HostGator vs GoDaddy: Titaanien taistelu vuonna 2020

HostGator ja GoDaddy ovat kaksi suurimpia nimiä web-isännöinnissä. Ne ovat niska ja niska, mutta eri syistä. HostGator näyttää vahvoja ominaisuuksia, mutta kamppailee muilla alueilla, kun taas GoDaddy voisi käyttää pieniä parannuksia kautta linjan. 


GoDaddy sisältää lähes kymmenen kertaa enemmän sivustoja kuin HostGator, ja se ei voi olla virhe. Tässä HostGator vs. GoDaddy-vertailussa autamme sinua määrittämään, mikä on paras vaihtoehto sinulle. Viiden kierroksen aikana kuoppaamme kaksi palvelua toisiaan vastaan ​​ja julistamme lopussa voittajan. 

Kuten näette DreamHost vs. Bluehost -vertailumme, nämä asiat ovat kuitenkin usein vivahteikkaampia. Jos haluat lukea lisää kilpailijoistamme, tutustu HostGator- ja GoDaddy-arvosteluihin.

Taistelun asettaminen: HostGator vs. GoDaddy

Kuten mainittiin, vertailumme tapahtuu viiden kierroksen aikana. Kyseisiä kierroksia ovat ominaisuudet, hinnoittelu, helppokäyttöisyys, nopeus ja käyttöaika sekä turvallisuus ja yksityisyys. Kohtelias keskuudestasi voi huomata, että nämä kierrokset vastaavat arvostelujemme kriteerejä, joista on vähennetty pari osaa. Se on tarkoituksellista, mutta emme ohita palvelujen tärkeitä näkökohtia. 

On vaikea sanoa, että isännöintityypit ovat yhtä tärkeitä kuin esimerkiksi nopeus, joten olemme tiivistäneet muutaman osan muihin alueisiin. Ainoa poikkeus on tuki, joka suurimmaksi osaksi ei ole iso juttu. HostGator ja GoDaddy tarjoavat kunnollisen tuen, eivät vain esimerkiksi Hostingerin tasolla (lue Hostinger-arvostelu). 

Viisi kierrosta tarkoittaa myös selvää voittajaa. Jokainen kierros on yhden pisteen arvoinen, ja kummassa palvelussa on kolme tai enemmän pisteitä, se voittaa ottelun. Vaikka tämä on loistava tapa nähdä nopeasti haluamiamme palvelut, suosittelemme lukemaan jokaisen osan läpi, miksi valitsimme yhden palvelun toiseen. 

1

ominaisuudet

Ominaisuudet ovat yhä tärkeämpiä web hosting. Esimerkiksi iPagen ilmaiset mainoshyvitykset eivät pinota Hosting24: n LiteSpeed-palvelimille (lue iPage-arvostelu ja Hosting24-arvostelu). Tällä ensimmäisellä kierroksella ei vain tarkastella GoDaddy- ja HostGator-tarjoamia ominaisuuksia, vaan tarkastellaan myös kuinka hyödyllisiä ja tärkeitä nämä ominaisuudet ovat verkkosivustollesi..

HostGator

HostGator on Endurance International Groupin omistama, ja jos olet lukenut Bluehost-arvosteluamme, tiedät, että se tarkoittaa, että ominaisuuksia on paljon. Tarjolla on kaikkea Google G Suite -integraatiosta CodeGuard ja SiteLock -ympäristöön, mutta monet näistä lisäyksistä ovat piilossa palkkien takana. 

Esimerkiksi jaetuissa suunnitelmissa on vain muutama lisä. Sinulla on 200 dollaria mainoshyvityksiä Bingille ja Googlelle ja pääsy kaikille asennusohjelmille Softaculous-sovelluksen asentajan kautta. Vaikka emme valita mainoshyvityksistä, esimerkiksi solid-state-tallennustila, LiteSpeed-palvelinohjelmisto ja välimuisti auttavat lisäämään Google-mainosten liikennettä yli 100 dollaria. 

