Paras pilvitallennus hiljaisuuteen vuonna 2020: Aloita löysäys

Liiketoimintaviestintäpalveluissa Slack on parhaiden joukossa. Se ei vain tarjoa loistavaa käyttökokemusta, mutta siinä on myös valtava ekosysteemi kolmansien osapuolten sovelluksia. Sen lisäksi, että Slackilla on yli 1 500 sovellusta, se on myös integroitu erinomaisesti kaikkiin suosikki pilvisäilytyssovelluksiin. Olemme luoneet tämän oppaan parhaalle pilvitallennukselle Slackille auttamaan sinua valitsemaan tarpeitasi parhaan vaihtoehdon ja saamaan sinut oikealle töihin.


Yleensä keskusteluissa olevien asiakirjojen jakaminen Slackin kanssa edellyttää, että kopioit linkin käyttämästäsi tallennuspalvelusta ja liitä se kanavallesi tai suoraan keskusteluun. Integroinnin avulla asiakirjojen jakaminen Slackiin yhteensopivasta pilvitallennuspalvelusta on yhtä helppoa kuin painikkeen napsauttaminen tai komennon kirjoittaminen.

Suosikkivaihtoehtomme on Egnyte Connect monista syistä, joihin tutustumme alla. Katsotaanpa ensin kuitenkin viittä parhainta.

Paras pilvivarasto löysälle

 1. Egnyte Yhdistä
 2. Google asema
 3. Dropbox
 4. Laatikko
 5. onedrive

1. Egnyte Connect

Egnyte Connect on pilvitallennuspalvelu, jota olemme pitäneet täydessä Egnyte Connect -katsauksessa täydellisenä melkein jokaiselle pienelle yritykselle. Se sopii hyvin Slackiin. Erillisenä palveluna Egnyte on paras saatavilla oleva EFSS (yritystiedostojen synkronointi ja jakaminen) -palvelu ja oppaan parhaiten arvioitu palvelu.

Egnyte Connect tarjoaa neljä suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 1–10 kt, sekä skaalautuvan suunnitelman, joka vaatii ottamaan yhteyttä Egnyteen suoraan tarjouksen. Suunnitelmat alkavat 8 dollaria kuukaudessa, ja vaikka ilmainen kokeiluversio onkin, Egnyte ei tarjoa ilmaisia ​​tallennustilan vaihtoehtoja, kuten jotkut muut palvelut. Koska Egnyte keskittyy pääasiassa yrityksiin, jokainen suunnitelma tukee useita käyttäjiä.

add-sovelluksia

Egnyten yhdistäminen Slackiin on suoraviivainen prosessi, jonka voit suorittaa alle minuutissa, jos sinulla on jo Egnyte-tili. Lisää se vain suorien viestien alla olevan “Lisää sovelluksia” -vaihtoehdon kautta.

Sen jälkeen voit jakaa tiedostoja muutamalla eri tavalla. Ensimmäinen tapa on kirjoittaa ”/ Egnyte” mihin tahansa Slack-keskusteluun ja painaa Enter. Egnyte-valikko aukeaa viestinä, jonka vain sinä näet. Sieltä voit jakaa, lähettää ja jakaa, käydä Egnyten verkkosivustolla tai avata ohjeen.

Voit jakaa tiedostoja Slackiin myös suoraan Egnyteltä, jos asennat Slackin “sovellusten kautta” & integraatiot ”-välilehti.

egnyte

Egnyte integroituu myös sekä Google Docs- että Microsoft Office 365 -käyttöjärjestelmiin, ja voit sekä luoda että muokata Docs- ja Office-tiedostoja Egnyte-sovelluksessa. Voit jakaa nämä tiedostot Slackille myös suoraan Egnyteltä, mikä on hieno yhteistyöhön.

Egnyte suhtautuu tietoturvaan vakavasti 256-bittisellä AES-salauksella, usean tekijän todennuksella ja nolla tietämyssalauksella, mutta nolla tietoturva vaatii yrityssuunnitelman. Hyvä uutinen on, että Boxcryptor suojaa tiedostosi, jos valitset pienemmän Egnyte-suunnitelman.

Muut asiat, jotka pidämme Egnyte Connectistä

Egnyte Connect täydentää Slack-tiedostoja hyvin kanavien sisäisellä jakamisella ja vie sen askeleen pidemmälle olemalla yleensä erinomainen pilvitallennuspalveluiden tarjoaja. Sen kyky luoda ja muokata sekä Microsoft- että Google-tiedostoja tarkoittaa, että vain kahdella sovelluksella voit kommunikoida työtovereiden kanssa ja tallentaa, luoda, jakaa ja tehdä yhteistyötä useimmissa asiakirjatyypeissä.

