RememBear-katsaus – päivitetty 2020

RememBear-arvostelu

TunnelBear VPN: n takana olevan saman joukkueen tuote RememBear on kunnollinen salasananhallintaohjelma, jolla on vankka ilmainen suunnitelma. Kuitenkin verrattuna kilpailijoihin, se on hiukan alle ominaisuuksien edessä, kuten voit lukea tästä täydellisestä RememBear-arvosteluista.


remembear-saavutukset

remembear-sovellus

remembear-Create-merkintä

remembear-download-sivulle

remembear-asetukset

Edellinen

Seuraava

RememBear on salasanojen hallinta, joka tulee samasta yrityksestä TunnelBear VPN: n takana. Kuten voit lukea TunnelBear-katsauksesta, palvelu on helppo käyttää, vaikka siihen liittyy kourallinen ongelmia, kuten suoratoisto, palvelimen sijainti ja nopeus. Tässä RememBear-katsauksessa tarkastelemme, onko yrityksen halki salasananhallintasovellus. 

Suurimmaksi osaksi RememBear on arvokas lisä salasananhallintamarkkinoille. Vaikka ominaisuuksista puuttuu, tarjolla on kunnollinen ilmainen suunnitelma, samoin kuin kaikki välttämättömät asiat, joita olet luottanut odottaa muilta salasanan hallitsijoilta. Ne sisältävät salasanan luomisen ja selaimen laajennuksen. 

RememBear ei kuitenkaan edelleenkään kuulu parhaiden salasanojen hallintaluetteloomme. Vaikka pidämme kaksifaktorisista todennusvaihtoehdoista ja varmuuskopion lisäämisestä tilisi palauttamiseksi, sananlaskun luussa on liian vähän lihaa. Käyttöoikeustietojen perushallinnasta on vastuussa, mutta ei paljon muuta. 

Puhumattakaan RememBearin emoyhtiöstä McAfeesta, jolla on joitain ongelmia, kuten voit nähdä McAfee Total Protection -kirjautumissamme. Silti TunnelBear on edelleen toiminut saman joukkueen kanssa, ja se, mitä voimme kertoa RememBearista, on hyvä asia. Vaikka RememBear puuttuu ominaisuuksista, se tarjoaa virtaviivaistetun salasanan hallinnan kiinteällä ilmaisella suunnitelmalla käynnistystä varten.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot RememBearille

ominaisuudet

RememBear on erittäin helppokäyttöinen sovellus, mutta on selvää, että jossain suunnitteluprosessissa käytettävyys suosi ominaisuuksia. Sovellus tarjoaa vain yksinkertaisimman salasananhallinnan, täyttämällä kirjautumistiedot verkkosivustoilla ja tallentamalla tietosi suojattuun holviin. Muut ominaisuudet, jotka ovat yleisiä palveluissa, kuten Zoho Vault, ovat poissa pöydältä.

Se jakaa paljon DNA: ta toisen VPN-käännetyn salasanan hallinnan, NordPassin, kanssa. Barebones-tallennustila on pelin nimi, jolla on rajoitetut kirjoitustyypit ja muutama vaihtoehto kyseisille merkinnöille. Vaikka ominaisuuksien puute on erinomainen käytettävyys, se aiheuttaa ongelman tässä osiossa. 

2FA-koodit, luottokortit ja suojatut setelit

Aloitetaan ensin kirjoitustyypeillä. RememBear tukee kirjautumisia, luottokortteja ja suojattuja muistiinpanoja, vaikka ei mitään muuta. Jokaisella näistä kohteista on oma osio kojelaudassa, mutta niiden välillä on vähän sekoittumista. Et voi esimerkiksi liittää luottokorttia tiettyyn kirjautumistunnukseen tai lähettää asiakirjoja merkintään. 

remembear-Create-merkintä

Et voi myöskään mukauttaa kenttiä kuten voit 1Passwordilla. Mitä näet on, mitä saat, ja pienen muistiinpano-osan ulkopuolella jokaista uutta merkintää varten et voi lisätä lisätietoja. Sisäänkirjautumista varten on kuitenkin yksi ainutlaatuinen ominaisuus.  

