FreshBooks vs. QuickBooks Online – päivitetty 2020

Kun etsit pilvipohjaista kirjanpito-ohjelmistoa auttamaan yritystäsi, kaksi nimeä tulee paljon: QuickBooks Online ja FreshBooks. Markkinajohtajana he kilpailevat usein samoista asiakkaista. Tämän vuoksi niiden tarjoamilla ominaisuuksilla ja vaihtoehdoilla on vähän eroa.


Sen sijaan ne eroavat toisistaan ​​työnkulun helppoudesta ja pienistä yksityiskohdista, joista tulee iso juttu joillekin yrityksille. Vaikka molemmat tekivät parhaimmista kirjanpito-ohjelmistoluetteloistamme, syventymällä FreshBooks vs. QuickBooks Online -verkkoon tulee todennäköisesti tekemään selväksi, mikä on parhaiten tarpeitasi vastaava.

Jos haluat lukea perusteellisempia arvosteluita, tutustu yksityiskohtaiseen FreshBooks-arvosteluun ja QuickBooks Online -arvosteluun.

1

laskutus

Koska FreshBooks ja QuickBooks Online ovat markkinoiden kaksi suosituinta pilvipohjaista kirjanpito-ohjelmaa, niillä on monia alueita kilpailla.

PalvelutQuickBooks Online: FreshBooks;
Lähetä toistuvat laskutJooJoo
Lisää viivästysmaksut automaattisestiEiJoo
Lähetä maksumuistutuksiaJooJoo
Integroi luetteloonKyllä (maksaa ylimääräistä)Kyllä (mukana)
Lasku työtunneistaKyllä (korkeimmalla suunnitelmalla)Kyllä (kaikissa suunnitelmissa)
Muokkaa laskujaKyllä (ohjelmistossa)Kyllä (mutta ei monia vaihtoehtoja)

Vaikka FreshBooks antaa sinun mukauttaa laskuja, se on rajoitettu. Voit valita kahdesta mallista, lisätä logon ja valita värin ja fontin. Sen sijaan QuickBooks Online -palvelussa on viisi muokattavaa mallia tai voit lähettää yhden omasta.

Yritykset, jotka perivät toistuvia kuukausimaksuja palveluistaan, haluavat automatisoida laskut säästääkseen aikaa ja varmistaaksesi, että lasku lähetetään kuukausittain. FreshBooks asettaa ”tee toistuvaksi” -vaihtoehdon jokaisen antamasi laskun yläreunaan. On helppo asettaa lasku toistuvaksi ja antaa asiakkaille mahdollisuus pitää luottokortti tiedostossa, jotta he voivat maksaa joka kuukausi automaattisesti.

Make-Toistuvat

QuickBooks Online pakottaa sinut menemään pankkirekisteriin ja napsauttamaan aiempaa maksua. Tämä on monimutkaisempi prosessi, joka riippuu jo vastaanotetuista maksuista. Yleensä joudut viettämään enemmän aikaa selaamaan QuickBooks Online -palvelua suorittaaksesi perustoiminnot.

Jos myyt tuotetta varastostasi, QuickBooks Online synkronoi käsillä olevien esineiden kanssa ja päivittää laskun määrät. Se on korvaamaton ominaisuus mainosjakaumapohjaiselle yritykselle. Se on kuitenkin saatavana vain korkeimman hinnasuunnitelman mukaan, eikä se ole yhtä hyvä kuin OneUpin varastoseuranta (lue OneUp-arvostelu).

FreshBooksilla ei ole inventaario-toimintoa. Jos tarvitset varastonhallintaa, joka synkronoidaan kirjanpito-ohjelmistosi kanssa, sinun on kirjauduttava sisään ja maksettava erillisestä sovelluksesta.

Projektipohjaista työtä tekevät yritykset laskuttavat usein tuntihintaa. Löydät sisäänrakennetun ajan seurannan ja tuntilaskutuksen laskuista molemmista palveluista, mutta FreshBooks tarjoaa sen halvimmasta tasostaan, kun taas QuickBooks Online ei avaa sitä ennen kuin olet maksanut Plus-suunnitelman. FreshBooksilla voit myös lähettää ehdotuksia ja muuntaa ne laskuiksi, kun ne on hyväksytty. Tutustu FreeAgent-arvosteluamme oppiaksesi toisesta palvelusta, jolla on helppo tuntilaskutus.

Viivästymissaamisten ylläpitäminen vaikuttaa yleiseen kassavirta-asemaan, joten haluat ohjelman, jonka avulla tulojen seuraaminen on helppoa. FreshBooks ja QuickBooks Online lähettävät automaattisen maksumuistutuksen asiakkaille ja lisäävät viivästysmaksut laskuihin. He näyttävät raporteissaan ja kojetauluissaan erääntyneet saamiset saadaksesi sinulle tilannekuvan siitä, kuka sinulle on velkaa.

