Τα καλύτερα VPN για το BBC iPlayer το 2020: 8 πάροχοι που θα περάσουν

Το BBC iPlayer κυκλοφόρησε το 2007 και είναι η υπηρεσία συνεχούς ροής της British Broadcasting Corporation. Διαθέτει έναν καλό συνδυασμό ζωντανής τηλεόρασης, αθλητικών εκδηλώσεων, ταινιών και εκπομπών κατά παραγγελία, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Αν είστε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN μας για τις επιλογές του BBC iPlayer για πρόσβαση σε αυτό.


Το BBC είναι ένα δημοφιλές τηλεοπτικό δίκτυο για το βρετανικό κοινό. Έχει μια τεράστια ποικιλία περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ντοκιμαντέρ, δράματος, αθλητικών και ειδήσεων, για να αναφέρουμε μερικά. Με πολλά άτομα που κόβουν το καλώδιο ή χρειάζονται μια λύση συνεχούς ροής, ήταν λογικό το δίκτυο να εισαγάγει τη δική του διαδικτυακή πλατφόρμα ροής.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα κανάλια του BBC στο διαδίκτυο, αλλά το BBC iPlayer παρέχει ευελιξία σε άτομα που δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν μια εκπομπή όταν μεταδίδεται. Σχεδόν όλα τα προγράμματα είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση κατά παραγγελία για λίγο μετά τη μετάδοση. Σας δίνει επίσης πρόσβαση σε ζωντανές εκδηλώσεις, αποκλειστικό υλικό και περιεχόμενο από τα αρχεία του BBC.

Ωστόσο, οτιδήποτε μεταδίδεται από το BBC προορίζεται μόνο για βρετανούς οφθαλμούς ή τουλάχιστον για κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου και τεχνικά σκοπεύετε να αγοράσετε άδεια τηλεόρασης για να την παρακολουθήσετε μέσω καλωδίου ή διαδικτύου. Αυτό σας δίνει μερικά μικρά εμπόδια για να μεταβείτε πριν να αποκτήσετε πρόσβαση. 

Εάν βιάζεστε να λάβετε αυτήν τη ζωντανή ροή του BBC One εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, το ExpressVPN είναι η καλύτερη επιλογή VPN για να μπείτε στην υπηρεσία.

Τα καλύτερα VPN για το BBC iPlayer

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. Windscribe
 5. ProtonVPN
 6. Κισσός
 7. VyprVPN
 8. Hotspot Shield

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για το BBC iPlayer

Υπάρχουν μερικά κριτήρια που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε τα καλύτερα VPN για το BBC iPlayer. Πολλοί από τους παρόχους στις κριτικές μας VPN έχουν εξαιρετικές δυνατότητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα, καθώς και να έχουν καλή απόδοση όταν συνδεθούν. Τα ακόλουθα κριτήρια ορίζουν ένα σημείο αναφοράς για πιθανές επιλογές VPN.

Ξεπερνώντας τα γεωγραφικά μπλοκ

Το να διασφαλίσετε ότι το VPN μπορεί να μπει στο BBC iPlayer είναι κορυφαία προτεραιότητα. Εάν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, τότε δεν έχει νόημα να το επιλέξετε. Οι πλατφόρμες ροής είναι συχνά αρκετά έξυπνες για να ανιχνεύουν πότε χρησιμοποιείτε ένα VPN, αλλά υπάρχουν μερικές που μπορεί να είναι απαρατήρητες. 

Ευτυχώς, όμως, δεν είναι τόσο δύσκολο να ξεπεράσουμε την απαγόρευση του Netflix (διαβάστε το καλύτερο VPN για το Netflix για βοήθεια σχετικά με αυτό).

