Καλύτερο VPN για το Hulu το 2020: Πάλη με τον αποκλεισμό VPN

Το Hulu είναι μια δημοφιλής υπηρεσία ροής, αλλά είναι διαθέσιμη μόνο στις Η.Π.Α. Αυτό σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν εάν ταξιδεύετε ή ζείτε σε άλλη χώρα είναι με ένα VPN. Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό όσο η σύνδεση μέσω VPN. Είναι δύσκολο να ξεμπλοκάρετε το Hulu, αλλά ένα από τα καλύτερα VPN μας για τις επιλογές του Hulu θα σας οδηγήσει.


Εάν χρειάζεστε μια γρήγορη απάντηση, θα πρέπει να εγγραφείτε στο CyberGhost. Είναι ένα υπέροχο VPN που ξεμπλοκάρει τον Hulu χωρίς κανένα πρόβλημα. Διαθέτει τεράστιο δίκτυο διακομιστών, γρήγορες ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο επτά ημερών για χρήστες κινητών συσκευών ή τη δοκιμαστική περίοδο 24 ωρών εάν χρησιμοποιείτε και σε επιτραπέζιο υπολογιστή.

Το Hulu διαθέτει πληθώρα περιεχομένου και αν χάσετε την αγαπημένη σας εκπομπή επειδή δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία, είναι ένα απλό ιδιωτικό δίκτυο. Θα μιλήσουμε περισσότερο για το γιατί χρειάζεστε ένα VPN αργότερα, αλλά εν συντομία, θα σας βοηθήσει να λάβετε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ, ξεγελάοντας τον Hulu να πιστεύει ότι είστε πραγματικά εκεί.

Το καλύτερο VPN για το Hulu

 1. CyberGhost – Συνεπής πρόσβαση με βελτιστοποιημένους διακομιστές ροής, ανέξοδη
 2. ExpressVPN – Γρήγορες ταχύτητες, ασυνεπής πρόσβαση
 3. NordVPN – Συνεπής πρόσβαση, αλλά ορισμένοι διακομιστές είναι αργοί
 4. Windscribe – Διακομιστές ροής Windflix, απεριόριστες συνδέσεις
 5. VyprVPN – Συνεπής πρόσβαση, αλλά η ποιότητα ροής μπορεί να είναι χαμηλή
 6. ProtonVPN – Δωρεάν πρόγραμμα με απεριόριστο εύρος ζώνης, αλλά με χαμηλές ταχύτητες

1. CyberGhost

Το CyberGhost είναι η καλύτερη επιλογή για να μπείτε στο Hulu. Κατατάχθηκε στην τρίτη θέση στο καλύτερο VPN για ροή, και παρόλο που μπορεί να μην είναι το κορυφαίο VPN συνολικά, υπάρχουν μερικοί καλοί λόγοι για τους οποίους είναι η πρώτη μας επιλογή για το Hulu.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Για αρχάριους, το CyberGhost έρχεται με διακομιστές VPN σε όλο τον κόσμο που έχουν βελτιστοποιηθεί για συγκεκριμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της ροής. Δοκιμάσαμε ορισμένους από αυτούς τους διακομιστές για την αναθεώρησή μας στο CyberGhost και κατάφερε να ξεμπλοκάρετε το Hulu – καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες ροής – άψογα και με συνέπεια.

Παρόλο που το CyberGhost διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών, δεν υπάρχει σύγχυση σχετικά με το ποιο είναι το καλύτερο για τη Hulu. Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “για ροή”, θα δείτε μια σειρά διακομιστών για διαφορετικές χώρες, αλλά κάτω από κάθε μία, το CyberGhost σας λέει για ποια υπηρεσία είναι βελτιστοποιημένη για. 

Υπάρχει όμως ένα μειονέκτημα με το CyberGhost, και αυτή είναι η ταχύτητά της. Δεν είναι εντελώς αργό, αλλά στις δοκιμές μας το βρήκαμε να γίνεται πιο αργό σε μεγάλες αποστάσεις. Επιπλέον, οι ταχύτητές του θα εξαρτηθούν από το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, διαπιστώσαμε ότι η χρήση του OpenVPN μπορεί να το επιβραδύνει. Ωστόσο, το VPN διατηρείται καλά κατά τη ροή και έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης.

