus. Kuten selitimme, verkkokauppajärjestelmän tulisi kattaa tärkeimmät verkkokaupan tehtävät.

Tätä osaa varten testattiin alustojen toimintoja, kuten markkinointia, tuotehallintaa, hankintoja, tilauksia, varastoja ja analytiikkaa, mutta katsottiin myös kunkin alustan optimaalinen liiketoimintamalli, mikä tarkoittaa, mitkä liiketoimintamallit voidaan parhaiten toteuttaa mikä ohjelmisto.

Shopify

Shopify on pudota kuljettava voimala. Sanoisimme tässä vaiheessa jopa, että se on paras verkkokauppaalusta pudotusta varten. Yksinkertaisilla sovelluksilla, kuten Oberlo, voit lisätä pudotustavaroita kauppaan yhdellä napsautuksella. Kun tilaus on tehty, Oberlo toimittaa toimittajalle kaikki tiedot, joten sinun ei tarvitse tehdä enemmän kuin yksi napsautus lähettääksesi tuote asiakkaallesi.

Shopify ansaitsee myös pisteitä markkinoinnista. Suurten integraatioiden avulla Facebook- ja Instagram-profiileihisi voit yhdistää tuotteesi sosiaalisiin verkostoihin ja tarjota niitä siellä. Koska prosessi on integroitu, saat kaikki tiedot Shopify-analytiikan hallintapaneelista, joka antaa sinulle tärkeitä vinkkejä myöhemmille mainoksille ja markkinointistrategioille. 

Lisäksi Shopify kattaa kaikki tärkeät prosessit menestyvälle verkkokaupalle. Jos tämä ei riitä sinulle, voit asentaa lisäsovelluksia toiminnan laajentamiseksi. Shopify-lisäoppaastamme voit lukea, mitä sovelluksia suosittelemme.

Paras-verkkokaupan alustoilla-Shopify-kojelauta

Volusion

Volusion on myös hyvä verkkokauppaalusta pudotusta varten. Se rajoittaa kuitenkin tuotteen toimittajiensa Yhdysvaltoihin välttääkseen pitkät toimitusajat Kiinasta. Se on järkevää, mutta se myös rajoittaa tarjoamiesi tuotteiden valikoimaa.

Paras-verkkokaupan alustoilla-volusion-dropshipping

Toinen Volusionin haitta on, että et voi myydä digitaalisia tuotteita. Jos myyt verkkokursseja, .pdfs-tiedostoja tai muita digitaalisia tuotteita, sinun on selvitettävä, miten ne myydään. 

Silti Volusion kattaa verkkokaupan kriittiset toiminnot. 

Se tulee yhteisten sosiaalisen median integrointien avulla, ja sen avulla voit jakaa tuotteitasi tärkeimmillä myyntikanavilla. Kuten Shopify, Volusion antaa sinun upottaa ja jakaa tuotteitasi Facebook-kauppaan helposti. Integroinnit Amazonin ja eBayn kanssa ovat myös saatavana. 

Volusion on hyvissä asemissa sovellusten suhteen. Markkinapaikalla on vähemmän sovelluksia kuin Shopifen tai BigCommercein, mutta valinta ja laatu eivät ole huonoja. Voit käyttää Volusionin markkinapaikkaa asettaa verkkokaupan tärkeimmät tehtävät, mutta sopeutumiskyky, etenkin teknisellä tasolla, on rajoitetumpi kuin muilla verkkokauppialustoilla.. 

Paras-verkkokaupan alustoilla-volusion-markkinapaikka

Jos sinulla on monimutkainen liiketoimintamalli tai haluat rakentaa jotain ekstravaganttia, joka on räätälöity toiveidesi mukaan, kokeile Magentoa.

WooCommerce

WooCommerce kattaa perusteet. Sen avulla voit tarjota tuotteitasi Facebookissa, Amazonissa, eBayssa ja Google Shoppingissa. Jälkimmäinen on erityisen mielenkiintoinen, koska jos sinulla ei vielä ole orgaanista liikennettä, voit käyttää Google-mainoksia vastaavien tuotemainosten kanssa. Jos haluat lisätietoja Google-mainoksista, tutustu Google Ads -artikkeliimme.

WooCommercessa nerokas asia on, että voit käyttää WordPress-ekosysteemiä, jolla on liitännäinen jokaiseen ongelmaan. Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi WooCommerce-markkinoilla, se ei tarkoita, että se olisi poissa pelistä. Sinut hämmästyttää siitä, kuinka helppoa on luoda kiertotie WordPressiin.

