HostGator vs Bluehost: Taistelu EIG-vakaan sisällä vuonna 2020

HostGator ja Bluehost ovat web-palveluntarjoajia, joilla on paljon yhteistä. Kumpikaan ei tullut siitä parhaiden web-hosting-luetteloomme, mutta molemmat ovat Endurance International Groupin omistuksessa, ja niillä on samanlaiset edut ja haitat. Niiden välillä on kuitenkin pieniä eroja, jotka voivat tehdä sinusta parempana yhden kuin toiset. 


Tässä HostGator vs. Bluehost -vertailussa tarkastelemme näitä eroja. Viiden kierroksen aikana näemme, kuinka nämä kaksi pinoavat toisiaan vastaan, samoin kuin paras pienyritysten web-hosting-palvelu ja paras WordPress-verkkopalvelu.. 

Vaikka vedämme noista oppaista muita vertailukohteita varten, tämän oppaan tavoitteena on vertailla niitä mahdollisimman suoraan. Jos olet kiinnostunut näkemään, kuinka ne toimivat laajemmilla web-hosting-markkinoilla, lue HostGator-arvostelu ja Bluehost-arvostelu.

Taistelun perustaminen: HostGator vs. Bluehost

Arvosteluissamme arvioimme yksittäisiä palveluntarjoajia kahdeksan kategorian välillä, mikä tekee pitkän ja ei täysin oikeudenmukaisen vertailun. Tästä syystä yhdistämme arvostelujemme osat viiteen kierrokseen päätämme vastaan. 

Kyseisiä kierroksia ovat ominaisuudet, hinnoittelu, helppokäyttöisyys, nopeus ja käyttöaika sekä turvallisuus ja yksityisyys. Jokainen kierros on yhden pisteen arvoinen, ja se, mikä palvelussa on enemmän pisteitä lopussa, voittaa.

Jokaisen kierroksen alussa sanomme mitä etsimme kustakin tarjoajasta. Sitten käydään läpi kuinka hyvin nämä kaksi täyttävät kriteerimme. Lopussa annamme ajatuksemme siitä, kuinka nämä kaksi vertailevat ja julistavat voittajan kyseiselle kierrokselle. 

Vaikka käytämme pistejärjestelmää, suosittelemme lukemista jokaisesta osiosta, koska usein on vivahteita, joita ei voida tiivistää antamalla piste täällä tai siellä. Joillakin kierroksilla palvelu voi voittaa maanvyörymisen, kun taas toisissa palveluissa saattaa olla pieni ominaisuus, joka ei ole sinulle merkityksellinen.

1

ominaisuudet

Kuten kaikissa vertailuissamme, on vaikea sanoa, mitkä ominaisuudet ovat tärkeämpiä kuin muut. Tämän takia emme ole keskittyneet tämän kierroksen erityispiirteisiin kuin niiden jakeluun nähden. Esimerkiksi SiteGround vs. HostGator -parin ottelussa SiteGround voitti tämän kierroksen ei siksi, että sillä olisi enemmän ominaisuuksia, vaan koska ne sisältyivät suunnitelmiin. 

HostGator

HostGator ei ole hidasta ominaisuuksien suhteen, mutta se ei anna kaikille käyttöoikeutta. Yhtenä EIG: n pääbrändeistä se esittelee integroitumisen CodeGuardin, Constant Contactin ja SiteLockin kanssa. Edes näiden työkalujen perusversioita ei kuitenkaan sisällytetä suunnitelmiin. 

hostgator-review-markkinapaikka

Toisin kuin SiteGound (lue SiteGround-arvostelu), HostGator hajottaa tasonsa ominaisuuksien perusteella suorituskyvyn sijasta. Kolmen jaetun tason välillä et todennäköisesti näe mitään eroja suorituskyvyssä. Pikemminkin päivität saadaksesi tiettyjä ominaisuuksia, kuten SEO-työkalut Business-tasolle.

Tällä ei ole meille paljon merkitystä, etenkin koska HostGator tarjoaa kaikki nämä työkalut a la carte -markkinapaikalleen. Poikkeuksia ovat WordPress-suunnitelmat, jotka sisältävät CodeGuard-varmuuskopiot, SiteLock-haittaohjelmien poiston ja ilmaisen SSL / TLS-varmenteen eri tasoilla.

