Parhaat löysät vaihtoehdot vuodelle 2020: Aika poistua löysästä

Slack on yksi suurimmista pilvipohjaisista pikaviestintäalustoista maailmassa. Stewart Butterfield, Eric Costello, Cal Henderson ja Serguei Mourachov aloittivat vuonna 2013 sisäisenä viestinnän välineenä, siitä tuli pian ulkomarkkinoiden tuote, ja sitä käyttää nyt päivittäin yli 10 miljoonaa ihmistä.

Kaikella, mitä Slackilla on tarjota, käyttäjien ei tarvitse itse harkita muutosta, mutta niille, jotka haluavat kokeilla tai eivät yksinkertaisesti tunne mukavasti sitä, että Slackilla on pääsy kaikkiin yrityksen tietoihin, on olemassa joitain todella hyviä Slack-vaihtoehtoja siellä.

Tässä katsauksessa vertaamme joitain suosituimpia vaihtoehtoja – mukaan lukien Twist, Discord, Rocket.Chat ja monia muita – ominaisuuksien ja hinnoittelun suhteen. Katsomme myös joitain suosituimmista avoimen lähdekoodin vaihtoehdoista.

Mikä on löysä?

Yksinkertaisesti sanottuna, Slack on chat-sovellus, jonka avulla voit kommunikoida joukkueesi kanssa viestien avulla. Ei ole väliä, haluatko työskennellä ryhmäsi kanssa tärkeässä myyntiesityksessä vai käytätkö Slackia tiedeprojektiisi yliopistossa, sen ydintoiminto pysyy samana.

Itse alusta on suunniteltu korvaamaan sähköpostit viestien kautta ja keskittämään kaiken viestinnän tärkeimmillä kanavilla. Voit myös lähettää viestejä joukkueesi jäsenille suoraan tai avata ns. “Yksityisiä” vain kutsukanavia. Lisäksi voit lähettää tiedostoja, aloittaa chat-ketjuja ja paljon muuta. Slack mukana tulee työpöytäsovellus ja mobiilisovellus.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-löysällä

7 parasta löysää vaihtoehtoa

 1. Kierre
 2. eripuraisuus
 3. parvi
 4. Glip
 5. Rocket.Chat
 6. Zulip
 7. Mattermost

Nyt kun puhuimme vähän Slackista, puhutaanpa sen vaihtoehtoja. Seuraavassa luvussa keskustellaan useista chat-palveluista ja verrataan suoraan niiden toimintoja ja hinnoittelua Slackin kanssa.

1. Kierrä

Ensimmäinen tarjoaja vertailumme on nimeltään Twist. Twist haluaa ennen kaikkea erottua Slackista tavalla, jolla ihmiset käyttävät sitä kommunikointiin. Löysästä voi tulla helposti häiriötekijä, etenkin suurempien joukkueiden kanssa. Lisäksi tiettyjen viestien haku on melko vaikeaa, ja tiedot katoavat nopeasti. 

Siksi Twist ei keskity reaaliaikaiseen viestintään. Sen sijaan se antaa joukkueiden kommunikoida omassa virtauksessaan ja nopeudellaan ja rakentaa viestit selvemmin. Sillä on jopa kokonainen sivu kotisivullaan, joka selittää eron.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-twist-vs-löysällä

Kierrä tärkeimmät ominaisuudet

Twist järjestää keskustelut ns. Säikeinä, jotka ovat sekoitus sähköpostiviestejä ja viestejä, joissa taas keskittyminen ei ole käytettävissä reaaliajassa. Ketjut ovat Twistin ydinominaisuus, ja niiden avulla voit organisoida viestinnän aiheittain. Sen käyttöliittymä muistuttaa kuitenkin Microsoft Outlookia. 