Koska WooCommerce on niin monipuolinen, alustaa voidaan käyttää myös pudottamiseen ja digitaalisiin tuotteisiin. Suosittelemme WooCommerce Dropshipping -laajennuksen asentamista, joka automatisoi tärkeimmät toimitus- ja tilausten täyttämisprosessit.

BigCommerce

Pudotuskuljetus BigCommerce-palvelussa on mahdollista, mutta se ei ole niin helppoa kuin Shopifyn kanssa. Vaikka Shopify antaa sinun asentaa yksinkertaisesti Oberlo tai minkä tahansa muun pudotusta aiheuttavan sovelluksen, BigCommerce-palvelun asentaminen on monimutkaisempaa.. 

Jos katsot BigCommerce-markkinoita, huomaat, että vain kahdeksan sovellusta kuuluu luokkaan “tippaa toimitus”.

Paras-verkkokaupan alustoilla-bigcommerce-dropshipping

Tärkeintä on, että vaikka postituskuljetus on mahdollista BigCommerce-palvelussa, Shopify saattaa olla parempi ja kypsempi ratkaisu sinulle. 

Tärkeä BigCommerce-ominaisuus korostettaviksi on ”päättömän kaupan” toiminnallisuus. Tällaisella arkkitehtuurilla voit hyödyntää BigCommerce-palvelun kaikkia sen ominaisuuksia, mutta rakentaa käyttöliittymäsi eri tekniikalla.

Se antaa sinulle vapauden suunnitella myymäläsi haluamallasi tavalla eikä rajoita sinua BigCommercen mallipohjaiseen moottoriin. Voit esimerkiksi käyttää WordPress-blogia, jos et halua käyttää WooCommercea ja integroida BigCommerce-taustapiiri sovellusliittymien kautta. Se vaatii kuitenkin syvempää teknistä tietämystä.

Paras-verkkokaupan alustoilla-bigcommerce-headless

BigCommerce, Magento ja Shopify tarjoavat kyseisen toiminnallisuuden, mutta koska Magento on aivan liian iso yläpinta ja Shopify tarjoaa sitä vain ShopifyPlus -tilauksella, BigCommerce on paras alusta päättömään kauppaan..

Magento

Jos Magento tunnetaan yhdestä asiasta, se on sen tehtävien laajuus. Sen avulla voit rakentaa mitä haluat. Se on tekninen, mutta jos tiedät biteistä ja tavuista, voit rakentaa tehokkaita myymälöitä avoimen lähdekoodin ratkaisun avulla. 

Magento on mahdollista asettaa taustaksi ja yhdistää se toiseen käyttöliittymään päättömän kaupan vuoksi. Jos et ole tyytyväinen Magento-teemojen suunnitteluun tai sen huonoon Magento-käyttöliittymään, mutta haluat käyttää sen ominaisuuksia, voit kysyä asentajalta asennusta. Huomaa kuitenkin, että se voi nopeasti kallistua.

Ei ole järkevää luetella kaikkia Magento-ominaisuuksia, koska niitä on juuri liian paljon. Tosiasia, että avoimen lähdekoodin ratkaisu tarjoaa eniten ominaisuuksia ja on uskomattoman muokattavissa. Riippumatta siitä, mitä haluat rakentaa, voit tehdä sen Magennon kanssa.

hinnoittelu

Jokainen penniä laskee, etenkin liiketoiminnan alussa. Siksi tarkistimme alustat kustannusten suhteen. Kiinnitämme huomiota vain hankintamenoon, mutta myös juokseviin kustannuksiin, hintaan tapahtumaa kohti ja piilotettuihin lisäkustannuksiin.

WooCommerce

WooCommerce on ilmainen. Ainoa mitä tarvitset on WordPress-ohjelmaa ylläpitävä isännöintipalvelu. Voit vuokrata palvelimen niin vähän kuin 3,95 dollaria esimerkiksi sivustossa SiteGround (lue SiteGround-arvostelu) ja asentaa WordPress sinne. 

Toinen etu on, että WooCommerce ei peri käsittelymaksuja tilauksista, kuten Shopify ja BigCommerce. Jos haluat lisätä edistyneitä juttuja WooCommerce-kauppaan, sinun on kuitenkin ostettava laajennuksia, jotka eivät yleensä ole kovin edullisia. Kummassakin tapauksessa, jos olet aloittelija tai pienyrityksen omistaja, WooCommerce on paras valinta sinulle.

