Parhaat Asanan vaihtoehdot vuodelle 2020: Löydä juhlia muualta

Asana on yksi ystävällisimmistä projektinhallintatyökaluista. Söpöjen juhlallisuuksien ja houkuttelevan suunnittelun avulla se menee organisaation nautinnollisuudesta useimpien työkalujen lisäksi. Siitä voi olla paljon, mutta myös sen kilpailijoilla on paljon tarjottavaa. Tässä artikkelissa katsotaan, mitä parhaat Asanan vaihtoehdot tuovat pöytään.

Jos et tunne Asanaa, tutustu Asanan arvosteluun. Jos pidät siitä, Asanan aloittelija-oppaamme voi auttaa sinua aloittamaan sen käytön.

Vuoden 2020 parhaat Asanan vaihtoehdot

Mitä Asana tekee sinulle

Asana tekee hienoa työtä tekemällä työstä vähemmän työtä. Siinä on hyvä valikoima näkymiä, joiden avulla voit järjestää tehtäviä eri tavoin. Sen avulla voit koordinoida ryhmän jäsenten kanssa ja jakaa tiedostoja. Jos haluat kiertää sen 100 Mt liiterajan, tutustu kuitenkin pilvitallennusartikkeleihimme.

asana-hanke-malleja

Pidämme Asanasta, mutta siellä on monia projektinhallintavälineitä, joilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

Monet Asanan ominaisuuksista ovat saatavana vain sen maksullisissa suunnitelmissa, joten kannattaa mieluummin työkalua, joka antaa sinulle enemmän ilmaiseksi. Kaikilla täällä käsitellyillä työkaluilla ei ole ilmaisia ​​suunnitelmia, mutta kaikilla on ilmaiset kokeiluversiot, joten voit tutkia niitä turhaan.

Jos Asanan kevytmielinen lähestymistapa ei ole sinua varten, katso jotain enemmän liiketoimintaan keskittyvää, kuten monday.com, Wrike tai Aha. Jos haluat jotain yksinkertaisempaa, Trello ja Todoist ovat hyviä vaihtoehtoja. Aloitetaan kuitenkin kaiken kaikkialta parhaiten.

Paras Asanan vaihtoehto: monday.com

monday.com on suosikki projektinhallintatyökalumme, joka on ylpeänä parhaan projektihallintaohjelmistomme kärjessä. Jos haluat verrata sitä suoraan Asanaan, lue monday.com vs. Asana vertailu.

monday.com-sivustolla on erinomainen käyttöliittymä, joka, kuten Asanan, on hyvin suunniteltu ja helposti saavutettavissa. Siitä huolimatta se menee käytettävyyttä pidemmälle kuin Asana. Vaikka Asana käyttää animaatiota hauskanpitoon, monday.com auttaa sitä ohjaamaan sinua säätimiensä ympärillä, joista monet muuttuvat osoittamaan, mitä tapahtuu, kun napsautat niitä.

ma-aluksella

Se antaa sinulle myös korkean hallinnan tehtävistäsi. Voit lisätä ja säätää kunkin sisältämiä kenttiä. Se on joustava järjestelmä, joka vaatii hillitsemistä, jotta sitä voidaan käyttää hyvin, mutta antaa sinun asettaa asiat juuri haluamaasi tapaan.

Onneksi monday.com sisältää monia malleja, jotka auttavat sinua. Se tekee hyvää työtä osoittamalla sinulle myös sen, mitä kukin tekee, mikä vie arvailun pois valinnasta.

Kaksikerroisen todennuksen lisäksi siinä on useita suojausasetuksia, joiden avulla voit asettaa tasapainon turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden välillä. Se käyttää vahvaa 256-bittistä salausta suojaamaan sinua tietoverkoilta.

monday.com Kustannukset

Sillä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta sen 25 dollarin kuukaudessa alkava hinta sisältää viisi käyttäjää, mikä on erinomainen arvo. Voit kokeilla sitä ilmaiseksi 14 päivän ajan antamatta luottokorttitietoja, joita suosittelemme.