QuickBooks Onlinen vanhennetut saamisraportit sisältävät paljon enemmän tietoja kuin FreshBooks. Se sisältää perintäraportin, asiakastasapainon, avoimet laskut ja raportin, joka näyttää maksut jäljellä olevista laskuista. Ne voivat olla käteviä, jos kokoelmat ovat ongelma yrityksellesi.

Raportit - Kuka sinulle kuuluu

FreshBooksilla on yksi raportti, ”tilien ikääntymisraportti”, joka lajittelee erääntyneet saamiset kauhoihin erääntyneen ajan perusteella.

Tilit-Aging-raportti

Laskujen kirjoittamisen yleinen kokemus ja toistuvien laskujen asettamisen helppous tekevät FreshBooksista voittajan laskutusluokassa. Jos varastot ja viivästymissaamisten pysyminen merkitsevät sinulle enemmän, QuickBooks Online on parempi valinta.

Kierros: FreshBooks-laskutuspiste

FreshBooks-logo
QuickBooks Online -logo

2

setelit

Laskujen maksaminen on yksinkertaisempaa kuin laskutus, joten et tarvitse niin monta vaihtoehtoa.

FreshBooksissa ja QuickBooks Online -palveluissa on toistuvat laskutoiminnot kuukausittaisille laskuille, kuten vuokra. Toisin sanoen, QuickBooks Online saa sinut läpi lisää vaiheita asentamiseksi.

QuickBooks Online -sovelluksen tärkein kojetaulu näyttää kulut, mutta ei erota niitä erääntyneeltä ajalta. Se on sen raporteissa kohdassa ”mitä olet velkaa”.

Dashboard-Capture

On helppo ottaa kuvia vastaanotetuista palveluista vastaavissa sovelluksissa, ladata ne ja liittää niihin pankkitapahtumat tai kulut. Vaikka voit merkitä kulut laskutettaviksi, QuickBooks Online antaa sinulle kyseisen toiminnallisuuden vain Plus-tasolla ja se on otettava käyttöön ”Asetukset” -valikossa. FreshBooks antaa sinulle ruudun, jolla voit tarkistaa kaikki kulut.

Ainoa pakottava syy valita yksi näistä kirjanpito-ohjelmista laskutusta tarkasteltaessa on helpompi navigoida ja selkeämpi käyttöliittymä.

Kierros: Laskut Ei selkeää voittajaa, pisteet molemmille

FreshBooks-logo
QuickBooks Online -logo

3

raportit

Menestyvän yrityksen rakentamiseksi sinun on tehtävä enemmän kuin kirjoittaa ja sovittaa tapahtumia. Antamiesi tietojen analysointi auttaa yritystäsi tehostamaan toimintaasi ja tunnistamaan kasvumahdollisuudet.

Ei ole epäselvyyttä siitä, millä yrityksellä on parhaat raportit. Se on QuickBooks Online. Sen raporteissa voit vetää ja pudottaa sarakkeita, lisätä tilejä, muuttaa ryhmiä ja lisätä kaavoja. FreshBooksin yhdeksällä raportilla ei ole mukautusvaihtoehtoja.

QuickBooks Online tiivistää asiakastiedot raporteissa, jotka osoittavat, missä saatat hukkaa aikaa ja määrittävät asiakkaan arvon yrityksellesi. Vertaamalla ”asiakasmyyntiä” asiakasarvioihin ”saattaa paljastua joku, joka vie paljon aikaa, pyytämällä sinua laatimaan arvioita, etkä varaa yritystä.

Raportit-asiakkaat

QuickBooks Online -palvelun varastoraportit seuraavat myyntiä, veroja ja myydyimpiä tuotteita. Raportit maksamatta olevista laskuista ja toimittajat yksilöivät laskut, jotka olet saattanut unohtaa, tärkeimmät myyjät ja jäljellä olevat sekit.

FreshBooksin yhdeksän yksinkertaista raporttia ei voi kilpailla QuickBooks Online -palvelun monien tarjousten kanssa. Se ei myöskään laske laskua taseesta tai kassavirtalaskelmasta, vaan antaa vain tuloslaskelman.

Advanced-raportit-osasto

Koska FreshBooks ja QuickBooks Online ovat lähellä kaikkia muita alueita, FreshBooks-raporttien puute on kiusallista ja hämmentävää. Tällä alueella ei ole vertailua. QuickBooks Online voitti.

Kierros: Raporttipiste QuickBooks Online -palvelulle

FreshBooks-logo
QuickBooks Online -logo

4

hinnoittelu

Monitasoiset tilaussuunnitelmat, jotka nousevat hintaan käyttäjän pääsyn ja käytettävissä olevien ominaisuuksien perusteella, antavat sinun valita yrityksen tarpeesi. Vaikka se voisi tarjota sinulle mahdollisuuden säästää rahaa, se voi myös tarkoittaa sitä, että maksat enemmän, koska tarvitset pääsyn yhdelle ominaisuudelle korkeammalla hinnalla.

