Parhaat tuottavuussovellukset vuodelle 2020: Saatu aikaan, nopea

Olemme kaikki olleet siellä. Istut pöydälläsi ja vannon, että olet tuottava, mutta ennen kuin tiedät sen, päivä on kulunut ja olet hukannut vähintään puolet siitä tarkistamalla online-uutisia ja sosiaalisen median syötteitäsi. On kuitenkin olemassa hyviä tapoja estää tämä uppoamisen tunne, ja käymme ne läpi parhaiden tuottavuussovellusten valinnassa. Suurin osa heistä on myös ilmaisia.

Kofeiini, puhelinilmoitukset, kanin reikät Internetissä, sotku ja viivästyneet kokoukset ovat osa rajatonta joukkoa pieniä, aikaa vieviä häiriötekijöitä, puhumattakaan ajasta, jonka kulutat keskittymisen palauttamiseen. Kaikki nämä voivat viedä sinut aika-uppoon, mutta kun olet tunnistanut väärinkäytöt, voit kiertää, hallita ja välttää niitä hyväksi.

Tuottavuussovelluksilla voit tappaa ne ärsyttävät voimat, jotka syövät eniten tuottavia tuntejasi ja saavuttaa pieniä voittoja jokaisella työtunnilla.

Muistiinpanosovelluksista ajastimiin ja tehtävälistoihin olemme pyöristäneet suosikkisovelluksemme pitämään sinut tuottavana.

Mitä ovat tuottavuussovellukset?

Useimmilla töillä on muutama yhteinen tehtävä, kuten suunnittelu, aikataulut ja muistiinpanojen tekeminen. Tuottavuus tarkoittaa lisää tekemistä, minkä vuoksi tuottavuussovelluksia on olemassa. He järjestävät tehtävänsä ja auttavat sinua tekemään asioita vähemmän ajassa.

Tuottavuussovellukset ovat lisälaitteita, joita käytät ytimen, tehtäväkohtaisten työkalujen rinnalla, joten voit suunnitella tehtäviä, tallentaa muistiinpanoja helposti pääsyä varten, hallita aikaa paremmin ja työskennellä paperittomasti. Paras tuottavuussovellus toimii eri alustoilla, kuten työpöydällä, verkossa ja mobiililaitteissa, joten voit tasata suorituskykyäsi työskennellessäsi paikan päällä tai etäyhteydessä.

Pyöristimme parhaat tuottavuussovellukset, jotka voivat auttaa sinua projektisuunnittelussa ja yhteistyössä, ajanhallinnassa, muistiinpanoissa ja tehtäväluetteloiden luomisessa.

Projektinhallinta ja yhteistyö

Tuottavuussovellukset muuttavat kuinka työryhmät tekevät asiat yhdessä.

Projektinhallinta- ja yhteistyösovellukset auttavat joukkueita seuraamaan työtä antaen heille näkyvyyden projektin liikkuviin osiin. Tällä tavalla kokouksia tarvitaan vähemmän, ja työntekijät tietävät kuka on vastuussa mistä tehtävästä, aikataulut ja onko työ saatu päätökseen.

Trello

Jos tunnet kanban-korttipohjaisen järjestelmän, löydät Trello-sovelluksen helpon päivittäisiin tehtäviin ja projektinhallintaan. Katso kanban-levyn käyttöoppaamme, jos haluat tietää enemmän tästä lähestymistavasta.

Yksinkertainen käyttöliittymä, joka koostuu sarakkeista ja korteista, tekee siitä ihanteellisen työkalun aloittamiseen perusprojektin hallinnalla yksilöille ja pienille ryhmille.

Trello tuottavuus

Verrattuna perinteisiin resurssienhallintatyökaluihin ja etenemisen seuraamiseen kohti tiettyjä päättymispäiviä, Trello on joustavampi ja vapaamuotoinen. Voit käyttää sitä hallitsemaan meneillään olevia työnkulkuja ja yksittäisiä projekteja helposti ymmärrettävien taulujen ja korttien avulla.

Jokaisessa kortissa, joka tyypillisesti edustaa tehtäväluettelossa olevaa tehtävää, on vaihtoehtoja lisätä tiedostojen liitteitä, kuvia, hyperlinkkejä, eräpäivämääriä ja paljon muuta. Kun olet valmis kortin tai taulun kanssa, voit piilottaa sen päivittäisestä näkymästä ja käyttää sitä silti kun tarvitset..

