Egnyte Connect -opas

Egnyte Connect on yksi markkinoiden parhaista pilvitallennuspalveluista. Itse asiassa se on parhaan EFSS-artikkelin paras palvelu, joka voittaa kilpailijat, kuten OneDrive for Business, Dropbox ja Box. Vaikka Egnyte Connect on virtaviivaistettu, siinä on monia ominaisuuksia ja asetuksia, joten olemme laatineet tämän Egnyte Connect -oppaan, jonka avulla pääset alkuun.


Tutkimme mitä Egnyte Connect on, mitä tiedostotyyppejä se voi isännöidä, kuinka kirjautua palveluun, sen asiakkaisiin ja muuhun. Jos luulet pystyväsi hallitsemaan kaikkea tätä yksin ja tarvitset vain tietoja nähdäksesi, sopiiko tämä palvelu sinulle, lue Egnyte Connect -arvostelu.

Mikä on Egnyte Connect?

Egnyte Connect on pilvitallennuspalvelu, mikä tarkoittaa, että se tallentaa tiedostosi etäpalvelimille, jotka muodostavat ns. Pilvipalvelun. Tietojen tallentaminen pilveen on erilaista kuin niiden tallentaminen perinteisiin palvelimiin, koska oletuksena pilvitallennuspalvelut tarjoavat ylimääräisiä työkaluja, jotka auttavat hallitsemaan tiedostojasi, tekemään yhteistyötä muiden kanssa ja paljon muuta.

Koska tallennat tiedostoja, voit siirtää ne pilveen ja poistaa ne kiintolevyltä, mikä säästää tilaa. Tärkein mekanismi, joka auttaa sinua tämän saavuttamisessa, on tiedostojen synkronointi tai ”synkronointi” lyhytaikaisesti. 

Synkronoi peilaa tiedostosi laitteiden ja pilven välillä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä laitetta käytät tiedostojesi käsittelyssä.

Kun olet synkronoinut tiedostot pilveen, voit jakaa ne muiden kanssa luomalla linkkejä tai tarjoamalla pääsyn kansioihisi. Useimmat pilvitallennuspalvelut tarjoavat tämän palvelun, mutta Egnyte Connect sisältää enemmän ominaisuuksia, jotka soveltuvat yrityslähtöiseen palveluun. 

Niihin kuuluvat alkuperäiset tehtävienhallintaominaisuudet, raporttien luominen, järjestelmänvalvonta ja suuri kirjasto kolmansien osapuolien integrointeja, mukaan lukien Office Online, Google Office Suite ja paljon muuta.

Kuten olemme maininneet, Egnyte Connect voi majoittaa sekä pieniä että suuria yrityksiä, mutta jos etsit erityisesti palvelua, joka vastaa pienyrityksesi tarpeitasi, tutustu parhaiden yritysten pilvitallennusluetteloomme. Lisäksi tiedä, että Egnyte Connect ei voi varmuuskopioida tietokonettasi. 

Sinun on käytettävä toista työkalua, jotta voit kopioida tiedostojärjestelmän rakenteen tarkasti pilveen. Löydät asianmukaisen pilvien varmuuskopiointityökalun liiketoiminnan varmuuskopioista. Jos haluat lisätietoja pilvitallennuksen ja varmuuskopion erotuksesta, lue online-tallennustilaa vs. online-varmuuskopioartikkeli.

Tiedostotyypit, joita Egnyte voi isännöidä

Egnyte Connect isännöi melkein kaikkea. Musiikki, videot, asiakirjat, 3D-mallit ja raportit ovat hyviä ehdokkaita pilvelle. Lisäksi voit lähettää ohjelmatiedostoja ja Mac-paketitiedostoja. Kuten muut pilvitallennuspalvelut, se ei kuitenkaan lataa väliaikaisia ​​järjestelmätiedostoja. Sama pätee aktiivisiin tietokantoihin.

Vaikka voit lähettää tiedostoja, niitä kuitenkin käytetään. Voit aloittaa alle 100 Mt: n tietokantatiedostojen lataamisen kerran minuutissa ja yli 1 Gt: n tiedostojen lataamisen kerran kuudessa tunnissa. Tämä koskee tiedostoja, joilla on seuraavat laajennukset: PST, EML, OST, MDB ja QBB.