Toinen hyödyllinen ominaisuus, jonka Twist tarjoaa, on ilmoitusten poistaminen käytöstä. Voit tehdä tämän myös Slackilla, mutta se on helpompi asentaa Twistissä ja tiimisi jäsenet näkevät, että tilisi on ”siirtymävaiheessa”, niin sanotusti.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja kierre

Twist hinnoittelu

Twistillä on kaksi erilaista suunnitelmaa, mikä tekee hinnoittelustaan ​​melko yksinkertaista.

Vapaa: Unlimited:
$ 0.005 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa

Ilmainen suunnitelma antaa sinulle pääsyn chat- ja kommenttihistoriaasi kuukaudeksi. Se sallii jopa viiden erilaisen kolmannen osapuolen integroinnin, ja koko työtilassa on 5 Gt tiedostovarastoa. Voit käyttää ilmaista suunnitelmaa rajoittamattoman ajan, eikä aiempia viestejäsi poisteta. Jos sinun on käytettävä näitä viestejä, voit yksinkertaisesti päivittää suunnitelmasi.

Rajoittamaton-paketin kuukausikustannukset ovat 5 dollaria käyttäjää kohti, ja sen avulla voit käyttää koko chat-historiaasi, integroida niin monta kolmansien osapuolten sovellusta kuin haluat ja tiedostojen tallennustilaa on rajoittamaton.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-twist-hinnoittelu

2. Erimielisyys

Toinen tarjoaja parhaassa Slack vaihtoehtoja -artikkelissamme on Discord. Pääasiassa pelaajille tarkoitettu se nauttii nykyään lisääntynyttä suosiota insinöörien ja muiden digitaaliasiantuntijoiden keskuudessa. Sen sisäänrakennetut ääni- ja chat-toiminnot tekevät siitä erityisen hyödyllisen tiimille, jotka työskentelevät monimutkaisempien projektien parissa.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-eripuraa

Erimielisyyden keskeiset ominaisuudet

TeamSpeak on suurin kilpailija, ja Discordin tehtävänä on mullistaa tapa, jolla pelaajat kommunikoivat tunnin mittaisten ratsioiden ja otteluiden aikana. Siitä huolimatta voit käyttää sitä kaikenlaisiin asioihin. 

On yksityisiä ja julkisia palvelimia, riippuen siitä, kuinka haluat käyttää Discordia. Kuten nimestä voi päätellä, julkisilla palvelimilla kuka tahansa voi liittyä palvelimeen tai poistua palvelimesta. Yksityisten palvelimien kanssa niin ei ole.

Esimerkiksi Vue.js – erittäin suosittu JavaScript-kehys ja avoimen lähdekoodin projekti – omaa Discord-palvelinta. Vue Land on paikka, jossa ihmiset keskustelevat kaikesta Vue.js-aiheeseen liittyvästä.

Discord ei ole pelkästään puhdas chat- ja pelaustyökalu, vaan auttaa myös rakentamaan foorumeita ja yhteisöjä sekä orkestroimaan suurempia joukkueita. Kuten kaikkien muiden tämän artikkelin tarjoajien kanssa, viestintä on jaettu kanaviin ja suoria viesteihin. 

Discord hinnoittelu

Diskoriin liittyy seuraavat suunnitelmat:

Laskutusjakso: FreeDiscord Nitro ClassicDiscord Nitro
Laskutetaan vuosittain$ 0.004,16 dollaria (käyttäjää kohti kuukaudessa)8,33 dollaria (käyttäjää kohti kuukaudessa)
Kun laskutetaan kuukausittain$ 0.004,99 dollaria (käyttäjää kohti kuukaudessa)9,99 dollaria (käyttäjää kohti kuukaudessa)

Ensinnäkin Discord sisältää hämmästyttävän ilmaisen suunnitelman, mutta palvelimellesi on myös muutama päivitys ja laajennetut chat-toiminnot, joita voit ostaa. Päivitykset erotetaan useimmiten palvelinpuolen päivityksistä ja lisäominaisuuksista. Etsimiesi ominaisuuksien mukaan sinun on valittava oikea suunnitelma.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-epäsopua-nitro-Classic-hinnoittelu

Discord hinnoittelu

Vaikka Discord Nitro -suunnitelma sisältää sekä parempia palvelin- että chat-toimintoja, Discord Nitro Classic -suunnitelma kattaa vain jälkimmäisen. 

