10 parasta ilmaista pilvitallennusratkaisua yrityksellesi vuonna 2020

Olemme puhuneet varmuuskopioinnin eduista pienyrityksille, mutta pilvivarastolla on aivan yhtä paljon tarjottavaa yrittäjille. Useimpien parhaimpien yritystiedostojen synkronoinnin ja jakamisen tarjoajien mukana on kuitenkin mojova hintalappu, minkä vuoksi olemme laatineet tämän luettelon parhaista ilmaisista pilvitallennustiloista yrityksille. Loppujen lopuksi tietojen tallentamisesta tulee toissijainen huolenaihe, jos menet rikkoon.


Täsmentimme parhaiden tallennusvaihtoehtojen luettelon 10: een, mutta ennen kuin pääsemme siihen, tarkastelemme, mikä on paras ilmainen pilvitallennus liiketoiminnalle, ja kriteerejä, joita käyimme valintamme yhteydessä.

Jos tarvitset nopean vastauksen, Box on paras valinta. Ilmaisen tallennuksen lisäksi se tarjoaa vahvan turvallisuuden, käyttäjän hallintaominaisuudet, jotka mahdollistavat käyttäjäroolien mukauttamisen, kolmansien osapuolien integroinnit, työpöytäohjelman ja mobiilisovelluksen, sujuvan ja selkeän käyttökokemuksen sekä intuitiivisen asettelun.

Paras ilmainen pilvitallennus yrityksille 2020

Mikä tekee parhaan ilmaisen pilvitallennuksen yrityksille?

Ennen kuin aloitamme, sinun pitäisi tietää, että haluat ehkä varmuuskopioinnin eikä tallennuksen, joten lue selitys pilvitallennuksen ja online-varmuuskopion erotuksesta. Tämä on ensimmäinen askel parhaan ilmaisen pilvitallennuksen saamiseksi tarpeitasi varten.

Valitsemalla 10 parasta ilmaista pilvitallennusvaihtoehtoamme yrityksille harkitsimme useita kriittisiä tekijöitä, joita jokainen yrityksen omistaja haluaisi pilvitallennuspalveluiden tarjoajalta. Niihin kuuluvat tallennus, turvallisuus, helppokäyttöisyys, synkronointi, skaalautuvuus, integrointi muihin sovelluksiin, varmuuskopiointi ja jakaminen.

Kaikilla tässä luetelluilla palveluilla on ilmainen suunnitelma ja ne soveltuvat pienille yrityksille. Yritystietovarastokirjastamme löydät palveluita, jotka toimivat myös pienille yrityksille, mutta heiltä puuttuu ilmaisia ​​suunnitelmia. Ne sopivat myös isoille yrityksille.

1. Paras ilmainen pilvitallennus yrityksille: laatikko

Box on pilvitallennusratkaisu, joka laskee monet Fortune 500 -yritykset asiakkaiksi sen liiketoimintasuunnitelman ansiosta, joka on suunniteltu yhteistyötä ajatellen. Itse asiassa Box sijoittui kolmanneksi Dropboxin ja Google Drive -sovelluksen jälkeen parhaimmissa pilvitallennuspalveluissa yhteistyössä.

Voit saada 10 Gt: n yksilöllisen suunnitelman ilmaiseksi ja käyttää sisältöäsi turvallisesti mistä tahansa, mutta tiedostojen lataaminen on enintään 250 Mt.

Laatikko auttaa kuitenkin lisäämään tuottavuutta tekemällä Microsoft Office -asiakirjojen muokkaamisesta ja lähettämisestä tilillesi helpon. Se tarjoaa myös integraatiot kirjastossa oleviin Google Docs-, DocuSign- ja muihin kolmansien osapuolten sovelluksiin.

Yhteistyön parantamiseksi Box antaa sinun jakaa linkkejä lisensoitujen käyttäjien kanssa lähettämällä kutsun sähköpostitse tai luomalla linkin ja lähettämällä sen heille niin kauan kuin sinulla on valtuudet jakaa organisaation ulkopuolella. Lisäksi sen avulla voit asettaa linkkien salasanat ja vanhenemispäivät, mikä tarkoittaa hyvää sisällönhallintaa.

