Paras pilvitallennus useille käyttäjille vuonna 2020: Toimitaan yhdessä

Internet on muuttanut tapaa, jolla työskentelemme yksilöinä, ja se on meille paljon helpompaa työskennellä yhdessä projektiryhmissä. Pilvitallennus on tehokas tapa samanhenkisten ihmisten ryhmälle käyttää samoja tiedostoja, olipa kyse sitten yrityksestäsi tai henkilökohtaisesta käytöstä.


Monet pilvitallennuspalvelut on suunniteltu yksittäisten käyttäjien mielessä, mutta se ei tee niistä hyvää ratkaisua useille käyttäjille. Vaikka jotkut palveluntarjoajat sallivat sinun jakaa tiedostoja muiden käyttäjien kanssa, ne eivät ole aina täydellisiä ratkaisuja yhteistyöhön. 

Jotta voisit löytää parhaan pilvitallennuksen useille käyttäjille, olemme laatineet tämän luettelon seitsemästä pilvitallennuspalvelusta, joista jokainen tekee tiedostojen jakamisesta ja yhteistyöstä helppoa.

Mikä on paras pilvitallennus useille käyttäjille?

Kerromme sinulle useille käyttäjille suunnatun pilvitallennustilamme heti: Egnyte Connect. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joita useat käyttäjät tarvitsevat, on kyky tehdä yhteistyötä asiakirjojen laatimisessa, ja tässä Egnyte todella loistaa. Se tarjoaa erinomaisen integroinnin Office Onlineen, jolloin useat käyttäjät voivat työskennellä saman asiakirjan kanssa reaaliajassa.

Vaikka Egnyte on suosikkimme, meillä on muita kilpailijoita, joita sinun kannattaa harkita. Voit lukea lisätietoja jokaisesta alla.

 1. Egnyte Connect – rajoittamaton määrä käyttäjiä hintaan
 2. Google Drive – paras ilmainen pilvitallennus useille käyttäjille
 3. Tresorit – turvallinen tiedostojen tallennus
 4. OneDrive for Business – täysi Office-integrointi
 5. Dropbox for Business – vanha uskollinen pakkaa booli
 6. Sync.com – turvallisuus ja ilmainen suunnitelma
 7. pCloud – loistava kuvien jakamiseen

Google Drive on lähellä sekuntia ja tarjoaa Egnyten tapaan tehokkaita yhteistyöominaisuuksia Google Docs -integraation avulla. Muista luettelon vaihtoehdoista puuttuu yhteistyövälineitä, mutta ne tarjoavat silti hyödyllisiä tiedostojen jakamisvaihtoehtoja. Tarkastellaan tarkemmin kutakin tarjoajaa.

1. Egnyte

Valinta numero yksi useille käyttäjille on Egnyte. Jos olet lukenut Egnyte-arvosteluamme, tiedät myös myös, että se saa korkeat arvosanat nopeudesta, käytön helppoudesta ja hinnoittelusta. Siksi se on parhaiden yritystiedostojen synkronoinnin ja jakamisen tarjoajien luettelossa. 

egnyte-Connect-kansio jakamista

Luo Egnytessä linkkejä tiedostoille tai kansioille, jotka haluat jakaa. Nämä linkit voidaan sitten lähettää sähköpostitse tai yritysviestintäsovelluksen kautta. Voit asettaa linkin vanhenemaan tietyn määrän latauksia tai jopa tietyn päivämäärän jälkeen. 

Voit kutsua ihmisiä käyttämään tiedostojasi ja kansioitasi, joilla on erityyppiset oikeudet hallinnan rajoittamiseen, selkeillä kuvauksilla, kuten ”katsoja” tai “toimittaja”. Esimerkiksi “täysi” luokka on samanlainen kuin “toimittaja”, mutta se antaa myös käyttäjille luvan siirtää tai poistaa tiedostoja ja kansioita, mitä “toimittajat” eivät voi tehdä. 

Yksi suurimmista syistä, että Egnyte on luettelomme kärjessä, on sen saumattoman Microsoft Office -integraation ansiosta. Office Online -sovelluksella useat käyttäjät voivat avata saman asiakirjan ja tehdä siitä yhteistyötä reaaliajassa. Voit tallentaa Office-asiakirjat myös Egnyteen suoraan sovelluksista.

