Parhaat Kanban-projektinhallintatyökalut vuodelle 2020

Kanban-levyt ovat yksinkertainen tapa seurata työtä sen liikkuessa projektien läpi. On olemassa monia projektinhallintatyökaluja, jotka käyttävät järjestelmää, joten olemme koonneet tämän oppaan parhaisiin kanban-projektinhallintatyökaluihin auttaaksesi sinua valitsemaan sellaisen..


Näytämme sinulle, mikä kanbantaulu on ja mitä voit tehdä yhdellä. Sitten tarkastellaan joitain parhaista työkaluista, jotka sisältävät ne. Kanban-levyt ovat loistava tapa löytää tapa projektihallinnan ohjelmistoihin. Kun tutustut heihin, voit alkaa tarkastella muita näkymiä ja ominaisuuksia.

Mikä on Kanban-hallitus?

Kanban sai alkunsa japanilaisista tehtaista, joissa sitä käytettiin tehostamaan tuotantoa. Myöhemmin Microsoft mukautti tekniikan ohjelmistokehitykseen. Se on hyödyllinen ketterille joukkueille, jotka haluavat visualisoida työnkulunsa.

Kanban-levyt on tehty sarakkeista, jotka sisältävät esineitä. Siirtämällä kohteita sarakkeesta sarakkeeseen muuttaa niiden tilaa. Asiat virtaavat vasemmalta oikealle, joten voit nähdä kuinka kaukana kaikki on ja kuinka paljon tapahtuu kussakin vaiheessa.

Yksinkertaisin asennus on kolmen sarakkeen lähestymistapa: ”tehtävä”, “tekeminen” ja “tehty”. Se on itsestään selvä, mutta voit mennä paljon pidemmälle, sarakkeilla, jotka edustavat tuotantoprosessisi kaikkia vaiheita tai ryhmiä tai henkilöitä. Se on sinusta kiinni.

Jos olet uusi tekniikka, lue ohjeet siitä, kuinka kanban-levy-artikkelia voidaan käyttää pääsyäsi aloittamiseen. Tule sitten takaisin katsomaan täällä olevia työkaluja.

Mitä voit tehdä Kanban-työkalulla?

Kanban-levyt ovat hyödyllinen tapa pitää projektiin liittyvät tehtävät yhdessä paikassa. Niitä voidaan käyttää tietyissä projekteissa, kuten toimiston yleisiä tehtäväluetteloita tai seurata säännöllisiä työnkulkuja. Ne toimivat myös hyvin henkilökohtaisina tehtäväluetteloina.

Voit käyttää kohteita projektin tehtävänä, mutta voit nimetä kortit ja sarakkeet haluamallasi tavalla. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää niitä istuinasuunnitelmiin, ravintolavalikoihin, rekisteröintijärjestelmiin ja moniin muihin asioihin.

Jos et ole aiemmin käyttänyt niitä, ne on helppo asentaa, ja voit todennäköisesti ajatella omia ideoitasi siitä, kuinka niitä voidaan käyttää projekteissa.

Monet työkaluista, joita tarkastelemme, sisältävät malleja ja esimerkkejä. Trello on hyvä esimerkki siitä ja suosikkityökalumme työskentelemään kanbanin kanssa, kuten myöhemmin näemme..

Kanban-levy ja kanban-järjestelmä eivät välttämättä ole sama asia. Vaikka kanban eroaa menetelmästä, kuten Scrum, voit myös perustaa taulun seuraamaan tehtäviä myös siellä.

Paras Kanban-projektinhallintatyökalut 2020

 1. Trello
 2. asana
 3. monday.com
 4. Wrike
 5. ClickUp

Kanban-työkalut ovat nopeita ja yksinkertaisia, joten haluamme nähdä ohjelmia, jotka ovat herkkä ja helppo käyttää. Kohteiden ja sarakkeiden helppo säätäminen on myös plus.

Useimmat työkalut tarjoavat muita tauluja ja ominaisuuksia, joten on tärkeää, kuinka hyvin kanban-levy toimii niiden kanssa. Joissakin tapauksissa, kuten Wrike, yksinkertainen kanban-levy toimii hyvin esteettömänä kasvona monimutkaiselle työkalulle.