Voit olla varma, että tiedostosi säilyvät suojattuina, koska Box käyttää AES 256-bittistä tiedostoa salaamaan niitä palvelimilla ja TLS-protokollaa suojaamaan niitä siirron aikana.

Vaikka Boxillä ei ole alkuperäistä yksityistä salausta, Box kääri salausavaimesi samalla salausasteella. Toisin sanoen voit lisätä Boxcryptorilla salausavaimen lisäämään yksityisyyttä. Lue Box-arvostelu, niin saat lisätietoja sen turvallisuudesta ja muista ominaisuuksista.

Boxilla on kuitenkin alkuperäinen muistiinpanosovellus nimeltään Box Notes, joka on yksi parhaimmista muistiinpanosovelluksistamme (lue Box Notes-arvostelu). Sen avulla voit lisätä muistiinpanoja tiedostojen rinnalle. Verkkosovelluksella on intuitiivinen asettelu, ja voit mukauttaa sitä lisäämällä logon ja työtilan URL-osoitteen. Voit käyttää myös työpöytäohjelmaa tai käyttää tiedostojasi liikkeellä ollessasi mobiilisovelluksen avulla.

Ilmaisen suunnitelman haittapuolia ovat se, että et voi suojata jaettuja tiedostoja salasanalla, synkronointi ei toimi yhtä nopeasti, koska siinä ei ole lohkotason synkronointia ja jotkut ominaisuudet eivät ole käytettävissä.

2. pCloud

Tämä sveitsiläinen yritys antaa sinulle jopa 10 Gt ilmaista pilvitallennusta, mutta sinun on rekrytoitava ystäviä ja luotava palvelu sosiaaliseen mediaan saadaksesi täyden määrän.

Ilmaisessa pCloud-tilissä ei kuitenkaan ole salasanoita tai jaettujen linkkien voimassaoloaikoja, joista keskustellaan tarkemmin pCloud-arvosteluissamme. Siinä ei myöskään ole nolla tietämystä edes sen premium-suunnitelmissa, joten joudut maksamaan ylimääräisen pCloud Crypto -työkalusta. Ilmaiset käyttäjät saavat kuitenkin vastineen, koska voit liittyä Crypto-palveluun tilamatta maksettua ohjelmaa.

pCloud Web-käyttöliittymätiedostot

pCloud-synkronointikansio

pCloud Jaa tiedosto linkki

pCloud-latauslinkit

pCloud Drive Client

Edellinen

Seuraava

Ilmainen suunnitelma tarjoaa hyvän kokemuksen näyttävistä ominaisuuksista, joita emme ole nähneet muissa ilmaisissa pilvien tallennussuunnitelmissa, kuten sisäänrakennettu videosoitin, teräväpiirtoinen suoratoisto ja musiikkisoitin, jonka avulla voit luoda soittolistoja. MP3-tiedostot, joita sinulla on varastossa.

pCloud on älykäs palvelu, jossa on kunnollinen paksu ilmainen tallennustila ja liukas verkkoliitäntä. Lisäksi sen hyvin suunnitellut mobiili- ja työpöytäsovellukset täydentävät verkkosivustoa saumattoman integroinnin työnkulkuun.

Tiedostokokoille ei ole mitään rajoituksia, ja saat jakamisvaihtoehtoja, joten voit lähettää suuria tiedostoja tai jakaa muiden käyttäjien kanssa, vaikka he eivät käyttäisikään pCloudia. Siistin, intuitiivisen käyttöliittymän, suojattujen palvelinpaikkojen ja kunnollisten suoratoisto-asetusten avulla se on katsomisen arvoinen.

3. Sync.com

Sync.com ottaa kruunun arvosteluissamme parhaan pilvitallennuksen jakamista varten ja parhaat nolla tietämättömät pilvipalvelut.

Vaikka Sync.com: n ilmainen suunnitelma antaa vain 5 Gt, se erottuu, koska sillä ei ole rajoja. Kuten pCloud, voit lisätä tallennustilaa myös Sync.com-viiteohjelman kautta nopeudella 1 Gt / liittymä, joka ylittää 10 Gt. Voit lähettää yritykselle sähköpostia myös poistaaksesi korkin myös osuessasi siihen. Lue lisää tästä Sync.com-arvosteluamme.

