Salauskatsaus – Päivitetty huhtikuussa 2020

Salaus arvostelu

Encryptr on SpiderOakin pääsy salasananhallintamarkkinoille, ja meidän on sanottava, että helppokäyttöisyydestä on paljon pidä. Katsomme kuitenkin, että se voisi tehdä vähän enemmän, vaikka nähden kuinka ilmainen, meidän ei pitäisi valittaa liikaa. Lue yksityiskohdat täydellisestä Encryptr-arvosteluista.


encryptr-Slider1

encryptr-slider2

encryptr-slider3

encryptr-slider4

encryptr-slider5

Edellinen

Seuraava

Encryptr on SpiderOakin salasananhallintayritys, joka on online-varmuuskopiointiin keskittynyt yritys. Kiitimme palvelua erinomaisesta tietoturvasta ja yksityisyydestä SpiderOak ONE -katsauksessa, vaikka leikkasimme joitain pisteitä heikkoon asiakaspalveluun ja joihinkin käyttäjäystävällisyysongelmiin..

Tässä Encryptr-katsauksessa tarkastelemme, jääkö tämä ilmainen, avoimen lähdekoodin salasananhallinta samoille alueille kuin maksettu varmuuskopiointipalvelu. Matkan varrella puhumme myös ominaisuuksista, turvallisuudesta, hinnoittelusta ja tuesta, kaikki ennen tuomion antamista. 

Vaikka Encryptr on houkutteleva ja helppokäyttöinen salasanojen hallinta, siitä puuttuu toiminnallisuus vakavasti. Tietyllä tavalla näyttää siltä, ​​että SpiderOak on luopunut työkalusta kokonaan, ja jotkut perusominaisuudet puuttuvat jopa vuosia ilmoituksen jälkeen. Silti Encryptr on täysin ilmainen käyttää, joten on syytä ampua, jos se kuulostaa laukustasi.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Encryptr

ominaisuudet

Encryptrillä ei käytännössä ole ominaisuuksia. Useiden laitteiden synkronoinnin ja tietyntyyppisten tietueiden tuen ulkopuolella Encryptr ei tarjoa mitään toimintoja. Vaikka se auttaa käytettävyyttä, sovellus tuntuu liian hedelmättömältä. Muutaman vuoden ajan Encryptr on ollut toiminnassa, toivoisimme lisää ominaisuuksien tieltä. 

Paras ominaisuus on alustatuki. Encryptr tukee Windows-, macOS-, Linux-, Android- ja iOS-järjestelmiä. Se tukee kuitenkin näiden käyttöjärjestelmien vanhempia versioita. 

Applen käyttäjien on oltava melko ajan tasalla, Encryptr tukee macOS 10.7+: ta ja uusia iOS-versioita. APK on kuitenkin käytettävissä Android-asennukseen, ja Windows-asennusohjelma toimii kaikessa XP: stä Windows 10: ään. 

Laajennus surut

Sen alusta-tuki ei kuitenkaan ulotu selaimiin. Encryptrillä ei ole selaimen laajennuksia. Vaikka tämä on ärsyttävää siinä mielessä, että et pääse salasanoihisi selaimesta, laajennuksen puuttuminen tuo omat ongelmansa. Koska Encryptr ei ole vuorovaikutuksessa selaimesi kanssa, automaattinen täyttö ja automaattinen sieppaus ovat poissa kysymyksestä. 

Tämä tarkoittaa, että sinun on lisättävä kaikki salasanasi manuaalisesti. Lisäksi sinun on pidettävä Encryptr auki, jos haluat nopean pääsyn salasanoihisi. SpiderOak tekee syöttökenttien kopioimisesta yksinkertaisen – kaksoisnapsautus tai napautus täyttää leikepöydän – mutta se ei ole sopiva korvaava automaattiseen täyttämiseen.

Encryptr ei voi myöskään tuoda tai viedä salasanasi. Vaikka se ei ole ensimmäinen salasanan hallinta, joka ohittaa tuontitoiminnot, vientivaihtoehdon puuttuminen tikkee. Jos haluat siirtyä lähettämiseen, sinun on siirrettävä salasanasi manuaalisesti toiseen hallintatyökaluun. 

Vielä turhauttavampaa on se, että SpiderOak mainitsi, että kehittäjät työskentelivät tuonti / vienti -ominaisuuden parissa kaksi vuotta sitten ja heidän ei ole vielä valmistamaan sitä loppuun. 

Mitä salaus puuttuu

Valitettavasti tämän osan suurimpia puhepisteitä koskevat sitä, mitä Encryptr puuttuu. Automaattinen täyttö ja automaattinen sieppaus ovat suurimpia puutteita. On kuitenkin kourallinen muita puuttuvia ominaisuuksia, jotka vaikeuttavat Encryptr-sovelluksen käyttöä käytännössä. 