Onneksi HostGator ei ole kaikki huono tällä kierroksella. Se sisältää tilauksen yhteydessä vain yhden verkkosivujen rakentajan. Ensimmäinen on Gator, joka on omistettu verkkosivustojen rakentaja, joka, vaikkakin kunnollinen, ei vaikuttanut meihin paljon Gator-katsauksessa. Toinen on kuitenkin yksi parhaista tarkistetuista verkkosivustojen rakentajista. 

Jokaisella tasolla on pääsy Weeblyn ilmaiseen versioon verkkotunnuksessasi. Tämä suunnitelma, jota Weebly-kokoonpanossa kutsutaan “yhdistä”, juoksee yleensä noin 5 dollaria kuukaudessa. Kuten Weebly-katselmassamme näet, se on yksi harvoista verkkosivustojen rakentajista, joka tasapainottaa tehoa ja käytettävyyttä, jonka avulla voit rakentaa täysin varustetun verkkosivuston helposti.

Bluehost

Bluehost on samanlainen melkein kaikissa suhteissa HostGatoriin. Samaa ominaisuusluetteloa on saatavana, mukaan lukien SiteLock, CodeGuard ja muut, jotka kaikki on varattu korkeammalle hosting-tasolle. Tästä huolimatta on olemassa ainutlaatuinen jaettu suunnitelma, jonka avulla voit saada kaikki nämä ominaisuudet ja enemmän, eikä se ole liian kallista. 

Koko Bluehostin verkkosivustolla julkaistaan ​​”mennä pro” -mainoksia, jotka ovat samanlaisia ​​kuin HostMonster (lue HostMonster-arvostelu). Ylimmän tason jaetussa suunnitelmassa on kaikki normaalit ominaisuudet, mukaan lukien ilmainen SSL / TLS-varmenne ja päivittäiset varmuuskopiot sekä CodeGuard Basic, 200 dollaria mainoshyvityksiä, ilmainen verkkotunnuksen yksityisyys, oma IP-osoite ja kaksi SpamExperts -lisenssiä.. 

Verkkosivun rakentajan osalta Bluehost sisältää myös integroinnin Weeblyyn. Sama, mikä pätee HostGatoriin, on totta täällä. Voit käyttää ilmaista versiota verkkotunnuksessasi niin paljon kuin haluat ja jos päätät, että tarvitset lisää tallennustilaa tai laajennettuja verkkokaupan ominaisuuksia, voit päivittää korkeampaan tasoon. 

weebly-toimittaja

Erinomaista on WordPress-suunnitelmat. Bluehostin WordPress-suunnitelmat ovat kalliimpia, mutta niissä on paljon ominaisuuksia. Ne sisältävät WordPress-esityksen, hallitut WordPress-päivitykset ja erinomaisen ohjauspaneelin, joka integroituu alustaan. 

Pyöreä yksi ajatuksia

HostGator ja Bluehost ovat melko tasaisia ​​ominaisuuksien suhteen. HostGator sisältää toisen, keskinkertaisen verkkosivustojen rakentajan, kun taas Bluehost sisältää laajennetut WordPress-ominaisuudet, mutta korkeampaan hintaan. Suosimme Hostinger-palvelun kaikkia ominaisuuksia (lue Hostinger-arvostelu), mutta näiden kahden välillä on Bluehostin reuna.

Kierros: Ominaisuuksien kohta Bluehostille

HostGator-logo
Bluehost -logo

2

Hinta

Web-hosting-yritykset ovat tunnettuja petollisesta hinnoittelusta (tutustu Arvixe-arvosteluamme saadaksesi tietää yhden pahimmista rikoksentekijöistä). EIG: n omistamina tuotemerkeinä Bluehost ja HostGator ovat hyvin perehtyneitä alalle, joten tässä kierroksessa keskitytään kuinka antelias palautuskausi tulee olemaan ja todelliseen hintaan, jonka maksat, kun on aika tarkistaa. 

