Asana VS Basecamp: Selvitä mikä on paras vuodelle 2020

Projektinhallintaohjelmistoja on monenlaisia, mutta jos haluat vieraanvaraisen ja ystävällisen työkalun, et voi tehdä paljon paremmin kuin Asana tai Basecamp. Saatat kuitenkin miettiä, mikä näistä kahdesta on sopivin joukkueellesi, minkä vuoksi olemme koonneet tämän Asana vs Basecamp -vertailun.


Asanalla on vahva asiakasjoukko, johon kuuluvat Sony, NASA ja Google. Sillä on yli 50 000 maksavaa asiakasta ja sen äskettäinen arvo oli viileä 1,5 miljardia dollaria.

Basecampilla on vaikuttava 3 miljoonan rekisteröidyn jäsen. Sillä on verkkosivustollaan joukko positiivisia käyttäjän suosituksia, mutta se ei halua ylpeillä korkeimman profiilinsa asiakkaista, joiden mielestämme sanotaan jotain lähestymistavaltaan. Sen ovat kehittäneet Ruby on Rails, aiemmin tunnettu nimellä 37signals.

Asanan ja Basecampin tavoitteena on olla käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Hyvästä asenteestaan ​​huolimatta heillä on kuitenkin runsaasti ominaisuuksia ja ne tarjoavat johtajille useita tapoja helpottaa työtä.

Voit lukea lisää siitä, mitä ajattelimme palveluista Asana- ja Basecamp-arvosteluissa. Katsotaan nyt, kuinka he vertaavat. Näiden pastellivärien ja hymyjen alla luulemme löytävän välähdyksiä hammasta ja kynsiä.

Taistelun järjestäminen: Asana vs. Basecamp

Tarkastellaan näitä työkaluja neljän kierroksen aikana ja katsomme, mikä on kunkin alueen vahvin. Lopussa summataan pisteitä, jotta voimme löytää yleisen voittajamme. Tasa-arvon tapauksessa näemme, mikä voitti kierroksensa selkeämmin päättääkseen voittajan.

Aluksi keskitymme ominaisuuksiin, koska siksi käytät ohjelmistoa ensisijaisesti. Seuraavaksi siirrymme hintaan, nähdäksesi mikä tekee budjettisi pienimmän loven ja mikä tarjoaa parhaan vastineen.

Aiomme nähdä, mitä on helpointa käyttää siinä, jonka pitäisi olla tiiviisti kiistanalainen kierros, koska molemmat kilpailijat ovat erityisen vahvoja alueella. Lopuksi tarkastelemme tietoturvaa ja yksityisyyttä selvittääksemme, mikä alusta toimii parhaiten tietojen suojaamiseksi verkkorikollisilta.

1

ominaisuudet

Ensinnäkin tarkastellaan ominaisuuksia ja selvitetään, tarjoaako Asana vai Basecamp enemmän toimintoja. Etsimme vahvoja ydinjohtamisen ominaisuuksia, samoin kuin säilytys-, viestintäominaisuuksia ja mitä erityisiä kastikkeita tarjoajat tarjoavat.

asana

Asanalla on ystävällinen, hyvin suunniteltu ulkopuoli sekä vahva perusrakenne, jossa on osatehtäviä ja riippuvuudenhallintaa. Jälkimmäisestä on hyötyä, jos haluat varmistaa, että mikään ei auta pitämään projektiasi yllä ja ajattelemaan aikataulusi, jotta ihmiset eivät odota toisiaan.

asanan riippuvuudet

Oletusluettelon ja kanban-näkymien lisäksi voit työskennellä sen kalenterin ja aikajanan tehtävien kanssa. Voit luoda raportteja tehtävien perusteella ja asettaa projektin yleisen tilan ilmoittamaan joukkuetovereille, jos asiat ovat menossa raiteilleen.

Integrointeja on paljon, mukaan lukien Zapier, jonka avulla voit käyttää tietoja valtavasta työkaluvalikoimasta. Voit myös tuoda .csv-tiedostoja, mikä on hyödyllistä, kun työskentelet laskentataulukoiden kanssa.

Jos haluat työskennellä laskentataulukon kaltaisen käyttöliittymän kanssa, lue Smartsheet-arvostelumme saadaksesi sinulle sinulle sopivan työkalun.

Asanan avulla voit lisätä tehtäviin jopa 100 Mt liitetiedostoja ilman kokonaismuistitilaa. Se ei ole liian nuhjuinen, mutta tarvitset todennäköisesti enemmän, jos työskentelet videon kanssa. Jos näin on, lue paras pilvisäilytys video-oppaaseemme.