Hinta on iso tekijä, vapaa on paras. Kanban-työkalut ovat yksinkertaisia, joten projektinhallintaohjelmisto, jolla on ilmaisia ​​ja maksettuja vaihtoehtoja, sisältää usein ilmaisen kanbanin. Tämä tekee siitä loistavan tavan kokeilla erilaisia ​​työkaluja nähdäksesi, pitäisitkö niistä ennen kuin päätetään maksaa heidän muista ominaisuuksistaan.

Niistä viidestä työkalusta, joita tarkastelemme täällä, neljä antaa sinulle käyttää kanbania ilmaiseksi. Sitä ei kuitenkaan ole, monday.com, on suosikki yleisin projektihallintajärjestelmämme.

Erityisesti kanbanin kanssa työskentelemisen paras valinta on kuitenkin Trello, joka on yksinkertainen, ilmainen ja keskittyy kanban-lähestymistapaan.

Trello

Jos haluat aloittaa kanbanin käytön, Trello on loistava paikka tehdä se. Sen kanban-levy on alustan pääpaino. Vaikka se on perustana, se on erinomainen esimerkki järjestelmästä. Olemme käsitellyt sen Trello-arvosteluissa, ja Trello-aloittelijaoppaamme kertoo kaiken, mitä sinun on tiedettävä, jos tarkastelet työkalua ensimmäistä kertaa. Se on yksi helpoimmista työkaluista aloittelijoille.

Trellon inspiraatiosivu sisältää monia tauluja, jotka sen käyttäjät ovat jakaneet. Selaa niitä, jos tarvitset idean siitä, mitä voidaan tehdä kanban-levyllä. Niitä voidaan käyttää myös muiden työkalujen kuin Trello kanssa, jos haluat.

Trello-korttisi voidaan luokitella ja määrittää joukkueen jäsenille. Voit lisätä enintään 250 Mt liitetiedostoja. Jos se on liian pieni, katso paras artikkeli suurten tiedostojen pilvitallennuksesta.

Trello on tunnettu yksinkertaisuudestaan, mutta sen lisävoimajärjestelmän avulla voit laajentaa sitä, joten jos haluat tasoittaa työnkulkujasi, kun olet saanut perusasiat paikoilleen, se antaa sinun tehdä sen. ”Power-ups” antaa sinun lisätä monia ominaisuuksia, jotka sisältyvät oletusarvoisesti muihin alustoihin.

Trello julkiset hallitukset

Sen lisäksi, että Trello on hyödyllinen projektinhallinnassa, se mahdollistaa myös hallitusten julkistamisen. Voit olla luova ja käyttää sitä jakamaan ravintolavalikoita tai tapahtumien istuinasuunnitelmia. Sen räätälöityjen taustatietojen avulla voit räätälöidä ulkoasun yritykseesi, mikä on loistava tapa jakaa tietoa maailman kanssa.

Trello häät

Trello on myös erinomainen valinta, jos etsit ilmaista työkalua. Sen vapaa suunnitelma toimii hyvin, eikä se häiritse sinua päivittämistä koko ajan, mutta Trellolla on mukavia lisäominaisuuksia, jos valitset niin.

Trello-tarroja

Sillä on laaja valikoima räätälöityjä taustoja, tarroja ja hymiöitä, mutta voit ladata omat maksettuihin suunnitelmiin, jotta levyt tuntevat olonsa kotoisaksi. Et voi mennä pieleen Trellon kanssa. Se on helpoin työkalu aloittamiseen täällä ja tarjoaa runsaasti lisäominaisuuksia “power-up” -järjestelmänsä kautta.

asana

Asana on toinen käyttäjäystävällinen työkalu. Siinä on paljon hauskoja ominaisuuksia, kuten juhlia, jotka palkitsevat sinut värikkäillä animaatioilla tehtävien merkitsemisestä loppuun. Lue lisää siitä Asana-arvosteluamme. Jos tarvitset apua aloittamiseen, myös Asanan aloittelija -oppaamme auttaa sinua.

asana-juhla

Sen käyttöliittymä on houkutteleva, helppo käyttää ja reagoiva. Se tekee siitä loistavan valinnan jokaiselle projektihallintaohjelmiston uudelle käyttäjälle. Työskentely on nautinnollista, mikä on iso plussi, jos joudut saamaan skeptiset ryhmän jäsenet innostumaan sen käytöstä..