Jos sinulla on staattinen kaksifaktorinen todennuskoodi tai 2FA QR-koodi, joka näkyy parhaimmissa 2FA-sovelluksissa, voit tallentaa sen salasanasi rinnalle. Pidämme tästä ominaisuudesta paljon. Sen avulla sinun ei tarvitse kalastaa mobiililaitteesi kautta hyväksyäksesi push-ilmoituksen tai kaivaaksesi sähköpostia sähköpostiisi. Sen sijaan prosessi hoidetaan sinulle. 

RememBear “Advanced” -ominaisuudet

RememBear tarjoaa vakiovalikoiman ominaisuuksia, kuten monilaitteisen synkronoinnin maksetussa paketissa, holvin varmuuskopioinnin ja luottokorttitietojen automaattisen täyttämisen. Kaikenlaiset lisäominaisuudet puuttuvat. Esimerkiksi jakaminen ei ole kysymys. Ei ole myöskään minkäänlaista monen käyttäjän suunnitelmaa.

On selvää, että RememBear keskittyi ensin henkilökohtaisen salasanan hallintaan ja muuhun toiseen. Yli kaksi vuotta markkinoille tulon jälkeen olemme kuitenkin pettyneitä huomatessamme, että joukkue ei ole lisännyt uusia ominaisuuksia. Vaikka ymmärrämme virtaviivaistetun lähestymistavan, RememBearin puutteellista toimivuutta kysyntähintaan ei voida hyväksyä.

RememBear-ominaisuuksien yleiskatsaus

RememBear-logowww.remembear.com

Alkaa 300 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

turvallisuus

2fa

salaus
AES-256

Nollatietotodistuksen

2FA-näppäimet

Turvallisuusanalyysi

Monien laitteiden synkronointi

Varmuuskopiointi ja palautus

Mobiilisovellukset

Salasananvaihdin

Salasanan luonti

Selaimen laajennus

Automaattinen täyttö

Lomakkeen automaattinen täyttö

Selaimen käyttöliittymä

Työpöydän käyttöliittymä

Sähköposti

Live chat

Puhelin

Ohjekeskus

foorumit

24/7 tuki

Lisää

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

RememBear on melko edullinen, ja tarjoaa Premium-jäsenyytensä noin 3 dollarilla, jos ostat vuoden etukäteen. Vaikka emme ole huono hinta, olemme nähneet halvempia vaihtoehtoja, joista useimmissa on enemmän ominaisuuksia (lue esimerkki Keeper-arvosteluista ja Dashlane vs Keeper -teos). Silti RememBearin rajoittamaton ilmainen suunnitelma tekee siitä katsomisen arvoisen.

Maksullisista suunnitelmista alkaen voit valita kuukausittaisen tai vuosittaisen laskutusjakson, vaikka vuodeksi ilmoittautuminen laskee hinnan puoleen. 

6 dollarin maksaminen kuukaudessa asioiden kuukausittain on liian korkea, ja jopa kalliit salasanasovellukset, kuten Dashlane, pysyvät tämän merkin alla (lue Dashlane-arvosteluamme). On olemassa muutamia kalliimpia vaihtoehtoja, kuten Abine Blur, mutta kuukausikorko on edelleen korkein kuin useimmat, etenkin kun otetaan huomioon 1Passwordin alhainen hinta (lue Dashlane vs. 1Password -vertailu)

Asioiden vuosittaisessa lopussa RememBear on linjassa paremmin muiden salasanan hallintaohjelmien kanssa, vaikkakin halvempia vaihtoehtoja on (RoboForm ja Sticky Password tulevat mieleen). 

Tässä ei ole ongelma hinta, vaan hintaan tarjotut ominaisuudet. Kuten viimeisessä osassa keskusteltiin, RememBear ei tarjoa paljon salasanan hallinnan ulkopuolella, minkä vuoksi korko näyttää hieman liian korkealta. 

Stick with RememBear Free

Onneksi tarjolla on ilmainen suunnitelma. Vaikka RememBear Free ei ole niin hyvä kuin paras ilmainen salasananhallintamme, joka valitsee LastPassin, RememBear Free on silti parempi kuin esimerkiksi McAfee True Key (lue True Key -arvostelu). Olet rajoitettu yhteen laitteeseen, varmuuskopio ja synkronointi on varattu Premium-suunnitelmalle, mutta voit tallentaa niin monta merkintää kuin haluat.

Kuten useimmissa muissakin ilmaisissa salasanahallinnoijissa, RememBearin tarjous muistuttaa enemmän kokeiluversiota kuin täyden salasananhallintaa. Toki, riittää, kun käytät salasanasi työpöydällä. Puhelimien, tablettien ja kannettavien tietokoneiden välillä on kuitenkin välttämätöntä käyttää salasanoja useilla laitteilla. 