Hallitut WordPress-suunnitelmat ratkaisevat kuitenkin monien jaettujen ongelmien ratkaisun. Vaikka HostGator ei tehnyt parhaista WordPress-oppaan web-hosting-palveluistamme, on olemassa monia erinomaisia ​​ominaisuuksia, kuten CodeGuardin päivittäiset varmuuskopiot ja SiteLock-sivuston suojaus. Myös suunnitelmat ovat täysin hallinnassa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä.

Jos haluat mennä jotain selkeämpää kuin WordPress, HostGator tarjoaa kaksi verkkosivustojen rakentajaa, vaikka yksi on selvästi parempi. Gator-verkkosivustojen rakentaja, jonka HostGator on kehittänyt sisäisesti, on käyttökelpoinen, mutta se ei tee parhaista verkkosivustojen rakennusoppaistamme, kuten voit nähdä Gator-katsauksesta. 

weebly-käyttöliittymä

Tämän oppaan tehnyt verkkosivustojen rakentaja on kuitenkin Weebly, jota HostGator myös tarjoaa. Weeblyn ilmainen versio sisältyy jokaiseen jaettuun suunnitelmaan, ja vaikka sillä on rajoitettu määrä sivuja ja medioita, joita se käyttää, se on muuten täysin varusteltu. Muista lukea Weebly-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja. 

Hyvä isä

Vaikka GoDaddy ja HostGator eroavat toisistaan ​​paljon, ominaisuudet eroavat toisistaan. Kuten kilpailijallakin, GoDaddyllä on monia ominaisuuksia, mutta sinun täytyy kuluttaa paljon käyttääksesi niitä. Ymmärrämme joidenkin ominaisuuksien varaamisen kalliille suunnitelmille, mutta monet tärkeistä osista ovat palkkajärjestelmän takana. 

GoDaddy ei tarjoa päivittäisiä varmuuskopioita, haittaohjelmien tarkistusta tai SSL / TLS-varmennetta jaetuilla suunnitelmillaan, ellet ole valmis maksamaan ylimääräistä. Varmuuskopiot ovat 3 dollaria kuukaudessa, sertifikaatti on 7 dollaria ja haittaohjelmien skannaus on lisäksi 6 dollaria. Saatat maksaa kaksi kertaa niin paljon kuin hosting-paketti pelkästään lisäosissa. 

Tämä näyttää olevan käteistä, etenkin Namecheapiin verrattuna, joka sisältää nämä ominaisuudet ja tekee paketeista halvempia (lue Namecheap-arvosteluamme). Vielä pahempaa on verkkosivustojen valmistajan puute. Kuten HostGator, myös GoDaddyllä on oma verkkosivustojen rakentaja. Kuten voit lukea GoDaddy GoCentral -katsauksestamme, se ei ole paras, mutta se ei ole myöskään huono.

Et voi kuitenkaan käyttää verkkosivustojen rakentajaa, ellet osta tiettyä suunnitelmaa. Se ei sisälly isännöintiisi, ja kun otetaan huomioon Web-isännät, kuten Pieni Oranssi, integroitavaksi Weeblyyn, GoDaddyn laiminlyönti tuntuu ahnealta (lue A Pieni Oranssi -katsaus). 

Toisin sanoen, kuten HostGatorinkinkin, GoDaddyn hallinnoimat WordPress-suunnitelmat ovat vaikuttavia. Niissä on kaikki ominaisuudet, joista yhteisistä suunnitelmista puuttuu, mutta maksat melko penniäkin saadaksesi ne. Kustannukset ovat itse asiassa niin korkeat, että on todennäköisesti parempi mennä isäntään, kuten Kinsta, WordPressiin (lue Kinsta-arvostelu).

Pyöreä yksi ajatuksia

HostGator ja GoDaddy eivät ole vaikutelmia ominaisuuksien suhteen, etenkin jaetuissa suunnitelmissa. Niiden välillä on kuitenkin selvä ero, kun kyse on mukana olevasta verkkosivustojen rakentajasta. HostGator antaa sinulle kaksi vaihtoehtoa ilmaiseksi, kun taas GoDaddy piilottaa yhden vaihtoehdon palkkatason takana. 

Eli sillä ei ole merkitystä, jos et ole kiinnostunut verkkosivustojen rakennuksen käyttämisestä. Se on meille kuitenkin tärkeätä, joten annamme voiton HostGatorille.