Voit käyttää Asanaa missä tahansa, koska siinä on Android- ja iOS-sovelluksia.

Basecamp

Basecamp laskuttaa itseään korvikkeena useille sovelluksille, kuten Slack, Dropbox, G Suite ja Asana. Se on mielenkiintoinen vertailu, mutta se ei ole ainoa työkalu, joka tarjoaa keskustelun, tiedostojen jakamisen ja asiakirjojen luomisen, joten kuinka hyvin se toimii jokaisella alueella, on avain sen mahdollisuuksiin tällä kierroksella.

basecamp nuotio

Sen ”Nuotiopaikka” -ryhmäkeskustelujen avulla voit jakaa ääniä ja videota, mutta meillä oli siihen ongelmia, kun yritimme. Siellä on myös joukkueen viestitaulu, joten saat paljon tapoja kommunikoida.

Se tarjoaa 500 Gt tallennustilaa, tiedostojen enimmäiskoko on 2 Gt, mikä on runsas ja riittää monille ryhmille. Toisin sanoen, jos olet yrityksessä, joka tarvitsee tavallista enemmän tilaa, katso seuraavaksi paras pilvivarasto suurten tiedostojen artikkeliin.

basecamp-tehtävät

Basecampissa on tehtäväluettelo, jonka avulla voit luoda tehtäviä, sekä kalenteri, jossa voit tehdä tapahtumia. Tehtävät voidaan osoittaa ihmisille ja voit lisätä muistiinpanoja ja määräaikoja.

Sillä ei ole osatehtäviä tai riippuvuuksien hallintaa, mikä pitää asian yksinkertaisena. Jos tarvitset näitä ominaisuuksia, tutustu kuitenkin yhteen Wrike-arvosteluamme suosikkityökaluista.

Kuten Asana, Basecampilla on mobiiliversioita Androidille ja iOS: lle, mutta siinä on myös työpöytäsovelluksia Windowsille ja macOS: lle.

Sillä on myös hyvä valikoima integrointeja. Voit jakaa tietoja satojen sovellusten kanssa Zapierin kautta. Muiden integrointien avulla voit yhdistää sen vaihtoehtoisiin projektinhallintasovelluksiin, kuten Asanan, joten jos et voi valita näiden kahden välillä, voit käyttää niitä yhdessä.

Basecamp toimii myös useiden ajan seuranta- ja laskutusalustojen kanssa. Jos tarvitset kuitenkin taloudellisia ja kirjanpitoominaisuuksia, kannattaa tutustua Mavenlink-arvosteluomme saadaksesi lisätietoja työkalusta, joka on tällä alueella vahva.

Kierroksen 1 ajatukset

Asiat ovat tiukkoja täällä. Asanalla on rajoittamaton tallennustila, mutta Basecamp sallii paljon suurempia tiedostoja, joita pidämme parempana. Basecampissa on työpöytäsovelluksia, mikä on hieno lisä. Pidämme myös sen viestintävälineistä.

Asanalla on kuitenkin edistyneempi rakenne, ja osatehtävät ja riippuvuushallinta mahdollistavat yksityiskohtaisen projektisuunnittelun. Suunnittelu- ja tehtävienmääritystoiminnassa suosimme sen työkaluja ja näkymien valintaa. Se voitti ensimmäisen kierroksen.

Kierros: Asanan ominaisuuspiste

Asana-logo
Basecamp-logo

2

Hinta

Budjetin pitäminen hallinnassa on tärkeää, joten näemme, mikä työkalu voittaa hinnan. Jos he ovat yhtä ystävällisiä lompakossasi kuin silmäsi, tämä voi olla kilpailukierros. He saivat 90 prosenttia hinnasta arvosteluissaan, joten sen pitäisi olla lähellä.

Katsotaanpa Asanaa ja Basecampia, mikä tarjoaa parhaan vastineen.

asana

Asanalla on ilmainen taso, joka sopii hyvin yksinkertaisten projektien suunnitteluun ja käyttämiseen tehtäväluettelona itsellesi tai toimistollesi. Siellä oleva 15 hengen joukkuerajoitus ei ole liian rajoittava, mutta maksetuissa suunnitelmissa saat paljon enemmän ominaisuuksia. Ilmainen suunnitelma on kuitenkin yllättävän toimiva ja loistava tapa tutustua palveluun.

Siellä on myös ilmainen kokeilu. Meitä pyydettiin antamaan korttitiedot kirjautumisen yhteydessä, mutta on mahdollista ohittaa tämä, jos katsot. Kokeilu on loistava tapa kokeilla Asanan edistyneempiä ominaisuuksia päättääksesi, mikä suunnitelma sopii sinulle.