Trello tarjoaa runsas ilmaisen tason, joka sisältää rajoittamattoman määrän kortteja, käyttäjiä ja kortteja, mutta rajoittaa sinut 10 Mt: n tiedostokokoon, 10 joukkuetauluun ja yhteen ”käynnistykseen” tai integraatioon levyä kohti. Siinä on työpöytäsovelluksia Windowsille ja macOS: lle, mutta voit käyttää niitä liikkeellä ollessasi Android- ja iOS-sovellusten kanssa.

Pidämme Trellosta paljon, kuten voit lukea kokonaisesta Trellon arvosteluomme. Se on hyvä siinä, mitä se tekee, vaikka onkin perustasoa.

Voit tarkistaa Trellon ilmaiseksi. Tilaa se tai lue Trello-aloittelijan oppaastamme vinkkejä aloittamiseen.

Joukkueille Trellon hinnoittelu nousee nopeasti. Business-luokan suunnitelma on 9,99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Tiedostokokoraja on 250 Mt ja rajoittamaton ryhmätaulu. Yrityssuunnitelma alkaa 20,83 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa vähintään 20 käyttäjälle. Se tarjoaa 250 Mt tiedostokokorajoituksen, rajattomat levyt ja edistyneet tietoturvatyökalut ja mukautukset.

Trello on paras vaihtoehto, jos tarvitset yksinkertaisen, ilmaisen kanban-levyn joukkueellesi.

asana

Asana on käyttäjäystävällinen sovellus, joka yhdistää tiedostojen tallennuksen, yhteistyön ja projektinhallinnan elementit yhdellä alustalla, joten voit hallita tehtäviäsi koko ryhmässä. Se oli ensimmäisten työpaikan työkalujen joukossa, joka teki splashin, auttaa ryhmiä seuraamaan tehtäviä ja meneillään olevaa työtä edistäen samalla yhteistyötä ja viestintää.

Se on vankka, helppokäyttöinen työkalu, jolla on yksinkertainen käyttöliittymä, joka toimii projektien kanssa, jotka eivät ole liian monimutkaisia. Tämä on massiivinen myyntipiste ihmisille, jotka alkavat vasta projektinhallintaohjelmistoilla.

Päänäkymä on luettelo tehtävistä, joihin voit lisätä alatehtäviä eritelläksesi niitä edelleen. Voit seurata, mitä jokainen ryhmän jäsen tekee, luoda tehtävien luetteloita meneillään olevasta työstä, lähettää pyyntöjä kollegoille ja asettaa muistutuksia tulevista määräajoista. Se antaa myös mahdollisuuden kommentoida sovelluksen viestejä.

asana

Kuten luet Asana-arvosteluistamme, voit järjestää projektisi taulu- tai luettelomuodossa, ja jos joudut löytämään aiemmat tehtävät nopeasti, hakutoiminto voi auttaa tässä.

Toisin kuin Trello, jolla on tiedostokokorajoitukset, Asana antaa sinulle rajoittamattoman tallennustilan tiedostojen liitteille, joten se on myös tehokas tapa pysyä superorganisoituneena ja hallita projekteja. Voit lukea kuinka nämä kaksi vertaa Trello vs. Asana -vertailumme.

Mukava ominaisuus on juhlat, jotka voivat olla yksisarvinen, värikäs kasvojen ponnahdusikkuna tai narvali, jotka ylittävät näytön palkkiona sinulle aina, kun tehtävä on suoritettu. Se auttaa pitkälti pysymään tuottavana työssä. Lue Asanan aloittelijaoppaamme, jos haluat oppia käyttämään ohjelmistoa.

Asanan juhla

Jos harkitset Asanaa, voit aloittaa sen käyttökelpoisella ilmaiskerralla, joka on ihanteellinen nopeaa tehtäväluetteloa tai henkilökohtaisten projektien hallintaa varten, mutta jonka tiimiraja on 15 käyttäjää.

Jos tarvitset kuitenkin enemmän ominaisuuksia, voit päivittää Asanan maksettuihin suunnitelmiin. Hinnat alkavat 9,99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa Premium-suunnitelmasta, nousevat korkeintaan 19,99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa liiketoimintasuunnitelmasta ja siirtyvät mukautettuihin hinnoitteluihin yrityspaketissa, joka tarjoaa ensisijaisen tuen ja ylimääräisen turvallisuuden..

Trello ja Asana ovat vankat projektinhallintatyökalut, mutta on myös monia muita hienoja vaihtoehtoja, jotka voit tutustua parhaaseen projektinhallintaohjelmistoartikkeliimme. Jos Trellon lähestymistapa on sinulle liian rajoitettu, lue Wrike-arvostelu tai monday.com-arvostelu. Niiden siistit rajapinnat ja tavanomaiset projektinhallintaominaisuudet tekevät työstä suoraviivaista ja helpompaa tehdä.