Όλα τα VPN που έχουμε επιλέξει μπορούν να εισέλθουν στο BBC iPlayer, αν και με ορισμένα, ίσως χρειαστεί να παίξετε με διαφορετικούς διακομιστές πριν αποκτήσετε πρόσβαση. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το VPN διαθέτει διακομιστές και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάποιοι μπορεί να προσφέρουν μια αποκλειστική διεύθυνση IP με επιπλέον χρέωση, αλλά μπορεί να αποδειχθεί πιο αξιόπιστη. 

Ταχύτητα

Οι ταχύτητες ενός VPN είναι σημαντικές για ροή. Εάν είναι αργή, δεν θα έχετε υπέροχη εμπειρία με τους μεγάλους χρόνους φόρτωσης και την ενοχλητική αποθήκευση. Δεν είναι όλες οι επιλογές μας οι γρηγορότερες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να λάβετε, αλλά εξακολουθούν να είναι αρκετά καλές για να παρακολουθήσετε υπερβολικά. 

εύρος ζώνης

Δεν πρέπει να παραβλέπετε το όριο εύρους ζώνης του VPN. Είναι ωφέλιμο να επιλέξετε αυτό που συνοδεύεται από απεριόριστο εύρος ζώνης, διότι αν επιλέξετε αυτό που έχει όριο, θα το παρακολουθείτε για πάντα. Μόλις φτάσετε στο όριο, το VPN θα σταματήσει να λειτουργεί και θα μείνετε αναρωτημένοι τι συνέβη στο τέλος του Dr. Who.

Ευκολία στη χρήση

Η φιλικότητα προς το χρήστη του VPN είναι σημαντική, ειδικά αν είστε αρχάριος. Μια απλή διεπαφή με ένα κουμπί γρήγορης σύνδεσης είναι εξαιρετική, αλλά επειδή θα χρειαστείτε έναν διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα θέλατε επίσης να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή. Εάν είστε λίγο πιο τεχνικοί, ίσως θέλετε να έχετε ένα VPN με ορισμένες ρυθμίσεις.

Τιμή

Αν και υπάρχουν μερικές υπέροχες επιλογές εκεί έξω, θα πρέπει να πληρώσετε εάν θέλετε όλα τα κουδούνια και οι σφυρίχτρες να περιλαμβάνονται με μια υπηρεσία VPN. Επιπλέον, ορισμένα δωρεάν VPN δεν είναι καλή ιδέα, καθώς μπορείτε να διαβάσετε στο χειρότερο δωρεάν κομμάτι VPN. Ωστόσο, οι τιμές, οι εκπτώσεις και οι όροι συνδρομής διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε έναν από τους οποίους αισθάνεστε άνετα.

1. ExpressVPN

Οι τακτικοί αναγνώστες μας πιθανώς θα μαντέψουν ότι το ExpressVPN θα ήταν ο κορυφαίος υποψήφιος όλων των παρόχων VPN για το BBC iPlayer, ειδικά επειδή είναι το συνολικό καλύτερο VPN για ροή. 

Μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια του BBC iPlayer χωρίς πρόβλημα και σε πολλές περιοχές. Επιπλέον, διαθέτει πολλούς διακομιστές για να διαλέξετε εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικές διευθύνσεις IP του ΗΒ για πρόσβαση.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Εάν δεν θέλετε να κάνετε λήψη της εφαρμογής και προτιμάτε τη ροή από το πρόγραμμα περιήγησης, το Express VPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN για επιλογές Chrome, οπότε θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι το καλύτερο VPN για το BBC iPlayer Chrome.  

Οι ταχύτητές του είναι οι ταχύτερες που έχουμε δοκιμάσει, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας ExpressVPN, που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε χωρίς διακοπή σε πλήρη HD και 4K. Έρχεται επίσης με απεριόριστο εύρος ζώνης, οπότε ο χρόνος ποπ κορν δεν θα μειωθεί. 

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, καθώς είναι ένα από τα ευκολότερα VPN που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, αλλά οι άνθρωποι με γνώμονα την τεχνολογία μπορούν να παίξουν και με τις ρυθμίσεις. Υπάρχει ένα μεγάλο κουμπί “σύνδεσης” στο κέντρο της διεπαφής, αλλά μπορείτε εύκολα να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή κάνοντας κλικ επίσης στο κουμπί “επιλογή τοποθεσίας”.

