Paras projektinhallintaohjelmisto 2020: Työskentely tyylillä

Projektinhallintaohjelmisto on tungosta alue, jossa paljon erinomaisia ​​valintoja kilpailee huomiosi ja dollareidesi suhteen. Maailman suurimmat yritykset käyttävät työkaluja toimimaan paremmin ja älykkäämmin, ja kaikenlaiset yritykset hyödyntävät monia hyödyllisiä ominaisuuksiaan.


Olemme tarkastelleet runsaasti ohjelmia vuosien varrella ja aiomme jakaa mitä olemme oppineet tämän parhaan projektinhallintaohjelmiston vaiheessa.

Hyvä projektinhallintatyökalu voi muuttaa tulosta. Poistamalla huijaustoiminnot, virtaviivaistamalla viestintää ja tallentamalla tärkeät tiedostot yhteen paikkaan, ne helpottavat ryhmäsi elämää ja auttavat sinua saamaan enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa.

Tämä kierros on paras työkaluista, joita olemme tarkastelleet. Jotta voisit antaa sinulle esikatselun, suosikkimme on monday.com, joten siirry siihen, jos kiire. Valitsimme sen käytettävyyden ja voiman yhdistelmästä.

Lähtevä mestari Wrike on edelleen iso hitter, mutta se on monimutkaisempi. Jos tarvitset riippuvuuden hallintaa ja alatehtäviä, se on parempi valinta. Sen lisäksi muut suosikkimme tarjoavat erilaisia ​​asioita, joten lue läpi ja yritä löytää sopiva.

Tässä on 5 suosituinta projektihallintaohjelmistoratkaisuamme:

Haluatko tarkastella koko luetteloa? Olemme peittäneet teidät alla .

Jos etsit erityiskäyttötapoja seuraavalle projektillesi, tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua matkan varrella: 

 • Ilmainen projektinhallintaohjelmisto
 • Projektinhallintaohjelmisto freelancereille
 • Projektinhallintaohjelmisto pienyrityksille 
 •  Projektinhallintaohjelmisto Macille
 • Kanban-projektinhallintaohjelmisto
 • Scrum-ohjelmisto

Kuinka valita paras projektinhallintaohjelmisto

Projektinhallintamarkkinoilla on paljon kilpailua, joten parhaiden alustojen erottaminen voi olla haastavaa. Joillakin niistä on epätavallisia piirteitä, monilla on viila tai kaksi ja useimmat ovat hyviä tietyssä projektinhallinnan näkökohdassa.

Suosituimmissa suosikkeissa ei ole huijauksia, joten kehotamme sinua tunnistamaan omat prioriteettisi, lukemaan sitten arvostelut ja lukemaan, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi. Kaikki nämä työkalut tarjoavat jonkinlaisen ilmaisen kokeilujakson, ja useimpien avulla voit rekisteröityä antamatta luottokorttitietoja, joten ajattele mitä haluat, valitse sitten yksi ja testaa se.

Projektinhallinnan ydin

Tehtävien hallinta on avain useimpiin projektinhallintaohjelmistoihin. Tehtäviä voidaan kutsua kysymyksiksi tai kohteiksi, mutta työkalut, jotka muuttavat terminologiaa, toimivat edelleen samalla tavalla. Tehtävät voidaan jakaa ryhmän jäsenille ja ajoittaa. Kun ne on valmis, voit merkitä ne valmiiksi, jotta kaikki näkevät, mitä tehdään.

Monet työkalut menevät pidemmälle ja antavat sinun jakaa tehtävät osatehtäviin, ja jotkut tarjoavat täyden riippuvuushallinnan. Tämän avulla voit varmistaa, että kaikki toisista riippuvat tehtävät on ajoitettu kyseisten tehtävien jälkeen, mikä auttaa välttämään kalliita viivästyksiä.

Tässä on erittely siitä, mitä projektinhallintatyökalut tarjoavat osatehtävien ja riippuvuudenhallinnan kannalta:

Paras projektinhallintaohjelmistoTasks: Alatehtävät: Tehtävien riippuvuudet:
monday.com
Wrike
TeamGantt
asana
Freedcamp
Podio
Smartsheet
Leankit
Airtable
Mavenlink
Basecamp

ominaisuudet

Tarkastelemme useita ominaisuuksia arvioidessamme projektinhallintaohjelmistoja. Paljon tallennustilaa on hyödyllistä jakaa projektiin liittyviä tiedostoja. Jos jaat vain asiakirjoja ja kuvia, et tarvitse valtavaa summaa, mutta videosi ja ääni tarvitsevat enemmän.

Jotkut työkalut tarjoavat rajoittamattoman tilan, mutta tiedoston kokorajoitukset ovat yleensä olemassa. Ne vaihtelevat kuitenkin, joten jos sinulla on erityistarpeita, se voi maksaa tarkistaaksesi yksityiskohdat. Jos haluat siirtää paljon tiedostoja verkossa, yrityspilvitallennusartikkelimme tarjoavat paljon tapoja tehdä niin, kun asetat online-asetukset.