Egnyten turvallisuus

Egnyte antaa sinun yhdistää online-kansiosi virtuaaliseen verkkoasemaan, mikä tekee jaetun tiedoston löytämisestä yhtä helppoa kuin paikallisen tiedoston löytäminen kannettavalle tietokoneelle. Se toistaa myös hakemistojen käyttöoikeudet, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettaa käyttöoikeuksia kahdesti.

Egnyte käyttää alan standardin mukaista 256-bittistä AES-salausta, vaikka se kuitenkin tallentaa kopion salausavaimesta, joten tämä ei ole nolla tietämyksen vaihtoehto. Office-taso tarjoaa 5 kt tallennustilaa 8 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, korkeintaan 25 käyttäjää. Suurempien yritysten on maksettava 20 dollaria jokaisesta käyttäjästä kuukausittain, ja mukana on 10 kt tallennustilaa. 

Pienille yrityksille tai yksityishenkilöille Team-taso sisältää yhden kilotonni tallennustilaa 10 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, mutta vain enintään kolmelle käyttäjälle.

2. Google Drive

Kuten mainitsimme aikaisemmassa Google Drive -katsauksessa, se on yksinkertaisesti yksi parhaimmista pilvipalveluyhteistyökaluista. Siinä on myös joustavat säilytysvaihtoehdot ja hyvä asiakastuki. Koska kyse on Google-tuotteesta, kannattaa ehkä sijoittaa joihinkin lisätyökaluihin yksityisyyden suojaamiseksi.

google-drive-sync-kansio

Google Drive antaa sinun luoda linkkejä tiedostoillesi tai kansioihisi, joita voit sitten jakaa sähköpostitse tai muilla viestipalveluilla. Kuten Egnyte, voit asettaa erilaisia ​​käyttöoikeustasoja (kuten “voi muokata” tai “osaa kommentoida”), mutta niiden laajuus on hiukan rajoitettu. Toisin kuin Egnyte, linkkien suojaamiseksi salasanalla tai viimeisen voimassaolopäivän asettamiseen ei ole vaihtoehtoa. 

Google Drive erottaa toisistaan ​​(ja tekee siitä valinnan toiseksi) sen kiinteän integraation Google-dokumenteihin, joka on vahva kilpailija Officelle, samoilla työkaluilla ja ominaisuuksilla. Sen avulla on myös helppo työskennellä asiakirjojen kanssa kollegoiden kanssa, ja useat käyttäjät voivat lisätä kommentteja, muutoksia ja ehdotuksia reaaliajassa.

Google Driven tietosuoja

Google Drive käyttää 128-bittistä AES-salausta liikkeessä oleviin tiedostoihin, mutta 256-bittistä AES-salausta tiedostoihin levossa. Huolestuttavaa, että ehdot antavat Googlelle oikeuden tarkistaa pilvitiedostojasi laittoman sisällön varalta. Sen avulla he voivat myös kerätä tietoja sinusta markkinointitarkoituksiin. 

Tämä on ongelmallista yksittäisille käyttäjille, mutta myös yrityksille, jotka ottavat luottamuksellisuuden vakavasti. Tutustu Boxcryptor-arvosteluun, jos etsit salausvaihtoehtoja estääksesi Googlea suojelemasta tiedostojasi ja sähköpostejasi.

Google Drive käyttää Googlen globaalia palvelinverkkoa, joten tiedostojen siirto tapahtuu tyypillisesti nopeasti paikallisille palvelimille. Voit asettaa pilviverkkoaseman työpöydällesi valikoivalla synkronoinnilla estääksesi pilvitiedostoja täyttämästä kiintolevyäsi. Tätä ominaisuutta ei kuitenkaan ole tuettu Linuxilla. 

Google Drive on erittäin edullinen, jos valitset oikean vaihtoehdon. Liiketoiminnan käyttäjät, joilla on Google Suite, saavat rajoittamattoman Google Drive -tallennustilan vain 12 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, vaikkakin tämä on rajoitettu 1 Tt henkilöä kohden, jos sinulla on viisi käyttäjää tai vähemmän.