Ajanhallinta

Huonojen tapojen muodostuminen on helppoa, ja niistä on vaikea murtautua juurtumisen jälkeen. Pieni ulkopuolinen apu voi joskus saada sinut takaisin raiteilleen ja viettämään aikaasi paremmin. Ajanhallintasovellukset auttavat sinua organisoimaan ja hyödyntämään aikaasi.

Aikasiirtymä

Timewarp siirtää sinut automaattisesti tuottavalle verkkosivustolle joka kerta, kun vierailet verkkosivustoilla, jotka häiritsevät sinua, kuten sosiaalisessa mediassa tai online-uutissivustoilla..

Se on yksinkertainen, mutta tehokas sovellus, joka muistuttaa jatkuvasti lopettamaan viivästystä asettamalla “madonreikiä”, jotka ohjaavat pyyntösi siirtyä häiritseville verkkosivustoille tuottaville..

aikawarp madonreikä

Jos takertuit Instagramiin katsomalla perhevalokuvia tai kommentteja viimeisimmistä selfie-latauksista, Timewarp muistuttaa sinua missä olit ennen häiriötä, ja palauttaa sinut tuottavammalle verkkosivustolle, kuten kalenterillesi tai online-tehtäväluetteloon..

Voit määrittää madonreiän tuottamattomille verkkosivustoille, joten aina kun syötät linkin yhteen, sinut johdetaan sen sijaan tuottavaan verkkosivustoon. Tällä tavalla et tuhlaa aikaa.

Google Chrome -laajennus voi myös näyttää ajan, jonka vietät jokaiseen verkkosivustoon päivittäin, ja voit antaa sen näyttää motivoivia tarjouksia, jotka auttavat sinua pysymään ajautuneena työskentelemään enemmän ja viivyttämään vähemmän.

Kun olet asentanut Timewarpin, harkitse, mihin verkkosivustoihin tuhlaat aikaa ja mitä voit tehdä sen sijaan. Aseta sitten sopivat säännöt sille, mihin tällaisten linkkien tulisi ohjata.

Timewarp säästää aikaa

Vaikka työkalu on ilmainen, siinä on muutamia haittapuolia, kuten rajoitettuja ominaisuuksia. Lisäksi ei ole ajastinta, joka estäisi tiettyjä verkkosivustojen verkkotunnuksia määritettyinä ajanjaksoina. Se ei myöskään anna sinun syöttää verkkosivujen URL-osoitteita, ja se toimii vain Chrome-selaimen kanssa.

Tuottavuus pöllö

Tuottavuus Pöllö on laajennus, joka toimii kuten Timewarp, paitsi että se ei voi ohjata sinut takaisin tuottaville verkkosivustoille. Sen sijaan se estää pääsyn mustalle listalle lisäämiin verkkosivustoihin, estäen sinua tarkastelemasta niitä työaikana.

Tuottavuus pöllö

Pöllö seuraa sinua jokaisella sivulla, jolla vain käy, joten et houkutusta jättää tehtäviäsi tekemättä. Aina kun syötät verkkosivustoa “tuhma” -luettelossa, pöllö swoops sivun poikki ja sulkee välilehdet säästääksesi aikaa uppoaa.

Tällä tavoin voit sallia työhön liittyvät sivustot ja estää tunnettuja ajanhukkaavia sivustoja. Jos haluat varata virkistysajat, voit ajoittaa ne, ja pöllö ei häiritse sinua sinä aikana.

Tuomiopellon viha auttaa sinua keskittymään siihen, mitä sinun on tehtävä tekemistäsi, ja alat välttää verkkosivujen häiritsemistä ajan myötä.

Muita mainitsemisen arvoisia ajanhallintatyökaluja ovat StayFocusd ja Toggl, jotka ovat myös Chromen laajennuksia. StayFocusd on ihanteellinen henkilökohtaiseen käyttöön, kun taas Toggl on hyvä vaihtoehto joukkueille. Et ehkä tarvitse kaikkia Togglin ominaisuuksia, mutta se näyttää, kuinka hyvin saavutat aikajanatavoitteitasi.

Muistiinpanojen tekemistä

Inspiraatio ja ideat voivat löytyä mihin tahansa, minkä vuoksi tarvitset muistiinpanosovelluksen kaiken yhdistämiseksi toisiinsa. Olipa kyse sitten pitkästä esseestä, nopeasta muistutuksesta tai tehtäväluettelosta, muistiinpanosovellukset antavat sinulle työtilan, johon voit lisätä jotain, joka voi auttaa projektiasi.

