Πώς να παρακολουθήσετε Peaky Blinders το 2020: Grime & Violence

Μπέρμιγχαμ, 1919: Η διαφθορά, η αναρχία, η βαρβαρότητα και πολλή βρωμιά καλύπτουν τους αγγλικούς δρόμους. Μετά τον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, η πόλη του Μπέρμιγχαμ, όπως και η υπόλοιπη Ευρώπη, συνεχίζει να ανακάμπτει. Παρέχει την ευκαιρία ότι η συμμορία Peaky Blinders, με επικεφαλής την οικογένεια Shelby, θέλει να χρησιμοποιήσει για να χτίσει την αυτοκρατορία τους. 


Η οικογένεια Shelby έχει κάνει το όνομά τους ως bookmakers, ρακετών και γκάνγκστερ. Συνήθως, ο μεγαλύτερος αδελφός, Arthur Shelby, είναι ο αρχηγός της συμμορίας και είναι υπεύθυνος. Ωστόσο, γίνεται γρήγορα σαφές ότι ο πραγματικός εγκέφαλος πίσω από τα συμβάντα είναι ο μικρότερος αδερφός του, Thomas Shelby. 

Το Peaky Blinders, μια τηλεοπτική εκπομπή του BBC, βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία για μια συμμορία που ήταν πραγματική συμφωνία στις αρχές του 20ου αιώνα. Η οικογένεια Shelby, ωστόσο, είναι εντελώς φανταστική. 

Στη σειρά, μπορούμε να δούμε τα αντι-ήρωά μας να φορούν ένα συγκεκριμένο γκρι καπάκι, επίσης γνωστό ως «κορυφές». Το όνομα “Peaky Blinders” δόθηκε στην συμμορία επειδή ήταν διαβόητη για την τοποθέτηση ξυραφιών στις κορυφές τους για να τις χρησιμοποιήσει στη μάχη.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης των Peaky Blinders στο διαδίκτυο.

Πώς να παρακολουθήσετε Peaky Blinders online

Δεδομένου ότι το Peaky Blinders είναι μια εκπομπή στο BBC, ο ευκολότερος τρόπος να το παρακολουθήσετε θα ήταν μέσω του BBC iPlayer. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν σε λογαριασμό BBC, αλλά αυτή είναι μόνο η μία πλευρά του νομίσματος. Για να απολαύσετε το πρόγραμμα BBC στο iPlayer, πρέπει να είστε φυσικά στο Ηνωμένο Βασίλειο ή τουλάχιστον το BBC πρέπει να δει μια διεύθυνση IP στο ΗΒ.  

Δεδομένου ότι το BBC είναι διαθέσιμο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και πουθενά αλλού, πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να ξεπεράσετε το γεωγραφικό τους μπλοκ. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι μια σταθερή επιλογή για να το κάνετε. Αν δεν ξέρετε ποιο να χρησιμοποιήσετε, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο άρθρο VPN για το BBC iPlayer. 

Ένας άλλος τρόπος παρακολούθησης των Peaky Blinders είναι μέσω του Netflix. Θα πρέπει να εγγραφείτε στην υπηρεσία του, αλλά το καλό είναι, ωστόσο, ότι προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή ενός μηνός και μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας σε μηνιαία βάση. Με τη δωρεάν δοκιμή, μπορείτε να δείτε μόνοι σας εάν σας αρέσει η υπηρεσία και αν θέλετε να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε ή όχι. 

Το δύσκολο μέρος με το Netflix είναι το σχεδόν αδιαπέραστο geoblock και η απαγόρευση VPN. Ευτυχώς για εσάς, έχουμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της απαγόρευσης του Netflix VPN. Ωστόσο, η πέμπτη και τελευταία σεζόν δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στο Netflix, πράγμα που είναι κρίμα.