Άλλες δυνατότητες του CyberGhost

Η ασφάλεια του CyberGhost είναι καλή και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit. Έρχεται επίσης με έναν μόνιμα ενεργοποιημένο διακόπτη kill. Αυτό είναι καλό με έναν τρόπο, επειδή ένας διακόπτης kill θα διακόψει τη σύνδεσή σας εάν το VPN αποτύχει και θα σας κρατήσει ασφαλείς. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν μπορείτε να το απενεργοποιήσετε είναι ενοχλητικό. κανείς δεν θέλει να αποκοπεί στα μέσα της εκπομπής. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost σε Windows, macOS, Android και iOS. Είναι εύκολο στη χρήση, ακόμη και αν η διεπαφή χρειάζεται να συνηθίσει. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα, σε περίπτωση που άλλοι θέλουν να παρακολουθήσουν κάτι άλλο. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι το επτά είναι και το όριο για τις εγκαταστάσεις.

Το CyberGhost είναι ένα φθηνό VPN με εντυπωσιακή απόδοση. Ωστόσο, δεν σας προτείνουμε να επιλέξετε το μηνιαίο πρόγραμμα. Μεγαλύτερα σχέδια έχουν καλές εκπτώσεις και υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών σε Android και iOS ή μια 24ωρη δοκιμή για επιτραπέζιους υπολογιστές. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, η οποία είναι 14 ημέρες για το μηνιαίο πρόγραμμα και 45 ημέρες για μεγαλύτερες.

2. ExpressVPN

Η δεύτερη επιλογή μας είναι το ExpressVPN, το οποίο είναι το καλύτερο VPN συνολικά. Είναι συχνά η πρώτη μας επιλογή και παρόλο που διαπιστώσαμε ότι θα μπορούσε να ξεμπλοκάρει τον Hulu κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, απλώς δεν έχει τη συνέπεια που κάνει το CyberGhost. Το ExpressVPN είναι εντυπωσιακό όταν μπαίνει σε άλλες πλατφόρμες, και είναι η κορυφαία επιλογή VPN για το Netflix και το BBC iPlayer.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Το ExpressVPN δεν διαθέτει ειδικά βελτιστοποιημένους διακομιστές για ροή, επομένως μπορείτε γενικά να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε πλατφόρμα από το δίκτυό της. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι έχετε το καθήκον να αναζητήσετε έναν διακομιστή που να είναι συμβατός. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχουν περισσότεροι από 3.000 διακομιστές σε ολόκληρο τον κόσμο και πολλοί από αυτούς είναι κατανεμημένοι σε όλες τις ΗΠΑ.

Οι ταχύτητες του ExpressVPN είναι υπέροχες. Είναι το ταχύτερο VPN που δοκιμάσαμε και με το απεριόριστο εύρος ζώνης, η εμπειρία ροής σας θα πρέπει να είναι κορυφαία μόλις βρείτε τον σωστό διακομιστή. Διαβάστε την κριτική μας για το ExpressVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Έχει επίσης μεγάλη ασφάλεια που συνοδεύεται από έναν αυτόματο ενεργοποιημένο διακόπτη kill, εκτός εάν μπορείτε να το απενεργοποιήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN σε Windows, macOS, Android και iOS, καθώς και σε συσκευές ροής, όπως το Roku και το Amazon Fire TV. 

Το VPN επιτρέπει έως και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις. Επιπλέον, είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει βελτιωμένη διεπαφή που είναι ιδανική για αρχάριους και τεχνικούς.

Το ExpressVPN είναι ακριβό σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες, αλλά έχετε πολλά για τα χρήματά σας. Αν και το CyberGhost είναι καλύτερο για το Hulu, το ExpressVPN το χτυπά σε πολλές άλλες περιοχές. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας ένα μακρύτερο σχέδιο και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, για την ειρήνη του μυαλού.

3. NordVPN

Το NordVPN είναι μια άλλη καλή επιλογή για το Hulu. Μπορεί να εισέλθει στην υπηρεσία εύκολα και με συνέπεια. Τούτου λεχθέντος, το VPN έρχεται τρίτο λόγω της ασυνέπειας του στο δίκτυο. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το δίκτυο διακομιστών του NordVPN είναι τεράστιο και παρόλο που μπορεί να ξεμπλοκάρει το Hulu, συναντήσαμε μερικούς διακομιστές που δεν είχαν τα απαραίτητα για τη ροή του περιεχομένου της Hulu. Ορισμένοι διακομιστές έχουν γρήγορες ταχύτητες, αλλά άλλοι έχουν το αντίθετο.

