Kuinka mainostaa yritystäsi vuonna 2020 Google-mainosten avulla

Yrittäjyys on kovaa, varsinkin jos et tiedä miten mainostaa yritystäsi kunnolla. Riippumatta siitä, kuinka hyvä tuotteesi tai palvelusi on, jos et tiedä miten sitä myydään, yrityksesi kukistaa. Aikana. Toisaalta asiakkaat tulvivat nykyään mainoksista. Kuinka onnistut mainostamaan yritystäsi houkuttelevasti tässä markkinointi viidakossa, koska hän ei todellakaan markkinoi markkinointia?


Yksi mahdollisuus on Google Ads. Google-mainosten avulla et vain tavoita etsimäsi ihmisiä, voit käyttää Googlen valtavaa tietopohjaa mainostaaksesi ja kasvattaaksesi yritystäsi oikealla tavalla.

Tässä artikkelissa näytämme sinulle, mitä Google Ads on ja mitä etuja tämä alusta tarjoaa. Sitten annamme sinulle käytännön opetusohjelman ja joitain asiantuntijavihjeitä, jotta voit perustaa ja käynnistää ensimmäiset Google Ads -kampanjasi tänään. Aloitetaan.

Mikä on Google Ads

Google Ads, jonka ehkä tiedät edelleen nimellä Google Adwords (se muutettiin uudelleen vuonna 2018), on markkinointiympäristö, joka toimii useiden Google-tuotteiden kanssa. Tavoitteena on tukea verkkomarkkinoijaa heidän markkinointikampanjoissaan.

Google Ads ei kuitenkaan tee vain mainostamista hakukoneissa. Voit käyttää alustaa erityyppisten mainosten sijoittamiseen, kuten näyttömainonta (Google AdSense), videomainonta (YouTuben kautta) ja Google Shopping.

Google Shopping -tulokset näyttävät tältä:

Google SEA puolestaan ​​näin:

Varsinkin näillä kahdella alueella Google käyttää ns. Tarjousjärjestelmää. Selvitämme sen yksityiskohdat seuraavassa osassa.

Kuinka Google Ads -hintajärjestelmä toimii

Google Ads -huutokaupat toimivat hieman eri tavalla kuin monet ihmiset ajattelevat. Sinä, online-markkinoijana, asetat hintatarjouksen tietyille avainsanoille. Kun joku kirjoittaa avainsanan Googleen, Google Ads -algoritmi arvioi tarjoukset. Tarjouksen määrän lisäksi niin sanottu ”laatutulos” on tärkeä järjestelmälle.

Laatupisteet ovat Googlen luoma mittari, jota käytetään määrittämään mainoksen laatu ja osuvuus tietylle avainsanalle. Relevanssin lisäksi eduilla ja asiakaskeskeisyydellä on myös tärkeä rooli.

On tärkeätä huomata, että Google käyttää laatupisteiden määrittämiseen kolmea asiaa: mainos, tarjoama avainsana ja aloitussivu, johon haluat mainoksen linkittävän. Siksi ei riitä, että vain optimoit mainoksesi. Aloitussivu olisi myös optimoitava.

Jos saavutat mainoksillasi hyvät pisteet, voit tehdä huutokaupassa muita käyttäjiä vähemmän tarjouksen ja voittaa silti.

Google-mainosten edut

Ennen kuin aloitamme opetusohjelman, aiomme antaa sinulle hyvät syyt käyttää Google-mainoksia.

A / B-testaus

Google Ads sisältää monia sisäänrakennettuja ominaisuuksia suorittaa A / B-testejä. A / B-testit ovat kokeiluja, joissa haluat tutkia mainostesi vaikutuksia. Sinulla on tila A ja tila B, jotka eroavat vain yhdestä yksityiskohdasta.

Esimerkiksi sukupuolen vaihtaminen on yleinen tapa suorittaa A / B-testejä: ryhmässä A testaat mainostamisen puhtaasti mieskohtaisella kohderyhmällä, kun taas ryhmä B on puhtaasti naispuolista kohderyhmää. Tämän avulla on helpompi määrittää mainoksesi vaikutus tai pikemminkin vaikutus tiettyyn kohderyhmään.

Koska alustalla on paljon mittaus- ja asetusmahdollisuuksia, on helppo pelata niiden kanssa. Tutustu Instapage-artikkeliin, jos haluat tehdä vielä yhden helpon tavan suorittaa A / B-testausta.