Sync.com-Web-ohjauspaneelin-Slider-1

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-kansio-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-kaksi-Factor-Authentication-Dia-5

Edellinen

Seuraava

Verrattuna Microsoft OneDriveen, Sync.com ei leikkaa niin monta maksettua ominaisuutta ilmaisesta suunnitelmastaan. Tärkein ominaisuus on nolla tietämyksen salaus, jonka saat ilmaiseksi. Se ulottuu myös tiedostojakoihin, jotka voit suojata salasanalla riippumatta siitä, oletko maksava tilaaja. Jos haluat lisätä latausrajoja tai viimeisiä voimassaolopäiviä, sinun on kuitenkin päivitettävä.

On helppo nähdä, miksi Sync.com ja pCloud ovat samankaltaisia ​​ja miksi sinulla oli vaikea valita yksi toisensa yli. Sync.com vs. pCloud -artikkelimme auttaa.

4. Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive tarjoaa monia samankaltaisia ​​ominaisuuksia muille palveluntarjoajille, mutta se on täysin integroitu Windowsin ja Microsoft Office -sovelluksen kanssa. Voit paitsi tallentaa tiedostoja OneDriveen, myös jakaa, synkronoida, varmuuskopioida ja suojata niitä.

Sen ilmainen suunnitelma tarjoaa vähäisen 5 Gt: n tallennustilan, jota ei tule lähellä Boxin 10 Gt tai Google Driven 15 Gt, mutta se on anteliaampi kuin 2 Gt, jonka saat Dropboxilla.

OneDrive-web-käyttöliittymätiedostot

OneDrive-synkronointikansion liukusäädin

OneDrive-sovellusten käynnistysohjelma

OneDrive Luo linkitetiedostojen jakaminen

OneDrive Word Online

Edellinen

Seuraava

Vaikka et saa Microsoft Office 365 -sovellusta ilmaisen suunnitelman avulla, voit käyttää OneDriven edistynyttä synkronointitekniikkaa, joten tiedostoja voi olla missä ja milloin tarvitset. Se tarjoaa myös alan johtavan mobiilisovelluksen offline-tiedostojen käyttämiseen, joten voit muokata ja tehdä merkintöjä tien päällä ja ensiluokkaisen verkkopohjaisen kokemuksen monipuolisella muokkauksella ja esikatselulla Office-sovelluksissa.

Suuri haitta OneDriven ilmaiselle suunnitelmalle verrattuna Boxin ominaisuuteen on, että et saa edistyneitä tietoturvaominaisuuksia, kuten salasanalla suojattuja linkkejä, lunastusohjelmien havaitsemista ja palauttamista sekä vanhentuneita jakamislinkkejä. Ne rajoittuvat premium-suunnitelmiin, samoin kuin tuottavuuden työkalut, kuten lisääntyneet tiedostojen jakamisrajat, monisivuinen skannaus ja offline-käyttö kansioihin mobiililaitteilla.

5. Google Drive

Google Drive on yksi pilvitallennuksen painavista painoista, osittain siksi, että se on sidottu G Suite -sovelluksiin. Sen ilmainen tallennuskorvaus on 15 Gt, ja jokaiselle Google-käyttäjälle on jo hyötyä integroinnista Google Driveen, mukaan lukien mahdollisuus tallentaa liitteitä Gmailista.

Jokainen voi kuitenkin ilmoittautua ilmaiseksi suunnitelmaksi luomalla Google-tilin riippumatta siitä, onko sinulla Gmail-osoitetta. 15 Gt: n tilan kiinni salaisuus on, että se jaetaan muiden Google-palveluiden, kuten Google Photos ja Gmail, kanssa, joten se voi käyttää nopeasti käyttämäsi määrän mukaan..