Ilmainen suunnitelma näyttää myös korvaavan palautuspolitiikan. Emme löytäneet mitään palautuskäytäntöä RememBearin palveluehdoissa tai sen verkkosivustolla, tukiartikkelin ulkopuolella, joka puhui vaihtamisesta kuukausittaisesta laskuun. Jos haluat antaa RememBear-kuvan, aloita ensin ilmaisella suunnitelmalla. 

Ilmaiset käyttäjät voivat myös käyttää Premiumia 30 päivän ajan. Vaikka menetät pääsyn useiden laitteiden synkronointiin kuukauden kuluttua, voit silti nähdä kaiken, mitä tilauksella on tarjota, kun kirjaudut ensimmäisen kerran. RememBear pitää sähköpostiosoitteesi tiedostoina, joten et voi jatkuvasti hyödyntää ilmaista kokeilua.

Käyttäjäystävällisyys

Ei ole yllättävää, että RememBear on helppo käyttää. Ennen kuin voit rekisteröityä, sinun on ladattava paikallinen sovellus ja selainlaajennus. Prosessi on tarpeeksi yksinkertainen, kun RememBear vie sinut lataussivulle kaikkien asennusohjelmiensa kanssa napsauttamalla verkkosivun suurta sinistä “Lataa” -painiketta..

remembear-download-sivulle

Asennus sujui ilman kiinnitystä, ja muutamassa minuutissa olimme valmis ja käynnissä. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit luoda sen sovelluksessa. Huomaa kuitenkin, että RememBear ei jaa TunnelBear-tiliäsi ja salasanaasi. Kun olet valmis, saat RememBear-varmuuskopiopaketin, josta puhumme tarkemmin alla olevassa ”turvallisuus” -osiossa..

remembear-sign-up

Kun se on valmis, voit tuoda salasanasi. Pidämme siitä, että RememBear pyytää sinua tekemään tämän ennen sovelluksen avaamista. Lisäksi pidämme siitä, että RememBear tukee tuontia selaimista. Jos RememBear on ensimmäinen käyttämäsi salasanahallinta, se voi romuttaa kaiken Chromen keräämät tiedot ja lisätä sen salattuun holviin. 

remembear-tuonti

RememBear Windows-käyttöjärjestelmässä

Asennuksen lopussa sinua pyydetään asentamaan selainlaajennus, johon pääsemme minuutissa. Sen jälkeen kuitenkin paikallinen sovellus käynnistyy. RememBear aloittaa sinut luettelossa saavutuksista kaikkea turvallisen muistiinpanon lisäämisestä jakamiseen ystävien kanssa tehtävälistassa. Nämä eivät kuitenkaan ole vain yksinkertaisia ​​asennusvaiheita. 

Jos suoritat viisi saavutusta, RememBear antaa sinulle 6 dollaria tilauksesta. Suurin osa tehtävistä on keskittynyt myös tilisi turvallisuuteen sen sijaan, että pyydät sinua twiittimään tai pitämään RememBearista kuolemaan.

remembear-saavutukset

Windows-sovellus on perus, joka näyttää kirjautumistiedot, muistiinpanot ja luottokortit, mutta ei paljon muuta. RememBearin yksinkertaistettu lähestymistapa siirtyy sovelluksen suunnitteluun parempaan ja huonompaan suuntaan. Yhtäältä liikkuminen on helppoa, siinä on selvästi merkityt välilehdet ja runsaasti tilaa merkintöjen välillä. 

remembear-sovellus

Toisaalta organisaatiovaihtoehtoja ei kuitenkaan ole. Voit lajitella nimen ja “äskettäin päivitetyn” mukaan, mutta tunnisteita tai kansiojärjestelmiä ei ole. Siellä on myös omituisia oletusasetuksia. Esimerkiksi RememBear on oletusasetuksena lukittu yhdeksän tunnin kuluttua, mikä ei ole paljon järkeä. 