Integrointi muiden alustojen kanssa voi laajentaa sovelluksen ulottuvuutta ja auttaa pitämään niin suuren osan yrityksestäsi yhdessä paikassa kuin mahdollista. Tiedostojen jakamisen lisäksi voit integroida sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi sekä muiden hallintasovellusten tehtävät.

Suurin osa työkaluista integroituu ainakin muutamiin alustoihin, mutta joidenkin avulla voit muodostaa yhteyden moniin muihin. Zapier on syytä mainita täällä, koska siihen integroitu työkalu voi yhdistää suuren määrän sovelluksia.

Joillakin alustoilla on epätavallinen ominaisuus tai kaksi. Kannattaa etsiä heitä, koska ne voisivat vaikuttaa tulokseesi. Esimerkiksi Airtablen lohkot tarjoavat epätavallisia toimintoja ja Mavenlinkillä on vahvat taloudelliset ominaisuudet. Online-kirjanpitoartikkelimme ovat kiinnostavia myös, jos etsit rahaan keskittynyttä työkalua.

Sisäänrakennetut ryhmäkeskustelu- ja viestijärjestelmät ovat yleisiä, samoin kuin kyky kommentoida ja dokumentoida yksittäisiä tehtäviä. Joillakin työkaluilla on jaettu wikin luominen tai muistiinpano, mikä voi auttaa dokumentoimaan projektejasi ja pitämään kaikki seuraamalla viimeisintä kehitystä.

Nämä viestintävaihtoehdot antavat tiimisi jäsenille helpon pysyä samalla sivulla riippumatta siitä missä he ovat ja nauttia etätyön eduista.

Tilintarkastustyökalut ovat myös hyviä, ja ne voivat olla välttämättömiä niille, jotka joutuvat pitämään ihmisiä vastuullisina tai haluavat nähdä, kuka tekee mitä.

Lopuksi, mobiilisovelluksista on hyötyä, koska niiden avulla voit pitää välilehtiä asioista, kun olet poissa pöydältäsi. Useimmissa alustoissa on omistettu sovelluksia Androidille ja iOS: lle.

Näkymät Galore

Yksi tärkeä ero näiden työkalujen välillä on se, kuinka ne esittävät tietosi. Kanban-tyylinen lähestymistapa on yleinen, jaotella tehtävät sarakkeisiin, jotka edustavat projektin eri vaiheita.

Olet ehkä kuullut Trellosta. Se on hyvä työkalu, mutta ei riittävän monimutkainen ylittämään rivi, joka erottaa tehtävien hallinnan ja projektinhallinnan (lue Trello-aloittelijan oppaamme). Trello käyttää kanban-levyä näkemyksensäään, samoin kuin monday.com ja LeanKit.

Muut työkalut käyttävät Gantt-taulukkoa, joka näyttää kuinka kaikki sopii yhteen. Gantt-kaavioiden avulla voit nähdä, mitkä tehtävät on tehtävä ensin, ja treenata, jos tekemäsi muutokset aiheuttavat ongelmia työnkululle.

Jotkut käyttävät tavallista vanhaa luetteloa, joka toimii riittävän hyvin. Asana tekee siitä hyvää työtä, samoin kuin Wrike. Useimmissa työkaluissa on kalenterinäkymä sekä raportinmuodostajat. Löydät myös eksoottisempia näkymiä, kuten PERT.

Parhaat työkalut tarjoavat useita tapoja tarkastella tietojasi, mutta mitä enemmän vaihtoehtoja, sitä paremman käyttöliittymän on oltava kaiken pitämiseksi selvänä.

Lähestyä

Näillä työkaluilla on erilaisia ​​lähestymistapoja. Jotkut, kuten Freedcamp ja Asana, lähtevät ystävällisestä kädestä olkapäähän, tekemällä heistä vieraanvaraisia ​​ja helppoja työskennellä. Spektrin toisessa päässä työkalut, kuten LeanKit ja Mavenlink, pitävät keskittymisen tiukasti yrityksesi ansaitsemiseen.

Jotkut kiinnittävät sinut tiettyyn työskentelytapaan, kun taas toiset tarjoavat sinulle mahdollisuuden hallita ja tarkentaa kaikkea tarpeitasi mukaan. Nämä työkalut tarjoavat paljon voimaa, mutta sinun on mietittävä huolellisesti tekemiäsi valintoja. Muista, että tavoitteesi on tehdä asioista helpompaa joukkueellesi saada asiat hoidetuksi.

Mikä mieluummin, tulee sinulle. Huomaa, että jos löydät yhden työkalun, joka ei ole sinulle, toiset voivat tuntea olevansa erilainen käyttää, vaikka niiden rakenne olisi samanlainen. Jos et pidä ensimmäisestä yrittämästäsi, älä anna periksi.

Turvallisuus ja yksityisyys

Arvostamme palvelua, joka pitää tietosi turvallisina ja yksityisinä. Onko se vai ei, on vaikea arvioida, mutta tarkastelemme käytettyä salausta ja sen varmenteita sekä sen yksityisyydensuojakäytäntöä.

