Egnyte Connect vs Dropbox Business: Uusi vs vanha vuonna 2020

Dropbox on yksi suosituimmista pilvitallennuspalveluista, ja se koskee myös sen yritysversiota. Kuitenkin Egnyte Connect, parhaimpien EFSS-palveluntarjoajamme yleinen voittaja, ei ole röyhelö. Tästä syystä palveluiden vertailu voi olla vaikeaa, joten teemme sen sinulle tässä Egnyte vs. Dropbox Business -vertailussa.


Egnytellä on halvat suunnitelmat, tehokas kansioiden ja tiedostojen jakaminen, luotettava synkronointi, rikas kirjasto kolmansien osapuolien integrointityökaluja ja vahva tietoturva. Toisaalta Dropbox Business -yrityksellä on yksi parhaista synkronointiominaisuuksista, kirjastossa on monia tuottavuuden työkaluja ja hyvä tietoturva. Jos haluat lisätietoja, voit lukea erillisen Egnyte Connect- ja Dropbox Business -katsauksen.

Jos olet yksityinen käyttäjä tai tarvitset palvelua, joka on suunnattu erityisesti pienyrityksille, lue paras pilvisäilytysvertailu ja paras yrityspilvitallennusvertailu.

Muussa tapauksessa pysy kiinni vertaamalla näitä palveluita. Tarpeesi saattavat olla enemmän tai vähemmän erityisiä, mutta käytämme yleisiä luokkia nähdäksesi, mikä niistä tulee ylhäältä. Näihin luokkiin kuuluvat säilytyskustannukset, kansioiden ja tiedostojen jakaminen, synkronointi, tuottavuuden työkalut ja turvallisuus.

Julistamme voittajan kunkin luokkikierroksen lopussa ja suoritettuaan kaikki heistä julistamme mestariksi. Aloitamme vertailun keskustelemalla kummankin palvelun hinnasuunnitelmista.

1

Tallennuskustannukset

On parasta, jos saat paljon tallennustilaa rahoillasi. Mitä enemmän palvelu tarjoaa hintaa, sitä parempi on sen arvo. On myös hyvä, jos palvelu tarjoaa paljon suunnitelmia, mikä lisää mahdollisuuksia löytää juuri sinulle sopiva. Lisäksi ilmaisen suunnitelman tai kokeiluversion käyttäminen on hieno tapa testata palvelua ennen rahaa jakamista.

Egnyte Yhdistä

Egnytellä on kolme liiketoimintasuunnitelmaa: Office, Business ja Enterprise. Office mahtuu 5–25 käyttäjää ja tarjoaa 5 kt online-tallennustilaa 8 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti. 

Liiketoimintasuunnitelma on parempi valinta, jos tarvitset enemmän käyttäjiä, koska sen avulla sinulla voi olla 25–100 käyttäjää. Se asettaa sinulle takaisin 20 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti ja tuo sinulle 10 kt tallennustilaa.

Enterprise on hyvä yrityksille, joilla on vähintään 100 käyttäjää. Itse asiassa ei ole ylärajaa siihen, kuinka monta käyttäjää sinulla voi olla. Sinun on kuitenkin otettava yhteyttä Egnyteen saadaksesi hintaarvio, mutta Enterprise tarjoaa pilvitallennustilaa, joka kasvaa tarpeidesi mukaan.

Jos olet yksityinen käyttäjä, mutta huomaat, että Egnyte sopii tarpeisiisi paremmin kuin parhaat pilvitallennusvertailumme palvelut, voit käyttää Egnyten ”tiimisuunnitelmaa”. Se on hyvä yhdelle tai kolmelle käyttäjälle ja tuo sinulle 1 Tt tallennustilaa.

Huomaa, että säilytystilan lisäksi suunnitelmat eroavat siitä, mitä ominaisuuksia ne tarjoavat. Verrata näitä ominaisuuksia tutustu Egnyte Connectin suunnitelmasivulle. Ennen kuin päätät suunnitelmista, voit testata Egnyte Connect -sovelluksen 15 päivän ilmaisella kokeiluversiolla.

