Πώς να παρακολουθήσετε τον κ. Robot Online το 2020: Καταστρέψτε το σύστημα

Ο κ. Ρομπότ είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις που έγιναν την τελευταία δεκαετία, και παρόλο που έχει μερικές απροσδόκητες, και περιστασιακές στροφές, έχει συγκεντρώσει 93 τοις εκατό στις Rotten Tomatoes. Εάν δίνετε το δάχτυλο στις δυνάμεις που βρίσκονται σε μια ακόμη πιο δυστοπική εκδοχή της κοινωνίας μας μοιάζει με το φλιτζάνι του τσαγιού σας, διαβάστε για να μάθετε πώς να παρακολουθείτε τον κ. Robot.


Η εκπομπή ακολουθεί τον Elliot, έναν μηχανικό ασφάλειας στον κυβερνοχώρο την ημέρα και χάκερ τη νύχτα. Αν και η αντικοινωνική του στάση οδηγεί σε μικρά ζητήματα στο χώρο εργασίας, ο Elliot αντιμετωπίζει πιο πιεστικά ζητήματα καθώς προσπαθεί να καταργήσει την εταιρεία που του δίνει τα προς το ζην.. 

Εμπνευσμένο από τους hacktivists που ανήκουν στο Anonymous, η Elliot εντάσσεται σε μια ομάδα υπόγειων χάκερ γνωστών ως «fsociety» για να καταλάβει τη μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο, E Corp. Εάν δεν ήταν ξεκάθαρο, ο κ. Robot είναι στη μύτη με το κοινωνικό του σχόλιο, ρωτώντας πόσο μακριά μπορούν να τεντωθούν τα ηθικά προτού να μην αξίζει τον κόπο.

Παρακολουθήστε τον κ. Robot στο Διαδίκτυο

Ο κ. Robot προβάλλεται στο δίκτυο των ΗΠΑ και παρόλο που ορισμένα δίκτυα σάς επιτρέπουν να κάνετε streaming των εκπομπών τους στο διαδίκτυο – διαβάστε πώς να παρακολουθήσετε τον οδηγό Riverdale για παράδειγμα – το USA Network δεν είναι μεταξύ αυτών. Ο μόνος τρόπος να παρακολουθήσετε τον Mr. Robot στο διαδίκτυο είναι νόμιμος μέσω του Amazon Prime Video, το οποίο μπορεί να θέσει ζητήματα ανάλογα με το πού ζείτε. 

πώς-να-παρακολουθήσετε-mr-robot-amazon

Το Amazon Prime Video είναι διαθέσιμο σε 200 χώρες, αλλά δεν διατίθενται όλες οι εκπομπές και οι ταινίες στην πλατφόρμα. Λόγω των γεωγραφικών αποκλεισμών διανομής, ενδέχεται να δείτε μια διαφορετική βιβλιοθήκη ανάλογα με το πού βρίσκεστε. Η Amazon μάλιστα λέει ότι τα μέλη της ΕΕ που ταξιδεύουν εκτός ΕΕ θα μπορούν να παρακολουθούν μόνο τίτλους Prime Originals.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος να το ξεπεράσουμε. Με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, μπορείτε να εμφανίζεται σαν να βρίσκεστε οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να είστε φυσικά εκεί. Το VPN αντικαθιστά τη διεύθυνση IP σας και κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας, προστατεύοντάς σας όχι μόνο από τα συστήματα ανίχνευσης VPN, αλλά και από κατασκοπευτές δικτύου. 

Έχουμε μια λίστα αφιερωμένη στην πλατφόρμα ροής, οπότε διαβάστε τον καλύτερο οδηγό VPN για το Amazon Prime Video για να βρείτε επιλογές. Θα πρέπει επίσης να ανατρέξετε στον τρόπο παρακολούθησης του οδηγού βίντεο Amazon Prime, γιατί θα σας δείξει μερικά κόλπα για τη λήψη του περιεχομένου της πλατφόρμας εν κινήσει. 

Παρακολουθήστε τον Mr. Robot δωρεάν

Η εύρεση του κ. Robot δωρεάν είναι δύσκολη, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη αν ληφθεί υπόψη το πόσο κοντά το δίκτυο των ΗΠΑ κρατά το σόου στο στήθος του. Βρήκαμε κάθε επεισόδιο σε ροή στο Couchtuner, ωστόσο, το οποίο, αν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ, είναι τόσο περιγραμματικό όσο γίνεται. 

πώς να παρακολουθήσετε-mr-robot-couch-tuner

Οι παράνομες ιστοσελίδες συνεχούς ροής όπως το Couchtuner χρηματοδοτούνται με δύο τρόπους, αλλά ο κύριος είναι τα ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα. Τα πάντα, από παιχνίδια έως τζόγο έως πορνό, μπορούν να πετούν στην οθόνη σας, επομένως είναι σημαντικό να αποκτήσετε έναν από τους καλύτερους αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων πριν ξεκινήσετε την εκπομπή. Δεδομένης της νομικής κατάστασης των ιστότοπων, ένα VPN είναι επίσης σημαντικό. Διαβάστε την κριτική μας ExpressVPN για να μάθετε για τα αγαπημένα μας. 

