Parhaat Trello-vaihtoehdot vuonna 2020: Kun Kanban ei voi

Trello on erinomainen työkalu, joka ylittää rajan projektin ja tehtävänhallinnan välillä. Sen avulla voit luoda ja määrittää tehtäviä nopeasti, jolloin projektien hallintaa on paljon helpompaa. Se ei kuitenkaan ole täydellinen, joten katsomme, mitä kilpailu tarjoaa, koska harkitsemme parhaita Trello-vaihtoehtoja.

Tehtävä- ja projektihallintaohjelmilla on paljon yhteistä. Jos haluat tietää enemmän eroista, lue tehtävähallintaa vs. projektinhallintaa käsittelevä artikkeli, jossa keskustelemme asioista yksityiskohtaisemmin.

Aiomme tarkastella välineitä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Trello, samoin kuin joitakin, jotka ovat yksinkertaisempia ja toisia edistyneempiä. Se antaa sinulle useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit valita vaihtoehdon, jossa on haluamasi ominaisuudet.

Jos käytät vain Trelloa muistiinpanojen ja muistutusten tekemiseen, tutustu parhaisiin muistiinpanosovelluksiin, joiden työkaluille on omistettu.

Vuoden 2020 parhaat Trello-vaihtoehdot

Mitä Trello tekee sinulle

Trello on kanban-pohjainen sovellus, jonka avulla voit luoda tehtäviä ja sijoittaa ne sarakkeisiin. Tämän jälkeen siirrät tehtäviä sarakkeiden välillä vasemmalta oikealle, kun saat asiat valmis.

Se antaa sinulle paljon tapoja mukauttaa sitä. Voit muuttaa taustoja ja saada lisätoimintoja sen “käynnistys” -järjestelmän kautta. Lisävoimia on paljon, mutta Butler on erityisen mainitsemisen arvoinen asia. Sen avulla voit luoda painikkeita, jotka suorittavat työt sinulle automaattisesti.

Trello-Butler

Butler on hieno työkalu toistuvien tehtävien suorittamiseen, ja se voi säästää paljon aikaa, jos käytät sitä oikein. Lue Trello-arvostelu, niin saat lisätietoja ohjelmistosta. 

Jos et ole perehtynyt kanban-lähestymistapaan, kanban-levyn oppaan käyttötapa ylittää perusteet. Jos sinulla on vaikeuksia Trellon kanssa, tutustu Trellon aloittelijan oppaaseemme.

Jos se ei ole sinulle oikein, vaihtoehtoja on kuitenkin paljon.

Mitä muita työkaluja voidaan parantaa?

Jos haluat tehokkaan, yksinkertaisen kanban-levyn, et voi tehdä paljon paremmin kuin Trello, mutta voit löytää asioita, joita se ei tarjoa. 

Myös Trellon edistyneet ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Sen laajennukset edellyttävät, että kirjaudut maksulliseen suunnitelmaan, jos käytät useampaa kuin yhtä per hallitus. Sen vapaa suunnitelma on kuitenkin yksi parhaimmista. Katsotaanpa mitä pitää harkita, jos pidät siitä, mutta haluat jotain erilaista.

Perusmuodossa saat vain kanban-näkymän, joten sinun on etsittävä muualta, jos haluat enemmän. Jos haluat edistyneitä ominaisuuksia, kuten riippuvuudenhallintaa, on myös parempia vaihtoehtoja. Lue Gantt-kaavion artikkeli saadaksesi lisätietoja riippuvuuksien käyttämisestä.

Trello on yksinkertainen ja helpompi käyttää, mutta useilla sarakkeilla se on monimutkaisempi kuin useimmat tehtävänhallintasovellukset. Jos haluat jotain todella yksinkertaista, yksi niistä saattaa sopia sinulle paremmin. Seuraavat työkalut tarjoavat asioita, joita Trellolla ei ole.

Paras Trello-vaihtoehto: Asana

Asana on yksi suosituimmista projektinhallintatyökaluista ja tekee asioiden tekemisestä hauskaa. Sen muotoilu on houkutteleva ja se käyttää animaatiota hyvin, värikkäitä olentoja toisinaan esiintyvän elävöittämään. Näin tapahtuu yleensä, kun merkitset tehtävät pois ja osoitat, kuinka tehokkaat kosmeettiset ominaisuudet voivat olla käyttäjän sitoutumisessa alustaan.