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-epäsopua-nitro-hinnoittelu

3. Kenttä

Flock kutsuu itseään numero yksi joukkueen lähettiläs. Se on vahva lausunto yritykselle, jonka tehtävänä on aliarvioida Slackia. Emme voineet saada selville, kuinka moni ihminen todella käyttää Flockia.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja laumakohtaisesta

Parven keskeiset ominaisuudet

Flock tarjoaa tärkeimmät chat-ominaisuudet, joita Slack tekee. Se tarjoaa muutamia asioita, joita Slackilla ei ole, mutta jotkut niistä ovat mielestämme turhia. Esimerkiksi Flock antaa sinulle mahdollisuuden estää tiettyjä jäseniä poistumasta kanavalta. 

Toinen ominaisuus on ”lukema” -vaihtoehto, joka tarkoittaa, että voit nähdä, kuka on tai ei ole lukenut viestiäsi. Voit myös ottaa ilmoitukset käyttöön, kun työntekijät tulevat verkkoon. Sisäänrakennettu GitHub-integraatio on myös hyödyllinen, mutta se ei ole mitään, jota et voi määrittää tai integroida Slackiin.

Lukema-toiminto on kuitenkin luottamuksen tauko, eikä siitä ole hyötyä, jos haluat rakentaa toveruutta joukkueeseen, jos kysyt meiltä.

Lahjan hinnoittelu

Flockin perustaja, intialainen miljardööri Bhavin Turakhia, mainostaa Flockia olevan Slackin halvempi versio. Jälleen kerran käy selväksi, että Flock on erittäin aggressiivinen hinnoittelussa. Siinä on muun muassa sivu, jolla se vertaa suoraan Slackia ja Flockia.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja laumakohtaisesta-vs-löysällä

Sivustonsa mukaan Flock on jopa 64 prosenttia halvempi kuin Slack. Tehtyään joitain kaivuuksia, saimme kuitenkin selville, että se vertaa pienintä Flock-suunnitelmaa suurimpaan Slack-suunnitelmaan. Flockilla on kolme hinnoitustasoa: aloitussuunnitelma, pro-suunnitelma ja yrityssuunnitelma.

Laskutusjakso: Starter PlanPro PlanEnterprise Plan
Laskutetaan vuosittain$ 0.004,50 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa8 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa
Kun laskutetaan kuukausittain$ 0.006 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa10 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa

Paras-löysällä-vaihtoehtoja laumakohtaisesta hinnoittelun

4. Liimaa

Glip on tänään Kalifornian pilviviestinnän tarjoajan RingCentralin palvelu. RingCentral osti Glipin vuonna 2015, ja se on siitä lähtien ollut olennainen osa palveluvalikoimaansa. 

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-Glip

Glip-avaintoiminnot

Kuten melkein kaikilla muilla Slack-vaihtoehdoilla, myös Glipillä on oma verkkosivu, jolla voit verrata sitä kilpailijoihinsa. Toisin kuin muut palveluntarjoajat, Glip tuo vertailun, joka on todella järkevä.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-Glip-vs-löysällä

Jos vertaat Glipin ja Slackin ilmaisia ​​suunnitelmia, huomaat, että Glipin ilmainen versio voittaa Slackin ilmaisen version. Monien rajoittamattomien ominaisuuksien avulla voi olla hyödyllistä käyttää Glipiä, etenkin pienemmille joukkueille. 

Erityisen hienoa tässä on, että sekä ilmaisissa että maksutetuissa Glip-versioissa on tehtävähallinta ja kalenteri, joiden kanssa voit työskennellä joukkueena. 