Kanban-kartongin lisäksi Asana sisältää kalenterin ja aikajanan, jonka avulla voit hallita riippuvuuksia. Voit jakaa tehtävät osatehtäviin, jättää kommentteja ja liittää tiedostoja niihin. Jos sinun on ylitettävä Asanan 100 Mt: n tiedostoraja-arvo, tutustu parhaaseen pilvitallennustilaamme.

Asana integroituu hyvin muihin alustoihin, kuten Zapier, jonka avulla voit jakaa tietoja useiden sovellusten kanssa.

Asanan kustannukset

Asanan ilmaisen tason avulla voit luoda niin monta taulua kuin haluat ja mukauttaa sarakkeitasi. Voit myös jakaa tehtävät osatehtäviin. Jos kirjaudut maksulliseen suunnitelmaan, joka alkaa 9,99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, voit käyttää ominaisuuksia, kuten sen aikajanaa ja riippuvuushallintaa.

Kalliimmissa suunnitelmissa on enemmän ominaisuuksia, kuten parempi tietoturva ja ensisijainen asiakastuki. Se on yleisen tietosuoja-asetuksen ja EU: n Yhdysvaltojen mukainen. Privacy Shield -kehys.

Voit nähdä, kuinka sitä verrataan muihin työkaluihin Trello vs. Asana ja Asana vs. Basecamp -sivustolla. Asana on toinen erinomainen valinta uusille tulokkaille, mutta se on parempi kuin Trello käyttäjille, jotka haluavat käyttää enemmän kuin kanban-levyä. Erityisesti se sopii joukkueille, jotka asettavat etusijalle työpaikan tekemisen hauskasta paikasta.

monday.com

Olemme suuria monday.com-faneja täällä Cloudwards.net-sivustossa. Se tuli esiin parhaassa projektinhallintaohjelmissa roundup-ohjelmassa. Voit lukea lisää siitä, mistä me pidämme siitä monday.com-arvosteluissamme.

Intuitiivinen ja hyvin suunniteltu monday.com antaa sinun mukauttaa kohteidensa tallentamia tietoja. Ne voivat olla tavallisia perustietoja, mutta niihin voi kuulua myös äänestysjärjestelmiä, kaavoja tai värivalintaa.

Paras-kanban-maanantai

monday.com antaa sinun luoda useita kanban-näkymiä päätaulukon tietojen perusteella. Voit lajitella tiedot automaattisesti valitsemalla yhden käytettävistä sarakkeista. Sen kanban-näkymä ei ole pääpaino, mutta se on osa tapaa, jolla se näyttää tietoja sinulle.

Tämä tarkoittaa, että se sopii ihmisille, jotka haluavat integroida kanbanin työnkulkuihin, mutta se ei ole yhtä sopiva niille, jotka haluavat työskennellä kokonaan kanban-levyllä. Johtajat voivat sen avulla luoda helposti tauluja muiden ihmisten kanssa työskentelemistä varten.

Kanbanan lisäksi monday.com tarjoaa kaikenlaisia ​​näkymiä ja kaavioita, joiden avulla voit tarkastella tietojasi eri tavoin. Ne sisältävät sen aikajanan, kalenterin, kartan ja toimintalokin.

Lue monday.com-aloittelijan oppaasta vinkkejä siitä, mitä voit tehdä sillä.

monday.com Kustannukset

Sillä ei ole ilmaista tasoa, mutta halvin suunnitelma sallii viiden käyttäjän 25 dollaria kuukaudessa, joten se ei ole liian kallis pienille joukkueille. Siellä on ilmainen kokeilu, joten sinun ei tarvitse maksaa kokeilla sitä.

Sen lisäksi, että näyttää hyvältä ja toimii hyvin, sillä on huippulaatuinen suojaus: TLS v1.2 -salaus käytetään siirtotiedoissa ja AES 256-bittinen tallennettuihin tietoihin. Lue salausartikkelin kuvaus, niin saat lisätietoja niistä.

monday.com menestyy hyvin vertailuartikkeleissamme. Lue monday.com vs. Jira tai monday.com vs. Asana vertailumme, kuinka se muotoutuu muihin alustoihin nähden.

monday.com tarjoaa hyvän tasapainon käytettävyyden ja syvyyden välillä. Sen erinomainen käyttöliittymä tekee käytöstä helppoa ja antaa sinun selvittää sen edistyneemmät ominaisuudet joutumatta ongelmiin. Suosittelemme sitä.