Sen lisäksi, että Asana on hauska käyttää, se toimittaa myös sinne, missä sillä on merkitystä. Sillä on enemmän näkymiä kuin Trello, joten voit arvioida projektisi tilaa tehokkaammin. 

asana-juhla

Trellolla on ylimääräisiä näkymiä saatavana laajennuksina, mutta ne on määritettävä. Sillä ei myöskään ole juhlia. Vertasimme suoraan Trello vs. Asanan alustoja kasvotusten.

Asanassa on monia integrointeja, ja sitä voidaan käyttää Zapier-palvelun kanssa tietojen jakamiseen muiden alustojen kanssa. Se voi jakaa tietoja myös Trellon kanssa, joten jos haluat siirtää olemassa olevia projekteja yhdestä toiseen.

Asanalla on laaja valikoima turvaominaisuuksia. Se käyttää TLS v1.1 -salausta ja on EU-Yhdysvaltojen mukainen. yksityisyydensuojakehys ja yleinen tietosuoja-asetus.

Asanan kustannukset

Kuten Trello, Asanalla on ilmainen suunnitelma, mutta monet sen parhaista ominaisuuksista vaativat tilauksen. Sisällytämme Trello ja Asana parhaiden ilmaisten projektinhallintaohjelmistojen luetteloomme. Asanan maksetut suunnitelmat alkavat 9,99 dollarilta käyttäjää kohti kuukaudessa, mikä on hyvä arvo.

Selainversion lisäksi siinä on sovelluksia Androidille ja iOS: lle.

Asanaa on melkein yhtä helppokäyttöinen kuin Trelloa, mutta jos takertuit, siellä on valikoima oppaita, ohjeita ja yhteyslomake, jos tarvitset suoraa tukea.

Asana on hyvä valinta käyttäjille, jotka haluavat tiukemman hallinnan projektiinsa, enemmän tapoja työskennellä tehtävien kanssa pitäen asiat yksinkertaisina. Hanki lisätietoja Asana-arvosteluistamme. Asanan aloittelija -oppaamme selittää lisää sen käytöstä.

monday.com

Jos pidät Trellon lähestymistapaa tehtäviin liian rajoittaviksi, monday.com antaa sinun hallita sitä, mitä kukin esine sisältää. Voit lisätä kaikenlaisia ​​kenttiä. Monday.com-sivuston kohteissa voi olla niin paljon tai vähän yksityiskohtia kuin haluat, joten ne ovat helposti muokattavissa.

ma-aluksella
monday.com tarjoaa mukavan kanban-näkymän projektien hallintaan.

Se tekee siitä kuulostavan monimutkaiselta, mutta monday.com on käyttömukavuus ja sen käyttöliittymä tekee hienoa työtä ohjataksesi sinua ohjelmiston ympärillä. Monday.com vs. Trello -artikkelissamme keskustellaan siitä, kuinka he vertailevat suoraan.

Monday.com-palvelun asettaminen on vaikeinta käyttää sitä, mutta siinä on paljon malleja, joten sinun ei tarvitse tehdä kaikkea itse. Se tekee myös paremman työn kuin useimmat ohjelmat, jotka ohjaavat sinua oikeaan malliin. Se voi osua ja kaipata muualta.

Vaikka sen perustaminen vie työtä, se pitää tehtävien väliset suhteet yksinkertaisina. Alitehtäviä tai riippuvuuksia ei ole. Se on tarkoituksellinen suunnitteluvalinta, jonka tarkoituksena on pitää asiat toimivina, mutta jos tarvitset näitä ominaisuuksia, etsi toinen palvelu.

Se suojaa tietoverkkorikollisuuksilta. TLS v1.2- ja AES 256-bittinen salaus käyttää tietojasi suojaamiseen. Siellä on paljon hyviä turvaominaisuuksia, kuten kaksifaktorinen todennus, verkkotunnuksille rajoitetut rekisteröinnit ja tarkistuslokit, joiden avulla voit seurata asioita.

monday.com Kustannukset

Valitettavasti monday.com ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa, mutta sen lähtötason taso on vain 25 dollaria viidelle käyttäjälle kuukaudessa, mikä on arvokasta arvoa. Tarjolla on myös ilmainen 14 päivän kokeiluversio ilman korttia, joten voit tarkistaa sen ilman mitään.

Olemme suuria monday.com-faneja ja teimme siitä parhaiden projektihallintaohjelmistojen listan kärjessä. Jos haluat mennä Trelloa pidemmälle ja mukauttaa tietojasi poistumatta mukavuusvyöhykkeeltäsi, monday.com on loistava valinta.