remembear-asetukset

RememBear-selainlaajennusten käyttäminen

Vaikka paikallisen sovelluksen perustiedot ovatkin tärkeitä, et vie vie paljon aikaa sen kanssa. Sen sijaan olet pääasiassa vuorovaikutuksessa selainlaajennuksen kanssa, joka on saatavana Chromelle, Firefoxille ja Safarille, mutta valitettavasti ei Operalle (lue Opera-arvostelu). Laajennus on yksinkertainen, ja siinä näkyy käyttämäsi URL-osoitteen kirjautumistiedot ja luettelo muista holvikohteistasi. 

remembear-selain-laajennus

Automaattinen täyttö toimi hyvin testauksen aikana, kun RememBear lisäsi auttavasti salasanan luontiä täyttödialogiin. Itse laajennuksessa ei ole monia vaihtoehtoja hyödyllisen ”Ilmoita automaattisen täytön ongelmasta” -painikkeen ulkopuolella. Jos napsautat sitä, RememBear luo raportin käyttämäsi sivuston perusteella ja lähettää sen automaattisesti. 

remembear-automaattinen täyttö-ongelma

Tilisi hallinta

Voit hallita tiliäsi kirjautumalla sisään RememBear-verkkosivustoon, vaikka on tärkeää, että paikallinen sovellus ja selainlaajennus on asennettu. Koska nämä työkalut tallentavat todennuksen, tarvitset niitä kirjautuaksesi sisään verkkoon. Sinun ei tarvitse antaa sähköpostiosoitettasi tai pääsalasanasi. 

remembear-verkossa hallinta

Verkkohallintapaneeli on perus, joten voit tarkastella tilisi tietoja ja muuttaa laskutustietoja. Yksi ainutlaatuinen lisäys on kuitenkin ”yksityisyys” -osa. Sinun pitäisi voida ladata kopio kaikista RememBearin sinusta koskevista henkilötiedoista. Tämä toiminnallisuus ei kuitenkaan toimi. 

RememBear-palvelussa on linkki täydellisiin ohjeisiin tietojen lataamisesta, joka on rikki, sekä vinkin tarkistaaksesi työpöytäsovelluksen asetukset. Teimme molemmat, emmekä löytäneet tapaa ladata tietojamme. Tämä ominaisuus olisi hieno, mutta kuten monet RememBear-aspektit, se on käsite enemmän kuin mikään muu. 

turvallisuus

RememBear käyttää tuttua tietoturva-arkkitehtuuria tarjoamalla AES-256-salatulle holvillesi päästä päähän -salauksen (lue lisää salauksen kuvauksesta). Se ei kuitenkaan ole vain puhetta. RememBear kysyi neuvoa saksalaiselta verkkoturvayritykseltä Cure53, joka testasi perusteellisesti RememBearin haavoittuvuuksien varalta. Löydät tulokset täältä.

Hieman yli kaksi vuotta sitten suoritetussa testissä löydettiin yksi tärkeä aihe ja muutama vähäinen. Huolestuttavaa oli se, kuinka RememBear käsitteli ylätason verkkotunnuksia. Sovellus täyttäisi käyttäjätiedot ja jättäisi huomioimatta kaksi ensimmäistä ylätason verkkotunnusta, mikä tarkoittaa, että tietojenkalastelujärjestelmälle perustettu huijaussivusto voisi kaapata kirjautumistunnuksesi. 

Tämä kysymys, samoin kuin kaikki muut tarkastuksessa löydetyt kysymykset, käsiteltiin ennen RememBearin julkistamista. Lisäksi joukkue on ollut selkeä Cure53: n osallistumisesta kehitysprosessiin tarjoamalla täyden pääsyn koodiin ennen julkista julkaisua. 

Lyhyesti sanottuna RememBear on turvallinen ja tarjoaa nolla tietämysmallin huipputasolla. Lisäksi turvallisuusarkkitehtuuri on kuitenkin tutkittu perusteellisesti haavoittuvuuksien suhteen käyttäen samaa taktiikkaa kuin mustahattu-hakkeri. Vaikka meidän on tavallisesti otettava tietoturvavaatimukset nimellisarvoon, RememBear tarjoaa kolmannen osapuolen auditoinnin, jonka avulla voidaan vahvistaa sen turvallisuus.

RememBear-varmuuskopiopaketti

Kun luot uuden RememBear-tilin, sovellus luo varmuuskopion. Tämä PDF on samanlainen kuin 1Passwordin palautuspaketti, joka näyttää kirjautumistietosi, jos unohdat. Varmuuskopiossa on kuitenkin myös uusi laiteavain ja QR-koodi RememBearin asettamiseen muille alustoille. 

remembear-backup-kit

NDK ja QR-koodi ovat välttämättömiä kirjautumiseen muihin sovelluksiin. Pääsalasanan pyytämisen sijasta RememBear käyttää laitepohjaista todennusta, mikä tarkoittaa, että on luettelo laitteista, joihin RememBear tietää luotettavan. Autentikoit NDK: n ja QR-koodisi perusteella. 