Kierros: Ominaisuuspiste HostGatorille

HostGator-logo
GoDaddy-logo

2

hinnoittelu

Palveluntarjoajien hintoja on helppo katsoa, ​​mikä on halvempaa, mutta valitettavasti web-hosting on monimutkaisempaa. Kuten Arvixe-arvosteluistamme voi nähdä, web-isännöintipalvelut käyttävät paljon shenanigaaneja saadaksesi hinta näyttämään alhaisemmalta kuin se on. Tässä osiossa ei tarkastella vain kunkin palvelun arvoa, mutta siinä tarkastellaan myös kuinka läpinäkyvä palvelu on hinnoittelusta. 

HostGator

HostGatorilla, kuten monilla sen EIG-sisaruksilla, ei ole selkeää hinnoittelusta (lue toinen esimerkki HostMonster-arvosteluista). Hinnat näyttävät erinomaiselta, kun katsot tuotesivua, mutta kassalla kerrotaan erilainen tarina. Hinta on vain, jos ostat etukäteen kolmen vuoden isännöinnin. 

Vaikka alennusten tarjoaminen monivuotisille suunnitelmille ei ole ennenkuulumatonta, HostGator rankaisee sinua lyhyemmästä menosta. Se tarjoaa yhden vuoden ja yhden vuoden, sekä yhden, kolmen ja kuuden kuukauden kauden. Jälkimmäisten kestosten kanssa yli kaksinkertaistuu hinta. Halvin jaettu suunnitelma, joka yleensä maksaa esimerkiksi alle 3 dollaria, hyppää melkein 11 dollariin. 

Verrattuna halpaan isäntään, kuten 1&1 IONOS, HostGator on ylihintainen, mutta näyttää siltä, ​​että jopa kohtuuhintaisissa web-isäntälaitteissa, kuten A2-hosting (lue A2-hosting-arvostelu ja 1&1 IONOS-arvostelu). Lisäksi alennukset koskevat vain vuotta tai pidempään. Jos olet kiinnostunut kolmen tai kuuden kuukauden suunnitelmista, maksat silti saman hinnan kuin kuukausittaisella suunnitelmalla. 

Palautusikkuna on kuitenkin antelias. Sinulla on 45 päivää aikaa muuttaa mieltäsi, ja vaikka olemme nähneet pidempiä ikkunoita DreamHostista, A2 Hostingista ja InMotion Hostingista, HostGator tarjoaa enemmän aikaa kuin useimmat (lue InMotion Hosting-arvostelu).

Hyvä isä

GoDaddyllä on myös huono hinnoittelu paitsi siksi, että tuotesivu on petollinen, vaan myös siksi, että se rankaisee niitä, jotka haluavat saada lyhyemmän keston. Esimerkiksi halvin jaettu suunnitelma on 3 dollaria kuukaudessa, jos ostat kolme vuotta, mutta sen uusinta on 8 dollaria kuukaudessa. Nämä hinnat ovat vakiona halvalla jaetulla isännöinnillä, mutta jos saat keston kolme kuukautta, hinta hyppää 11 dollariin kuukaudessa. 

Riittää, kun sanotaan, että GoDaddy ei ole erikoistunut halpaan web-hosting-palveluun. Suunnitelmat ovat kalliita, niissä ei ole ominaisuuksia ja sekava. Jopa verrattuna A2-hostingiin, suunnitelman kokoonpano on tiheä, ja niin omituisella ominaisuuksien segmentoinnilla on vaikea tietää, minkä suunnitelman sinun pitäisi ostaa. 

Suosimme SiteGroundin kokoonpanoa. Kuten SiteGround-katsauksesta näet, se tasapainottaa pitkän suunnitelmien kokoonpanon varmistamalla, että keskeiset ominaisuudet toimivat niiden välillä. Kuten mainittiin, GoDaddy ei tee sitä, mikä johtaa lisää tasoihin isännöintityyppien välillä ja hämmentävämmälle kassalle.. 

Lisäksi hyvityskäytäntö on hirvittävä. GoDaddy tarjoaa tavalliset 30 päivää rahan takaisin saamiseksi, mutta hienovedoslukema paljastaa, että ikkuna pätee vain, jos ostat vuoden tai enemmän majoitusta. Jos menet lyhyemmäksi ajaksi, isännöintityypistä riippumatta, saat vain 48 tuntia muuttaaksesi mieltäsi.

