Paras projektinhallintaohjelmisto Macille vuonna 2020

Järjestäytymiseen on monia työkaluja, mutta oikean valitseminen ei ole helppoa. Mac-omistajat haluavat käyttää alustaan ​​sopivia ohjelmistoja, joten autamme heitä löytämään parhaan projektihallintaohjelmiston Macille.


Suosittelemme joitain suosikkivalikoimistamme alustalle, ja suosituin valintamme on Asana.

Alta löydät useita palveluntarjoajia, jotka tekevät hienoa työtä Applen käyttöjärjestelmässä, mutta katsotaanpa kriteereitä ennen kuin pääsemme siihen.

Paras projektinhallintaohjelmisto Mac 2020: lle

Mikä tekee projektinhallintaohjelmistosta parhaimman Mac-käyttöjärjestelmälle

Macit ovat hyvin suunniteltuja ja kestäviä, ja niissä on houkuttelevia, helppokäyttöisiä ohjelmistoja. Suosimme alustoja, jotka heijastavat sitä. Etu on myös käyttöliittymä, joka tekee avaintoiminnoista helppokäyttöisen. 

Macilla on myös erinomainen tuki, joten etsimme alustoja, jotka tarjoavat apua nopeasti. Haluamme myös löytää tavan hyödyntää ohjelmistoa oppaina, jotka ovat helppokäyttöisiä ja jotka eivät jätä käyttäjiä ripustamaan niiden keskelle.

Plussat ovat myös mallit, jotka auttavat sinua aloittamisessa. Keskitymme siihen, kuinka hyvin työkalut toimivat laatikosta, ja kiinnitämme vähemmän huomiota ominaisuuksiin, jotka vaativat asentamista, kuten laajennuksiin.

Oman MacOS-sovelluksen omistaminen on plus, mutta ei välttämätöntä, koska suurin osa projektinhallintaohjelmista toimii hyvin selaimessa. Tarkastelemme kuitenkin työkaluidemme macOS-sovelluksia ja katsomme, tarjoavatko ne etuja selainpohjaisiin vastaaviinsa nähden.

Mac-omistajien suosituin valinta on Asana, lähinnä sen suunnittelun, helppokäyttöisyyden ja hyvän ominaisuusvalinnan takia. Katsotaanpa nyt.

Paras projektinhallintaohjelmisto Macille: Asana

Iloisella, käyttäjäystävällisellä suunnittelulla, joka istuu tehokkaan alustan päällä, Asana on loistava valinta Mac-omistajille.

Asanan muotoilun lisäksi, että se on visuaalisesti houkutteleva, se helpottaa asioiden tekemistä. Aina on selvää, mitä seuraavaksi tehdään, ja painikkeet ja säätimet ovat hyvin sijoitettu. Siellä on myös hyvä valikoima oppaita ja ohjemateriaalia. Asanan aloittelija -oppaamme kannattaa tarkistaa, oletko uusi ohjelmisto.

Jos tarvitset tukea suoraan, sinulla on vaihtoehtoja. Asana vastasi meille seitsemässä tunnissa, kun lähetimme sille kysymyksen. Se ei ole huono asia, mutta jos kyseessä on alusta, jonka nopeampi, yhdeksäntoista minuutin vastausaika, lue Taskworld-arvostelu.

asana-juhla

Asana palkitsee tekejät mielenkiintoisilla animaatioilla. Sarjakuvat eläimet lentävät näytön poikki suorittaessasi tehtäviä. Siellä on narvali, yksisarvinen ja vaaleanpunainen asia, jota emme ole vielä täysin tunnistaneet. Ehkä pystyt selvittämään sen.

Palvelussa on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit luoda useita projekteja ja käyttää sen perusominaisuuksia, kuten luettelo- ja kanban-näkymiä. Jos valitset päivityksen, kustannukset alkavat 9,99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Maksetut suunnitelmat sisältävät riippuvuudenhallinnan ja Ganttin kaltaisen aikajananäkymän. Lue lisätietoja siitä, kuinka Gantt-kaavion artikkelia käytetään.

Asanan integraatiot

Asana integroituu hyvin muihin alustoihin. Voit tuoda .csv-tiedostoista, joten voit käyttää olemassa olevaa laskentataulukkoa aloittamiseen. Se käyttää Zapier-palvelua tietojen jakamiseen monien sovellusten, kuten Trellon, kanssa, jotka mainitsemme alla. Voit lukea kuinka Trello ja Asana vertailevat Trello vs. Asana -ominaisuudessa.