3. Tresorit

Tresoritin nimi tulee saksalaisesta sanasta, joka tarkoittaa holvia tai vahvaa tilaa. Tämä on yhtä sopiva nimi tietoturvallisuuteen keskittyneelle pilvitallennusyritykselle kuin mahdollista. Kuten Tresorit-katsauksessa keskustelimme, turvallisuus on yksi sen suurimmista vahvuuksista. Vaikka turvallisuus ja yksityisyys ovat eturintamassa, se käsittelee myös tiedostojen jakamista hyvin.

tresorit-osake-kansio

Kuten Google Drive, myös Tresorit antaa sinun jakaa tiedostoja tai kansioita käyttämällä linkkiä, jonka voit jakaa sähköpostissa ja muilla alustoilla. Jos haluat jakaa “tresorin” – yksityisen ja suojatun kansion -, voit jakaa sen vain muiden Tresorit-käyttäjien kanssa. Yleiskatsaussivulla voit seurata lähettämiäsi linkkejä sekä tiedosto- ja kansio-oikeuksia kokonaisuutena. 

Tresoritille suuri myyntikohta on sen nolla tietämys salaus, ja se on palveluntarjoaja, jota olemme aiemmin suositelleet yhdeksi parhaimmista nolla tietämättömyyden pilvivaraston tarjoajista. Tämä tarkoittaa, että Tresoritilla ei ole pääsyä tietojen avaamiseen tarvittaviin avaimiin ja jätetään sinut hallintaan.

Yrityksille tämä tarjoaa maksimaalisen hallinnan herkimmistä tiedostoistasi. Jos kuitenkin unohdat salasanasi, menetät pääsy tiedostoihisi hyväksi. Jos se huolestuttaa sinua, säilytä salasanasi yhdessä parhaiden pienyritysten salasananhallintaohjelmien kanssa, jotta käyttäjätietosi pysyvät turvassa.

Tresorit-turvallisuus 

Tietämättömän salauksen lisäksi Tresorit käyttää TLS: ää suojaamaan tietojasi keskitason ihmisten hyökkäyksiltä, ​​kun muodostat yhteyden Tresorit-palvelimiin. Siinä on myös kaksifaktorinen todennus, joka auttaa pitämään tilisi turvassa. Olemme myös arvioineet Tresoritille sen Linux-tuesta erittäin korkean tason, minkä ansiosta se on parhaimmassa pilvitallennustilassa Linux-luetteloon.

Tresoritin tietoturva on kuitenkin palkkio. Pienet yritykset voivat ottaa käyttöön Tresorit-suunnitelman, jossa on 1 kt tallennustilaa 20 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti (korkeintaan yhdeksän käyttäjää). Alennushinnoittelu voi tehdä koko liiketoimintasuunnitelman halvemmaksi, kun tuki on 10 tai useammalle käyttäjälle 12 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, jälleen kerran 1 Tt tallennustilaa.

4. OneDrive for Business

Microsoftin pääsy pilvitallennusten maailmaan hyötyy sen tehokkaasta integroinnista muihin tuotteisiin, pääasiassa Office-ohjelmiin. Kuten näet aikaisemmassa OneDrive-arvosteluissamme, siinä on muutakin kuin pelkkä Office-integrointi.

onedrive-web-osake-kansio

Kuten suuret palveluntarjoajat, OneDrive for Business tukee jaettavissa olevia tiedostoyhteyksiä. Ne tarjoavat muutama vaihtoehto kuin Google Drive, mutta niillä on salasanat ja linkkien voimassaoloaika. ”Jaettu” -valikko antaa sinun seurata tiedostoja, jotka olet aiemmin jakanut samoin kuin tiedostoja, jotka ovat jakanut muiden kanssasi.

Integrointi Microsoft Officen kanssa on sisäänrakennettu, vaikka se rajoittuu halvimpien OneDrive-suunnitelmien online-verkkosovelluksiin. Jos aiot käyttää asiakirjayhteistyötä, OneDrive for Business antaa useille käyttäjille mahdollisuuden muokata tiedostoja ja nähdä muutokset reaaliajassa.

OneDrive-liiketoimintasuunnitelmat ja -tuki

Jos käytät Windowsia, näet OneDrive Windows 10: ssä suoraan tallennuskansiona (niin kauan kuin olet kirjautunut sisään käyttämään sitä). OneDrive mukana tulee myös Android- ja iOS-mobiilisovellusten tuki sekä macOS-tuki, mutta Linux-asiakasohjelmaa ei ole saatavana.

Jos ostat OneDrive for Business -sovellusta, voit ostaa muutaman suunnitelman. Jotkut tarjoavat vain OneDrive-tallennustilaa, kun taas toiset sisältävät pääsyn koko Office-pakettiin. Suunnitelma 1 tarjoaa 1 Tt tallennustilaa ja tukea Office Online -palvelulle 5 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Suunnitelma 2 on samanlainen, vaikka se tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan 10 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa.