Glip-sovelluksessa voit luoda tehtävän, asettaa määräajan ja hallita kojetauluja, joissa kaikki tehtävät ovat yhdellä silmäyksellä. Nämä ominaisuudet helpottavat yhteistyötä joukkueessa. Jotta voisit toistaa tällaisen asennuksen Slackilla, saatat tarvita myös Trello-levyn.

Glip-hinnoittelu

Glipin hinnasuunnitelma on melko suoraviivainen. Sen mukana tulee ilmainen ja maksettu versio.

Laskutusjakso: FreeStandard
Laskutetaan vuosittain$ 0.0060 dollaria käyttäjää kohti
Kun laskutetaan kuukausittain$ 0.005 dollaria käyttäjää kohti

Ilmainen versio on hyvin lähellä maksettua versiota, ominaisuuskohtaisesti. Ainoa todellinen este, jota kohtaat ilmaisella suunnitelmalla, on se, että Glip rajoittaa video-chat-toiminnon 500 minuuttiin. Jos haluat jatkaa tämän ominaisuuden käyttöä 500 minuutin kuluttua, sinun on päivitettävä sen vakio (maksettu) -suunnitelmaan.

Saat kuitenkin myös Glipin tietojen säilyttämiskäytännön ja vaatimustenmukaisuuden viennin vain vaihtamalla maksulliseen suunnitelmaan. 

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-Glip hinnoittelun

Ensi silmäyksellä Glip näyttää yhdeltä halvemmista Slack-vaihtoehdoista. Tässä on kuitenkin tosi totuus: jos haluat siirtyä maksettuun suunnitelmaan, sinun on ensin luotava RingCentral-tili. 

Puhuessamme sen tuesta käy ilmi, että RingCentral-tili ei ole ilmainen. On epäselvää, kuinka paljon sinun on käytettävä kuukaudessa tällaiseen tiliin. Tarvitset myös RingCentral-tilin asentaaksesi Glipin Mac- tai Windows-laitteeseen.

Avoimen lähdekoodin löysät vaihtoehdot

Nyt kun olemme puhuneet yksityiskohtaisesti maksullisista versioista, haluamme keskustella parhaista avoimen lähdekoodin Slack-vaihtoehdoista.

Avoimen lähdekoodin ohjelmisto on hieno. Jos olet tekniikkaosaava, voit mukauttaa ja laajentaa olemassa olevia chat-alustoja toiveidesi mukaan. Toinen hyvä asia avoimen lähdekoodin ohjelmissa on, että voit asentaa alustan omalle palvelimellesi, jos et halua kolmannen osapuolen pääsevän tietoosi. 

5. Rocket.Chat

Rocket.Chat on yksi monista avoimen lähdekoodin vaihtoehdoista Slackille. Voit käyttää Rocket.Chatia pilvinsä kanssa ja maksaa siitä, tai voit ladata ja asentaa sen palvelimelle itse. Jälkimmäinen edellyttäisi, että sinulla on jonkinlainen hosting-ratkaisu valmis (tutustu web-hosting-arvosteluun).

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-raketti-chat

Rocket.Chat-ominaisuudet

Rochet.Chat-sovellus näyttää pääosin löysältä eikä eroa paljon ominaisuuksistaan. Rocket.Chat tarjoaa kaksi ominaisuutta, joita haluamme korostaa erityisesti. 

Ensimmäinen niistä on Slack-tuoja, jonka avulla voit siirtää tietosi Slackista suoraan Rocket.Chat-sovellukseen. Toinen on chat-widget: lisäät vain osan koodia verkkosivustoosi ja pystyt keskustelemaan verkkosivustosi kävijöiden kanssa Rocket.Chatin kautta..

Voit myös räätälöidä alustasi ja räätälöidä sen tarkan ulkonäön ja tunteen lisäämällä tai poistamalla ominaisuuksia ja valitsemalla omat integraatiot, laajennukset ja teemat – käytännössä kaikki edut, joita avoimen lähdekoodin alusta tarjoaa.