Google Drive -verkkokortti

Google Drive -synkronointikansio

Google Drive Google Docs

Google Drive Luo linkki

Google Drive -verkkoasetukset

Edellinen

Seuraava

Siinä on myös mobiilisovelluksia Android- ja iOS-käyttäjille, ja ”varmuuskopiointi ja synkronointi” -työpöytäsovellus antaa sinun synkronoida tiedostoja tietokoneeltasi pilveen. Kuten OneDrive, se tarjoaa myös online-toimistotyökaluja tekstinkäsittelyyn, esityksiin ja laskentataulukoihin, mikä tekee tiedostojen jakamisesta muiden käyttäjien kanssa vaivatonta.

Ero Google Driven ja OneDriven välillä on se, että ensin mainittu ei poista mitään maksuttavien käyttäjien saamasta ilmaisesta kokemuksesta, kun taas jälkimmäinen rajoittaa käyttäjien pääsyä premium-ominaisuuksiin, kuten tuottavuuden työkaluihin ja edistyneeseen tietoturvaan. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää Google-dokumentteja ja käyttää ilmaiseksi kolmansien osapuolien integrointikirjastoa.

Äskettäin havaittiin, että Google käyttää algoritmeja skannataksesi Google Drive-tiedostosi roskapostin, virusten ja “sopimattoman” sisällön suhteen, joista keskustellaan Google Drive -katsauksessa. Yrityksille se ei välttämättä ole paras tietoturvan ja yksityisyyden kannalta, joten jos tämä on etusijalla, harkitse Sync.com-sivustoa, joka tarjoaa nolla tietämyksen salauksen, mutta vähemmän tallennuskapasiteettia.

6. Pudotusrasia

Dropbox on yksi suosituimmista pilvitallennuspalveluista. Kuten OneDrive, se tarjoaa Office 365 -integraation, mutta saat vähäisen 2 Gt ilmaisen tallennustilan, joka on yksi harvinaisimmista ilmaisista pilvitallennussuunnitelmista. Voit siis lisätä uuden 125 Mt jakamalla miksi rakastat Dropboxia ja 500 Mt viittaamalla jonkun palveluun.

Sen verkkokäyttöliittymää on helppo käyttää ja virtaviivaistaa, mutta se tulee todella omaksi, kun olet pohtinut sen hienoja ominaisuuksia, kuten Dropbox-paperia, joka toimii kuin ryhmätyötila, ”tiedostopyynnöt”, jonka avulla voit pyytää toista käyttäjää lähettämään tiedosto tiliisi ja tiedostojen versiointi.

Dropbox Online Files Slide1

Dropbox-synkronointikansion liukusäädin

Dropbox File Request Slide4

Dropbox Selective Sync Slide5

Edellinen

Seuraava

Dropbox tukee myös joukko alustoja, kuten Android, iOS, Windows, macOS, Linux ja jopa Amazon Kindle, mikä antaa sille laajan vetovoiman, samoin kuin sen tuki kolmansien osapuolien integroitumisille..

Web-version avulla voit muokata tiedostoja lataamatta niitä. Voit myös varmuuskopioida ja synkronoida tiedostoja tallentamalla ne Dropbox-kansioon työpöytäsovelluksella, lähettämällä ne mobiililaitteelta tai käyttämällä laitteen kameraa skannataksesi asiakirjoja Dropboxiin..

Jos poistat tiedoston vahingossa Dropboxista, voit palauttaa sen tiedoston palautuksen avulla, mutta vain jos asiakirja on poistettu viimeisen 30 päivän aikana. Voit myös kääntää tiedoston takaisin mihin tahansa versioon, joka on tallennettu Dropboxiin viimeisen 30 päivän aikana versiohistoriaominaisuuden avulla.

Tiedostojen jakaminen on helppoa myös Dropboxilla, koska voit luoda jaettuja linkkejä kuten Google Driven kanssa riippumatta siitä, onko vastaanottajillasi Dropbox-tilejä. Tiedostojen esikatselun avulla kuka tahansa jaetuissa linkkissäsi käyvä voi nähdä tiedostoja esikatsella ja lisätä kommentteja. Katsojien tietojen avulla voit nähdä, kuka katselee parhaillaan jaettua tiedostoa.

