Keeper Review – Uudistettu ja valmis aloittamaan – Päivitetty 2020

Keeper Review

Keeper on hyvä palvelu, joka on äskettäin kokenut suuren kasvot, ja sillä on hyviä tuloksia. Keeper on helppo käyttää, erittäin turvallinen ja melko halpa käynnistää. Lue täydellinen Keeper-arvostelu, josta löydät kaikki yksityiskohdat siitä, miksi pidämme tästä salasananhallinnasta.


perukoille-Slider1

perukoille-slider2

perukoille-slider3

perukoille-slider4

perukoille-slider5

Edellinen

Seuraava

Keeper on salasananhallinta, joka on aina vaikuttanut meihin, ja se ansaitsi paikan parhaassa salasananhallintaoppaassa erinomaisesta ominaisuusluettelostaan. Viime kerralla katsoessamme palvelua, olimme kuitenkin pettyneitä käyttöliittymään. Onneksi äskettäinen käyttöliittymän peruskorjaus tarkoittaa, että on aika päivittää Keeper-arvostelu. 

Aiomme seurata uuden käyttöliittymän läpi kaikkia alueita, jotka saavat sen loistamaan, sekä tarkistamaan turvallisuus, tuki, ominaisuudet ja hinta. Lopussa annamme tuomion, jossa päätämme, onko Keeper edelleen sen arvoinen vai ei. 

Kun otetaan huomioon, kuinka halpaa Keeper-salasanahallinta on, on vaikea olla suosittelematta sitä. Vaikka uusi käyttöliittymä ei ole täydellinen, se on paljon kilpailukykyisempi. Lisää pitkän luettelon ominaisuuksista ja luottokortteettomasta 30 päivän ilmaisesta kokeiluversiosta. Keeper on yksi houkuttelevimmista salasanojen hallintaohjelmista.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Keeperille

ominaisuudet

Keeperillä on pitkä luettelo ominaisuuksista, jotka tekevät jo niinkin alhaisesta hinnasta entistä vaikuttavamman. Vaikka joudut yhdistämään muutaman palvelun saadaksesi täyden kokemuksen, on olemassa tarpeeksi ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotta pohjapiirros pysyy omana. 

Vahvin ominaisuus käytettävissänne on Keeperin turvatarkastus. Hallintapaneelissa voit nähdä kuinka monta uudelleenkäytettyä ja heikkoa salasanaa sinulla on. Keeper käyttää sinua antamaan sinulle yleisen tietoturvapisteen. Koska Keeper voi kirjata salasanan historian, näet viimeksi, kun muutit tiettyä tietuetta. 

maalivahtia-review-turvallisuus-tarkastus

On myös muutamia turvaominaisuuksia, joista merkittävin on tuhoaminen. Jos kirjautumisyrityksiä on viisi epäonnistunutta, Keeper tuhoaa kaikki tietueesi, jotka sillä on. Vaikka itsensä tuhoaminen ei olekaan ihanteellinen, se on hyödyllinen torjuttaessa raa’ita voimahyökkäyksiä. Jos hyökkääjä haluaa roskapostin mahdolliset salasanat tilillesi, kaikki tietosi poistuvat muutaman yrityksen jälkeen. 

KeeperFill for Local, iOS ja Android Autofill

Suurin osa salasanan hallitsijoista on keskittynyt selainkokemukseen – lue esimerkki siitä NordPass-arvosteluista -, mutta Keeper menee askeleen pidemmälle. Vaikka sinun ei tarvitse ladata työpöytäsovellusta, se antaa sinulle automaattisen täytön paikallisesti. Pikanäppäimillä voit täyttää käyttäjänimesi, salasanasi tai molemmat koneesi kaikissa paikallisissa sovelluksissa. 

maalivahtia-review-maalivahti täytön

Sama pätee selaimeesi ja mobiililaitteisiin. Testauksemme aikana Keeper tarttui helposti maahantulokenttiin ja täytti tarvittavat tiedot. Selaimessa Keeper todella yhdistää salasanat, luottokortit ja osoitteet samassa automaattisen täytön ikkunassa, joten sinun ei tarvitse navigoida selaimen laajennukseen muiden kuin salasanakenttien automaattiseksi täyttämiseksi. 