Sijoitetun pääoman tuotto

Google Ads -palvelussa maksat vain tuloksista. Jos tiedät, miten napsautuskohtainen laskutusmalli toimii, tiedät, että hintatarjouksesi on kiinteä summa, jonka maksat jokaisesta mainoksesi napsautuksesta. Jos tavoitteesi on tuottaa napsautuksia, markkinointikampanjasi sijoitetun pääoman tuotto on helppo seurata.

Tästä huolimatta Googlella on muita ominaisuuksia, joiden avulla on helppo mitata sijoitetun pääoman tuottoprosenttia monimutkaisempiin kokonaisuuksiin.

Nopeasti

Google Ads -sovelluksella voit nopeasti määrittää ja arvioida markkinointikampanjasi. Se vie paljon työtä pois, mikä tarkoittaa, että pystyt olemaan käynnissä muutamassa tunnissa sen sijaan, että vieisit päiviä selvittääksesi tavaroita itse.

Monitoiminen ja joustava

Mainosalustan avulla Google toi markkinoille nykyaikaisen markkinoijan työkalun, joka on monipuolinen toimintojensa suhteen ja joustava maksamisessa. Minimiinvestointeja ei käytännössä ole. Voit aloittaa ja testata vain muutamalla taalalla.

Suuri yleisö

Google on valtava ja tavoittaa enemmän ihmisiä – 3,8 miljardia hakua päivässä – kuin Facebook tai Instagram. Google-mainosten toinen etu on ajoitus. Sen avulla voit tavoittaa ihmisiä tutkiessaan (googling on intuitiivinen prosessi), joten saat pääsyn mahdollisesti kiinnostuneisiin osapuoliin tiedonhaun alkuvaiheessa.

Uudelleenmarkkinointiyleisöjen

Google-tuotteita on yli 250. Potentiaalisia asiakkaita ja yleisöäsi on helppo seurata useilla kanavilla ja tallentaa heille mainostamalla. Jos sinulla on ongelmia muihin Google-tuotteisiin, tutustu muihin Google-tuotteita koskeviin artikkeleihimme, kuten mikä on Google-asema ja kuinka se toimii, sekä Google Keep -arvosteluun.

Google-mainokset vs. Facebook-mainokset

Jos ihmettelet, mikä käyttöympäristö on parempi, Google-mainokset tai Facebook-mainokset, meidän on pettyttävä. Tähän kysymykseen ei ole lopullista vastausta.

Vertaa Facebookia Googlen kanssa ja huomaat, että markkinointistrategiasi on avain. Ei yksinkertaisesti voida sanoa, että Facebook on yleensä parempi kuin Google. Sinun on tarkasteltava sitä skenaarioista skenaarioihin.

Joissain tilanteissa Google-mainokset ovat parempia kuin Facebook-mainokset ja päinvastoin. Riippumatta siitä, mikä kanava on sinulle parempi milloin tahansa, sinun on tehtävä paljon A / B -testejä jokaiselle saadaksesi selville markkinointistrategian syy ja vaikutus.

Kuinka käyttää Google-mainoksia

Ensin: Google tarjoaa tarjouskupongin, jota sinun tulisi käyttää. Saat 100 dollaria mainosbudjettia, jos kulutat 50 dollaria Google Ads -alustalla. Varmistamme sen ensimmäisessä vaiheessa. Siirry seuraavaan linkkiin ja kirjoita Gmail-osoite, jota haluat käyttää mainoksen sijoittamiseen.

Kun olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi, saat sähköpostin kuponkikoodilla, jonka voit lunastaa Google Ads -palvelussa. Nyt näytämme sinulle, kuinka Google-mainoksia voidaan käyttää parhaiden tulosten saamiseksi.

Avaa ensin Google Ads -valikko.

Napsauta “kampanjat” ja paina sinistä “+” -painiketta luodaksesi uuden kampanjan.

Se avaa ikkunan, jossa voit asettaa markkinointikampanjasi tavoitteet. Siellä voit erottaa seuraavat tavoitteet:

 • Myynti
 • johtaa
 • Verkkosivuston liikenne
 • Tuotteen ja tuotemerkin huomioiminen
 • Bränditietoisuus ja kattavuus
 • Sovellusten mainonta

Voit myös luoda kampanjan ilman kohdetta, mutta suosittelemme aloittelijoille, että et.

Valitsemasi kohteen mukaan sinulle on saatavana erilaisia ​​kampanjatyyppejä. Voit esimerkiksi käyttää kampanjatyyppiä “haku” vain, jos valitset kohteet “myynti”, “viittaukset” tai “verkkosivustojen liikenne”.

Kun aloitat, voi olla hyödyllistä rakentaa luottamusta. Varsinkin jos myyt tuotetta tai palvelua, voi olla strategisesti viisaampaa aloittaa yksi tai kaksi kampanjaa tuotemerkin tuntemiseksi ja tuotteen huomioimiseksi, ennen kuin tuot johtaa viittauksia ja myyntiä.