Asanalla on valikoima malleja. Ne ovat melko yksinkertaisia, mutta ne ovat hyvä apu aloittamisessa. Jokainen niistä sisältää aloitustehtävän, jossa on teksti, joka selittää myös niiden käytön.

On mobiilisovelluksia, jos haluat käyttää Asanaa liikkeellä ollessasi. Sillä ei ole omaa MacOS-sovellusta, mutta se toimii hyvin selaimessa. Jos yrität valita vaihtoehtoisen selaimen macOS: lle, tutustu Google Chromen arvosteluun yhdestä vaihtoehdosta.

Asana on hauska, käyttökelpoinen ja hyödyllinen. Se on myös ilmainen, jos et tarvitse sen edistyneempiä ominaisuuksia. Lue lisää siitä Asana-arvosteluamme.

Trello

Trello on helppokäyttöinen kanbanpohjainen työkalu. Moniin projektinhallintaympäristöihin sisältyy kanban-levy, mutta Trello perustuu sen ympärille. Sen keskittynyt lähestymistapa on hieno, jos haluat jotain yksinkertaista, jota kaikki voivat käyttää.

Sen perustyönkulku on luoda tehtäviä edustavia kortteja. Vedä nuo kortit sarakkeiden välillä osoittaaksesi niiden tilan. Sarakkeet voisivat olla vain “tehtävä”, “tekeminen” ja “tehty” tai voit mennä pidemmälle ja saada ne edustamaan mitä tahansa muuta, kuten ihmisiä tai tuotantovaiheita..

Trellon omistettu macOS-sovellus on hyvin tehty ja toimii kuin selainversio. Jos mietit, voitko luottaa tietojesi selainpohjaiseen sovellukseen, tutustu tuntemattomaan selausoppaaseemme saadaksesi apua.

Trellon ilmainen tarjous on yksi parhaimmista, ja se on paikalla parhaiden ilmaisten projektinhallintaohjelmistojen luettelossa. Sen pääominaisuudet eivät maksa mitään, mutta on olemassa maksettuja suunnitelmia, jotka antavat sinulle ylimääräisiä kosmeettisia ominaisuuksia, kuten enemmän hymiöitä ja mukautettuja tarroja.

Trello antaa sinulle paljon tilaa muuttaa ulkonäköä. Äskettäin mainitsemiesi tarrojen lisäksi voit valita taustan laajasta valikoimasta niitä tai ladata oman maksettuihin suunnitelmiin.

Trello Kustannukset

Jos kirjaudut maksulliseen versioon, se maksaa 9,99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa joukkueille tai 5 dollaria kuukaudessa henkilöille, jotka haluavat vain kosmeettisia päivityksiä.

Monet yritykset käyttävät Trelloa tietojen esittämiseen yleisölle tai asiakkailleen. Muokatut taustat ovat hienoja, jos haluat tehdä niistä näyttäviä. Ihmiset käyttävät sitä kaikenlaisiin asioihin, kuten ravintolavalikoihin ja tapahtumapaikkojen suunnitelmiin. Löydät monia muita esimerkkejä Trellon inspiraatiosivulta.

Trello-Butler

Sillä on paljon laajennuksia, jos haluat mennä pidemmälle kuin mitä se tekee oletuksena. Butler-laajennus antaa sinun luoda painikkeita, jotka suorittavat automaattisesti yleisiä tehtäviä. Se voi säästää paljon aikaa, jos asetat sen oikein.

Trello on helppo aloittaa ja se ei maksa mitään, joten se on loistava valinta ensimmäiselle projektinhallintatyökalulle. Ainoa haittapuoli on, että se on perus, mutta voit silti tehdä paljon sen kanssa. Lue lisää Trello-arvosteluamme. Trello-aloittelijamme opas on myös tutustumisen arvoinen.

ClickUp

ClickUp: lla on rohkea, erottuva muotoilu, tummanharmaa värimaailma, jota täydentää toinen väri, jota voit säätää asetuksissa.

Sen kolme perusnäkymää ovat lista, hallitus ja aika. Siinä on laatikkonäkymä, jonka avulla voit jakaa näytön sen mukaan, mitä eri ihmiset tekevät. Mukana on myös Gantt-kaavio, joka näyttää kuinka kaikki sopii yhteen.