Pyöreä kaksi ajatusta

Emme rakasta kumpaakaan tarjoajaa hinnoittelussa, mutta HostGator ärsyttää meitä vähemmän kuin GoDaddy. Vaikka emme vieläkään ole petollisen hinnoittelun faneja, HostGator ei ole liian loukkaava. Toisaalta GoDaddy lähestyy Arvixen petoksia. Tämä yhdessä hirvittävän palautuspolitiikan kanssa vie HostGatorin edelleen eturintamaan.

Kierros: Hintapiste HostGatorille

HostGator-logo
GoDaddy-logo

3

Helppokäyttöisyys

Vaikka toinen ja toinen kierros on tasapuolisesti sovitettu, kierros 3 osoittaa lähtöä näille kahdelle isäntälle. Kumpaakaan ei ole vaikea käyttää – lue FatCow-arvosteluamme esimerkki sellaisesta verkkoisäntästä, joka on – mutta selvästi sillä on etuna. Tällä kierroksella tarkastellaan kuinka helppoa on kassalle pääsy ja kuinka helppoa verkkosivustosi hallitseminen.

HostGator

HostGator oli yksi ensimmäisistä EIG-brändeistä, joka otti käyttöön kiristetyn ohjauspaneelin, jonka olemme nähneet Bluehostilta, HostMonsterilta ja JustHostilta (lue JustHost-arvostelu). Kuten kyseisiä palveluita tarkistettaessa, ohjauspaneeli on erinomainen, mutta pääsy siihen on vaivaa. 

Tähän on kaksi syytä. Ensinnäkin HostGatorille ja Gator-verkkosivuston rakentajalle on erilliset sisäänkirjautumiset huolimatta siitä, että voit käyttää Gatoria hosting-paketin kanssa. Lisäksi HostGator ei lähetä sinua kassasta ohjauspaneeliin. Pikemminkin, se lähettää sinulle useita sähköposteja, joista yhdessä on kirjautumistietosi, joten sinun on välilehti poistettavaasi löytääksesi missä kirjautua sisään. 

Luotu salasana on vain se: luotu. Sen lähettäminen sähköpostitse koskee myös, kuten voit lukea sähköpostin suojausoppaasta. Se, että sähköpostit voidaan lähettää salaamattoman yhteyden kautta, jos kädenpuristus epäonnistuu, tarkoittaa, että kirjautumistietosi voivat paljastua, mistä meillä oli ongelmia LunarPages-katsauksessa.

Lyhyesti sanottuna, sinun on vaihdettava salasanasi, mieluiten käyttämällä yhtä parhaista salasananhallintamme, kuten Dashlane (lue Dashlane-arvostelu). 

Ohjauspaneeli korjaa kuitenkin nopeasti kassan aikana ilmenevät ongelmat. HostGator käyttää samaa muokattua cPanelia, jonka olemme nähneet Bluehostin kanssa, joka pääsi siihen parhaaseen web-hosting-palveluomme cPanel-luettelolla.

hostgator-review-cpanel

Asiaankuuluvat tiedot näytetään ensin, ja jotkut niche-vaihtoehdoista liitetään rajapinnan tummiin kulmiin. Tämä tekee ohjauspaneelista erinomaisen aloittelijoille, jotka saavat meren jalat web-hosting-palveluun, samalla kun virrankäyttäjät pääsevät käyttämään tarvitsemiaan vaihtoehtoja.

Hyvä isä

GoDaddy ei ole luonnostaan ​​vaikeata käyttää – se käyttää cPanelia, verkkosivusto ja kojetaulu ovat nykyaikaisia ​​ja virrankäytössä on paljon vaihtoehtoja – mutta sillä on paljon tekemistä. Verkkotunnuksenrekisteröitynä web-isäntänä GoDaddy ei ole täysin muuttunut majoittamaan asiakkaitaan isännöintipuolella, mikä tekee hämmentävästä ja kärsivällisestä kokemuksesta. 