Arvostamme SOC 2 -sertifikaatteja ja EU-Yhdysvaltojen vaatimuksia. ja Sveitsin yhdysvallat. yksityisyydensuojat ja yleinen tietosuoja-asetus. Voit lukea viimeksi mainitusta kappaleesta GDPR.

Palvelut, jotka antavat meille vaihtoehtoja käyttöasetusten virittämiseen, ovat myös hyviä. Jos voit asettaa omat tietosuojakäytännöt ja hallita käyttäjien todentamista, voit löytää oikean tasapainon turvallisuuden ja käytettävyyden välillä.

Jos sinulla on vaikeuksia salasanakäytännön laatimisessa, vahvan salasanaoppaan perustamisohjeet antaa sinulle vinkkejä sopivasta.

Ominaisuudet, kuten kaksifaktorinen todennus, ovat myös tärkeitä. Lue mikä on kaksifaktorinen todennusartikkeli, jos haluat tietää miksi.

Verkossa on monia vaaroja, kuten verkkoturva-artikkeleissamme kuvataan. Suosikkipalvelumme tekevät kaikkensa suojatakseen sinua vahingoilta. Valitse hyvä ja pysy turvassa.

Palvelu ja tuki

Projektinhallintaohjelmistoa ei ole olemassa, jotta voisit auttaa sinua laatimaan kauniita kaavioita. Sen avulla projekti voi mennä nopeammin ja poistaa ongelmat. Jos törmäät ongelmaan, on tärkeää, että korjaat sen mahdollisimman pian. Tarkastelemme tarkkaan kunkin alustan tukivaihtoehtoja.

Dokumentaation ja opetusohjelmien lisäksi tarkastelemme vaihtoehtoja, joista sinulla on yhteydenotolle. Yritämme yleensä yhtä tai kahta niistä varmistaaksemme, että vastaukset ovat nopeita ja tarkkoja.

Arvostamme, että voimme ottaa yhteyttä käyttämällä yhteyslomaketta tai sähköpostiosoitetta sekä live-vaihtoehtoa, kuten puhelinta, tai suoraa keskustelua. Etsimme myös liian innostuneita myyntihenkilöstöä ja yksityisyyden suojaa koskevia kysymyksiä – olemme saaneet tukihenkilöstön pääsyn projektiprojekteihin ennen esimerkiksi.

Työkalut

Tässä on luettelomme ilman enempää. Aloitamme suosikkipalvelumme, monday.com

1. monday.com

Jos haluat jotain helppokäyttöistä, liukas, moderni käyttöliittymä, etsi vain monday.com. Se tekee projektinhallinnasta helppoa, mutta siinä on paljon edistyneitä ominaisuuksia ystävällisestä käyttöliittymästään huolimatta.

ma-aluksella
monday.com tarjoaa mukavan kanban-näkymän projektien hallintaan.

Se voi näyttää projektisi eri tavoin, ja sen tärkeintä kanban-näkymää täydentää kalenteri, aikajana, toimintaloki ja kaavionäkymät..

Se on myös muokattavissa, sillä se tarjoaa paljon ohjausta kenttiä ja antaa sinun perustaa järjestelmä niin yksinkertainen tai monimutkainen kuin tarvitset. Siinä on monia malleja, joiden avulla voit aloittaa nopeasti ja tarkastella erilaisia ​​tapoja käyttää alustaa.

Saat runsaasti tallennustilaa, 5 Gt: n perusaste ja rajoittamaton tallennustila Pro-suunnitelmaan. Voit myös käyttää tietoja muilla alustoilla integroimalla Zapier, Slack, Trello ja Dropbox. Jos käytät sitä Slackin kanssa, kannattaa ehkä katsoa myös parhainta Slack-oppaan pilvivarastoa.

Se tarjoaa korkealaatuista turvallisuutta, GDPR: n ja EU: n kanssa. Privacy Shield -yhteensopivuus, SOC 2 -sertifiointi ja 256-bittinen salaus. Saat myös mahdollisuuden käyttää kaksifaktorista todennusta, samoin kuin monenlaisia ​​suojausasetuksia ja -lokeja. 99 ilmaista työkaluamme yksityisyyden suojaamiseksi käsittelevässä artikkelissa luetellaan monia muita tapoja auttaa pitämään tietosi turvassa.

Monday.com-sivustolla on runsaasti sovelluksen sisäisiä ohjeita, ja se tarjoaa suuren tietokannan ja säännölliset webinaarit, joiden avulla voit oppia ympäri. Myös sen tuki on nopea, saaden takaisin meihin vain neljässä minuutissa. Se tekee siitä loistavan valinnan, jos olet huolissasi jumittumisesta, kun käytät sitä ensimmäistä kertaa.

monday.com-hinnoittelu alkaa 25 dollarista kuukaudessa viiden käyttäjän ryhmälle, joten se on erinomainen arvo, jos tiimisi on kunnon kokoinen. Jos teistä on vain yksi tai kaksi, se ei ole niin hyvä, mutta voit tarkistaa sen ilmaiseksi, osoittamalla sen 14 päivän kokeiluversio. Lisätietoja siitä lukemalla monday.com-arvostelu.