Wrike

Wrike on projektijohtamisen kentän voimala, joka pakkaa monipuolisesti ominaisuuksia. Huolimatta raskaansarjasta, sillä on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit käyttää sitä kanban-levynä, mutta joudut maksamaan kaiken tarjoamansa hyödyntämiseksi.

Paras-kanban-wrike

Sitä voi olla hankalampaa käyttää kuin joitain kilpailijoitaan, mutta kanban-näkymä on suoraviivainen ja voidaan selvittää muutamassa minuutissa. Tehtävien siirtäminen sarakkeesta toiseen on nopeaa ja helppoa, samoin kuin tehtävien napsauttaminen ja säätäminen.

Wrike’s kanban -taulu käyttää kiinteää viiden sarakkeen lähestymistapaa, ja perinteistä kolmen sarakkeen kokoonpanoa täydentävät pito- ja peruutettu sarakkeet, jotta voit taistella asioissa tarpeen mukaan.

Wrike-riippuvuudet

Wrike sisältää riippuvuudet ja ne on integroitu kanban-levyyn. Jos muutat tehtävän päivämääriä, saat mahdollisuuden säätää automaattisesti muita tehtäviä, joilla on siihen liittyviä tehtäviä. Tämän vuoksi Wrike sopii monimutkaisiin hankkeisiin, joissa tapahtuu paljon.

Tehtävät voivat sisältää kuvauksen ja voit liittää tiedostoja niihin. Voit määrittää heidät useille ihmisille ja seurata heidän tilaa. Wrike antaa sinun suodattaa tehtäviä eri tavoin, kuten käyttäjän tai eräpäivän mukaan. Se on hyödyllinen suurissa projekteissa, joissa monet tehtävät on osoitettu useille ihmisille.

Wrikessa on myös korkealaatuisia suojausominaisuuksia, mukaan lukien kaksifaktorinen todennus ja muokattavat käyttöoikeudet. Jos haluat parantaa omaa tietoturvaasi, lue paras VPN-opas.

Haittapuoli on, että Wrike’n kanban-levy ei ole niin joustava. Et voi säätää sarakkeiden nimiä helposti kuten esimerkiksi Trellon kanssa. Mitä se tekee, se menee hyvin.

Wrike on hienostunut työkalu. Sen kanban-hallitus tekee hyvää työtä tehdäkseen sen käytettäväksi, eikä ole mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi käyttää sitä yksinomaan projektien hallintaan. Jotta saat kuitenkin parhaan hyödyn Wrikesta, sinun tulisi kuitenkin katsoa myös muita sen näkymiä.

Siinä on Windows-, macOS-, Android- ja iOS-sovelluksia, joten sitä voidaan käyttää useimmissa laitteissa.

Wrike on monipuolinen alusta, joka sopii suurten projektien johtajille. Sen yksinkertainen kanban-levy on hieno tapa päästä alkuun. Lue lisää siitä Wrike-arvosteluamme. Monday.com vs. Wrike -artikkeli antaa sinulle myös kuvan siitä, miten se muotoutuu kilpailijoihinsa nähden.

ClickUp

ClickUp on toinen ilmaisen tarjouksen tarjoava työkalu, joka sisältää peruskanban-levyn. Sen ilmaisella versiolla on 100 Mt: n liiteraja, mutta se katoaa maksettavista suunnitelmista, mikä antaa sinun käyttää myös sen edistyneempiä ominaisuuksia, kuten Gantt-kaavioita. Lue #link-linkkimme, kunnes käytät Gantt-taulukko-opasta oppiaksesi lisää niistä.

clickup-board-valikko

Vaikka siinä on oletuksena vain kaksi saraketta, voit lisätä oman, joten voit määrittää sen tarvittaessa. Projektilla voi olla useita tauluja. Yllä olevassa esimerkissä olemme asettaneet sen hallitsemaan tilauksia ravintolassa, kylmä- ja lämpimien levyjen laudoilla.

clickup-board-valikko

Voit mukauttaa järjestelmän työskentelemään useiden joukkueiden kanssa tai hallitsemaan taulukoita yksittäisille ryhmän jäsenille. Se on monipuolinen ja tehokas.