FreshBooksin Lite-suunnitelma maksaa 15 dollaria kuukaudessa, ja viisi käyttäjää voi käyttää ohjelmaa. Voit lähettää rajoittamattomia laskuja ja arvioita ja hyväksyä luottokorttimaksuja verkossa. Se voi olla riittävä yksinkertaiselle yritykselle, joka on vasta aloittamassa.

QuickBooks Onlinen vertailukelpoinen suunnitelma, yksinkertainen aloitus, tarjoaa sinulle laskutuksen ja maksujen käsittelyn, arviot, kuittien kaappauksen sovelluksen kautta ja perusraportit. Se maksaa 20 dollaria kuukaudessa, mutta on rajoitettu yhdelle työntekijälle, etkä voi maksaa laskuja. Perusraporttien sisällyttäminen tekee siitä paremman arvon kuin FreshBooksin Lite-suunnitelma, mutta vain, jos yrityksesi ei maksa monia kuluja.

FreshBooksin keskitasolla saat kaikki Lite-ominaisuudet 50 käyttäjälle sekä tärkeät lisäominaisuudet. Kun olet maksanut Plus-palvelusta, voit lähettää maksumuistutuksia ja lisätä viivästysmaksuja laskuihin. Voit myös ajoittaa toistuvat kustannusmaksut ja käyttää raportteja. Jokainen näistä toiminnoista auttaa kasvavaa yritystäsi pysymään tiellä.

Sen sijaan QuickBooks Onlinen keskitason hinnoittelusuunnitelma Essentials maksaa 35 dollaria kuukaudessa kolmelle käyttäjälle. Laskujen hallinta ja seuranta-aika ovat käytettävissä tällä tasolla, vaikka FreshBooks tarjoaa käyttäjille nuo ominaisuudet alusta alkaen. On outoa, että et voi maksaa laskuja QuickBooks Online -yrityksen alhaisemmasta hinnasuunnitelmasta, koska jopa yksinkertaisimmalla yrityksellä on kustannuksia.

FreshBooksin tärkein hinnasuunnitelma Premium maksaa 50 dollaria kuukaudessa ja avaa pääsyn 500 käyttäjälle, mutta ei lisää muita toimintoja. QuickBooks Online Pluss -suunnitelma kasvaa viiteen käyttäjään 60 dollarilla kuukaudessa. Hankkeet, varaston seuranta ja 1099 urakoitsijalle maksetaan tällä tasolla.

Jos olet jo käyttänyt ulkoista palkanlaskentaprosessoria, kuten ADP, kirjanpito-ohjelmistosi palkanlaskenta ei ehkä ole myyntipiste. Palkanlaskennan synkronoinnissa ja päivityksessä pääkirjassa on kuitenkin etuja, ja se voi säästää rahaa, kun se tuodaan taloon..

QuickBooks Online laskuttaa joko 19 dollaria vai 49 dollaria kuukaudessa palkanlaskennasta riippuen siitä, tarvitaanko sitä kerätäkseen ja siirtämään palkkaveroja osavaltiollesi. Lisäksi se veloittaa 2 dollaria työntekijää kohti. FreshBooksilla ei ole palkanlaskentaa, joten joudut käyttämään kolmannen osapuolen sovellusta.

Mitä helpompi asiakkaiden maksaa sinulle, sitä nopeammin maksat. FreshBooks- ja QuickBooks Online -laskuissa on linkit, joiden kautta asiakkaat voivat maksaa verkossa, mutta he veloittavat palvelusta maksuja. Kauppiaiden käsittelymaksut ovat prosenttiosuus jokaisesta tapahtumasta plus tapahtumakohtainen maksu.

QuickBooks Online -palvelun luottokortin käsittelymaksut ovat 2,9 prosenttia jokaisesta laskun kautta maksetusta tapahtumasta tai 3,4 prosenttia, jos näppäilet luottokortin manuaalisesti, plus 25 prosenttia tapahtumamaksusta. FreshBooksilla maksat saman prosenttimäärän jokaisesta tapahtumasta, mutta tapahtumakohtainen maksu on 30 senttiä. Se ei vie Discoveria.

Uskomme, että QuickBooks Online -yrityksellä on hinnasuunnitelmissaan tarjolla oleville vaihtoehdoille pieni etu verrattuna FreshBooksiin korkeammilla tasoilla. Jos kustannukset ovat tärkein prioriteettisi, tutustu kahteen ilmaiseen palveluun Wave- ja Brightbook-arvosteluissa.

