McAfee True Key Review – päivitetty 2020

McAfee True Key -katsaus

Osana suojausohjelmaa McAfee True Key on kunnollinen salasanojen hallinta. Itsenäisenä tuotteena on kuitenkin ominaisuuksien puute ja omituinen hinnoittelu, joten suosittelemme sitä. Katso yksityiskohdat McAfee True Key -kokoelmasta.


tosi-avain-Slider1

tosi-avain-slider2

tosi-avain-slider3

tosi-avain-slider4

tosi-avain-slider5

Edellinen

Seuraava

True Key on virustentorjuntajätteen McAfeen salasananhallintaohjelma. Vaikka hinta ja käytettävyys on vaikuttava, se ei pidä kiinni verrattuna muihin parhaisiin salasanojen hallintaan. Rajoitettu ominaisuusjoukko ja omituinen hinnoittelumalli palauttivat sen enemmän kuin muutama askel. Tästä huolimatta on syytä ampua osana virustorjuntapakettia. 

Tässä McAfee True Key -katsauksessa aiomme yksityiskohtia kokemuksemme jälkeen, kun työkalu on kehitetty. Tilin rekisteröimisestä monitekijän todennuksen (MFA) käyttöönottoon katamme True Key -alueen kaikki näkökohdat, jotta voit selvittää, onko se oikea salasanahallinta sinulle. 

Useimmille ihmisille tulee olemaan parempia vaihtoehtoja. Vaikka se on pätevä salasananhallintatyökalu, puuteominaisuuksien joukko ei ole suuri, edes hinta huomioon ottaen. Se on virustentorjuntaan liitetty, ja se on parempi kuin salasanojen tallentaminen selaimeesi. 

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja McAfee True Key -sovellukselle

ominaisuudet

True Key, kuten monet virustorjuntapaketin sisältävät salasanojen hallintaohjelmat, on ominaisuuksien valossa. Vaikka se onkin vahvempi kuin NordPass, sitä puuttuu edelleen monilta alueilta. Erityisesti salasananjako ei ole kysymys, samoin kuin tilaa useille käyttäjille. True Key on yksinkertainen salasananhallintaohjelma, joka soveltuu erinomaisesti käytettävyyteen, mutta huono ominaisuuksiin. 

Ennen kuin päästään siihen, mitä ei sisälly, puhutaan siitä, mitä voit tallentaa. Holvi on jaettu kolmeen osaan: “kirjautumiset”, “turvalliset muistiinpanot” ja “lompakko”. Kaksi ensimmäistä selittävät itsensä, ja vaikka kolmaskin näyttää, siellä tapahtuu paljon enemmän. 

tosi-avain-lompakko

Luottokorttien lisäksi lompakkoasi voidaan tallentaa sosiaaliturvatunnuksesi, ajokortti, salasana, osoite ja mahdolliset jäsenyydet. Jokainen näistä merkinnöistä toimii “korttina”, johon voit värjätä ja lisätä muistiinpanoja organisaation parantamiseksi. Digitaalinen lompakko on True Key: n suurin voimavara. 

tosi-avain-värillinen-merkinnät

Mitä et saa

On valitettavaa, että on enemmän puhetta siitä, mitä ei sisälly, kuin mitä on. Dashlanen salasananvaihdin tai Zoho Vaultin käyttäjänhallintaominaisuudet ovat poissuljettuja. True Key -harjat kuitenkin edes perusasiat. Tärkeintä on, että salasananjakoa ei ole. 

Vaikka jakaminen voi aiheuttaa turvallisuusongelmia, se on välttämätön ominaisuus jokaiselle nykyaikaiselle salasananhallinnalle. McAfee voisi kiertää ongelman tarjoamalla useille käyttäjille suunnatun suunnitelman, mutta se ei ole. Jos haluat varmistaa pienyrityksen tai perheen, sinun on parempi käyttää jotain kuten 1Password (lue Dashlane vs. 1Password -vertailu). 

True True ei myöskään tarjoa rikkomusilmoituksia tai minkäänlaista suojausanalyysiä. Kun lisäät uuden salasanan, sinulle annetaan erittäin antelias salasanan luokitus. Muutoin et kuitenkaan näe uudelleenkäytettyjä, heikkoja tai haavoittuvia salasanoja, kuten voit käyttää muita työkaluja. 