Kuten mainittiin, suunnitelmien kokoonpano on tiheä, minkä vuoksi on vaikea löytää tarvitsemasi. Navigointi ei myöskään auta. GoDaddy: llä on useita tuotesivuja jokaiselle palvelulinjalle, joilla on eri tapoja käyttää niitä. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole yhdenmukaisia, joten tietyn tyyppiseen isännöintiin kohdistaminen voi antaa sinulle uuden suunnitelmasuunnitelman tai eri tuotesivun.. 

Se on mishmash palveluista, jotka eivät toimi yhdessä, mikä tekee kokonaiskokemuksesta clunky. Se heijastuu ohjauspaneelissa, jossa korostetaan voimakkaasti rekisteröimiäsi verkkotunnuksia sijaan isännöintiäsi. Tavallisia vaihtoehtoja, joita olemme nähneet palveluntarjoajalta, kuten Site5, ei ole läsnä (lue Site5-arvostelu). 

GoDaddy-review-cpanel

Ainoa säästävä armo on cPanel, johon pääset napsauttamalla ”hallita” hosting-paketin vieressä. Se on cPanelin suolastandardiversio, joka on parempi kuin ei mitään, mutta olemme nähneet, että WestHostin kaltaiset palvelut vievät tutun tarkastelun edelleen (lue WestHost-arvosteluamme). cPanel on ylösalaisin, mutta sinne pääseminen voi olla enemmän vaivaa kuin se kannattaa.

Kolme kierrosta

HostGatorilla on muutama virhe vaiheessa kirjautumisen yhteydessä, mutta olemme nähneet sen jopa yrityskeskeisissä verkkoisäntäkoneissa, kuten Pagely (lue Pagely-arvostelu). Sen ohjauspaneeli on toisaalta vertaansa vailla. GoDaddyllä on vielä enemmän ongelmia kirjautumisen aikana, ja se tarjoaa vain vakiomuotoisen cPanel-version ongelmiin.

Kierros: HostGatorin helppokäyttöisyys

HostGator-logo
GoDaddy-logo

4

Nopeus ja käyttöaika

Nopeustestaus koostuu kahdesta vertailuarvosta: Pingdom Speed ​​Test ja Load Impact. Käynnistämme verkkosivuston edullisimmalla jaetulla vaihtoehdolla, asennamme tyhjän WordPress-kopion ja keräämme numeroita vertailuarvoistamme. Näiden kahden välillä voimme nähdä, kuinka nopeasti verkkosivusto reagoi yksittäiselle käyttäjälle, mutta myös kuinka se käsittelee kuormitusta. 

Tämän kierroksen aikana vertaamme tuloksia, jotka olemme keränneet HostGatorilta ja GoDaddyltä arvostelujemme aikana, ja keskustelemme siitä, mikä käyttöaikatakuu, jos sellainen on, on olemassa.

HostGator

HostGator suoriutui huonosti Pingdom Speed ​​Testin aikana. Se sai 83 sadasta, mikä kuulostaa aluksi kunnolliselta, mutta on tärkeätä muistaa, että testaamassamme sivustossa ei ole sen sisältöä, joten odotamme pisteet vähintään 90. Normaaliin verkkosivustoon liittyvät ongelmat voidaan ratkaista verkkosivustojen latausaikojen parantamisoppaan avulla. 

hostgator-review-speed-testi

Kaavaten tietoja, huomasimme, että suurimman osan ajasta johtui DNS-tarkkuudesta ja SSL-kättelystä. Toisaalta “odota” -muuttuja ei antanut paljon. Tämä numero osoittaa, kuinka kauan palvelimen aloittaa tiedon lähettäminen, joten se on suorin numero, jota käytetään puhuttaessa web-hosting-nopeudesta.

Kuorman vaikutus oli parempi, mutta ei kovinkaan suuri. Se lähetti 50 virtuaalista käyttäjää palvelimelle viiden minuutin aikana, ja HostGatorilla oli paljon vaihtelua vasteajasta. Se ei ole GreenGeeks-tasolla (lue GreenGeeks-arvostelu), mutta olemme nähneet johdonmukaisempia esiintyjiä.

hostgator-kuorma-vaikutus

Sitä säästää kuitenkin käyttöaikatakuu. HostGator takaa, että käyttöaste on 99,9 prosenttia, ja onneksi se ei ole vain markkinointia. Jos paketisi alittaa 99,9 prosenttia käyttöaikaa, HostGator antaa sinulle koko kuukauden ylläpidon ilmaiseksi. Tämä pätee kaikkiin palveluihin, lukuun ottamatta erillisiä palveluita, jotka käyttävät erillistä sopimusta, josta saat suhteellisen hyvityksen. 