Shopify

Shopifillä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta sen mukana tulee 14 päivän kokeiluversio, jonka avulla voit testata alustaa. Jos päätät mennä sen kanssa, voit valita ShopifyPlus -yrityksen, Shopifyn yrityspalvelun tai saada “Basic Shopify” -hintaan 29 dollaria kuukaudessa, “Shopify-palvelun” 79 dollaria kuukaudessa tai “Advanced Shopify” -palvelun 299 dollaria kuukaudessa.. 

Suunnitelmat eroavat ominaisuuksista, mutta ovat periaatteessa samat. Hinnoitellummalla saat yksityiskohtaisempia raportteja, raporttien valmistajan räätälöityä analytiikkaa ja parempia alennuksia toimittajien kanssa.

Shopify kuitenkin perii käsittelymaksuja saapuviin tilauksiin. Jos käytät vaihtoehtoista maksupalveluntarjoajaa, joka on periaatteessa kaikkea paitsi Shopify Pay, Shopify veloittaa 2 prosenttia koko tilauksesta. Jos tilaus maksetaan luottokortilla, siitä veloitetaan lisämaksu suunnitelmasta riippuen. Tämä vaihtelee välillä 2,4–2,9 prosenttia.

Jos saat suuremman suunnitelman, maksat suuremman kuukausimaksun Shopifesta, mutta nauttivat pienemmistä maksuista tapahtumaa kohden. Tämä vaihtoehto on järkevä, etenkin suurille yrityksille, joilla on paljon tilauksia. Paras tapa ohittaa maksut on käyttää Shopifen maksuväylää Shopify Pay.

Paras-verkkokaupan alustoilla-Shopify hinnoittelun

BigCommerce

BigCommercessa on 15 päivän kokeiluversio ja kolme suunnitelmaa, joista valita. Sen hinnat ovat samat kuin Shopifyn hinnat. Halvin suunnitelma, ”BigCommerce Standard”, maksaa 29 dollaria kuukaudessa ja “BigCommerce Plus” on 79 dollaria kuukaudessa.

BigCommerce on halvempaa, kun otat suurimman suunnitelman, ”BigCommerce Pro”. Se on 249,95 dollaria kuukaudessa, mikä on 50 dollaria halvempaa kuin Shopifin vastaava Advanced Shopify -suunnitelma.

Hintataulukoissaan BigCommerce mainostaa, ettei se veloita transaktiomaksuja, mikä ei ole täysin totta. Kaivannutmme syvemmälle, huomasimme sen olevan totta vain jos käytät BigCommerce-palvelun tarjoamista maksuyhdyskäytäviä. Lopullinen rivi on sama kuin Shopifyn kanssa. 

Jos tarjoat luottokorttimaksua, transaktiomaksu on 2,9 prosenttia pienimmästä suunnitelmasta ja 2,2 prosenttia suurimmasta järjestelystä. Se ei kuitenkaan ole totta, että käsittelymaksuja ei ole. 

Toinen erityinen asia BigCommercessa on, että suunnitelmat perustuvat myymälän kokonaisliikevaihtoon. Heti kun myymäläsi tuottaa yli 50 000 dollaria vuodessa, sinun on vaihdettava ainakin BigCommerce Plus -sivustoon.

Paras-verkkokaupan alustoilla-bigcommerce hinnoittelun

Volusion

Voluusio eroaa hinnasta tuskin aikaisemmista verkkokauppaympäristöistä. Sen avulla voit valita seuraavista suunnitelmista:

 • henkilökohtainen – jopa 50 000 dollaria myynnissä vuodessa – maksaa 29 dollaria kuukaudessa.
 • ammattilainen – jopa 100 000 dollaria myynnissä vuodessa – maksaa 79 dollaria kuukaudessa.
 • liiketoiminta – Jopa 500 000 dollarin myynti vuodessa – maksaa 299 dollaria kuukaudessa.

Jos ansaitset yli 500 000 dollaria vuodessa verkkokauppasi kanssa, Volusion tarjoaa sinulle mukautetun suunnitelman. 

Todennäköisesti suurin asia Volusionissa on se, että suunnitelmat vaihtelevat paljon toiminnallisuudestaan ​​ja tuotteiden lukumäärästä, jota voi myydä verkossa. Esimerkiksi halvimman suunnitelman avulla voit laittaa verkossa vain 100 tuotetta, eikä arviointi- ja arvostelutoiminnot ole käytettävissä.

Suurin haittapuoli on se, että voit tarjota PayPalia ja muita maksutapoja vain, jos käyt liiketoimintasuunnitelman kanssa, joka on 299 dollaria kuukaudessa.

