Paras ilmainen projektinhallintaohjelmisto vuodelle 2020: sen tekeminen kustannuksin

Pilviohjelmisto voi auttaa sinua organisoimaan tiimisi, projektisi ja elämäsi. Se voi parantaa viestintää ja motivoida sinua tekemään asiat. Se voi kuitenkin tulla kalliiksi, joten olemme laatineet sinulle muutaman ilmaisen vaihtoehdon. Kuka tietää, saatat jopa ansaita rahaa parhaalla ilmaisella projektinhallintaohjelmalla.


Autamme sinua organisoitumaan kuluttamatta mitään. Työkaluilla, joista keskustelemme, on hyödyllisiä ja tehokkaita ilmaisia ​​suunnitelmia. Jos et ole koskaan käyttänyt projektinhallintaohjelmistoa, aloittaminen ei ole vaikeaa, ja oppaamme ansiosta sinun ei tarvitse edes avata lompakkoasi.

Paras ilmainen projektinhallintaohjelmisto 2020

Mikä on paras ilmainen projektinhallintaohjelmisto

Luettelomme laatimiseksi työkalujen on tarjottava runsaasti arvoa ilmaisissa suunnitelmissaan. Emme ole kiinnostuneita ilmaisista tarjouksista, jotka eivät anna sinun tehdä mitään tai vaikeuttaa sinua päivittämään. Etsimme toimivia työkaluja, mutta emme välitä, jos niissä on myös laadukkaita maksettuja ominaisuuksia.

Paitsi että ne ovat ilmaisia, etsimme samoja ominaisuuksia, joita etsimme kaikista projektinhallintaohjelmistoista. Tämä tarkoittaa, että haluamme nähdä hyödyllisiä ominaisuuksia, ja paljon niitä. Työkalujen on oltava käyttäjäystävällisiä, mikä tarkoittaa helppoa selvittää käyttöliittymää, joka reagoi käyttäjän syötteisiin. Apua ja ohjausta ovat myös plussat.

Pidämme myös turvallisuuden kannalta vahvoista palveluista. Monet alustat varaavat parhaat tietoturvaominaisuudet yrityssuunnitelmiinsa, joten niiden asettaminen saataville ilmaisissa suunnitelmissa antaa pisteitä.

Yleinen suosikki on Wrike, jolla on erinomainen ominaisuusjoukko ja joka on korkealaatuinen työkalu huolimatta siitä, että sillä on enemmän oppimiskäyrää kuin joillakin kilpailijoillaan.

Paras ilmainen projektinhallintaohjelmisto: Wrike

Wrike on yksi suosikkityökalumme, ja vapaa-asiakastaja monday.com lyö tiukasti parhaiden projektinhallintaohjelmistojen luettelossa. Katso kuinka he vertaavat suoraan monday.com vs. Wrike face-off -sivustomme.

wrike-new-projekti

Wriken ilmaisella suunnitelmalla pääset käyttämään sen hallitusta ja luettelonäkymiä. Sen muut näkymät ripustetaan edessäsi kuin hemmotteleva hedelmä, käyttämällä harmaantunutta tekstiä, joten saat käsityksen siitä, mitä voit tehdä päivittäessäsi.

Voit jakaa taulut jopa viidelle joukkuetoverille ilmaiseksi. Voit antaa tehtäviä itsellesi tai jokaiselle ryhmäsi jäsenelle.

Wrike-teemat

Wriken ulkoasua on helppo mukauttaa, koska siinä on 13 teemaa. Ne on kuitenkin asetettu käyttäjäkohtaisesti, joten et voi jakaa niitä samalla tavalla kuin Trello-ohjelmassa. Se on parempi, jos haluat saada sen näyttämään haluamaltasi, mutta ei niin hyvä, jos haluat yhteisen teeman kaikille joukkueesi jäsenille.

Wrike on valikoissaan piilossa paljon hyviä vaihtoehtoja. Voit kopioida tehtäviä tai saada ne toistumaan automaattisesti. Molemmat ominaisuudet voivat säästää työtäsi, joten kannattaa tutustua niihin.

Jos pidät Wrikestä ja haluat päivittää, siinä on paljon muita ominaisuuksia maksullisissa suunnitelmissa. Ne sisältävät ylimääräisiä näkymiä, osatehtäviä, riippuvuuden hallintaa, todistamista ja ajan seurantaa.