Se tukee hyvin myös yhteydenottolomaketta, suurta tietokantaa ja webinaareja, joiden avulla voit oppia alustaa. Sen neljän minuutin vastaus kysymykseen oli yksi nopeimmista kokemuksista.

Monday.com tarjoaa selaimen version lisäksi työpöytäsovelluksia Windowsille ja macOS: lle sekä mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle. Lisätietoja saadaksesi aloittamalla monday.com-aloittelijan oppaalla ja monday.com-arvosteluilla.

Trello

Jos haluat pitää asiat yksinkertaisina, Trello tekee hienoa työtä antaa sinun suunnitella asioita yhdellä, suoraviivaisella näkymällä. Se perustuu kanban-levyn ympärille. Jos et ole perehtynyt siihen, lue ohjeet kanban-levyn oppaan käytöstä.

Trello-board

Luo tehtäviä, jotka on lajiteltu nimettyihin sarakkeisiin. Siirtää tehtäviä vasemmalta oikealle, kun työ tehdään. Se on nopea, mutta tehokas. Olemme verranneet sitä suoraan Asanaan aiemmin Trello vs. Asana -artikkelissa.

Vaikka se onkin yksinkertainen, siinä on erinomaiset ”lisäosat”, joiden avulla saat sen toiminnallisuuden tason jopa edistyneempien työkalujen tasoon. Erityisen huomionarvoista on “Butler” -käyttö, jonka avulla voit automatisoida yleiset tehtävät ja määrittää ne yhdelle painikkeelle.

Trello integroituu myös useisiin alustoihin, mukaan lukien muut projektinhallintaympäristöt, kuten Asana ja Jira, joista voit lukea Jira-arvosteluistamme ja verrata Asanaan Asana vs. Jira -artikkelissa.

Tehtävien järjestämisen lisäksi voit käyttää Trelloa julkisten taulujen luomiseen, joka näyttää mitä tahansa ravintolavalikoista tapahtumapaikkoihin.

Vaikka Trello onkin yksinkertainen, sillä on erinomainen tuki, ja siinä on runsaasti oppaita, tietokanta, aktiivinen yhteisö ja suora tuki tarvittaessa..

Myös Trellolla on vahva turvallisuus, joka sisältää kaksifaktorisen todennuksen ja verkkotunnuksille rajoitetut kutsut. Se myös salaa tiedot siirrettäessä ja levossa. Lue lisätietoja salauskuvauksesta.

Trello Kustannukset

Trellolla on erinomainen ilmainen suunnitelma, joka esiintyi parhaiden ilmaisten projektinhallintaohjelmistojen luettelossa. Sen maksetut suunnitelmat alkavat 3,75 dollarilta kuukaudessa henkilöille tai 9,99 dollaria kuukaudessa jokaiselle joukkueen jäsenelle, joten se ei ole liian kallis. Maksetut suunnitelmat antavat sinulle useita virrankäyttöä, ylimääräisiä mukautusominaisuuksia ja nostavat “raskaamman” virrankäytön käyttörajoituksia.

Voit käyttää Trelloa Windowsissa, macOS: issa, Androidissa ja iOS: ssä sekä selaimessa. Voit lukea lisää siitä Trello-arvosteluistamme ja saada vinkkejä Trello-aloittelijan oppaasta.

Wrike

Jos joukkueellasi on hauskaa Asanan kanssa ja haluat heidän heittäytyvän alas, Wrike on loistava valinta. Sillä on ammattimainen tunnelma siihen ja se on yksi laadukkaimmista projektinhallintatyökaluista. Sijoitimme sen pienyritysten parhaiden projektijohtamisen työkalujen listan kärkeen.