Mikä lunastaa sen näistä puutteista, on sen moninkertainen todennus True Key -kirjautumistunnuksillesi. Laajennus tarjoaa paljon vaihtoehtoja tilisi lukitsemiseksi raa’ilta joukkohyökkäyksiltä, ​​joista voit lukea lisää alla olevasta ”turvallisuus” -osiosta. 

McAfee True True Features -katsaus

McAfee True Key -logowww.truekey.com

Alkaa 167 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

turvallisuus

2fa

salaus
AES-256

Nollatietotodistuksen

2FA-näppäimet

Turvallisuusanalyysi

Monien laitteiden synkronointi

Varmuuskopiointi ja palautus

Mobiilisovellukset

Salasananvaihdin

Salasanan luonti

Selaimen laajennus

Automaattinen täyttö

Lomakkeen automaattinen täyttö

Selaimen käyttöliittymä

Työpöydän käyttöliittymä

Sähköposti

Live chat

Puhelin

Ohjekeskus

foorumit

24/7 tuki

Lisää

Vapaa suunnitelma

Hinta

True Key on edullinen salasanojen hallinta, joka tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan ja useiden laitteiden synkronoinnin vain 20 dollaria vuodessa. Saatavilla on myös ilmainen suunnitelma, vaikka se tuskin on lataamisen arvoinen ottaen huomioon sen rajoittavuus. Tosiaankin True Key näyttää vaikuttavinta osana kokonaista virustorjuntapakettia eikä yksinään.  

Tilauksen hinta on hyvä, True Key -kellotuksen ollessa hieman vähemmän kuin RoboForm (lue RoboForm-arvostelu). Sinulta laskutetaan 19,99 dollaria vuodessa jopa 10 000 ilmoittautumista, mikä on kohtuullinen korko. Koska ominaisuudet ovat kuitenkin niukkoja, voit saada paljon enemmän toimintoja muiden salasananhallintaohjelmien avulla hieman enemmän kolikkoa varten.

Vaikka työkalu onkin edullinen, hinta ei ole sen arvoinen yksin, varsinkin kun Kaspersky Password Manager maksaa 5 dollaria vähemmän. 

Antivirus-paketin mukana True Key on kuitenkin vaikuttavampi. Voit hankkia yksittäisen verkkoturvallisuuspaketin, joka sisältää salasananhallinnan, turvallisen verkkoselauksen, tiedostojen murskaimen, salatun tallennustilan ja virustorjuntaohjelman vain 15 dollarilla enemmän kuin tavallinen True Key -tilaus.. 

Myönnettäköön, että virustentorjunta ei kuulu parhaimpiin, kuten voit lukea McAfee Total Protection -katsauksestamme, mutta lukujen kannalta hinta on virustorjuntaohjelman hyväksi. Se on vain jos etsit virustorjuntaa. Salasananhallinnassa erikseen on parempia vaihtoehtoja kuin True Key, ei paljon muuta. 

Breaking Down True Key ilmaiseksi

On selvää, että McAfee haluaa sinun käyttävän True Key Free -sovellusta, koska et todellakaan voi ostaa tilausta True Key -sivustolta. Sen sijaan sinun on ladattava ilmainen versio siitä riippumatta. Tästä huomiosta huolimatta True Key Free ei edelleenkään ole parhaan ilmaisen salasananhallintamme, LastPassin lukema (lue LastPass-arvostelu). 

Toiminnallisesti ilmainen on sama kuin Premium. Sinun on kuitenkin rajoitettu 15 ilmoitukseen, mikä on kiusallista. Soittaminen sille “ilmaiseksi salasananhallitsijaksi” on isku edessä todellisille ilmaisvaihtoehdoille, kuten Dashlane. Vain 15 salasanalla True Key Free on kokeilu, ei palvelu, jota tarjotaan hyvästä tahdosta. Lue Dashlane vs. LastPass -teoksemme nähdäksesi kuinka nämä kaksi vertaa.

