Paras projektihallintaohjelmisto freelancereille vuonna 2020

Freelance-elämässä on paljon tekemistä, mutta se ei ole kaikki persikat ja kerma. Kilpailun edellä pitäminen on kovaa. Paras freelancereiden projektihallintaohjelmisto voi antaa sinulle edun ja auttaa sinua tiellä yksin menestykseen.


Monet freelancerit laiminlyövät organisaation, mikä voi olla virhe. Jokainen virhe antaa kuitenkin mahdollisuuden parantaa, ja parempi omahallinta voi antaa sinulle enemmän aikaa työskennellä ja siemailla latteja sen sijaan, että hän vaipota adminin kanssa.

Tässä artikkelissa tarkastelemme joitain saatavilla olevista projektinhallintatyökaluista nähdäksemme, kuinka ne voivat auttaa sinua toimimaan paremmin.

Paras projektihallintaohjelmisto freelancereille 2020

Mikä tekee projektinhallintatyökalusta oikean freelancereille?

Kokemuksemme mukaan freelancerit vaihtelevat käteisrahan kääntämisestä laskujen maksamiseen kuukausittain. Hinta on suuri tekijä, joten etsimme työkaluja, joissa on ilmainen tai edullinen vaihtoehto. Freelancereilla, joilla on vähemmän ylimääräistä rahaa, kannattaa myös katsoa parhaita ilmaisia ​​projektinhallintatyökaluja käsittelevää artikkeliamme.

Tavalliset välittämämme asiat, kuten ominaisuudet ja helppokäyttöisyys, ovat merkityksellisiä myös freelancereille. Harkitsemme myös tietoturvaa ja tukea, mutta koska freelancerit voivat vain hallita omia tietojaan, he eivät ehkä ole niin hätääntyneitä turvallisuudesta kuin esimerkiksi yritysjohtaja. 

Joukkueen koko ja viestintä ovat vähemmän tärkeitä. Monet freelancerit työskentelevät yksin tai pienissä ryhmissä, joten tarkastelemme enemmän tapaa, jolla projektit organisoidaan kuin ryhmän ominaisuuksia. Toisin sanoen freelancereilla on usein useita asioita liikkeellä ollessa, joten suosimme alustoja, jotka sopivat siihen ja joiden avulla voit luoda useita projekteja helposti.

Koska freelancereilla on taipumus olla itsenäisiä aloittelijoita, he saattavat olla hieno tukitoiminnoilla, jotka taipuvat myös omien ongelmiensa korjaamiseen. 

Paras projektihallinnan ohjelmisto freelancereille: Wrike

Jos lepäät vapaa-ajan housuissasi katsomassa Netflixiä, kun sinun pitäisi työskennellä, kokeile Wrikeä. Se tekee hyvää työtä asettamalla sinut liiketaloudelliseen mielentilaan. Sillä on oppimiskäyrä, mutta kun olet oppinut sen, se on loistava tapa auttaa projektien hallinnassa. Sillä on myös ilmainen suunnitelma, joten sen ei tarvitse maksaa sinulle mitään.

Kun olet valmis työtäsi ja haluat palata suoratoistoon, myös paras Netflix-hakkeritartikkelimme kannattaa tutustua.

Wrike antaa sinun luoda tehtäviä, jakaa ne osatehtäviin ja lisätä riippuvuuksia niiden välillä. Tämän avulla voit selvittää, missä järjestyksessä asiat on tehtävä. Voit myös luoda lomakkeita, joiden avulla muut ihmiset voivat luoda tehtäviä täyttämällä ne. Tämä saattaa olla hyvä tapa kaapata asiakkaan vaatimukset, jos sitä käytetään oikein..

wrike-riippuvuudet

Sillä on useita näkymiä, mukaan lukien luettelo, peruskanban-levy, Gantt-kaavio ja stream. Voit käyttää sitä tiedostojen tallentamiseen ja kommentteihin todistusominaisuuden kautta. Käyttöliittymä on täynnä ja navigoinnissa on muutama viritys, mutta mukana on paljon.

Wrike-integraatioiden ansiosta se voi muodostaa yhteyden useisiin alustoihin, joita freelancerit todennäköisesti käyttävät, kuten Dropbox, Google Drive ja Adobe Creative Cloud.

Wrike-mallit

Wrike sisältää valikoiman malleja, joten voit asentaa sen nopeasti. Siellä on myös valikoima teemoja, joiden avulla voit valita sinulle sopivan ilmeen.