Dropbox-liiketoiminta

Dropbox Business -yrityksellä on kolme liiketoimintasuunnitelmaa – Standard, Advanced ja Enterprise – ja ne vaativat vähintään kolme käyttäjää. Standardi antaa sinulle 3 Tt tallennustilaa 15 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti tai 12,50 dollaria, jos maksat vuodesta etukäteen. 

Jos tarvitset lisää tallennustilaa, Advanced suunnitelma on parempi valinta, koska se antaa sinulle rajoittamattoman tallennustilan 25 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti. Jos maksat koko vuoden, kuukausittainen hinta laskee 20 dollariin kuukaudessa käyttäjää kohti.

Enterprise ei tietenkään nosta tallennustilaa, mutta tarjoaa pääsyn edistyneisiin ominaisuuksiin ja tukeen. Koska suurten yritysten tarpeet vaihtelevat, joudut hankkimaan Dropboxilta hintaennusteen tästä suunnitelmasta. 

Vertaaksemme suunnitelmien tarjoamia ominaisuuksia kutsumme sinut katsomaan Dropboxin suunnitelmien vertailusivua. Voit myös käyttää 30 päivän ilmaista kokeiluversiota joko standardin tai edistyneen suunnitelman testaamiseen.

Pyöreä yksi ajatuksia

Tämä on mielenkiintoinen vertailu, koska Egnyten halvin suunnitelma, Office, on melkein puolet Dropboxin Standard-suunnitelman hinnasta, mutta tarjoaa saman määrän tallennustilaa. Egnyte on arvonsa suhteen selvä voittaja. 

Dropboxin edistynyt suunnitelma antaa sinulle kuitenkin rajoittamattoman tallennustilan ja vaatii vähintään viittä käyttäjää. Egnyten liiketoimintasuunnitelma ei vastaa tätä, koska se edellyttää, että sinulla on oltava vähintään 25 käyttäjää, eikä se tarjoa rajoittamatonta tallennustilaa. Molempien suunnitelmien vuosittainen hinnoittelu on sama.

Jaotimme eron tällä kierroksella Egnyten tiimisuunnitelman kanssa, koska se on loistava valinta yrityksille, jotka eivät vaadi paljon käyttäjiä. Siksi Egnyte Connect on voittajamme.

Kierros: Tallennuskustannuspiste Egnyte Connectille

Egnyte Connect -logo
Dropbox-yritystunnus

2

jakaminen

Jakaminen on tärkeää, koska sen avulla voit tehdä yhteistyötä muiden ihmisten kanssa. Sen pitäisi olla nopea ja helppo, ja se on myös parasta, jos voit jakaa sisältösi henkilöille ja ryhmille. Kun olet tehnyt niin, sinulla on ihannetapauksessa mahdollisuus hallita tietyt osuutesi. Sisällönhallintavaihtoehdot sisältävät yleensä salasanat, voimassaoloajat, käyttöoikeudet ja muut.

Egnyte Yhdistä

Egnyte antaa sinun jakaa tiedostoja ja kansioita linkkeinä, joita voit kopioida ja liittää tai lähettää sähköpostitse. Voit asettaa linkin sallimaan vain katselun tai sallimaan myös lataamisen. Lisäksi voit suojata linkin salasanalla, pyytää sitä ilmoittamaan sinulle, kun sitä käytetään, ja määrittämään sen voimassaolo päättymään tietynä päivänä tai useiden napsautusten jälkeen.

egnyte-vs-dropbox-egnyte-tiedostojen jakamisen

Voit myös antaa käyttäjille pääsyn kansioon ja antaa heille riittävät käyttöoikeustasot, mukaan lukien ”omistaja”, “täysi”, “toimittaja” ja “katsoja”.

Pidämme siitä, että Egnyte sisälsi erillisen sivun, joka näyttää jaamasi linkit ja linkit, jotka muut ovat jakaneet kanssasi.