Paras-verkkokaupan alustoilla-volusion hinnoittelun

Magento

Magento Community Edition on avoimen lähdekoodin ja ilmainen, mutta kuten WooCommerce ,kin sinun on pystyttävä määrittämään isäntä itse. Magento on myös monimutkainen eikä käyttäjäystävällinen. 

Se vaatii paljon teknistä tietotaitoa, mikä voi aiheuttaa lisäkustannuksia muille kuin teknisille ihmisille, koska joudut palkkaamaan kehittäjät suurimpaan osaan myymäläsi muutoksista. 

Ilmaisen version lisäksi on olemassa kaksi versiota. Jos yrityksesi kasvaa edelleen, voit päivittää Magento Enterprise Edition -versioon, joka maksaa 18 000 dollarin vuosimaksun.

Siellä on myös Magento EE Cloud -versio, jossa voit vuokrata Magento-ilmentymän, jonka isäntä on jo määritetty. 2 000 dollarilla vuodessa, se on paljon halvempaa, ja voit säästää itsesi kaikki asennustyöt. 

Helppokäyttöisyys

Tässä osiossa tarkastellaan kuinka helppoa on perustaa kauppa vastaavaan verkkokauppaympäristöön. Keskitymme mallien ja verkkosivustojen räätälöintiin, integrointiprosessiin ja tuotehallintaan. 

WooCommerce

Jos sinulla on jo WordPress-verkkosivusto, WooCommerce voidaan perustaa nopeasti. Jos ei, sinun on asennettava WordPress ennen kuin voit jatkaa WooCommerce-sovelluksen kanssa. 

Verkkokauppaalusta on rakennettu ja sitä käytetään WordPressin tapaan, koska se käyttää sitä pohjana. Jos pystyt käsittelemään WordPressiä, sinulla ei ole ongelmia WooCommerce-palvelun kanssa. 

Tuotteita voidaan lisätä helposti, maksupalveluntarjoajat voidaan perustaa vain muutamalla napsautuksella ja vastaavilla WordPress-laajennuksilla, kuten Elementor, vielä vähemmän teknisesti koulutetut ihmiset voivat rakentaa kauniita verkkosivustoja, jotka muuntavat potentiaaliset asiakkaat asiakkaiksi.

Magento

Sanotaan näin: jos käytät Magentoa halukkaasti, sinun ei ole liian vaikeaa käsitellä sen epätavallista toimintatapaa. Kaiken kaikkiaan käyttöliittymä näyttää täynnä ja tarvitsee tottua. 

Lisäksi Magennon asettaminen vie aikaa, koska avoimen lähdekoodin alusta on asennettava ensin palvelimelle, ainakin jos et käytä Magento-pilviä.

Shopify

Shopifyn pääsyprosessi on yksinkertainen. Koska se on isännöity verkkokauppaalusta, mitään ei tarvitse asentaa. 

Voit rekisteröidä ilmaisen kokeilujakson ja aloittaa heti. Tärkeimmät toiminnot selitetään suoraviivaisissa oppaissa ja kaupan etuosa, ts. Malli, asetetaan nopeasti. Verkkotunnukset voidaan integroida muutamalla napsautuksella ja voit muokata satoja tuotteita irtotavarana.

Kirkkaalla mallieditorilla sivut ja kaupan ulkonäkö voidaan helposti säätää ja muuttaa.

Paras-verkkokaupan alustoilla-Shopify-helppous, käytön

BigCommerce

Koska BigCommerce on myös SaaS-ratkaisu, asennusta ja teknistä määritystä ei tarvita. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit käyttää BigCommercea. Laskeudut aina Koti-valikkoon, joka on myymälän ohjauspaneeli, josta pääset myymälän tärkeimpiin tilastoihin ja joihinkin ominaisuuksiin.

Paras-verkkokaupan alustoilla-bigcommerce-analytiikka

Jos tarkastelet BigCommerce-navigointia, huomaat, että BigCommerce on myös helppo käyttää, mutta se on toiminnallisesti ylivoimainen kuin Shopify.

Paras-verkkokaupan alustoilla-bigcommerce-kojelauta

Volusion

Kuten BigCommerce ja Shopify, myös Volusionilla on yksinkertainen kytkentäprosessi. Sisäänkirjautumisen jälkeen sinut lähetetään kojelautaan, joka toimii komentokeskuksena. Sieltä voit selata kaikkia myymäläsi töitä ja käyttää tärkeimpiä toimintoja.

Paras-verkkokaupan alustoilla-volusion-kojelauta

skaalautuvuus

Yrittäjänä et halua pysyä pienenä. Haluat skaalata online-yritystäsi, joten skaalautuvuus on tärkeä kriteeri valittaessa oikeaa verkkokauppaalustaa.

