Πώς να παρακολουθείτε Stranger Things Online το 2020: Havoc in Hawkins

Ο Will Byers εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 2016 και από τότε ήταν δύσκολο να μην παρακολουθούμε τους Hawkins της Ιντιάνα. Το Stranger Things ήταν η απάντηση σε μια ερώτηση που κανείς δεν έκανε, συνδυάζοντας τον Stephen King-esque τρόμου, synthwave και μια αξιαγάπητη ομάδα φίλων σε μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας που φωνάζει από τις επιρροές της. 


Δυστυχώς, ωστόσο, είναι αποκλειστικό το Netflix και αγνοώντας το γεγονός ότι δεν μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στο Netflix, θα πρέπει να αναζητήσετε συνδρομή Premium για να παρακολουθήσετε σε ανάλυση 4K. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε γιατί είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πώς να παρακολουθείτε τα Stranger Things στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μερικές νόμιμες και μερικές, όχι, τόσο νόμιμες διαδρομές.

Παρακολουθήστε Stranger Things online

Όπως αναφέρθηκε, το Stranger Things είναι αποκλειστικό για το Netflix, οπότε αν θέλετε να το παρακολουθήσετε με τον τρόπο που προοριζόταν, θα χρειαστείτε συνδρομή. Ωστόσο, ανάλογα με το πού ζείτε, αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα. Εάν ζείτε σε μια χώρα που προσφέρει το Netflix, θα πρέπει να είστε εντάξει επειδή ο γίγαντας της ροής έχει διασφαλίσει ότι η πρώτη του εκπομπή έχει επαρκείς μεταφράσεις.

Δυστυχώς, δεν είναι όλοι τυχεροί. Η Κίνα, για παράδειγμα, έχει μία από τις αυστηρότερες απαγορεύσεις των μέσων ενημέρωσης στον κόσμο, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο της λογοκρισίας στο Διαδίκτυο στην Κίνα. Για να ξεπεράσετε αυτά τα γεωγραφικά μπλοκ, θα χρειαστείτε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, αλλά δεν θα λειτουργεί κανένα VPN, όπως μπορείτε να δείτε στο κομμάτι σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης Netflix.  

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το καλύτερο VPN για το Netflix, ExpressVPN. Όπως μπορείτε να δείτε στην κριτική μας ExpressVPN, είναι το ταχύτερο VPN, έρχεται με διεπαφή χωρίς ανοησίες και διαθέτει πολλές δυνατότητες για εκκίνηση. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, θα σας οδηγήσει στο Netflix, οπότε αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό όπου δεν φτάνει το Netflix, είναι ένα ασφαλές στοίχημα. 

Τούτου λεχθέντος, η προσέγγιση χρηστών του Netflix είναι μεγάλη, επομένως πιθανότατα βρίσκεστε σε σημείο που μπορεί να έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα Αν δεν θέλετε να πληρώσετε την αμοιβή 15,99 $ ανά μήνα για μια συνδρομή premium, ωστόσο, θα πρέπει να αποκτήσετε περισσότερη έξυπνη ροή για τα Stranger Things.

Παρακολουθήστε Stranger Things Online δωρεάν

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για τη ροή Stranger Things online δωρεάν. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά. Επειδή είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές, υπάρχουν ανεπίσημες ροές για το Stranger Things σε σχεδόν κάθε ιστότοπο ροής τηλεόρασης. Κοιτάζοντας γύρω, βρήκαμε επεισόδια στο Couchtuner, New Episodes και Putlocker. 

πώς-να-παρακολουθήσω-ξένος-πράγματα-καναπέ-δέκτη

Η εύρεση μιας δωρεάν ροής δεν σημαίνει ότι είστε έξω από το δάσος, ωστόσο. Αυτοί οι ιστότοποι είναι πρωταρχικοί στόχοι για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, καθιστώντας το VPN ακόμη πιο σημαντικό. Το ExpressVPN πήρε το στέμμα στον πιο ασφαλή οδηγό VPN μας, δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά το TorGuard δεν είναι κακή επιλογή (διαβάστε την κριτική μας στο TorGuard). 

