Paras videonmuokkausohjelmisto 2020: Adobe, Final Cut ja enemmän

Jokaisella, jolla on videokamera tai älypuhelin, on työkaluja elokuvien tekemiseen nykyään, ja ympärillä on runsaasti ohjelmistotyökaluja, jotka muuttavat leikkeistäsi jotain erityistä. Jos mietit, kumpi valita, sinulla on onnea, koska esittelemme oppaamme parhaille videon muokkausohjelmille.


Jos haluat päästä mukaan videon muokkaamiseen, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa, kun tehokkaat tietokoneet pystyvät ajamaan ammattimaista ohjelmistoa ja tarjoamaan sinulle monia samoja ominaisuuksia, joita Hollywood-toimittajat käyttävät..

On myös yksinkertaisempia työkaluja, jotka tekevät nopean elokuvan kokoamisen mahdollisimman helpoksi. Videon editointi on haastava tehtävä, mutta nyt saatavilla olevien ohjelmistojen avulla se on yllättävän käyttökelpoinen.

Tarkastelemme säännöllisesti videonmuokkausohjelmistoja täällä Cloudwards.net-sivustossa, ja tänään valitsemme suosikkejamme. Nämä ovat työkaluja, jotka erottuvat joukosta ja ovat eniten käyttämisen arvoisia.

Tarkastelemme täällä tavallisia työpöytäohjelmistoja, mutta jos haluat käyttää videonmuokkausohjelmaa verkossa, on olemassa useita vaihtoehtoja, kuten Clipchamp tai Movie Maker Online. Saatamme tutkia niitä lähemmin pian, mutta ne ovat yleensä rajallisia verrattuna tässä käsiteltyihin sovelluksiin.

Joillakin näistä työkaluista on saatavana myös älypuhelinversioita. Nämäkin ovat yleensä rajoitettuja, mutta jos olet iOS- tai Android-videon muokkausohjelman jälkeen, siellä on vaihtoehtoja. Esimerkiksi PowerDirectorilla on Android-versio.

Kaikista huomioiden suosituin valinta on Adobe Premiere Pro CC, josta keskustellaan seuraavaksi. Siellä on kuitenkin monia hyviä työkaluja, ja heillä kaikilla on jotain tarjottavaa. Useimmilla on jonkinlainen ilmainen kokeiluversio, joten valitse yksi vetoomus, lataa se ja kokeile sitä.

→ Luettelo parhaista videonmuokkausohjelmista

 1. Adobe Premiere Pro CC: paras videotoimittaja
 2. Apple Final Cut Pro X: paras videonmuokkausohjelma Macille
 3. HitFilm: paras videotoimittaja aloittelijoille
 4. DaVinci Resolve: paras videon muokkausohjelma värien korjaamiseksi
 5. Blender: paras videoeditori 3D-mallinnukseen
 6. MAGIX Movie Edit Pro: paras videon muokkausohjelma YouTubeen
 7. Lightworks: paras ilmainen videoeditori

1. Adobe Premiere Pro CC

Adobe Premiere Pro CC on suosikkivideoidemme toimittaja. Siinä on kaikki tarvitsemasi ammattimaiselle videon editoinnille ja se on ilo käyttää.

Sillä on hyvä valikoima visuaalisia tehosteita, ja se on erityisen hyvä värien luokittelussa. Sen Lumetri Colour -työkalut antavat sinulle valtavan hallinnan väreillä, ja on monia esiasetuksia, jotta asiat saat nopeasti haluamallasi tavalla.

adobe-ilta-oppaita

Saat kattavat äänityökalut, joiden avulla voit hallita äänitasoja, käyttää tehosteita ja varmistaa, että elokuvasi kuulostavat niin hyvältä kuin ne näyttävät.

Premiere Pro CC: stä puuttuu monia ominaisuuksia. Sen lisäksi, että se on erinomainen perusasioissa, se tarjoaa myös erilaisia ​​lisäominaisuuksia, kuten 360 videon editointia, multicamia ja liiketyökaluja.

Sitä on monimutkainen käyttää, mutta käyttöliittymä on erinomainen ja siinä on vahvat sovelluksen sisäiset oppaat, jotka ovat parhaita, joita olemme käyttäneet videon editointiluokassa.

Adobe Premiere Pro CC -hinnoittelu

Premiere Pro CC tulee osa Adoben Creative Cloud Suite -sovellusta ja on vain tilaus. Voit ostaa sen yhden sovelluksen muodossa 20,99 dollarilla kuukaudessa tai hankkia kaikki Adoben työkalut 52,99 dollarin kuukausimaksulla.. 

