Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό ιστότοπων Torrent το 2020: Νέες θάλασσες για πειρατές

Το ίδιο το Torrenting είναι νόμιμο στις περισσότερες χώρες, αλλά οι ιστότοποι torrent χρησιμοποιούνται κυρίως για πειρατεία. Για αυτόν τον λόγο, πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους αποκλείονται, καθιστώντας τους πιο δύσκολη την πρόσβαση. Έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον οδηγό για να σας πούμε πώς να ξεμπλοκάρετε τους ιστότοπους torrent με τον ασφαλή τρόπο.


Το Torrenting είναι βασικά διαδικτυακή κοινή χρήση αρχείων και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το χρησιμοποιούν για κοινή χρήση ή λήψη νομικών πραγμάτων, όπως δωρεάν λογισμικό και περιεχόμενο χωρίς δικαιώματα. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου είναι ταινίες, παιχνίδια και βιβλία, τα οποία προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Εάν τα κατεβάσετε, έχετε περπατήσει σε παράνομη περιοχή. Δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε τι να κάνετε, αλλά πρέπει να γνωρίζετε τους κινδύνους που ενέχουν εάν σκοπεύετε να παραβιάσετε το νόμο.

Απαγορεύσεις Torrenting

Ο κύριος λόγος αποκλεισμού των ιστότοπων torrent είναι η καταπολέμηση της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Τα τοπικά δίκτυα, όπως ο χώρος εργασίας ή το σχολείο σας, συχνά τα αποκλείουν, αλλά και οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου μπορούν να το κάνουν. Στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες, οι δικαστικές εντολές αναγκάζουν τους ISP, αλλά οι ISP μπορούν επίσης να επιλέξουν να το κάνουν ως προφύλαξη ενάντια στους γενικούς νόμους πειρατείας μιας χώρας..

Εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν αποκλεισμένο ιστότοπο, ενδέχεται να σας υποδεχτεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα που σας υπενθυμίζει την ποινή για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Οι τιμωρίες διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Μερικοί κλείνουν τα μάτια, ενώ άλλοι επιβάλλουν ποινές φυλάκισης και βαριά πρόστιμα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χώρα, ανατρέξτε στα άλλα άρθρα μας για torrenting.

Ωστόσο, οι απαγορεύσεις και η παρακολούθηση δεν λειτουργούν. Δημοφιλείς ιστότοποι torrent, όπως το The Pirate Bay και το Kickass Torrents, αλλάζουν τα ονόματα των περιοχών τους κατά καιρούς για να παραμείνουν ζωντανά, επομένως είναι καλή ιδέα για το Google το όνομα του ιστότοπου αντί να το πληκτρολογήσετε στη γραμμή διευθύνσεων. Επιπλέον, είναι εύκολο να περάσετε τα μπλοκ.

Τρόπος κατάργησης αποκλεισμού ιστότοπων Torrent

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης για να ξεμπλοκάρετε τον ιστότοπο torrent που θέλετε. Ωστόσο, δεν είναι αξιόπιστα και δεν περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση, κάτι που θα σας αφήσει ευάλωτους. Διαβάστε τη σύγκριση VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor για να μάθετε περισσότερα.

Ο καλύτερος τρόπος για να καταργήσετε τον αποκλεισμό ενός ιστότοπου torrent είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Θα σας προστατεύσει με την ασφάλειά του και η διεύθυνση IP σας θα παραμείνει κρυφή. Οι περισσότεροι έχουν επίσης πολιτική μη καταγραφής, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει καταγραφή των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο. Θα μπορούσατε απλώς να διαλέξετε μία από τις καλύτερες λίστες VPN, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για torrent.

Εκτός από την καλή ασφάλεια και το απόρρητο, χρειάζεστε ένα killswitch. Αυτό θα διακόψει τη σύνδεση εάν αποτύχει και θα σταματήσει η διαρροή των στοιχείων σας. Το VPN πρέπει επίσης να περάσει δοκιμές διαρροής DNS.

Θα επωφεληθείτε από ένα που έχει απεριόριστο εύρος ζώνης και καλές ταχύτητες για πιο αργές λήψεις. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν επιτρέπουν όλοι οι πάροχοι στις κριτικές VPN να χρησιμοποιούν ομότιμη επισκεψιμότητα επειδή χρησιμοποιεί πάρα πολύ εύρος ζώνης, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το επιλέγετε. Για να σας εξοικονομήσουμε προβλήματα, βεβαιωθήκαμε ότι οι προτάσεις μας πληρούν τα παραπάνω κριτήρια.