Maksetut suunnitelmat poistavat joukkueen kokorajoituksen ja tarjoavat lisää ominaisuuksia noustessasi tasolle. Tehtäväriippuvuudet ja välitavoitteet aukeavat premium-tasolla, mukautettujen kenttien ja aikajananäkymän kanssa.

Yritystasolla saat todistuksia ja lomakkeita, ja yrityssuunnitelmasta saat mukautetun tuotemerkin, ensisijaisen tuen sekä lisää suojaus- ja yksityisyysominaisuuksia.

Kaikki suunnitelmat ovat keskimäärin halvemmalla puolella kilpailijoiden vastaaviin suunnitelmiin verrattuna. Emme usko, että monet teistä lykätään käyttämään sitä kustannuksin. Se, onko se yhtä hyvä arvo kuin Basecamp, on eri juttu.

Basecamp

Basecampilla on yksinkertainen hinnoittelujärjestelmä. Se maksaa 99 dollaria kuukaudessa, riippumatta siitä kuinka monta käyttäjää sinulla on. Se on fantastinen arvo, jos sinulla on suuri joukkue. Vaikka heitä on vain muutama, se on silti halvempi kuin monien palvelujen kalleimmat suunnitelmat.

Käytettävissä on myös 30 päivän ilmainen kokeiluversio, joka antaa sinun kokeilla sitä paljon kauemmin kuin monet muut. Myös järjestöt voivat saada alennuksia.

Vaikka sillä ei ole ilmaista versiota useimmille ihmisille, se on ilmainen kouluille, joten jos haluat saada oppilaasi tekemään jotain hyödyllistä näytönsä aikana, Basecamp on loistava valinta, et tarvitse bursaarin lupaa laita se kuntoon.

Kierroksen 2 ajatukset

Basecampin yhden hinnoin sopiva hinnoittelujärjestelmä on arvokas. Verrattuna Asanaan, Basecampin osuus vastaa 10-ryhmää Premium-suunnitelmassa tai viittä yrityskäyttäjää. On selvää, että Asanan ilmainen suunnitelma on halvempi, mutta jos sinulla on kunnollisen kokoinen joukkue ja haluat parhaat ominaisuudet, Basecamp on paljon parempi arvo. Se on myös ilmainen kouluttajille, ja siinä on runsas kokeilu.

Kouluttajat saattavat olla kiinnostuneita myös parhaasta pilvivarastoista kouluille, korkeakouluille ja yliopistoille.

Annamme tämän kierroksen Basecampille, koska potentiaaliset säästöt hinnoitteluasteikon yläpäässä ovat paljon suurempia kuin alaosassa olevat rajoitetummat säästöt. Basecamp on pyrkinyt auttamaan erilaisia ​​ryhmiä myös ilmaisella tarjouksellaan, joka sulkee kierroksen.

Tappio on Asanassa kuitenkin kovaa, koska se on myös yksi parhaimmista työkaluista ja sillä on käytettävä ilmainen versio. Olemme kuitenkin mieluummin Basecampin järjestelmää.

Kierros: Basecampin hintapiste

Asana-logo
Basecamp-logo

3

Helppokäyttöisyys

Tällä kierroksella tarkastellaan kuinka käyttäjäystävälliset työkalut ovat, mitä he tekevät itsensä saataville ja kuinka paljon apua ne tarjoavat, jos joudut jumittumaan. Tämä on vahva alue molemmille alustoille. Ne ovat työkaluja, joista nautimme, ja he käyttävät projektinhallintaa vähemmän vakavasti kuin jotkut heidän kilpailijoistaan.

Se ei tarkoita, että he olisivat kevyitä, vaan pikemminkin, että ne on rakennettu helpottamaan sitoutumista ja estämään työtä tekemästä työtä.

asana

Asana on yksi helpoimmista projektinhallintatyökaluista. Kun käytät sitä ensimmäistä kertaa, se toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan sen ominaisuuksiin ja saat selityksiä katsellessasi näkymiä ja säätimiä.

asana uusi projekti

Käyttöliittymä on houkutteleva ja luettavissa. Hallintalaitteet on helppo tunnistaa, ja siinä on ulkoasu, jonka avulla asioiden selvittäminen on helppoa.