Jos haluat joukon ylimääräisiä varastossa valokuvia ja kuvia lisäksi, Adobe Stock maksaa 82,98 dollaria. Tarjolla on seitsemän päivän kokeiluversio, ja haluat alennuksia kouluttajille ja opiskelijoille.

Creative Cloud sisältää 100 Gt pilvitallennustilaa, ja voit keskustella Adoben kanssa siitä, kuinka tarvitset lisää tarvittaessa. Katso tästä paras videotallennuspilvivarastomme.

Ammattilaiset voivat hyödyntää Adobe Creative Cloudin tarjoamia monia työkaluja. Erityisen mielenkiintoista videonmuokkausohjelmille ovat After Effects, Adobe Media Converter ja Premiere Rush, joka on yksinkertainen vaihtoehtoinen toimittaja. Lue lisää Adobe Media Converter -sovelluksesta parhaimmasta videomuuntimen oppaasta.

Koska Premiere Pro on suosittu ammattilaisten keskuudessa, löydät kaikenlaisia ​​ohjeita YouTubesta ja verkosta. Sen lisäksi Adoben oma tuki on sekapussi, jonka verkkosivustolla on päivättyjä hakutuloksia. Emme saaneet paljoakaan takaisin sen chatista tai puhelintuesta. Kuten mainitsimme, ohjaus itse ohjelmistossa on kuitenkin erittäin hyvä.

Tuen lisäksi ainoa todellinen hankaluemme sen kanssa on jatkuva tilausmalli. Jos käytät sitä ammattimaisesti, sen ei kuitenkaan pitäisi olla suuri ongelma, ja arvo paranee, jos käytät työssäsi useita Adoben työkaluja. 

Voit myös hyötyä siitä, että sinulla on aina uusin versio saatavana, ja voit hyödyntää uusia ominaisuuksia heti, kun ne esitellään. Voit nähdä kuinka vaikuttuneita meistä siitä oli Adobe Premiere Pro CC -katsauksessa.

2. Apple Final Cut Pro X

Final Cut Pro X on korkealaatuinen videoeditori, joka on tarkoitettu ammattilaisille. Vaikka sen käyttö voi olla haastavaa, se on myös loistava valinta innostuneille amatööreille ja sosiaalisen median luojaille. 

lopullinen-cut-3dtext

Kuten Premiere Pro CC, myös Final Cut Pro X: llä on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka ylittävät sen, mitä keskimääräisessä toimittajassa saa. Se vie epätavallisen lähestymistavan sen “magneettisella aikajanalla”, joka toimii eri tavalla kuin muissa toimittajissa käytetyt tavalliset erilliset kappaleet.

Sillä on laaja valikoima vaikutuksia. Visuaaliset tehosteet sisältävät erilaisia ​​tyylejä ja suodattimia. Äänivaihtoehtoja on myös paljon, tavallisilla kaikuilla ja vääristymillä, kuten myös epätavallisilla, kuten vedenalainen suodatin tai radio- ja puhelintehosteet

Chroma-näppäin on helppo tehdä, sillä voit yhdistää leikkeet ja tuottaa erikoistehosteita. Siinä on taitava “löydä ihmisiä” -ominaisuus, jonka avulla voit metsästää ihmisille tarkoitettua materiaalia.

Final Cut Pro X: n renderointinopeus ja -muoto

Huolimatta siitä, että olet ammattilaisilla, et tarvitse viimeisintä laitteistoa Final Cut Pro X: n käyttämiseen. Huomasimme, että se sujui sujuvasti ikääntymistesteissämme, Mac Mini: ssä, kunnollisilla renderointinopeuksilla. Voit jatkaa editointia samalla kun tuot videota.

Se toimii monenlaisissa muodoissa, ja voit luoda tiedostoja levyille ja sosiaaliselle medialle. Jos sinulla on paljon mediaa työskennellä ja tarvitset enemmän tilaa, tutustu parhaaseen pilvisäilytysoppaaseemme.

Final Cut Pro X: n ja Adobe Premiere Pro CC: n välillä ei ole paljon eroa, mutta pidämme parempana Adoben toimittajan yleistä tunnetta. Saat myös koko Creative Cloud -sarjan mukana. Final Cut Pro X on silti erinomainen valinta, ja jos et ole ”ammattilainen”, sen käyttäminen saa sinut tuntemaan yhden.