Ένα μειονέκτημα του ExpressVPN είναι η τιμή του. Είναι αρκετά ακριβό σε σύγκριση με άλλα VPN, αλλά κερδίζετε πολλά χρήματα. Παίρνετε ένα ολόκληρο πακέτο ευεργετικών χαρακτηριστικών, καθώς και έναν εύκολο τρόπο στο BBC iPlayer. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα, καθώς και μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

2. NordVPN

Μια άλλη αξιοπρεπής επιλογή είναι το NordVPN. Μπορεί να ξεμπλοκάρει εύκολα το BBC iPlayer, αν και ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικούς διαφορετικούς διακομιστές για την καλύτερη απόδοση. 

Μόλις επιλέξετε έναν καλό διακομιστή, ωστόσο, θα έχετε μια καλή εμπειρία, όπως μπορείτε να δείτε στο καλύτερο κομμάτι VPN για το Amazon Prime Video. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εμπειρία ροής στην αναθεώρηση NordVPN.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Αν και έχει γρήγορες ταχύτητες, ορισμένοι διακομιστές είναι πιο αργοί, ειδικά εκείνοι που βρίσκονται πιο μακριά. Έτσι, αν βρίσκεστε, ας πούμε, στην Αυστραλία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι ταχύτητές σας μειώνονται λίγο. Είναι εύκολο να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή, και υπάρχουν περίπου 600 για να διαλέξετε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επιπλέον, δεν υπάρχει όριο εύρους ζώνης για να απογοητευτείτε και είναι εύκολο στη χρήση. 

Το NordVPN μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή εάν το πορτοφόλι σας φτύνει τη σκόνη. Η μηνιαία τιμή του δεν είναι μεγάλη, αλλά τα μεγαλύτερα σχέδια λειτουργούν αρκετά καλά συνολικά. Αν όμως ανησυχείτε για τη δέσμευση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

3. Cyberghost

Στη συνέχεια έχουμε το CyberGhost. Διαθέτει διακομιστές αφιερωμένους σε πλατφόρμες ροής και μπορεί να μπει στο BBC iPlayer χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει τεράστιο αριθμό διακομιστών (5.600 τη στιγμή της σύνταξης), οπότε δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι σχεδόν 500 από αυτούς βρίσκονταν στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει αξιοπρεπείς ταχύτητες αλλά, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας στο CyberGhost, μπορεί να υποφέρει από τις ίδιες πτώσεις μεγάλων αποστάσεων που κάνει το NordVPN. Ωστόσο, δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης που πρέπει να ανησυχείτε και διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή. Επιλέγοντας ποιον διακομιστή θέλετε να συνδεθείτε εύκολα, ειδικά καθώς θα μπορούσατε απλώς να επιλέξετε έναν που είναι ειδικά για το BBC iPlayer. 

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι με τη μεγάλη ασφάλεια του CyberGhost, έχετε έναν μόνιμα ενεργοποιημένο διακόπτη kill. Ένας διακόπτης kill θα διακόψει τη σύνδεσή σας εάν το VPN αποτύχει, κάτι που είναι καλό, αλλά στην περίπτωση ροής, μπορεί να διαπιστώσετε ότι διακόπτεται ξαφνικά ενώ παρακολουθείτε το BBC iPlayer.

Η μηνιαία τιμή δεν είναι καλή, αλλά τα μεγαλύτερα προγράμματα λειτουργούν φθηνότερα στο τέλος. Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή, αλλά λαμβάνετε μόνο μία ημέρα σε επιτραπέζιο υπολογιστή, ενώ οι κινητές συσκευές λαμβάνουν επτά ημέρες. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων με τυπικές συνδρομές.