Οι συνολικές γρήγορες ταχύτητες του ExpressVPN σημαίνει ότι πρέπει απλώς να βρείτε έναν διακομιστή που ξεμπλοκάρει το Hulu. Με το NordVPN, δεν πρόκειται να αποκτήσετε πρόσβαση, βρίσκετε έναν διακομιστή που είναι αρκετά καλός για ροή και μπορεί να χρειαστεί χρόνος. Μόλις βρείτε ένα, είναι υπέροχο και δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης για να ανησυχείτε. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική μας για το NordVPN.

Η ασφάλειά του είναι από τα καλύτερα στην αγορά και περιλαμβάνεται ένας προαιρετικός διακόπτης kill. Όπως το CyberGhost, το NordVPN διαθέτει εξειδικευμένους διακομιστές. Κανένα από αυτά δεν είναι βελτιστοποιημένο για ροή, αλλά έχετε άλλους, συμπεριλαμβανομένων διακομιστών διπλού hop για επιπλέον προστασία, καθώς και διακομιστές peer-to-peer που είναι αρκετά καλοί για να κάνουν το NordVPN τα καλύτερα VPN μας για torrent.

Το NordVPN είναι εύκολο στη χρήση, με έναν διαισθητικό χάρτη για την επιλογή της τοποθεσίας του διακομιστή σας. Μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS, Android και iOS και μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα έξι συσκευές.

Παίρνετε πολλά για τα χρήματά σας με το NordVPN. Η τιμολόγηση του είναι δίκαιη και μπορείτε να μειώσετε το κόστος περισσότερο επιλέγοντας μια μακρύτερη συνδρομή. Υπάρχει επίσης μια περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

4. Windscribe

Επόμενο είναι το Windscribe, το οποίο προσφέρει τόσο πληρωμένο όσο και δωρεάν πρόγραμμα. Το δωρεάν πακέτο του είναι αρκετά καλό και κέρδισε την πρώτη θέση στο καλύτερο κομμάτι δωρεάν υπηρεσιών VPN. Ωστόσο, για αυτήν την ενημέρωση, το δωρεάν πρόγραμμα δεν θα το κόψει. Αυτό συμβαίνει επειδή, κατά τη διάρκεια της δοκιμής για την αναθεώρηση του Windscribe, βρήκαμε τους δωρεάν διακομιστές του άχρηστοι για την πρόσβαση στο Hulu.

Windscribe-slider1

Windscribe-slider2

Windscribe-slider3

windscribe-slider4

Windscribe-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Η πρόσβαση στο BBC iPlayer και το Amazon Prime Video στους δωρεάν διακομιστές ήταν εύκολη, αλλά δεν είναι καλή για το Hulu ή το Netflix. Ευτυχώς, ωστόσο, το Windscribe έχει ορισμένους διακομιστές Windflix ειδικά σχεδιασμένους για ροή. Διατίθενται για τις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Ιαπωνία και λειτουργούν. Ορισμένοι από τους άλλους διακομιστές επί πληρωμή συνεργάζονται με τη Hulu, αλλά δεν είναι εγγυημένη.

Οι ταχύτητες του Windscribe είναι καλές, αλλά δεν είναι τόσο καλές όσο οι κορυφαίες επιλογές μας. Είναι ασφαλές και διαθέτει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη kill. Είναι επίσης εύκολο στη χρήση και παρέχει διεπαφή χωρίς ψήγματα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS και σας επιτρέπει να συνδέσετε απεριόριστο αριθμό συσκευών ταυτόχρονα. 

Όσον αφορά το εύρος ζώνης, αυτό θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Το δωρεάν πακέτο σας περιορίζει στα 2 GB ανά μήνα, αλλά αυξάνεται στα 10 GB εάν εισαγάγετε μια έγκυρη διεύθυνση email κατά την εγγραφή. Ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διακομιστές Windflix στο δωρεάν πρόγραμμα. Το πλήρες πρόγραμμα επί πληρωμή σας προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, αλλά υπάρχει ένας φθηνότερος τρόπος ροής Hulu.