Käyttäjäystävällisyys

Kuten mainittiin, McAfee ohjaa sinut lataamaan True Key Free -sovelluksen. Verkkosivusto on yhden sivun muotoilu, joka menee yli ominaisuuksien – hinnoittelua ja alustojen tukea – mitä vain vähän on -. Heti on selvää, kuinka pääset alkuun. Suuri ”Lataa” -painike näkyy sivuston edessä ja keskellä. 

tosi-key-sivusto

On tärkeää huomata, että sinulla on oltava tuettu selain. Koska True Key on laajennuksia koskeva yksinoikeus, Windows- tai macOS-sovelluksille ei ole paikallista sovellusta. Testaamalla Opera, meitä ohjattiin lataamaan Chrome, Firefox tai Microsoft Edge, mikä on outoa, kun otetaan huomioon, että Opera on Chromium-pohjainen selain. 

Kun olet asentanut, luot True Key -profiilin. Tarvitset sähköpostiosoitteesi, koko nimen (jostain syystä) ja pääsalasanan, jotka sinun on vahvistettava. Sen jälkeen sinua pyydetään lisäämään ensimmäinen kirjautumistunnuksesi ja sitten lyhyt tutustuminen selaimen käyttöliittymään. Käytettävyyden kannalta kaikki on huippuluokkaa. 

tosi-key-sign-up

Käytännössä on kuitenkin yksi iso ongelma. Sinua ei pyydetä tuomaan salasanasi, kun kirjaudut ensimmäisen kerran. Se, että laajennus ohittaa tuonnin, on sitäkin hämmentävämpi, kun otetaan huomioon, että se voi löytää muihin salasanojen hallintaan ja useimpiin tärkeimpiin selaimiin tallennetut kirjautumistunnukset.. 

Selaimen laajentaminen

True Key on selainpohjainen kokemus, kuten LastPass. Käytettävyyden kannalta kaikki on erinomaista. McAfee näyttää nopeasti työkaluvihje kaikille uusille toiminnoille, ja se tallentaa kirjautumistunnuksesi automaattisesti selatessasi uusia sivustoja. Kun avaat True Key -sovelluksen, näet salasanasi ruudukkoisella tavalla muutamalla pikakäynnistyskuvakkeella usein käytetyille sivustoille.. 

tosi-avain-rajapinta

Voit myös järjestää salasanasi luettelomuodossa merkitsemällä suosikkejasi ja tilata ne aakkosjärjestykseen tai viimeksi käytettyjen merkintöjen perusteella. Kaikki on hienoa, kun kirjoituksia on vain kourallinen. Kun kuitenkin aloitat kirjautumisen kirjautumiseen, asiat menee nopeasti huonoon tilanteeseen, koska True Key ei tarjoa mitään kansiojärjestystä. 

Selaimen laajennuksessa on toinen suuri ongelma. Kun napsautat sitä, selaimen käyttöliittymä avautuu pienen laajennus ponnahdusikkunan sijasta. Jos luot uuden tilin, et voi luoda salasanaa nopeasti. Sen sijaan sinun on avattava selaimen käyttöliittymä uudessa välilehdessä ja siirtyä salasanan luontiin.  

tosi-key-salasana-generaattori

Muutoin laajennus palvelee tarkoitustaan ​​automaattiseen täyttämiseen. True Key on helppo käyttää kaikkialla. On kuitenkin joitain väärinkäytöksiä, jotka estävät sitä olemasta parhaiden joukossa. Tulevissa versioissa haluamme nähdä kehotuksen tuoda salasanoja ensimmäistä kertaa kirjautuessasi, samoin kuin laajennuksen ponnahdusversion.. 

turvallisuus

True Key: stä on yleensä vähän tietoa, joten on yllättävää, että turvallisuudesta ei ole paljon puhuttu. Tiedämme, että sillä on samanlainen rakenne kuin muilla salasanan hallitsijoilla. Tiedot on salattu paikallisesti, holvi on suojattu AES-256: lla ja kaikki on koodattu pääsalasanalla. 

On myös tärkeää ottaa huomioon, että True Key perustuu selaimeesi. Vaikka salaus tapahtuu ”paikallisesti”, olet aktiivisesti verkossa prosessin päätyttyä. Meillä ei ole teknistä paperia tai pääsyä True Key -koodiin nähdäksemme, aiheuttaako se mitään ongelmia, vaikka se ei olisikaan järkyttävä, jos se. 