Jos et ole kiinnostunut Adoben tilaamisesta, etuna on myös se, että voit ostaa sen suoraan. Final Cut Pro X maksaa 299,99 dollaria, ja sinulla on 30 päivän ilmainen kokeiluversio, jos haluat kokeilla sitä. Se ei ole halpaa, mutta jos sinulla on varaa kustannuksiin, se on erinomainen työkalu käytettävissänne. Lue lisää siitä Final Cut Pro X -katsauksessa.

3. HitFilm

HitFilm on erinomainen videoeditori, joka on loistava valinta kaikille, jotka haluavat aloittaa elokuvien tuotannon. Jos haluat olla seuraava YouTube-tähti, se on loistava tapa leikata hampaita ja oppia käsityksesi.

hitfilm-tehosteet

Sitä on kahta versiota. Ilmainen versio, HitFilm Express, on suosikki ilmainen videoeditorimme ja loistava tapa testata ohjelmistoa ennen kuin päätetään päivittää HitFilm Proksi 299 dollarilla. Ilmainen versio sisältää monia maksettuja päivityksiä, mutta “pro” -paketti on paljon parempi hinta-laatusuhde.

Perusleikkaus ja muokkaaminen on nopeaa ja helppoa. Liuku- ja liukutyökalut ovat helppokäyttöisiä, ja tehosteiden lisääminen elokuviin on helppoa. Voit lisätä liekki purskeita, salaman välähdyksiä ja sadepisarat. Näitä on paljon maksullisessa versiossa, mutta jopa ilmainen versio sisältää vaikuttavia vaihtoehtoja. 

Voit muuttaa elokuvien ääniä akustisilla asetuksilla, jotka antavat sinun matkia erilaisia ​​ympäristöjä. Muutamia äänitehosteita sisältyy myös. HitFilmillä on mielenkiintoisia liikegrafiikkaominaisuuksia, kuten kiihtyvyys ja painovoima, ja se tukee myös 3D-kompositointia.

Suorituskyky on hyvä, kohtuullisilla renderointinopeuksilla ja nopealla, nopealla käyttöliittymällä. Nopea selaaminen leikkeillä tarkoittaa, että vietät vähemmän aikaa odottamalla, että toimittaja tarttuu sinuun.

HitFilm tukee kohtuullista valikoimaa tuonti- ja vientimuotoja, mutta se ei tue DVD- tai Blu-ray-luomista.

YouTubessa on monia opetusvideoita, joiden avulla pääset alkuun, ja sillä on myös kiireinen yhteisö, joka on valmis vastaamaan kysymyksiisi.

HitFilmiä on nautittavaa käyttää, ja se on paras vaihtoehto, jos haluat upottaa varpaasi veteen kuluttamatta mitään. Lue lisää siitä, mitä ajattelimme siitä HitFilm-katsauksessa.

4. DaVinci-ratkaisu

DaVinci Resolve on korkealaatuinen työkalu, jolla on liukas käyttöliittymä, joka antaa sinulle paljon hyödyllisiä ohjeita ja auttaa sinua oppimaan sen käyttämistä. Asennuksen yhteydessä se tarjoaa sinulle mahdollisuuden jäljitellä toisen muokkaustyökalun asettelua ja antaa sinun myös mukauttaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, jolloin voit tehdä päätöksiä, jotka muut työkalut tekevät sinulle.

Sitä on käytetty useissa tunnetuissa elokuvissa, kuten Avatar, Spectre ja Star Wars: The Last Jedi. Sillä on myös useita TV-hyvityksiä. Olemme käsitellyt useita näytöksiä, joita sitä on käytetty “kuinka katsella” -oppaissamme. Katso esimerkkejä Westworldin ja Flash-artikkeleiden katsomisesta kahdesta esimerkistä.

paras vapaa-video-editori-ratkaista

DaVinci Resolve tarjoaa laajan valikoiman visuaalisia tehosteita ja tarjoaa myös kompositointia. Voit käyttää hiukkasia ja lisätä kaikenlaisia ​​lisäominaisuuksia. Siellä on myös edistyneitä värinkorjaus- ja luokitteluvälineitä. 

Audiophiles rakastavat Fairlight-paneelia, joka on juuttunut täydellisesti tapoihin manipuloida ääntä. Saat myös loistavan kirjaston, joka antaa elokuvillesi luonnollisen taustamelun.

