Πώς να παρακολουθήσετε το καθορισμένο Survivor Online το 2020: Capitol Affairs

Αν σας αρέσει το τεταμένο πολιτικό δράμα με μια παύλα κατασκοπευτικών θρίλερ, το Designated Survivor είναι για εσάς. Ακολουθεί τις δυσκολίες του Τομ Κίρκμαν, ενός φτωχού υπουργικού συμβουλίου που ωθείται στο Οβάλ Γραφείο αφού μια τρομοκρατική επίθεση εξαλείφει όλους τους άλλους στην αμερικανική προεδρική διαδοχή. Είναι καλό, οπότε πιστεύαμε ότι πρέπει να σας δείξουμε πώς να παρακολουθείτε το Designated Survivor στο διαδίκτυο.


Ο Kiefer Sutherland πρωταγωνιστεί ως Kirkman, ο πρώτος άτυχος γραμματέας στέγασης που είναι τόσο ασήμαντος που πρέπει να παραμείνει έξω από το κράτος της Ένωσης (να μην συγχέεται με το κράτος του σύννεφου) σε μια ασφαλή τοποθεσία. Ο ρόλος του καθορισμένου επιζών αποδεικνύεται μοιραίος, ωστόσο, και όταν μια βόμβα βγαίνει από το Καπιτώλιο και όλοι σε αυτό, ο Kirkman βρίσκει τον εαυτό του πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Kirkman, ο οποίος υποστηρίζεται από καλά ανεπτυγμένους χαρακτήρες, αποδεικνύεται γρήγορα περισσότερο από το καθήκον και σύντομα εξελίσσεται σε έναν αποτελεσματικό, υπεύθυνο, συμπαθητικό και εργατικό πρόεδρο. Για να αποφευχθεί η κομματική τρέλα, οι συγγραφείς επέλεξαν να κάνουν τον Kirkman εγγεγραμμένο ανεξάρτητο, και στην εκπομπή, πλοηγεί επιδέξια το χάσμα μεταξύ Δημοκρατών και Ρεπουμπλικάνων.

Εκτός από την πολιτική, οι άλλες κύριες συνομιλίες επικεντρώνονται στο να ανακαλύψουν ποιος ανατίναξε το Καπιτώλιο και γιατί. Αυτό είναι όπου τα στοιχεία θρίλερ κατασκοπεύουν να παίξουν καθώς μια ομάδα αφοσιωμένων πρακτόρων του FBI διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να εντοπίσουν τους τρομοκράτες και να αποκαλύψουν μια συνωμοσία που θα έβαζε ακόμη και σε ντροπή τα X-Files. 

Εάν αυτό σας φαίνεται καλό, είστε τυχεροί, επειδή το Designated Survivor είναι εύκολο να βρεθεί στο διαδίκτυο. Ας δούμε πού μπορείτε να το μεταδώσετε σε ροή.

Πώς να παρακολουθήσετε το καθορισμένο Survivor στο Διαδίκτυο

Ο καθορισμένος Survivor έκανε το ντεμπούτο του στο αμερικανικό δίκτυο ABC αλλά μετακόμισε στο Netflix μετά από δύο σεζόν. Το Netflix, με τη σειρά του, πρόσθεσε μια τρίτη σεζόν και και οι τρεις είναι διαθέσιμοι στην πλατφόρμα σε όλες τις χώρες με όλα τα είδη υποτίτλων και επιλογές γλώσσας.

Καθορισμένο-Survivor-Netflix

Αυτό καθιστά το Designated Survivor μία από τις σπάνιες εκπομπές όπου δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με την απαγόρευση του Netflix VPN ή κάτι παρόμοιο. Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο, εγγραφείτε και μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση. Αν όμως είστε νέοι στην υπηρεσία ροής, ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες παραβιάσεις του Netflix για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία προβολής σας. 

Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν τον καθορισμένο Survivor

Τούτου λεχθέντος, δεν έχουν όλοι τα χρήματα να ξοδέψουν στο Netflix ή την προθυμία να μεταβούν από δοκιμή σε δοκιμή χρησιμοποιώντας ψεύτικες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για αυτούς, υπάρχουν πολλές δωρεάν υπηρεσίες ροής, όπως το Couchtuner και το Putlocker. Το τελευταίο έχει και τις τρεις σεζόν του Designated Survivor online, και ένας γρήγορος έλεγχος δείχνει ότι όλα τα επεισόδια λειτουργούν καλά.

Καθορισμένο-Survivor-PutLocker

Μας αρέσει το Putlocker στις περισσότερες, πολλές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε, επειδή φαίνεται να απορρίπτει τις λιγότερες διαφημίσεις σε εσάς και μολύνει τον υπολογιστή σας με το λιγότερο κακόβουλο λογισμικό. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε έναν από τους καλύτερους αποκλειστές αναδυόμενων παραθύρων ενεργός κατά την περιήγησή σας, αν όχι μόνο για να αποφύγετε την αποτυχία από τον εμπορικό βομβαρδισμό.