Office 365 Business Premium -tuki sisältää työpöydälle tarkoitetun Office-paketin tuen, rajoittamattoman tallennustilan 12,50 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa.

5. Dropbox yrityksille

Dropbox on tuttu pilvitallennuspalvelujen tarjoaja yksittäisille käyttäjille. Kuten Dropbox for Business -katsauksessamme selitetään, yritysversio sisältää kuitenkin joitain hyödyllisiä lisäominaisuuksia useille käyttäjille.

egnyte-vs-dropbox-dropbox-business-tiedostojen jakamisen

Integrointi Office Online -sovelluksen kanssa tekee siitä hyvän kilpailijan OneDrive for Business -yritykselle. Sen avulla voit tehdä yhteistyötä asiakirjojen kanssa muiden käyttäjien kanssa ja tehdä muutoksia sekä lisätä huomautuksia ja kommentteja. Se integroituu myös joukkoon muita tuottavuussovelluksia, jolloin voit jakaa tiedostoja suoraan Slackiin, jolloin se on yksi parhaimmista pilvitallennuksista Slack-asetuksille..

Kuten muutkin suuret pilvipalvelut, voit jakaa tiedostolinkit salasanasuojauksen ja vanhenemisvaihtoehtojen kanssa. Voit myös rajoittaa tiedostojen lataamista, jolloin voit jakaa tiedostoja katseltavaksi, mutta ilman mahdollisuutta viedä niitä muualle.

Dropbox yritysten salaus

Dropbox for Business käyttää lohkotason tiedostojen kopiointia siten, että kun päivität tiedostoa, vain tiedostoon tehdyt muutokset ladataan. Tämä nopeuttaa tiedostojen latausprosessia, jolloin useiden käyttäjien on helpompaa tehdä yhteistyötä isommissa projektitiedostoissa.

Dropbox for Business osoittaa olevan 12,50 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa 5 kt tallennustilaa tai 20 dollaria rajoittamattoman tallennuksen edistyneestä suunnitelmasta. Rajoittamattomat tallennussuunnitelmat ovat melko harvinaisia, joten Dropbox for Business on yksi parhaimmista rajoittamattomista online-tallennustilan tarjoajista.

6. Sync.com

Sync.com on yksi suosituimmista säilytyspalvelujen tarjoajista, joka tarjoaa nopeuden, turvallisuuden ja helpon käytön kohtuulliseen hintaan. Se on myös turvallisin pilvipalvelumme. Se on säännöllisesti yksittäisten käyttäjien valintaluettelomme kärjessä ja voi silti tarjota jotain yrityskäyttäjille, kuten Sync.com-katsauksemme selittää.

sync.com-sync-web-sovellus

Liiketoiminnan käyttäjillä on ylimääräisiä tiedostojenjakovaihtoehtoja verrattuna tyypillisiin Sync.com-käyttäjiin, ja ne tarjoavat jakamiselle vanhenemispäivät, latausrajat ja salasanasuojauksen. Tarjolla on myös lisäkäyttäjän oikeuksia, joiden avulla muut käyttäjät voivat kutsua tiedostoja tai nähdä muita jaettuja käyttäjiä. 

Sync.com toteuttaa tietämättömän salauksen, joka, kuten aiemmin selitimme, antaa sinun hallita salausavaimesi. Yksi parhaimmista pilvitallennusmahdollisuuksista Kanadassa hyötyy siitä, että se kuuluu Kanadan voimakkaiden yksityisyydensuojalakien alaan.

Sync.com ei salli kolmansien osapuolien pääsyä palveluunsa, joka on joko haittapuoli tai ylösalaisuus näkökulmasi mukaan. Office-, Google Docs- tai muihin alustoihin ei ole mahdollista integroida, joten yhteistyö on aika vaikeaa. Siksi myös tämä muuten fantastinen palveluntarjoaja on toistaiseksi alhaalla useiden käyttäjien tallennustilaa koskevassa luettelossa.

Sync.com hinnasuunnitelmat

Yhtenä parhaimmista pilvitallennuksista versiointia varten sinun ei ole yllättävää huomata, että Sync.com: n liiketoimintasuunnitelmat sallivat rajoittamattoman versioinnin. Tämä tarkoittaa, että jos joudut palaamaan takaisin tiedostojesi vanhaan versioon, voit – riippumatta siitä, kuinka pitkälle taaksepäin haluat mennä. Tämä on käytettävissä vain maksutetuissa suunnitelmissa, koska ilmaisiin tileihin sovelletaan 30 päivän rajoitusta.