Voit oppia monday.com: n perusteet monday.com-aloittelijan oppaasta ja lukea lisää siitä, mitä ajattelimme siitä monday.com-arvosteluissamme.

TickTick

Jos pidät Trellon tehtävienhallintapuolesta, mutta et tarvitse useita kanban-levyn sarakkeita, tutustu tehtävänhallintaohjelmistoon. Tehtävienhallintatyökalut antavat sinulle perusluettelon tehtävistä, jotka voidaan lajitella luetteloiksi ja merkitä pois, kun teet niitä. Niillä kaikilla on muutama lisäominaisuus, mutta niiden ydintoiminnot ovat samanlaiset.

tick-rasti-asetukset

TickTickillä on useita tehtäväluetteloita, jotka voit nimetä ja luokitella. Siinä on myös kalenteri ja toimintaloki. Se integroituu muihin alustoihin, kuten Microsoft Outlook ja Google Calendar. Voit tuoda tietoja myös muista työkaluista, kuten Wunderlistista ja Todoistista.

TickTickin ekstrat sisältävät saavutusjärjestelmän, jonka avulla voit tasoittaa tehtäviä suorittaessasi. Sitä ei ole paljon, mutta tavan seurata edistymistäsi voi olla hauskaa.

Ilmaisessa versiossa saat perustyöluettelon, joka toimii hyvin, ja se on hienoa, jos tarvitset kaiken. Jos haluat joitain muita ominaisuuksia, kuten TickTickin näkymät, sinun on kirjauduttava sen premium-palveluun. 2,33 dollarilla kuukaudessa, se ei kuitenkaan aio kiristää lompakkoasi liikaa.

TickTick käyttää Amazon Web Services -palvelua ja pitää tietosi turvassa salaamalla ne levossa. Lue lisätietoja salauskuvauksesta.

TickTick-tuki

TickTickillä on hyvä tuki ja apu, mutta sen ohje-sivua on vaikea löytää, koska sovelluksen linkit menevät sen foorumiin, mikä ei ole yhtä hyvä. Voit ottaa yhteyttä sen tukeen suoraan sähköpostitse. Se vastasi meihin vajaan päivän kuluessa.

TickTick toimii monilla laitteilla, työpöytäversioilla Windowsilla ja macOSilla, sovelluksilla Androidille ja iOSille, selaimen laajennuksilla ja versiolla Apple Watchille.

Voit käyttää TickTickiä perustyönhallintaohjelmana ja sukeltaa sen edistyneisiin ominaisuuksiin, kun se sopii sinulle. Kuten Trello, se on hyvä niille, jotka arvostavat yksinkertaisuutta, mutta se voi tehdä enemmän, kun tarvitset sitä. Lue lisää siitä TickTick-arvosteluamme.

Todoist

Todoist on toinen työkalu, joka pitää asiat yksinkertaisina. Puhtaana tehtäväluettelosovelluksena se on keskittynyt enemmän kuin TickTick, joten se on täydellinen niille, jotka haluavat vain perustiedot, tinkimättä laadusta. Siinä on myös lisäominaisuuksia, mutta se perustuu silti tehtävien luomiseen ja niiden valintaan, kun teet niitä.

Todoist-tervetuloa

Voit kutsua joukkuetovereita Todoist-palveluun ja määrittää asioita heille, jotta voit käyttää sitä omien töidesi lisäksi jaetuihin projekteihin. Siinä on myös karmajärjestelmä, jonka avulla voit saada pisteitä päivittäisten tavoitteiden lyömisestä.

On olemassa useita malleja, jotka on lajiteltu luokkiin, jotka voivat antaa etumatkan asettaessasi. Siinä on myös valikoima värimaailmia.

Voit lähettää jopa 100 Mt tiedostoja ja liitteitä. Katso meidän paras pilvitallennusartikkeli, jos haluat jakaa suurempia tiedostoja.

Todoist käyttää AWS: ää isännöimässäsi tietojasi, jotka on salattu kuljetuksen aikana ja levossa. Se kunnioittaa myös yksityisyyttäsi, koska se on GDPR: n mukainen. Lue online-tietosuojaoppaamme saadaksesi tietää, mitä voit tehdä pitääksesi tietosi väärissä käsissä.