Rocket.Chat-hinnoittelu

Kuten jo mainitsimme, voit käyttää Rocket.Chatia sen pilven kautta tai isännöimällä sitä itse. Jos ylläpidät sitä omalla palvelimellasi, Rocket.Chat sisältää seuraavat suunnitelmat:

Laskutusjakso: CommunityPro
Laskutetaan vuosittain$ 0.002,5 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa
Kun laskutetaan kuukausittain$ 0.003 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa

Ilmainen yhteisösuunnitelma antaa sinulle jopa 1 000 käyttäjää, eikä se rajoita sinua viestinnässä tai viestihistoriaasi pääsyssä. Se ei myöskään rajoita sinua kolmansien osapuolien integrointimäärässä. 

Voit käyttää jopa Rocket.Chat-neuvottelupuheluita, mutta jaetulla palvelimella. Jos haluat, että konferenssisi pidetään erillisellä palvelimella, sinun on päivitettävä Pro-suunnitelmaan.

Pro-suunnitelma maksaa 3 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, jos laskutat kuukausittain, ja 30 dollaria käyttäjää kohti vuodessa, jos laskutat vuosittain. Se avaa kohtuullisen määrän ominaisuuksia, kuten monikielisen käyttöliittymän, ja mukana tulee tuki. Molemmat suunnitelmat toimivat kaikissa yhteisissä käyttöjärjestelmissä.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-raketti-chat-itsehallittava hinnoittelun

Jos haluat käyttää Rocket.Chatia pilvensä kautta, voit valita seuraavista paketeista:

Laskutusjakso: BronzeSilver
Laskutetaan vuosittain1,66 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa3,33 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa
Kun laskutetaan kuukausittain2 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa4 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa

Pienin pilvipohjainen suunnitelma, Pronssisuunnitelma, tarjoaa sinulle 1 Tt tallennustilaa, viisi kolmannen osapuolen integraatiota ja kattaa tärkeimmät keskustelun perusteet sinulle ja joukkueellesi. Sen mukana tulee perustuki, päivittäinen analytiikka ja varmuuskopiot. 

Hopea-suunnitelma on toiseksi suurin vaihtoehto ja maksaa hiukan enemmän kuin Pronssisuunnitelma. Se maksaa 4 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, kun laskutetaan kuukausittain, tai 40 dollaria käyttäjää kohti vuodessa, kun laskutetaan vuosittain. 

Saat jopa 5 kt tallennustilaa tiimillesi, ja lisäksi voit integroida 100 kolmannen osapuolen sovellusta Rocket.Chat -työtilaan ja määrittää sen mukautetulla verkkotunnuksella.

Mukana on myös kultasuunnitelma, joka edellyttää, että otat yhteyttä Rocket.Chats-myyntitiimiin saadaksesi räätälöity hinnoittelu. Saat 20 Tt tallennustilaa ja jopa 1 000 integraatiota sekä analyysiraportit ja varmuuskopiot tehdään tunnissa.

Saat Rocket.Chats-tuen parhaalla mahdollisella tavalla, jonka voit ostaa rahoillasi. Voit siis puhua Rocket.Chatin tuotetiimin kanssa, omistaa puhelinsoittoja puhelimessa ja paljon muuta.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-raketti-chat-pilvi-hinnoittelu

6. Zulip

Zulip aloitti pienenä avoimen lähdekoodin projektina, ja Dropbox osti sen vuonna 2014. Dropbox päätti jatkaa palvelun tarjoamista avoimen lähdekoodin ohjelmistoina. Hyvin aktiivisen yhteisön kanssa Zulip on merkittävä avoimen lähdekoodin Slack-vaihtoehto.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-zulip

Zulip-ominaisuudet

Toisin kuin Slack, Zulip sallii viestinnän ns. ”Aiheissa”. Jokaisella kanavalla (Zulipissa niitä kutsutaan ”streamiksi”) on useita alaaiheita, joiden avulla voit yksinkertaistaa viestintää. Se on hyödyllinen ominaisuus, etenkin suuremmille joukkueille. 