Siinä on kaikenlaisia ​​lisälaitteita, kuten kasvojentunnistus ja loimien nopeuden arviointi. Siinä on myös hyödyllisiä yhteistyöominaisuuksia, joiden avulla voit jakaa muistiinpanoja tai pyytää kollegoja avaamaan projekteja vain luku -tilassa. Jos työskentelet yhdessä muiden kanssa, tutustu parhaaseen online-tiimitilastomme oppaaseemme.

DaVinci Resolve: Ilmainen vs. maksettu

DaVinci Resolve tulee sekä ilmaisena versiona, joka vaatii rekisteröinnin, että “studio” -versiona, joka maksaa 299 dollaria. Ilmaisella rekisteröintilomakkeella vaaditaan useita yksityiskohtia, kuten puhelinnumerosi, mutta se ei estä sinua, jos sinun pitäisi syöttää se vahingossa väärin. 

Kuten odotit, maksettu versio sisältää kaikenlaisia ​​lisäominaisuuksia, mutta kaikki pääominaisuudet ovat ilmaisessa versiossa, joten se on hieno tapa tarkistaa se.

Se tukee vaikuttavaa valikoimaa vientimuotoja, ja uusin versio voi viedä suoraan erilaisiin suoratoistopalveluihin, joten jos haluat YouTube-videon muokkausohjelman, se on loistava valinta. DaVinci Resolve on saatavana Windowsille, Linuxille ja Macille.

5. Sekoitin

Blender on erikoistunut työkalu, joka keskittyy 3D-grafiikkaan ja animaatioon. Se sisältää myös yllättävän kykeneviä videonmuokkausominaisuuksia. Se ei ole kovin käyttäjäystävällinen, mutta on tehokas työkalu, eikä se maksa sinulle mitään.

paras vapaa-video-editori-sekoitin

3D-grafiikkatyökaluna Blender antaa sinun luoda objekteja yksinkertaisista 3D-muodoista ja käsitellä niitä näyttämään miltä tahansa haluat. Ajan ja taitojen avulla voit tuottaa kohtauksia, jotka näyttävät enemmän tai vähemmän todellisilta. Voit animoida myös nämä grafiikat, ja animaatioita voi muokata Blenderin videonmuokkaustyökaluilla.

Voit lisätä myös monimutkaisempia tehosteita, kuten nesteiden ja kaasujen simulointia, sekä työskennellä eri materiaalien, kuten kankaan, kanssa.

Jos olet koskaan nähnyt Pixar-elokuvan ja miettinyt kuinka luoda jotain sellaista, Blender on loistava paikka aloittaa. Se voi olla monimutkainen, mutta on vahva yhteisö, jossa on runsaasti oppaita auttamaan sinua.

Blenderiä käytetään laajalti peliteollisuudessa, vaikka se toisinaan esiintyy myös elokuvateoksissa. Se ei ole elokuvateollisuuden suosituin työkalu, mutta sitä on käytetty mm. Spider-Man 2, Red Dwarf ja Wonder Woman -peleissä..

Blenderin videonmuokkaustehosteet

Se ei ole niin monipuolinen kuin monet muut työkalut, mutta sillä on joitain perusvaikutuksia. Voit lisätä sumennuksia, hehkuja ja erilaisia ​​väritehosteita elokuviin. Siinä ei ole Adobe Premiere Pron yksityiskohtaisia ​​väriluokitteluominaisuuksia, mutta asioita voidaan virittää myös vaihtoehdoilla. Voit lisätä tekstipeittoja, ja siinä on myös yksinkertaisia ​​äänisäätöjä. Siellä on myös muutama siirtymä.

Vaikka Blender ei ole omistautunut videon muokkaamiseen, se toimii hyvin, jos olet kiinnostunut 3D: stä ja haluat oppia useista luovista alueista samanaikaisesti. Voit tuottaa 3D-malleja, animoida niitä ja muokata tuloksia lopussa. Voit lukea lisää Blenderistä parhaan 3D-grafiikkaohjelmiston ja parhaan 3D-mallinnusohjelmiston oppaistamme.

6. MAGIX Movie Edit Pro

Niille, jotka etsivät toimittajaa, joka tekee perusteet hyvin, MAGIX on hyvä valinta. Sillä on hyvin varustettu käyttöliittymä ja se on enimmäkseen intuitiivinen. Se ei ole niin liukas kuin jotkut työkalut, mutta se tekee työnsä tehokkaasti ja on kohtuuhintainen.