Εκτός από την κατασκοπεία δικτύου, αυτοί οι τύποι ιστότοπων ροής θέτουν μερικά προβλήματα στον υπολογιστή σας, δηλαδή αναδυόμενα παράθυρα και κακόβουλα προγράμματα. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους καλύτερους αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων πριν από την προσγείωση στον ιστότοπο, ώστε να μην βομβαρδίζετε με διαφημίσεις. Ευτυχώς, τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν. 

Ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς είναι επίσης σημαντικό επειδή το να πιάσετε ένα botnet ή να κατεβάσετε ransomware ενώ αντιμετωπίζετε το Demogorgon δεν είναι ιδανικό. Ο καλύτερος οδηγός λογισμικού προστασίας από ιούς είναι ένα καλό μέρος για να δείτε γιατί όλες οι επιλογές θα σας προστατεύσουν από απειλές τοπικά και διαδικτυακά. Συνιστούμε το Bitdefender (διαβάστε την κριτική μας για το Bitdefender Antivirus).

Παρακολουθήστε Stranger Things with Kodi

Ένας άλλος τρόπος να παρακολουθήσετε δωρεάν το Stranger Things είναι με το Kodi. Εάν δεν γνωρίζετε, το Kodi είναι ένα λογισμικό κέντρου πολυμέσων που αναπτύχθηκε για το Xbox. Λόγω της φύσης ανοιχτού κώδικα, ωστόσο, μπορεί να επεκταθεί με πρόσθετα, πολλά από τα οποία σας επιτρέπουν να καθαρίζετε διαδικτυακές πηγές για τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. 

πώς-να-παρακολουθήσω-ξένος-πράγματα-kodi

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Kodi στον οδηγό Kodi και για τα πρόσθετα στην καλύτερη συλλογή πρόσθετων Kodi. Για τα Stranger Things, βρήκαμε ότι το Poseidon έχει όλα τα επεισόδια σε ροή, τα οποία κατεβάσαμε μέσω του αποθετηρίου Kodil. 

Αν και ο Kodi παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο, ουσιαστικά περνάτε την ίδια διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω. Αυτά τα πρόσθετα δεν διαθέτουν το περιεχόμενο. Αντίθετα, αναζητούν πολλές πηγές στο διαδίκτυο για αυτό και σας επιτρέπουν να κάνετε ροή από εκεί. Εξαιτίας αυτού, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες: χρησιμοποιήστε ένα λογισμικό VPN και λογισμικό προστασίας από ιούς. 

Τούτου λεχθέντος, το VPN είναι το πιο σημαντικό επειδή ο υπολογιστής σας δεν ανοίγει τον ιστότοπο. Ωστόσο, αυτό το κανάλι είναι ακόμα ανοιχτό, οπότε αν δεν επιθυμείτε μη κρυπτογραφημένες συνδέσεις ή ειδοποιήσεις DMCA, θα πρέπει να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας. Ο καλύτερος οδηγός VPN για ροή είναι ένα αξιοπρεπές μέρος για να κοιτάξετε, αλλά έχουμε και ένα ειδικό καλύτερο VPN για άρθρο Kodi.

Παρακολουθήστε το Stranger Things Torrent

Εάν δεν θέλετε να συνεχίσετε τη ροή, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Stranger Things τοπικά μέσω torrenting. Μια γρήγορη ματιά σε δημοφιλείς ιστότοπους torrent, όπως το The Pirate Bay και το LimeTorrents, δείχνει ότι όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα για λήψη. Ορισμένοι ιστότοποι, όπως το RARBG, έχουν και τις εκδόσεις 4K. 

πώς-να-παρακολουθήσω-ξένος-πράγματα-torrent

Το Torrenting σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη μικροσκοπικών αρχείων από πολλά μέρη. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν τα αρχεία περισσότερο, επειδή το αρχείο δεν περιέχει τα δεδομένα, επομένως δεν κατεβάζετε τεχνικά το αρχείο. Μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό torrenting για συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αλλά, εν συντομία, είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. 