Toinen Zulipin etu on, että se on avoimen lähdekoodin tuote ja jos haluat lisätä uuden ominaisuuden, voit joko kehittää sen itse tai yksinkertaisesti ehdottaa sitä yhteisölle todennäköisesti, että se otetaan käyttöön.

Zulip-hinnoittelu

Samankaltainen kuin Rocket.Chat, Zulipillä on myös kaksi hinnoittelumallia: yksi, kun käytät sitä pilvinsä kanssa ja toinen, kun asennat sen paikallisesti omalle palvelimellesi. Zulipin pilvipalvelussa on ilmainen ja maksettu suunnitelma.

Laskutusjakso: FreeStandard
Laskutetaan vuosittain$ 0.006,67 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa
Kun laskutetaan kuukausittain$ 0.008 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa

Nämä kaksi suunnitelmaa eroavat toisistaan ​​toiminnallisesti. Ilmainen suunnitelma rajoittaa 5 Gt tallennustilaan koko työpaikalla ja pääset käyttämään vain viimeisiä 10 000 viestiä, aivan kuten Slackin ilmainen suunnitelma. Jos päivität Zulipin vakiosuunnitelmaan, rajoitus poistetaan ja tallennustilasi kasvaa 10 Gt / käyttäjä.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-zulip-pilvi-hinnoittelu

Jos haluat asentaa Zulipin itse, voit valita yhteisön tai Enterprise-version. Vaikka yhteisöpaketti on ja pysyy maksutta, Enterprise-versio sisältää maksun.

Yhteisö- ja yritysversiot eivät eroa toisistaan ​​toiminnallisuuden suhteen, mutta niiden tuki eroaa toisistaan. Enterprise Edition -sivustolla liput priorisoidaan, ja saat parempaa ja nopeampaa apua.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-zulip-yrityksen tiloissa hinnoittelun

Kaiken kaikkiaan Zulip on keskimääräinen palvelu, joka tuo hiukan enemmän rakennetta ihmisten kommunikointitapaan, mutta siitä.

7. Mattermost

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, puhutaanpa Mattermostista. Mattermost perustettiin vuonna 2011 sisäiseksi chat-sovellukseksi, koska tuolloin (ennen kuin Slack kehitettiin) videopeliyrityksen SpinPunch-kehittäjät eivät olleet oikeasti tyytyväisiä tuolloin käytettävissä oleviin chat-ohjelmiin..

Mattermost annettiin myöhemmin yleisön saataville vuonna 2015 avoimen lähdekoodin chat-vaihtoehtona.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-mattermost

Mattermost Key Features

Asia, joka on tärkein, on siirtyminen pois SaaS-chat-sovelluksista. Henkilökohtaisen kokemuksensa perusteella kehittäjillä oli ongelmia olemassa olevien SaaS-sovellusten kanssa (heidän täytyi maksaa rahaa saadakseen pääsyn tietoihinsa muun muassa). Siksi he päättivät rakentaa Mattermostin noudattaen omaa Mattermost-manifestia.

Jokainen, joka lukee manifestin, ymmärtää, että Mattermost haluaa erottaa itsensä Slackista ja muista myyjistä ennen kaikkea tietosuojan, ei toiminnallisuuden suhteen. Erityisesti ensimmäinen kohta – ”koskaan lukittu” – näkyy selvästi Mattermostin yritysstrategiassa.

Mattermost on saatavana Linuxissa, Windows, macOS, Android ja iOS.