πώς-να-παρακολουθήσετε-αιχμές-δωρεάν-ροή-netflix

Ωστόσο, εάν δεν έχετε δει τις πρώτες τέσσερις σεζόν, τότε το Netflix είναι μια καλή επιλογή για να το κάνετε. Οι πρώτες τέσσερις σεζόν των Peaky Blinders είναι διαθέσιμες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και πολλές άλλες χώρες (δεν μπορούσαμε να δοκιμάσουμε κάθε χώρα). 

Η πέμπτη σεζόν θα εμφανιστεί στο Netflix των ΗΠΑ στις 4 Οκτωβρίου. Ωστόσο, παραμένει ασαφές εάν θα είναι η ημέρα που οι Ευρωπαίοι θαυμαστές του Peaky Blinder μπορούν τελικά να δουν την εκπομπή τους στο Netflix.

Το Amazon Prime είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές στο διαδίκτυο. Ωστόσο, μόνο οι δύο πρώτες σεζόν των Peaky Blinders είναι διαθέσιμες για αγορά στις περισσότερες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Νορβηγίας, των ΗΠΑ, του Καναδά και του Χονγκ Κονγκ. 

Η μόνη χώρα όπου μπορείτε να αγοράσετε και τις πέντε σεζόν στο Amazon Prime είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ερώτημα είναι, γιατί κάποιος θέλει να το αγοράσει στο Amazon Prime εάν μπορεί να το παρακολουθήσει στο BBC iPlayer δωρεάν; Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Amazon Prime, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του Amazon Prime.

Πώς να παρακολουθείτε δωρεάν Peaky Blinders στο Διαδίκτυο

Εκτός από τις υπηρεσίες ροής επί πληρωμή που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε επίσης να μεταδώσετε ροή Peaky Blinders online δωρεάν μέσω άλλων πλατφορμών. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί δωρεάν τρόποι στο Διαδίκτυο για να παρακολουθήσετε την οικογένεια Shelby να χτίζει την αυτοκρατορία τους. 

Πριν σας δείξουμε πού μπορείτε να το παρακολουθήσετε, μια συμβουλή: Θα πρέπει πραγματικά να είστε προσεκτικοί κατά την πρόσβαση σε τέτοιου είδους ιστότοπους, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι φορτωμένοι με ανεπιθύμητα προγράμματα και κακόβουλα προγράμματα. 

Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό προστασίας από ιούς για να προστατεύσετε τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησής σας από κακόβουλα αναδυόμενα παράθυρα και ιούς που ενδέχεται να φέρουν αυτοί οι ιστότοποι. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε τρόπους απόκρυψης της διεύθυνσης IP σας, για κάθε περίπτωση. 

πώς-να-παρακολουθήσετε-αιχμές-δωρεάν-ροή-123-ταινίες

Ένας από τους ιστότοπους όπου βρήκαμε και τις πέντε εποχές του Peaky Blinders είναι το 123Movies, αλλά υπάρχουν και άλλοι δωρεάν ιστότοποι, όπως οι CouchTuner και SolarMovie, οι οποίοι επίσης σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε πώς η συμμορία κυβερνά το Μπέρμιγχαμ.

Πώς να παρακολουθήσετε Peaky Blinders στο Kodi

Ένας άλλος τρόπος για να παρακολουθήσετε δωρεάν τα Peaky Blinders είναι να χρησιμοποιήσετε το Kodi, μια εφαρμογή οικιακού κινηματογράφου πολλαπλών πλατφορμών. Το Kodi σάς επιτρέπει να οργανώνετε και να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική, ταινίες και βίντεο για σχεδόν 15 χρόνια τώρα. 

Δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να την εγκαταστήσετε σε διάφορες πλατφόρμες (προφανώς). Ακόμα κι αν ορισμένοι λένε διαφορετικά, το ίδιο το Kodi είναι νόμιμο για χρήση και διατίθεται σε Windows, iOS, Linux ή Android για λήψη. 