ClickUpilla on terävä ja reagoiva käyttöliittymä, jonka kanssa on helppo työskennellä. Sen luettavissa oleva käyttöliittymä on täynnä vaihtoehtoja ja sen kanssa kannattaa pelata, jotta näet, mitä voit tehdä sillä.

ClickUp sisältää myös riippuvuushallinnan, joten jos asiat muuttuvat monimutkaisiksi, voit havaita aikataulutusristiriidat ennen niiden aiheuttamista. Ajanhallinta- ja lokityökalujen avulla voit seurata kuinka paljon tehtäviä maksaa suorittaminen, mikä on erinomainen ominaisuus esimiehille.

ClickUp Estimates

Sen avulla voit myös tehdä arvioita, joita voit verrata myöhemmin kirjautuvaan aikaan. Tämän avulla voit parantaa suunnittelusi seuraavan kerran perustaessasi projektin. Jos tarvitset apua projektisi rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä, myös oppaamme parhaaseen kirjanpito-ohjelmistoon on hyödyllinen.

ClickUp: lla on monia suojausominaisuuksia, jotka auttavat pitämään tietosi turvassa. Lue online-tietoturvaoppaamme saadaksesi lisätietoja suojautumisesta.

MacOS-, Windows-, Android-, iOS- ja Amazon Fire TV -sovellusten lisäksi siinä on Google Chrome -laajennus, joka tekee siitä yhden laiteystävällisimmistä työkaluista. Lisätietoja siitä lukemalla ClickUp-arvostelu.

ClickUpin aikarekisteröinti- ja arviointitoiminnot tekevät siitä loistavan valinnan esimiehille, jotka haluavat seurata tarkasti kustannuksia. Sen helppokäyttöisyys ja monipuolisuus tekevät siitä vahvan valinnan myös kaikille muille.

Kunniamaininnat

On paljon muita hyviä työkaluja, jotka sisältävät kanban-näkymän, joka ei edes tehnyt viidestä parhaamme.

leankit-kanban

LeanKitin värikäs kanbantaulu näyttää useita joukkueita kerralla, vierekkäin pystysuunnassa näytön poikki. Se ei ole kaunein lähestymistapa ja näyttää tungosta, mutta kun tottut siihen, huomaat, että se antaa sinulle paljon tietoa käytettävissä pakottamatta sinua napsauttamaan ympäriinsä. Katso lisää LeanKit-arvosteluista.

Smartsheet-kortti

Smartsheet-kortin näkymä on kanban-levy. Sen avulla voit lisätä alitehtäviä helposti. Smartsheet sisältää myös Gantt-näkymän, jonka avulla näet, kuinka tehtävät sopivat yhteen. Se on tyylikäs tuote, mutta tehokas tuote, josta voit lukea Smartsheet-arvosteluamme.

JIRA-kanban

Jira sisältää kanban-näkymän muokattavilla sarakkeilla ja on erityisen hyödyllinen ohjelmistokehittäjille ketterien metodologioiden avulla. Se on täynnä kehittäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten Scrum-näkymä. Lue siitä Jira-arvosteluamme.

Lopulliset ajatukset

Kuten olemme nähneet, kanban-hallitusohjelmistojen suhteen olet hemmoteltu valinnasta. Ne käyttävät monia lähestymistapoja ja vaihtelevat yksinkertaisesta edistyneeseen.

Suosikkimme on Trello. Se on ilmainen, keskittynyt kanbanlautaan ja niin yksinkertainen, että et voi mennä pieleen. Sillä on myös yllättävän paljon laajennusmahdollisuuksia. monday.com ansaitsee maininnan myös kaiken kaikkialla olevana suosikkityökaluna, mutta se ei ole ilmainen tai niin kanban-keskittynyt kuin Trello.

Hauskanpitoa varten tarkista Asana. ClickUp on hieno hallintaan asioiden taloudellista puolta, ja Wrike on monipuolinen laatutyökalu, jolla on paljon syvyyttä.

Kaikki täällä olevat työkalut ovat ilmaisia ​​tai niissä on ilmainen kokeilu, joten mikään ei estä sinua testaamaan niitä. Jos olet kokeillut jotakin täällä olevista työkaluista tai sinulla on muita suosituksia, ota meihin yhteyttä kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map