KeeperChat ja muut lisäosat

Keeper tarjoaa enemmän kuin vain salasananhallinnan. Voit ostaa muutama lisäosien la carte tai osana pakettia, joka kaksinkertaistaa tavallisen tilauksen hinnan. Vaikka extrat ovat hyvin, ylimääräisiä, ne ovat korkeampien kustannusten arvoisia. 

Tärkein syy ostaa yksi Keeperin paketeista on KeeperChat, joka on salattu viestinvälityssovellus. Sen lisäksi, että suojaat viestit kuljetuksen aikana, KeeperChat-ohjelmassa on muutama ainutlaatuinen ominaisuus, kuten yksityinen mediagalleria, viestien vetäminen sekä viestien ja keskustelujen itsensä tuhoaminen.. 

Muita lisäosia ovat BreachWatch, joka tarkkailee tummaa verkkoa vaarantuvien tietueiden varalta, ja Keeper Cloud Security Vault, jonka avulla voit jakaa tiedostoja turvallisesti muiden käyttäjien kanssa. Nämä ominaisuudet ovat erityisen tervetulleita, koska ne eivät vaadi korkeaa kysyntähintaa heidän mukanaan pitämiseen. KeeperChat erottaa täyden paketin.

Keeper-ominaisuuksien yleiskatsaus

Keeper-logokeepersecurity.com

Alkaa 249 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

turvallisuus

2fa

salaus
AES-256

Nollatietotodistuksen

2FA-näppäimet

Turvallisuusanalyysi

Monien laitteiden synkronointi

Varmuuskopiointi ja palautus

Mobiilisovellukset
Android / iOS

Salasananvaihdin

Salasanan luonti

Selaimen laajennus

Automaattinen täyttö

Lomakkeen automaattinen täyttö

Selaimen käyttöliittymä

Työpöydän käyttöliittymä

Sähköposti

Live chat

Puhelin

Ohjekeskus

foorumit

24/7 tuki

Lisää

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Keeper on yksi halvemmista salasanojen hallitsijoista, hinnoiteltu hiukan alle 1 salasanan, jota pidämme vakiona, ja paljon vähemmän kuin Dashlane, joka on melko kallis (lue 1Password-arvostelu ja Dashlane-arvostelu).

Keeperillä on laaja valikoima suunnitelmia, jotka saattavat hämmentyä (lisää seuraavassa osiossa). Perussuunnitelma, jota kutsutaan yksinkertaisesti henkilökohtaiseksi, sisältää rajoittamattoman salasanan tallennuksen yhdelle käyttäjälle. Vaikka se on rajoitettu yhdelle käyttäjälle, sitä voidaan käyttää niin monissa laitteissa kuin haluat. 

Siellä on myös ilmainen suunnitelma, vaikka se onkin melko rajoittava. Se on rajoitettu yhteen laitteeseen ja tukee vain automaattista täyttämistä mobiililaitteissa. Jos etsit ilmaista salasananhallintaa, lue tämä parhaita ilmaisia ​​salasananhallintaoppaita tai kokeile LastPassia (lue LastPass-arvostelu). 

Voit silti kokeilla Keeperin premium-versiota ilmaiseksi. Saatavilla on 30 päivän ilmainen kokeilu, joka ei vaadi luottokorttia. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä sivustolla on napsauttaa “saada pitämään ilmaiseksi”, kirjoita sähköpostiosoite ja salasana ja tuo sitten salasanasi. Koska Keeper tarjoaa niin runsas kokeiluversio, hyvityksiä ei tarjota. 

Salasananhallinta ei kuitenkaan ole tarinan loppu henkilökohtaisille käyttäjille. Keeper myy “enimmäispaketin” henkilökohtaisten ja perhesuunnitelmiensa puitteissa. 

Tämä paketti sisältää suojatun tiedostojen tallennuksen, tumman verkkomonitorin ja KeeperChatin, jotka ansaitsivat maininnan 99 ilmaisessa työkalussamme yksityisyyden suojaamiseksi. Hinta on kaksinkertainen verrattuna tavanomaiseen suunnitelmaan, mutta se asettaa Dashlanen Premium Plus -tarjonnan kuitenkin häpeään. 

