Steganos Password Manager -katsaus – päivitetty 2020

Steganos Password Manager -katsaus

Steganos on ollut pelissä pitkään, mutta valitettavasti salasananhallinnassa on joitain ongelmia, jotka vihreät kilpailijat ovat voittaneet. Se ei käytä pilviä ja käyttöliittymä on parhaimmillaan hämmentävä. Toisin sanoen, sen hinnoittelu ja monen käyttäjän toiminnallisuus saavat siitä muutaman fanin.


Steganos-salasana-manager-Slider1

Steganos-salasana-manager-slider2

Steganos-salasana-manager-slider3

Steganos-salasana-manager-slider4

Steganos-salasana-manager-slider5

Edellinen

Seuraava

Steganos on online-tietosuoja- ja tietoturvayritys, joka tarjoaa paljon tuotteita. Steganos tarjoaa yksityisyyden suojan iOS: ssä ja Androidissa Online Shield VPN: ään. Se tarjoaa erilaisia ​​työkaluja tietosi suojaamiseksi verkossa. Sen Password Manager sopii hyvin kokoonpanoon, mutta putoaa tasaisesti verrattuna parhaimpiin salasananhallintamme. 

Tässä Steganos Password Manager -katsauksessa aiomme yksityiskohtaisemmin kokemuksemme työkalusta vietettyäsi aikaa sen kanssa. Koko matkan ajan kosketamme sen ominaisuuksia, hinnoittelua, turvallisuutta, käyttäjäystävällisyyttä ja tukea, kaikki ennen tuomion antamista.

Vaikka Steganos tarjoaa mobiilikäytön ja pystyy järjestämään salasanaluettelosi, salasananhallintatyökalu tuo taulukkoon vain vähän muuta. Tarvitset pilvitallennuspalvelun pääsyksesi salasanoihisi eri laitteissa. Ominaisuuksia on rajoitettu luettelo ja suojaus ei ole niin hyvä kuin se voisi olla. Se on ilmainen 30 päivän kokeiluversio, joten sille ei ole riskiä antaa laukausta.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Steganos Password Manager -sovellukselle

ominaisuudet

Steganos Password Manager -sovelluksessa on kohtuullinen määrä ominaisuuksia paperilla, mutta käytännössä niillä tuskin on merkitystä. Lisäykset, kuten PicPass, ovat hienoja nähdä, mutta ne eivät korvaa hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten suojauksen kojetaulu ja rikkomusilmoitukset. Kokonaisuutena tarkasteltuna Steganos tuntuu puutteelta, vaikka markkinointimateriaalit viittaavat toisin. 

Ennen kuin pääset herkkuihin, on tärkeää puhua siitä, mikä Password Manager on tai pikemminkin mikä se ei ole. Toisin kuin Abine Blur, joka synkronoi salasanasi automaattisesti mukana olevan pilven kanssa, Steganos on vain paikallisia sovelluksia. Monien laitteiden synkronointi on edelleen mahdollista, mutta vain Dropboxin, Google Driven, OneDriven tai MagentaCLOUDin kautta. 

Synkronointiasetukset ovat rajalliset, samoin kuin kirjoitustyypit. Steganos tukee salasanoja, pankkitilejä, luottokortteja ja henkilöllisyyttä, mutta ei mitään muuta. Voit liittää tiedostoja merkintöihin, mutta Steganos ei tue mukautettuja merkintöjä.

Riippumatta siitä, mitä merkintöjä käytät, ne säilytetään avainnipussa. Sinulla voi olla niin monta avainnipua kuin haluat, jokaisessa on niin monta merkintää, mutta ne tallennetaan piilotettuun Windows-kansioon. Kun otetaan huomioon, että Steganos rajoittaa sinut neljään pilvitallennuspalveluun, avainniputiedostojen helpompi käyttö olisi pitkä tie. 

Asetusten tapa on myös vähän. Voit muuttaa kuinka Steganos näyttää kirjautumistiedot ja milloin avainnipun pitäisi lukita, mutta ei paljon sen ulkopuolella. Ottaen huomioon, että se on paikalliseen keskittymiseen tarkoitettu salasananhallintatyökalu, olisimme halunneet nähdä enemmän määrityksen tapaa. 