Voit lukea salauksen kuvaus siitä, miksi AES-256 on loistava, sekä oppaan nolla tietämyksen salakysymykseen nähdäksesi, miksi McAfeen ei pitäisi nähdä salasanasi. Yritetty malliksi, se näyttää toimivan. Totta-avaimen mielenkiintoisin osa on kuitenkin sen monikerroinen todennus. 

True Key -tekijän todennus

Kaikki perustuu siihen, että sinulla on ainakin kaksi tekijää henkilöllisyytesi todentamiseksi. Voit valita joko ”perustason” tai ”edistyneen” tietoturvan, ensin käyttämällä vain pääsalasanaasi ja jälkimmäisessä käyttämällä vähintään kahta todennusreittiä. Voit lisätä vielä enemmän tekijöitä, jos haluat esimerkiksi yhden parhaista 2FA-sovelluksista ja sähköpostikoodin. 

tosi-avain-2fa

Koska keskitytään useisiin tekijöihin, True Key tarjoaa salasanan palauttamisen, kunhan toinen tekijä on käytössä. Lyhyesti sanottuna, olet todennettu toisen tekijän perusteella, jonka avulla voit nollata pääsalasanasi ja siirtää holvin sisällön. Vaikka tämä on teoriassa suurta, se saattaa aiheuttaa joitain ongelmia käytännössä. 

Asetus on oletuksena käytössä, joten jos joku käyttää toista tekijääsi, hän voi nollata pääsalasanasi. Onneksi voit kytkeä tämän “ominaisuuden” pois päältä, jota suosittelemme. Sinun tulisi joka tapauksessa käyttää satunnaisesti luotuja vahvoja salasanoja monitekijälaitteissasi, joten ei ole liikaa pyyntöä muistaa pääsalasana. 

Tuki

McAfeella on vakiintunut tuotelinja, joten tukijärjestelmä on jo käytössä. Sinun on kuitenkin kiivetä kaikkien sen pääpalveluille omistettujen resurssien yli löytääksesi True Key -sovellukseen vastauksia. Vaikka se voi tehdä itsensä auttamisesta hieman hankalaa, yhteysvaihtoehtoja on paljon. 

Alkaen sieltä, voit tavoittaa tukiryhmän ympäri vuorokauden live-chatin tai puhelimen kautta odottamalla noin kaksi minuuttia entiseltä ja 10 minuuttia viimeiseltä toimitettujen arvioiden perusteella. Testattaessa näitä reittejä, havaitsimme livekeskustelujen arvioinnin olevan hieman keskusteleva ja puhelimen arvioita hieman liberaali, tosin vain pienellä marginaalilla.. 

tosi-key-kontakti-optiot

Sinun on kuitenkin hypätä kysymyspuun läpi nähdäksesi nämä yhteysvaihtoehdot, mikä muistuttaa itseapua. McAfeen tiheästä tietokannasta on True Key: lle omistettu 33 merkintää. Suurin osa artikkeleista on omistettu palvelun yleisille selvennyksille, vaikkakin siellä on kourallinen vianetsintäoppaita. 

tosi-avain-tietämyskanta

Ongelma, kuten yleensä näiden niputettujen salasanojen hallintaohjelmien kohdalla, on osuvien artikkeleiden löytäminen. Askel McAfeen muiden tuotteiden yli on tarpeeksi ärsyttävää, mutta kuinka hitaasti tukisivusto latautuu, prosessi tehdään pidempään kuin sen pitäisi olla. Vastauksia on olemassa, jos tarvitset niitä, mutta useimmissa tapauksissa tietokantaan navigointi on enemmän vaivaa kuin sen arvoista. 

Tuomio

True Key on helppo käyttää ja halpaa, mutta ne ovat melkein vain sen hyviä ominaisuuksia. Yhdistettynä salasananhallinnana se on parempi kuin kirjautumistietojen tallentaminen selaimeesi. 

Jos etsit täysin varustelltua työkalua, on kuitenkin muita vaihtoehtoja, jotka tarjoavat paljon enemmän ominaisuuksia. Jopa Kasperskylla on halvempi salasananhallintaohjelma, vaikka toiminnallisuus on silti paljain. 

Mitä mieltä olet True Keystä? Aiotko ampua vapaalle suunnitelmalle? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map