Ωστόσο, η χρήση ενός VPN είναι σημαντική. Παρόλο που μπορεί να έχετε αρκετές λήψεις μετά τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου, η διασκέδαση δεν θα διαρκέσει πολύ και θα σας επιβληθεί μια ειδοποίηση περί πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτές οι ειδοποιήσεις μπορεί να είναι εκφοβιστικές, επειδή ο ISP ουσιαστικά λέει ότι θα είστε στο έλεος του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων εάν συνεχίσετε.

Εάν, ωστόσο, δεν χρησιμοποιείτε τους διακομιστές DNS του ISP, δεν έχουν κανέναν τρόπο να γνωρίζουν τι κατεβάζετε και αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN. Ο καλύτερος οδηγός VPN για torrenting είναι ένα εξαιρετικό μέρος για έλεγχο, επειδή όλες οι επιλογές θα διασφαλίσουν ότι έχετε γρήγορη σύνδεση για torrenting, διατηρώντας ταυτόχρονα τα δεδομένα σας ασφαλή. 

Το NordVPN κατατάσσεται στην κορυφή της λίστας χάρη στους πολλούς εξειδικευμένους διακομιστές του. Μερικοί από αυτούς τους διακομιστές έχουν σχεδιαστεί για torrent, στην πραγματικότητα, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε πλήρως διακομιστές με σύνδεση peer-to-peer που πεινάει δεδομένα. Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN για λεπτομέρειες. 

Η κριτική επιτροπή εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα εάν το torrenting είναι παράνομο – μπορείτε να διαβάσετε τον παράνομο οδηγό torrenting για να δείτε πόσο περίπλοκο γίνεται – αλλά είναι καλύτερο να παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά. Η χρήση ενός VPN θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό, και να παραμείνετε κρυμμένοι από κυβερνητικές πρωτοβουλίες συλλογής, όπως το PRISM στη διαδικασία.

Τελικές σκέψεις

Το Stranger Things είναι μια από τις καλύτερες εκπομπές που προβάλλονται αυτήν τη στιγμή, με 95 τοις εκατό από κριτικούς και θεατές στο Rotten Tomatoes. Δεδομένου ότι η διαθεσιμότητά του περιορίζεται στο Netflix, ωστόσο, δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να ζήσουν τα περίεργα γεγονότα στο Hawkins, κάτι που είναι κρίμα. 

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να παρακολουθείτε τα Stranger Things στο διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το αν είναι μέσω Netflix, Kodi, Couchtuner ή torrent. Αν σας ενδιαφέρει να διαβάσετε άλλους οδηγούς όπως αυτός, ρίξτε μια ματιά στο αρχείο ροής. Πρόσφατα, δημοσιεύσαμε τον τρόπο παρακολούθησης του Westworld και τον τρόπο παρακολούθησης του Doom Patrol, οπότε διαβάστε αυτά τα κομμάτια εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τις εκπομπές.

Πώς παρακολουθείτε τα Stranger Things; Ποιες είναι οι σκέψεις σας για την παράσταση; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Συχνές ερωτήσεις για το Stranger Things

Που γυρίστηκε το Where Is Stranger Things?

Η πλειοψηφία των Stranger Things γυρίστηκε στην Ατλάντα και τις γύρω περιοχές. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με εικονικές τοποθεσίες μαγνητοσκόπησης στο Stranger Things wiki. 

Τι είναι τα ξένα πράγματα?

Το Stranger Things ακολουθεί μια ομάδα νεαρών φίλων που προσπαθούν να βρουν τον Will Byers αφού εξαφανιστεί. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, αποκαλύπτουν μυστικά πειράματα και περίεργα γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη Hawkins της Ιντιάνα. 

Ποιος έγραψε άγνωστα πράγματα?

Το Stranger Things γράφτηκε και δημιουργήθηκε από τους Duffer Brothers, Ross και Matt. Η εκπομπή αποτίει φόρο τιμής στη δεκαετία του 1980 και εμπνέεται από τους Stephen King, John Carpenter και Steven Spielberg. 

Πόσο τρομακτικό είναι τα ξένα πράγματα? 

Το Stranger Things είναι πιο ανατριχιαστικό από τρομακτικό. Αν και υπάρχει μια χούφτα τρόμων, το σόου επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας μυστηριώδους και φανταστικής ατμόσφαιρας. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map