Lisäksi tiedostojen nimissä ei voi olla seuraavia merkkejä Windowsin noudattamiseksi: \, /, “,:, <, >, |, * ja?. Tiedostojen nimeäminen noudattaa myös Windows-käytäntöä, joten jos et tunne sitä, tutustu tälle sivulle.

Egnyte Connectin tukemat laitteet

Egnyte Connect -sovelluksen työasemaohjelmat toimivat Windowsissa ja macOS: issa, mutta eivät Linuxissa. Jos tarvitset sitä, suosittelemme joko Dropbox Businessia tai FileCloudia. Voit lukea lisää heistä erillisessä Dropbox Business -katsauksessamme ja FileCloud-katsauksessa. Vaihtoehtoisesti voit tutustua parhaaseen pilvitallennuspalveluun Linux roundup -palveluun, jotta saatavana ideoita.

Jos olet kaukana tietokoneesta, voit käyttää Egnyte Connect -sovelluksen mobiilisovelluksia tiedostojen käyttämiseen, jakamiseen, lähettämiseen ja muokkaamiseen. Sovellukset ovat saatavilla Androidille ja iOS: lle. Jos tarvitset edistyneempiä ominaisuuksia, voit käyttää Web-asiakasohjelmaa pääsyäsi pilvessä oleviin tiedostoihin. Web-asiakas toimii kaikissa tärkeimmissä selaimissa.

Koska tämä ei ole matkalla, näemme mitä tarvitaan Egnyte Connect -sovelluksen asentamiseen tietokoneellesi.

Egnyten rekisteröinti ja asennus

egnyte-Connect-opas-kirjautuminen

Ennen kuin voit asentaa Egnyten työpöytäsovelluksen, sinun täytyy kirjautua tilille. Voit joko tilata suunnitelman tai hakea 15 päivän ilmaisen kokeilujakson, jota suosittelemme, koska sen avulla voit testata palvelun jakamatta rahaasi. Kokeilun päätyttyä joudut siirtymään johonkin suunnitelmiin.

egnyte-Connect-opas-start

Kun olet suorittanut rekisteröintiprosessin, saat pääsyn web-asiakasohjelmaan. Voit ladata ja asentaa tietokoneellesi sopivan työpöytäsovelluksen web-asiakasohjelmasta.

egnyte-Connect-opas-desktop-sovellus

Kuinka lisätä Egnyte Connect työpöydälle

Lisää Egnyte Connect työpöydällesi siirtymällä “apps and integrations” -sivulle ja napsauttamalla “Egnyte apps” -valintaruutua vasemmalla sivupalkissa. Se näyttää Egnyte Connect -työpöytäsovelluksen. Vie hiiri sovelluksen päälle, napsauta latauspainiketta ja valitse oikea versio tietokoneellesi.

Pöytäsovelluksen avulla voit selata pilvisisältöäsi suoraan tiedostohallinnasta. Egnytellä oli ennen työpöydän synkronointisovellusvaihtoehto, mutta Egnyte lopetti sen tuen 31. joulukuuta 2019.

Egnyte Connect Web GUI -katsaus

Vaikka voit käyttää tiedostojasi työpöytäohjelmalla, voit käyttää myös web-asiakasohjelmaa. Verkkosovellus toimii pilvitallennuksen ja tilisi hallintakeskuksena, joten voit käyttää sitä myös tiedostojen lähettämiseen, tiedostojen jakamiseen, uusien käyttäjien lisäämiseen, tehtävien hallintaan, integrointiin kolmansien osapuolien sovellusten kanssa, asetusten määrittämiseen ja muuhun.

Verkkosovellus on selkeä ja yksinkertainen käyttää. Vasemmalla sivupalkilla voit käyttää viimeisimpiä tiedostoja, kirjanmerkkejä, roskakoria ja kansiohierarkiaa. Yläosassa on myös linkkipalkki, jonka avulla voit avata tiedostoja, linkkejä, tehtäviä, sovelluksia ja integraatioita. 

Linkkien lisäksi voit käyttää myös tiliäsi, ilmoituksiasi ja hampurilavalikkoa, joka tarjoaa pääsyn ohje-, raportti- ja asetukset-sivuille.

Keskimmäinen ruutu on ylälinkkipalkin alapuolella, ja se näyttää erilaista sisältöä napsautetusta linkistä tai painikkeesta riippuen, vaikka se näyttää tiedostonäkymän oletuksena.