Asanan tavoin siinä on riippuvuushallintaa, jonka avulla pystyt reagoimaan viiveisiin ja pullonkauloihin. Toisin kuin Asana, siinä ei ole animoituja lentäviä eläimiä häiritsemään sinua. Jos haluat joukkueesi keskittyvän liiketoimintaan, Wrike auttaa sinua.

wrike-riippuvuudet

Sillä on useita näkymiä, kuten luettelo- ja hallitusnäkymä. Siinä on myös kalenteri ja Gantt-kaavio. Gantt-kaavioartikkelin käyttötapa kertoo niistä enemmän.

Wrikellä on oppimiskäyrä, mutta sen tuki on erinomainen, sillä sen kolmen minuutin vastaus kysymykseemme on nopein kokemamme kokemus, yhdessä Basecampin kanssa, josta voit lukea Basecamp-arvosteluamme.

Wrike sisältää paljon malleja, jotta pääset alkuun, joten voit aloittaa asennuksen heti. Ne kattavat myös erilaisia ​​asioita, kuten tapahtumien hallinnan ja tuotelanseerauksen.

Wrike sisältää paljon integrointeja muihin työkaluihin, kuten Slackiin, Microsoft Outlookiin ja Adobe Creative Cloudiin.

Wrike-turvallisuus

Wrikessa on joitain parhaista turvaominaisuuksista. Kaksikerroisen todennuksen lisäksi yrityskäyttäjät voivat asettaa omat verkkoonpääsykäytännöt ja salasanojen hallinta. Jos sinulla on ongelmia salasanojen kanssa, lue paras salasananhallintaoppaamme.

Wrike on ilmainen suunnitelma, ja maksetut suunnitelmat alkavat 9,80 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Selaimen lisäksi se on saatavana myös Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle.

Jos haluat vertailla työkaluja suoraan, tutustu Wrike vs Asana -artikkeliimme, lue sitten Wrike-arvostelu meidän lisätietoja alustalta.

Todoist

Jos et tarvitse kaikkia projektinhallintatyökalun kelloja ja pilliä, käänny sen sijaan tehtävien hallintaan. Siellä on paljon sovelluksia, jotka auttavat sinua järjestäytymään minimissään. Todoist on yksi suosikeistamme. 

Todoist-tervetuloa

Se on suosittu ja ylpeilee siitä, että sen käyttäjät ovat valinneet yli miljardin tehtävän. Se on yksi tehtävänhallintamaailman raskaista painoista ja on erinomainen sen keskeisillä ominaisuuksilla.

Voit luoda tehtäviä, antaa heille eräpäivät, antaa ne ihmisille ja merkitä ne loppuun valmistuessasi. Se on yksinkertainen ja tehokas. Se sisältää enemmän lisäominaisuuksia, mutta sinun ei tarvitse muuta kuin perustiedot, jotta se toimii.

Voit myös liittää tiedostoja tehtäviin, mutta jos haluat jakaa tiedostoja verkossa, voi olla parempi käyttää erillistä ratkaisua, kuten sellaista, joka löytyy parhaasta pilvitallennusartikkelimme.

Todoist on nopea, reagoiva sovellus, joka tarjoaa runsaasti apua ja tukea, mukaan lukien aloitusprojekti, jonka avulla voit tutustua siihen. Se integroituu palveluihin, kuten Zapier ja Google Calendar, ja siinä on valikoima värimaailmia.

Todoist-tuki

Todoistilla on nopea tukitiimi, joka vastasi kysymykseemme vajaan tunnin sisällä. Siellä on myös käyttöohje ja UKK, jotka auttavat sinua jumiutuessa. On myös malleja, jotka auttavat sinua aloittamisessa.

Todoistilla on hyvä, käyttökelpoinen ilmainen suunnitelma. Sen premium-versio maksaa 29 dollaria vuodessa. Voit kokeilla maksettuja ominaisuuksia kahden viikon ilmaisella kokeiluversiolla, mutta sinun on annettava luottokorttitietosi.