Tiedostot ovat suojattuja kuljetuksessa Dropboxin palvelimien ja sovellusten välillä sekä levossa. Lisäksi voit käyttää kaksifaktorista todennusta ja tilin suojaussivua seuraamaan aktiivisia web-istuntoja, linkitettyjä laitteita ja kolmansien osapuolien sovelluksia, joilla on pääsy tilillesi.

7. MEGA

MEGA antoi kerran kaikille käyttäjille, jotka kirjautuivat tilille ilmaiseksi 50 Gt: n pilvitallennuksen koko elämän ajan, ilman lähetysohjelmaa. Yhtiö kuitenkin leikkasi 50 Gt kahteen osaan, joten saat silti 50 Gt ilmoittautumisen yhteydessä, mutta 35 Gt vanhenee 30 päivän kuluttua, joten 15 Gt pitää sinun pitää.

Se ei kuitenkaan lopu siihen, koska voit palauttaa 50 Gt: n tilauksen suorittamalla joukon yksinkertaisia ​​tehtäviä. Lataamalla MEGAsync-asiakasohjelma tietokoneellesi saat 20 Gt ja asentamalla MEGA-sovelluksen älypuhelimeesi verkkoihin 15 Gt, jotta pääset takaisin alkuperäiseen 50 Gt: n tasoon. Siellä on kuitenkin saalis. Palkkiot vanhenevat 180 päivässä, etkä voi enää suorittaa tehtäviä.

mega-web-käyttöliittymä

Kuten Sync.com-sivustossa, voit kutsua ystävän ja ansaita vaikuttavan 10 Gt: n, jos ystävä asentaa MEGAsync-työpöytäohjelman tai mobiilisovelluksen ja voit kutsua rajoittamattoman määrän ystäviä. Valitettavasti myös tämä 10 Gt vanhenee, mutta vasta 365 päivän kuluttua.

MEGA: n saavutusohjelma sulkee mielenrauhan pilvipalvelujen, joita sinun pitäisi tarjota, koska vaikka voit lähettää monia tiedostoja MEGAan, voit kadottaa ne, jos et pidä viittauksiasi. Jossain vaiheessa saatat tuntea pakko kirjautua pro-tilille. Jos näin on, MEGA: ta ei kannata maksaa, koska pilvitallennuksessa on paljon parempia tarjouksia.

Tutustu MEGA-arvosteluamme syventävästi muihin palvelumme aiheisiin.

8. Koofr

Useimmat ihmiset tuntevat pilvitallennuksen huippunimet, kuten Dropbox, Google Drive ja OneDrive, mutta Sloveniassa toimiva Koofr on vahva haastaja myös säilytyspalveluiden tilaa varten. Se tunnetaan turvallisesta palvelustaan, jonka tavoitteena on pienten tiedostojen tallennus ja jakaminen. Se on myös nopea, mutta se ei riitä tarjoamaan kolmannen osapuolen sovelluksia.

Koofr tarjoaa vain 2 Gt ilmaisella suunnitelmalla, joka riittää, jos haluat testata palvelun. Se tarjoaa rajoittamattoman tiedostokoko ja rajoittamaton jakaminen, mutta se ei ole hyvä yhteistyöhön, joten katso yhteistyön parhaasta pilvitallennustilastamme vahvempien vaihtoehtojen löytämiseksi.

koofr-desktop-sovellus-tervetuloa

Se on nopea, käyttökokemus on hyvä ja se on yhteydessä muihin pilvitallennuspalveluihin, kuten Dropbox, OneDrive, Google Drive ja Amazon Drive, joten voit käyttää sisältöä yhdestä käyttöliittymästä. Se ei kuitenkaan integroidu G Suiten tai Microsoft Officen kanssa, joten jos haluat muokata tiedostoja, sinun on tehtävä se Koofrin ulkopuolella..

Kuten pCloud, voit toistaa .mp3-tiedostoja Koofrissa, mutta et voi luoda soittolistoja tai lisätä kappaleita jonoon. Siinä ei myöskään ole muistiinpanosovellusta, kykyä muokata valokuvia (vaikka voit esikatsella valokuvia ja asiakirjoja), ja tietokoneesi on oltava online-tilassa, jotta voit käyttää ja jakaa tiedostoja paikallisista kansioistasi toiseen laitteeseen.