Evernote

Evernote on kätevä muistiinpanosovellus, jonka avulla voit luoda muistiinpanoja ja järjestää ne muistiinpanoihin.

Evernote

Sen ominaisuuksiin kuuluu suurin osa tekstinkäsittelytyökaluista tekstinkäsittelyohjelmassa ja yleiset fontit, samoin kuin kyky lisätä mediaa, liittää tiedostoja ja jopa äänittää muistiinpanoja. Voit myös merkitä muistiinpanosi ja käyttää mukautettuja tunnisteita lajitellaksesi ne myöhempää käyttöä varten. Muistiinpanot voidaan sitoa myös silloihin, samoin kuin henkilökohtaisen verkkosivuston kanssa.

Evernote hallitsee salausta, mutta sitä tukee Saferoom, kolmannen osapuolen lisäosa, jonka avulla voit salata muistikirjat yksityisesti salasanalla, jonka tunnat vain sinä. Voit lukea lisää siitä yksityiskohtaisessa Evernote-arvosteluissamme.

Vaikka sillä on hieno työpöytäsovellus, Evernote on hyödyllisempi tabletti- ja phablet-käyttäjille. Useimmat käyttäjät pitävät parempana sen ilmaista versiota, mutta voit päivittää jompaan kumpaan sen maksetusta suunnitelmasta. Evernote Premium tarjoaa 10 Gt kuukaudessa 7,99 dollarilla, ja Evernote Business maksaa 14,99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa ja tarjoaa 200 Gt plus 2 Gt käyttäjää kohti.

Yksi huomio

Microsoft OneNotessa ei ole joitain Evernoten kätevistä ominaisuuksista, mutta se kuuluu silti markkinoiden parhaimpiin muistiinpanosovelluksiin. Lue OneNote-arvostelu ja selvitä miksi.

OneNote antaa sinun luoda muistiinpanoja joustavasti ja tarkasti, koska se jäljittelee todellista paperiarkkia muistikirjassa. Voit luoda sanoja ja kaavioita, nauhoittaa videomerkintöjä, kaapata luokkahuoneluentoja, jos olet opiskelija, joka mieluummin kuuntele kuin kirjoita ja sijoita tekstiä muistiinpanoon missä haluat..

Verkkoleikkuri, jonka avulla voit tallentaa sivuja OneNoteen ja lisätä soittoääniä tai huomautuksia muistuttaaksesi miksi tutkimussivut leikattiin, on saatavana selaimen laajennuksena. Se tarjoaa myös opiskelijoille ja opettajille ilmaisen Office 365 -tilauksen, jossa on voimassa oleva koulun sähköpostiosoite, sekä 1 Tt pilvitallennusta.

Toisin kuin Evernote, joka tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan koko suunnitelmissaan, OneNote tarjoaa vain 5 Gt: n tallennustilaa ilmaisella versiollaan, joten mediatiedostot ja asiakirjat jakavat kyseisen tilan. Toisin sanoen voit poni jopa saadaksesi 1 kt vain 6,99 dollaria kuukaudessa ja saada Office 365 ilmaiseksi. Tutustu OneDrive-arvosteluamme saadaksesi kattavamman kuvan parhaista pilvitallennusominaisuuksista, joita sillä on tarjota.

Muita työkaluja, joita voit käyttää muistiinpanoihin, ovat Google Keep, joka ei ole yhtä tehokas kuin Evernote tai OneNote. Siinä ei ole käteviä työkaluja, kuten muistikirjoja, tekstin muotoilutoimintoja, työpöytäohjelmaa tai mahdollisuutta lisätä tiedostoliitteitä..

Se on kuitenkin täydellinen pitämään muistutuksia, äänimuistioita ja tallentamaan odottamattomia inspiraation välähdyksiä lennossa. Lisätietoja muista vaihtoehdoista on parhaiden muistiinpanosovellusten arvostelu.

Tehtävälista

Monet ihmiset piirtävät tehtävälistoja kynän ja paperin avulla, mutta on useita tehtäväluettelo-sovelluksia, jotka voivat auttaa seuraamaan tehtäviä. Valitsimme parhaat tehtäväluettelosovellukset, joten sinun ei tarvitse vaivaa löytää oikea työpaikka.

Todoist

Todoist on pilvipohjainen, eri alustojen välinen tehtäväluettelo-sovellus, joka tasapainottaa tehoa yksinkertaisuudella.

Se toimii henkilökohtaiseen käyttöön hallita yksinkertaisia ​​päivittäisiä tehtäviä tai ryhmän jatkuvaa työtä. Pidämme sen tarjoamista värikoodetuista tiloista, joiden avulla voit hallita henkilökohtaisia ​​tai työtehtäviä.