Todellakin, Egnyten ainoa haittapuoli on, että vaikka kokeilujakso onkin olemassa, ilmaista tallennustilaa ei ole. Hyvä uutinen on, että markkinoille pääsyn este on matala, ja 1 Tt tallennustilaa 10 dollaria kuukaudessa.

2. Google Drive

Jos katsot YouTubea, kuuntelet Google Play Musiikkia, sinulla on Android-älypuhelin, käydä koulussa tai töissä, olet todennäköisesti, että olet hankkinut Google-tilin jonnekin matkan varrella. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää Google Drivea missä tahansa sovelluksia ja mobiilisovelluksia löytyy.

ajaa

Google Drive on erittäin suosittu pilvitallennuspalvelu, joka on yhteydessä muihin Googlen palveluihin – mukaan lukien Google Docs – tiedostojen varmuuskopiointiin ja valokuvien, videoidesi ja asiakirjojesi tallentamiseen. Google Drive integroituu myös moniin palveluihin, mukaan lukien Slack.

Google Driven yhdistäminen Slackiin on sama prosessi kuin Egnyte. Asennuksen jälkeen sinua pyydetään todentamaan Google-tilisi, ja sitten olet valmis ja käynnissä. 

Kun olet asettanut Google Drive -sovelluksen, et voi vain jakaa, vaan myös luoda uusia asiakirjoja kanavillesi, joilla muut voivat käyttää äskettäin luomiasi tiedostoja. Nämä kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä paperiliittimen kuvakkeesta missä tahansa Slack chat -ruudussa.

driveshare

Suojauksen vuoksi Google Drive käyttää 128-bittistä AES-salausta ja kaksifaktorista todennusta, vaikka siitä puuttuu tietosuoja. Boxcryptor pystyy kuitenkin helposti korjaamaan tämän, joten nollatiedot eivät ole ongelma. 

Vaikka Googlen tietoturva on hyvä, sillä on aikaisemmin ollut joitain tietosuojaongelmia, mukaan lukien osallistuminen PRISM: iin, josta voit lukea lisää Google Drive -katsauksessa.

Google Drive on mukana Google Onessa, ja siinä on neljä tavanomaista tallennusvaihtoehtoa, jotka vaihtelevat ilmaiseksi 15 Gt: stä aina 2 TB: iin 9,99 dollaria kuukaudessa. Vaikka se ei välttämättä ole niin paljon kuin Egnyte tarjoaa, arvostamme ilmaista tallennustilaa, ja 2TB-suunnitelma on edullinen.

Muita Google Drive -sovelluksia

Google Drive on hämmästyttävä pilvitallennuspalvelu, jolla on suuri integrointi kolmansien osapuolien kanssa. Yhdistäminen Slackiin on helppoa, ja myös Google Driven käyttö on helppoa. Toivomme, että jaettavien tiedostojen etsinnällä Slackissa oli enemmän organisaatiovaihtoehtoja, vaikka jakaminen on silti hallittavissa.

Google Drivella on myös ainutlaatuinen kyky luoda asiakirjoja suoraan Slackiin, mikä lisää mukavuutta, vaikka sillä ei ole kohtuuhintaista tallennustilaa yli 2 Tt. Google Drive aiheuttaa myös joitain mahdollisia tietoturvaongelmia, mikä on ensisijainen syy siihen, että Drive tuli toiseksi Egnytelle.

3. Pudotusrasia

Dropbox on ollut olemassa jo pitkään. Kuten Google, myös Dropboxilla on ollut turvallisuuteen liittyviä huolenaiheitaan, mukaan lukien PRISM ja suuri tietoturvaloukkaus. Dropbox kuitenkin käyttää 256-bittistä AES-salausta, kaksifaktorista todennusta ja on yhteensopiva Boxcryptorin kanssa, mikä edelleen vähentää tietoturvaongelmia. Lue lisää Dropboxista ja sen turvallisuudesta Dropbox-arvosteluamme.

dropboxshare

Dropboxin liittäminen Slackiin toimii samalla tavalla kuin edellä on kuvattu. Asenna Dropbox vain Lisää sovellukset -valikosta ja yhdistämisen jälkeen voit jakaa asiakirjoja paperiliittimen kuvakkeen kanssa.