4. Windscribe

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Windscribe για ροή του BBC iPlayer. Έχει πληρώσει τους διακομιστές Windflix που έχουν δημιουργηθεί για ροή, αλλά στις δοκιμές μας για την αναθεώρηση Windscribe, διαπιστώσαμε ότι είχαμε τη δυνατότητα πρόσβασης στο BBC iPlayer στους δωρεάν διακομιστές του, καθιστώντας το πιθανώς το καλύτερο δωρεάν VPN για το BBC iPlayer.

Windscribe-slider1

Windscribe-slider2

Windscribe-slider3

windscribe-slider4

Windscribe-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Παίρνετε πρόσβαση σε διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου με το δωρεάν πρόγραμμα, ώστε να μπορείτε να παίξετε λίγο αν έχετε κάποιο πρόβλημα. Το σχέδιο που θα επιλέξετε στο τέλος θα εξαρτηθεί πραγματικά από τα χαρακτηριστικά που θέλετε να συμπεριλάβετε σε αυτό.

Το δωρεάν πακέτο είναι γενναιόδωρο, ακόμη και παίρνοντας τον τίτλο για το καλύτερο δωρεάν VPN, αλλά προφανώς δεν συνοδεύεται από όλα τα κουδούνια και τους σφυρίχτρες. 

Για παράδειγμα, τόσο το δωρεάν πρόγραμμα όσο και το πρόγραμμα Pro επί πληρωμή έχουν απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις, αλλά το δωρεάν πρόγραμμα περιορίζεται σε 2 GB ανά μήνα εύρους ζώνης. Υπάρχουν τρόποι να το αυξήσετε, ωστόσο, χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε κατευθείαν στην επιλογή πλήρους πληρωμής. 

Πρώτον, εάν εισαγάγετε ένα έγκυρο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την εγγραφή, θα σας δοθεί αυτόματα 10 GB αντί για τα 2 GB, αλλά μέσω της δυνατότητάς του “δημιουργήστε ένα σχέδιο”, μπορείτε να προσθέσετε χώρες, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων τοποθεσιών διακομιστή Windflix. Για κάθε διακομιστή που προσθέτετε, θα λάβετε επιπλέον 10 GB δεδομένων ή μπορείτε να προσθέσετε στην επιλογή απεριόριστων δεδομένων με επιπλέον $ 1. 

Οι ταχύτητές του είναι εντάξει και ωραίες για ροή, αλλά άλλες είναι πιο γρήγορες. Οι αρχάριοι θα αρέσουν στην απλή διεπαφή του. Είναι εύκολο να δείτε πού πρέπει να είστε και μπορείτε να επιλέξετε έναν διακομιστή χωρίς δυσκολία.

Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε στο πρόγραμμα επί πληρωμή, η μηνιαία τιμή δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Μεγαλύτερα σχέδια σας εξοικονομούν χρήματα στο τέλος. Δεν υπάρχει πολιτική επιστροφής χρημάτων, αλλά εάν ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός τριών ημερών από την αγορά, θα εκδώσει μία.

5. ProtonVPN

Το ProtonVPN είναι μια καλή υπηρεσία που απογοητεύεται μόνο από μερικές δυνατότητες. Είναι σε θέση να μπει στο BBC iPlayer χωρίς πρόβλημα, αλλά οι ταχύτητές του επηρεάζουν την απόδοση. Δεν είναι αργές, αλλά ούτε και πολύ γρήγορα. 