HostGator

HostGator on edessään yksi edullisimmista tarjoajista. Vaikka halvin jaettu suunnitelma ei ole yhtä matala kuin Hosting24 (lue Hosting24-arvostelu), se on halvempi kuin 1&1 IONOS (lue 1&1 IONOS-arvostelu). Alle 3 dollarin hintalappu on käytettävissä vain, jos ostat kolmen vuoden isännöinnin. 

Hinta nousee melkein 11 dollariin kuukaudessa, jos matkustat alle vuodessa ja asetat HostGatorin tiukasti kalliin leirin alueelle. Alkukaudella on alennus, kuten voidaan odottaa, mutta muutokset uusiin ovat verrattavissa muihin verkkoisäntäihin. Esimerkiksi A2-hosting on sama hinta, kun kirjaudut, mutta puoleen verrattuna, kun on aika uudistaa (lue A2-hosting-arvostelu). 

Yhteisten suunnitelmien ulkopuolella hinnat eivät ole painostavia. Hallinnoidut WordPress-suunnitelmat ovat halpoja, mutta niissä ei ole Kinsan merkkejä (lue Kinsta-arvostelu). VPS-vaihtoehtoja on saatavana, mutta myös lähtötasotasuunnitelma ei vaikuta hintaan nähden. Kaikilla muilla isännöintityypeillä on sama kohtalo kuin jaetullakin. Esimerkiksi 30 dollarin johtava VPS-suunnitelma hyppää 90 dollariin uusimisen yhteydessä. 

HostGator on kuitenkin anteliaampi kuin useimmat, kun kyse on rahat takaisin -takauksesta. Saat 45 päivää aikaa muuttaa mieltäsi kestosta riippumatta, mikä on 15 päivää pidempi kuin useimmat verkkoisäntäkoneet sallivat. On joitain poikkeuksia – lue esimerkki InMotion Hosting -katsauksesta – mutta HostGator tarjoaa paremman turvaverkon kuin useimmat.

Bluehost

Bluehostilla on myös petollinen hinnoittelu, mutta se on vielä ärsyttävämpi kuin HostGator. Kuten EIG-sisaruksensa, mainostettu hinta on kolme vuotta, ja hinta nousee sitä lyhyemmäksi, jonka kestosi kestää. Bluehost ei kuitenkaan tarjoa yhden, kolmen tai kuuden kuukauden kestoa jaetuille suunnitelmilleen, kuten HostGator tekee. 

Bluehost ei ole yksin tuossa käytännössä – lue JustHost-arvosteluista toinen esimerkki -, mutta se aiheuttaa enemmän ongelmia kuin aluksi näytti. Kuukausittaisia ​​vaihtoehtoja tarjotaan kalliimmissa isännöintityypeissä, mutta ei yhteisissä suunnitelmissa, mikä rankaisee niitä, jotka yrittävät säästää rahaa eniten. 

Hinnat ovat kuitenkin järkevämpiä kuin HostGator. Esimerkiksi hallitut WordPress-suunnitelmat, nimeltään WP Pro, ovat kalliimpia kuin HostGatorin, mutta niissä on myös ominaisuuksia, kuten lavastus. Samoin jaetut suunnitelmat ovat kalliimpia, mutta korkeampi taso sisältää tärkeitä ominaisuuksia, kuten verkkotunnuksen yksityisyyden ja omistetun IP-osoitteen. 

Palautuksen saamiseksi Bluehost tarjoaa sinulle 30 päivää. Vaikka se normaalisti ei olisi ongelma, se on Bluehostin kanssa. Ottaen huomioon, että joudut ostamaan monen vuoden isännöinnin jaetussa päässä, pidemmän palautusikkunan saaminen on vain loogista.

Pyöreä kaksi ajatusta

Tämä kierros on mielenkiintoinen. HostGator ja Bluehost kärsivät vilpillisestä hinnoitteluhäiriöstä, jonka olemme nähneet kaikissa EIG-tuotemerkeissä, mutta niiden ulkopuolella on erilaiset vahvuudet ja heikkoudet. Bluehostin hinnoittelu vastaa paremmin sitä, mitä odotimme, mutta hyvitysikkuna ei ole yhtä pitkä ja HostGator tarjoaa kuukausittaisia ​​isännöintivaihtoehtoja, mutta hinta hyppää huomattavasti odotettua korkeammaksi.. 