Pilvitallennusohjelmana Dropbox antaa sinun luoda asiakirjoja Microsoft Office- ja Google Docs -sovellusten avulla suoraan Dropbox-käyttöliittymästä ja virtaviivaistaa luomiseen jaettavaa prosessia. Dropboxilla voit myös luoda muistiinpanoja Paperilla ja allekirjoittaa asiakirjoja HelloSignilla.

dropbox

2 Gt: n ilmaisen suunnitelmansa lisäksi Basicilla Dropboxilla on kaksi maksettua erillistä suunnitelmaa: 2TB ja 3TB 9,99 dollaria kuukaudessa ja 16,58 dollaria kuukaudessa. Siellä on myös kolme liiketoimintasuunnitelmaa, mukaan lukien standardisuunnitelma, joka tarjoaa 5TB 12,50 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, ja edistynyt suunnitelma, joka antaa sinulle niin paljon tilaa, jonka joukkueesi tarvitsee 20 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. 

Siellä on myös yrityssuunnitelma, joka tarjoaa muokattavia ratkaisuja, mutta sinun on otettava yhteyttä Dropboxiin saadaksesi tarjouksen. Voit myös tutustua liiketoimintavaihtoehtoihin Dropbox Business -katsauksessa.

Muita haluamiasi asioita Dropboxista

Dropbox on erittäin tehokas palvelu, jolla on upeat pilvitallennusvaihtoehdot ja hyödyllisiä ominaisuuksia. Dropbox luokitellaan korkeammalle, ellei sen monille tietoturvaongelmille, vaikka se on silti palvelu, jota kannattaa tarkastella.

4. Laatikko

Box on toinen palvelu, joka on arvostettu parhaimpaan EFSS-arvosteluamme. Palvelu itsessään on helppo käyttää ja navigoida. Se toimii kuten perinteinen tiedostohallinta, ja pääsivulla on kätevä pääsy tiedostoihisi ja melkein kaikki muut Boxin hyödylliset ominaisuudet. Asetuksia on tietysti, mutta valikossa ei ole haudattuja ominaisuuksia.

laatikko

Boxin yhdistäminen Slackiin vaatii vain sovelluksen asentamisen ja Boxin todentamisen. Kun tämä on poissa käytöstä, voit jakaa tiedostoja kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on paperiliitinkuvake, ja toinen tapa on kirjoittaa ”/ Box” Slack chat -ruutuun, joka tarjoaa sinulle myös jakamisvaihtoehdot..

boxshare

Kuten Egnyte ja Dropbox, Box antaa sinun luoda alkuperäisiä asiakirjoja Microsoftin ja Google Docsin avulla, ja voit myös luoda muistiinpanoja Box Note -sovelluksella. Voit luoda tyhjän muistiinpanon ja aloittaa tyhjästä tai käyttää jotakin sen yritystoimintamalleja.

Box tarjoaa ilmaisen 10 Gt: n henkilökohtaisen paketin ja 10 dollaria kuukaudessa Personal Pro-paketin, jossa on 100 Gt tallennustilaa. Box tarjoaa myös liiketoimintasuunnitelmia, mukaan lukien joukon rajoittamattomia suunnitelmia, jotka tarjoavat erilaisia ​​etuja, kuten HIPAA-vaatimustenmukaisuus ja järjestelmänvalvojan siirrot valitsemastasi suunnitelmasta riippuen. Voit lukea lisää Boxin suunnitelmista ja hinnoittelusta täydessä Box-arvosteluissamme.

Muut asiat, jotka haluamme Boxista

Turvallisuuden vuoksi Box käyttää 256-bittistä AES-salausta ja 2FA: ta. Boxcryptor voi suojata Boxin edelleen päästä päähän -suojauksella, suojaten tietojasi melkein kaikilta toivomattomilta silmiltä.

Box on palvelu, joka on helppo oppia, ja se tarjoaa rajoittamattoman tallennuksen rajoittamattomille käyttäjille monissa liiketoimintasuunnitelmissaan. Se tarjoaa myös Office- ja Google Docs -tukea sekä useita tapoja jakaa tiedostoja Slackissa. 

Box menettää kuitenkin pisteitä yhdessä pääkategoriossa. Laatikossa on uskomattoman pieni tiedostokokojen lähetysraja, joka on enintään 5 Gt. Vertailun vuoksi Google Drive sallii enintään 5 kt: n lataukset.