Tässä osassa käydään läpi kuinka skaalautuva jokainen ohjelmistoratkaisu on. Sisältää hinnat ja transaktiomaksut, tärkeimpien verkkokaupan automaatiovaihtoehtojen ja kuinka hyvin alustat pystyvät käsittelemään suuria tuotesalkkuja.

Shopify

Shopify tekee melko hyvää työtä skaalautuvuuden suhteen. Tuoteportfolion koosta riippuen voit valita sopivan teeman Shopify-teemakaupasta. Se tarjoaa jopa neljä tai viisi ilmaista teemaa suurille tuotesalkkuille. 

Sen mukaan, kuinka pitkälle haluat mennä, voit päivittää suunnitelmasi ShopifyPlusiin. Se on järkevää, koska säästät paitsi paljon transaktiokuluissa, myös monia muita ominaisuuksia, kuten Shopify Flow. 

Shopify Flow on työnkulun moottori, jonka avulla voit automatisoida verkkokaupan prosessit. Sen avulla voit automatisoida yksitoikkoisia tehtäviä, kuten asiakkaiden segmentointi, asiakkaiden osoittaminen oikeaan markkinointikampanjaan ja automatisoitujen vastausten mukauttaminen. Se antaa sinulle aikaa laajentaa yritystäsi ja työskennellä strategisempien tehtävien parissa. 

Jopa päivittämättä ShopifyPlusiin, Shopify tarjoaa kunnolliset automaatiovaihtoehdot. Esimerkiksi tilausten käsittely on suurelta osin automatisoitu. Oikeilla sovelluksilla, kuten Oberlo, voit suorittaa tilaukset vain kahdella napsautuksella. 

Lisäksi Shopify tarjoaa paljon integrointeja. Voit synkronoida sen Xero: n kanssa (lue Xero Review -sivustomme), jotta voit siirtää Shopify-myymälässäsi saamasi tilaukset suoraan kirjanpito-ohjelmistoosi.

Volusion

Kuten Shopify, Volusion tarjoaa ilmaisia ​​teemoja. Useimmat eivät kuitenkaan sovellu suuriin tuotesalkkuihin.

Paras-verkkokaupan alustoilla-volusion-theme-store

Lisäksi, jos tarkastelet Volusionin suunnitelmia, huomaat, että ne rajoittavat valikoimasi kokoa. Pienimmällä hinnalla voit lähettää 100 tuotetta Volusionilla. Tuotteiden automatisoitu joukkotuonti / -toiminto ei ole käytettävissä kyseisen suunnitelman kanssa.

Jos haluat skaalata myymälääsi, yksi Volusionin mielenkiintoisista ominaisuuksista on erätilauksen käsittelytoiminto. Jos saat paljon tilauksia, mikä on menestyvän verkkokaupan tavoite, ominaisuus tekee paljon manuaalista työtä sinulle. 

Sen avulla voit automatisoida tilausten täyttämisen ja käsitellä useita tilauksia erässä. Voit hyväksyä maksuja useista tilauksista samanaikaisesti, tulostaa laskuja ja paljon muuta. Se on varsin hyödyllinen työkalu, jos et halua tuhlata paljon aikaa käsityöhön. 

Erätilausten käsittelyominaisuus on saatavana vain liiketoimintasuunnitelmassa, joka maksaa sinulle 299 dollaria kuukaudessa.

Magento

Jos Magento on suunniteltu mille tahansa, se on todennäköisesti skaalaus ja suuret tuoteluettelot. Sen avulla voit tarjota tuhansia ja satoja tuhansia tuotteita ilman transaktiokustannuksia, ja suurin osa malleista tehdään suurille tuoteluetteloille. 

Se, että se on avoimen lähdekoodin ansiosta, monet kehittäjät ovat erikoistuneet siihen. Tämä tarkoittaa, että on olemassa monia hyviä Magento-kehittäjiä, jotka voit vuokrata hyvällä hinnalla, jos joudut muuttamaan jotain, mikä on ihanteellinen, kun haluat muuttaa yritystoimintaa ja yhtäkkiä kohdata haaste. 

Lisäksi Magento tarjoaa hyvin dokumentoidun oppaan, jonka avulla voit optimoida Magento-myymälän teknisellä tasolla. Tekniset optimoinnit ovat tärkeitä, koska sinun on valmistauduttava verkkosivustoosi korkeaan verkkoliikenteeseen ja tuhansiin tilauksiin. 