Perhe-, yritys- ja yrityssuunnitelmat

Henkilökohtaisten suunnitelmien lisäksi Keeper tarjoaa erilaisia ​​monen käyttäjän suunnitelmia. Perhesuunnitelma kilpailee 1Password-tyylin kaltaisista, tarjoamalla viisi yksityistä holvia kaksinkertaiseksi tavallisen tilauksen hintaan. Sen mukana tulee myös 10 Gt suojattua pilvitallennusta, mutta jos olet juuri sitä, sinun on parempi lukea paras pilvisäilytysoppaamme. 

Liikekäyttöön Keeper tarjoaa yritys- ja yrityssuunnitelmia. Ne ovat kaiken kaikkiaan samankaltaisia, vaikka yrityssuunnitelma tarjoaa joitain ominaisuuksia isommille ryhmille, mukaan lukien kertakirjautumistuki ja integrointi Active Directoryan. 

Se on vaikuttava kysyvällä hinnalla noin 4 dollaria käyttäjää kohti, mutta jos et tarvitse Enterprise-ominaisuuksia, voit hankkia halvemman liiketoimintasuunnitelman Zoho Vault -sovelluksen avulla (lue Zoho Vault -katsaus).

Käyttäjäystävällisyys

Keeperin uudelleensuunniteltu verkkokäyttöliittymä on käyttömukavuus, joka antaa sinulle paljon vaihtoehtoja holvin järjestämiseen. Asennus on myös helppoa, selaimen tuontityökalulla ja saumattomalla tietueen luomisella. Pitkä lisäosien luettelon seulominen voi kuitenkin saada hämmentävää. 

Kuten yllä mainitaan “hinnoittelu” -osiossa, Keeperillä on paljon suunnitelmia, vaikka useimpien käyttäjien ei tarvitse huolehtia niistä. Kotisivulta napsauttamalla “saa ylläpitäjä ilmaiseksi” voit rekisteröidä tilin ja aloittaa 30 päivän ilmainen kokeilu. Luottokorttia ei tarvita myöskään tässä kokeiluversiossa, joten voit aloittaa Keeperin käytön heti. 

maalivahtia-sign-up

Siitä, mitä kirjaudut, on kuitenkin hämmennystä. Kuten ensimmäisessä osassa mainittiin, Keeperillä on paljon lisäosia, kuten KeeperChat ja BreachWatch. Nämä ominaisuudet ovat paketissa, mutta niitä voi ostaa myös la carte -tuotteina. Tietyt lisäosat kuitenkin pakataan automaattisesti, jos ohitat 30 päivän kokeilujakson, kun taas toiset eivät. 

Keeper-salasanavarasto

Asuessaan Keeper-holviin asiat ovat erinomaisia. Kun olet kirjautunut sisään, olet tavannut lyhyen asennusohjeen, joka pyytää sinua tuomaan salasanasi ja asentamaan Keeper-laajennuksen. Opetusohjelma näyttää myös erityyppisiä merkintöjä, jotka Keeper voi tallentaa, vaikka voit ohittaa tämän vaiheen, jos olet käyttänyt salasananhallintaa. 

setup-opetusohjelma

Voit tuoda salasanoja selaimesta tai muusta salasananhallinnasta. Selaimen tuonti tukee Chromea, Firefoxia, Internet Exploreria, Edgeä ja Operaa, ja edellyttää, että lataat tuontityökalun. 

Jos olet lähtöisin toisesta salasananhallinnasta, Keeperillä on tuontiohjeet. Siellä on vaiheittaiset ohjeet KeePassille, RoboFormille, Sticky Passwordlle ja muille, vaikka voit myös aina vetää ja pudottaa myös CSV-tiedostoa (lue RoboForm-arvostelu ja Sticky Password -arvostelu). 

salasanalla tuonti

Keeper-tietueiden lisääminen ja hallinta

Keeper kutsuu merkintöjään “tietueiksi”, ja siinä on kolme päätietuetta: salasanat, luottokortit ja identiteetit. Kolmen välillä voit peittää paljon maata, mutta Keeper menee pidemmälle. Mukautettujen kenttien tuella tietueesta voi tulla mitä tahansa. 