Oppitunnissamme yritämme saada liikennettä verkkosivustoomme, minkä vuoksi olemme valinneet kohteen ”verkkosivustojen liikenne” kampanjatyypillä “haku”.

Sitten aukeaa uusi kenttä, johon sinun on annettava verkkosivustosi URL-osoite. Kun olet valmis, paina “Jatka”.

Seuraava vaihe on antaa lisätietoja kampanjasta. Nimeä kampanjasi ja valitse niiden verkkojen välillä, joihin haluat kohdistaa mainoksillasi. Skenaarioissamme meillä on käytettävissään haku- ja näyttöverkosto.

Kohdassa Näytä lisää asetuksia voit määrittää ajanjakson, kampanjan URL-asetukset ja dynaamiset hakumainokset. Jos vierität edelleen, pääset kohtaan Kohdistaminen ja yleisöt.

Siellä taikuus tapahtuu. Sinun on annettava maantieteellinen sijainti ja kielet. Yleisö-alue on erityisen tärkeä. Siellä voit määrittää kohderyhmäsi “Selaa” -kohdassa. Ota enemmän aikaa ja testaa sitä, varsinkin jos et vielä tiedä kohderyhmäsi.

Kun olet kaventanut kohderyhmääsi, Google tuottaa sinulle ehdotuksia, jotka löydät ideat-välilehdestä.

Vieritä, kunnes pääset osioon ”budjetti ja hinnoittelu”. Se tarkoittaa sitä, kuinka korkean haluat hintatarjouksesi olevan virtuaalihuutokaupoissa. Toista taas eri summilla ja selvitä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Suosittelemme, että jätät toimitusmenetelmän vakiona, etenkin aloittelijoille.

Kun olet asettanut päiväbudjetin, seuraava askel on asettaa huutokaupattavoite. Se on tieto, jota Google käyttää tarjouksen optimoimiseen. Voit panostaa tuloksiin, tulosarvoon (edistynyt) ja napsautuksiin. Voit myös asettaa hintatarjousstrategian manuaalisesti, mutta jos et ole uusi Google Ads -sovelluksessa, älä tee sitä.

Napsauta nyt “tallenna ja jatka” jatkaaksesi.

Seuraava vaihe on määrittää mainosryhmät. Jälleen, Google tukee sinua avainsanaideoilla, jotka johdettiin alussa antamasi URL-osoitteesta. Voi olla syytä ottaa URL-osoite kilpailijalta, joka on sinulle samankaltaisessa markkinasegmentissä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä avainsanatutkimuksia työkaluilla, kuten Ahrefs tai SEMrush.

Lisää nyt valitut avainsanat mainosryhmään napsauttamalla oikealla olevan avainsanan vieressä olevaa “+”.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, sinun on asetettava mainosten liipaisin. Mainoksen liipaisin määrittää, milloin avainsanasi on merkityksellinen huutokaupassa ja milloin ei. Google erottaa seuraavat mainosten aktivoijat:

 • Laaja ottelu: kirjoitat täällä vain avainsanan, johon haluat kohdistaa, ilman erityisiä symboleja. Laaja haku on avainsana ja sen muunnelmat, mukaan lukien oikeinkirjoitukset, synonyymit ja niihin liittyvät avainsanat.
 • Laajan haun muokkain: laajan haun muokkaimella kirjoitat “+” avainsanan eteen. Sinulla on oltava vähintään kaksi tällaista avainsanaa, koska Google käyttää niitä generoimaan yhdistettyjä avainsanoja. On järkevää, jos haluat käyttää Googlen avainsanageneraattoria, mutta haluat silti ohjata sitä tiettyyn suuntaan.
 • Ilmaushaku: ilmaushaku käynnistää huutokaupat hakutermeille, jotka sisältävät tarkan lauseen, mutta joilla on muita hakutermejä ennen tai jälkeen. Jos haluat lisätä ilmaushaun mainosryhmääsi, sinun on laitettava avainsanat lainausmerkkeihin.
 • Tarkka haku: kirjoitat avainsanan hakasulkeisiin. Tarkka haku tarkoittaa, että mainoksesi otetaan huomioon avainsanoilla, jotka ovat tarkkoja tai hyvin samanlaisia.

Lisätietoja on Googlen virallisissa ohjeissa.

Älä unohda: A / B-testaus on myös tärkeä. Pelaa eri avainsanoilla, erilaisilla mainoksilla ja paljon muulla. Se, että avainsanalla on paljon liikennettä, ei tarkoita, että sinulla olisi mahdollisuus, varsinkin jos oma markkinarako on kilpailukykyinen.