Ακόμα και με τα αναδυόμενα παράθυρα αποκλεισμένα, το να πηγαίνεις στο Couchtuner και το Putlocker είναι σαν να κολυμπάς σε λύματα. Θα πάρετε κάτι άσχημο αν δεν προστατευτείτε. Για να το κάνετε αυτό, ρίξτε μια ματιά στην επιλογή του καλύτερου λογισμικού προστασίας από ιούς και βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν σέρνεται στον σκληρό σας δίσκο που δεν πρέπει να είναι εκεί.

Πώς να παρακολουθήσετε το χαρακτηρισμένο Survivor στο Kodi

Η τελευταία σας επιλογή ροής είναι το Kodi, η πλατφόρμα μέσων ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε για το Xbox, αλλά είναι πλέον διαθέσιμη σε σχεδόν κάθε λειτουργικό σύστημα και συσκευή που μπορείτε να σκεφτείτε. Είναι δροσερό, αλλά η δουλειά μπορεί να είναι ένας σταυρός που πρέπει να αντέξετε, οπότε ανατρέξτε στον οδηγό Kodi για μια ανώδυνη εμπειρία.

Όπως με τις περισσότερες εκπομπές που έχουμε καλύψει, το πρόσθετο Poseidon του ρεπόρ Kodil διαθέτει και τις τρεις σεζόν του Designated Survivor, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας εκεί. Το Kodil είναι ένα από τα καλύτερα αποθετήρια του Kodi, οπότε θα θέλατε να το δείτε.

καθορισμένος-επιζών-kodi

Τούτου λεχθέντος, επειδή η χρήση του Kodi δεν είναι νόμιμη, τουλάχιστον τεχνικά, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN για το Kodi μαζί του, ακόμα κι αν είναι απλώς για σιγουριά. Το να έχετε τα πνευματικά δικαιώματα μετά από εσάς δεν είναι διασκεδαστικό, κάτι που αποτελεί κίνδυνο να χρησιμοποιήσετε τις κοινές χρήσεις Kodi με την επόμενη και τελευταία μας επιλογή για να παρακολουθήσετε το Designated Survivor.

Οριζόμενοι Torrents Survivor

Τέλος, υπάρχει η επιλογή torrenting. Αν και δεν είναι τόσο βολικό όσο η ροή, υπάρχουν σοβαρά πλεονεκτήματα στο να έχετε τις αγαπημένες σας εκπομπές στο σκληρό σας δίσκο αντί να μετακινείστε στο cloud. Θα φορτωθούν γρηγορότερα και εάν αποτύχει η σύνδεση στο Διαδίκτυο, δεν θα χρειαστεί να αφήσετε την πέρκα σας στον καναπέ σας για να διαβάσετε ένα βιβλίο ή κάτι τέτοιο.

Τούτου λεχθέντος, το torrenting είναι πραγματικά παράνομο. Σε αντίθεση με την παράνομη ροή ή το Kodi, η πιθανότητα να σας πιάσουν κυμαίνεται κοντά στο 100%. Δεν μπορούμε να υπογραμμίσουμε αρκετά ότι ο χειμάρρωση χωρίς εμπλοκή ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου ζητά απλώς μια ειδοποίηση DMCA, ή το τοπικό της ισοδύναμο, να πέσει στο περίβλημά σας. 

Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για το άρθρο torrenting για να το αποτρέψετε. Εάν θέλετε να αποφύγετε ακόμη περισσότερη ανάγνωση, το NordVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας για διάφορους λόγους, αλλά ειδικά λόγω των προσαρμοσμένων διακομιστών P2P.

Καθορισμένο-Survivor-Torrent

Μόλις ταιριάξετε όλα αυτά, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την ονομασία Survivor που σας αρέσει, καθώς και οι τρεις εποχές μπορούν να βρεθούν στο The Pirate Bay, αν και δεν αντιπροσωπεύεται τόσο καλά όπως, ας πούμε, The Shield ή The Wire. 

Τελικές σκέψεις

Το Designated Survivor είναι ένα υπέροχο ρολόι για όλους σε εγκεφαλική ένταση. Οι οπαδοί του πολιτικού δράματος ή των εμπλεκόμενων κατασκοπευτικών θρίλερ πιθανότατα θα βγάλουν κι άλλα λάκτισμα, και με όλους τους τρόπους που περιγράφονται παραπάνω για να το παρακολουθήσουν, δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε.

Τι πιστεύετε για το Designated Survivor; Ζεστό ή όχι? Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και επίσης πείτε μας για τυχόν δρόμους για να το παρακολουθήσετε που νομίζετε ότι χάσαμε. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map