Sillä on korkealaatuinen suojaus, ja kaksifaktorinen todennus on saatavana Google-sovelluksen kautta. Sillä on myös monia tukivaihtoehtoja, erinomaisella tietokannalla, jota täydentää nopea, reagoiva tukihenkilöstö, joka auttaa sinua joutumalla kiinni.

Voit jakaa projektisi ilmaiseksi viiden ryhmän kanssa. Jos valitset päivityksen, maksetut suunnitelmat alkavat 9,80 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, mikä ei ole paljon ottaen huomioon mitä se tekee sinulle.

Windows-, macOS-, Android- ja iOS-sovellusten kanssa selaimen version lisäksi freelancerit voivat käyttää Wrikeä missä he ovatkin.

Wrike on vahva valinta freelancereille ja kaikille muille. Lisätietoja siitä Wrike-arvosteluamme.

Airtable

Airtable on monipuolinen työkalu, jolla on epätavallisia ominaisuuksia. Sen avulla voit lisätä tietoja “emäksiin”. ”Tukikohdat” edustavat projekteja, ja voit määrittää malleja erityyppisille niistä. Freelance-kehittäjät arvostavat vianseurannan näyteprojektia, mutta on olemassa myös myynti-, henkilöstöhallinta- ja seurantajärjestelmiä.

Airtablen tärkeintä laskentataulukkoa vastaavaa näyttöä täydentävät kanban-, kalenteri-, lomake- ja gallerianäkymät. Käyttöliittymä on selkeä ja reagoiva, ja asioiden tekeminen on yleensä suoraviivaista, mutta asettaminen tyhjästä ilman mallia on hankala.

Sillä ei ole paljon viestintävaihtoehtoja, mutta freelancerit eivät ehkä löydä tätä ongelmaa, jos vain järjestävät itsensä.

Se integroituu useiden alustojen, kuten Dropboxin ja WordPressin, sekä muiden projektinhallintatyökalujen Asanan, Basecampin ja Trellon kanssa. Useiden kilpailijoiden tavoin se käyttää Zapieria tietojen jakamiseen monien sovellusten kanssa.

airtable-lohkojen

Suosikkiominaisuuksemme on sen “lohkot”. Ne antavat sinulle kaikenlaisia ​​lisätoimintoja. Jotkut ovat suhteellisen yksinkertaisia. On olemassa kaaviolohkoja ja yksi, joka integroituu esimerkiksi Google Hangouts -palveluun. Toiset tarjoavat sinulle lisäominaisuuksia, kuten automaattisen kääntämisen ja kuvan tunnistamisen. Jos joudut tekemään noita asioita säännöllisesti, Airtable on suuri apu.

Käytettävissä oleva vapaa suunnitelma

Airtablella on ilmainen suunnitelma, joten sinun ei tarvitse maksaa aloittamista varten. Sinulla voi olla niin monta ”emästä” kuin haluat, joten voit määrittää yhden jokaiselle asiakasprojektillesi, jos näin teet asioita. Sen maksetut suunnitelmat antavat sinulle enemmän tallennustilaa ja ominaisuuksia. Estää esimerkiksi Pro-suunnitelman lukituksen.

Sinulla ei ole mitään huolta turvallisuuden kannalta. Airtablella on useita sertifikaatteja ja se käyttää vahvaa 256-bittistä salausta. Lue lisätietoja aiheesta salauksen kuvaus. Saat myös kaksifaktorisen todennuksen ja näet IP-osoitteet, jotka ovat käyttäneet tiliäsi. Se on hyödyllistä, jos olet huolissasi siitä, että joku muu on kirjautunut sisään salasanallasi.

Sillä on kunnollinen ohjeosasto, jossa on videoita ja webinaareja saadaksesi lisätietoja alustasta. Siellä on myös aktiivinen yhteisö. ”Airtable Universe” antaa sinun nähdä, mitä muut käyttäjät ovat tehneet, mikä on hieno tapa saada ideoita.

Siellä on sähköpostiosoite ja ohjattu yhteyshenkilö, jos joudut ottamaan yhteyttä tukeen, mutta saamme kolmen päivän vastausaika ei ole nopein mitä olemme nähneet. Lue ProWorkflow-katsaus oppiaksesi palvelusta, joka palasi meille kuudessa minuutissa.