Sinun on syytä ottaa huomioon ja pohtia kaupan yleistä suorituskykyä ja monien muiden myymäläsi ominaisuuksien ominaisuuksia, jos haluat muuttaa yritystoimintaasi, koska myymälä, joka ei ole teknisesti virheetön, ei myy mitään.

Magento antaa sinun myös automatisoida monia prosesseja, mutta kuten niin monien verkkokauppapaikkojen kohdalla, sitä ei ole helppo toteuttaa ilman teknistä osaamista. Monet tehtävät voidaan ratkaista laajennuksilla, mutta ne voivat nopeasti maksaa muutama sata taalaa.

Paras-verkkokaupan alustoilla-Magento-laajennus

Uskomattoman monenlaisten toimintojen, joustavuuden ja skaalautuvuuden vuoksi Magento on ylivoimaisesti paras verkkokaupan alusta yrityksille.

BigCommerce

Oletko mukana tytäryhtiömarkkinoinnissa, kanta-asiakasohjelmissa tai muussa markkinointitoiminnassa, BigCommerce on antanut sinulle suojan. SaaS-palveluntarjoaja tarjoaa monia tapoja saada markkinointiautomaatio nopeuteen. 

Teknisessä skaalautuvuudessa kädet ovat sidoksissa, kun kyse on SaaS: sta. Emme kuitenkaan välttämättä näe tätä haittana, koska BigCommerce-palvelun ihmiset ovat ammattilaisia. Hän osaa rakentaa skaalattavia ratkaisuja. Todennäköisyys, että jotain menee pieleen, on suurempi, jos teet sen itse. 

Lisäksi BigCommerce tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, tuotteita luodaan ja tiedostojen tallennusta varten käyttämästäsi suunnitelmasta riippumatta. Ne ovat täydelliset olosuhteet yrityksen siirtämiseen seuraavalle tasolle.

Paras-verkkokaupan alustoilla-bigcommerce-laajennus

WooCommerce

WooCommerce väittää, ettei sillä ole rajoituksia tuotteiden ja tapahtumien määrään. Koska se ei ole SaaS, kaupan skaalautuvuus riippuu teknisistä asetuksista. Skaalautuvuus vaihtelee sen mukaan, kuinka määrität WordPress-ilmentymän, mitkä plugins olet asentanut ja kuinka monta. Siksi emme voi sanoa kuinka skaalautuva WooCommerce on. 

Voimme kuitenkin huomata, että WooCommerce on muokattavissa, koska ohjelmisto perustuu WordPressiin. Se auttaa myös kaikkien prosessien automatisoinnissa.

Varsinkin markkinoinnin automatisoinnin suhteen WooCommerce on vakuuttava. Asenna vain AutomateWoo-laajennus, ja loput ovat muodollisuus.

Paras-verkkokaupan alustoilla-woocommerce-automaatio

SEO

Hakukoneiden optimointi on yleisin tapa ohjata orgaanista liikennettä verkkokauppaan. Alkuvaiheessa verkkokaupalla ei ehkä ole järkeä, mutta pitkällä tähtäimellä sinun on kiinnitettävä huomiota Google-sijoitukseen. 

Tässä osiossa olemme lähestyneet tärkeimpiä kohtia SEO-näkökulmasta, kuten metakuvausten, otsikoiden, URL-rakenteen ja monia muiden mukautettavuutta.

Koska SEO: lla ilman sisältömarkkinointia on yhtä paljon järkeä kuin aavikon hiekkalaatikolla, tarkistimme myös kunkin palveluntarjoajan blogi-toiminnon.

WooCommerce

Koska WooCommerce käyttää WordPress-perustaa, se on ylivoimaisesti paras SEO-verkkokaupan alusta. Siksi pysyvän linkin rakenne, otsikot ja metakuvaukset ovat muokattavissa. WordPressin takia blogin toiminnot ovat saatavissa huomattavassa määrin.

BigCommerce

Suurin osa BigCommerce-teemoista noudattaa niin sanottua stencil-teeman puitteita. Tämä tarkoittaa, että kaikkien BigCommerce-palveluun ladattavien teemojen on oltava tietyn standardin mukaisia. Tällä tavalla BigCommerce voi varmistaa, että teemat ovat muun muassa SEO-optimoituja.

Pysyvän linkin rakenne, samoin kuin otsikot, metakuvaukset, tunnisteet ja meta-avainsanat, voidaan muuttaa ja optimoida kaikilla BigCommerce-sivuilla. BigCommerce tekee tulokset myös sisäänrakennetulla blogilla, jonka voit perustaa muutamassa sekunnissa.