Χρησιμοποιώντας το build-a-plan του Windscribe, μπορείτε να προσθέσετε έναν διακομιστή Windflix και απεριόριστα δεδομένα με μόλις $ 2 ανά μήνα. Αν και δεν μπορεί να είναι το κορυφαίο VPN συνολικά, παρέχει σίγουρα έναν τρόπο να παρακολουθείτε τον Hulu και να παραμένετε ασφαλείς με ελάχιστη χρέωση. Δεν υπάρχει επίσημη πολιτική επιστροφής χρημάτων, αλλά μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός τριών ημερών από την αγορά.

5. VyprVPN

Το VyprVPN δεν ξεχωρίζει σε σύγκριση με τους κορυφαίους παρόχους μας, αλλά έχει κάποιες ιδιότητες που δεν μπορούν να αγνοηθούν. Μία από αυτές τις ιδιότητες είναι η ικανότητά του να έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένου του Hulu. Στις δοκιμές μας για την αναθεώρηση του VyprVPN, προσπελάστηκε με συνέπεια στο Hulu σε κάθε διακομιστή που δοκιμάσαμε, χωρίς να τροποποιήσουμε τις ρυθμίσεις.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Έρχεται με το ιδιόκτητο πρωτόκολλο Chameleon που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη ροή ενώ προσθέτει επιπλέον ασφάλεια, αλλά βρήκαμε ότι δεν ήταν απαραίτητο. Επιπλέον, αν και οι ταχύτητες του VyprVPN δεν φαίνονται πολύ στα χαρτιά, στην πράξη λειτουργεί καλά στους περισσότερους διακομιστές. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι όλα γρήγορα και μπορείτε συχνά να παρουσιάσετε χαμηλή ανάλυση.

Το VyprVPN διαθέτει απεριόριστο εύρος ζώνης και η ασφάλειά του είναι εξαιρετική και προσαρμόσιμη. Είναι συμβατό με Windows, macOS, Android και iOS και παρόλο που η διεπαφή του δεν είναι η καλύτερη, δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί. 

Η τιμή που πληρώνετε εξαρτάται από το πακέτο που θα επιλέξετε. Το τυπικό πρόγραμμα σας προσφέρει τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις και το πρόγραμμα Premium σας παρέχει πέντε συνδέσεις, καθώς και τη χρήση του πρωτοκόλλου Chameleon. 

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα μηνιαίο ή ετήσιο πρόγραμμα, αν και το ετήσιο λειτουργεί καλύτερα μακροπρόθεσμα. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

6. ProtonVPN

Η τελευταία μας καταχώρηση είναι το ProtonVPN. Δεν είναι στο καλύτερο VPN μας για ροή lineup επειδή οι ταχύτητές του το απογοητεύουν, αλλά πιστεύουμε ότι αξίζει ακόμη μια θέση στη λίστα Hulu VPN μας επειδή είναι σε θέση να έχει εύκολη πρόσβαση στην πλατφόρμα. 

protonvpn-ταμπλό-ρυθμιστικό-1

protonVPN-interface-slider-2

protonvpn-profiles-slider-3

protonvpn-ρυθμίσεις-ρυθμιστικό-4

protonvpn-split-tunneling-slider-5

Προηγούμενος

Επόμενο

Δεν είναι το πιο αργό VPN εκεί έξω, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να κάνει με ένα λάκτισμα στο πίσω μέρος. Στη δοκιμή ελέγχου ProtonVPN, διαπιστώσαμε ότι παρόλο που δεν έχει πρόβλημα πρόσβασης στις υπηρεσίες ροής, οι πραγματικές ροές χρειάζονται λίγο χρόνο για να φορτωθούν. Τούτου λεχθέντος, είχαμε περισσότερη τύχη όταν αγνοήσαμε τους προτεινόμενους διακομιστές της ProtonVPN και επιλέξαμε τους δικούς μας, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη σας.

Η ασφάλεια του ProtonVPN είναι εντυπωσιακή, με κρυπτογράφηση AES 256-bit και τη χρήση των διακομιστών Secure Core (διατίθενται σε συγκεκριμένα σχέδια). Το VPN διαθέτει επίσης μια καλή διεπαφή χρήστη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows, macOS, Android και iOS.