Wrikessa on myös korkealaatuinen suojaus, ja voit käyttää kaksifaktorista todennusta päivittämättä. Se käyttää AES 256-bittistä salausta tallennukseen, josta voit oppia salauksen kuvauksessa.

Wrike-varastointi

Saat kohtuullisen 2 Gt tallennustilaa Wrike ilmaisella suunnitelmalla. Jos tämä ei riitä, katso parhaat pilvitallennusartikkelimme vaihtoehdot. Wrike voi muodostaa yhteyden automaattisesti Google Driveen, Boxiin, Dropboxiin, Microsoft OneDriveen ja YouTubeen, joten tiedostojen jakamiseen liittyy paljon valintoja..

Se toimii myös muiden ohjelmistojen, kuten Microsoft Office 365 ja Slack, kanssa, joten voit integroida työnkulut helposti. Wrike sisältää Windows- ja macOS-työpöytäsovellusten lisäksi mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle, joten sitä voidaan käyttää melkein missä tahansa.

Täältä löytyy paljon, ja pienet joukkueet voivat saada paljon irti Wrikesta kirjautumatta maksettuihin suunnitelmiinsa. Lue lisää siitä Wrike-arvosteluamme.

Trello

Trello on kanbanipohjainen työkalu ja helpoin käyttää luettelossamme. Se kulkee rajan tehtävän ja projektinhallinnan välillä. Itse asiassa se on niin yksinkertaista, että väitetysti ei ylitä sitä. Siinä on kuitenkin joukko “virrankatkaisuja”, jos haluat päivittää.

Perusmuodossaan se on yksi parhaista ilmaisista työkaluista ja suurin osa sen pääominaisuuksista on saatavana. Saat vain kanban-näkymän, mutta voit tehdä sen paljon. Käytämme sitä täällä itse Cloudwards.net-sivustossa.

Kanban-lähestymistapa koostuu sarakkeiden luomisesta, joihin voit soittaa mitä tahansa, ja korttien lisäämisestä niihin, jotka yleensä edustavat tehtäviä. Vedä tehtäviä vasemmalta oikealle muuttaaksesi niiden tilaa. Yleinen esimerkki on ”tehtävä”, “tekeminen” ja “tehty”, mutta voit tehdä sarakkeita ryhmän jäsenille tai tuotantovaiheille. Lue lisää kuinka käytät kanban-levyopasta.

Tauluja voidaan käyttää kaikenlaisilla luovilla tavoilla. Voit tehdä niistä julkisia ja näyttää ravintolavalikoita tai istumapaikkoja. Katso Trellon “inspiraatio” -sivun esimerkkejä nähdäksesi, mikä on mahdollista.

“Lisäosat” antavat sinun lisätä erilaisia ​​näkymiä ja tuo Trello lähemmäksi sitä, mitä muut työkalut tarjoavat. Niitä on yllättävän voimakkaita, joten katso niiden läpi nähdäksesi mitä on saatavilla.

Trello Butler

Butler-laajennus on mainitsemisen arvoinen, koska sen avulla voit automatisoida säännöllisesti tekemäsi tehtävät. Huolimatta siitä, että se on voimakas, siinä on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit yhdistää säännöt toimiin. Tällä tavalla voit saada sen tekemään asioita, kuten siirtämään kortteja sarakkeesta toiseen, kun ne on merkitty valmiiksi, tai lisäämään tarkistuslista uusiin tehtäviin.

Trello-Butler

“Lisätoimintojen” avulla voit myös jakaa tietoja muiden ympäristöjen kanssa, kuten Google Drive, ylimääräistä tallennustilaa varten, tai Slack, keskustellaksesi asioista joukkuetovereidesi kanssa..

Saat paljon valintoja, kun kyse on taulujen mukauttamisesta. Siellä on tarroja ja laaja valikoima taustakuvia, joista valita. Kommunikoinnissa on myös paljon hymiöitä. Maksullisissa suunnitelmissa saat vielä enemmän vaihtoehtoja ja voit ladata omat taustat ja tarrat.