5. OneDrive

OneDrive on Microsoftin pilvitallennuspalvelu, ja se toimii todella hyvin. OneDrive-tilaus on myös Office 365 -tilaus, joka tarkoittaa pääsyä Microsoftin tehokkaaseen ja aikatestattuun Office-sarjaan..

onedrive

Vaikka voit ostaa teknisesti 100 Gt tallennustilaa – ilman pääsyä Office 365: een – 1,99 dollaria kuukaudessa, kannattaa maksaa 6,99 dollaria kuukaudessa 1 Tt tallennustilasta, Office 365: stä ja kaikista muista Office 365 -tilin mukana toimitetuista ominaisuuksista, jotka voi lukea aiheesta OneDrive-arvosteluamme.

OneDriven kytkeminen Slackiin on sama prosessi kuin muu luettelo. Kun todennus on suoritettu, voit jakaa tiedostoja helposti paperiliitinkuvakkeen kanssa. Voit myös kirjoittaa “/ OneDrive” katkaistaksesi tilisi tai palauttaaksesi asetukset.

onedriveshare

OneDrive käyttää 256-bittistä AES-salausta plus 2FA: ta suojataksesi tilisi. Vaikka OneDrive ei tarjoa nolla tietämystä koskevaa salausta, Boxcryptor on antanut sinulle suojan, jos haluat. 

Vaikka OneDriven tietoturva on melko hyvä, Microsoftin ilmoitettiin myös olevan mukana PRISM: ssä. Voit lukea lisää OneDrive-, PRISM- ja Microsoftin tietoturvasta täydellisessä OneDrive-arvosteluissamme.

Muut asiat, jotka haluamme OneDrivestä

OneDrive toimii hyvin Slackin kanssa, ja suurin osa suunnitelmista toimitetaan Office 365: n avulla, jolloin OneDrive on voimala yritys. Valitettavasti Microsoftin osallistuminen PRISMiin asettaa kyseenalaiseksi heidän vakavuudensa yksityisyyden suhteen. Jos sinulla on jo Microsoft-tili tai et halua OneDrivea, voit kuitenkin suojata tiliäsi edelleen, ja OneDrive on silti hyvä vaihtoehto.

Lue Dropbox vs. Google Drive vs. OneDrive -teos, niin näet kuinka niitä kaikkia verrataan. 

Mikä tekee parhaan pilvivaraston löysälle?

Valittaessa Slackille parhainta pilvitallennusta halusimme varmistaa, että jokaisella palvelulla oli yhteys Slackiin hyvin ja että todellisena pilvitallennuspalvelujen tarjoajana jokaisella vaihtoehdolla oli kunnollinen valikoima tallennussuunnitelmia. Kaikki pilvitallennuspalvelut, jotka integroituvat Slackiin, ovat yleensä suosittuja palveluita, joten ruudut on valittu suurimmaksi osaksi.

Tarkistimme myös lisätoiminnot, kuten mahdollisuuden luoda asiakirjoja chatissa tai kanavalla tai tiedostojen jakamisen komennolla. Lopuksi arvioimme jokaisen pilvitallennuspalvelun turvallisuutta varmistaaksemme, että tiedostosi ovat turvassa toivomattomilta silmiltä.

Lopulliset ajatukset

Vaikka kaikilla Slackin yhteensopivilla pilvitallennuspalvelujen tarjoajilla on sama päätavoite, heillä kaikilla on erilaiset ominaisuudet kulissien takana, samoin kuin erilaiset turvallisuus ja yksityisyys. Kun olemme käyttäneet niitä kaikkia, olemme luokitelleet Egnyte Connectin Slackin ykköspilvivarastoksi siinä, että se antaa sinulle oikeuden työskennellä sitä käyttämällä. 

Egnyten kolmannen osapuolen sovellustuki täydentää Slackia, ja tiedostoja voi jakaa helposti kanavien kanssa sekä Slackista että Egnytestä. Voit myös luoda ja muokata Office- ja Google-asiakirjoja suoraan Egnyten sisällä, mikä tarkoittaa, että voit hallita paljon vain kahdesta sovelluksesta.

Kuten aina, haluaisimme kuulla mielipiteesi. Oletko samaa mieltä valinnastasi vai valitsetko toisen vaihtoehdon suosikkiisi? Onko haluamasi pilvitallennuspalvelu yhteensopiva Slackin kanssa? Kerro meille kommenteissa ja kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map