Pieni viihde on aina tervetullut. Yksi Asanan hauskeimmista ja suosituimmista ominaisuuksista on sen juhlat. Animoituja ihmeitä tapahtuu, kun valitset tehtävät pois, mutta ei aina. He varmasti saavat toimiston puhumaan ja voivat inspiroida myös ystävällistä toimistokilpailua.

asanan juhla

Asanalla on valikoima malleja, joiden avulla voit nousta ja nousta nopeasti sekä toimia esimerkkeinä asioiden asettamisesta itse.

asana-projektimallit

Siellä on myös paljon oppaita ja ohjeita sivuja lukemista varten, jos joudut selvittämään jotain. Jos haluat ylimääräistä apua aloittamisessa, lue Asanan aloittelijan opas.

Basecamp

Basecamp käyttää pehmeitä värejä ja lempeitä kuvia, jotka antavat sille lämpimän ja vieraanvaraisen tunnelman. Se on sellainen sovellus, jonka ihmiset käyttävät mielellään käyttämään aikaa. Sillä on merkitystä, kun yrität saada suuret ihmisjoukot sitoutumaan uuteen alustaan.

basecamp -joukkue

Sen osat ovat hyvin suunniteltuja ja intuitiivisia. Sillä on paksu, tablettiystävällinen muotoilu, joka on helppo ymmärtää. Sen päänäyttö tuntuu kuitenkin vanhentuneelta ja pienikokoiselta.

Jos haluat nähdä esimerkin yhdestä parhaiten suunnitellusta projektinhallintatyökalusta, katso monday.com-arvosteluamme.

Basecampilla on runsaasti hyödyllisiä ohjeominaisuuksia, ponnahdusikkunoilla on neuvoja ja vinkkejä. Siinä on jopa joitain kattilalevyviestejä, joiden avulla voit ottaa yhteyttä joukkueesi.

basecamp -viesti

Näimme käyttöliittymässä muutamia ongelmia aikana, jonka aikana se oli. Esimerkiksi, videot eivät suljuneet ja elementit eivät hyväksyneet syöttöä. Ne ovat vain vähäisiä asioita, mutta ne lasketaan Basecampiin nähden käytettävyyden suhteen.

Kierroksen 3 ajatukset

Taistelussa käytettävyyden puolesta molemmilla työkaluilla on paljon tarjottavaa. Ne ovat saavutettavissa olevia alustoja, joilla on laaja vetovoima. He saattavat jopa laittaa outon hymyn käyttäjien kasvoihin.

Suoraan verrattuna Asanalla on etuna. Basecampilla on muutama pieni virhe, ja emme voi rakastaa Asanan juhlia. Se erottuu parhaiden projektinhallintaohjelmistojen joukossa yhtenä nautinnollisimmista tuotteista ja tekee siitä suuren voittajan kolmannella kierroksella.

Kierros: Asanan helppokäyttöisyys

Asana-logo
Basecamp-logo

4

Seuraavaksi tarkastelemme turvallisuutta ja yksityisyyttä. Tietosi pitäminen vääristä käsistä on tärkeä huolenaihe, kun työskentelet verkossa. Käyttäjäystävällisen työkalun haluaminen ei tarkoita, että voit unohtaa tämän alueen. Itse asiassa, jos sinulla on vähemmän teknisiä käyttäjiä, sinun on pidettävä erityistä huomiota pitääksesi heidät vahingoittumattomalta.

Onneksi Asana ja Basecamp ovat tukevat konepellin alla ja tarjoavat paljon pitämään joukkueesi vaikeuksissa. Katsotaanpa mitä he tarjoavat ja mikä on parempi.

asana

Asana noudattaa yleistä tietosuoja-asetusta ja EU: n Yhdysvaltoja. Yksityisyyssuoja. Yrityskäyttäjät, kuten myös EU: n jäsenet, poistavat täydelliset tiedot. Sillä on myös SOC Type 1 -sertifikaatti. On selvää, että se vie verkkosivujen turvallisuutta vakavasti.

TLS 1.2 -salausta käytetään pitämään tietosi turvassa siirron aikana, joten jos joku kuuntelee yhteyttäsi, hän ei voi salata saamiaan tietoja. Salaus levossa on saatavana Asanan yrityssuunnitelmassa, mutta mieluummin, jos se oli vakio.

Tämä salaus auttaa pitämään tietosi yksityisinä. Tietosuojaohjeemme tarjoaa lisää vinkkejä tietojen suojaamiseen.

Asana osallistuu bug bounty -ohjelmiin. Lue tunkeutumisen testausartikkeli saadaksesi lisätietoja niistä.

Yrityksen käyttäjät saavat useita ylimääräisiä suojaus- ja yksityisyysominaisuuksia. Saat SAML-pohjaisen kirjautumisen ja voit pakottaa käyttäjät käyttämään sitä tai Google-tiliä, jos et usko Asanan tavanomaiseen salasanapohjaiseen sisäänkirjautumiseen riittävän turvallista. Ohjeet vahvan salasanan määrittämiseen voivat myös auttaa sinua siellä.