Projektien luominen ja niihin tehtävien lisääminen on helppoa. Jokaisella tehtävällä voi olla oma tarkistuslista alitehtävistä, ja voit myös luoda riippuvuuksia. Malleja on monia, jaettuna yli 20 luokkaan, joten aloittaminen ei voisi olla yksinkertaisempaa.

Voit jakaa tietoja muiden ympäristöjen kanssa sen integrointien kautta. Kuten monet työkalut, voit käyttää Zapier-integraatiota linkittääksesi yli 1 000 muuhun sovellukseen.

ClickUp sisältää pienen muistiinpanosovelluksen, joka on hyödyllinen pienten muistutusten ja tehtävien kirjoittamiseen. Jos pidät ominaisuudesta, lue lisää muistiinpanosovellusten artikkelista, jos haluat lisätietoja.

ClickUp-sovellus on ladattava verkkosivustolta. Sitä ei ole sovelluskaupassa. Se on pohjimmiltaan sama kuin selainversio, mahdollisesti vielä muutamilla animaatioilla. Se on tyylikkään näköinen sovellus, joka sopii hyvin macOS: iin.

Napsauta Upp Security

ClickUp: lla on vahva tietoturva, ja sen avulla voit käyttää kaksifaktorista todennusta, josta voit oppia kahden tekijän todennusartikkelissamme. Se on myös EU-Yhdysvaltojen mukainen. yksityisyyden suojakehys ja yleinen tietosuoja-asetus.

ClickUpilla on erinomainen ilmainen suunnitelma, ja sen maksetut suunnitelmat alkavat 5 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Se on halpaa, ja siihen sisältyy rajoittamaton tallennustila.

clickup-tuki

Sillä on suuri tietokanta, joka auttaa sinua joutumaan kiinni. Siellä on yli 200 artikkelia ja noin 100 videota ClickUpin YouTube-kanavalla. Jos haluat ottaa yhteyttä suoraan, on puhelintuki, yhteyslomake ja live-chat. 

Löysimme muutamia pieniä virheitä lähettäessämme kyselyjämme. Toiseen kyselyyn vastaaminen kesti 15 tuntia ja toiseen puolitoista päivää, mikä ei ole huono, mutta se ei ole nopein mitä olemme nähneet. Wrike ja Basecamp ovat nopeimmat. Jos arvostat nopeaa tukea, vertaa niitä Wrike vs. Basecamp -artikkelissa.

ClickUp on hyvännäköinen, toimiva ja helppo käyttää. Se on myös halpa ja siinä on ilmainen suunnitelma, joten se on loistava valinta Mac-omistajille ja kaikille muille. Lue lisää siitä ClickUp-arvosteluamme.

Wrike

Wrike on liiketoimintakeskeisempi kuin suurin osa tämän luettelon työkaluista. Se on liukas ja korkealaatuinen ohjelmisto, joka voi tuoda paljon joukkueeseesi. Voit nähdä, kuinka sitä verrataan rennompaan työkaluun Wrike vs. Asana -artikkelissamme.

wrike-aktiivisuus-raportteja

Kuten useimmissa tässä työkaluissa, voit luoda tehtäviä, jakaa ne osatehtäviin ja luoda suhteita niiden välillä. Riippuvuushallinnan avulla voit havaita mahdolliset viiveet projektissa ja korjata ongelmat ennen niiden ilmenemistä.

Wrikellä on paljon näkemyksiä työskentelystä. Luettelon, hallituksen ja pöydän lisäksi siinä on Gantt-kaavio, analytiikka, stream ja aikataulu. Sen kanban-näkymässä käytetään kiinteitä sarakkeita, joita et voi nimetä uudelleen, mutta se toimii muuten hyvin.

Saat 2 Gt tallennustilaa ilmaisella tilillä, joka nousee 100 Gt: aan Wrike’s Enterprise -suunnitelmassa. Jos tarvitset lisää, lue paras pilvisäilytysartikkeli.

Wrike tarjoaa laajan valikoiman malleja, jotka kannattaa tutustua. Ne on ryhmitelty luokkiin, ja vaikka et aio käyttää niitä, ne voivat antaa sinulle muutaman idean Wrike-laitteen käytöstä. Palvelu integroituu myös hyvin useisiin muihin alustoihin, kuten Adobe Creative Cloud.