Todoist

Vaikka siellä ei olekaan helpointa käyttää tai tehokkainta sovellusta, voit käyttää sitä millä tahansa alustalla, mikä on sen vahvin myyntipiste ja todennäköisesti miksi sillä on yli 10 miljoonaa käyttäjää.

Voit lisätä tehtäviä nopeasti postilaatikkoosi ja siirtää ne niihin liittyviin projekteihin, asettaa määräaikoja ja saada hälytyksiä, kun jokainen tehtävä tehdään. Kaikki nämä ominaisuudet ovat saatavana ilmaiseksi, mutta jos haluat lisätä mukautettuja suodattimia ja tarroja tai liitteitä, sinun on tilattava sen maksettu suunnitelma.

Todoist Premium maksaa 3 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa tarroja, muistutuksia, suodattimia, kykyä ladata tiedostoja ja kommentoida tehtäviä, automaattisia varmuuskopioita, kalenterin synkronointia, tuottavuuden trendiraportteja ja paljon muuta. Todoist Business maksaa 6 dollaria henkilöä kohti kuukaudessa, mutta mukana tulee ilmainen 30 päivän kokeiluversio ja se lisää tiimin postilaatikon, järjestelmänvalvojan ja jäsenroolit Premiumin ominaisuuksiin.

Any.do

Jos unohdat käyttää tehtäväsovelluksia, Any.do auttaa tässä.

Tehtävien lisääminen ja järjestäminen luetteloihin määräpäivinä on helppoa ja nopeaa. Sen ”Suunnittele päiväni” -ominaisuus pakottaa sinut ajoittamaan, kun suoritat kunkin tehtävän, jotta muistat tehdä asiat. Voit kirjoittaa tehtäviä, kokousohjelmia, muistutuksia ja jopa muistiinpanoja olitpa offline- tai online-tilassa.

any.do

Any.do integroituu Google- ja Outlook-kalentereihin, joten voit katsella tehtäviäsi ja tapaamiasi yhdessä paikassa ja päästä nopeasti luetteloosi mistä tahansa mobiililaitteesta tai verkosta.

Selaimen laajennus auttaa sinua lisäämään päivittäistä syöttöä ja tuottoa. Voit käyttää sitä ilmaiseksi tai maksaa 2,99 dollaria kuukaudessa premium-versiosta saadaksesi lisää ominaisuuksia, kuten värikoodauksia, toistuvia tehtäviä ja sijaintipohjaisia ​​muistutuksia.

Todoist ja Any.do eivät ole ainoat käytettävissä olevat luettelotyökalut. Ympärillä on loputon luettelo tehtäväsovellussovelluksista, kuten Wunderlist, joka on käyttäjäystävällinen ja monialustainen. Sen ilmainen versio antaa sinulle pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin. Se auttaa myös pitämään sinut järjestäytyneenä ja tekemään yhteistyötä muiden kanssa, jos työskentelet ryhmän kanssa.

Lopulliset ajatukset

Tuottavuus on laaja alue, jolla on laaja valikoima sovelluksia, joiden avulla voit keskittyä käsillä oleviin tehtäviin ja tehdä muutoksen henkilökohtaiseen elämääsi tai tiimisi. Tuottavuussovellusluettelomme keskittyy omistettuihin työkaluihin, joita voit käyttää aloittamiseen, mutta monet muut ohjelmistot pystyvät hoitamaan yllä olevat tehtävät.

Salasananhallinnat, jotka salaavat ja tallentavat salasanasi, jotta voit viitata jokaiselle verkkosivustolle, johon kirjaudut nopeasti, ovat myös hienoja sovelluksia ajan säästämiseksi ja tuottavuuden parantamiseksi. Jos tarvitset sellaista, tutustu luetteloon parhaista salasanahallinnoista.

Tässä tilassa ei ole todella huonoja työkaluja, ja kuten Trello, Todoist ja Evernote, useimmat tarjoavat mobiilisovelluksia, jotka toimivat hyvin Androidissa ja iOS: issa. Riippumatta siitä, missä sovelluksessa käytät, niiden alueiden perusteella, joita haluat parantaa, löydät jotain, joka sopii sinulle. Kaikissa täällä olevissa työkaluissa on ilmainen versio tai ilmainen kokeiluversio, joten voit helposti rekisteröityä ja testata mitä tahansa niistä.

Pudota meille kommentti alla olevaan kohtaan ja kerro meille, oletko kokeillut jotakin suosikkeistasi tai mitkä sovellukset pitävät sinua tuottavinta. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me