Trellolla on kaksifaktorinen todennus kaikille ja edistyneemmät suojausominaisuudet maksaville asiakkaille. Sen maksetut suunnitelmat alkavat yksilöiltä 5 dollaria kuukaudessa tai joukkueille 9,99 dollaria käyttäjää kohti. Se ei ole liian kallista, mutta ilmainen suunnitelma on erinomainen, eikä päivitykseen ole pakkoa, jos et halua.

Trello on erinomainen, yksinkertainen vaihtoehto niille, joilla ei ole mitään budjettia. Lisätietoja siitä, lue Trello-arvostelu. Trello-aloittelijoidemme opastaa sinut myös perusteet.

asana

Asana on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla voit käyttää kanbaniaan ja luettelonäkymiä ilmaiseksi. Voit käyttää myös sen kalenteria, mikä on hyödyllistä organisaatiolle. Ilmaisen suunnitelman avulla voit työskennellä jopa 15 joukkueen jäsenen kanssa, mikä on antelias ilmaiselle työkalulle.

Kuten Trello, se toimii myös henkilökohtaisena tehtäväluettelona, ​​joka auttaa sinua pitämään projektisi organisoituna. Se on myös hieno tapa pitää kaikki toimistossasi samalla sivulla, ja Asanan ilmainen tarjous on loistava valinta pienille joukkueille.

Tehtävät voivat sisältää erilaisia ​​tietoja. Otsikon ja kuvauksen lisäksi ne voidaan osoittaa käyttäjille, antaa määräaika tai jakaa osatehtäviin. Voit myös kommentoida ja liittää tiedostoja niihin. Tiedostolle on asetettu 100 Mt: n kokorajoitus, joten jos tarvitset enemmän, tutustu parhaaseen pilvitallennustilaan suurten tiedostojen oppaasta.

Asanan juhlat

Sen juhlat palkitsevat sinut siitä, että saat asiat houkuttelemalla söpöjä eläinanimaatioita. Näet kaikenlaisia ​​olentoja lentävän näytön poikki, kun sitä käytetään. Ne ilmestyvät, kun merkitset tehtävät suoritetuiksi, mutta ei aina, mikä lisää hauskaa.

asana-juhla

Asanan rento lähestymistapa tekee siitä loistavan valinnan toimistoihin, joissa elämää ei oteta liian vakavasti. Vaikka se on kirkas ja tuulinen, se on tehokas työkalu, ja suunnittelijat ymmärtävät, että sitoutuminen on plussa, kun saada ihmiset investoimaan projektinhallintaohjelmiin.

Jos päätät päivittää maksettuihin suunnitelmiin, niiden hinta alkaa 9,99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa ja tarjoaa muita ominaisuuksia, kuten riippuvuuksia, edistynyttä tietoturvaa ja Asanan aikajanaa. Selainversion lisäksi Asanalla on sovelluksia Androidille ja iOS: lle.

Asanalla on paljon tekemistä sen eteen ja sitä on helppo käyttää. Trello on helpoin ilmainen käyttöympäristö, mutta Asana on lähellä sekuntia ja tarjoaa enemmän ominaisuuksia. Kumpikin on loistava tapa aloittaa projektihallintaohjelmisto.

Lue lisää Asanasta lukemalla Asana-arvostelu. Jos päätät ottaa askel, lue Asanan aloittelija -oppaastamme vinkkejä siitä, mitä voit saavuttaa sillä.

Freedcamp

Freedcampilla on kattava ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit tehdä paljon ilman, että tarvitset penniäkään.

freedcamp-tehtävät

Sen päätehtävänäkymä on Gantt-diagrammi, jolla on täysi riippuvuushallinta. Voit vetää kohteita ympäri, luoda riippuvuuksia vetämällä kohteista toiseen ja säätää tehtävän sisältöä kaksoisnapsauttamalla avataksesi ikkunan. 

Siirrä tehtäviä ja näet loput projektikohteet muutosten mukauttamiseksi. Se on yksi nopeimmista ja intuitiivisimmista Gantt-toteutuksista, joita olemme nähneet.

freedcamp-Gantt

Mukana on myös kalenteri ja keskustelupalsta, joten voit nähdä, milloin asiat on tehtävä, ja keskustella projektisi yksityiskohdista verkossa.

