Paras online-varmuuskopio arkistointiin vuonna 2020: Pitkäaikainen tallennus

Keskitymme yleensä tietojen varmuuskopiointiin, mutta tiedostojen arkistointi varmuuskopioi: arkistoit tiedostot, joita sinun on harvoin käytettävä tai muutettava. Toinen ero on, että arkistoimalla siirrät tiedostot pilveen kopioinnin sijasta. Tämä säästää tilaa, joten olemme päättäneet luoda parhaan online-varmuuskopion roundup-arkistointiin.


Toinen haittapuoli on, että pilvipalvelut, jotka tarjoavat arkkitehtuuria varmuuskopiointia ja arkistointia varten, voivat vähentää arkiston tallennuskustannuksia, koska sinun ei tarvitse käyttää sitä usein. Palauttaminen vie kuitenkin enemmän aikaa. 

Tämän tyyppistä varastointia kutsutaan yleensä ”kylmävarastoksi”, ja joillakin luettelomme palveluista on suunnitelmia, jotka tarjoavat sitä. Toiset tarjoavat säännöllisen ”kuuman” tallennustilan, mikä on kalliimpaa.

Olemme valinneet tämän luettelon palvelut parhaasta pienyritysten online-varmuuskopiosta, mutta myös parhaasta online-varmuuskopiosta. Jos olet täällä vahingossa ja tarvitset apua palvelun valinnassa, tutustu online-varmuuskopio-arvosteluihimme vaihtoehtoihin.

Tiedostojen arkistointi pilveen vähentää tiedostojen katoamisen riskiä kiintolevyn vian vuoksi. Lisätietoja siitä, mitä varmuuskopiointipalvelut voivat tehdä, käy online-varmuuskopiokirjastamme.

Paras online-varmuuskopio arkistointiin 2020

Mikä tekee online-varmuuskopiosta parasta kylmävarastointiin

Tärkeimmät kriteerimme tässä kierroksessa ovat arvo, koska on parasta, jos pystyt arkistoimaan paljon tiedostoja halvalla. Ihannetapauksessa palvelulla tulisi olla myös monia suunnitelmia, koska se auttaa sinua valitsemaan palvelusi, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Lisäksi on hienoa, jos palveluntarjoaja tarjoaa ilmaisen suunnitelman tai kokeiluversion, jotta voit testata palvelun ennen tilaamista.

Palvelun tulisi olla helppokäyttöinen. Tämä tarkoittaa, että pystyt arkistoimaan tiedostosi ja unohtamaan ne, kunnes sinun on käytettävä niitä. Kun se tapahtuu, sinun pitäisi pystyä tekemään se suoraviivaisella tavalla. Palvelun tulisi toimia useimmissa käyttöjärjestelmissä ja tarjota pääsy verkkoon ja mobiililaitteisiin.

Tiedostojen siirtäminen voi viedä kauan riippuen kaistanleveydestäsi, kuinka lähellä olet palvelimelle ja varmuuskopiointipalvelulle. Palvelu, jolla on globaali palvelinverkko, on yleensä nopein. Haluamme myös nähdä vaihtoehdon, jonka avulla monisäikeiset lataukset voidaan sallia.

Varmuuskopiointipalvelun pilvipalvelun tulisi olla vahva. Se riippuu tiedostojen salausasteesta sekä siitä, mikä protokolla ja salaus suojaa siirrettäviä tiedostoja ja muuta.

Paras online-varmuuskopio arkistointiin: Acronis True Image

Acronis True Image on kodin varmuuskopiointipalvelu, joka on parhaiden online-varmuuskopiopalveluidemme yläosassa. Se tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten tietojen arkistointityökalun, joka voi siirtää tiedostot pilveen ja poistaa paikallisen kopion.