Ένα antivirus είναι ακόμη πιο σημαντικό, ωστόσο. Αυτοί οι ιστότοποι συνεχούς ροής είναι γεμάτοι με έγκλημα στον κυβερνοχώρο, οπότε θα θέλατε κάτι που να διασφαλίζει ότι δεν θα χτυπηθείτε, ας πούμε, ransomware. Μπορείτε να διαβάσετε τον καλύτερο οδηγό λογισμικού προστασίας από ιούς για μερικές προτάσεις, αλλά μας αρέσει περισσότερο το Bitdefender Antivirus (διαβάστε την κριτική μας για το Bitdefender Antivirus).

Παρακολουθήστε τον κ. Robot στο Kodi

Εάν η αναζήτηση περιγραμματικών ιστότοπων δεν είναι δικό σας θέμα – ο κ. Robot θα διδάξει καλύτερα, ούτως ή άλλως – μπορείτε να κάνετε ροή μέσω του Kodi. Παίρνει τις ροές που βρίσκονται σε ιστότοπους όπως το CouchTuner και τις συγκεντρώνει σε ένα μόνο μέρος. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πλατφόρμα, διαβάστε τον οδηγό Kodi. 

πώς να παρακολουθήσετε-mr-robo-kodi

Μπορείτε να κάνετε streaming με το Kodi χρησιμοποιώντας πρόσθετα, για τα οποία μπορείτε να μάθετε στον καλύτερο οδηγό πρόσθετων Kodi. Ωστόσο, η μη απευθείας χρήση του ιστότοπου δεν σημαίνει ότι δεν μεταδίδετε περιεχόμενο από αυτόν. Θα εξακολουθείτε να θέλετε ένα VPN και ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς να σας προστατεύουν, αλλά ένα πρόγραμμα αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων είναι λιγότερο ανησυχητικό. 

Κ. Robot Torrents

Μπορείτε επίσης να torrent ο κ. Robot. Το Torrenting είναι μια μέθοδος λήψης αρχείων που χρησιμοποιεί σύνδεση peer-to-peer για να συγκεντρώσει το αρχείο από πολλούς υπολογιστές. Λόγω της αποκεντρωμένης φύσης του, το torrent είναι ένας δημοφιλής δρόμος για την αντιμετώπιση της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, αν και δεν είναι απολύτως νόμιμος. 

πώς-να-παρακολουθήσετε-mr-robot-torrent

Εάν δεν θέλετε μια ειδοποίηση από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας ή, ακόμη χειρότερα, να επιβληθεί πρόστιμο από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN κατά το torrent. Έχουμε έναν οδηγό για το καλύτερο VPN για torrenting και παρόλο που το ExpressVPN εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για αυτό, μας αρέσει περισσότερο το NordVPN (διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN). 

Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις μια ροή για τον κ. Ρομπότ, δεν είναι δύσκολο να βρεις torrents, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη αν το θέμα είναι τόσο στενά συνδεδεμένο. Βρήκαμε κάθε επεισόδιο στα RARBG, LimeTorrents και The Pirate Bay, οπότε δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα να βρείτε το αρχείο που χρειάζεστε. 

Το ExpressVPN εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή και πήρε το στέμμα στον καλύτερο οδηγό VPN για Kodi. Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές. Μας αρέσει το CyberGhost πολύ για ροή, και όπως μπορείτε να διαβάσετε στη σύγκριση ExpressVPN εναντίον CyberGhost, δεν είναι πολύ πίσω από το αγαπημένο μας. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για να μάθετε περισσότερα.

Τελικές σκέψεις

Ο κ. Ρομπότ γίνεται παράξενος, αλλά η εκπομπή αξίζει ένα ρολόι. Ο απαίσιος τόνος και το σκοτεινό θέμα είναι εκπληκτικά, ειδικά για το USA Network. Ωστόσο, απομακρύνεται σαφώς από τον τυπικό προγραμματισμό, επειδή οι περιπέτειες του Elliot και του fsociety έχουν αρκετές ανατροπές για ακόμη και τις πιο σκληρές ταινίες. 

Προτού χαθείτε στο εταιρικό underbelly, ρίξτε μια ματιά στο αρχείο ροής. Θα βρείτε άρθρα ακριβώς όπως αυτό εκεί, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατα δημοσιευμένων κομματιών μας σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης των Stranger Things και τον τρόπο παρακολούθησης του Bleach. 

Πώς σκοπεύετε να παρακολουθήσετε τον κ. Robot; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε. 

Συχνές ερωτήσεις για τον κ. Robot

Τι είναι ο κ. Robot?

Ο κ. Ρομπότ ακολουθεί την ιστορία ενός προγραμματιστή που έγινε χάκερ με το όνομα Έλιοτ. Σε ένα δυστοπικό μέλλον, ο Έλιοτ έχει την ευθύνη να αποφασίσει αν θέλει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του για να καταργήσει τις δυνάμεις που είναι ή να εγκατασταθούν για το status quo.  

Σε ποιο δίκτυο είναι ο κ. Robot On?

Ο κ. Robot μεταδίδεται στο USA Network, αλλά μπορεί να μεταδοθεί και στο Amazon Prime Video. 

Πού είναι ο κ. Ρομπότ? 

Ο κ. Ρομπότ πυροβολήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη. Μερικές από τις εμβληματικές τοποθεσίες προέρχονται από το σταθμό Church Avenue του μετρό, το Deno’s Wonder Wheel και το Dominick, που ήταν στο παρελθόν Trump SoHo New York. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map