Juuri niin tapahtuu, että tämä prosessi tekee uusien laitteiden asentamisesta uskomattoman yksinkertaista. Koska QR-koodi on sinulle ainutlaatuinen, voit skannata sen kamerallasi, kun määrität iOS- tai Android-sovelluksen. Sama pätee online-kojelautaan, joka kirjautuu sisään kirjautumissovelluksen ja selainlaajennuksen yhdistelmän avulla.. 

Tuki

RememBear ei tarjoa paljon tukea, mikä on pieni yllätys, kun näet kuinka vähän sovelluksen ja selaimen laajennuksissa on vaihtoehtoja. Jälleen, RememBear vaihtaa käytettävyysvaihtoehtoja. Siellä on erittäin vankka tietokanta, josta on helppo kiertää, mutta suora tuki on rajoitettu sähköpostien väliseen kirjeenvaihtoon. 

Jos joudut hankkimaan RememBearin, sinulla on yhteyslomake, jossa voit kuvata lyhyesti ongelmasi, vaikka selkeää tukisähköpostiosoitetta ei ole. Kuvailette ongelmaa lyhyesti vastaamalla muutamiin peruskysymyksiin ja antamalla tilisi sähköpostiosoitteen. Vastaukselle on 48 tunnin ikkuna, mutta kun olimme tavoittaneet, joukkue sai takaisin parin tunnin sisällä. 

remembear-kontakti-muoto

Tietokanta on enemmän kuin UKK. On viisi osaa, joista jokaisessa on lyhyt kysymysarja ja vastaavat vastaukset. Vaikka aiheet on käsitelty perusteellisesti, lisätukiresursseista puuttuu. Ei ole kuvakaappauksia tai video-oppaita, mikä on RememBearin käyttäjän ensimmäisen lähestymistavan vuoksi outoa. 

remembear-tietämyskanta

Löysimme myös tietokannasta muutama asia. Yksi oli “aloittaminen” -luokka, joka ohjattiin ”tietoturva ja yksityisyys” -osaan, jossa oli vain kaksi artikkelia. 

Mikään tästä ei ole maailman loppua kenellekään, joka osaa tekniikkaa kunnolla; tietokanta on hämmentävämpi kuin sovellus, mikä on osoitus siitä, kuinka helppoa sitä on käyttää. Se voi kuitenkin aiheuttaa esteitä uusille tulokkaille. 

Suoraan sanottuna RememBear olisi meidän menosuosituksemme kaikille, jotka tarvitsevat verkkoturvaa, mutta eivät tiedä ensimmäistä tietokoneista (ajattele vanhempiasi). Olisi siis hienoa saada aloitusopas niille käyttäjille, jotta heillä olisi viitekohta asettaessasi.

Tuomio

RememBear on erinomainen käytettävyydestä, vaikka siinä ei ole ominaisuuksia. Perussovellus on hieno, ja se tarjoaa salasanojen, luottokorttien ja muistiinpanojen hallinnan erinomaisella täyttöjärjestelmällä. Jos kaikki etsimäsi on tunnistetietojen salasanojen hallinta selaimessa, RememBear on hieno valinta, etenkin ilmaisella suunnitelmalla. 

Virrankäyttäjät tai kuka tahansa ohjelmiston asiantunteva henkilö tulee pettymään vaihtoehtojen puutteesta. Ei ole jakamistukea, suunnitelmaa useille käyttäjille, rajoitettuja organisaatiovaihtoehtoja eikä kolmansien osapuolien integrointeja. Pyynnöstä saat paljon enemmän rahaa. 

Suosittelemme kuitenkin RememBear-sovellusta käyttäjille, jotka ovat asioiden tekniikan puolella. Ilmaisen suunnitelman takia pääsy on alhainen, ja kuinka helppoa sovellusta on käytettävä, uudet käyttäjät voivat pysyä suojattuina vähällä vaivalla. 

Mitä mieltä olet RememBearista? Aiotko antaa sille kuvan tai suositella sitä jollekin muulle? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map