Todoist-tuki

Todoistilla on hyödyllinen käyttöopas ja se avataan aloitusprojektilla, joka näyttää sinulle, kuinka sitä käytetään. Epätodennäköisessä tilanteessa, jossa joutut jumisiin, on usein kysyttyjä kysymyksiä ja runsaasti ohjeartikkeleita. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan sen yhteyslomakkeen kautta. Se vastasi meihin alle tunnissa, kun yritimme sitä.

Se on nopeaa, mutta ei niin nopeaa kuin Taskworld, joka vastasi meille vain 19 minuutissa.

Todoist on toinen yksinkertainen vaihtoehto Trellolle, jonka avulla voit keskittyä entistä enemmän tehtävien osoittamisen ja suorittamisen perusteisiin. Se on hyvä työskennellä muiden kanssa, ja sen karmajärjestelmä on hieno tapa viedä sinut tekemään enemmän tekemistä. Lue lisää siitä Todoist-katsauksessa.

LeanKit

Olemme siirtymässä takaisin toiseen suuntaan LeanKitiin. Kuten Trello, myös LeanKit on kanbanpohjainen työkalu, mutta se tarjoaa monimutkaisempaa, jolloin päälliköt voivat katsella projektia eri tasoilla. On hyvä jakaa työ osiin ja antaa ihmisten keskittyä siihen, mikä on heidän kannalta merkityksellistä.

leankit-kanban

LeanKit antaa sinulle kanban-näkymän, joka on samanlainen kuin Trellon, mutta se jakaa sen osioihin eri joukkueille. Se voi näyttää sotvalta, mutta kun selvität mitä tapahtuu, on helppo keskittyä mihin tahansa sinulle tärkeään tai jos olet pomo, iso kuva.

Keskittymisen lisäksi työhösi voit nähdä, mitä kaikki muut tekevät, mikä voi auttaa kaikkia ymmärtämään toistensa roolia ja missä ne sopivat projektiin.

LeanKit sisältää osatehtäviä ja riippuvuuksien hallintaa. Voit luoda vanhempien ja lasten välisiä suhteita korttien välillä, mikä osoittaa, mitä on tehtävä ennen kuin tietty tehtävä voidaan suorittaa. Tämä on hyvä tapa estää työsi viivästymisestä.

LeanKit-mallit

LeanKitillä on mallit, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun, mikä on hyödyllistä, koska sen määrittäminen on vaikeampaa kuin tämän luettelon muiden työkalujen. Sillä on myös erinomainen johdanto-projekti, joka sinun tulee tarkistaa huolellisesti, koska sen korteilla olevien toimintojen suorittaminen toimii opetusohjelmana ja auttaa sinua saamaan asiat hirttämään.

Vahvan esittelyn lisäksi LeanKit menestyy hyvin myös tuella. Siellä on ilmainen e-kirja, jonka avulla voit oppia alustaa. Se on helppo ohittaa, mutta se kannattaa etsiä. Siellä on usein kysyttyjä kysymyksiä ja on paljon tapoja ottaa yhteyttä palveluun. Sen verkkosivustoa ei esitetä erityisen hyvin, ja löysimme muutamia kirjoitusvirheitä, mutta siellä on paljon materiaalia, joka auttaa sinua.

Se on sekoitettu laukku turvallisuudesta. Järjestelmänvalvojilla on hyödyllisiä suojausasetuksia pelatakseen, mutta se ei salata ladattuja liitteitä, joista jotkut saattavat löytää. 

LeanKit alkaa hinnasta 19 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, joten se ei ole halpaa, mutta se tekee hyvää työtä työntämällä kanban-levy rajoilleen ja tekemällä siitä sopivan suuriin, monimutkaisiin hankkeisiin. Lisäsimme sen luetteloihimme parhaista rakennusyritysten projektihallintaohjelmistoista ja parhaista projektihallintaohjelmistoista pienyrityksille.

LeanKit on yksi monimutkaisimmista työkaluista täällä, mutta tarjoaa runsaasti ominaisuuksia niille, jotka ovat vakavia projektisuunnittelussa. Lue lisää siitä LeanKit-arvosteluamme.

Kunniamaininnat

Olemme luetteloineet suosikkivaihtoehtojamme, mutta on olemassa useita muita tarkastelemisen arvoisia työkaluja. Ne eivät välttämättä sovi täydellisesti Trello-käyttäjille, mutta heillä kaikilla on jotain tarjottavaa.