Egnyte Yhdistä tiedostot -näkymä

Tämä näkymä näyttää tietysti tiedostosi, mutta sen avulla voit myös ladata, jakaa, muokata, poistaa ja suorittaa muita tiedostoja koskevia toimintoja.

egnyte-Connect-opas-tiedostoja-view

Voit avata ne napsauttamalla kansiota tai tiedostonimeä, tai voit valita ne, mikä avaa pikavalikon käytettävissä olevilla toiminnoilla. Jos sinun on nopeasti löydettävä sisältösi, voit etsiä sitä hakupalkista. Oikealla puolella on myös näkymä, joka näyttää nykyisen kansion toiminnan.

Tässä näkymässä tärkeimmät tekemäsi toiminnot – ja yleisimmät suoritettavat toimet – ovat tiedostojen lähettäminen ja jakaminen.

Kuinka ladata tiedostoja Egnyte Connect -sovelluksessa

egnyte-Connect-opas-upload

Voit lähettää tiedostoja Egnyten tallennusnäkymän avulla vetämällä ja pudottamalla niitä tai napsauttamalla Lähetä tiedosto -painiketta, joka avaa ikkunan, jota voit käyttää tiedostojen selaamiseen tietokoneeltasi. 

Voit valita useita tiedostoja ja ladata ne joko vetämällä ja pudottamalla tai ikkunamenetelmillä. Tästä huolimatta helpoin tapa on vain kopioida ja liittää tiedostot synkronointikansioon.

Kuinka jakaa tiedostoja

Kun olet lähettänyt tiedostoja pilveen, voit alkaa jakaa niitä työtovereidesi kanssa. Voit tehdä sen napsauttamalla tiedostoon tai kansioon liittyvää “jaa” -painiketta, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda linkki tai lähettää sen sähköpostitse viestin kanssa.

egnyte-Connect-opas jakamista

Jos luot linkin, voit kopioida ja liittää sen esimerkiksi Slackiin. Egnyte integroituu Slackiin, joten sen pitäisi olla helppo tehdä. Tutustu muihin Slackiin integroituihin palveluihin lukemalla Slack Roundupin parhaat pilvitallenteet.

egnyte-Connect-opas-link jakamista

Riippumatta siitä, mitä valitset, voit muokata linkkivaihtoehtoja napsauttamalla “Vaihda linkin asetukset” -painiketta. Ensin voit määrittää kenellä on käyttöoikeus:

 • kukaan
 • Kuka tahansa salasanalla
 • Holoseenitiedostopalvelimen käyttäjät
 • Holoseenitiedostopalvelimen käyttäjät, jotka saavat tämän linkin sähköpostitse

Voit myös sallia tai poistaa käytöstä lataamisen, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat esikatsella vain tiedostoja. Jos et halua linkkisi olevan käytettävissä toistaiseksi, voit asettaa sen vanhenemaan tiettyyn päivämäärään tai asetetun napsautusmäärän jälkeen. Muita vaihtoehtoja ovat ilmoittaminen, kun linkkiä napsautetaan, ja tiedoston uusimman version näyttäminen.

Samat vaihtoehdot pätevät, kun päätät jakaa kansion luomalla linkin. Voit kuitenkin jakaa kansioita myös kutsumalla käyttäjiä heidän sähköpostiosoitteidensa kautta.

egnyte-Connect-opas-kansio jakamista

Tämän avulla voit asettaa hakemisto-oikeudet kutsuttamille käyttäjille. Seuraavat käyttöoikeudet ovat saatavissa:

 • Omistaja: täysi käyttöoikeuksien ja luvien hallinta
 • Koko: lataa, muokkaa, lähetä ja poista
 • Leikkaus: lataa, muokkaa ja lähetä
 • katsoja: esikatsele ja lataa

egnyte-Connect-opas-links-näkymä

Linkkien jakaminen on helppoa, joten niiden seurannasta voi nopeasti tulla painajainen. Onneksi “linkit” -näkymä on käytettävissä auttamaan sinua tarkistamaan, mitä olet jakanut ja mitä muut ovat jakaneet kanssasi.

egnyte-Connect-opas-desktop-osake

Voit jakaa tiedostoja myös työpöydältä synkronointiohjelman avulla. Voit tehdä sen napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tiedostoa tai kansiota ja valitsemalla vaihtoehdon Jaa-valikosta. Ainoa vaihtoehto, johon ei liity web-asiakkaan käynnistämistä, on jakaminen linkkinä.

egnyte-Connect-opas-mobiili-jakamisen

Jakaminen älypuhelinsovelluksista edellyttää, että napautat tiedostoon tai kansioon liittyviä kolmea pistettä ja sitten luodaan linkki, jonka voit kopioida ja liittää tai lähettää sähköpostitse..