Dropbox-liiketoiminta

Dropbox Business toimittaa sinulle jaetun kansion heti alusta alkaen. Se on ”ryhmäkansio”, johon kaikilla käyttäjilläsi on pääsy. Kun luot ryhmäkansion, voit kutsua ihmisiä siihen ja antaa heille joko “muokata” tai “voi katsella” käyttöoikeuksia.

egnyte-vs-dropbox-dropbox-business-tiedostojen jakamisen

Muokkaa oikeuksia antaa käyttäjille mahdollisuuden muokata, poistaa, kommentoida ja lisätä tiedostoja. Katseluoikeuksien avulla käyttäjät voivat vain katsella, ladata ja kommentoida. Minkälaisia ​​asetuksia tahansa valitsetkin, voit lähettää kutsun tietylle sähköpostille, käyttäjälle tai ryhmälle. 

Voit kuitenkin luoda myös linkin tiedostolle tai kansiolle, jonka voit rajoittaa salasanalla oleville ihmisille, ryhmän jäsenille tai antaa kenelle tahansa, jolla on linkki, avata sen. Lisäksi voit asettaa linkin vanhenemaan tiettyyn päivämäärään ja poistamaan sen käytöstä lataamista varten.

Dropbox integroituu myös oletuksena Slackiin ja Trelloon, ja on vaihtoehtoja jakaa tiedostoja Slackiin tai lisätä niitä Trelloon..

Lisäksi Dropbox Business antaa sinun kutsua ihmisiä jakamaan tiedostoja kanssasi tiedostopyyntöjen kautta. Tiedostopyyntöjen avulla voit asettaa määräajan ja määritellä mitä sisältöä tarvitset ja mihin se tallennetaan. 

Kaikkien jakamasi seuraaminen voi olla vaikeaa, mutta Dropbox Business tarjoaa sivun, joka kertoo mitä olet jakanut muiden kanssa ja mitä he ovat jakaneet kanssasi..

Pyöreä kaksi ajatusta

Molemmat palvelut sopivat hyvin jakamiseen ja sisältävät kaikki tarvittavat ominaisuudet, joita haluamme nähdä. Dropbox antaa sinun jopa jakaa Slack-tiedostoon tai lisätä tiedostoja Trelloon, ja Egnyte Connect tarjoaa hienorakenteisen kansionjaon. Se on tärkeämpi ominaisuus, ja Egnyte Connect voi myös integroida molempien sovellusten kanssa. Tämän takia Egnyte Connect voitti tämän kierroksen.

Kierros: Jakamispiste Egnyte Connectille

Egnyte Connect -logo
Dropbox-yritystunnus

3

Synkronointi

Tiedostojen synkronointi on EFSS-palvelun avainmekanismi, koska se heijastaa tiedostojasi kaikkiin muihin laitteisiisi ja antaa sinun käyttää tiedostoja pilvessä mistä tahansa niistä. Vakio synkronointimalli koostuu järjestelmäpalkin kuvakkeesta ja synkronointikansiosta.

Synkronointikansio näyttää kuin mikä tahansa muu tiedostojärjestelmäkansio, paitsi että kaikki synkronointikansioon lisäämäsi tiedostot synkronoidaan pilveen ja kaikkiin muihin laitteisiisi. Se on hyödyllinen, koska sen avulla voit käyttää useita laitteita hallitsematta tiedostojasi itse. Tällä tavalla synkronointi helpottaa tiedostojen käsittelyä eri laitteilla.

Synkronointi kuitenkin riippuu yhteyskaistan leveydestä, kuinka lähellä olet palvelimelle ja lohkotason tiedostojen kopioinnista. Lohkotason tiedostojen kopiointi nopeuttaa tiedostojen siirtoa kopioimalla vain muuttuneiden tiedostojen osat, ei koko tiedostoa.