Κατά τη δοκιμή για την αναθεώρηση του ProtonVPN, διαπιστώσαμε ότι το BBC iPlayer χρειάστηκε για πάντα να φορτώσει. Ωστόσο, αυτό μπορεί να εξαρτάται από τον διακομιστή στον οποίο χρησιμοποιείτε, οπότε μπορεί να θέλετε να παίξετε. Διαθέτει διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς μόνο εάν βρίσκεστε στα κορυφαία σχέδια. 

protonvpn-ταμπλό-ρυθμιστικό-1

protonVPN-interface-slider-2

protonvpn-profiles-slider-3

protonvpn-ρυθμίσεις-ρυθμιστικό-4

protonvpn-split-tunneling-slider-5

Προηγούμενος

Επόμενο

Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης, ωστόσο, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν προγράμματος. Τούτου λεχθέντος, το δωρεάν πρόγραμμα θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση μόνο σε διακομιστές στις Η.Π.Α., την Ιαπωνία και τις Κάτω Χώρες, επομένως δεν είναι επιλογή για το BBC iPlayer. Οι διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου είναι διαθέσιμοι σε όλα τα υπόλοιπα σχέδια, αλλά ο καθένας διαθέτει και τα δικά του οφέλη.

Το βασικό σχέδιο σας δίνει δύο συνδέσεις. Το σχέδιο Plus διαθέτει πέντε συνδέσεις και τη χρήση των διακομιστών Secure Core, streaming και Tor. Η εύλογη τιμή και τα οφέλη του προγράμματος Plus το καθιστούν μια πιο δημοφιλή επιλογή, ειδικά καθώς το κορυφαίο σχέδιο Visionary αυξάνει την τιμή πάρα πολύ υψηλή.

Επιπλέον, με το κορυφαίο σχέδιο, λαμβάνετε μόνο 10 συνδέσεις και τη χρήση μιας κρυπτογραφημένης υπηρεσίας email, και αυτό δεν δικαιολογεί την αύξηση των τιμών. Θα ήταν πολύ καλύτερα να πάτε για την πρώτη μας επιλογή, ExpressVPN.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τεχνικά για να δοκιμάσετε την υπηρεσία, υπάρχει ακόμη ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, για επιπλέον σιγουριά.

6. Κισσός

Η επόμενη επιλογή μας είναι η Ivacy. Είναι μια καλή επιλογή για ένα φθηνό VPN ροής, αλλά υπάρχουν κάποιες ενοχλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αν το επιλέξετε. Για παράδειγμα, είναι σε θέση να μπει στο BBC iPlayer και διαθέτει μια ειδική λίστα διακομιστή ροής, αλλά δεν λειτουργεί πάντα στην πρώτη προσπάθεια, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας για το Ivacy.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Ακόμα, διαθέτει 58 διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να μπορείτε να αναπηδήσετε σε αυτούς μέχρι να αποκτήσετε την καλύτερη εμπειρία. Οι ταχύτητές του είναι εντυπωσιακές, αλλά, όπως οι διακομιστές ροής, είναι ασυνεπείς. Ωστόσο, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης.

Η διεπαφή του είναι περίεργη. Φαίνεται ότι είναι απλό στη χρήση, αλλά στην πραγματικότητα, πρέπει να περάσετε από μερικά στεφάνια για να ρυθμίσετε τα πράγματα. Μόλις το καταλάβετε, θα πρέπει να είστε εντάξει και οι διακομιστές ροής του βρίσκονται όλοι σε μία καρτέλα. 

Η τιμή του είναι δίκαιη και οι μακροχρόνιες συνδρομές λειτουργούν καλύτερα μακροπρόθεσμα. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αλλά εάν επιλέξετε το μηνιαίο πρόγραμμα, θα έχετε μόνο ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων μίας εβδομάδας.

7. VyprVPN

Το VyprVPN είναι το επόμενο. Είναι ένα καλό VPN, ιδίως για την ασφάλειά του, αλλά έχει και κάποιες εξαιρετικές ιδιότητες ροής. Στην κριτική VyprVPN, θα παρατηρήσετε ότι μπόρεσε να μπει σε όλες τις υπηρεσίες συνεχούς ροής αμέσως. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το ιδιόκτητο πρωτόκολλο Chameleon είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στο BBC iPlayer, καθώς κρύβει το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε ακόμη και ένα VPN, αλλά στις δοκιμές μας, δεν το χρειαζόμασταν. Οι διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου είναι έτοιμοι και το BBC iPlayer είναι προσβάσιμο χωρίς πρόβλημα.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ορισμένες περιοχές που απογοητεύουν το VyprVPN Οι ταχύτητές του δεν είναι οι καλύτερες, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, δεν μας απογοήτευσε στη ροή της απόδοσης. Επιπλέον, εάν αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα, η εξυπηρέτηση πελατών της είναι λίγο αργή και η ζωντανή συνομιλία διευθύνεται από έναν εκπρόσωπο AI. Παίρνετε όμως απεριόριστο εύρος ζώνης και μια εύκολη διεπαφή για να παίξετε. 