NordVPN

Το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για torrenting. Έχει μερικές από τις καλύτερες ασφάλειες στην αγορά και περιλαμβάνει ένα killswitch. Διαθέτει επίσης προσαρμοσμένους διακομιστές P2P για αυξημένη ασφάλεια. Προσθέστε σε αυτό τους διακομιστές διπλού hop και την αυστηρή πολιτική χωρίς καταγραφές και μπορείτε να δείτε γιατί είναι το καλύτερο VPN μας για torrenting.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει επίσης καλές ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα. Υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, που σας δίνει αρκετό χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει. Διαβάστε την κριτική NordVPN για περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία.

ExpressVPN

Μια άλλη καλή επιλογή για torrenting είναι το ExpressVPN. Διαθέτει εξαιρετική ασφάλεια, καθώς και ένα killswitch και δεν διατηρεί αρχείο της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο. Όλοι οι διακομιστές του μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για torrent. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης και είναι ένα από τα ταχύτερα VPN γύρω.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Υποστηρίζει τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και είναι εύκολο στη χρήση, ειδικά για αρχάριους. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Διαβάστε την κριτική μας για το ExpressVPN για καλύτερη εμφάνιση.

CyberGhost

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost για torrenting επειδή έχει καλή ασφάλεια και δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής. Έχει επίσης ενσωματωμένο αυτόματο διακόπτη kill, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σύνδεση. Υπάρχει ένα προφίλ torrenting στη λίστα διακομιστών του που εμφανίζει μόνο διακομιστές με δυνατότητα P2P. Έχει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και αξιοπρεπείς ταχύτητες.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στις περισσότερες συσκευές και λειτουργικά συστήματα. Είναι από τα καλύτερα VPN μας για πολλές συσκευές, επειδή επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση επτά. Μια δοκιμή επτά ημερών είναι διαθέσιμη, αλλά αν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για περισσότερες πληροφορίες.

Κίνδυνοι του Torrenting

Οι χώρες καταπατούν την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων μέσω μπλοκ ιστότοπων και νομικών διαδικασιών. Εάν πρόκειται να torrent περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, θα πρέπει να το κάνετε με την προστασία ενός VPN.

Τα περισσότερα torrenters πιάνονται από τον ISP. Μπορεί να δει τις δραστηριότητές σας, οπότε είναι εύκολο να εντοπίσετε εάν κάνετε λήψη περιεχομένου παράνομα. Επιπλέον, στην ΕΕ, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου υποχρεούνται να διατηρούν δεδομένα χρηστών για τουλάχιστον 10 εβδομάδες και οι κυβερνητικές υπηρεσίες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Υπάρχουν επίσης ομάδες παρακολούθησης της πειρατείας που παρακολουθούν το περιεχόμενο που έχετε κατεβάσει. Μπορούν να δουν ποιος το κατεβάζει και να σημειώσουν τη διεύθυνση IP τους. Το καλύτερο VPN μας για τη Γερμανία έχει ένα παράδειγμα.

Ανεξάρτητα από το πώς θα πιάσετε, μπορούν να σταλούν ειδοποιήσεις παραβίασης και αγωγές. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, θα αποκρύψετε την πραγματική σας ταυτότητα και θα αποφύγετε νομικά ζητήματα.

Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος των χειμάρρων. Να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή ενός χείμαρρου, ώστε να μην πέσετε θύμα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Διαβάστε τα σχόλιά τους, επειδή πολλοί χρήστες θα δημοσιεύσουν μια προειδοποίηση εάν το αρχείο είναι κακό. Ακόμα κι έτσι, είναι καλή ιδέα να εγκαταστήσετε επίσης ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα προστασίας από ιούς.

Τελικές σκέψεις

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να ξεμπλοκάρετε τους αγαπημένους σας ιστότοπους torrent με ασφάλεια. Βεβαιωθείτε ότι το VPN διαθέτει μεγάλη ασφάλεια, ένα killswitch και μια αξιοπρεπή πολιτική απορρήτου. Πρέπει να περάσει τις δοκιμές διαρροής DNS και να έχει επίσης διακομιστές P2P. Επιπλέον, το απεριόριστο εύρος ζώνης και οι καλές ταχύτητες είναι ένα μπόνους.

Όλες οι προτάσεις μας θα σας προσφέρουν αυτό που χρειάζεστε, αλλά το NordVPN είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι μια εξαιρετική εξυπηρέτηση και τσεκαρίζει όλα τα κουτιά για torrent. Με την περίοδο επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών, θα έχετε αρκετό χρόνο για να δείτε αν σας αρέσει.

Εάν έχετε προτάσεις για κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων torrent, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map