Egnyte Yhdistä

egnyte-vs-dropbox-egnyte-desktop-client

Egnyte Connect ei käytä normaalia synkronointikansiota. Sen sijaan se käyttää verkkoaseman kansiota. Ero on siinä, että verkkoasema ei lataa pilvisisältöäsi oletuksena, vaan näyttää sen vain. Tästä syystä voit nähdä ja käyttää sitä uhraamatta tilaa kiintolevyllesi. Haittapuoli on, että tiedostosi eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Voit kiertää tämän merkitsemällä tiedostoja offline-käyttöä varten. Toisaalta, valikoivalla synkronoinnilla voit valita synkronoitavat tiedostot ja ne, jotka haluat pysyä pilvessä.

Egnyte Connect ei käytä lohkotason siirtalgoritmia, mutta se on normaalia monille EFSS-palveluille. Testasimme sen siirtonopeutta, vaikka käytimme 1 Gt: n zip-kansiomme, ja Egnyte otti tarkalleen tarvittavan ajan, ottaen huomioon latausnopeutemme.

Dropbox-liiketoiminta

egnyte-vs-dropbox-dropbox-desktop-client

Dropbox-liiketoiminnalla on hyvät synkronointiominaisuudet, mikä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että Dropbox keksi yleisen synkronointimallin. Se toimii samalla tavalla kuin kuvasimme tämän osan alussa, mutta Dropbox tarjoaa älykäs synkronointi sen parantamiseksi. Älykäs synkronointi mahdollistaa tiedostojen merkitsemisen tallennettavaksi pilveen, mutta voit silti käyttää niitä laitteistasi.

Tämä on samanlainen lähestymistapa kuin Egnyte, mutta se toimii vastakkaisesta lähtökohdasta. Testasimme kuinka nopeasti sen synkronointi siirtää tiedostoja käyttämällä samaa 1 Gt: n zip-kansiota, ja Dropbox Business vei hiukan enemmän aikaa kuin odotimme, mutta se oli silti nopeaa. Alkulataus on vähemmän tärkeä, jos teet yhteistyötä muiden kanssa, ja tässä Dropbox loistaa.

Tämä johtuu lohkotason synkronoinnin toteuttamisesta. Itse asiassa se on yksi harvoista palveluista, jotka sitä tarjoavat. Esimerkiksi OneDrive for Business, toinen suosittu palvelu, sisältää sen, mutta vain Office-tiedostoille. OneDrivella on muita etuja, kuten suuri arvo, ja jos se kiinnostaa sinua, lue OneDrive for Business -katsaus.

Kolme kierrosta

Egnyte ja Dropbox tarjoavat kykenevän synkronoinnin ominaisuuksien kanssa, joiden avulla voit säästää kiintolevytilaa, mikä on tärkeää, jos käytät ohutta yritystietokonetta, jossa on SSD. Tärkein ero on kuitenkin se, että Dropbox Business tarjoaa lohkotason tiedostojen kopioinnin, kun taas Egnyte Connect ei. Se tekee Dropbox Businessista voittajan tällä kierroksella.

Kierros: Dropbox-liiketoiminnan synkronointipiste

Egnyte Connect -logo
Dropbox-yritystunnus

4

Tuottavuuden työkalut

Tässä luokassa tarkastellaan käytettävissä olevia natiivi- ja kolmansien osapuolien sovelluksia, jotka voivat parantaa tuottavuutta, yhteistyötä ja muuta. Palveluissa voi olla vain natiivisovelluksia, ne voidaan integroida monien kolmansien osapuolien kanssa tai tarjota sekoitettu lähestymistapa.

Jotkut hyödyllisimmistä integraatioista ovat Microsoft Officen, Google Office -sovelluksen tai joskus molempien kanssa. Kolmannen osapuolen sovellukset sisältävät usein tehtävien hallinnan, työnkulut, tehtävät, suojauksen ja paljon muuta.

Egnyte Yhdistä

egnyte-vs-dropbox-egnyte-app-kirjastosta

Egnyte tarjoaa, toisin kuin monet muut EFSS-palvelut, natiivin tehtävänhallintaominaisuuksia, mikä on hienoa, koska sinulla on mahdollisuus valita sen ja, esimerkiksi, Trellon välillä. Egnyte integroituu myös Trelloon ja muihin kolmansien osapuolien tehtävänhallintasovelluksiin. Lisäksi Egnyte voi muodostaa yhteyden muihin kumppaneihin, kuten Microsoft Office, Google G Suite, Slack ja muut.