Kannettava Steganos- ja tulostustoiminto

Hyödyllisin ominaisuus on Steganos Portable, jonka avulla voit käyttää työkalua missä tahansa Windows-tietokoneessa. Voit tallentaa kannettavan version USB-asemaan, joka toimii myös ilman asennusta. Toisin sanoen, et voi katsella salasanasi, ellei niitä ole tallennettu johonkin aiemmin mainittuihin pilvitallennuspalveluihin. 

Tuotesivulla Steganos mainitsee myös tulostusominaisuuden ominaisuusluettelossa, vaikka kutsuu sitä hieman hankalaksi. Voit tulostaa salasanasi säilyttämistä varten esimerkiksi säilytyslokeroon, mutta se takaa salasananhallinnan tarkoituksen..

PicPass ja virtuaalinen näppäimistö

Kun määrität uuden avainnipun, sinun on luotava pääsalasana, johon Steganosilla on muutama ominaisuus. Mielenkiintoisin on PicPass, jonka avulla voit turvata avainnipun käyttämällä kuvasarjaa perinteisen salasanan sijasta. Ajatuksena on, että on helpompi muistaa kuvasarja kuin satunnaisia ​​merkkejä. 

Steganos-salasana-manager-picpass

Näitä kuvia käytetään salasanan luomiseen. Vaikka arvostamme, kuinka ainutlaatuinen tämä ominaisuus on, se on vähän turvallisuuteen liittyvää kuvaamatonta aluetta, jota koskemme alla olevassa ”turvallisuus” -osiossa. Pääsalasanalla sinun on joka tapauksessa muistettava vain yksi salasana, joten turvallisen salasanan asettaminen ei saisi olla liian vaikeaa.. 

Kun määrität salasanasi, voit käyttää virtuaalista näppäimistöä, joka suojaa näppäinlokeja. Steganos ei tarjoa kohdistimääritystä kuten Password Depot, mutta virtuaalisen näppäimistön lisääminen on silti mukavaa nähdä. 

Virtuaalinen näppäimistö ja PicPass ovat ainutlaatuisia ominaisuuksia, mutta ne ovat käytettävissä vain pääsalasanallasi. Vaikka ymmärrämme, että PicPass jätetään pois normaalista merkinnästä, virtuaalisen näppäimistön ohittamisella ei ole mitään järkeä. Jos pääsalasanan luomisnäytöllä on virtuaalinen näppäimistö, normaalin merkinnän pitäisi olla yksi. 

Steganos Password Manager 21 uutta ominaisuutta

Steganos Password Manager 21, viimeisin versio kirjoittamishetkellä, lisää kourallinen uusia ominaisuuksia. Suurin osa niistä on kuitenkin elämänlaadun parannuksia. Jos käytät edelleen Password Manager -sovelluksen vanhempaa versiota, tämä päivitys ei ehkä ole sen arvoinen, koska toimintojen tapaan on lisätty vain vähän. 

Lisäyksistä näkyvimmät ovat teemat. Voit nyt muuttaa tapaa, jolla käyttöliittymä näyttää vaalean ja tumman teeman, sekä modernin ja klassisen tilan välillä. Et voi kuitenkaan vaihtaa helposti teemojen välillä.

Steganos on suljettava kokonaan, salattava holvi ja käynnistettävä uudelleen, jotta uusi teema olisi aktiivinen. 

Steganos-salasana-manager-teemoja

Muut kuin uudet ominaisuudet ovat enimmäkseen vähäisiä. Voit nyt katsella salasanaluokkia iOS: ssä ja Androidissa, tiedostojen liitteitä ja synkronointia tietokoneiden välillä. Pilvisynkronoinnilla on myös joitain suorituskyvyn parannuksia. Pelkästään nämä lisäykset eivät ole päivityksen arvoisia, jos käytät kuitenkin suhteellisen uutta Password Manager -versiota. 

Puuttuvat ominaisuudet

Vaikka Steganos sisältää muutamia ainutlaatuisia herkkuja, Password Managerista puuttuu paljon. Siinä ei ole verkkovarastoa, eikä siinä ole mitään jakamisominaisuuksia, mutta pahempaa on, että monen käyttäjän suunnitelmaa ei ole. Jos yrität tallentaa salasanoja perheelle tai pienelle yritykselle, sinun on etsittävä muualta.