Kuinka pyytää tiedostoja

Voit jakaa tiedostoja muiden kanssa, mutta jos tarvitset jonkun jakamaan tiedoston kanssasi, Egnyte Connect antaa sinun pyytää tiedostoja latauslinkkien avulla. Pyydä tiedosto napsauttamalla kansioon liittyvää “jaa” -painiketta, siirtymällä “jaa” -valikkoon ja valitsemalla “pyydä tiedostoja muilta”. Kuten tavallisten linkkien kohdalla, voit kopioida ja liittää tai lähettää lähetyslinkin sähköpostitse.

egnyte-Connect-opas-pyyntö-tiedosto

Voit asettaa linkin vanhenemaan viikossa, kahdessa viikossa, kuukaudessa tai tietynä päivänä. Lisäksi voit valtuuttaa linkin luomaan erilliset kansiot jokaiselle lähettäjälle.

Egnyte Connect Sync Client -yleiskatsaus

egnyte-Connect-opas-synkronointi

Olemme käsittäneet, kuinka asentaa Egnyte Connect -työpöytäohjelma, joka lisää Egnyte Connectin verkkoasemana tietokoneellesi, ja nyt aiomme tarkastella sitä perusteellisemmin. Kun asennat työpöytäohjelman, saat erityisen ”synkronointi” -kansion, joka lisätään tiedostojärjestelmään. 

Kaikki synkronointikansioon lisäämäsi synkronoidaan pilveen, ja kaikki pilvipalvelun sisältö peilataan kansioon ja tiliisi kytkettyihin tietokoneisiin. Tämä tarkoittaa, että voit synkronoida sisällön työtovereidesi kanssa, mikäli sallit heidän pääsyn. Oletuksena kaikki kansion sisältö on tallennettu verkkoon.

Kuinka päivittää Egnyte Connect Sync

Sinulla ei pitäisi olla synkronoinnin käyttämisessä ongelmia, mutta jos jokin ei synkronoidu oikein, voit päivittää synkronointikansion manuaalisesti. Ei ole erillistä päivityspainiketta, mutta voit kytkeä synkronoinnin pois päältä ja päälle, mikä tekee käytännössä saman asian. Napsauta hiiren kakkospainikkeella syöttökuvaketta järjestelmäpalkissa.

egnyte-Connect-opas-sync-refresh

Näet ponnahdusvalikon, jossa voit valita ”asetukset” -vaihtoehdon. Tämä avaa verkkosivun, joka näyttää työpöytäohjelman asetukset. Sinun ei tarvitse olla online-tilassa käyttääksesi sitä. Kun verkkosivu aukeaa, napsauta “koti” -välilehteä ja sitten ”Synkronoi nyt” -painiketta, joka päivittää synkronoinnin.

Käynnistä Egnyte Connect kun tietokone käynnistyy

Oletuksena Egnyte Connect -synkronointiohjelma käynnistyy, kun tietokonejärjestelmäsi käynnistyy. Asiakkaan poistamista käytöstä tai ottamista käyttöön ei ole suoraviivaista tapaa. Tätä varten sinun on vaihdettava, kuinka käyttöjärjestelmä hallitsee sovellusta. Seuraa Windows-käyttöohjeita, kun taas Mac-käyttöjärjestelmä toteuttaa tämän sivun vaiheet.

Kuinka kuristaa synkronointia

Aikaisemmin pystyit kuristamaan Egnyte Connect -sovelluksen ”työpöydän synkronointisovelluksen” kautta, mutta sen tuki päättyi joulukuussa 2019. Sinun on nyt tyytyväinen siihen, että synkronointi toimii aina melkein reaaliaikaisessa tilassa Egnyten työpöytäsovelluksen kanssa.. 