Et voi esimerkiksi tallentaa mukautettuja merkintöjä. Vaikka Encryptr tarjoaa yleisen kategorian merkinnöille, et voi lisätä uusia kenttiä yleisiin merkintöihin. Oletetaan, että passitietojen lisääminen ei eroa siitä, että kirjoitat ne kaikki NotePadiin ja tiedoston salaaminen parhaalla salausohjelmalla. 

Encryptr voi tallentaa salasanasi ja luottokorttisi, mutta ei paljon muuta. Ilmaisena työkaluna meille on vaikea tehdä siitä virhettä, koska rehellisesti sanottuna se toimii. Työkalut, kuten LastPass, Bitwarden ja KeePass, tarjoavat kuitenkin enemmän toimintoja ilmaiseksi. Encryptr ei kärsi pahasta, vaan siitä, että se on vain keskinkertaista. 

Salausominaisuuksien yleiskatsaus

Salattu logospideroak.com

Vapaa

turvallisuus

2fa

salaus
AES-256

Nollatietotodistuksen

2FA-näppäimet

Turvallisuusanalyysi

Monien laitteiden synkronointi

Varmuuskopiointi ja palautus

Mobiilisovellukset

Salasananvaihdin

Salasanan luonti

Selaimen laajennus

Automaattinen täyttö

Lomakkeen automaattinen täyttö

Selaimen käyttöliittymä

Työpöydän käyttöliittymä

Sähköposti

Live chat

Puhelin

Ohjekeskus

foorumit

24/7 tuki

Lisää

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Encryptr on ilmainen salasananhallintaohjelma ilman lahjoituksia heikentävää tai palkkiojärjestelmää. Se ansaitsi paikan LastPassin ja Bitwardenin rinnalla parhaassa ilmaisessa salasananhallintaohjelmassamme, vaikka jäi yhdelle avainalueelle. Koska SpiderOak ei ole kokenut Encryptr-ohjelmasta, puuttuu kourallinen ominaisuuksia.

Ennen kuin käsittelemme joitain Encryptr-mallin aiheita, puhutaan ilmaiseksi siitä, mitä mukana on. Toisin kuin NordPass, joka rajoittaa ilmaisten käyttäjien vain paikallisen salasananhallinnan, Encryptr käyttää SpiderOakin pilviä useiden laitteiden synkronointiin. Merkintöjäsi ei ole rajoitettu, kuten myös McAfee True Key tai Kaspersky Password Manager. 

Encryptr näyttää liian hyvältä ollakseen totta, koska se on nähnyt lukemattomia ilmaisia ​​työkaluja, joilla on jonkinlainen saalis. Emme kuitenkaan löydä syytä olla luottamatta SpiderOakiin. 

Online-varaosa liiketoiminnasta ansaitsi lähes täydellisen arvosanan turvallisuudesta ja yksityisyydestä. Koska Encryptrillä on samat käytännöt ja turvallisuusstandardit kuin varmuuskopiopalvelulla, meillä ei ole paljon huolta. 

Ei huolestuttavaa

Tietokannan “Encryptr hinnoittelu” -artikkelin alla SpiderOak sanoo, että palvelua tarjotaan sellaisenaan ilman tietyn elinkaaren takuita tai jatkuvaa kehitystä tai tukea. Tämän vuoksi sitä tarjotaan ilmaiseksi. 

Tuen suhteen SpiderOak on pysynyt mukana Encryptrissä, joten meillä ei ole mitään huolenaiheita siellä. Tietoja salasananhallinnasta on kuitenkin niukasti. 

SpiderOakin varattu luonne kohti Encryptr-sovellusta tarkoittaa, että tuotetta ympäröivillä turvallisuustiedoilla tai suoralla tuella ei ole juurikaan tietä. Vaikka Encryptriä on vaikea kritisoida tästä aiheesta, koska se on ilmainen, tosiasia on, että muut ilmaiset salasanan hallitsijat tarjoavat enemmän tapaa dokumentoida ja tukea. 

Pidämme siitä, että Encryptr on ilmainen. Saamme sen selväksi. Haluamme kuitenkin myös tuoda esiin myönnytykset, jotka SpiderOak tekee Encryptrin vapauttamisprosessissa. 

Käyttäjäystävällisyys

Encryptr vie vain yhden sivun SpiderOakin verkkosivuilla. Sieltä löydät neljä painiketta, jotka liittyvät latauksiin eri alustoille. Napsauttamalla suurta “Lataa nyt” -painiketta, saat esiin luettelon asennusohjelmista Linuxille, macOS: lle, Windowsille, Androidille ja iOS: lle.. 

encryptr-lataukset

Pitkän luettelon sijasta eri versioista saman käyttöjärjestelmän iteraatioille SpiderOak tarjoaa yhden asennusohjelman iOS: lle, Androidille, macOS: lle ja Windowsille. Myös APK-tiedosto Androidille on saatavana, joten voit asentaa Encryptrin vankeutuneisiin laitteisiin sekä Android-laitteisiin, joilla ei ole pääsyä Google Play Kauppaan. 