edit-salasana-hallinta-ennätys

Vakiokentät otetaan huomioon, mutta voit lisätä tietueeseen myös minkä tahansa määrän mukautettuja kenttiä. Lisäksi voit liittää muistiinpanoja, tiedostoja ja valokuvia tietueeseen sekä tallentaa kaksikerroisia koodeja. Kun ne on tallennettu, voit lisätä tietueen suosikkeihisi, muuttaa väriä ja jopa luoda pikakuvakkeen.

Tallenteiden hallintaan Keeper antaa sinulle paljon vaihtoehtoja. Voit tarkastella tietueita ruutujen muodossa tai luettelona ja lajitella ne nimen tai päivämäärän mukaan. Lisäksi voit suodattaa merkintöjä monin tavoin, esimerkiksi löytää vain tietueita, joihin on liitetty tiedostoja, ja järjestää ne kansioihin. 

maalivahtia-review-organisaatio

Kuten yksittäisiä merkintöjä, voit myös värjätä holvin kansioita väriä koodaamaan entistä paremmin. Vaikka kaikki nämä vaihtoehdot vaikuttavat arkipäiväisiltä, ​​muilta salasananhallijoilta ei ole yllättävää organisointivaihtoehtojen puutetta (lue esimerkki tästä RememBear-arvosteluesta). Keeper antaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset levyjen järjestämiseen.  

Kohteiden jakaminen pitäjän kanssa

Järjestämisen jälkeen voit jakaa Keeper-tietueesi, ja kuten organisaatiovaihtoehdot, Keeper menee askeleen kilpailun ulkopuolelle. Kun siirrät tietuetta, voit valita, saako vastaanottaja lukea, muokata tai jakaa tietuetta. Lisäksi voit siirtää omistajuuden. 

maalivahdin jakamista

Nämä ominaisuudet ovat vakiona yrityksen salasanan hallitsijoille, mutta Keeper tarjoaa heille henkilökohtaiset suunnitelmat. On selvää, että Keeper on omistautunut vaihtoehtoihin, ja se näkyy salasananjako- ja organisaatioasetuksissa.

turvallisuus

Keeper noudattaa muiden salasananhallintalaitteiden asettamia standardeja, salaa holvin AES-256: lla ja lukitsee avaimen pääsalasanasi taakse. Lisäksi salatut salasanasi tallennetaan SOC 2: n ja ISO 27001: n mukaisesti. Tästä huolimatta meillä on vielä joitain kysymyksiä siitä, kuinka Keeperin tilin palautus tapahtuu. 

Keeperin nolla tietämysmalli ja hätäapu

Keeper noudattaa nolla tietämysmallia, eli se ei koskaan näe eikä tallenna pääsalasanasi. Sen sijaan Keeper luo salausavaimen pääsalasanasi perusteella käyttäen 100 000 PBKDF2-iteraatiota. Tätä avainta käytetään salaamaan ja purkamaan holvi erillisellä AES-256-avaimella (lue lisää salauksen kuvauksesta). 

Tietämättömän mallin takia Keeper ei voi toimittaa pääsalasanasi, jos unohdat sen. Toisin kuin useimmat salasananhallinnat, se tarjoaa kuitenkin pari tilin palautusvaihtoehtoa. Tiliäsi luotaessa sinulta kysytään turvakysymystä ja vastausta, jota käytetään tilin palauttamiseen. 

Rekisteröinnin jälkeen Keeper luo tietoavaimen, jota käytetään salaamaan ja purkamaan jokainen tietueavain (avaimet jokaisessa holvissa olevassa kohteessa). Tämä data-avain on salattu oletuksena pääsalasanalla. Keeper tallentaa kuitenkin toisen kopion tästä data-avaimesta, joka on salattu suojauskysymyksesi ja vastauksesi kanssa. 