Ωστόσο, γίνεται λίγο πιο περίπλοκο με τα πρόσθετα, επειδή πρόκειται για νόμιμη γκρίζα περιοχή. Μερικά από αυτά είναι νόμιμα και άλλα όχι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές ποια θέλετε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με το Kodi, ανατρέξτε στον ολοκληρωμένο οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Kodi.

πώς-να-παρακολουθείτε-αιχμή-περσίδες-δωρεάν-ροή-kodi

Βρήκαμε και τις πέντε εποχές Peaky Blinders στο πρόσθετο Poseidon. Μπορείτε να λάβετε αυτό το πρόσθετο εγκαθιστώντας το αποθετήριο Kodil. Απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον σωστό σύνδεσμο εγκατάστασης, επειδή αλλάζουν κάθε εβδομάδα. 

Peaky Blinders Torrents

Προτού καν σκεφτείτε το torrenting, θα πρέπει πραγματικά να δείτε τον οδηγό μας για το τι είναι torrenting και αν είναι νόμιμο στη χώρα σας ή όχι. Η χρήση μιας υπηρεσίας torrent μπορεί να είναι δύσκολη, να παραβιάσει το απόρρητό σας και να βλάψει το σύστημά σας. 

Όπως και με τις δωρεάν υπηρεσίες ροής, τα αρχεία που κατεβάζετε από το torrent μπορούν να καταστραφούν. Και πάλι, σας συμβουλεύουμε να προστατεύσετε το σύστημά σας με ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Εάν δεν έχετε χρήματα, δείτε την κριτική μας σχετικά με το καλύτερο δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς. 

Ωστόσο, η χρήση λογισμικού προστασίας από ιούς ενδέχεται να μην είναι αρκετή. Για να είστε στην ασφαλή πλευρά, αποκτήστε ένα VPN. Εάν δεν γνωρίζετε ποιο VPN κάνει αξιοπρεπή δουλειά, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα VPN μας για οδηγό torrenting. 

πώς να παρακολουθήσετε-αιχμή-περσίδες-δωρεάν-ροή-knaben

Τώρα, ας ξεκινήσουμε την επιχείρηση: Μπορείτε να κατεβάσετε και τις πέντε σεζόν του Peaky Blinders στο διαδίκτυο από μερικούς ιστότοπους torrent. Όλα προσφέρουν διαφορετικά μεγέθη και μορφές αρχείων. Μερικοί δημοφιλείς ιστότοποι πειρατείας είναι το Knaben ή το The Pirate Bay. 

Τελικές σκέψεις

Αν σας αρέσουν οι ιστορικές παραστάσεις με δράμα και έγκλημα, τότε το Peaky Blinders είναι ακριβώς το σόου για εσάς. Παρακολουθήστε τον Thomas Shelby να κυνηγά τις μεγάλες του φιλοδοξίες και να δημιουργεί νόμιμες επιχειρήσεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με βάση τη βία, τα χρέη και το έγκλημα.

Το Peaky Blinders είναι μια υπέροχη εκπομπή που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο BBC iPlayer, το Netflix και εν μέρει στο Amazon Prime. Υπάρχουν και άλλες επιλογές ροής και torrent.

Όπως προαναφέρθηκε, δεν συνιστούμε σαφώς να παρακολουθείτε δωρεάν το Peaky Blinders στο διαδίκτυο ή να το κατεβάσετε ως torrent, επειδή υπάρχουν μέθοδοι που είναι ευκολότερες και πιο νόμιμες. Για παράδειγμα, σας προτείνουμε να αποκτήσετε ένα αξιοπρεπές VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια να παρακολουθήσετε Peaky Blinders στο BBC iPlayer. 

Τι πιστεύετε για τους Peaky Blinders; Το έχετε παρακολουθήσει; Τι πιστεύετε για τις επιλογές προβολής μας; Γνωρίζετε ότι είναι καλύτερα; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map