Paras salasanojen hallinta pienyrityksille ja paras salasanojen hallinta perheoppaille pitäisi saada sinut oikealle tielle. Steganos on keskittynyt vain yksittäisiin käyttäjiin ja kamppailee siinäkin.

Steganos Password Manager -ominaisuuksien yleiskatsaus

Steganos Password Manager -logowww.steganos.com

Alkaa 1749 dollaristaKaikki suunnitelmat

turvallisuus

2fa

salaus
AES-256

Nollatietotodistuksen

2FA-näppäimet

Turvallisuusanalyysi

Monien laitteiden synkronointi

Varmuuskopiointi ja palautus

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Salasananvaihdin

Salasanan luonti

Selaimen laajennus

Automaattinen täyttö

Lomakkeen automaattinen täyttö

Selaimen käyttöliittymä

Työpöydän käyttöliittymä

Sähköposti

Live chat

Puhelin

Ohjekeskus

foorumit

24/7 tuki

Lisää

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Toisin kuin muut salasanahallinnat, Steganosilla ei ole tilausmallia. Se on kuin Password Depot, jossa ostat lisenssin nykyiselle versiolle ja päivität aina, kun katsot tarpeelliseksi (lue Password Depot -arvostelu). Vaikka Steganos on edullinen, se pakottaa sinut käyttämään toista pilvitallennuspalvelua useiden laitteiden synkronointiin.

24,99 dollarilla saat viisi lisenssiä tietokoneiden ja selainten välillä (Steganos tukee Firefoxia ja Chromea). Toisin kuin 1Password Families, joka tarjoaa erilliset tilit viidelle käyttäjälle, Steganos myöntää viisi lisenssiä yhdelle käyttäjälle (lue 1 salasanakatsaus).

Tämä tarkoittaa, että voit asentaa Password Manager -sovelluksen jopa viisi kertaa, vaikka voit käyttää sitä missä tahansa kannettavan USB-version kanssa varustetussa koneessa. 

Jos sinulla on jo lisenssi, voit päivittää 17,49 dollarilla. Steganos päivittää koko tietoturvaohjelmistonsa noin kerran vuodessa, antaa tai ottaa. Olettaen, että haluat pysyä ajan tasalla uusimman version suhteen, harkitset päivitystä vuosittain, jolloin hinta laskee noin 1,50 dollariin kuukaudessa. 

Vaikka hinta on edullinen, voit saada paljon enemmän toimintoja, enempää rahaa. RoboForm on vain 0,50 dollaria enemmän kuukaudessa, ja sen mukana tulee yksi joustavimmista sovelluksista, joita olemme nähneet, kuten voit lukea RoboForm-katsauksestamme. Helvetti, voit saada lisää toimintoja ilmaiseksi.

Steganos Password Manager ilmainen kokeiluversio

Steganos tarjoaa ilmaisen salasanan hallintaohjelman kokeilujakson, vaikka se ei ole ilmainen suunnitelma. Verrattuna parhaimpiin ilmaisiin salasanan hallintamme, mukaan lukien LastPass ja Bitwarden, Steganos ei ole riittävä. Vaikka perussuunnitelma olisi vapaa, se ei kestäisi näitä kahta. Vaikka pidämme siitä, että voit kokeilla Steganoa ilmaiseksi, siellä pitäisi olla myös ilmainen suunnitelma.

Myöskään hyvityskäytäntöä ei mainita. Jopa tarkkaillessamme palvelusehtoja, emme löytäneet mitään palautuksista tai rahat takaisin -takuista. Jos ostat Steganoja etkä ole tyytyväinen siihen, olet onnekas. Tämän vuoksi sinun pitäisi ladata ilmainen kokeiluversio ennen lisenssin ostamista. 

Silti 30 päivää on runsaasti aikaa päättää, pitäisitkö palvelusta vai ei. Steganos ei myöskään vaadi tiliä tai luottokorttia aloittamiseen, joten voit vapaasti kokeilla sovellusta ilman automaattisen uusimisen riskiä..

Käyttäjäystävällisyys

Steganos on päivittänyt Password Manager -käyttöliittymän viimeisimmästä matkamme jälkeen. Sovellus ei kuitenkaan ole niin moderni tai käyttäjäystävällinen kuin kilpailu, vaikka kukkii ylöspäin. Automaattisella täytöllä on myös joitain ongelmia, joissa on paljaan rivin laajennus ja ärsyttävä Vista-esque-widget, joka asuu näytön nurkassa. 