Kierros: QuickBooks Online -hinnoittelupaikka

FreshBooks-logo
QuickBooks Online -logo

5

Käyttäjäystävällisyys

Monet yritykset kääntävät osittain pilvipohjaisen kirjanpito-ohjelmistonsa säästääkseen aikaa. ajan säästämiseksi. Uuden ohjelman oppiminen viettää tuntikausia, ellei päiviä, tavoitteen.

Kun määrität uuden tilin FreshBooksissa, se ei pääse tutustumaan sen ominaisuuksiin. Siinä on nuolet ja vihjeet, jotka ovat hajallaan, että ponnahdusikkuna avataan ensimmäisen kerran sivulla. Ohjeartikkeleissa on upotetut videot ja kuvakaappaukset, joissa on vaiheittaiset ohjeet, plus se sisältää sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa eteen ja keskelle, jos tarvitset lisäapua.

Blue-vihjeitä-ja-vinkit

Kun kiinnitetään niin paljon huomiota uusien käyttäjien tutustumiseen ohjelmistoon, ei ole ihme, että FreshBooks on helppo käyttää, selkeä käyttöliittymä ja suoraviivainen navigointi.

QuickBooks Online on parantunut vuosien varrella, mutta sitä ei ole koskaan tunnettu sen käyttäjäystävällisyydestä. Se pakottaa käyttäjät toisinaan suorittamaan useita vaiheita ja näyttöjä suorittamaan säännöllisiä tehtäviä, eikä se tarjoa vinkkejä ja ohjeartikkeleita ensimmäisen kerran käyttäjille.

Jyrkkän oppimiskäyrän ja vähemmän intuitiivisen työnkulun ansiosta QuickBooks Online ei ole FreshBooks-käyttäjäystävällisyydessä.

Kierros: FreshBooksin käyttäjäystävällisyyspiste

FreshBooks-logo
QuickBooks Online -logo

6

Lisätoiminnot

Kaikki yritykset eivät myy fyysisiä tuotteita tulojen tuottamiseksi. Palvelu- tai suunnittelupohjaiset yritykset, erityisesti luovan teollisuuden yritykset, tekevät usein projekteja asiakkailleen ja laskuttavat tunti.

FreshBooks antaa sinun kutsua työntekijöitä ja asiakkaita osallistumaan hankkeisiin, mutta voit rajoittaa heidän pääsyään tarvittaessa. Se antaa sinulle myös ajan seurannan, joka voidaan vetää laskuihin jokaisessa hinnasuunnitelmassa. Voit määrittää tuntihinnat ja eräpäivät, ja projektin yleiskatsaus kertoo, jos sinulla on jäljellä olevia tunteja laskuttaaksesi, työntekijäsi täyttävät eräpäivät ja muut.

Perustamalla-a-new-projektit ajan seuranta

QuickBooks Online seuraa myös projektin kuluja, kannattavuutta ja laskutettua aikaa, mutta sen painopiste on kirjanpidossa ja kuluissa. Se ei seuraa määräpäiviä tai hankkeen välitavoitteita eikä salli sinun kutsua muita osallistumaan projektiin. Tässä mielessä uskomme, että FreshBooks antaa sinulle enemmän.

Molemmat palvelut edellyttävät, että kirjaudut sovellukseen tai kirjoitat manuaalisesti päiväkirjamerkinnät käyttöomaisuuden, kuukausittaisten poistojen ja eläkkeiden kirjaamiseksi. Jos etsit ohjelmistoja, jotka sisältävät nämä, suosittelemme, että luet Xero-arvosteluamme.

Kierros: Lisätoimintojen kohta QuickBooks Online -palveluun

FreshBooks-logo
QuickBooks Online -logo

7

Tuomio

Vaikka sekä FreshBooksilla että QuickBooks Online -palvelulla on vahvoja etuja ja haittoja, on järkevää valita jälkimmäinen, jos yrityksesi on kasvutiellä. Kun olet käsitellyt jyrkemmän oppimiskäyrän, siinä on enemmän vaihtoehtoja.

Voit lisätä palkanlaskennan käsittelyyn jossain vaiheessa, vaikka et tarvitse sitä nyt. Raportit palvelevat yritystäsi hyvin, kun sinun on haettava lainaa tai tehtävä enemmän tietopohjaisia ​​päätöksiä. Hinnoittelu on vertailukelpoinen, saat enemmän räätälöintivaihtoehtoja, varastotoiminnot ovat välttämättömyys tuoteperustaisille yrityksille, ja sen alustan kasvaminen vie kauan..

Voittaja: QuickBooks Online

Toisin sanoen, jos et aio muuttaa yritystasi liikaa ja et tarvitse mainosjakaumavaihtoehtoja, saatat suosia FreshBooksin käyttäjäystävällisyyttä ja yksinkertaisempaa työnkulkua.

Mistä pidät parempana, QuickBooks Online tai FreshBooks? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map