Freedcampin ajan seuranta

Voit asettaa virstanpylväät projektien tavoitteiden määrittämiseksi ja rakenteen lisäämiseksi niihin. Ajan seurantaominaisuudet ovat mukana, mikä on runsas ominaisuus sisällyttää ilmaiseen suunnitelmaan. Tämän avulla voit seurata kuinka kauan olet viettänyt asioihin. 

Tämä sivu näyttää kuitenkin olevan hiukan enemmän kuin loki. Emme voineet helposti osoittaa aikaa muissa näkymissä luomillemme tehtäville, vaan jokaiselle ajanjaksolle oli annettava nimi manuaalisesti. Se ei ole paras tapa seurata aikaa, mutta on silti mukavaa saada ilmaiseksi.

Jos haluat tarkistaa alustan, joka ajankäyttöä ja arviointia suorittaa hyvin, lue Mavenlink-arvostelu. Odotat kuitenkin maksavan siitä, kun olet suorittanut sen ilmaisen kokeilun.

Meidän on huomautettava, että jotkut ominaisuuksista, joita pystyimme käyttämään, eivät näytä olevan lueteltuja sen hinnasivun ilmaisessa suunnitelmassa. Emme ole varmoja siitä, johtuuko hinnasivu vanhentuneesta tai että nämä ominaisuudet deaktivoidaan automaattisesti vasta ilmaisen kokeilujakson jälkeen. 

Kummaltakaankään tapauksesta, emme kiinnitä huomiota siihen ja olemme erittäin tyytyväisiä Freedcampin ilmaiseen tarjoukseen. Jopa ilmaisella suunnitelmalla saat rajoittamattomia projekteja ja tiedostoja, mikä kuulostaa meille hyvältä. 

Freedcampilla on mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle. Verkkosivustolla on piilotettu myös Windows- ja macOS-työpöytäsovelluksia. Lue lisää siitä Freedcamp-arvosteluamme.

ClickUp

Laskutetaan yhtenä sovelluksena korvata ne kaikki, sinun ei tarvitse maksaa mitään aloittaaksesi ClickUp-palvelun. Se antaa sinulle suurimman osan sen ydinominaisuuksista tyhjänä. Alitehtävät ja riippuvuuksien hallinta ovat saatavana, samoin kuin sen kalenteri-, tehtävä- ja hallitusnäkymät.

Kuten tarkistuksessamme totesimme, sen keskeiset tehtävienhallintaominaisuudet ovat erinomaiset. Voit priorisoida tehtävät ja yhdistää ne, jos sinusta tuntuu, että olet mikrohallinnoinut liikaa ja lopulta liikaa. Sen avulla voit luoda aika-arvioita, joita voidaan verrata todellisiin tuloksiin myöhemmin, mikä auttaa sinua paremmin ennustamaan projektikustannuksia.

clickup-lista

Johtajat arvostavat myös ClickUp-ruudunäkymää, jonka avulla voit jakaa näytön laatikoiksi, jotka osoittavat jokaiselle jäsenelle annetut tehtävät. On hyvä tietää, mihin joukkue vastaa, joten ClickUp on erityisen kiinnostava pomoille, jotka haluavat seurata tarkasti asioita.

Napsauta Muistiinpanot-painiketta

ClickUpilla on muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten sen oikeassa alakulmassa oleva muistilaatikko, jonka avulla voit kirjoittaa muistutuksia itsellesi tai jotain muuta, josta löydät hyödyllistä. Lue paras muistiinpanosovelluksia käsittelevä artikkeli, jos pidät ominaisuudesta. ClickUp antaa sinun käyttää myös omaa logoa tai asettaa oman värimaailman.

Sen ilmainen suunnitelma antaa sinulle rajoittamattoman määrän käyttäjiä, projekteja ja tiloja. Kuten monet ilmaiset tarjoukset, sillä on rajoitettua tallennustilaa vain 100 Mt. Paras online-tiimitilastomme -artikkeli auttaa, jos tarvitset lisää.

ClickUp antaa sinun tuoda tietoja useilta alustoilta, kuten Asanalta, Trellolta ja Jiralta. Sen integrointeihin kuuluu Zapier, jonka avulla voit jakaa tietoja yli 1000 sovelluksen kanssa. Meillä oli vaikeuksia sen vientiominaisuuden suhteen, jota emme päässeet töihin.