Egnyte integroituu myös kolmansien osapuolien integrointeihin, kuten SAP ja Salesforce. Kirjasto on suuri, ja sinulla ei ole ongelmia sovelluksen löytämisessä mihinkään tarvitsemasi luokkaan. Helpottaaksesi sitä, Egnyte antaa sinun etsiä tarvitsemasi sovelluksen ja valita vain osuvia luokkia. Voit nähdä täydellisen luettelon kolmansien osapuolten sovelluksista täältä.

Dropbox-liiketoiminta

egnyte-vs-dropbox-dropbox-app-integraatioita

Dropbox Business -yrityksessä on natiivi-työkalu nimeltä “Dropbox Paper”, jonka avulla voit lisätä erilaista sisältöä – kuten tekstiä, kuvia, videoita ja muuta – tyhjälle sivulle. Voit lukea lisää siitä Dropbox Paper -katsauksessa. Jos haluat kuitenkin muistiinpanoihin suunnattuja sovelluksia, tutustu parhaiten muistiinpanosovellusluetteloomme.

Toinen Dropboxin alkuperäinen sovellus on Showcase, jonka avulla voit esitellä sisältösi houkuttelevalla sivulla, jonka voit sitten jakaa.

Dropboxin integraatiokirjastossa on monia suosittuja sovelluksia, kuten Asana, Slack ja Zapier. Voit selata kaikkia niitä Dropboxin sovellusintegraatiosivulla. Sovellukset ovat haettavissa ja sivulla voit esikatsella vain tiettyjen luokkien sovelluksia.

Pyöreä neljä ajatusta

Sekä Egnyte että Dropbox pärjäävät tässä kategoriassa laajojen kirjastojen ja natiivisovellusten ansiosta. Dropbox Business integroituu kuitenkin useampien sovellusten kanssa ja tarjoaa sekä Dropbox-paperin että Showcase-sovelluksen. Se auttaa sitä voittamaan tämän kierroksen, jos pienellä marginaalilla.

Kierros: Tuottavuuden työkalupiste Dropbox-liiketoiminnalle

Egnyte Connect -logo
Dropbox-yritystunnus

5

turvallisuus

Turvallisuus on viimeinen luokka, mutta ei vähiten. Hyvä pilviturvallisuus on avain, jotta EFSS-säilytystilanne saadaan irti kaikesta, tietoverkkorikollisuus vaarantamatta yritystietojasi. Pilvipalvelut käyttävät monia tietoturvamenetelmiä tietosi suojaamiseksi.

Salaus sekoittaa tiedostosi niin, että niiden lukeminen vaatii erityisen salausavaimen. Ihanteellinen tapa olisi yksityinen salaus, jonka avulla voit hallita avainta ja suojata se sitten salasanalla. Useimmat EFSS-palvelut hallitsevat kuitenkin salauksenpurkuavainta. Kun salaus on valmis, TLS- tai SSL-protokollat ​​auttavat suojaamaan siirrettäviä tiedostoja.

Nämä menetelmät eivät kuitenkaan auta, jos sinä tai käyttäjän luot puutteellisia salasanoja. Kahden tekijän todennus kuitenkin tapahtuu. Se estää luvattoman pääsyn vaatimalla käyttäjiä syöttämään erityisen koodin käyttäessään sisältöä tuntemattomasta laitteesta. 

Jopa kaksifaktorisella todennuksella, sinun tulisi luoda vahva salasana. Mukautettujen salasanavaatimusten luominen auttaa myös tässä.

Egnyte Yhdistä

Egnyte Connect käyttää AES 256-bittistä salausta – nykyään tavallista ja laajalti käytettyä salausta – tiedostojen salaamiseen. Oletuksena ei ole yksityistä salausta, mutta voit ottaa Egnyten avaintenhallinnan käyttöön, jos tilaat Egnyten “yrityssuunnitelman”. Jos et halua tehdä niin, toinen vaihtoehto on integroida Boxcryptorin, yksityisen salauslisäosan, kanssa..