Acronis-True-kuva-varmuuskopiointi-Setup-Slider1

Acronis-True-Image-Kohde-Slider2

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3

Acronis-True-Image-asetukset-Slider4

Acronis-True-Image-Tools-Slider5

Edellinen

Seuraava

Ennen kuin voit käyttää sitä, sinun on kuitenkin tilattava joko sen edistyneet tai premium-suunnitelmat. ”Edistyksellinen” suunnitelma tarjoaa 250 Gt varmuuskopiotilaa yhdelle tietokoneelle 49,99 dollarilla vuodessa. Lisä 20 dollaria, voit lisätä 250 Gt tilaa tai lisätä kaksi tietokonetta, korkeintaan viisi.

“Palkkio” -suunnitelma antaa sinulle 1 kt 99,99 dollaria vuodessa. Et voi varmuuskopioida enemmän tietokoneita kuin voit edistyneellä suunnitelmalla, mutta jokainen lisätty tietokone nostaa hinnan 50 dollarilla. Voit myös lisätä tilaa 1TB 40 dollarilla vuodessa, korkeintaan 5TB. 

Jos epäilet, että Acronis True Image sopii hyvin, voit käyttää ilmaista 30 päivän kokeiluversiota varmistaaksesi, että saat tarvitsemasi.

Arkistoi tiedostosi työpöytäohjelmalla, jonka muotoilu on moderni ja intuitiivinen. Se antaa sinulle myös tavan päästä nopeasti arkistoituihin tiedostoihisi käyttöjärjestelmän tiedostoselaimesta. Pöytätietokone on saatavana Windowsille ja macOS: lle, mutta ei Linuxissa. Jos tarvitset Linux-tukea, lue paras online-varmuuskopio Linux-versiosta.

Toinen tapa päästä arkistointitilasi on web-asiakasohjelma, joka on houkutteleva ja suoraviivainen. Lisäksi älypuhelinsovelluksia Androidille ja iOS: lle on helppo käyttää, ja niiden avulla voit käyttää tiedostojasi ja varmuuskopioita ollessasi matkalla.

Muita syitä, joista pidämme Acronis True Image

Acronis True Image käyttää AES 256-bittistä salausta tiedostojen suojaamiseen levossa. TLS / SSL-protokolla suojaa tietojasi siirron aikana (lisätietoja siitä SSL vs. TLS-vertailussa). Lisäksi Acronis Active Protection 2.0 suojaa sinua ransomware-hyökkäyksiltä. Myös yksityinen salaus on käytettävissä. 

Kahden tekijän todennusta ei kuitenkaan ole, mikä on iso kaipaaminen. Varmista sen vuoksi, että luot vahvan salasanan.

Acronisilla on omistettu maailmanlaajuinen palvelinverkko, joka auttoi sitä saavuttamaan nopean siirtonopeuden testissämme. Voit nähdä tulokset Acronis True Image -katsauksessa. 

Olemme asettaneet Acronisin huipulle joustavien suunnitelmien, nopean pääsyn arkistoosi, vankan tietoturvan ja nopean siirtonopeuden ansiosta.

Zoolz Cloud Backup -yritys

Toisin kuin edellisessä osassa, Zoolz Cloud Backup for Business on suunnattu hyvin yrityksille. Se tarjoaa kuitenkin arkistoinnin ilman jyrkkiä hintoja, jotka liiketoiminnan varmuuskopiopalveluilla yleensä ovat.

Zoolz Home Desktop Client

Zoolz Home Auto Select

Zoolz Home -varmuuskopiointiaikataulu

Zoolzin kotiresurssien optimointi

Zoolzin kotikäyttöliittymä

Edellinen

Seuraava

Tämä johtuu siitä, että kaikki sen suunnitelmat tarjoavat kylmävarastoinnin. Halvin suunnitelma on 2TB-suunnitelma, jonka hinta on 79,90 dollaria vuodessa. Jos tarvitset lisää, voit tilata 5TB-suunnitelman 199,90 dollarilla vuodessa. Kalliimpien suunnitelmien avulla voit maksaa kuukaudessa. Jos tarvitset kuumaa tallennustilaa, voit ostaa sen 1 Tt: n välein 400 dollarilla, jopa 4 Tt vuodessa.