Magento

Magento mukana tulee oletuksena SEO-ystävällinen asennus. Jos haluat viedä sen pidemmälle, Magento on oikea foorumi sinulle. Avoimen lähdekoodin verkkokauppaalusta vakuuttaa ennen kaikkea mukautuvuutensa. Ainoa haittapuoli on, että sinun on usein päästävä koodiin optimoimaan Magento-myymäläsi SEO: lle.

Lisäksi Magento ei ole oletusarvoisesti mukana blogitoiminnoissa. Se voidaan kuitenkin asentaa ja asettaa widgetiksi.

Shopify

Shopify on monella tapaa upeaa, ja SEO on yksi niistä. Voit mukauttaa otsikoita, verkkotunnuksen integrointi toimii virheetömästi ja metakuvauksia voidaan muuttaa. SaaS-alustalla on hyvä SEO-asennus ja integroitu blogin toiminnallisuus. 

Siitä huolimatta sillä on myös ongelmia. Et voi esimerkiksi muuttaa URL-rakennetta. Työympäristöjä on, mutta niitä ei ole helppo toteuttaa, ja kaupassa, jossa on satoja tuotesivuja, asiat nopeasti tylsistyvät. 

Jos tunnet SEO: n, tiedät myymäläsi URL-rakenteen olevan tärkeä sijoituksellesi. Shopififen ongelmana on, että seuraavat URL-komponentit ovat kiinteitä eikä niitä voida muuttaa ilman työympäristöjä: 

 • / tuotteet / tuotteille.
 • / luokat / luokkiin.
 • / sivut / sivuille.

Tuki

Verkkokaupan harjoittaminen on vaikeaa. Koet usein vaikeuksia ja ongelmia, teknisiä vai ei. Siksi testasimme myös vastaavien palveluntarjoajien tukea. 

Tarkastelimme kuinka ystävällinen, avulias ja nopea kunkin tarjoajan tuki oli. Tarkistimme myös yhteysvaihtoehdot, koska suorakeskustelu voi säästää henkeä, varsinkin jos sinulla on ongelmia, jotka sinun on korjattava nopeasti. Itsepalvelumahdollisuudet, kuten hyvin dokumentoitu tietokanta, sisältyivät myös arviointiimme.

Magento

Koska Magento on avoimen lähdekoodin alusta, koodi on vapaasti saatavana Internetissä. Siksi tekniikan ympärillä oleva yhteisö on vahva ja aktiivinen, ja dokumentaatio on yksityiskohtaista. Kehittäjädokumentit ovat erityisen hyödyllisiä.

Paras-verkkokaupan alustoilla-Magento-tuki

Jos joudut edelleen ottamaan yhteyttä tukeen, koska sinulla on edistynyt ongelma, voit ottaa yhteyttä suoraan Magentoon. Emme löytäneet sähköpostitukia, mutta kun olet luonut Magento-tilin ja kirjautunut sisään verkkosivustoon, voit luoda tukilipun ja lähettää sen.

Shopify

Shopify tarjoaa hyvin dokumentoidun tietokannan. Jotkut jopa sanoisivat, että sen asiakirjamaisema on liian dokumentoitu. Löydät paljon tietoa aloittelijoiden ongelmista, mutta joillekin, jotka etsivät nopeaa vastausta edistyneempiin ongelmiin, voi olla melko turhauttavaa lukea tiesi asiakirjoista.

Siellä on myös aktiivinen yhteisö. Jos et löydä mitään Shopify-dokumentaatiosta, voit etsiä vastauksia foorumeilta. 

Paras-verkkokaupan alustoilla-Shopify-tuki

Jos joudut edelleen ottamaan yhteyttä Shopififiin, voit lähettää sähköpostia. Tuki on saatavana sähköpostitse ympäri vuorokauden, riippumatta ostastasi suunnitelmasta. Valitettavasti livekeskustelua ei ole.

WooCommerce

WooCommerce-tietokanta on olemassa. Se ei ole niin hyvä kuin Shopifyn tai Magennon, mutta se on silti hyvä. Koska WooCommerce on ilmainen alusta, tukitasossa ei ole eroja suunnitelmasta toiseen. 

Yhteisö on läheisesti yhteydessä WordPress-yhteisöön, joten voit odottaa aktiivisia ja hyödyllisiä foorumeita. 

Voit ottaa yhteyttä WooCommerce-tukeen sähköpostitse, mutta sillä on kiinteät aukioloajat, eikä se ole käytettävissä ympäri vuorokauden. WooCommerce -tuki vastaa 24 tunnin sisällä pyynnön vastaanottamisesta. Valitettavasti, kuten Shopify, se ei tarjoa livekeskustelua.