Ένας από τους άλλους λόγους που η ProtonVPN έκανε τη λίστα μας είναι λόγω του γενναιόδωρου δωρεάν προγράμματος της. Αν και δεν διαθέτει καλές ταχύτητες, το ProtonVPN δίνει στους χρήστες του απεριόριστο εύρος ζώνης τόσο στα πληρωμένα όσο και στα δωρεάν πακέτα του, κάτι που είναι σπάνιο. Το δωρεάν πρόγραμμα σας παρέχει μια σύνδεση και πρόσβαση σε τρεις διακομιστές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Πρέπει, ωστόσο, να σας προειδοποιήσουμε ότι οι δωρεάν διακομιστές του δεν είναι υπέροχοι.

Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι έχετε πρόσβαση σε πιο αξιόπιστους διακομιστές, το πρόγραμμα πληρωμής της ProtonVPN διατίθεται σε τρεις μορφές. Το Βασικό σχέδιο σας παρέχει δύο ταυτόχρονες συνδέσεις και τη χρήση όλων των διακομιστών του. Το πρόγραμμα Plus σας προσφέρει όλα όσα περιλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα, καθώς και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις και τη χρήση των βελτιστοποιημένων διακομιστών του. 

Το τελευταίο σχέδιο είναι το οραματιστικό του. Αυτό σας δίνει όλα τα παραπάνω, 10 ταυτόχρονες συνδέσεις και τη χρήση της κρυπτογραφημένης υπηρεσίας email, ProtonMail. Ωστόσο, είναι ακριβό και έχετε όλα όσα χρειάζεστε στο πρόγραμμα Plus. Υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη.

Πώς επιλέξαμε τα καλύτερα VPN για το Hulu

Η βασική εστίαση εδώ είναι εάν η υπηρεσία VPN μπορεί να έχει πρόσβαση στο Hulu ή όχι. Όλες οι επιλογές μας μπορούν να ξεμπλοκάρουν τον Hulu, αλλά έχουμε επίσης λάβει υπόψη τη συνέπεια. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία σε πολλούς διακομιστές. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καλή εμπειρία ροής, υπάρχουν και άλλες δυνατότητες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ταχύτητα και εύρος ζώνης

Η ταχύτητα του VPN είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Με τις γρήγορες ταχύτητες σημαίνει ότι το VPN μπορεί να μεταδώσει ροή σε καλή ανάλυση – ακόμη και 4K σε συγκεκριμένες συσκευές. Εάν επιλέξετε ένα αργό VPN, θα υποφέρετε από προσωρινή αποθήκευση, αργούς χρόνους φόρτωσης και πιθανώς ακόμη και απόλυτη αποτυχία φόρτωσης. 

Επιπλέον, θέλετε να επιλέξετε ένα VPN που έχει ικανοποιητικό εύρος ζώνης. Τα απεριόριστα δεδομένα είναι καλύτερα επειδή δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το όριο. Εάν φτάσετε το όριο, το VPN θα σταματήσει να λειτουργεί και δεν θα μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε τον Hulu.

Δίκτυο διακομιστή

Το δίκτυο διακομιστών είναι επίσης σημαντικό. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu, πρέπει να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή εντός των ΗΠΑ. Σχεδόν όλα τα VPN διαθέτουν διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά θα πρέπει να ελέγξετε ξανά πριν εγγραφείτε. Επιπλέον, όσο περισσότερα υπάρχουν, τόσο καλύτερη είναι η πιθανότητα να βρείτε αυτό που λειτουργεί και έχει καλές ταχύτητες.

Ασφάλεια

Παρόλο που η ασφάλεια και το απόρρητο δεν θα σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας εκπομπή, εξακολουθούν να είναι σημαντικά. Η καλή ασφάλεια θα σας προστατεύσει από τυχόν διαδικτυακούς κινδύνους που αντιμετωπίζετε. Αν θέλετε απλώς να παρακολουθήσετε Hulu στην τηλεόρασή σας, δεν είναι τόσο μεγάλη υπόθεση. Ωστόσο, αν θέλετε να παρακολουθήσετε το The Handmaid’s Tale χρησιμοποιώντας το WiFi της τοπικής σας καφετέριας, αυτή είναι μια άλλη ιστορία.