Vaikka voittajan valinta on vaikeaa, meidän on annettava se HostGatorille. Ongelmat ovat yleensä vähemmän vakavia ja saat pidemmän ikkunan mielen muuttamiseen. Tämä sanoi, että tämä voisi mennä kumpaankin suuntaan.

Kierros: Hintapiste HostGatorille

HostGator-logo
Bluehost -logo

3

Helppokäyttöisyys

Toivottavasti sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa web-hosting-ohjauspaneelissa. Kun olet määrittänyt verkkosivustosi, ohjauspaneeli on todella vain siinä, että voit muuttaa suunnitelmasi tietoja, varsinkin jos käytät WordPressiä. Tämän vuoksi tämän kierroksen painopiste on asennuksessa. Aiomme käydä läpi kassa- ja asennusprosessit HostGatorissa ja Bluehostissa nähdäksemme mikä on sujuvampaa. 

HostGator

HostGatoria ei ole luonnostaan ​​vaikea käyttää – lue FatCow-arvostelu saadaksesi selville esimerkki tästä – mutta jatkuvia ongelmia voi tehdä kassasta vaikeampaa. Suunnitelman valinta on vaivalloista, koska HostGatorilla on tiheä valikoima isännöintityyppejä ja -palveluita (lue GoDaddy-katsaus nähdäksesi toisen esimerkin), jota vaikeuttaa petollinen hinnoittelu. 

Muita ongelmia ovat erillisen kirjautumisalueen omistaminen Gator-verkkosivuston rakentajalle ja lisäosien esivalinta kassalla. Mikään näistä kysymyksistä erikseen ei ole upea, mutta niiden yhdistelmä vaikeuttaa suunnitelman valitsemista ja ostamista kuin sen pitäisi olla, varsinkin jos olet uusi web-hosting. 

Vaikka emme ole uusia web-hosting-palveluita, meillä oli ongelmia. Kun ostimme suunnitelman, HostGator lähetti meille sähköpostitiedot, jotka eivät ole paras lähestymistapa, kuten voit lukea LunarPages-arvosteluistamme. Se sanoi, että he eivät toimineet. Yritimme kirjautua sisään, palaamalla jopa alkuperäiseen sähköpostiin varmistaaksemme salasanan oikein. Ponnisteluistamme huolimatta meidän oli pakko palauttaa asetukset. 

hostgator-review-cpanel

On myös sääli, koska HostGator on ilo käyttää sen ulkopuolella. Tilin hallintapaneelissa on helppo selata, kriittiset web-hosting-asetukset on asetettu etukäteen. cPanel on vieläkin vaikuttavampi, yhtenäisen värimaailman ja ulkonäön kanssa, joka sulautuu kojelautaan. 

Sinulla ei ehkä ole samoja asioita kuin meillä, mutta meidän on jatkettava kokemuksemme. Prosessin läpikäynti on sen arvoista, mutta päänsärkyn käsitteleminen vain ilmoittautumisen vuoksi ei olisi välttämätöntä.

Bluehost

Kummallista, että meillä oli samanlaisia ​​kirjautumisongelmia Bluehostin kanssa. Suunnitelmien ulkoasu ei ole yhtä tiheä, joten tarvitsemasi löytäminen on helppoa. Kassalla on vastaavasti suoraviivaisuus, toisin kuin monivaiheinen painajainen, jonka Namecheap antaa sinulle läpi (lue Namecheap-arvosteluamme). Kaikki on sujuvaa, kunnes on aika asettaa salasana. 

Bluehost ei lähetä kirjautumistietojasi sähköpostitse, mikä on hyvä. Sen sijaan se pyytää sinua asettamaan salasanan heti maksun vahvistamisen jälkeen. Olemme tietoisia tietoverkkorikollisuuden vaaroista ja loimme ainutlaatuisen salasanan käyttämällä yhtä parhaista salasanahallinnoijistamme LastPassista (lue LastPass-arvostelu). 