Dropboxin kaltainen synkronointikansio on saatavana, joten kaikki pilveen lisäämäsi tiedostot ladataan synkronointikansioon ja päinvastoin. Kun kopioit tiedoston tai kansion synkronointikansioon, se synkronoi sen myös pilveen. Ilmainen suunnitelma ei tarjoa valikoivaa synkronointia tiettyjen tiedostojen tai kansioiden synkronoinnin poistamiseksi käytöstä, mutta voit ottaa Koofr-verkkoaseman käyttöön sen sijaan.

Koofr tarjoaa työpöytäsovelluksen Windowsille, macOSille ja Linuxille sekä mobiilisovelluksen Androidille ja iOSille.

Sen avulla voit jakaa tiedostoja sovellusten käyttäjien kanssa, mutta muut kuin jäsenet saavat liittymiskutsuja vasta, kun lisäät ne. Linkit eivät ole salasanasuojattuja, kun jaat niitä sosiaalisen median verkkosivustoille, mutta voit asettaa tunnin, päivän tai viikon vanhenemisjaksoja. Maksamattomat käyttäjät saavat samat ominaisuudet kuin maksavat.

Koofr ei ehkä tarjoa lohkotason synkronointia, kolmansien osapuolien työkaluja yhteistyöhön tai vahvaa tukiinfrastruktuuria, mutta se on silti kunnollinen palvelu tiukalla suojauksella, joka suojaa tiedostojasi TLS / SSL-protokollalla ja sijoittaa ne suojattuihin GDPR-yhteensopiviin tietokeskuksiin yksityisyyden suojaamiseksi.

9. SecureSafe

SecureSafe on Zürichissä toimiva pilvitallennuspalvelu, jonka tavoitteena on pienten tiedostojen ja salasanojen turvallinen tallennus samanaikaisesti luomalla digitaalisia holvoja, kuten voit lukea SecureSafe-katsauksesta.

Sen ilmainen suunnitelma tarjoaa 100 Mt tallennustilaa ja 50 salasanalle turvallisen salasanan, joten se ei tarjoa paljon tilaa. Se ei myöskään tarjoa yhteistyö- tai jakamisvaihtoehtoja, joten vakioominaisuuksien suhteen se ei ole kilpailukykyinen pilvitallennuspalvelujen kanssa.

secure-safe-desktop-asetukset

Toisin sanoen sillä on hyvät sisällönhallinnat tiedostojen jakamista varten, mutta siinä ei ole kansioiden jakamista eikä se synkronoidu automaattisesti, joten sinun on synkronoitava manuaalisesti tai odotettava intervallin alkamista. Se ei myöskään tarjoa lohkotason synkronointia, mutta lataukset eivät viivästy, joten sen synkronointinopeudet eivät ole hitaita.

SecureSafen tärkein etu on sen turvallisuus. Vahva salaus, yksityinen, päästä päähän -salaus, kaksifaktorinen todennus ja luotettavat tietokeskukset saavat sen tähän luetteloon, vaikka tallennustilaa on vähän.

Palvelu ei tallenna salasanasi, joten sillä ei ole tietoa ja sillä on avoinna oleva monikerroksinen salausarkkitehtuuri, jonka kolmannet osapuolet ovat testanneet. Siinä on jopa salasananhallintaohjelma, jonka avulla voit tuoda .csv-tiedostoihin salasanoja tai lisätä niitä manuaalisesti, mutta se ei vastaa parhaita salasananhallintaa.

Voit käyttää ja esikatsella teksti-, .pdfs- ja videotiedostoja, mutta ei Office-dokumentteja, ja ladata videoita tai asiakirjoja mobiilisovelluksella Androidille tai iOS: lle. Pöytätietokone toimii Windows 7: ssä ja uudemmissa sekä Macissa, mutta valitettavasti ei Linuxissa. Jos tarvitset pilvitallennusta Linuxille, olemme pyöristäneet upeita vaihtoehtoja parhaimpaan Linux-pilvitallennustilaan.

10. Woelkli

Woelkli tarjoaa ilmaisen 1 Gt: n tallennussuunnitelman, joka on puolet siitä, mitä Dropbox tarjoaa, mutta riittää tuntemaan palvelun ja katsomaan, vastaako se tarpeitasi..