Mattermost Hinnoittelu

Mattermostin tarjoamana avoimen lähdekoodin avulla voit asentaa kolme erilaista versiota: Team Edition, Enterprise E10 suunnitelma ja Enterprise E20 suunnitelma. Vaikka Team-versio on täysin ilmainen, seuraavat hinnat koskevat kahta muuta suunnitelmaa.

Laskutusjakso: Team EditionEnterprise E10Enterprise E20
Laskutetaan vuosittain$ 0.003,25 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa8,50 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa

Toisin kuin aikaisemmat avoimen lähdekoodin vaihtoehdot, Mattermostista ei ole pilviversiota, joka on itsestään selvä, jos olet lukenut sen historian ja manifestin.

Ilmaisella versiolla saat tärkeimmät chat-ominaisuudet. Jos päivität Enterprise E10: ksi, saat tukea myös seuraavan arkipäivän sisällä, mahdollisuuden kutsua vierastilejä työpaikkaasi ja muita teknisiä ominaisuuksia. 

Jos haluat luoda ryhmäpohjaisia ​​käyttöoikeuksia, saada tietokeskuksen tukea tai saada apua sääntöjenmukaisuuskäytännössäsi, sinun on päivitettävä Enterprise E20: een.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-mattermost hinnoittelun

Hieno avainominaisuudet

Tässä on yleiskatsaus Slackin tärkeimmistä pääominaisuuksista, joita käytimme perustana vertaamalla sitä muihin vaihtoehtoihin.

 • Viestintä kanavilla: kuten jo mainitsimme, kaikki tiedonsiirto Slackissa voi tapahtua kanavilla tai yksityisissä viesteissä. Kanavat ovat erityisen hyödyllisiä suuremmille joukkueille.
 • Jaetut kanavat työtiloilla: Jos työskentelet projektissa toisen yrityksen kanssa, voit luoda helposti jaettuja kanavia työtiloille. Tämän avulla voit kanavoida viestinnän organisaation ulkopuolella olevien ihmisten kanssa yhdestä paikasta. Tämä ominaisuus on kuitenkin vain osa maksettuja suunnitelmia.
 • Tiedoston jakaminen: voit lähettää, seurata, hallita ja kommentoida tiedostoja, jotka voit jakaa joukkueellesi.
 • Viestien kiinnitys: tämä on tärkeä ominaisuus isoille yrityksille, joissa viestit katoavat helposti. Kun kiinnität viestin, korotat sen periaatteessa kanavalla ja varmista, että kaikki näkevät sen.
 • dvanced haku ja muokkaimet: kaiken viestinnän tapahtuessa yhdessä paikassa, asiat voivat nopeasti saada sotkuiseksi. Tästä syystä tarkennetut hakutoiminnot ovat hyödyllisiä, koska niiden avulla voit etsiä tarkempia tietoja (esim. Tietyt päivämäärät, kanavat ja paljon muuta).
 • Muistutuksen asettaminen: muistutukset ovat hyvä tapa seurata tärkeätä ja muistuttaa itseäsi tapahtumista tai määräajoista. 
 • Integroi kolmannen osapuolen sovellukset: Slack antaa sinun integroida myös kolmansien osapuolien sovelluksia – kuten Google Drive, Trello, Zapier ja paljon muuta hyödyllistä – tiettyjen prosessien automatisoimiseksi..
 • Ääni- ja videopuhelut: Slackin ilmaisella suunnitelmalla voit soittaa henkilölle-puheluita (ääni ja video). Jos päivität maksulliseen suunnitelmaan, voit myös jakaa näytön puheluiden aikana ja aloittaa ääni- tai videoneuvotteluja useamman ihmisen kanssa.

Luettelossamme mainitut ominaisuudet ovat vaikuttavia, ja Slackilla on vielä enemmän tarjottavaa, mutta halusimme keskittyä tärkeimpiin.

Hidas hinnoittelu

Slackin hinnoittelu on melko yksinkertaista, kuten alla olevasta taulukosta näet.