Salasanaa ei kuitenkaan kunnioitettu. Näyttää siltä, ​​että Bluehostin salasanan luomisnäyttö ei pysty käsittelemään, kun kopioit ja liitä merkinnät, koska pystyimme kirjautumaan sisään hienosti kirjoittaessasi salasanan manuaalisesti. Sitä, että salasananhallinnat ovat selainten päärajapintoja, ei ole hyväksyttävää. 

bluehost-review-cpanel

Onneksi asiat näyttävät saatuaan laskeutumisen tilin hallintapaneeliin. Se on muotoiltu kuten HostGator, mutta siinä keskitytään voimakkaammin WordPressiin. Samat välilehdet ovat läsnä, plus “omat sivustot” -välilehti WordPress-symbolilla. Siellä voit hallita teemoja, laajennuksia ja muuta, kirjautumatta WordPress-taustajärjestelmään. 

Lisäasetukset ovat arvasit “Lisäasetukset” -välilehden alla, joka näyttää tutun version cPanelista. Sivun ja verkkosivuston hallintasivun välissä ei ole turvotusta ohjauspaneelissa. Bluehostilla on laiha hallintapaneeli, kuten HostGator, mutta työntää sitä entistäkin syvemmälle integroituna WordPressiin. 

Kolme kierrosta

Bluehostilla ja HostGatorilla on ongelmia kassalle, mutta molemmat korvaavat sen virtaviivaisella ohjauspaneelilla. Bluehost esitti meille vähemmän ongelmia kirjautumisen aikana ja tarjosi ohjauspaneelin, joka antaa WordPress-käyttäjille enemmän joustavuutta. Vaikka Bluehost ei ole paras ratkaisu kaikille, sillä on kärki tällä kierroksella.

Kierros: Helppo käyttöpiste Bluehostille

HostGator-logo
Bluehost -logo

4

Nopeudet ja käyttöaika

Nopeustestaus koostuu verkkosivuston avaamisesta edullisimman jaetun suunnitelman avulla ja tyhjän WordPress-kopion asentamisesta siihen. Sen jälkeen verkkosivustoa käydään läpi kahden vertailukohdan: Pingdom Speed ​​Test ja Load Impact. Tämän kierroksen aikana verrataan HostGatorille ja Bluehostille kerättyjä tuloksia. 

HostGator

HostGatorin vastausaika on aivan liian paisunut. Pingdom Speed ​​Test -tuloksemme palauttivat 83: n sadasta, mikä ei välttämättä tunnu huonolta, mutta on. On tärkeätä muistaa, että testissämme käytetään sivustoa, jolla ei ole sisältöä, joten täydellisen pisteet tekevät pisteet eivät ole hyviä. HostGator: lle on liian monta pistettä huomioimatta. 

hostgator-review-speed-testi

Kaavio osoittaa, että estettyjä estettyjä pyyntöjä oli paljon, mikä tarkoittaa, että verkon yläpuolella on sellainen sijainti, jota ei pitäisi olla. On sääli, kun otetaan huomioon, että HostGatorin ”odotus” -määrä, joka on avainasemassa, jota katsomme verkkoisäntäyrityksille, on vähäinen. Voit parantaa HostGatorin nopeutta – lue ohjeet Web-sivustojen latausaikojen parantamisoppaan oppimiseen – mutta se on liian hidas pois laatikosta. 

Kuormitusvaikutuksella oli myös ongelmia. Käytimme sitä lähettääksemme 50 virtuaalista käyttäjää palvelimelle viiden minuutin aikana, mittaamalla kunkin vastausajan ja huomaamalla virheet. Onneksi virheitä ei ollut, mutta HostGator osoitti kohtuullista epäjohdonmukaisuutta. Vaikkakin se ei ole niin paha kuin GreenGeeks (lue GreenGeeks -katsauksemme), odotettavissa on johdonmukaisemmat vastausajat. 

hostgator-kuorma-vaikutus

Tästä huolimatta käyttöaikatakuu on vakaa. HostGator lupaa, että sinulla on 99,9 prosenttia käyttöaikaa jaetuille ja jälleenmyyjäsuunnitelmille. Jos isäntäsi koskaan laskee tämän rajan alapuolelle, HostGator korvaa sinulle kuukauden ylläpidon ilmaiseksi. 