Η τιμολόγηση του VyprVPN θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Το τυπικό σχέδιο συνοδεύεται από τρεις συνδέσεις, ενώ το πρόγραμμα Premium διαθέτει πέντε συνδέσεις και τη χρήση του πρωτοκόλλου Chameleon. 

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε είτε τη μηνιαία είτε την ετήσια συνδρομή. Το ετήσιο, όμως, το καθιστά πιο προσιτό. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

8. Hotspot Shield

Η τελευταία μας επιλογή είναι το Hotspot Shield επειδή η υπηρεσία του έχει κάποιες αμφισβητήσιμες πτυχές. Διαθέτει διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατά τη διάρκεια των δοκιμών για την αναθεώρηση του Hotspot Shield, μπόρεσε να μπει στο BBC iPlayer. 

HotSpot-Shield-VPN-αρχική σελίδα-2019

Το ιδιόκτητο πρωτόκολλο Catapult Hydra επικεντρώνεται κυρίως στη γρήγορη σύνδεση. Ωστόσο, ενώ οι αριθμοί που γυρίζαμε πίσω φαίνονταν εξαιρετικοί, δεν ένιωθα έτσι. Σε πολλές περιπτώσεις, χρειάστηκαν μερικές μεγάλες προσπάθειες για να συνδεθείτε με έναν διακομιστή και οι πραγματικές ταχύτητες ήταν ασυνεπείς. 

Παίρνετε απεριόριστο εύρος ζώνης και υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας δίνει 500MB δεδομένων ανά ημέρα. Ωστόσο, έχετε πρόσβαση μόνο σε λίγους διακομιστές των ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχετε πρόσβαση στο BBC iPlayer. 

Η διεπαφή του έχει καλή διάταξη και είναι εύκολο στη χρήση. Το μενού ρυθμίσεων καθιστά απλή τη διαμόρφωση του VPN και στις δικές σας προτιμήσεις.

Η τιμολόγηση του Hotspot Shield είναι τυπική για ένα VPN, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας μεγαλύτερη συνδρομή. Όσον αφορά την πολιτική επιστροφής χρημάτων, δεν διαφημίζεται απευθείας στον ιστότοπο, αλλά όταν εξετάσαμε τις Συχνές Ερωτήσεις, διαπιστώσαμε ότι μπορείτε να ζητήσετε ένα εντός 45 ημερών επικοινωνώντας με την υποστήριξη πελατών.

Geoblocks του BBC iPlayer

Τα γεωγραφικά μπλοκ είναι ένα από τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε και είναι ένα πολύ κοινό ζήτημα. Οι περισσότερες υπηρεσίες ροής έχουν τοπικούς περιορισμούς, λόγω των συμφωνιών πνευματικών δικαιωμάτων και αδειών. Για αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να συνδεθείτε στο BBC iPlayer με διεύθυνση IP στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν προσπαθήσετε να συνδεθείτε από οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος που λέει “Το BBC iPlayer λειτουργεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δυστυχώς, οφείλεται σε ζητήματα δικαιωμάτων. “

Τότε μπορεί να βοηθήσει ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Θα σας βοηθήσει να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας, κάνοντάς σας να φαίνεται σαν να έχετε πρόσβαση στο BBC iPlayer από το Ηνωμένο Βασίλειο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το VPN για να επιλέξετε μια διεύθυνση IP στο ΗΒ πριν ανοίξετε την εφαρμογή BBC iPlayer. Υπάρχουν και άλλα οφέλη, όπως η ασφάλεια και το απόρρητο.