Kun käynnistät Steganos Password Manager -sovelluksen ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään luomaan uusi avainnippu, tuomaan sellainen ohjelmiston vanhemmasta versiosta tai avaamaan se pilvitallennuksesta. On tärkeää huomata, että versio 21 käyttää eri tiedostotyyppiä, joten joudut muuntamaan vanhemmat avainniputiedostot tällä aloitusnäytöllä. 

Steganos-salasana-manager-start

Jos luot uuden avainnipun, sinun on asetettava pääsalasana. Voit luoda uuden, Steganos antaa lyhyen tietoturva-analyysin, tai asettaa salasanan PicPassilla. Voit myös hyödyntää virtuaalista näppäimistöä, jotta haittaohjelmat eivät voi tallentaa näppäimistön syötettä. Salasanan luonti-ikkunassa voit myös asettaa kaksifaktorisen todennuksen.

Steganos-salasana-manager-Create-salasana

Sen jälkeen olet jonkinlainen yksin. Steganos yksinkertaisesti avaa avainnipun ilman mitään ohjeita siitä, mitä tehdä. Sovellusta ei ole erityisen vaikea käyttää, mutta käyttöliittymän lyhyt esittely olisi kiva.

Salasanojen lisääminen ja järjestäminen 

Salasanojen lisääminen on vaivalloinen prosessi, koska sinun on tehtävä kaikki käsin. Steganos tukee tuontia, mutta vain rajallisesta määrästä lähteitä, kuten Chrome, KeePass ja 1Password. Muita suosittuja salasanan hallintaohjelmia, kuten LastPass ja Dashlane, ei tueta (lue Dashlane-arvostelu ja Dashlane vs. LastPass -teos). 

Kun lisäät uutta salasanaa, Steganos antaa sinulle rajoitetun määrän kenttiä, toisin kuin edellinen versio, joka tarjosi Excel-kaltaisen taulukon. Ilmoittautumislomake on melko yksinkertainen. Voit lisätä muistiinpanoja, määrittää merkinnän URL-osoitteen, asettaa muistutuksen siitä, milloin salasana on vaihdettava, ja järjestää se luokkaan. 

Steganos-salasana-manager-new-entry

Jos tarvitset mukautettuja kenttiä, voit syöttää laajennetun näkymän, joka näyttää aiemmin mainitun Excel-kaltaisen taulukon. Tämä näkymä sopii mainiosti esimerkiksi Google Authenticator -koodin tallentamiseen, mutta siinä on muutamia ongelmia. 

Et voi luoda salasanaa tai käyttää virtuaalista näppäimistöä laajennetussa näkymässä, mikä on erityisen turhauttavaa, kun otetaan huomioon, että tietoja ei ole kahden näkymän välillä.. 

Steganos-salasana-manager-laajeni-view

Järjestämisen jälkeen voit synkronoida salasanasi OneDriven, Dropboxin, Google Driven tai MagentaCLOUDin kautta, jotka sinun täytyy yhdistää manuaalisesti. Toisin kuin Password Depot, joka käyttää myös olemassa olevaa pilvitallennusta usean laitteen synkronointiin, olet rajoitettu näihin neljään. Eli ellet halua kaivaa piilotettuun Windows-kansioon löytääksesi avainniputiedostosi. 

Steganos-salasana-manager-pilvi-yhteys

Steganos Password Manager -sovelluksen käyttäminen selaimessasi

Kun olet lisännyt salasanasi, olet pääasiassa vuorovaikutuksessa selaimen laajennuksen ja widgetin kanssa. Oletusarvon mukaan Steganos näyttää ärsyttävän Windows Vista -sovelluksen widgetin näytön oikeassa alakulmassa, joka tarjoaa salasanojesi avattavan valikon. Kussakin tilissä on myös painikkeita käyttäjänimen ja salasanan kopioimiseksi.

Tämä on melkein mitä olemme nähneet vetämällä ja pudottamalla -täytön pahin toteutus. Widget on ruma ja hankala, jos sinulla on paljon salasanoja. Suosittelemme pitäytymistä selaimen laajennuksessa, mutta sillä on oma luettelo ongelmista. 