Kaiken kaikkiaan Airtable on miellyttävä alusta, jolla on erinomaiset ominaisuudet. Sillä on paljon tarjottavaa freelancereille. Lue lisää siitä Airtable-arvosteluamme.

asana

Asana on hauskaa käyttää juhliensa takia. Se palkitsee asioiden tekemisen lähettämällä värikkäitä eläimiä, jotka lentävät näytön yli. Emme ole varmoja siitä, että freelancerit, jotka kamppailevat työskennelläkseen Internetin kiusauksista huolimatta, tarvitsevat elämässään ylimääräistä turhauttavuutta, vaikka.

asana-juhla

Asanan vapaa taso ei silti kuluta kustannuksiasi. Sen avulla voit käyttää sen luettelo- ja hallitusnäkymiä sekä kalenteria. Voit käyttää sen keskustelupalloa myös jopa 15 hengen joukkueisiin ilman, että sinun tarvitsee päivittää. 

Se on hyvä muotoilu, joka saa tasapainon käytettävyyden ja visuaalisen vetovoiman välillä. Olisi kiva nähdä vielä muutama mukautusvaihtoehto, kuten käyttäjän taustat ja värit, mutta sinulla ei voi olla kaikkea.

Jos saat maksetun suunnitelman, voit käyttää sen aikajanaa, lomakkeita ja muita ominaisuuksia. Tehtävien luomisen lisäksi voit jakaa ne osatehtäviin ja lisätä riippuvuuksia. Jos työskentelet ryhmän kanssa, voit antaa asioita muille ryhmän jäsenille.

Voit jakaa tiedostoja, mutta kokorajoitus on 100 Mt. Jos tarvitset enemmän kuin mitä, tutustu parhaaseen pilvitallennustilaan suurten tiedostojen artikkeliin.

Asanan integraatioihin sisältyy Zapier, jonka avulla voit käyttää monien lähteiden tietoja. Kuten Wrike, se integroituu muihin palveluihin, kuten Dropbox, Adobe Create Cloud ja Microsoft Office 365.

Asanan turvallisuus

Jos käytät Asanaa kahvilassa, sen TLS v1.1 -salaus tekee salakuuntelijoille vaikeamman puristaa työtäsi. Tutustu verkkorikollisuuteen liittyvään artikkeliimme lisää temppuja, joita väärintekijät saavat.

Asanan tuki kesti muutaman tunnin vastaamiseen kyselyihimme, mikä on kohtuullinen, ellei jopa nopein mitä olemme nähneet. Tämä kunnia pätee Basecampille, joka sai takaisin meille kolmessa minuutissa. Lue siitä Basecamp-arvosteluamme.

Asana toimii selaimessa ja sillä on sovelluksia Androidille ja iOS: lle. Asanan arvioinnin lisäksi olemme laatineet Asanan aloittelijan oppaan, jonka avulla voit aloittaa sen käytön. 

Kaiken kaikkiaan Asana on erinomainen valinta freelancereille. Sen vapaa suunnitelma antaa sinulle paljon ja halvat maksetut suunnitelmansa tarjoavat vielä enemmän. Se on helppo käyttää ja tekee asioiden tekemisestä miellyttävän ja nautinnollisen.

Jos haluat verrata sitä Wrikeen, tutustu Wrike vs. Asana -huvioon.

Freedcamp

Jos katsot kukkarolankoja, et voi mennä pieleen Freecampin kanssa. Sillä ei ole vain ilmainen suunnitelma, mutta sen maksetut tarjoukset ovat hyvää arvoa, joka vaihtelee vähäisestä 1,49 dollarista kuukaudessa jopa 16,99 dollariin sen yrityssuunnitelmasta. Se on yksi parhaimmista käyttöympäristöistä.

freedcamp-tervetuloa

Freedcampilla on houkutteleva käyttöliittymä ja sitä on helppo käyttää. Siellä on outoa vikaa täällä, mutta ei mitään maanjäristystä, ja yleensä käyttäjät todennäköisesti nauttivat siitä työskentelystä.

Voit luoda tehtäviä, jakaa ne osatehtäviin ja lisätä riippuvuuksia, mikä osoittaa niiden väliset suhteet. Voit määrittää tehtäviin ihmisiä ja päivämääriä, tehdä kommentteja ja liittää tiedostoja.