Επιπλέον, επειδή το BBC χρηματοδοτείται μέσω του τέλους άδειας που πληρώνουν τα νοικοκυριά του Ηνωμένου Βασιλείου, ίσως χρειαστεί να “επιβεβαιώσετε” ότι έχετε. Μπορεί να εμφανιστεί μια ειδοποίηση που να λέει ότι απαιτείται άδεια τηλεόρασης για να αποκτήσετε πρόσβαση, αλλά μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο “Έχω άδεια τηλεόρασης” και να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα. Δεν χρειάζεται να προσκομίσετε αποδείξεις ότι διαθέτετε τηλεοπτική άδεια στη Βρετανία.

Εάν σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν ταχυδρομικό κώδικα – το αντίστοιχο του ταχυδρομικού κώδικα στο Ηνωμένο Βασίλειο – απλώς εισαγάγετε οποιονδήποτε ταχυδρομικό κώδικα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορείτε να βρείτε στο Google. Θα είστε καλά, υπό την προϋπόθεση ότι είστε συνδεδεμένοι σε διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σχέδια ροής BBC

Προηγουμένως, οποιοδήποτε πρόγραμμα στο BBC iPlayer ήταν διαθέσιμο μόνο για 30 ημέρες. Τον Αύγουστο του 2019, ωστόσο, η Ofcom ενέκρινε τα σχέδια του BBC να διατηρούν τα προγράμματα εκεί για ένα έτος ή περισσότερο.

Επιπλέον, το BBC ενώθηκε πρόσφατα με την ITV για να ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία ροής που ονομάζεται BritBox, η οποία έγινε διαθέσιμη στις ΗΠΑ το 2017 και στον Καναδά τον επόμενο χρόνο. Κυκλοφόρησε μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 7 Νοεμβρίου 2019.

Πολλά προγράμματα BBC και ITV θα μετακινηθούν στο BritBox αφού μεταδοθούν στην τηλεόραση και τελειώσουν το χρόνο τους στην υπηρεσία catch-up των ραδιοτηλεοπτικών φορέων, έτσι θα μπορούσε ενδεχομένως να φιλοξενήσει μερικές από τις καλύτερες εκπομπές BBC. 

Ωστόσο, ορισμένες εκπομπές γίνονται από ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής, οπότε μπορεί να πουληθούν σε άλλη υπηρεσία ροής, όπως ακριβώς συνέβη με την Peaky Blinders. 

Ακόμα και το κανάλι 4 έχει συνδεθεί και θα παρέχει κάποιες εκπομπές για την υπηρεσία. Υπάρχει επίσης αποκλειστικό περιεχόμενο με το BritBox.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να βρείτε την καλύτερη υπηρεσία VPN για το BBC iPlayer. Είτε ακολουθείτε κάποια ροή ειδήσεων στο BBC είτε θέλετε να παρακολουθήσετε κορυφαίες εκπομπές BBC, όλες οι παραπάνω προτάσεις θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε το BBC στο διαδίκτυο. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι η απόδοση με κάθε VPN διαφέρει, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη. 

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο για πρόσβαση στο BBC iPlayer στο εξωτερικό και λειτουργεί και για το ραδιόφωνο BBC iPlay. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν, καθώς μπορεί να μπει στο BBC iPlayer χωρίς πρόβλημα. Επιπλέον, οι γρήγορες ταχύτητες και το απεριόριστο εύρος ζώνης το καθιστούν μια ευχάριστη εμπειρία. Επιπλέον, με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Εάν έχετε εμπειρία φόρτωσης ροής BBC iPlayer από άλλη χώρα με VPN, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Δείτε και τα άλλα άρθρα μας VPN και το αρχείο ροής μας. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map