Sync.com tarjoaa kolme yritysmarkkinoille suunnattua vuosisuunnitelmaa. Alin taso, vain 5 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, sisältää yhden kilotavun tallennustilaa kullekin käyttäjälle. Samaan aikaan 4TB tallennustilaa kullekin käyttäjälle maksaa 8 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, tai paljon suurempi 10TB käyttäjää kohti on saatavana 15 dollarilla kuukaudessa.

7. pCloud

PCloudin sijoittaminen pilvitallennusrivin alaosaan saattaa olla hiukan epäreilua. Kuten pCloud-katsauksessamme selitetään, se tarjoaa vahvan tietoturvan ja tehokkaat multimediaominaisuudet kohtuulliseen hintaan. Kuten Sync.com, se ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto yhteistyöhön.

pcloud-web-osake-kansio-optiot

PCloud ei sisällä Office- tai Google Docs -integraatiota helpoksi joukkueille, jotka haluavat työskennellä samoilla tiedostoilla. Tiedostojen jakaminen on kuitenkin helppoa, ja järjestelmä on samanlainen kuin Google Drive. Paina vain ”Jaa” luodaksesi linkin, jonka voit jakaa muiden kanssa, joko tarkastellaksesi tai muokataksesi tiedostojasi. pCloud antaa sinun suojata tiedostojasi myös salasanalla ja asettaa linkkien voimassaoloajan.

pCloud Turvallisuus ja hinnoittelu

Suojaus on melko vahvaa pCloudilla, joka käyttää TLS-protokollaa suojaamaan siirrettäviä tietoja lähetysprosessin aikana. PCloud-vakioversio edellyttää, että maksat lisämaksun pCloud Crypto -sovelluksesta, joka lisää nolla tietämyksen salauksen, mutta liiketoimintasuunnitelmat sisältävät sen ilmaiseksi.

PCloudin vakioversio maksaa 7,99 dollaria kuukaudessa 2 kt tallennustilasta, mutta joudut maksamaan ylimääräisen 3,99 dollaria kuukaudessa nolla tietotaidon salaus. Valitettavasti pCloudin liiketoimintasuunnitelmille ei ole vakiosuunnitelmia, ja sinun on otettava yhteyttä pCloudin myyntitiimiin henkilökohtaisen tarjouksen saamiseksi. On kuitenkin 30 päivän ilmainen kokeilu. 

Kuinka valitsimme palveluntarjoajamme

Noudatamme samaa lähestymistapaa jokaisessa pilvitallennusarvioinnissamme. Vertaamme ja sijoitamme kutakin palveluntarjoajaa ominaisuuksien perusteella, tarkastelemalla yleistä turvallisuutta, hinnoittelua, tallennuskapasiteettia ja tässä tapauksessa yhteistyötä. 

Siksi olemme sijoittaneet Sync.com ja pCloud alareunaan. Molemmat ovat erinomaisia ​​monipuolisia pilvitallennusratkaisuja, mutta kun kyse on yhteistyöstä, muut palveluntarjoajat, kuten Egnyte, tarjoavat vain enemmän käyttäjille.

Lopulliset ajatukset

Olemme käyneet läpi seitsemän parhaan pilvivaraston useille käyttäjille. Suurin osa näistä palveluntarjoajista tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, joten älä pelkää kokeilla palvelua ennen kuin ostat sen, jos et ole varma, mikä sopii sinulle.

Toisin sanoen, et voi mennä pieleen Egnyten kanssa. Se tarjoaa saumattoman integraation Office Online -palvelun kanssa, jolloin useat käyttäjät voivat tehdä yhteistyötä asiakirjojen kanssa. Samankaltaisilla ominaisuuksilla myös Google Drive ja OneDrive sijoittuivat korkealle, vaikka Tresorit oli korkeimman asteen palvelu, joka sisälsi nolla tietämyksen salaus.

Suuret tuotteet, kuten Sync.com ja pCloud, merkittiin yhteistyökalujen puuttumisen takia, mutta hyvän turvallisuuden ja hinnoittelun ansiosta ne pystyivät silti toimimaan yksinkertaisen tallennuksen kannalta.. 

Onko Egnyte palvelu sinulle tai onko sinulla omia suosituksia? Jätä kommentti ajatuksesi ja mielipiteesi alle. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map