Jos et ole varma Zoolzista, käytä sen 14 päivän ilmaista kokeilua auttaaksesi sinua päättämään mielesi. Sen mukana tulee 50 Gt kuuma- ja kylmävarastointi.

Zoolzin työpöytäohjelma on saatavana Windowsille ja macOS: lle. Sen pääikkunassa näkyvät kaikki tarvittavat tiedot varmuuskopiosta, ja alaosassa olevien painikkeiden avulla voit valita tietoja varmuuskopiointia varten, säätää asetuksia ja aloittaa palautusprosessin. Kaiken kaikkiaan työpöytäohjelma on suoraviivainen ja houkutteleva.

Mobiilisovelluksia ei ole, mutta voit käyttää varmuuskopiota verkkosivustolla. Se näyttää paljon tietoa samalla kun se on selkeä ja ei ylivoimainen. Lue lisää tästä kaikesta Zoolz Cloud Backup for Business -katsauksessa.

Muita syitä, joista pidämme Zoolz Cloud Backup for Business

Zoolz Cloud Backup for Business suojaa tietosi ennen kuin ne poistuvat tietokoneeltasi käyttämällä AES 256-bittistä salausta, ja voit hallita salausavainta itse. Lisäksi Zoolz suojaa siirrettäviä tiedostoja SSL-protokollan avulla. Zoolz ei kuitenkaan tarjoa kaksifaktorista todennusta. 

Zoolz käyttää Amazonin AWS-infrastruktuuria, mutta se ei auttanut sitä saavuttamaan nopeita lähetysnopeuksia nopeustesteissämme. On kuitenkin tila, joka omistaa kaiken käytettävissä olevan kaistanleveyden Acronis True Image -sovellukselle ja mahdollisuus ottaa käyttöön monisäikeisiä varmuuskopioita. Molemmat menetelmät nopeuttavat siirtoa.

Se oli tiivis puhelu Acronis True Image -sovelluksen ja Zoolz Cloud Backup for Business -yrityksen välillä, mutta lopulta päätimme asettaa Zoolz Cloud Backup -sovelluksen toiseksi, koska siitä puuttuu mobiilisovelluksia eikä se pääse arkistoosi työpöydältä, kuten Acronis pystyy..

Jottacloud

Jottacloud on norjalainen pilvivarastointi- ja varmuuskopiointipalvelu, joka tarjoaa online-arkiston, jonka avulla voit ladata tiedostoja.

Jottacloudin ”henkilökohtainen” suunnitelma tarjoaa rajattoman varmuuskopion. Se on 7,56 dollaria kuukaudessa, mutta alennettu hinta vuodessa on 75,58 dollaria, mikä on 6,30 dollaria kuukaudessa. 

Jottacloud-kotisivu-2019

Jos tarvitset suunnitelman useille käyttäjille, voit käyttää ”perhe-” tai ”yrityssuunnitelmia”. Halvin perhesuunnitelma antaa sinulle 1 kt 6,46 dollaria kuukaudessa tai 64,60 dollaria vuodessa. Sama määrä tilaa rajoittamattomille yrityskäyttäjille on 10,84 dollaria kuukaudessa tai 130,13 dollaria vuodessa.

Sinun on käytettävä Web-asiakasohjelmaa tiedostojen arkistointiin. Tämä johtuu siitä, että työpöytäsovellus ei voi arkistoida tiedostojasi ja se on hankala. Verkkosovelluksen kanssa arkistoon pääsy kuitenkin kestää vain yhden napsautuksen, ja sitten voit lähettää tiedostoja ja kansioita siihen.