Jos sinulla on heikko turvallisuuskysymys, tämä saattaa aiheuttaa muutamia ongelmia. Ilman kaksifaktorista todennusta päällä hyökkääjä tarvitsee pääsyn sähköpostiisi ja vastauksen turvakysymykseesi tilisi käyttämiseksi. Paras tapa ratkaista ongelma, kuten huomautamme kuudessa vinkissämme identiteettivarkauksien estämiseksi, on käyttää vääriä turvakysymyksiä ja vastauksia. 

Vaihtoehtoisesti voit nimetä viisi hätäyhteyshenkilöä, jotka pääsevät holviin hätätilanteessa. Keeper ei koskaan jaa pääsalasanasi. Sen sijaan yhteyshenkilö vastaanottaa puolet RSA-avainparista, jota käytetään salauksen purkamiseen tietyn ajan kuluttua. 

Pidä kahden tekijän todennusvaihtoehdot

Vaikka Keeperin tietoturva on vakaa, suosittelemme kaksikerroksisen todennuksen mahdollistamista. Keeper tukee parhaita 2FA-sovelluksia käyttämällä aikapohjaista kertaluonteista salasanaa sovelluksilta, kuten Google Authenticator. Lisäksi Keeper tukee laitteistoavaimia, jotka noudattavat yleistä kaksikerroksista standardia, kuten YubiKey.

Tuki

Keeper tarjoaa kunnollisen suoran asiakastuen ympäri vuorokauden tapahtuvilla live-chat- ja vastausviesteillä. Se tulee kuitenkin omakseen itseapuresursseilla. Keeper seisoo erillään tiheillä oppailla, jotka kattavat palvelun kaikki näkökohdat pelkäämättä mennä liian pitkälle teknisiin yksityiskohtiin. 

Löydät tuen napsauttamalla Keeper-käyttöliittymän alaosassa olevaa ohje-linkkiä. Napsauttamalla siellä, sinut viedään asiakastukikeskukseen, jossa voit tarkistaa Keeperin järjestelmän tilan, rekisteröidä tukisivustoseminaareihin, selata UKK: ta, katsella video-oppaita ja tietysti ottaa yhteyttä tukeen. 

maalivahtia-tuki-keskus

Tarkastuksemme aikana käytimme paljon live-chatia, sukeltamalla rikkaruohoihin Keeperin turvallisuuden teknisistä näkökohdista. Vaikka live chat-edustaja lopulta palasi kopioimaan tekstiä Keeperin verkkosivuston turvallisuusosasta, he pitivät yllättävän hyvin. Suosittelemme käyttämään sähköpostia teknisiin kysymyksiin, mutta live-chatin edustajat, joiden kanssa puhuimme, olivat yllättävän päteviä. 

Suorat chatit ja sähköpostituki ovat käytettävissä ympäri vuorokauden, vaikka sinun ei pitäisi tarvita niitä usein. Keeperillä on paljon itseapuresursseja, mukaan lukien kaikki video-opetusohjelmista, jotka käyvät läpi Keeper-sovelluksen perusteet, yritystoimintaa koskeviin perusteellisiin oppaisiin. 

Keeper on vertaansa vailla, kun kyse on itseapuresursseista, ja se kattaa palvelunsa kaikki puolet tuskallisesti. 

perukoille-oppaita

Keeperillä on myös resurssikirjasto, jossa on infografioita, joissa selvitetään tietoverkkorikollisuuden vaikutukset, tekniset valkoiset paperit ja tilattavissa olevat webinaarit. Vaikka nämä resurssit ovat pääosin keskittyneet yritysasiakkaille, on hienoa nähdä Keeperin omistautuminen tiedottaa asiakaskunnalleen kyberturvallisuudesta.

Tuomio

Vaikka Keeper on aina ollut vakaa salasananhallinta, sen uudelleensuunniteltu käyttöliittymä tekee siitä käytön iloa. Vaikuttavampi on kuitenkin hinta. Keeper on hiukan halvempaa kuin kilpailu, kun menee kärjestä to-toe varjoisimmilla ominaisuuksilla. Ilmaisen suunnitelman ja 30 päivän ilmaisen kokeilun välillä Keeper on varma veto. 

Mitä mieltä olet Keeperistä? Aiotko rekisteröidä ilmaisen kokeilujakson? Kerro meille kokemuksestasi alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map