2. Wrike

Wrike tarjoaa erinomaisen ominaisuusjoukon, joka sisältää riippuvuudenhallinnan, raporttien luomisen ja kalenterinäkymät, jotka voidaan peittää päällekkäin aikataulujen vertaamiseksi.

wrike-aktiivisuus-raportteja

Voit lähettää tiedostoja ja liitetiedostoja sekä jättää kommentteja niistä, myös videotiedostojen tietyissä kohdissa, joten Wrike on hyödyllinen työkalu videoiden käsittelyyn. Saat 2 Gt tallennustilaa sen ilmaisella suunnitelmalla, joka nousee 100 Gt: lle yritystasolla. Jos käytät paljon suuria tiedostoja, haluat niiden olevan suojattuja, jos katastrofi iskee, joten katso ohjeita parhaasta online-varmuuskopiopalveluartikkelista.

Siinä on kaksifaktorinen todennus, ja Enterprise-käyttäjät saavat vaikuttavan valikoiman suojausvaihtoehtoja. Salasanakäytännön hallinnan lisäksi voit hallita tiedostojen tallennusta ja verkkoon pääsyä. Voit jopa estää ihmisiä tunnistamattomilta IP-osoitteilta tehdäkseen elämästä erityisen vaikean mahdollisille hakkereille. Tietoverkkorikollisuutta käsittelevässä artikkelissamme on vinkkejä pysyä poissa ongelmista verkossa.

Wrikellä on erinomainen tuki. Saimme vastauksen live chat -kyselyyn kolmessa minuutissa ja kysymykseen, jonka kysyimme sen yhteyslomakkeella, vastattiin 30 minuutissa kiitospäivän viikonlopun aikana. Voit myös puhua puhelimitse jonkun kanssa, jos haluat. Siellä on myös suuri tietokanta, joka auttaa sinua, jos joudut jumittumaan.

Huolimatta siitä, että Wrike on huippulaatua, se ei ole liian kallis ja sillä on jopa ilmainen suunnitelma. 9,80 dollarilla sen perussuunnitelma ei riko pankkia. Sen premium-tasot ovat kalliimpia, mutta saat paljon rahaa, mukaan lukien yllämainittu turvallisuuden hieno hallinta.

Se on yksi parhaimmista ympäröivistä alustoista, ja suosittelemme sitä. Voit lukea lisää siitä Wrike-arvosteluamme.

3. Asana

Jos olet huolissasi siitä, että täällä olevat työkalut kuulostavat liian monimutkaisilta, Asana saattaa olla sinulle sopiva. Se on niin helppokäyttöinen kuin haluat. Se istuu juuri tehtävänhallinnan oikealla puolella verrattuna projektinhallintakeskusteluun, joka antaa sinulle riittävästi hallintaa projektien tehokkaaseen hallintaan tekemättä niin paljon, että siitä tulee hämmentävää..

Sen pääkuva on vain luettelo tehtävistä, mutta voit lisätä alatehtäviä hajottaaksesi ne. Se sisältää riippuvuuksien hallinnan maksettuista suunnitelmista, samoin kuin todistuksen, resurssienhallinnan ja erilaiset integraatiot. Siellä on myös kalenteri- ja aikajananäkymiä, ja saat rajoittamattoman tallennustilan liitteille.

asana-juhla

Asanan juhlat ovat loistava tapa palkita sinua asioiden tekemisestä ja lisätä rutiini hauskaa työohjelmaasi. Ne voivat myös motivoida henkilöstöä ja lisätä sitoutumista. Kun merkitset tehtäviä, voit joskus löytää yksisarvisen tai narvalisen scampering näytön poikki tai nähdä värikkäät kasvot aukeavat ikkunan alla. Jos nuo asiat eivät motivoi sinua, sinulla ei ole sielua.

Jos olet tauossa töistä, katso viihdeartikkeleistamme apua Internetin huvittamiseen.

Asanalla on käytettävä ilmainen taso, joka on ihanteellinen henkilökohtaisten projektien hallintaan tai vain nopeaan tehtäväluetteloon. Sen maksetut suunnitelmat alkavat 9,99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Aloittaminen ilmaisesta suunnitelmassasi ja päivitykset, jos tarvitset ominaisuuksia, on loistava lähtökohta, jos olet uusi projektihallintaohjelmisto.

Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia turvallisuudesta, koska Asana on SOC 2 -sertifioitu. Kertakirjautuminen ja SAML ovat myös saatavana, jos haluat varmistaa tietosi turvan. Lue tietoverkkorikollisuutta käsittelevä artikkeli saadaksesi lisätietoja välttämättömistä online-gremlineistä.

Jos harkitset Asanaa, tutustu Asanan arvosteluun. Asanan aloittelija -oppaamme on loistava paikka aloittaa, jos opit käyttämään ohjelmistoa.