Bluehost

Bluehostilla oli paljon vaikuttavampia tuloksia. Pingdom Speed ​​Test sai verkkosivustollemme 94 pistettä 100: sta. Vaikka Pagely oli nopeampi (lue Pagely-arvostelu), Bluehost on yksi näkemistämme snappisimmista palveluista, etenkin hinnan suhteen. Alueen ainoat isännät, jotka sitä lyövät, ovat A2 Hosting ja Hosting24. 

bluehost-review-speed-testi

Kaavio kertoo paljon erilaisen tarinan kuin HostGator. Siellä oli vähän paisumista, ei estettyjä pyyntöjä tai pitkiä yhteysaikoja. ”Odota” -määrä oli pidempi, mutta kuinka vähän siellä oli sen ulkopuolella, verkkosivusto latautui nopeammin. Tätä lukua voidaan parantaa myös välimuistilla. 

Valitettavasti Bluehost ei ollut yhtä vaikuttava, kun se tuli meidän kuormitustestiin. Lähetimme edelleen 50 käyttäjää viiden minuutin aikana, mutta Bluehost hajosi paineen alaisena. Testin aikana näimme useita 0 millisekunnin vasteaikoja, mikä viittaa siihen, että verkkosivusto ei latautunut. Useimmissa tapauksissa näin tapahtuu, kun palvelimella on liian paljon käyttäjiä eikä resursseja ole tarpeeksi jaettavaksi. 

bluehost-review-kuorma-vaikutus

Vielä pahempaa, Bluehostilla ei ole käyttöaikatakuuta. Siinä sanotaan: “Jaetun web-hosting-ympäristön monimutkaisuuden ja luonteen vuoksi tapahtuu seisokkeja”, eikä se korvaa sitä. Suoraan sanottuna, Bluehost on yksin esittämässä tätä vaatimusta. Jaettu hosting on monimutkainen, mutta Bluehostin tehtävä on käsitellä sitä. Se on kuin sanoisit käsitellä kirjoitusvirheitä, koska muokkaaminen on liian vaikeaa. 

Pyöreä neljä ajatusta

Jälleen kerran meillä on vahvuuksia ja heikkouksia molemmilta puolilta tällä kierroksella. Toisin kuin SiteGround vs. Bluehost -otteluissa, joissa voitti selvästi, molemmat kilpailijat esittivät pakottavia perusteluja. Vaikka HostGator tarjoaa runsas käytettävyyskäytäntö, sen paisunut latausaikaa ei voida sivuuttaa. Se riittää, että Bluehost viedään tämän kierroksen johtoon.

Kierros: Nopeudet ja käyttöaikapiste Bluehostille

HostGator-logo
Bluehost -logo

5

Turvallisuus ja yksityisyys

Viimeinen kierros keskittyy turvallisuuteen ja yksityisyyteen, jonka kanssa EIG-tuotemerkit kamppailevat. Selvyyden vuoksi Bluehost tai HostGator eivät ole loistava vaihtoehto turvallisuustietoisille. Jos se kuvaa sinua, sinun on parempi olla palveluntarjoajan, kuten DreamHost, kanssa (lue DreamHost-arvostelu).

HostGator

Onneksi HostGator tarjoaa monia tärkeitä verkkosivustojen suojausominaisuuksia, joita etsimme, ja se tekee sen ilmaiseksi. Ne sisältävät SSL / TLS-varmenteen ja automatisoidut, päivittäiset varmuuskopiot kaikista suunnitelmista. EIG-tuotemerkkiluettelon perusteella olemme kuitenkin pettyneitä siihen, että muita ei sisälly. 

Esimerkiksi SiteLock, joka on haittaohjelmien tarkistus- ja poistotyökalu, ei sisälly toimitukseen, edes irrotetussa muodossa. Perusskannauspaketti, joka pitäisi sisällyttää ilmaiseksi, on 3 dollaria kuukaudessa. Täysi paketti, joka tarjoaa verkkosovelluksen palomuurin ja haittaohjelmien poiston, kuluttaa sinulle 40 dollaria kuukaudessa. 