Wrike

Wrike on työkalu sinulle, joka haluaa paeta helppokäyttöisestä tilasta ja heittää itsesi päähänsä projektijohtamisen ahkeraan toimintaan. Se on täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat hallitsemaan projekteja, ja sisältää riippuvuushallinnan, jonka avulla voit havaita pullonkaulat ennen niiden syntymistä.

wrike-riippuvuudet

Wrike tarjoaa laadukasta tietoturvaa ja tukea. Se integroituu myös moniin alustoihin. Sitä ei myöskään ole vaikea käyttää, mutta siinä on oppimiskäyrä.

Siitä huolimatta, että Wrike on edistyksellinen työkalu, sillä on ilmainen suunnitelma, mutta se rajoittaa sinut viiteen käyttäjään. Tämän lisäksi sen maksetut suunnitelmat alkavat 9,80 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, joten se on suuri arvo.

Lue lisätietoja Wrike-arvosteluista. Wrike vs. Trello-vertailumme osoittaa, kuinka ne muodostuvat toisiaan vastaan.

Airtable

Jos Trellon automaattitoiminto houkuttelee sinua, Airtablen “lohkot” saattavat myös olla kiinnostavia. Niiden avulla voit tehdä kaikenlaisia ​​asioita, kuten kuvankäsittelyn tai kääntämisen, automaattisesti.

Sen kanban-näkymä antaa Trello-käyttäjien pysyä mukavuusalueellaan, mutta sen oletusnäkymä on lähempänä laskentataulukkoa. Mukana on myös kalenteri, jonka avulla voit suunnitella asioita.

airtable-kalenteri

Airtable-universumin avulla voit nähdä, mitä muut käyttäjät ovat tehneet työkalun avulla, ja se on samanlainen tässä suhteessa Trellon inspiraatiosivulle. Jos olet ideoiden varassa, se on loistava paikka etsiä.

Airtable antaa sinulle runsaasti tukea, monilla artikkeleilla ja aktiivisella yhteisöllä. Se on myös yksi turvallisimmista alustoista, 256-bittisellä salauksella, jota käytetään siirtoissa ja levossa oleviin tietoihin, sekä useita varmenteita ja kaksifaktorinen todennus.

Airtablella on ilmainen suunnitelma, ja sen maksetut versiot alkavat 12 dollarista kuukaudessa. Jos se vetoaa sinuun, lue lisää siitä Airtable-arvosteluamme.

Basecamp

Kuten Trello, myös Basecamp suhtautuu ystävällisesti. Sen muotoilu on houkutteleva ja helppo käyttää.

Se on suunnattu joukkueille ja sillä on erinomaiset viestintäominaisuudet, kuten ”nuotio” ja viestitaulu. Tehtävien luominen ja määrittäminen joukkuetovereille on helppoa, ja voit jakaa tiedostoja keskenään.

Basecamp-nuotio

Se suhtautuu tiukasti yksityisyyden suojaan, 256-bittisellä salauksella, ja se on EU: n Yhdysvaltojen mukainen. yksityisyyden suoja. Tietosuojaoppaasi suojaaminen on lukemisen arvoinen, jos olet huolissasi kuka snoogoi tietojasi.

Sen lisäksi, että meillä on hyviä oppaita ja ohjeita, Basecampin tuki on erinomaista, ja se vastaa meihin vaikuttavassa kolmessa minuutissa.

Basecamp perii kiinteän 99 dollarin kuukausimaksun käyttäjien lukumäärästä riippumatta. Jos ryhmäsi on suuri, se voi säästää omaisuutesi sellaisten alustojen suhteen, jotka veloittavat käyttäjäkohtaisesti. Basecamp on ilmainen kouluttajille ja opiskelijoille, ja se tarjoaa alennuksia voittoa tavoittelemattomille. Lue lisää Basecamp-arvosteluamme.

Lopulliset ajatukset

Trello on erinomainen työkalu, mutta sille on monia vaihtoehtoja. Tehtävienhallintaohjelmistojen joukossa on yksinkertaisempia vaihtoehtoja ja hienostuneempia valintoja.

Jos haluat vain jotain yksinkertaista, TickTick ja Todoist ovat hienoja valintoja. Asana on samanlainen, hauska projektinhallintasovellus, joka keskittyy vähemmän kanbaniin, kun taas monday.com ja LeanKit tarjoavat entistä monimutkaisempia, ilman että niitä on liian vaikea käyttää.

Jos olet kokeillut jotakin näistä työkaluista tai sinulla on muita suosituksia, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me