4. TeamGantt

Gantt-kaavio voi olla hyödyksi projektien hallinnassa, koska se näyttää kuinka kaikki sopii yhteen ja antaa sinun havaita aikataulutusongelmat etukäteen. Voit myös siirtää tehtäviä helposti ja nähdä miten muutoksesi vaikuttavat laajempaan projektiin.

team-Gantt-näyte-hanke

TeamGantt tekee sen, mitä sanotaan tinalla, antaen sinulle Gantt-pohjaisen työkalun, joka voi auttaa pitämään kaikki joukkueesi jäsenet samalla sivulla. Otsikko-Gantt-näkymän lisäksi saat luettelo- ja kalenterinäkymiä seurataksesi asioita ja useita tapoja suodattaa ja hallita näkemiäsi tietoja..

Tehtävien siirtäminen on TeamGanttissa helppoa, joten se on hieno tapa organisoida ja järjestää projektisi visuaalisesti. Riippuvuuksien lisääminen on helppoa ja aikataulun ristiriidat on merkitty punaisella, jolloin ne kiinnitetään nopeasti huomioosi.

TeamGantt tarjoaa ajan seurantaominaisuuksia, jotka auttavat pitämään budjettisi hallinnassa ja antavat sinun asettaa välitavoitteita. Voit käyttää sen ”perustasoa” -ominaisuutta verrataksesi tuloksia odotuksiin ja tarkentaa lähestymistapaa vastaavasti. Jos sinun on parannettava työnkulkuasi, lue hyödyllisistä vaihtoehdoista paras virtuaalitiimin ohjelmistotyökaluartikkeli.

TeamGantt helpottaa sinua malleilla ja hyödyllisellä näyteprojektilla. Siellä on myös paljon apua ja tekstiä, jotka antavat sinulle vinkkejä. Siellä on suuri tietokanta, kymmeniä ohjevideoita ja säännöllisiä live-luokkia, joiden avulla voit myös oppia sen käyttöä. Sen tukitiimi vastasi myös kyselyihimme hyvissä ajoin.

Se on halpaa, ilmainen suunnitelma jopa kolmelle käyttäjälle ja seuraavat kaksi tasoa maksavat noin 8 dollaria ja 12 dollaria käyttäjää kohti. Voit kokeilla maksettuja suunnitelmia ilmaiseksi ennen kuin päätät tarvitsemasi ominaisuudet. Jos aiot rekisteröityä, lue lisätietoja TeamGantt-arvosteluista.

5. Vapaasti leiri

Freedcamp on uusi tulokas suosikkilistamme, mutta ansaitsee paikkansa olemalla nautinnollinen käyttää, monipuolinen ja halpa. Ei ole helppoa saada näitä asioita yhdestä paketista, mutta juuri sen saat täältä.

freedcamp-Gantt

Se on niin halpaa kuin nimensä mukaan ilmaisella tasolla on useita erittäin halpoja tasoja sekä yritys- ja yrityssuunnitelmat, jotka maksavat paljon vähemmän kuin useimmat alustat. Voit myös tarjota alennuksia voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja kouluttajille, joten Freedcamp on loistava valinta heille.

Jopa ilmaisella tasolla saat rajoittamattoman tallennustilan, mikä on vahva syy käyttää alustaa, jos sinulla on paljon tiedostoja, jotka voit jakaa joukkueesi kanssa. Maksamattomien käyttäjien tiedostokoko on vain 10 Mt, mikä voi olla rajoittava, mutta se kasvaa muissa suunnitelmissa.

Sillä on monia laajennuksia, joilla on oma sovellusmarkkinapaikka. Ne ovat sekoitettu laukku, mutta saat paljon valintoja.

Siellä on myös wikin luominen ja laskutus, jotka ovat erinomaisia ​​ominaisuuksia, ottaen huomioon alustan kustannukset ja jotka voivat auttaa sinua sisäisessä dokumentaatiossa ja järjestelmänvalvojan toiminnassa. Lisäksi kaksitekijäinen todennus sisältyy sen suhteellisen edulliseen yrityssuunnitelmaan.

Freedcamp ei ole virheetön, koska kaikki ei toimi täydellisesti, mutta toivottavasti se paranee kehittyessä.

Sen tuki vastaa nopeasti pyyntöihin ja siinä on kohtuullinen valikoima videoita ja tietokantaartikkeleita ongelmien ratkaisemiseksi. Jos olet ajatellut rekisteröitymistä, siirry Freedcampin arvosteluun saadaksesi lisätietoja.

6. Podio

Podiossa yhdistyvät helppokäyttöisyys voimalla ja joustavuudella, ja se tekee sen ilman, että se on liian kallista, joten se on yksi suosikkiympäristöistämme. Sen koodiohjatut kentät ovat hyödyllinen räätälöintivaihtoehto, ja luovien tyyppien potentiaalinen potentiaali on käyttää niitä tehtäviin, joita muut käyttöympäristöt eivät pysty.

Sen lisäksi, että sillä on ilmainen suunnitelma, sen maksetut tasot alkavat 7,20 dollaria kuukaudessa. Jopa halvimmatkin suunnitelmat sisältävät paljon ominaisuuksia, ja ilmainen tarjous on testaamisen arvoinen, jotta näet sopivatko käyttöympäristöt sinulle.