Steganos-salasana-manager-selain-laajennus

Laajennus on siellä automaattista täyttämistä varten, ja testauksemme perusteella se toimii niin kauan kuin sinulla on vain yksi kirjautumisosoite käyttämällesi URL-osoitteelle. Samaan URL-osoitteeseen liittyy kuitenkin useita kirjautumisia koskevia ongelmia, koska Steganos ei tarjoa avattavaa valikkoa kenttään kuten NordPass tekee (lue NordPass-arvosteluamme). 

Et voi myöskään nähdä salasanoja selaimen laajennuksessa. Lisäksi työpöytäsovelluksen on oltava käynnissä taustalla, ja oikea avainnippu on avattu laajennuksen toimimiseksi. 

Steganosin käytännöllisyydestä on liian paljon tarpeettomia vanteita, jotka sinun täytyy hypätä läpi. Vaikka salasanojen lisääminen ei ole upea, Salasananhallinnan käyttö on sietämätöntä. 

Kaatuu Galore

Testauksen aikana havaitsimme useita suorituskykyongelmia Windows 10 -sovelluksen kanssa. Napsauttamalla sovellusta sen jälkeen, kun se oli jo avattu, meille tuli virheilmoitus ikkunan avaamisen sijasta. Tämä on turhauttavaa, koska Password Manager ei minimoitu tehtäväpalkkiin. 

Mikä pahempaa, tosin oli kourallinen kertaa sovellus yksinkertaisesti lakannut toimimasta. Testauksemme aikana oli vaikeaa luoda kaatumisia minkäänlaisella johdonmukaisuudella, joten emme pystyneet tunnistamaan yhtäkään ongelmaa. Toisin sanoen, meillä ei ole koskaan ollut tätä ongelmaa minkään muun salasananhallinnan kanssa.

turvallisuus

Sillä pienellä määrällä informaatiota, joka Steganos tarjoaa, se näyttää turvalliselta, sopivan AES 256-bittiseen salaukseen ja useisiin kaksitekijöiden todennusvaihtoehtoihin. Sillä ei myöskään ole monia muiden salasanan hallintaohjelmien kanssa havaittuja turvallisuusongelmia, koska kaikki tallennetaan paikallisesti. Tästä huolimatta sinun on luotettava oman järjestelmän ja käyttämäsi pilvitallennuspalvelun turvallisuuteen. 

Aloitetaan hyvistä asioista ennen pahoinpitelyä. Steganosilla ei ole todennusprosessia, joka ohittaa suurimman tietoturvariskin muilla salasanan hallintaohjelmilla. Sen sijaan se generoi AES-256-avaimen avainnipun pääsalasanan perusteella (lue lisää salauskuvauksesta). Voit purkaa holvin paikallisesti, mutta siinä se on. 

Pilvitallennuksen avulla voit synkronoida avainniputiedostosi automaattisesti, mutta vain, jos se on salattu. Se ratkaisee suurimman osan online-uhista, joita salasanapäälliköt kohtaavat. Luotat kuitenkin pilvitallennuspalveluun, jota käytät tietojen suojaamiseen, mikä voi olla ongelmallista. Suosittelemme käyttämään nollatietämystä tarjoavaa pilvitallennuspalvelua. 

Ongelmia PicPassin ja paikallisten huolenaiheiden kanssa

Nyt huonoista. Steganos ratkaisee todennusongelman, mutta se ei välttämättä tee siitä turvallisempaa. Avainniputiedostosi on tallennettu paikallisesti. Vaikka tiedosto on salattu, tiedosto varastataan helposti, mikäli tietokoneellasi on käynnissä haittaohjelma, joka on aivan yhtä paha kuin tietojen rikkomus muiden salasananhallintaohjelmien kanssa. 

Siksi sinulla on oltava vakaa virustorjunta, joka tarkkailee selkääsi. Steganos auttaa hiukan virtuaalisella näppäimistöllä, mutta jos sinulla on syvälle sijoittunut haittaohjelma, salasanasi ovat yhtä hyviä kuin poissa. Suosittelemme eniten Bitdefenderiä. Kuten voit nähdä Bitdefender-katsauksessamme, se on turvallisin virustentorjuntaohjelma, jota olemme testanneet. 

Paikallinen suojaus on ratkaistava ongelma, mutta PicPass ei. Emme suosittele PicPassin käyttöä missään olosuhteissa. Tapana se on luoda salasana, joka perustuu kuvasarjaan. Jokainen kuva on kuitenkin vain yhden merkin arvoinen, ja nämä merkit ovat staattisia. 