Jottacloudin mobiilisovellukset ovat miellyttäviä käyttää, ja niiden avulla voit käyttää arkistoasi ja varmuuskopioida valokuvasi. Lisäksi voit tyhjentää puhelimesi kaikista valokuvista, joista olet varmuuskopioitu. Tämä tarkoittaa, että arkistoit myös valokuvasi.

Muita syitä, joista pidämme Jottacloudista

Jottacloud käyttää TLS / SSL-protokollaa suojataksesi tiedostoja siirrettäessä tietokoneeltasi palvelimelle. Kun palvelimella on AES 256-bittinen salaus, se sekoittaa tiedostot levossa. Se ei kuitenkaan ole yksityinen. Jottacloudissa on kaksifaktorinen todennus, joka suojaa käyttöoikeustietosi.

Jottacloudin tietokeskukset ovat Norjassa, joten etäisyys siitä heijastaa siirtonopeutta. Olimme suhteellisen lähellä Belgradissa, Serbiassa, kun testasimme Jottacloudia, mutta jos et ole, voit nopeuttaa siirtojasi, jos otat käyttöön monisäikeisen varmuuskopion.

Jottacloudilla on hinnoittelusuunnitelmat, jotka tarjoavat suurta vastinetta, mutta siitä puuttuu yksityinen salaus ja se vaatii Web-asiakasohjelman käyttämistä tiedostojen arkistointiin. Jottacloudissa on kuitenkin enemmän, kuten voit lukea Jottacloud-arvosteluistamme.

IDrive yrityksille

IDrive on kykenevä palvelu niin henkilökohtaisille kuin yrityskäyttäjille. Se tarjoaa todellisen arkistoinnin, mikä tarkoittaa, että se ei koskaan poista tiedostojasi, ellet poista niitä nimenomaisesti pilvestä. Tämän ansiosta se teki tämän luettelon.

IDrive voi varmuuskopioida rajoittamattomia laitteita, ja kaikki suunnitelmat tarjoavat saman määrän synkronointitilaa kuin ne tekevät varmuuskopiotilaa.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-palautus-Slider2

IDrive-Client-ajoitus-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

Edellinen

Seuraava

Halvin liiketoimintasuunnitelma antaa sinulle 250 Gt 74,62 dollaria vuodessa. Jos sinulla on 500 Gt, sinun täytyy tinkiä 149,62 dollaria vuodessa. Seuraavat suunnitelmat nousevat 12,5 kt: iin ja mahdollistavat myös maksamisen kuukaudessa.

On myös henkilökohtaisia ​​suunnitelmia, jotka tarjoavat 2TB 52,12 dollaria vuodessa ja 5TB 74,62 dollaria vuodessa. Jos et ole varma, että IDrive on oikea valinta, voit testata sen 5 Gt: n ilmaisella suunnitelmalla ennen tilaamista.

IDriven työpöytäohjelma toimii Windowsissa ja macOSissa, mutta ei Linuxissa. Se ei ole houkuttelevimpien asiakkaiden joukossa, mutta se on suoraviivaista. Voit myös käyttää verkkosovellusta tiedostojen lähettämiseen synkronointi- ja pilvitallennustilaan, joka toimii erinomaisesti tiedostojen arkistointiin. 

Mobiilisovellus on helppo käyttää pienen ja intuitiivisen suunnittelunsa ansiosta. Voit käyttää sitä varmuuskopion ja valokuvien aikajanan avaamiseen sekä puhelintietojen varmuuskopiointiin. Tästä syystä IDrive teki parhaan online-varmuuskopion matkapuhelimille.

Muita syitä, joista pidämme IDrive for Business

IDrive käyttää TLS / SSL-protokollaa suojaamaan siirrettäviä tiedostoja ja 256-bittistä AES-salausta tiedostojen salaamiseksi levossa. Voit myös ottaa yksityisen salauksen käyttöön, kun määrität IDriveen ensimmäisen kerran.

Myös kaksifaktorinen todennus on saatavana, ja voit poistaa etäyhteyden tilisi laitteiden synkronoinnista. Se auttaa, jos joku varastaa laitteen.