Useimmista alustoista, mukaan lukien Windows, macOS, Android, iOS ja Linux, on versioita, samoin kuin puettavat versiot, selaimen laajennukset ja sähköpostin laajennukset. Tutustu tarkemmin Todoist-arvosteluamme.

aha!

Aha on laadukas projektinhallintatyökalu, mutta koska se on yksi kalliimmista alustoista, se ei ole tarkoitettu niille, joilla on tiukka budjetti. Sen verkkosivustolla on paljon liike- ja markkinointipuhetta, ja se vetoaa niihin, jotka ottavat työnsä vakavasti.

AHA-strategia

Siinä on ammattimainen, hienostunut ilme, joka on ristiriidassa Asanan ystävällisen tyylin kanssa. Se on täynnä ominaisuuksia ja on hieno tapa seurata tehtäviä, kun ne siirtyvät loppuun. Järjestelmän kohteita kutsutaan hämmentävästi nimellä “ominaisuudet”, mutta voit muuttaa sen. Aha on muokattavissa.

Voit lisätä kaikenlaisia ​​tietoja esineisiin ja luoda painikkeita, jotka käsittelevät tilavaihteita automaattisesti. Jos esimerkiksi siirrät aina jotain tuotannosta lavastukseen, voit luoda painikkeen tehdäksesi sen. 

Kanban-levyyn verrattuna se tarkoittaa, että standarditoiminnot on määritetty sinulle jokaiselle tuotteelle ja työnkulun yksityiskohdat on sisällytetty järjestelmään.

Voit virittää sen käyttöliittymän näyttää niin paljon tai vähän kuin haluat ja nimetä asiat uudelleen vastaamaan työnkulkuasi. On kuitenkin syytä tarkastella tarkkaan sen asetuksia, koska jotkut sen ominaisuuksista, kuten muiden käyttäjien kutsuminen, löytyvät sieltä.

Aktiviteettilokin lisäksi voit käyttää sen kapasiteettisuunnittelua ja ajan seurantaominaisuuksia seurataksesi tarkkaan projektisi yksityiskohtia.

Ahaa! turvallisuus

Sillä on pelottava valikoima suojausominaisuuksia, joihin sisältyy vahva salaus, kattavat sertifikaatit ja IP-pääsyn hallinta niille, jotka ovat sen yrityssuunnitelmassa. Se ottaa verkkoturvallisuutta vakavasti.

Kaikki nämä ominaisuudet tarkoittavat, että sen selvittäminen voi olla aluksi hankalaa, mutta verkkosivustolla on paljon tietoa ja käytännön tukea on saatavana. Siellä on tietokanta, video-ohjeartikkeleita ja yhteisö, jossa voit kysyä kysymyksiä. Sen tukitiimi palasi meille vain 25 minuutissa, kun kysyimme kysymyksen.

Se ei ole kuitenkaan halvin alusta, sillä sen Premium-suunnitelma maksaa 59 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Saatat kuitenkin saada paremman kaupan, jos puhut sen myyntitiimin kanssa. Käytettävissä on myös pitkä, ilmainen 30 päivän kokeiluversio, eikä sinun tarvitse kirjautua sisään luottokortilla. 

Ahalla on markkinointi- ja tuotekehitysversio, mutta voit selata näiden kahden välillä ja heillä on yhteisiä ominaisuuksia, joten et menetä mitään, jos valitset jommankumman.

Jos etsit jotain parantamaan yritystäsi, etkä ajattele kuluttaa, tutustu Aha-arvosteluun.

Muut vaihtoehdot

On olemassa muutamia muita tarkastelemisen arvoisia työkaluja, jotka eivät ole yhtä tarkasti kuin juuri näkemät. Mennään heidän läpi.