Woelkli on erinomainen pilvitallennuspalvelu, jota on helppo käyttää, turvallista ja nopeaa. Perustuen Nextcloudiin, joka auttaa sinua rakentamaan ja ylläpitämään omaa pilvitallennetta, Woelklillä on vahvat tietoturvaominaisuudet, kuten nolla tietämys salaus, sekä joukko integrointeja ja natiivisovelluksia, jotka tekevät siitä loistavan yhteistyön.

woelkli-web-client

Woelkli-verkkosovellus ja mobiilisovellus ovat houkuttelevia ja intuitiivisia, mutta sen työpöytäohjelma voi käyttää työtä. Se synkronoituu nopeasti ja antaa sinun jakaa tiedostoja muiden käyttäjien kanssa verkko-, työpöytä- tai mobiilisovelluksista. Verkkosovelluksen avulla voit kutsua muita käyttäjiä ja asettaa käyttöoikeuksia ja vaihtoehtoja, vaikka luot linkin. Voit lukea lisää siitä Woelkli-arvosteluamme.

Voit myös kopioida linkin ja lähettää sen sähköpostitse tai jakaa suoraan työpöytäohjelmasta ja käyttää samanlaisia ​​vaihtoehtoja kuin Web-asiakasohjelmassa, mutta Nextcloudissa on oltava yhteyshenkilöt jakaaksesi suoraan. Mobiilisovelluksen avulla voit myös luoda linkin ja kopioida ja liittää tai kutsua käyttäjiä tai ryhmiä. Lisäksi voit käyttää mitä tahansa yhteensopivaa sovellusta jakaa linkin älypuhelimesta.

Woelkli ei ole integroitu Googlen toimistopakettiin tai Office Online -palveluun, mutta se toimii OnlyOffice Online Editorin ja Collabora Online Office -sovellusten kanssa, jotka saattavat toimia sinulle haluamastasi muodosta riippuen. Haittapuoli on, että joudut maksamaan integroidaksesi ne palveluun.

Se ei myöskään voi toistaa äänitiedostoja, mutta voit toistaa videoita ja tallentaa siihen paljon multimediatiedostoja.

Tiedostojen versiointi on käytettävissä, joten voit kääntää tiedostot takaisin aiempiin versioihin, jos ne ovat vioittuneet tai olet tehnyt virheen.

Toisin kuin useimmat ilmaiset pilvitallennuspalvelut, Woelkli on integroitu muistiinpanosovellus, johon pääsee verkkosivustostaan, mutta se on perustiedot. Woelkli tarjoaa myös yhteyshenkilösovelluksen sovellusten tallentamiseksi ja tehtäväsovelluksen tehtävien luomiseen, muokkaamiseen ja synkronointiin, muistutusten asettamiseen tai kommenttien lisäämiseen ja jakamiseen käyttäjien kesken samassa usean käyttäjän tilissä..

Lopulliset ajatukset

Ilmaisen pilvitallennuksen löytäminen on helppoa, mutta hyvän palvelun löytäminen on vaikeaa. Monissa mukana on rajoituksia, joten valintasi riippuu tarpeistasi.

Pidämme Boxin kärkipaikasta vahvan tietoturvan, käyttäjän hallintaominaisuuksien, kolmansien osapuolien integrointien ja yhteistyöominaisuuksien ansiosta. Toisin sanoen, jos arvostat yksityisyyttä yhtä paljon kuin säästää rahaa, sinun kannattaa todennäköisesti kokeilla Sync.com-sivustoa, joka antaa sinulle ilmaisen nolla tietotaidon salauksen.

Hyvä uutinen on, että voit kokeilla kaikkia näitä pilvitallennuspalveluita ilmaiseksi ja päättää itse. Kerro meille, mihin palveluun olet asettunut, ja kerro meille kokemuksestasi sen käytöstä alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Box Business -logo

Box-arvostelu

Alkaa 580 dollarista kuukaudessa
Ilmainen suunnitelma saatavilla Kaikki suunnitelmat

Käy Box

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map