Suosittelemme kilpailemaan vähintään kolmen mainosryhmän kanssa. Voit selvittää, onko niche kilpailukykyinen, jakamalla avainsanat pienen volyymin, keskikokoisen ja suuren volyymin.

Kun olet valmis avainsanoilla ja liipaisimilla, jatka napsauttamalla “tallenna ja jatka”.

Kolmas ja viimeinen vaihe on mainosten luominen.

Täytä ensin lopullinen URL-kenttä URL-osoitteella, johon mainoksesi napsauttavien ihmisten tulisi ohjata. Kirjoita sitten otsikot ja kuvaus. Syötekenttien oikealla puolella näet, miltä mainoksesi näyttää esikatselutilassa.

Tässä tarvitaan paljon taitoa, koska tarttuva otsikko ja kuvaus ovat tärkeitä päätöksenteossa, jonka potentiaalinen asiakas tekee napsauttamalla mainosta tai ei.

Tämän vuoksi Google on luonut sinulle esimerkimainoksia, joita voit katsella napsauttamalla mustaa + -merkkiä, kuten tässä kuvakaappauksessa näytetään.

Napsauta “tallenna ja jatka” loppuun kampanjasi.

Tarkista kampanjasi uudelleen yleiskatsauksessa ja napsauta “jatka kampanjaa” siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen. Sinun pitäisi nähdä äskettäin luoma kampanja hallintapaneelissasi.

Hinnoittelu, (uudelleen) kohdistaminen, avainsanat, tutkimus, kohderyhmät, aloitussivun optimointi, A / B-testaus, mainosten liipaisut – asiat voivat mennä pieleen nopeasti. Sinun on tiedettävä mitä teet ja yritä paljon. Voit polttaa paljon rahaa, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Siksi haluamme sinun katselevan Adzoomaa.

Ottaa Adzooma Tee työ puolestasi

Adzooma on yritys, jonka tavoitteena on auttaa muita yrittäjiä, jotka eivät ole koskaan osallistuneet verkkomarkkinointiin, pääsemään verkkomarkkinoinnin maailmaan. Yritys keskittyy Google Ads -palveluihin.

Adzooma tarjoaa kolme erilaista pakettia Google-mainoksille. Ensin on pay-per-click-terveystarkistus, jossa Adzooma analysoi Google Ads -markkinointikampanjasi muutamassa minuutissa ja lähettää sinulle raportin hyödyllisillä parannuksilla.

Hieman enemmän käytännöllistä on Google Ads -hallintaalusta. Adzooma tarjoaa ohjelmiston, jonka avulla voit parantaa Google Ads -kampanjoitasi itse. Ohjelmisto näyttää vinkkejä, arvioi vaiheet ja parantaa mainosten tehokkuutta.

Viimeiseksi on olemassa täyden palvelun vaihtoehto. Tämän avulla saat Google Ads -palvelun hallituksi palveluksi. Sinä vain kirjaudut sisään, ja Adzooma alkaa toimia. Palvelu on erityisen hyvä yrityksille, jotka eivät ole vielä alkaneet käyttää Google Ads -sovellusta tai joilla on vain vähän kokemusta kentästä.

Kokeilimme Adzooman itsellemme erittäin nopeasti, ja mainos nautti kokemuksesta. Se on vain 19,00 dollaria kuukaudessa, joten se on paljon halvempaa kuin kukaan markkinointitoimisto tai myyjä, etenkin koska yritys keskittyy tuloksiin eikä vain omaan. Se on myös todella nopea, ei tapaamisia tai mitään, saat vain mitä tarvitset heti.

Lopulliset ajatukset

Verkkomarkkinointi on muuta kuin helppoa, varsinkin jos et ole koskaan työskennellyt alueella. Onneksi on olemassa nykyaikaisia ​​ratkaisuja, kuten Google-mainokset ja Facebook-mainokset, jotka helpottavat markkinoille pääsyäsi. Sinun on tiedettävä mitä teet tai kokeilla monia asioita. Muuten voit polttaa paljon rahaa.

Tutkittuaan tarkkaan Adzoomaa, huomasimme saavasi melko paljon palvelua pienestä rahasta. Jos et halua käydä Fiverrissä, Adzooma on virkistävä vaihtoehto yrityksille, jotka eivät ole koskaan olleet mukana verkkomarkkinoinnissa ja Google Ads.

Mitä mieltä olet Adzoomasta? Oletko käyttänyt palvelua? Kerro meille kommenteissa ja kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map