Wrike-vapaa suunnitelma

Wrike on ilmainen suunnitelma, jota voi käyttää jopa viiden hengen joukkueet. Tämän lisäksi hinta alkaa 9,80 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, mikä on hyvä arvo tarjoamalleen tuotteelle.

Sillä on erinomainen turvallisuus, kaksifaktorisella todennuksella ja monilla edistyneillä ominaisuuksilla, kuten salasanan ja verkon käyttöoikeuksilla. Ne auttavat ryhmääsi pysymään poissa tietoverkkorikollisuudesta.

Wrike-tuki on suuri, sillä se antaa meille nopeimman yhteisen vastauksen kysymyksiimme, joita olemme nähneet projektijohtamisen luokassa. Se on hyvä, koska Wrikessa on enemmän oppimiskäyrää kuin monissa tämän luettelon työkaluissa.

Sen MacOS-sovellus löysi hieman metsästystä. Meidän piti kirjautua sisään selaimen versioon ja etsiä sen sovellushakemistoa. Asennuksen jälkeen löysimme sen olevan lähes identtinen selaimen version kanssa. Wrikessa on myös mobiilisovelluksia, jos haluat käyttää sitä tien päällä. 

Wrike on huippulaatuinen työkalu, ja huolimatta siitä, että se on vaikeampi kuin joidenkin kilpailijoidensa, suosittelemme sitä kenelle tahansa, joka tosissaan ajaa projektinhallintaa. Lue lisää siitä Wrike-arvosteluamme.

monday.com

monday.com on yleinen suosikki projektihallintatyökalumme täällä Cloudwards.net. Se tuli ensin parhaan projektinhallintaohjelmistomme vaiheessa.

ma-aluksella

Sen käyttöliittymä on yksi parhaimmista, ja antaa sinulle pieniä vinkkejä ja esikatseluja siitä, mitä kaikki tekee. Jos haluat oppia tekemällä ja kokeilemalla, se helpottaa sitä.

Rekisteröinti on helppoa. Kirjoita vain sähköpostiosoite ja kopioi sitten kuusinumeroinen koodi takaisin sovellukseen aloittaaksesi. Tämän jälkeen ohjattu pika-asennus suoritetaan.

monday.com-sivustolla ei ole osatehtäviä tai riippuvuuksia, mutta se antaa sinulle valtavan tason tehtävänrakenteen hallinnan. Useimpien projektinhallintatyökalujen avulla voit luoda tehtäviä, jotka sisältävät kiinteän tietosarjan, mutta voit lisätä kenttiä sydämesi sisältöön monday.com-sivustolla.. 

Se ei ole ainoa työkalu, jonka avulla voit tehdä sen, mutta se tarjoaa parhaan yhdistelmän käytettävyyttä ja voimaa, jonka olemme nähneet tekeessään sitä..

monday.com Mallit

Käynnistämiseen on myös monia malleja, ja monday.com antaa sinulle paljon opastusta, kun valitset mallin. Siitä on hyötyä, koska joissain työkaluissa on osa arvailua tämän tekemisessä. monday.com näyttää sinulle yksityiskohtaisemmin kuin muut siitä, mitä saat.

Sen työpöytäasiakas yllätti meidät arvioimalla 12 räpyydestä ja raa’asta huumorista. Emme löytäneet mitään sellaista, mutta olimme yllättyneitä nähdessään muutamia käyttöliittymävirheitä. Johdantovelhoissa oli pystysuuntaisia ​​vieritysongelmia, mikä tarkoittaa, että emme nähneet ohjetekstiä näytön yläosassa. Sitten se juuttui, kun syötimme tietomme.

Näyttää siltä, ​​että monday.com-sivustolla on viime aikoina ollut joitain infrastruktuuriongelmia, jotka aiheuttavat palvelun häiriöitä, joten toivottavasti ne ratkaistaan ​​pian. Joka tapauksessa suosittelemme, että Mac-omistajat pitävät kiinni selaimen versiosta.

monday.com alkaa 25 dollaria kuukaudessa viiden käyttäjän ryhmälle ja sillä on 14 päivän kokeiluversio, jos haluat tarkistaa sen.