Basecamp

Basecamp kunnioittaa yksityisyyttäsi ja lupaa pitää tietosi piilossa, ellei optio pakota niitä luovuttamaan. Jos se on laillisesti mahdollista, se ilmoittaa sinulle, jos niin tapahtuu, mikä on jotain yhteistä parhaiden VPN-palveluntarjoajien kanssa.

Tietosi tallennetaan käyttämällä AES-256 / SHA-256-salausta, joten hakkereiden on pääsy siihen, paitsi mahdotonta. Lue lisätietoja aiheesta salausartikkeli.

Se tekee tunnin varmuuskopioita varmistaakseen, että tietojen menetykset eivät ole pysyviä, ja siinä on myös virhepohjainen ohjelma, joten white-hat-hakkerit (hyvät kaverit) voivat pitää sen suojassa uusimmilta uhilta. Lue viisi asiaamme, jotka sinun on tiedettävä tietoverkkorikollisuudesta, jotta saat lisätietoja verkkoon liittyvistä vaaroista.

Se on EU-Yhdysvaltojen mukainen. Privacy Shield ja lupaa olla lukematta käyttäjien keskusteluja, vaikka heillä on siihen kyky. Tietosi poistetaan 30 päivän kuluessa myös tilisi sulkemisesta.

Voit saada kaksifaktorisen todennuksen Googlen kautta, mikä on parempi kuin ilman sitä. Lue parhaat 2FA-sovellusoppaamme, jos haluat lisätietoja ominaisuuden määrittämisessä.

Kierros 4 ajatuksia

Tämän kierroksen vahvoilla näyttelyillä Asana ja Basecamp ovat jälleen osoittaneet, että heillä on runsaasti laatua hymyilevien ulkomaalauksensa alla.

Emme usko, että turvaominaisuuksista on paljon valittavissa niiden välillä, mutta Basecamp tarjoaa asioita, jotka ovat yhden koon mukaiset kaikille suunnitelmille, jotka vaativat Enterprise-tilauksen Asanan kanssa. Tästä syystä se kestää suppeasti tämän kierroksen.

Pyöreä: Piste basecampille

Asana-logo
Basecamp-logo

5

Tuomio

Se oli tiukka kilpailu. Kahdella kierroksella kappaleessa meidän on tarkasteltava tarkemmin kilpailijoita julistaaksesi voittaja. Useimpien kierrosten ollessa lähellä, Asanan suuri voitto kolmannella kierroksella asettaa sen eteen.

Basecampin voitot hinta- ja turvallisuuskierroksilla olivat tiukkoja puheluita, ja ominaisuudet pyöreät kapeasti Asanan eduksi. Emme epäröineet tehdä Asanasta voittajaa kolmannella kierroksella, ja se voittaa sille kilpailun kokonaisuudessaan.

Voittaja: Asana

Asana on arvokas voittaja. Se on yksi pitkäaikaisista suosikkeistamme Cloudwards.net-sivustossa ja tukee mukavaa muotoilua vahvoilla työkaluilla, joiden avulla voit organisoida projektisi. Jokainen rakastaa juhliaan. Projektinhallinnan hauskan lisäksi se on tehokas työkalu.

Basecamp on kuitenkin hyvä. Se on loistava valinta, jos haluat pitää joukkueviestinnän yhdessä paikassa ja jakaa tietoja ja tiedostoja yhteisellä alustalla. Niin kauan kuin projektirakenne on yksinkertainen, se on hieno tapa pitää kaikki silmukassa. Se on myös erinomainen arvo suurille joukkueille.

Jos harkitset näitä työkaluja, toivomme, että olemme auttaneet sinua tekemään tietoisen valinnan. Katso kuinka Wrike vs. Asana vertailee Asanan hintoja yhtä toista alan vahvaa pelaajaa vastaan.

Asanalla ja Basecampilla on paljon yhteistä. Molemmat ovat hienoja valintoja, jos haluat jotain käyttäjäystävällistä ja saavutettavissa olevaa. Niiden käyttö on nautinnollista. Lisäksi heillä on runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia ja ne ovat hyviä paikkoja joukkueellesi hengailla ja jakaa tietoja.

Suosimme yleisesti Asanaa, mutta voit tarkistaa heidät ilmaisten kokeilujen kautta nähdäksesi mitä ajattelet.

Jos olet kokeillut Asanaa tai Basecampia, kerro meille, mitä ajattelit alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map