Egnyte tarjoaa kaksifaktorisen todennuksen suojatakseen käyttöoikeustietosi. Lisäksi järjestelmänvalvojana voit valtuuttaa salasanan pituuden ja vahvuuden. Voit myös vaatia käyttäjiä palauttamaan salasanansa tietyn ajan kuluttua, poistamaan kirjautumisen käytöstä useiden epäonnistuneiden yritysten jälkeen ja enemmän.

Jos haluat antaa käyttäjien kirjautua sisään useisiin sovelluksiin samoilla käyttöoikeustiedoilla, voit käyttää kertakirjautumisen (SSO) vaihtoehtoja, kuten Bitium, Okta ja OneLogin.

Toinen huomion piirre on kyky poistaa etäyhteys pilvitietoihin laitteista. Tämä auttaa vähentämään tietojen vaarantamisen riskiä, ​​jos joku varastaa laitteen.

Egnyte pitää tietosi kovetetuissa tietokeskuksissa, jotka käyttävät redundanssia, seurantaa ja biometrisiä pääsynhallintaa ja kykenevät vastustamaan luonnonkatastrofeja, kuten maanjäristyksiä, tulipaloja ja tulvia. Testauksena tietokeskukset ovat ISO 270001-, SOC 2- ja SSAE 16 -turvallisuusstandardien mukaisia.

Jos arvelet, että se ei riitä ja haluat toteuttaa omat turvallisuustoimenpiteesi, voit tehdä sen luomalla oman hybridipilviratkaisun. Tällä tavoin osa tiedoista on Egnyten palvelimilla ja osa tiloissa.

Dropbox-liiketoiminta

Dropbox Business käyttää myös AES 256-bittistä salausta tiedostojen salaamiseen, ja kuten Egnyte, se hallitsee salausavainta. Sinun on integroitava Boxcryptoriin, jos haluat hallita sitä itse. TLS-protokolla suojaa tietosi siirrettäessä Dropboxin tietokeskuksiin.

Voit suojata käyttöoikeustietosi ottamalla käyttöön kaksifaktorisen todennuksen ja käyttämällä salasananhallintaominaisuuksia. Näihin ominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus kirjautua ulos kaikista joukkueesi jäsenistä, vaatia heitä palauttamaan salasanansa ja ilmoittamaan heille, kun salasanan vaatimukset muuttuvat. Voit myös nollata kaikki salasanat. Dropbox tarjoaa myös SSO-vaihtoehtoja, kuten Okta ja OneLogin.

Kuten Egnyte, Dropbox antaa sinun poistaa laitteen etäyhteydellä. Suojaaksesi laitteistasi Dropboxin tietokeskuksiin ladatut tiedot, Dropbox noudattaa ISO 27001- ja SOC 2 -standardeja.

Pyöreä viisi ajatusta

Vaikka molemmat palvelut tarjoavat kykenevän tietoturvan, Egnyte Connect onnistuu pysymään Dropbox-liiketoiminnan edellä pienellä marginaalilla. Se johtuu hybridipilvikyvystä, hiukan useammista salasananhallintavaihtoehdoista ja alkuperäisestä avaintenhallintaominaisuudesta.

Kierros: Turvapiste Egnyte Connectille

Egnyte Connect -logo
Dropbox-yritystunnus

6

Lopulliset ajatukset

Tämä oli sujuva taistelu, koska se oli läheinen useissa kategorioissa, ja Egnytellä on vain yksi voitto enemmän Dropboxista, kolmella voitolla vastaan ​​kaksi. Siksi Egnyte Connect on voittajamme. Dropbox Business on kuitenkin pätevä valinta, jos tarvitset natiivi tuottavuuden työkaluja ja rajoittamatonta pilvivarastoa.

Voittaja: Egnyte Connect

Mitä mieltä olet näistä palveluista? Onko Egnyte Connect parempi valinta sinulle vai nojaatko kohti Dropboxia? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map