Podio pitää asiat perustana ilman alatehtäviä tai riippuvuuksia, mutta sen avulla voit seurata työnkulkua luomalla suhteita tapahtumien välillä. Voit myös asettaa määräaikoja ja määrätä ihmisiä pitämään niitä, mikä on hieno tapa pitää tiimisi ihmiset vastuullisina.

Se tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan, 100 Mt tiedostokokorajoituksella, jonka avulla voit suorittaa useimpia projekteja ilman ongelmia. Se käyttää 256-bittistä salausta, joten myös tietojesi on oltava turvassa uteliailta. Jos olet huolissasi siitä, että sinut vakoillaan pilviohjelmistoa käytettäessä, tutustu tietosuojaartikkelin suojaamiseen.

Podion tuki on sekoitettu laukku. Se vastasi meihin nopeasti, mutta sen foorumi ja webinaarit eivät ole niin hyviä kuin voisivat olla.

Sillä on omat sovellusmarkkinat, jotka tarjoavat sinulle kaikenlaisia ​​tapoja laajentaa sitä. Monet sovelluksista ovat käytännössä vain malleja, mutta silti hyödyllisiä.

Podio-app-markkinoilla

Podion muokattavuus tekee siitä loistavan valinnan käytännön käyttäjille, jotka haluavat virittää kaiken tarpeisiinsa. Voit lukea lisää Podio-katsauksestamme.

7. Smartsheet

Smartsheet on turhaa työkalua, jonka avulla voit syöttää tietoja helposti ja suunnitella projekteja rakenteellisella tavalla. Ensi silmäyksellä se näyttää laskentataulukolta, mutta voit tehdä sen paljon enemmän kuin voit jollain Microsoft Excel -sovelluksella.

Smartsheet-template

Aloittelussa on useita malleja, ja oikean valitseminen voi säästää paljon aikaa.

Arkkien tiedot voivat edustaa mitä haluat. Jos määrität sen projektien hallintaan, kohteet ovat todennäköisesti tehtäviä. Voit antaa heille aloitus- ja lopetuspäivät sekä määrittää ne kenelle haluat. Voit myös luoda alitehtäviä ja antaa jokaiselle tehtävälle edeltäjän, joten myös riippuvuushallinta on käytettävissä.

Voit tarkastella projektejasi monella tavalla. Siellä on kanban-näkymä ja Gantt-kaavio sekä kalenteri, joten et ole juuttunut laskentataulukkomoodiin koko ajan.

Sillä on laaja valikoima lisäosia. Sen lisäksi, että se voi integroida esimerkiksi Jira- ja Salesforce-alustoihin, sillä on useita omia laajennuksia, jotka tarjoavat enemmän ominaisuuksia.

250 Gt tallennustilaa käyttäjää kohden saat paljon tilaa tiedostojen jakamiseen. Jos tarvitset lisää, katso kuitenkin paras online-tallennustilaa joukkueille -artikkeli. Smartsheet integroituu hyvin niihin ja sillä on vaihtoehtoja työskennellä Google Driven, Dropboxin ja Microsoft OneDriven kanssa.

Hinnat alkavat 14 dollaria kuukaudessa, ja sen 25 dollarin liiketoimintasuunnitelma tarjoaa suurimman osan sen pääominaisuuksista. Voit kokeilla sitä ilmaiseksi 30 päivän ajan, jos olet kiinnostunut oppimaan, mitä se voi tehdä sinulle.

Annoimme Smartsheetille korkeat arvosanat Smartsheet-arvosteluissamme. Se on hiljaisesti tehokas työkalu, joka toimii hyvin, ja emme ole havainneet virheitä tai suuria ongelmia aikamme aikana.

8. LeanKit

LeanKit on liiketoimintaan keskittyvä projektihallintatyökalu, joka on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia. Se näyttää monimutkaiselta, mutta sen selvittäminen ei vie kauan. Se perustuu kanban-näkymään ja antaa sinun mukauttaa sen asettelua, jotta sarakkeet voivat edustaa erilaisia ​​asioita.

Kun aloitat LeanKitin kanssa, on syytä tarkastella tarkkaan sen mallihanketta, joka on täynnä kohteita, jotka selittävät käyttöliittymää ja ominaisuuksia ja toimii erinomaisena johdannona alustaan. Saat myös ilmaisen e-kirjan, joka on kätevä, kompakti opas LeanKitin käyttöön, joten etsi sitä, jos et näe sitä aluksi.

leankit-kanban

Siinä on rajoittamaton tallennustila, mikä on upeaa. Tiedoston kokorajoitus on kuitenkin 75 Mt, joten jos tarvitset lisää, lue paras pilvitallennusartikkelimme vaihtoehdoista.

LeanKit antaa sinulle paljon hallintaa salasanakäytännöstäsi ja antaa sinulle mahdollisuuden lukita virheitä tekevät ihmiset antamalla sinulle tapa suojautua vuotaneet salasanat. Siinä ei ole kaksifaktorista todennusta tai salattuja liitteitä, mikä on sääli.