Laskutuskausi: FreeStandardPlus
Laskutetaan vuosittain$ 0.006,67 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa12,50 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa
Kun laskutetaan kuukausittain$ 0.008 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa15 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa

Ilmainen suunnitelma on tarkoitettu pienemmille joukkueille, jotka haluavat kokeilla Slackia. Palvelu on ilmainen rajoittamattoman ajan, mutta se rajoittaa pääsyä chat-historiaan. Tämän suunnitelman avulla sinulla on pääsy vain viimeisiin 10 000 viestiin.

Se myös rajoittaa kolmansien osapuolten sovellusten määrää työtilaa kohti. Kun avaat Slack-työtilan ilmaisella suunnitelmalla, sinun täytyy todella luottaa joukkueesi jäseniin. Tämä johtuu siitä, että voit asettaa tietyt käyttöoikeudet vain # yleiskanavalle, joka on standardi kanava, joka tulee jokaisen uuden työtilan mukana.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-löysällä hinnoittelun

Vakiojärjestelmästä laskutetaan 6,67 dollaria kuukaudessa jokaiselta aktiiviselta käyttäjältä, jos valitset laskutuksen vuosittain. Kuukausittain se on kuitenkin 8 dollaria kuukaudessa jokaiselle aktiiviselle käyttäjälle. Maksat vuosittain joko 80,04 dollaria tai 96 dollaria käyttäjää kohti.

Tämän suunnitelman avulla voit etsiä koko chat-historiaasi ja integroida rajoittamattoman määrän kolmansien osapuolien sovelluksia. Slack-tiedostojen tallennustila päivitetään myös. Ilmaisessa paketissa ollessasi sinulla on yhteensä enintään 5 Gt, mutta vakio-suunnitelman avulla jokainen joukkueen jäsen saa 10 Gt. Saat myös 24/7 -tukea normaalin tuen sijaan.

Paras-löysällä-vaihtoehtoja-löysällä-2

Plus-paketti maksaa 12,50 dollaria kuukaudessa aktiivista käyttäjää kohden, kun laskutetaan vuosittain, kun taas kuukausi / kuukausi -vaihtoehto maksaa 15 dollaria. Ottaen kuitenkin huomioon, että maksaisit 150–180 dollaria käyttäjää kohti vuodessa tästä suunnitelmasta.

Tämä paketti tarjoaa sinulle 20 Gt tiedostovarastoa käyttäjää kohden, ensisijainen tuki – mukaan lukien kielituki alueellisen työajan aikana – ja paljon muuta.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on olemassa Enterprise Grid -suunnitelma, jonka avulla voit suorittaa useita työtiloja ja saada räätälöityä tukea nimetylle asiakasmenestystiimille, mutta mukana tulee myös räätälöity hintalappu.

Lopulliset ajatukset

Tämä oli yksityiskohtainen vertailu parhaimmista Slack-vaihtoehdoista. Ironista kyllä, myyjille, jotka tarjoavat ohjelmistoja, jotka on suunniteltu yksinkertaistamaan viestintää joukkueissa, jotkut heistä kamppailevat melkoisesti kommunikoidakseen ulkomaailman kanssa.. 

Me kaikki tiedämme, että Slackia on mahtava käyttää ja siinä on paljon ominaisuuksia, mutta myös kilpailijoillaan on tarjolla hyviä ja hyödyllisiä ominaisuuksia. Jos etsit hienoa, ilmaista Slack-vaihtoehtoa, katso Discord. 

Niiden, jotka haluavat olla täysin hallinnassa viestintäänsä ja tietonsa, tulisi luottaa avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin. Avoimen lähdekoodin tarjoajista suosittelemme erityisesti Rocket.Chatia ja Mattermostia. 

Käytätkö jotakin täällä mainituista Slack-vaihtoehdoista vai luuletko, että Slack on todellinen juttu? Unohdimmeko kilpailijan? Kerro meille kommenteissa ja kiitos lukemisesta. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me