Asennus käynnistyi ilman kiinnitystä, vaikka asennusohjelma ei kysy, haluatko käynnistää sovelluksen sen valmistuttua. Encryptr käynnistyy työpöydällä olevalla kuvakkeella ja pyytää sinua kirjautumaan sisään. Jos olet uusi, napsauta ”uusi salatussa” -linkkiä luodaksesi tilin suoraan sovelluksessa. 

encryptr-Create-tilin

Encryptr

Kun olet kirjautunut sisään ja sisään, Encryptr aukeaa vaatimalla ”yksinkertaista salasanan hallintaa” ja olemme ensimmäisten näyttökertojen perusteella olleet yhtä mieltä. Sovelluksessa on vain kaksi painiketta, yksi asetuksille ja toinen merkinnöille. 

encryptr-käynnistys

Aloitetaan asetuksista, koska se on yllättävän yksinkertainen näistä kahdesta. Asetusvalikossa ainoa muutettava asia on pääsalasana. Muussa tapauksessa voit lähettää palautetta suoraan sovelluksen kautta, missä arvioit kokemuksesi lyhyen kyselylomakkeen avulla. Se ei sinänsä tue, mutta voit jättää ongelmat kommenttiosioon. 

encryptr-palaute

Kun siirryt lisäämään merkintöjä, voit aloittaa salasanan holvin täyttämisen oikeassa yläkulmassa olevalla plus-kuvakkeella. Encryptr tukee vain kolmea kirjoitustyyppiä: salasanat, luottokortit ja ”yleinen”. Viimeistä voitiin käyttää mihin tahansa. 

Encryptr toimittaa kuitenkin vain tarrojen kentät, joitain yleisiä tekstiä ja muistiinpanoja, eli et voi olla liian luova yleisillä merkinnöillä, kuten voit 1Passwordilla (lue 1Password-arvostelu). 

encryptr-uusi-salasana

Uusien merkintöjen lisääminen on helppoa, eikä tarvitsemasi löytäminen ole myöskään liian vaikeaa. Encryptr tarjoaa hyödyllisesti hakupalkin salasanojen nopeaa jäljittämistä varten. 

Suodatusvaihtoehtoja ei kuitenkaan ole. Kuten F-Secure Key, myös Encryptr näyttää hyvältä muutamalla merkinnällä. Kun salasanat alkavat kasaantua, suodatusvaihtoehdoista tulee välttämättömiä, eikä Encryptr tarjoa mitään. 

Kaupallisuus käytettävyyden kannalta

Kuten keskustelimme yllä olevassa ”ominaisuudet” -osiossa, Encryptr ei tarjoa paljon toimintoja salasanojen tallentamisen ja synkronoinnin ulkopuolella. Näyttää siltä, ​​että jotkut suunnittelupäätökset keskittyivät liian voimakkaasti käytettävyyteen ja uhrasivat prosessissa toiminnallisuuden. Joissakin olosuhteissa muutamat yllä olevat kappaleet kuvaavat kaikkea mitä Encryptr pystyy.

encryptr-liitäntä

Selainlaajennusta ei ole, automaattinen täyttö ei ole mahdollista eikä et voi tallentaa mukautettuja merkintöjä. Encryptr: llä on salasanageneraattori, mutta jopa omalla salasangeneraattorillamme on enemmän vaihtoehtoja. Et voi luoda salasanaa lennossa tai määrittää, kuinka monta merkkiä sillä on. Pikemminkin, Encryptr luo automaattisesti salasanan, kun luot uuden merkinnän. 

Vaikka voimme arvostaa sen omistautumista käyttäjäystävällisyydelle ja sitä, että Encryptr on ilmainen, ei voida kiistää, kuinka vähän sovellus tarjoaa. Toki, se voi tallentaa ja synkronoida salasanasi, mutta on myös paljon muita vaihtoehtoja, jotka tekevät sen ja enemmän ilmaiseksi myös.

turvallisuus

SpiderOak on varmuuskopiopalvelu, ja on selvää, että yrityksen painopiste on Encryptrissä. Mikään dokumentaatiotavassa ei koske suoraan Encryptria. SpiderOakilla on kuitenkin useita teknisiä asiakirjoja siitä, kuinka sen pilvi toimii, kuinka olet todennettu ja kuinka tietosi suojataan. Sen avulla voimme saada käsityksen siitä, kuinka turvallinen Encryptr on. 