Jos kirjaudut, ClickUp-hinta, joka on 5 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, saa halvimman maksetun suunnitelman, ei riko pankkia. Saat tarkennettuja raportteja, enemmän integraatioita, rajoittamatonta tallennustilaa ja käyttörajojen poistamista esimerkiksi mukautettujen kenttien käytöstä. Parannetut suojaus- ja hallintaominaisuudet ovat saatavissa kalliimmissa suunnitelmissa.

Pöytätietokoneiden ja mobiilisovellusten lisäksi voit käyttää ClickUp-sovellusta Google Chromen laajennuksen tai Amazon Fire TV: n kautta. Lue lisää siitä ClickUp-arvosteluamme.

Kunniamaininnat

On joitain muita ilmaisia ​​suunnitelmia sisältäviä alustoja, joista pidämme, mikä ei oikein tehnyt viiden parhaan joukkoamme.

TeamGantt

TeamGantt tarjoaa ilmaisen tarjouksen, jonka avulla voit työskennellä kolmen hengen ryhmien kanssa. Se on rajallinen, mutta hyvä tapa tarkistaa se. Se on tehokas työkalu, joka perustuu, kuten odotit, Gantt-näkymän ympärille.

Sen keskeisiä piirteitä ovat riippuvuushallinta, ja se tekee hyvää työtä tekemällä siitä intuitiivinen. Gantt-kaaviot voivat olla siistit, mutta TeamGantt-ohjelmat ovat menestyneet hyvin, kuten odotat sen pääominaisuudesta.

Vaikka TeamGanttin ilmainen tarjonta on kunnollista, monet sen edistyneemmistä liiketoiminta- ja turvaominaisuuksista rajoittuvat sen maksettuihin suunnitelmiin. Lue lisää TeamGantt-arvosteluista. Jos olet kiinnostunut Gantt-pohjaisesta työkalusta, meidän kannattaa tutustua Gantt-kaavioartikkelin käyttötapaan.

Podio

Podion ilmainen vaihtoehto sisältää sen päätehtävien hallintaominaisuudet, sovellukset ja työtilat. Valitettavasti saat vain 500 tuotetta tämän kanssa. 

Kuinka rajoittaa sitä, riippuu siitä, mihin sitä käytät. Jos käytät sitä muutaman kymmenen tehtävän seuraamiseen, voit hyvin, mutta jos järjestelmästäsi tulee useita kohteita ja haluat niitä arkistoida, saavutat nopeasti sen rajat.

Podio on kuitenkin hyvä vaihtoehto, ja se toimii myös helppokäyttöisenä tehtäväluettelona, ​​jossa on muutama lisäominaisuus. Saat myös rajoittamattoman tallennustilan, jota on vaikea voittaa, ja Podio integroituu moniin palveluihin, kuten Google Drive, Dropbox ja Evernote. Lue siitä Podio-arvosteluamme.

Airtable

Airtablen ilmaisella tarjouksella voit käyttää sen perusominaisuuksia. Se on periaatteessa helppo tietokannan luontityökalu. Se tekee siitä käytön vaikeaa, mutta siinä on laadukas valikoima malleja, joiden avulla voit nopeasti määrittää sen kaikenlaisiin projekteihin..

Valitettavasti suosikkiominaisuuksemme, Airtablen lohkot, ei ole saatavilla ilmaisella suunnitelmallaan. Lohkot antavat sinulle kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia toimintoja ja kannattaa kirjautua Airtablen käyttöön. Lisätietoja Airtable-arvosteluista.

Kaiken kaikkiaan Airtable on kuitenkin hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat turhaa lähestymistapaa projektitietojen jakamiseen.

Lopulliset ajatukset

Projektinhallintaohjelmistoon pääsemiseksi ei tarvitse vain rikkoa pankkia, sinun ei tarvitse edes koskettaa säästöpankkiasi. Kuten olemme nähneet, on monia ilmaisia ​​vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa sinua järjestäytymisessä.

Joissakin parhaista työkaluista on ilmaisia ​​tasoja, jotka tarjoavat suurimman osan päätoiminnoista. Jos olet kokeillut jotakin näistä työkaluista tai tiedät muita hyviä ilmaisia ​​työkaluja, ota meihin yhteyttä kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map