Jos haluat kuristaa synkronointinopeutta, suosittelemme OneDrive for Business -sovellusta. Saat lisätietoja siitä OneDrive for Business -katsauksessa.

Kuinka käyttää selektiivistä synkronointia

Valikoiva synkronointi antaa sinun synkronoida vain tietyt tiedostot pilvestä tietokoneellesi. Egnyten työpöytäsovellus ei kuitenkaan tee sitä oletuksena. Sen sijaan sen avulla voit käyttää tiedostoja viemättä tilaa tietokoneellesi. Jos haluat tiedostoja kiintolevylläsi, sinun on valittava kansio, jota haluat käyttää offline-tilassa.

egnyte-Connect-opas-offline-yhteys

Avaa tätä varten verkkokansio, napsauta hiiren kakkospainikkeella kansiota, jonka haluat tallentaa offline-tilaan, ja valitse ”synkronoi offline-käyttöä varten”. Kansio on nyt saatavana, vaikka olet poissa verkosta.

Egnyte Connect -käyttäjien hallinta

EFSS-palveluna Egnyte Connect toimii parhaiten, kun sinun on tehtävä yhteistyötä muiden käyttäjien kanssa. Ensinnäkin, sinun on kuitenkin sisällytettävä ne pilvitilaan. Kuinka monta käyttäjää voit lisätä, riippuu tilaamastasi suunnitelmasta. Lisää käyttäjiä sinun on oltava tilin omistaja tai järjestelmänvalvoja. 

egnyte-Connect-opas-yhteys-käyttäjille

Jos näin on, pääset käyttäjien hallinnan hallintaan napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa nimikirjainta ja napsauttamalla sitten nimeäsi. Napsauta sen jälkeen “käyttäjät ja ryhmät” -välilehteä, jonka avulla voit lisätä käyttäjiä, luoda ryhmiä ja lisätä käyttäjiä ryhmiin.

egnyte-Connect-opas-add-käyttäjille

Napsauta uudella sivulla “lisää uusi käyttäjä” ja lisää joko normaali, pääkäyttäjä tai järjestelmänvalvojan käyttäjä. Tyypistä riippuen käyttäjät voivat käyttää erilaisia ​​ominaisuuksia ja luoda erilaisia ​​raportteja. Jos haluat lisätä useita käyttäjiä samanaikaisesti, voit tuoda heidät CSV-tiedostoon.

Tavallinen käyttäjätyyppi on varattu asiakkaille, myyjille ja ulkopuolisille kumppaneille. He voivat käyttää jaettuja kansioita ja voivat käyttää Egnyteä verkko- tai mobiilisovellusten avulla. Heillä ei kuitenkaan ole yksityisiä kansioita, eivätkä he yleensä voi jakaa kansioita tai tiedostoja.

Virrankäyttäjät ovat yleensä työntekijöitäsi. Nämä käyttäjät voivat käyttää Egnyten pilviä kaikilla käytettävissä olevilla menetelmillä, kutsua muita käyttäjiä, saada yksityinen kansio, vastaanottaa joitain järjestelmänvalvojan oikeuksia ja käyttää muita edistyneitä ominaisuuksia. 

Järjestelmänvalvojilla on pääsy kaikkiin ominaisuuksiin, ja tilin omistaja on oletuksena järjestelmänvalvoja. Tältä sivulta löytyy yksityiskohtainen vertailutaulukko.

egnyte-Connect-opas-user-roolit

Voit myös säätää käyttäjätyyppien asetuksia. Sitä varten sinun on käytettävä “kokoonpano” -välilehteä, joka on “käyttäjät ja ryhmät” -välilehden vieressä. Napsauta seuraavaksi vasemmalla sivupalkissa ”käyttäjätyypit ja roolit”. Sieltä voit säätää käyttäjän asetuksia mielesi mukaan.

Tämän ikkunan oletusnäkymä on ”käyttäjätyypit”, mutta voit myös napsauttaa “roolit” -välilehteä, jonka avulla voit luoda mukautettuja roolia käyttäjillesi. Tällä tavalla pystyt määrittämään nopeammin tietyn käyttöoikeusjoukon uusille käyttäjille.