Kahdeksan kuvan sarjan muistaminen – vähimmäismerkkimäärä, jota suosittelemme – on tarpeeksi vaikeaa, puhumattakaan todella satunnaisesta sarjasta niitä.    

Suurin ongelma on se, että PicPass ehdottaa, että saat turvallisen salasanan, kun todellisuudessa et ole. Useimmissa tapauksissa saat vain muutama ennalta määrätty merkki, mikä on helppo murtaa. Loppujen lopuksi PicPassissa esitettyjen kuvien kanssa on rajallinen määrä yhdistelmiä, joista kuka tahansa pätevä hakkeri voi kirjoittaa ohjelman selvittääkseen.

Tuki

Kun otetaan huomioon, että Steganos tarjoaa kaikkea mobiilisovelluksista yksityisen yksityisen verkon ohjelmistoihin, meillä oli suuria toiveita tukeen. Valitettavasti Steganos ei toimittanut. 

Tietokannasta alkaen se ladataan automaattisesti saksaksi, vaikka se olisi saatavana englanniksi (Steganos kerää sivuston perustiedot, joten sen pitäisi pystyä sanomaan kieli IP-osoitteesi perusteella). 

Steganos-tietämyskanta

Myös tietokantaan on vaikea päästä käsiksi, etenkin vain Password Manager -käyttäjille. Koska et tarvitse mySteganos-tiliä, sinun on siirryttävä yhteystietosivulle verkkosivun alatunnisteen kautta, missä on linkki tietokantaan. Pääsivustolta ei ole tukisivua. 

Itse tietokanta on hieno, vaikkakin hiukan vaikeaa kiertää. Salasananhallinnalle on omistettu vain 10 artikkelia, samoin kuin ”ensimmäiset askeleet” -käsikirja. Kaikki nämä merkinnät tarjoavat vain tarvittavat tiedot, tyhjät ruutukaappauksista tai muista visuaalisista elementeistä. Ottaen huomioon, kuinka vähän artikkeleita siellä on, olisimme toivoneet, että niihin kiinnitetään hieman enemmän hoitoa. 

Omaapua varten olet rajoitettu tietokantaan. Steganosilla ei ole yhteisöfoorumeita tai vastaavia. Lisäksi suurin osa artikkeleista on keskittynyt muihin Steganosin tarjoamiin tuotteisiin, joten tien löytäminen on vaikeaa. 

Yhteydenotto Steganosiin

Yhteydenotto Steganosiin on myös ongelma. Voit tavoittaa yhteyden sähköpostitse, mutta yhteyslomaketta tai muuta sellaista ei ole. Myös vasteaika on kauhea. Kun tavoitimme yhteyden, vastaus kesti lähes kolme päivää, mitä ei voida hyväksyä. Ottaen huomioon, kuinka monta tuotetta Steganos tarjoaa, odotamme ainakin live-chattia.

Arvioidessamme palvelua tarkastelemme yhteysvaihtoehtoja ja omaehtoisia resursseja. Niin kauan kuin palvelu menestyy jollakin näistä alueista, he saavat läpäisevän arvosanan. Steganos puolestaan ​​putoaa molemmilla rintamilla. Yhteysvaihtoehdot ovat rajalliset, palvelu on hidasta ja tietokannasta puuttuu yksityiskohdat. Useimmissa tapauksissa joudut ratkaisemaan ongelmat järkevällä tavalla. 

Tuomio

Steganos Password Manager on huolimatta siitä, että se on saanut lukemattomia päivityksiä vuosien varrella, mutta se on sama paljain luiden salasanojen hallinta, jonka olemme nähneet uudestaan ​​ja uudestaan. On olemassa muutamia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joista yksikään ei vastaa nykyaikaisia ​​salasananhallintatyökaluja, mutta muuta kuin Password Managerilla on vähän tarjottavaa. 

Jopa paikallisessa salasanan hallinnassa on parempia vaihtoehtoja. Koska Password Manager on subpar-käyttöliittymä ja puutteellinen tuki, voit jopa saada aikaan käyttämällä vain salausohjelmistoa. 

Mitä mieltä olet tästä Steganos Password Manager -arvostelusta? Onko työkalu tarpeeksi arvoinen ilmaisen kokeilun takaamiseksi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map