Freedcampin rajoittamaton tallennustila tekee siitä loistavan valinnan projektitiedostojen jakamiseen kollegoiden tai asiakkaiden kanssa. Vain 10 Mt: n tiedostokoon rajoitus ilmaisille käyttäjille on kuitenkin rajoittava. Se nousee 250 Mt kalliimmissa suunnitelmissa. Katso pilvitallennusartikkeleitamme, jos haluat perustaa siihen erillisen palvelun.

Käytettävissä on useita näkymiä. Vaniljatehtävänäkymän lisäksi siellä on kalenteri-, kanban- ja Gantt-näkymä. Ohjelmassa navigoimiseksi on myös kirjanmerkkijärjestelmä.

Jos haluat jakaa tietoja muiden ympäristöjen kanssa, voit tehdä sen suositun Zapier-palvelun kautta, joka toimii monien sovellusten kanssa. Freedcampilla on myös sovellusliittymä, jos haluat koodata.

Freedcampin yksityisyys

Freedcamp noudattaa GDPR-artikkelissa kuvattua yleistä tietosuoja-asetusta. Se on myös EU-Yhdysvaltojen mukainen. ja Sveitsin yhdysvallat. yksityisyyden suojat. Yrityksen käyttäjät voivat hyödyntää kaksifaktorista todennusta.

Sen tuki on nopeaa ja tehokasta. Tukipyyntö oli helppo lähettää, ja saimme vastauksen 30 minuuttia myöhemmin. Siinä on myös tietokanta ja muutama YouTube-video, joiden avulla voit joutua jumiin.

Siinä on mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle. Sen Windows- ja macOS-työasemaohjelmat haudataan verkkosivuston syvyyteen, joten ne saattavat olla vanhentuneita.

Kaiken kaikkiaan Freedcamp on erinomainen valinta, jos budjettisi on suuri. Siinä on muutama virhe, mutta hyviä ominaisuuksia on paljon, jotta se korjataan. Katso lisätietoja Freedcamp-arvosteluistamme.

Trello

Jos haluat jotain ilmaista, helppoa ja yksinkertaista, katso vain Trello. Se on kanban-pohjainen työkalu, jonka avulla voit luoda tehtäviä ja siirtää niitä sarakkeiden välillä. Sarakkeet voisivat merkitä tehtäväksi, tekemiseen ja valmisteksi tai niillä voisi olla nimi, joka edustaa prosessin mitä tahansa vaihetta.. 

Voit käyttää niitä tallentamaan asiakasrekisterit, projektitiedot tai jotain muuta mitä ajattelet. Voit luoda taulun jokaiselle projektille ja ehkä taulun asiakkaiden hallitsemiseksi. Vaikka se on yksinkertainen, se on monipuolinen ja tehokas työkalu.

Trellon “inspiraatiosivulla” on runsaasti esimerkkejä siitä, kuinka luovat ihmiset ovat käyttäneet sitä. Projektien hallinnan lisäksi voit käyttää sitä esittelemään tietoja asiakkaillesi. On ihmisiä, jotka käyttävät sitä esittämään ravintolavalikoita ja jopa istumapaikkoja suunnitelmiin.

Trello häät

Kannattaa tarkastella esimerkkejä, jotta saadaan muutamia ideoita siitä, kuinka voit käyttää Trelloa tietojen esittämiseen asiakkaillesi ja antaa heidän myös työskennellä kanssasi..

Vaikka sen lisäosat ovatkin yksinkertaisia, voit lisätä niihin lisäominaisuuksia. Niitä on monia ja erilaisia. Viisaasti käytettynä voit muuttaa Trello-palvelusta paljon edistyneemmän alustan ja valita ja valita haluamasi toiminnot.

Trello Butler

Butler-virran kytkeminen on huomattavaa, koska sen avulla voit automatisoida tehtäviä ja luoda painikkeita toimintosekvenssien suorittamiseksi. Se voi säästää paljon aikaa. Butler-käyttö on rajoitettua Trellon ilmaiseen suunnitelmaan, mutta se ei välttämättä häiritse freelancereita, jotka haluavat käyttää sitä muutaman kerran viikossa projektien siirtyessä vaiheiden välillä.

Jos haluat käyttää sitä enemmän, todennäköisesti aika, jonka säästät käyttörajojen poistamisesta, ylittää maksetun suunnitelman kustannukset..