Hyvä isä

GoDaddy suoritti paljon paremmin kuin HostGator for Pingdom Speed ​​Test, mutta se ei silti ollut niin nopea kuin Hostinger tai Pagely. Se sai 90 pistettä 100: sta ottaen vähän aikaa yhteyden muodostamiseen palvelimeen ja DNS-pyyntöjen ratkaisemiseen. Odotusaika oli pidempi, mutta sitä voidaan parantaa pakkaamisella ja välimuistilla. 

GoDaddy-review-speed-testi

Kuormitusvaikutus ei kuitenkaan ollut suuri. GoDaddy pystyi tuskin pitämään vaatimattomia kuormituksia, mikä aiheutti suuren määrän HTTP-virheitä. Nämä virheet viittaavat siihen, että jaetulla palvelimella on liian monia verkkosivustoja, eikä niille ole tarpeeksi resursseja. Kuten alla oleva kaavio osoittaa, useimpien virtuaalisten käyttäjien vastausaika oli 0 millisekuntia, mikä tarkoittaa, että verkkosivusto ei ladannut. 

Viisikymmentä käyttäjää ei ole paljon, ja vaikka odotammekin muutamia virheitä, kun testi lähestyy käyttäjämäärää, GoDaddy rikkoi ennen 15. Se tarkoittaa, että kourallinen käyttäjiä verkkosivustollasi voi tehdä siitä käyttökelvottoman kenellekään muulle, joka haluaa muodostaa yhteyden. 

GoDaddy-review-kuorma-vaikutus

Kuten HostGator, myös GoDaddyn käyttöaikatakuu on 99,9 prosenttia, mutta se on paljon tarkempi. Saat 5 prosentin isännöintiluoton vain, jos käytettävyysaika on alle 99,9 prosenttia. Lisäksi takuu ei kata huoltoa riippumatta siitä, onko se suunniteltu vai ei, sähköpostien katkoksia tai katkoksia, jotka liittyvät tiettyihin ohjelmointiympäristöihin. 

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä. Palvelusehdoissa sanotaan, että seisonta-ajat määrittää yksinomaan GoDaddy, joten on aina ilmassa, saako luottoa. Takuu on voimassa, mutta emme suosittele siihen luottamista. Ottaen huomioon, kuinka monta ehtoa asetetaan takuulle, on epätodennäköistä, että GoDaddy koskaan maksaisi.

Pyöreä neljä ajatusta

Tämä kierros on kova. GoDaddy on nopeampi Web-isäntä laatikosta, mutta HostGatorin latausaikoja voidaan parantaa käyttämällä nopeampia DNS-palvelimia. Lisäksi HostGator pystyi seuraamaan käyttäjiä Load Impact -testimme aikana, eikä GoDaddy ollut. Käytettävissä olevan takuun ja kaiken muun välillä HostGator saa neljännen voiton.

Kierros: Nopeus ja käyttöaikapiste HostGatorille

HostGator-logo
GoDaddy-logo

5

Turvallisuus ja yksityisyys

Vaikka HostGator on jo voittanut vertailun, tarkastelemme edelleen turvallisuutta ja yksityisyyttä, koska se on HostGatorille erityisen heikko kohta. GoDaddy ei ole paljon parempi, mutta huolestuttavaa mainoskumppanien luetteloa EIG: n tietosuojakäytännössä tulisi tutkia. 

HostGator

EIG: llä, joka omistaa HostGatorin, on yksi huonoimmista tietosuojakäytännöistä, joita olemme nähneet. Se kerää kaikki mahdolliset tiedot ja käyttää näitä tietoja voiton vuoksi mainoskumppanien, kuten Facebook, Google, WP Beginner, Verizon ja Bing, kanssa. Tämä yhdistettynä ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyden puuttumiseen tekee HostGatorista yhden yksityisyyden kannalta epäystävällisimmistä web-palvelimista.