Paras-verkkokaupan alustoilla-woocommerce-tuki

BigCommerce

BigCommerce pystyi vakuuttamaan meidät tuesta. Pidimme erityisesti tietokannasta, joka on siististi jäsennelty ja dokumentoitu. Kaikkien pitäisi pystyä löytämään tiensä. 

Paras-verkkokaupan alustoilla-bigcommerce-tuki

Tämä verkkokauppaympäristö saa enemmän pisteitä, koska se ei tee eroa suunnitelmien välillä. Riippumatta siitä, minkä suunnitelman olet ostanut, sinua kohdellaan samalla tavalla. Ainoa tukiero löytyy räätälöityistä suunnitelmista. Niiden kanssa ihmiset saavat etuuskohtelua, ja heidän tukihakemuksensa käsitellään nopeammin. 

Kaikille muille on oletusarvoisesti 24/7 suora agentti-tuki. Löydät tuen helposti. Menet “ohjekeskukseen” ja siellä sisäänkirjautumisen vieressä näkyy “yhteyshenkilö” -painike. Heti kun napsautat sitä, saat yhteysvaihtoehdot, jotka näyttävät seuraavalta:

Paras-verkkokaupan alustoilla-bigcommerce-tuki-vaihtoehdot

Lisäksi pidämme huomattavana, että BigCommerceilla on live-chat-toiminto. Ainoa haittapuoli on, että tarvitset tukitapin, joka sinun on annettava ennen kuin voit ottaa yhteyttä tukeen.

Volusion

Volusion-palvelusta saama tuki vaihtelee ostetun suunnitelman mukaan. Alla on kunkin suunnitelman tukitasot: 

 • Henkilökohtainen – vain online-tuki.
 • Professional – online- ja puhelintuki.
 • Liiketoiminta – ensisijainen tuki.
 • Custom – VIP-tuki.

Paras-verkkokaupan alustoilla-volusion-tuki

Volusionin itsepalvelualue on hyvin rakennettu ja löydät nopeasti tiensä ympäri. Jokainen löytää tarvitsemansa avun. Volusion artikkelit ovat yksityiskohtaisia ​​ja lukemisen arvoisia. Kehittäjäosa on myös kuvattu riittävästi. 

Jos tämä ei riitä, voit käyttää Volusion-tukea, mutta se ei ole niin helppoa kuin luuletkaan.

Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että Volusionilla on live-chat, mutta jos napsautat chat-painiketta oikeassa alakulmassa, näet seuraavan:

Paras-verkkokaupan alustoilla-volusion-pseudo-live-chat

Näennäis-live-chatti on vain kätevä tapa kirjoittaa sähköpostia. Lisäksi se on ainoa tapa ottaa yhteyttä tukeen. Emme löytäneet tukisähköpostia. 

Tuomio

Tärkeintä on, että ei ole sellaista asiaa kuin “paras verkkokauppaympäristö”. Jokaisella on vahvuutensa ja heikkoutensa, ja se on suunniteltu erilaisiin käyttötapoihin. Vaikka pudotuslähetykset ovat enemmän Shopifylle, teknisesti koulutetut kehittäjät voivat mieluummin Magentoa tai WooCommercea. 

Liiketoimintamallistasi, strategiastasi ja budjetistasi riippuen joudut päättämään, mitkä viidestä alustasta valitset verkkoyrityksesi. 

Onko sinulla kokemusta jostakin yllä mainituista alustoista? Olemmeko unohtaneet suosikkisi? Kerro meille kommenteissa ja kiitos lukemisesta.

Parhaiden verkkokauppapaikkojen UKK

Mikä on paras verkkokauppaympäristö?

Kuten ohjelmistojen kohdalla usein käy, ei ole hopeamuotoa, joka ratkaisee kaikki ongelmasi. Jokaisella alustalla on vahvuutensa ja heikkoutensa. Paras verkkokauppaalusta riippuu monista asioista, kuten budjetista, myymäläsi liiketoimintamallista ja teknisestä kyvystäsi.

Mikä on paras pienyrityksen verkkokauppaympäristö?

Jos sinulla on vähän rahaa, on järkevää lyödä vetoa WooCommercean, mutta ilman laajennuksia.

Mitä verkkokauppaalustaa minun pitäisi käyttää?

Hyvä nyrkkisääntö on käyttää yrityksesi malliin parhaiten sopivaa verkkokauppaalustaa. Loppujen lopuksi et halua, että yrityksesi strategia muuttuu vain käytetyn tekniikan takia. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me