Siinä on monia integraatioita ja malleja, mukaan lukien monet ohjelmistokehittäjille, jotka myös arvostavat sen hyvin dokumentoitua sovellusliittymää.

Se alkaa 19 dollaria käyttäjää kohti LeanKit for Teams -suunnitelmalle, joka ei ole siellä halvin, mutta saat paljon ominaisuuksia.

LeanKit näyttää monimutkaiselta, ja sen esitys ei ole aina paras, mutta sitä on helpompi käyttää kuin näyttää. Annoimme sille korkean arvosanan, kiittäen sen ominaisuuksia ja kaiken kaikkiaan laatua. Sillä on ilmainen 30 päivän kokeiluversio, jos haluat antaa sen pyöriä. Lue lisätietoja LeanKit-arvosteluista.

9. Maustettavissa

Airtable on toinen taulukkolaskentamainen alusta, jossa on monia ominaisuuksia ja oppaita, joiden avulla sitä voidaan viedä pidemmälle.

Sen “lohkot” ovat loistava tapa laajentaa sitä lisäämällä uusia ominaisuuksia ja sisältäen useita ideoita, joita emme ole nähneet missään muualla. Vaikka jotkut heistä ovat melko erikoistuneita, olemme varmoja, että ne voivat olla muuttuvia oikeille yrityksille ja säästöpotentiaali on valtava.

airtable-malleja

Airtablella on myös ehkä paras valikoima malleja, jotka olemme nähneet luokassa. He tekevät uuden projektin aloittamisesta mahdollisimman nopeaa ja antavat sinun kokeilla erilaisia ​​asetuksia ilman, että sinun tarvitsee tehdä kaikkea itse.

Airtablella on erinomainen tuki, joka tarjoaa suurimman osan odotetuista vaihtoehdoista, samoin kuin sen “universumi”. Toinen hieno idea, ”maailmankaikkeus”, antaa sinun etsiä inspiraatiota muista projekteista. Koska Airtable on niin monipuolinen, on hyödyllistä nähdä luovat asiat, jotka muut ovat tehneet sen kanssa. Jos olet ylpeä tekemästäsi, sinulla on myös mahdollisuus esitellä sitä.

Airtable on myös yksi parhaista turvallisuus- ja yksityisyysalustoista, joka sisältää kaikki etsimämme ominaisuudet. Kaksikerroisen todennuksen lisäksi sillä on AES 256-bittinen salaus ja SOC-sertifikaatit. Lisäksi se antaa sinulle tietoja IP-osoitteista, jotka käyttävät tiliäsi.

Jos et ole huolissasi siitä, että ihmiset nuoruuttavat tietojasi, luet artikkelisi PRISMistä, Snowdenista ja hallituksen valvonnasta.

Airtablella on ilmainen taso ja halpa maksettu suunnitelma, joka tarjoaa enemmän ominaisuuksia. Vaikka aloitat ilmaisella suunnitelmalla, voit kokeilla Pro-tasoa 14 päivän ajan nähdäksesi, kannattaako se maksaa. Katso lisätietoja Airtable-arvosteluista.

10. Mavenlink

Mavenlink on loistava työkalu, jolla voit ansaita rahaa. Jos olet tekemässä asioita, palvelu on erinomainen valinta.

Sillä on vahva ominaisuusjoukko, joka sisältää automaattiset taloudelliset työkalut ja laskujen luomisen. Voit käyttää sitä myös ajan seurantaan ja jos määrität tuntihinnat kaikelle, voit seurata kustannuksia. Jos tarvitset apua talouden hallinnassa, kannattaa tutustua parhaiden kirjanpito-ohjelmistojen luetteloomme käytettävissä olevien työkalujen joukolle..

Mavenlink sisältää riippuvuudenhallinnan ja useita näkymiä, mukaan lukien aktiviteetinäkymän, Gantt-kaavion sekä ajan ja kulut. Se ei ole helpoin työkalu, mutta siinä on useita mukautusvaihtoehtoja, joten voit saada työtilasi tuntemaan olosi kotoisaksi.

Se ei ole halpaa, mutta ominaisuuksiensa lisäksi saat vahvan suojauksen: salaus käytetään siirtoon ja varastointiin sekä kaksi SOC-varmennetta. Se tarjoaa hyvän valikoiman vaihtoehtoja oman tietoturvasi hallintaan, antaa sinulle tietoja aktiivisista istunnoista ja antaa sinun virittää joukkueesi salasana-asetukset.

mavenlink-turvallisuus-asetukset

Jos tarvitset apua salasanojen hallinnassa, tutustu parhaaseen salasananhallintaartikkeliin.

Mavenlinkillä on vahva tietokanta. Sillä on myös live-chat-tuki, jos joudut jumiin. Käyttöliittymässä on muutamia ongelmia, mutta ne eivät pidä sinua paljon, kun tutustuit alustaan.

Liiketoiminnan käyttäjät löytävät paljon tykkää Mavenlinkistä. On 10 päivän kokeiluversio, jos haluat tarkistaa sen. Lue lisää siitä Mavenlink-arvosteluamme.