Kuinka luoda ryhmiä

Monien käyttäjien hallinta voi olla vaikeaa. Tämän helpottamiseksi voit luoda ryhmiä “käyttäjä ja ryhmät” -välilehdessä. Napsauta ensin “ryhmät” ja sitten “lisää ryhmä” -painiketta.

egnyte-Connect-opas-add-ryhmiä

Seuraavaksi voit nimetä ryhmän. Jos haluat lisätä käyttäjiä, vie hiiri ryhmän päälle, paina “tiedot” -painiketta ja sitten “lisää käyttäjiä tähän ryhmään” -painiketta. Voit lisätä käyttäjiä myös napsauttamalla “hallita ryhmän omistajia” -linkkiä. Huomaa, että sinun on luotava käyttäjiä ennen heidän lisäämistä ryhmään. Ryhmien avulla voit myös jakaa kansiot nopeasti useiden käyttäjien kanssa.

Egnyte Connect -tehtävien hallinta

Yhteistyö käyttäjien kanssa on helpompaa, kun sinulla on mahdollisuus luoda ja määrittää tehtäviä. Toisin kuin monet muut EFSS-palvelut, jotka luottavat kolmansien osapuolien integrointeihin, Egnyte Connect sisältää sisäänrakennetun tehtävienhallinnan. Tehtävät ovat riippuvaisia ​​tietyistä tiedostoista, joten tehtävän luomiseksi sinun on ensin valittava tiedosto.

egnyte-Connect-opas-tehtäviä-tiedosto

Etsi haluamasi tiedosto, napsauta sitä ja valitse toimintovalikosta ”tehtävät”. Napsauta seuraavalla sivulla ”uusi tehtävä” -painiketta. Sitten voit nimetä tehtävän, antaa sen käyttäjälle ja asettaa eräpäivän.

egnyte-Connect-opas-tehtäviä-add

Jos haluat nähdä kaikki tehtäväsi, napsauta ”minun tehtävät” -painiketta lähellä web-asiakkaan yläosaa. Sivulla voidaan näyttää sinulle osoitetut tehtävät ja myös muille osoitetut tehtävät.

egnyte-Connect-opas-tehtäviä-katsaus

Egnyte Connect -raportin luonti

Päästäksesi raporttisivulle sinun on napsautettava hampurilavalikkoa web-asiakkaan yläosassa ja napsautettava “raportit” -vaihtoehto.

egnyte-Connect-opas-raportit-kojelauta

Oletusarvon mukaan kojetaulu näyttää tallennustilasi. Voit kuitenkin myös helposti esikatsella käyttäjiä, sovelluksia ja laitteita, linkkejä ja yhteistyötä. Vasemmalla olevassa valikossa voit myös luoda raportteja käyttäjän käyttöoikeuksista, lukitusyhteenvedoista, synkronointitiloista sekä käyttäjistä ja ryhmistä.

Egnyte Connect kolmannen osapuolen kirjasto

Egnyte Connectillä on suuri kirjasto kolmansien osapuolten sovelluksia, koska se toimii yhteistyökumppaneina eri ohjelmistovalmistajien kanssa. Kirjasto sisältää ilmaisia ​​ja maksettuja sovelluksia. Voit avata kirjaston napsauttamalla “sovellukset ja integraatiot” -painiketta lähellä web-asiakkaan yläosaa.

egnyte-Connect-opas-app-kirjastosta

Seuraavalla sivulla voit etsiä lisäosan, johon haluat integroida. Löydät sen nopeammin käyttämällä vasemmalla sivupalkissa olevaa hakutoimintoa. Lisäksi voit suodattaa sovelluksia luokkien, toimialojen ja tyypin perusteella. Kirjasto tarjoaa monia sovelluksia, mutta näkyvimpiä ovat Office Online, Egnyte Gmailille, Slack, Boxcryptor ja OneLogin.

Lopulliset ajatukset

Egnyte Connect on yksi markkinoiden parhaimmista EFSS-palveluista, ja se tarjoaa monia ominaisuuksia, joista hyötyvät sekä pienet että suuret yritykset. Tämän ansiosta sovelluksen käyttö voi olla ylivoimaista, mutta tämä lyhyt opas auttaa sinua asennuksessa. 

Olemme koskettaneet tärkeitä ominaisuuksia, mutta sinulla voi silti olla kysyttävää tai tarvitset apua Egnyte Connect -palvelun muilla alueilla. Jos näin on, lähetä kysymyksesi alla olevaan kommenttiosaan. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map