Lue lisää siitä monday.com-arvosteluamme. Jos haluat nähdä miten se muodostuu suhteessa muihin alustoihin, lue monday.com vs. Asana ja monday.com vs. Wrike vertailumme..

Muut vaihtoehdot

Mac-koneiden projektihallintaohjelmistoihin on paljon vaihtoehtoja. Tässä on muutama muu alusta, jotka kannattaa tutustua.

Airtable

Airtablen macOS-sovellus on älykäs ja komea, ja siinä on korkealaatuinen tunnelma. Itse asiassa se tuntuu paremmalta käytettävältä kuin selaimen versio.

Sen lisäksi, että se tarjoaa saman toiminnallisuuden, joka sisältää monia malleja aloittamiseksi. Voit myös luoda omia malleja tallentaaksesi työtä useiden projektien yhteydessä.

airtable-lohkojen

Airtablen erinomaiset ”lohkot” antavat sinun lisätä edistyneitä toimintoja projektiisi. He voivat automatisoida esimerkiksi kuvan tunnistamisen ja kääntämisen, ja heillä on valtava potentiaali tehdä työtä puolestasi.

Airtablella on ilmainen suunnitelma ja sen maksetut suunnitelmat alkavat 10 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Lue lisää Airtable-arvosteluumme.

Basecamp

Basecampilla on ystävällinen ja houkutteleva muotoilu, joka vetoaa Mac-omistajiin. Löysimme muutamia virheitä sen käyttöliittymässä Basecamp-katsauksessa, mutta se on parantunut viimeksi tarkastellessamme sitä.

Basecamp-boost

Basecamp tekee hienoa työtä näyttääkseen sinua ympärilläsi. Ponnahdusvelhot esittelevät sen ominaisuuksia, ja sen inhimillinen kosketus vetoaa Mac-omistajiin.

Sen verkkosivustolta ladattava MacOS-sovellus on erityisen hyvä, ja sen pääominaisuuksia täydentävät hienot animaatiot. Se on yksi harvoista työkaluista, joissa macOS-sovellus paranee selainversiossa.

Vahvoilla tiimiviestintämahdollisuuksillaan ja kiinteällä hinnasuunnitelmalla Basecamp on loistava valinta joukkueille, jotka haluavat pitää kaiken samassa paikassa. Bonuksena se on ilmainen kouluttajille.

LeanKit

Mac-omistajien, jotka valitsivat käyttöjärjestelmänsä näyttääkseen sen tyylikkään ulkonäön, tulisi välttää katseensa nyt. Ruma keppi on lyönyt LeanKitin suoraan kasvoihin. Niiden, jotka ovat vähemmän huolissaan pinnallisuudesta, pitäisi kuitenkin katsoa tarkemmin.

leankit-kanban

LeanKit, kuten nimensä voi päätellä, on keskittynyt laihanhallinnan periaatteisiin. Se perustuu kanban-kartongin ympärille, mutta hallitus on jaettu alueille eri ihmisille tai joukkueille. Se tarjoaa yleiskatsauksen koko projektistasi, samalla kun johtajat voivat keskittyä omaan osaan ja yksilöt keskittyä omiin tehtäviinsä.

Huolimatta siitä, että LeanKit ei ole houkutteleva, loistava valinta niille, jotka keskittyvät asioiden tekoon. Lue lisää siitä LeanKit-arvosteluamme.

Lopulliset ajatukset

Projektinhallinta kuulostaa tylsää ja tylsää, mutta siellä on paljon helppokäyttöisiä ohjelmistoja, jotka voivat auttaa sinua organisoitumaan. Se ei ole vain liiketoimintaa. Projektinhallintatyökalut voivat auttaa sinua järjestämään kotitehtäväsi, urheilujoukkueesi tai minkä tahansa luovan projektisi, joka sinulla on liikkeellä.

Kaikilla täällä tarkastelemillamme on ilmainen kokeilu, joten sinun ei tarvitse maksaa mitään aloittamiseksi. Kaikilla näillä työkaluilla on jotain tarjottavaa, ja ne ovat tutkimuksen arvoisia nähdäksesi mikä sopii sinulle.

Jos olet yrittänyt käyttää jotain näistä alustoista Macilla, kerro meille kuinka pärjäät ja jaa alla olevissa kommenteissa kaikki suosittelemasi projektinhallintaohjelmistot. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map