11. Perusleiri

Basecamp on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen työkalu, jota joukkueesi jäsenet nauttivat käytöstä. Se on loistava valinta kouluttajille, jotka saavat sen ilmaiseksi, samoin kuin niille, jotka haluavat järjestää ryhmän tai vähemmän muodollisia toimistoprojekteja.

Sen helppoa käyttöliittymää on helppo navigoida, vaikka siinä olisi muutama pieni virhe. Siellä on velhoja ja vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään asiat nopeasti ja helposti, mikä tarkoittaa, että se sopii ihmisille, jotka eivät halua panostaa liikaa vaivaa keksimään alustan käyttöä..

Siinä on vahvat viestintäominaisuudet, samoin kuin tiedostojen jakaminen. Sen ”Firefires” tarjoaa ryhmäkeskusteluja, joihin jokainen ryhmäsi voi osallistua, ja antaa sinun jakaa ääntä ja videota.

Jos aiot hyödyntää sen videonjakoominaisuuksia, paras pilvitallennus isoille tiedostoille -artikkelista on myös hyödyllinen.

Sen kolmen minuutin vastausaika tukitutkimukseemme tekee siitä tukirekisterimme haltijan, ja sillä on laaja valikoima videoita ja oppaita auttamaan sinua jumiutumisessa.

Basecamp-boost

Voit antaa tehtäviä ihmisille, mutta siitä puuttuu alatehtäviä ja riippuvuuksia. Saat ilmoituksia asioiden valmistuttua ja voit integroida sen ulkoisiin kalentereihin.

Sen yksinkertainen hinnoittelujärjestelmä – 99 dollaria kuukaudessa riippumatta joukkueen koosta – voisi olla erinomainen arvo, jos sinulla on suuri joukkue, mutta vähemmän kuin jos ryhmäsi on pieni. Jos joudut jälkimmäiseen leiriin, tutustu pienyrityksiä koskeviin artikkeleihimme, jotka sisältävät paremmin sopivia ohjelmistoja.

Huolimatta Basecampin rentoista ulkopinnoista, siinä on vahva turvallisuus ja yksityisyys. Salattujen liitteiden lisäksi se ei luovuta tietojasi kenellekään, ellei laki pakota tekemään niin, ja ilmoittaa sinulle, jos näin tapahtuu. Lisätietoja Basecamp-arvosteluista.

Plussat:

 • Hyvä arvo suurille joukkueille
 • Ilmaiseksi luokkahuoneessa
 • Hyödyllisiä velhoja

Haittoja:

 • Kalliita yksilöille tai pienille joukkueille
 • Liitäntäongelmat

Basecamp-logo

Basecamp-arvostelu

9900 dollaria kuukaudessa

Käy Basecampissa

Muut vaihtoehdot

On työkaluja, joista pidämme, jotka eivät aivan olleet luettelomme. ClickUp, josta voit lukea ClickUp-arvosteluessamme, jäi kapeasti leikkaukseen. Redmine ja GanttProject ansaitsevat maininnan vaihtoehtona niille, jotka haluavat asettaa asiat itse. Ne eivät ole liukkaita, monipuolisia palveluita, kuten suurin osa täällä olevista vaihtoehdoista, mutta tarkista ne, jos pidät haasteesta.

Microsoft Project oli liikaa vaivaa ilmoittautua, joten emme tehneet. Jira on enimmäkseen hyvä ja olisi laatinut luettelon tietosuojakysymyksistä sen tuella, kuten voit lukea Jira-katsauksestamme. Pidimme Workamajigin ilmeestä, mutta yritys ei anna meille pääsyä ohjelmistoon tarkistettavaksi. Tee siitä mitä aiot.

Uskomme kuitenkin, että luettelomme kattaa useimmat emäkset, ja sinun pitäisi pystyä löytämään täältä jotain, joka vastaa tarpeitasi.

Kaikki projektihallinnan työkalut arvioitu

Lopulliset ajatukset

Projektinhallintaohjelmisto on kypsä alue, jolla on laaja valikoima työkaluja, jotka voivat auttaa ryhmääsi.

Emme ole löytäneet mitään todella huonoja työkaluja ja uskomme, että käyttäjien on hyvä aika ottaa askel kilpailukykyisille ja korkealaatuisille markkinoille.

Suosikkiohjelmamme, monday.com, voittaa käytettävyytensä takia. Wrike on monimutkaisempi, mutta tarjoaa enemmän voimaa. Basecamp on hyvä työkalu viestintään, kun taas Mavenlink on hieno niille, jotka ovat keskittyneet rahaan.

Kaikilla täällä olevilla työkaluilla on ilmainen taso tai ilmainen kokeilu, joten on helppo ilmoittautua ja testata ketään niistä. Mikään ei estä sinua yrittämästä useita selvittää, mikä sopii sinulle parhaiten.

Olemme kiinnostuneita kuulemaan, jos olet kokeillut jotakin valintamme tai sinulla suosituksia muille. Jos he ovat auttaneet yritystäsi tai projekteja, me mielellämme kuulemme siitä. Kerro meille kuinka alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map