Efektejä on paljon, kuten vääristymiä, värinkorjauksia, hidasta liikettä ja nopeaa vaihtoehtoa. Voit virittää äänen myös sekoittimella, jolla on useita esiasetuksia ja tehosteita, kuten kaiut ja kompressori. Siinä on myös erilaisia ​​siirtymiä, joihin sisältyy suuria kuvakkeita, jotka osoittavat heidän tekemänsä. 

Movie Edit Prossa on kroma-näppäin, jos haluat lisätä ”vihreän näytön” tyyppisiä erikoistehosteita, sekä liikkeenseurannan, joka voi seurata esineitä ja soveltaa automaattisesti tehosteita tai lisätä niihin tekstiä.

MAGIX Movie Edit Pro: n hinnoittelu ja versiot

MAGIX Movie Edit -versiosta on kolme versiota, ”pro” -versio maksaa 69,99 dollaria, “plus” -versio 99,99 dollaria ja “premium” -versio saatavana hintaan 129 dollaria.. 

Saatavilla on 30 päivän korttivapaa kokeilu, ja joskus tarjotaan alennuksia, myös kirjoittamishetkellä. MAGIXillä on myös sovelluskauppa, joka myy lisämalleja, siirtymiä ja mediaa, jotka voivat maksaa 5 dollarista yli 80 dollariin.

Sillä on muutama viritys siitä, että käyttöliittymä ei ole aina käyttäytynyt odotetulla tavalla, mutta se ei koskaan estä sinua tekemästä asioita. Tukimateriaali on hajanainen, mutta saatavilla on ilmainen käyttöohje, reagoiva foorumi ja hyödyllisiä opetusvideoita.

Voit viedä DVD- ja Blu-ray-levyihin sekä YouTubeen ja Vimeoon. Sen muotoilutuki ei kuitenkaan ole yhtä kattava kuin jotkut työkalut.

Löysimme sen pystyvän tuottamaan korkealaatuista tulosta, mutta meidän piti leikkiä asetuksilla. Saimme korkealaatuisia AVI-elokuvia, mutta meillä ei ollut niin onnea MJPEG: ien kanssa. Suosittelemme, että kokeilet, jos varhaiset tuloksesi eivät ole hyviä.

Vaikka MAGIX-elokuvamuokkauksesta puuttuu kiillotusta, se saa suurimman osan asioista oikein, ja se on hyödyllinen työkalu, joka ei maksa maapallolle. Lisätietoja siitä, lue MAGIX Movie Edit Pro -arvostelu.

7. Valoteokset

Olet hyvässä seurassa, jos päätät työskennellä Lightworksin kanssa, koska sitä on käytetty joihinkin erittäin menestyviin elokuviin, kuten Pulp Fiction ja The Wolf of Wall Street.

Sitä on helppo käyttää ja siinä on paljon erinomaista tukimateriaalia, mukaan lukien hyödyllinen ladattava opas, foorumi ja joitain hyödyllisiä YouTube-oppaita.

Sen mediakirjasto tarjoaa sinulle monia vaihtoehtoja leikkeiden lajitteluun ja suodattamiseen, mikä tekee siitä loistavan työkaluvalinnan, jos työskentelet suurissa projekteissa. Paras pilvitallennus isoille tiedostoille voi olla hyödyllinen siellä. 

Lightworks on myös hyvä työskentelemään ryhmäpohjaisissa projekteissa. Jos teet yhteistyötä suuressa joukkueessa ja tarvitset apua kaiken hallinnassa, tutustu parhaisiin projektinhallintaohjelmistoihin.

Jos tarvitset arkistovideoita ja musiikkia, sen mukana on myös hyvä valikoima maksuttomia medioita.

paras vapaa-video-editori-Lightworks

Perusasioiden tekeminen vie jonkin verran totuttelua Lightworksissa, mutta siinä on hyödyllisiä liukukansia. Visuaalisia tehosteita on tavallinen valinta, ja se on erityisen vahva värisäädöissä.

Valoteosten vienti- ja renderointivaihtoehdot

Lightworks Pro, sen maksettu painos, on saatavana 24,99 dollaria kuukaudessa, 174,99 dollaria vuodessa tai kertamaksuna 437,99 dollaria. Se asettaa sen erittäin paljon hintaluokan yläosaan, mikä tekee siitä kalliimman kuin kaksi suosikkityökalua. Kummallakaan näistä ei kuitenkaan ole ilmaista versiota, jonka Lightworks tekee. Se on saatavana Windowsille, Linuxille ja Macille.