Vaikka Trellon ydinominaisuudet ovatkin ilmaisella suunnitelmalla, päivittämiseen on etuja. Saat mukautettuja tarroja, taustoja ja hymiöitä. Voit myös käyttää enemmän lisävoimia kerralla ja käyttää ”Butleria” ilman käyttörajoituksia.

Se on yksi yksinkertaisimmista ympäristöistä, mutta se tekee siitä hyvän tavan aloittaa. Lue lisää Trello-arvosteluista. Trello-aloittelijan oppaassa on vinkkejä myös siitä aloittamiseen.

Muut vaihtoehdot

On olemassa muutamia muita tutkinnan arvoisia vaihtoehtoja, jotka eivät päässeet aivan viiden parhaan joukkoomme. Katsotaanpa heitä.

Podio

Podio-laskelma

Podio on hyödyllinen alusta, jolla on ilmainen suunnitelma ja muutama mielenkiintoinen ominaisuus. Voit mukauttaa työtilat ja käyttää sen laskentakenttää suorittamaan monimutkaisia ​​tietojasi. Jos haluat työkalun, jonka avulla voit automaattisesti yhdistää ja yhdistää tietojasi, katso vain kauempana kuin Podio.

Tämän lisäksi se tekee suurimman osan siitä, mitä voit odottaa projektinhallintatyökalulta. Voit määrittää tehtäviä ja käyttää erilaisia ​​näkymiä tietojen lajitteluun. Siinä on myös rajoittamaton tallennustila. Sillä ei kuitenkaan ole alitehtäviä tai riippuvuuksien hallintaa.

Lisätietoja siitä, lue Podio-arvostelu.

Taskworld

taskworld-analytiikka

Taskworldilla ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta sen avulla voit luoda tehtäviä helposti lähettämällä sähköpostia tiettyyn osoitteeseen. Ne, jotka haluavat saada töitä junalla, pitävät siitä hyödyllistä. Siinä on myös Android- ja iOS-sovelluksia.

Siinä on välkevä, helppokäyttöinen käyttöliittymä ja erinomainen käyttöopas, joka näyttää sen hyvät puolet. Tehtävien hallintaan on myös malleja ja yksinkertainen kanban-paneeli.

Taskworldilla ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta tarjolla on ilmainen 15 päivän kokeiluversio, jonka jälkeen se maksaa 10,99 dollaria kuukaudessa. Katso tarkemmin Taskworld-arvostelu.

monday.com

ma-template

monday.com tuli ensimmäiseksi parhaiden projektinhallintaohjelmistojen luettelossa. Sen käyttöliittymä on erinomainen ja auttaa sinua saamaan kaiken irti sen tehokkaasta, muokattavasta rakenteesta.

Jos se on niin hyvää, saatat ajatella, että se olisi korkeampi tässä luettelossa. Sen hinnoittelujärjestelmä ei kuitenkaan palvele yksittäisiä käyttäjiä. Sinun täytyy ilmoittautua vähintään viiden joukkueen jäseneksi. 

Koska se maksaa 25 dollaria kuukaudessa eikä ole ilmaista suunnitelmaa, emme uskoneet, että se olisi paras tapa freelancereille. Jos sinulla on siihen varaa, se on harkinnanvarainen alusta, ja siellä on ilmainen kokeiluversio, jos haluat tarkistaa sen.

Lue lisää siitä monday.com-arvosteluamme. Voit myös nähdä miten se muodostuu toista aluetta vastaan, jota tarkastelimme tässä artikkelissa monday.com vs Wrike -vertailussa.

Lopulliset ajatukset

Freelancerit ovat usein liian kiireisiä töitä ja jahtaavat asiakkaitaan tehdäkseen paljon muuta, joten he eivät ehkä edes ajattele itse organisoitumistaan. Tämä tarkoittaa, että projektinhallintaohjelmisto voi auttaa heitä paljon. Jos sinulla ei ole aikaa organisoida, anna ohjelmistojen tehdä se puolestasi.

Jopa yksinkertainen kanbanpohjainen alusta, kuten Trello, voi tehdä eron freelancerille, ja edistyneemmät työkalut tarjoavat enemmän. Tarjolla on paljon muitakin vaihtoehtoja kuin mitä olemme tarkastelleet. Jos olet freelancer, me mielellään tiedämme mitä mieltä olet valinnoistamme tai jos sinulla on muita suosituksia. Kerro meille kommenteista. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map