IDrive ei ole nopea alkulatauksissa, mutta voit käyttää IDrive Express -nimistä kuriiripalvelua tiedostojen varmuuskopiointiin ja palauttamiseen. Jos haluat lisätietoja IDrivestä, lue IDrive-arvostelu.

BigMIND-liiketoiminta

BigMIND Business on toinen Zoolzin tuote (kuten BIGMind Home). Se on täynnä ominaisuuksia ja antaa sinun arkistoida tiedostosi käyttämällä erityistä tilaussuunnitelmaa, nimeltään “älykäs arkisto”, joka tarjoaa 1 kt kylmävarastoa 40 dollaria kuukaudessa. Lisäksi se tukee jopa 50 palvelinta ja 500 käyttäjää. 

Jos tarvitset lisää tilaa, voit lisätä 1 kt 40 dollaria kuukaudessa, enintään 10 kt. Suunnitelma tarjoaa myös AI-valokuvien havaitsemisen, mikä on hyödyllistä, jos työskentelet valokuvien kanssa.

BigMIND Desktop Dashboard

BigMIND-yhteysvaihtoehdot

BigMIND Smart Selection

BigMIND varmuuskopiointiaikataulu

BigMIND Online Explore Files

Edellinen

Seuraava

BigMIND: n työpöytäohjelma, kuten Zoolz Cloudin, toimii Windowsissa ja Macissa, ja se näyttää kaiken, mitä sinun täytyy tietää varmuuskopiosta yhdellä silmäyksellä. Kaiken kaikkiaan se on helppo ja yksinkertainen käyttää.

Web-asiakkaan pääkuva on kojelauta, ja se näyttää myös kaikki asiaankuuluvat tiedot koko yrityksesi varmuuskopiosta. Se on selkeä, houkutteleva ja yksinkertainen käyttää. 

Voit myös käyttää mobiilisovellusta tietojen lataamiseen, mukaan lukien puhelulokit, yhteystiedot, valokuvat, viestit, videot ja muut tiedostotyypit. Lisäksi voit kehottaa sovellusta puhdistamaan puhelimesi varmuuskopioimasi videot ja kuvat.

Muita syitä, joista pidämme BigMIND-liiketoiminnassa

BigMIND Business hallitsee salausavaintasi oletuksena, eikä yksityistä salausta ole mahdollista ottaa käyttöön. Salattu taso on kuitenkin AES 256-bittinen, ja BigMIND käyttää SSL-protokollaa suojaamaan siirrettäviä tiedostoja. Lisäksi kaksifaktorinen todennus on saatavana suojaamaan käyttöoikeustietojasi.

Olemme tyytyväisiä BigMIND: n suorituskykyyn lataustesteissä, mutta sen latausnopeus jättää paljon toivomisen varaa. Voit kuitenkin ottaa “monisäikeisen latauksen” päälle nopeuttaaksesi sitä, ja voit siirtyä “turbo-tilaan” allokoidaksesi enemmän kaistanleveyttä BigMIND: lle. Jos haluat nähdä nopeustestaustuloksia, lue BigMIND Business -arvostelu.

Lopulliset ajatukset

Kaikki nämä palvelut kykenevät arkistoimaan tiedostosi, mutta suurin ero johtuu hinnasta, arkiston helppoudesta ja siirtonopeudesta. Nopeiden nopeuksien ja hyvän käyttömukavuuden ansiosta olemme asettaneet Acronis True Image -sovelluksen kärkeen, vaikka sen suunnitelmat tarjoavat vähemmän arvoa kuin muut palvelut (paitsi BigMIND Business).

Jos pääpaino on maksaa vähemmän enemmän, muut tämän luettelon palvelut ovat loistava valinta, jos pystyt elämään heidän erityishaitojensa kanssa. Suositteletteko muita muita kuin Acronis True Image? Kerro meille kaikesta alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map