Se voi viedä suoratoistosivustoihin, kuten YouTubeen ja Vimeoon, ja ”pro” -versio voi tuottaa 4K-tulosta. Lightworks tarjoaa vaikuttavan valikoiman tuontiformaatteja, vaikka vientivaihtoehdot ovat myös erinomaiset ”pro” -versiossa, mutta erittäin rajoitetut ohjelmiston ilmaisessa versiossa. Maksullisessa versiossa on myös käytettävissä 360 asteen videon editointi.

Mikä tekee videonmuokkajasta parhaan

On joitain asioita, joita etsimme arvioidessasi, onko videon muokkaus aika- ja raha-arvoinen.

Ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä ja määrittelevät, mitä ohjelmisto voi tehdä sinulle. Perusmuokkausominaisuudet ovat mitä käytät eniten aikaa käyttäessäsi, mutta haluamme myös nähdä laajan valikoiman tehosteita ja siirtymiä, värilajitteluvälineitä, vahvat äänen viritysominaisuudet ja lisäominaisuudet, kuten multicam- ja 360-videotuki.

Vaikka 4K-tuki on nykyään melko vakio, kaikki työkalut eivät tee sitä, kun taas jotkut pystyvät käsittelemään 8K-videota. Ne, jotka käytät toimintakameroita, arvostavat myös objektiivinkorjausta ja automaattista kuvanvakauttamista. Jos haluat lisätä hienoja efektejä elokuviin, Chroma-näppäily on välttämätöntä.

Harkitsemme myös kustannuksia, vaikka sinun on oltava valmis käyttämään vähän ylimääräistä, jos olet parhaimmillaan. Tutustu parhaaseen ilmaiseen videoeditoriin, jos olet sopinut kaupasta. 

Monipuolisuus ja muotoilutuki ovat lisätutkijoita. Ammattikäyttöön tarkoitettujen työkalujen on tuettava monenlaisia ​​muotoja. Mahdollisuus julkaista suoraan sosiaalisessa mediassa on myös iso plussa sekä mahdollisuus polttaa suoraan levylle.

Helppokäyttöisyys on tärkeätä, sillä suurin osa työkaluista tarjoaa monimutkaisia ​​ominaisuuksia, mutta kaikki eivät osoita, kuinka käyttää niitä tehokkaasti. Pienellä ohjauksella ja tuella voit oppia luomallasi, ja opitut taidot saattavat lopulta ansaita sinulle rahaa. Hyvä käsikirja, hyödylliset oppaat ja hyvä asiakaspalvelu ovat tässä plussia.

Suorituskyvyllä on myös merkitystä, ja tarkastelemme kuinka toimiva reagoija on sekä kuinka nopeasti se tuottaa tulostusta. Virheet ja kaatumiset otetaan myös huomioon. Jos olet huolissasi niistä, tutustu kuinka varmuuskopioida video-opas.

Tarkastelemme myös kaikkia muita työkaluja, jotka saat ohjelmiston mukana, kuten diaesityksen luojat tai näytönkaappausohjelmat. Mahdollisuus automatisoida yksinkertaisia ​​tehtäviä voi olla suuri vaikutus työnkulkuun ja tehdä ohjelmistoista entistä hyödyllisempiä.

Median kirjaston tai arkistoitujen materiaalien hankkiminen on myös hieno, kun olet aloittamassa. Monet työkalut tarjoavat mediaa valinnaisina lisälisäaineina, mutta joissakin on muutama leike ja ääni aloittamiseksi.

Lopulliset ajatukset

Videonmuokkausohjelmistojen suhteen olemme valinneet runsaasti korkealaatuisia työkaluja. Nykyaikaisten tietokoneiden tehokkuuden ansiosta laadukkaat muokkaustyökalut ovat kaikkien saatavilla. Kaikki tämän luettelon työkalut ovat nähneet ammattimaista käyttöä tietyssä muodossa.

Jos pidät itsestäsi seuraavana Martin Scorsese tai edes seuraavana PewDiePie, sinulla on ohjelmisto sinulle. 

Adobe Premiere Pro CC on suosikkivalintamme, ja sen korkealaatuiset ominaisuudet antavat sinulle kaikki elokuvien tekemiseen tarvittavat työkalut. Kaikella luettelossamme on kuitenkin jotain tarjottavaa, joten valitse yksi ja hyppää sisään.

Jos olet kokeillut jotakin tämän luettelon työkaluista tai sinulla on muita suosittelemaan muita, ota meihin yhteyttä kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map