Tietosuoja on myös vitsi, kuten kaikissa EIG-tuotemerkeissä. Toisin kuin Midphase ja WestHost, HostGator ei sisällä verkkotunnuksen yksityisyyttä suunnitelmassasi (lue Midphase-arvostelu ja WestHost-arvostelu). Lisäksi se on kalliimpaa kuin useimmat verkkoisäntäkoneet. Vaikka voit yleensä saada verkkotunnuksen yksityisyyttä 8–10 dollaria kuukaudessa, HostGator veloittaa 15 dollaria kuukaudessa. 

Puhumattakaan tietosuojakäytännöstä, jota kaikki EIG-tuotemerkit jakavat. Sen avulla HostGatorin yläpuolella oleva holdingyhtiö voi jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja huolestuttavaan kumppaniluetteloon, kuten Google Ads, WPBeginner, Yahoo, Bing ja Verizon. Vaikka joillakin kumppaneilla, kuten Google Mapsilla, on järkeä, useimmat eivät. 

Bluehost

Bluehost on HostGatorin kopio suojausominaisuuksista. Saat suunnitelmasi päivittäin varmuuskopioita ja ilmaisen SSL / TLS-varmenteen, mutta muita suojausominaisuuksia, kuten SiteLock, ei sisälly toimitukseen. Lisäksi emme voineet selvittää, mitkä palvelinpuolen suojausominaisuudet olivat käytössä. 

Kysymme aina verkkoisäntäiltä ominaisuuksista, kuten ModSecurtiy ja BitNinja, koska meille ei ole mitään keinoa tietää, käytetäänkö näitä suojausominaisuuksia palvelimen lopussa. Lisäsimme vastauksen tukitoimen, mutta emme löytäneet yhtään. Sen sijaan edustaja ohjasi meidät ostamaan Cloudflare ja SiteLock. 

Tietosuoja on myös huono, mutta Bluehost ottaa enemmän askeleita kuin HostGator. Kaksi parasta jaettua suunnitelmaa ja WP Pro -suunnitelmat sisältävät verkkotunnuksen yksityisyyden ilmaiseksi, vaikkakin korkein kustannuksin, ja siellä on tietosuojakeskus, jonka avulla on helppo nähdä, mitä kerätään ja miten sitä käytetään. 

Arvostamme selkeyttämisvaihetta, mutta se ei tee kokoelmasta vähemmän kiristyvää. Bluehost yrittää vedota tietosuojatietoisuuteen tietosuojakeskuksellaan, mutta se on syyllinen samaan tahmaiseen taktiikkaan kuin muut EIG: n web-isännät.. 

Pyöreä viisi ajatusta

Kuten mainittiin, ei Bluehost tai HostGator ole hienoja tietoturvan ja yksityisyyden suhteen. On kuitenkin selvää, että Bluehost on ottanut enemmän askeleita kuin HostGator on. Sen lisäksi, että sisällytetään verkkotunnuksen yksityisyyden suoja ilmaiseksi suunnitelmien kanssa selkeyttää tietosuojakäytäntöä, Bluehost voitti tämän viimeisen kierroksen. 

Kierros: Bluehostin suojaus- ja yksityisyyspiste

HostGator-logo
Bluehost -logo

6

Lopulliset ajatukset

Bluehost ansaitsi neljä pistettä, joten voitti tämän vertailun. Vaikka se saattoi tuntua lähellä, niin se ei ollut. Bluehost on paras EIG-verkkoisäntä, vaikka kärsii samanlaisista ongelmista kuin tuotemerkit, joiden kanssa se jakaa tunnuksen. 

Voittaja: Bluehost

HostGatorilla on vahvuutensa, erityisesti tarjoamiensa hosting-tyyppien tiheyden suhteen, mutta se on melkein jokaisella tilillä puutteellinen verrattuna Bluehostiin. Kumpikaan ei kuitenkaan tarjoa kokonaista pakettia. Jos tämä on mitä olet seurannut, muista lukea muut web-hosting-arvostelut. 

Oletteko samaa mieltä siitä, että Bluehost on parempi vaihtoehto? Pidätkö HostGatorista enemmän? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map