Mavenlink

Mavenlink on liiketoimintaan keskittyvä projektijohtamisen työkalu. Sillä on paljon taloudellisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua huolehtimaan tuloksestasi.

mavenlink-turvallisuus-asetukset

Sillä on useita näkemyksiä. Siellä on aktiviteettinäkymä, aikaseuranta, Gantt-kaavio ja ajan ja kulujen näkymä. Jos haluat seurata kuinka kauan tietyt tehtävät vievät ja selvittää, mitä ne maksavat sinulle, Mavenlink on työkalu sinulle.

Viiden käyttäjän hinta on 19,99 dollaria kuukaudessa. On 10 päivän kokeiluversio, jos haluat tarkistaa sen ilman luottokorttia.

Jos olet keskittynyt kassavirtojen hallintaan, Mavenlink voisi olla hyvä sovi. Lue lisää siitä Mavenlink-arvosteluamme.

LeanKit

LeanKit vie kanbanin seuraavalle tasolle ja sen levyt on jaettu useisiin osioihin, jotta eri joukkueet voivat työskennellä. Se on kallis ja näyttää vanhentuneelta, mutta pääsee yllättäen saamaan käyttöön, kun alat käyttää sitä.

leankit-kanban

Se on hieno johtajille, jotka haluavat hallita useita joukkueita. Jokainen voi keskittyä omaan työhönsä pysytellen tietoisena kokonaisuudesta. Jokaisella sen kortilla on oma mini-kanban -taulu, joka antaa sinulle osatehtäviä ja antaa ihmisille mahdollisuuden hajottaa niille osoitetut työt.

LeanKit alkaa hinnasta 19 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, ja sillä on 30 päivän kokeilu luottokortista. Se ei ole halpaa, mutta on hyvä hallita riittävän suuria joukkueita jakautumaan osiin. Lue lisätietoja LeanKit-arvosteluista.

Podio

Podio on vakavamman näköinen kuin Asana, mutta sillä on suoraviivainen rakenne, ilman alatehtäviä tai riippuvuuksia suunnitelmien sekoittamiseksi.

Podio-tehtävät

Sillä on selkeä käyttöliittymä ja se antaa sinulle ohjeita tarvittaessa. Saat tarkan hallinnan siitä, mistä kohteista koostuu, ja voit nimetä kentät uudelleen siten, että ne sisältävät tarvitsemasi tiedot. Sen laskentaominaisuuden avulla pystyt yhtenäistämään myös muihin kenttiin tallennetun datan.

Podio salaa tietosi käyttämällä AES 256-bittistä salausta. Jos haluat tietää enemmän tietojen pitämisestä yksityisenä, lue ohjeet tietosuojamme suojaamiseksi.

Podiossa on ilmainen suunnitelma, jonka avulla joukkueessasi voi olla jopa viisi henkilöä, ja sen maksetut suunnitelmat alkavat 9 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Tutustu tarkemmin Podio-arvosteluamme.

Lopulliset ajatukset

Tässä olevat työkalut tekevät asiat eri tavalla kuin Asana. Trello on yksinkertaisempi ja sen suoraviivainen kanban-lähestymistapa antaa sinun käsitellä tehtäviä nopeasti ja helposti. monday.com on edistyneempi, ja sillä on erilaisia ​​ominaisuuksia. Todoist pitää asiat niin perustiedot kuin mahdollista, mutta siinä on ekstrat, jos tarvitset niitä.

Ahalla on vielä enemmän ominaisuuksia, jos olet valmis maksamaan niistä, ja Wrike tuo ammattimaisemman tunteen kuin Asana.

Kuten olemme nähneet, Asana on hyödyllinen työkalu, mutta sen kilpailijoilla on myös paljon tarjottavaa. Toivottavasti löysit listasta jotain, joka kannattaa tutustua. 

Jos olet kokeillut jotakin täällä olevista työkaluista tai sinulla on parempia, joita voit ehdottaa, kerro siitä meille kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me