Jos olet huolissasi henkilökohtaisten tietojesi suojaamisesta, ota yhteyttä palveluntarjoajan, kuten DreamHost, kanssa (lue DreamHost-arvostelu). HostGatorin suojausominaisuuksia on kuitenkin runsaasti. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen SSL / TLS-sertifikaatti, ja ottaen huomioon EIG: n luettelon verkkosivustojen tietoturvakumppaneista, myös lisäpalvelujen hankkiminen on helppoa..

Silti puuttuu haittaohjelmien tarkistus, päivittäiset varmuuskopiot ja verkkosovelluksen palomuuri. Vaikka nämä ominaisuudet ovat joissain hinnasuunnitelmissa, halvimman jaetun palvelimen käyttäjien on maksettava lisämaksu. Jos sinulla ei ole varaa siihen, suosittelemme varmuuskopioimaan verkkosivustosi manuaalisesti käyttämällä parhaita online-varmuuskopiopalveluitamme. 

Palvelinpuolen turvaominaisuuksista on vaikea sanoa, mitä HostGator tarjoaa. Kuten kaikki EIG-verkkoisäntämme, joiden kanssa olemme tavanneet, tukitoimet, joiden kanssa keskustelimme turvaominaisuuksista, olivat salaisia. Voimme spekuloida, että HostGator käyttää ModSecurityä ja BitNinjaa, mutta se olisi juuri sitä, spekulointi. 

Hyvä isä

GoDaddy ei ole paljon parempi tietoturvan tai yksityisyyden suhteen. Tietojasi edelleen kerätään ja myydään mainoskumppaneille, mutta emme voi sanoa varmasti, keitä he ovat. Loukkaavampaa on kuitenkin ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyden puute, kun otetaan huomioon, että GoDaddy rakensi nimensä verkkotunnuksen rekisteröintiin. 

Verkkotunnuksen yksityisyys korvaa tiedot, joilla rekisteröit verkkotunnuksesi, jos et tiedä sitä. Koska tietue on julkisesti haettavissa, se on ensisijainen tavoite tietojen keräämiselle, roskapostille ja joskus jäljittämiselle. Olemme nähneet, että jotkut palvelut, kuten Midphase, sisältävät sen ilmaiseksi, joten GoDaddy ei voi olla syytä (lue Midphase-arvostelu). 

Suojaus on peilikuva HostGatorista. Kaikki tarjotaan, mutta joudut maksamaan ylimääräistä saadaksesi sen. Emme myöskään voi vahvistaa mitään palvelinpuolen tietoturvaominaisuuksia, joten vaikka epäilemme, että esimerkiksi hajautettuja palvelunestohyökkäyssuojauksia on olemassa, emme voi sanoa varmasti. 

Pyöreä viisi ajatusta

Tietämättömyys on autuutta ja valitettavasti se on parasta mitä voimme kokoontua tähän viimeiseen kierrokseen. Emme ole hämmentyneet kummankaan palvelun yksityisyydestä tai turvallisuudesta, mutta tiedämme varmasti HostGatorin kumppaniluettelon. Vaikka GoDaddyllä voisi olla sama luettelo, mutta emme voi sanoa varmasti, mikä riittää sen puristamaan yhden voiton. 

Kierros: Suojaus- ja yksityisyyspiste GoDaddylle

HostGator-logo
GoDaddy-logo

6

Lopullinen tuomio

Neljä kierrosta vyön alla, HostGator vie helposti GoDaddyn. Monet kierrokset olivat lähellä, mikä selittää, miksi GoDaddy ja HostGator istuvat vierekkäin web-hosting-arvosteluissamme. Kilpailijoina he ovat uskomattoman samanlaisia. 

Voittaja: HostGator

Vaikka HostGator on voittaja näiden kahden välillä, se ei ole siellä suurin verkkoisäntä. Suosittelemme lukemaan parhaan web-hosting-oppaamme nähdäksesi palveluntarjoajat, jotka pyyhkivät taulun verrattuna HostGatoriin tai GoDaddyyn. 

Oletteko samaa mieltä siitä, että HostGator on parempi vaihtoehto? Onko jotain pidät GoDaddystä enemmän? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map