Aloitetaan todennuksella. Encryptr on tietämätön salasananhallintaohjelma, jonka ei pitäisi olla yllättävää, kun otetaan huomioon, että SpiderOak ONE ansaitsi lähes täydellisen pisteen yksityisyydestä arvostelumme yhteydessä. Salasanasta alkaen se on hajautettu ja suolattu PBKDF2: lla ja SHA-256: lla. Tästä toiminnosta generoitua avainta käytetään tietojen salaamiseen AES-256: lla. 

Kuten voit lukea salauskuvauksestamme, AES-256 on vain parhaita juttuja ympärillä. Encryptrillä on malli, joka on samanlainen kuin monet salasananhallinnat, eli se käyttää salasanasi hajautettua ja suolaista tulosta todennukseen ja AES-avaimen hallintaan. 

Kaikki tämä tapahtuu myös paikallisesti, mikä tarkoittaa, että SpiderOak tai kuka tahansa, jolla on pääsy pilveensä, ei voi salata salasanasi. 

Online-varmuuskopion edut 

Useimpien salasanan hallintaohjelmien yhteydessä meidän on otettava tietoturvatiedot nimellisarvoon. Jotkut palvelut, kuten Dashlane, tarjoavat yksityiskohtaisen tietoturvaesityksen, jotta voimme katsoa teknisiä yksityiskohtia. Turvallisuus on kuitenkin useimmissa tapauksissa laskettu bullet-pisteiden markkinointiin.

Yrityksen online-varmuuskopiopalveluna SpiderOakilla on jo paljon käytettävissä olevia teknisiä tietoja. Vaikka suoraan Encryptristä ei olekaan valkoista paperia, SpiderOakin pilveen, avainten hallintaan ja tietojen turvalliseen varastointiin liittyy neljä asiakirjaa. Tästä syystä voimme saada hyvän kuvan siitä, kuinka Encryptr toimii. 

Lisäksi Encryptr on avoimen lähdekoodin. Kuten KeePass, voit tarkastella lähdekoodia GitHubissa paitsi muokataksesi ohjelman toimintaa, vaan myös nähdäksesi kuinka se toimii teknisellä tasolla. 

Encryptristä on helppo epäillä ottaen huomioon kuinka nälkäiset yritykset voivat olla nykyään (lue siitä Avast-arvostelu). Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että SpiderOak todella tarjoaa Encryptriä hyvästä tahdosta. Suojauksen suhteen emme löydä mitään, mikä puhuu päinvastoin.

Tuki

Kuten olemme käsitellyt yllä olevassa “hinnoittelu” -osiossa, SpiderOak ottaa käytännön lähestymistavan Encryptriin ja tukee sitä. Siellä on osa tietokannasta, joka on omistettu Encryptrille, mutta et löydä sieltä hyödyllisiä vastauksia. Jos tarvitset apua, voit tavoittaa SpiderOakin ja toivoa vastausta tai Google-kysymystäsi. 

Tietokannassa on seitsemän artikkelia, lataussivu ja aloitusopas. Merkintöjen kutsuminen ”artikkeleiksi” on kuitenkin hiukan antelias. SpiderOak on omistanut tarkalleen yhden kappaleen jokaiselle seitsemälle merkinnälle, joista suurin osa puhuu ominaisuuksista, joita kehitysryhmä työskentelee. 

encryptr-faq

Jälleen kerran olemme epävarmassa tilanteessa, jossa emme voi syyttää Encryptriä, koska se on ilmainen. SpiderOak ei missään nimessä ole velvollinen tarjoamaan enempää itseapuresursseja kuin se tällä hetkellä tarjoaa. Kuitenkin standardiemme mukaan Encryptr tarjoaa liian vähän tapa tehdä itse -tukea, mitä pahentaa se, että et voi saada suoraa tukea. 

Encryptr tarjotaan sellaisenaan ilman ”jatkuvaa kehitystä tai tukea”. Voit lähettää pyynnön SpiderOakin tukikeskuksen kautta tai ominaisuuspyynnön Encryptr-sovelluksen kautta. SpiderOak tekee kuitenkin selväksi, että se ei ehkä vastaa tukikyselyihin. 

encryptr-kontakti-sivulle

Tuomio

Encryptr on hyvä työkalu siihen, mikä se on: paljain luiden salasanojen hallinta, joka voi salata salasanasi ja luottokortit. Markkinoilla on kuitenkin joukko parempia vaihtoehtoja, jopa ilmaiseksi. 

Vaikuttaa siltä, ​​että SpiderOak on sijoittanut hyvin vähän resursseja Encryptriin, ja kysyvän hinnan vuoksi se on hieno. Vaikka emme tuomitse SpiderOakin päätöstä tehdä Encryptristä ilmainen, itsenäinen tuote, se ei tee meille leikkausta. 

Mitä mieltä olet Encryptristä? Aiotko ladata sen ja antaa sille kuvan? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map