Το θέμα με το δημόσιο WiFi είναι, ποτέ δεν ξέρετε πόσο ασφαλής είναι η σύνδεση. Εάν συνδεθείτε σε αυτό χωρίς καμία προστασία, ζητάτε προβλήματα. Τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μπορεί να κλαπεί ή μπορεί να μολυνθείτε από κακόβουλο λογισμικό ή λογισμικό υποκλοπής spyware. Η χρήση ενός VPN – καθώς και ένα καλό πρόγραμμα προστασίας από ιούς – μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ασφαλή.

Ευκολία χρήσης και συμβατότητα συσκευής

Η φιλικότητα προς το χρήστη είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε επίσης, αν και αυτός ο τομέας θα εξαρτηθεί επίσης από την προηγούμενη εμπειρία σας με VPN. Εάν είστε αρχάριος, θα θέλατε κάτι απλό που θα σας συνδέει γρήγορα, αλλά εάν είστε τεχνίτης, μπορεί να εκτιμήσετε κάτι που είναι πιο τροποποιήσιμο. 

Θα θέλατε επίσης να ελέγξετε αν το VPN είναι συμβατό με τη συσκευή σας. Οι πάροχοι VPN συνήθως υποστηρίζουν τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα – Windows, macOS, Android και iOS – αλλά ορισμένοι περιλαμβάνουν άλλα λειτουργικά συστήματα, όπως Linux ή έξυπνες τηλεοράσεις.

Τιμή

Εδώ στο Cloudwards.net, εστιάζουμε περισσότερο στην αξία που λαμβάνετε, παρά στο πραγματικό κόστος. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το VPN και συχνά υπάρχουν εκπτώσεις που μπορείτε να επωφεληθείτε επίσης.

Γιατί χρειάζομαι ένα VPN για το Hulu?

Εάν πληκτρολογήσετε “VPN” σε ένα κατάστημα εφαρμογών ή μια μηχανή αναζήτησης, θα δείτε έναν τόνο δωρεάν VPN. Προτού πωληθείτε με βάση το ότι κάποιος είναι δωρεάν, υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Αν και δεν είναι όλα τα δωρεάν VPN κακά – όπως το δωρεάν πρόγραμμα της Windscribe – υπάρχουν πολλά που απλά δεν το κόβουν. Για παράδειγμα, ένα VPN θα μπορούσε να διαφημιστεί ως πολύ ασφαλές και μεγάλο απόρρητο, αλλά στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να έχει ελάχιστη έως καθόλου προστασία και να τροφοδοτεί τα προσωπικά σας δεδομένα απευθείας σε εταιρείες μάρκετινγκ. 

Το κακόβουλο λογισμικό μπορεί συχνά να περιμένει και στα αρχεία εγκατάστασης ορισμένων VPN. Η εγκατάσταση ενός προγράμματος προστασίας από ιούς θα σας προστατεύσει από απροσδόκητες επιθέσεις, αλλά θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το πόσο άσχημα δωρεάν VPN μπορούν να είναι στον χειρότερο δωρεάν οδηγό VPN, αλλά σας συνιστούμε να μείνετε μακριά από τυχόν υπηρεσίες που φαίνονται σκιερές. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου του VPN, τις κριτικές και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό πριν προχωρήσετε.

Τελικές σκέψεις

Η Hulu δεν είναι η ευκολότερη υπηρεσία ροής για να μπείτε, αλλά η χρήση μιας από τις επιλογές μας Hulu VPN θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε τα μπλοκ. Δεν πρέπει να έχετε πρόβλημα να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας εκπομπή Hulu, αρκεί να επιλέξετε έναν αξιοπρεπή διακομιστή VPN στις Η.Π.Α. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία, το VPN θα πρέπει επίσης να έχει καλές ταχύτητες και ικανοποιητικό επίδομα εύρους ζώνης.

Από όλους τους παρόχους VPN, η CyberGhost έχει την ψήφο μας για το Hulu. Διαθέτει πολλούς διακομιστές, καλές ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης. Είναι επίσης φθηνό και συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων, σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη.

Έχετε χρησιμοποιήσει ένα VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Hulu; Πείτε μας για την εμπειρία σας στην ενότητα σχολίων. Δείτε επίσης τα άλλα άρθρα VPN και το αρχείο ροής. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map