Πώς να παρακολουθήσετε το Outlander Online το 2020: ένα Σκωτσέζικο Saga

Το Outlander είναι μία από τις λίγες επιτυχίες που έχει παράγει η υπηρεσία ροής Starz. Έχει καλωσορίσει, κυρίως από θαυμαστές, και ανανεώθηκε πρόσφατα για πέμπτη και έκτη σεζόν. Επειδή το μείγμα ρομαντισμού, ίντριγκας και ιστορικών γεγονότων είναι δύσκολο να βρεθεί στο διαδίκτυο, έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον οδηγό σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του Outlander.


Το Outlander είναι ένας ενδιαφέρων συνδυασμός στοιχείων. Είναι η ιστορία της Claire Randall, μιας πρώην νοσοκόμας του πολέμου που μεταφέρεται από τα τέλη της δεκαετίας του 1940 στα μέσα του 18ου αιώνα, ενώ ερευνά θρυλικές μόνιμες πέτρες ενώ σε ταξίδι στη Σκωτία με τον σύζυγό της.

Η Σκωτία μπορεί να είναι παράξενη στις καλύτερες στιγμές, αλλά η χρονική περίοδος που βρίσκεται η Κλερ είναι μια εξέγερση, όταν πολλοί Σκωτσέζοι, ειδικά οι ορεινές περιοχές, προσπαθούσαν να θέσουν τον βασιλιά Κάρολο στο θρόνο. Οι εξεγέρσεις Jacobite ήταν μακρές και αιματηρές υποθέσεις που άλλαξαν τα Χάιλαντς για πάντα, ορθογραφώντας ένα τέλος στη γαελική κουλτούρα όπως υπήρχε στη Σκωτία.

Πάνω από όλες αυτές τις ταραχές, υπάρχει επίσης και ο Ρομαντισμός στο Outlander, καθώς η Κλερ βρίσκει τον εαυτό της να γοητεύεται από πολλούς όμορφους άντρες. Ταυτόχρονα, η παράσταση επιστρέφει στη δεκαετία του 1940 από καιρό σε καιρό για να δείξει πώς αντιμετωπίζει ο σύζυγος της Claire με την ξαφνική εξαφάνισή της.

Συνολικά, υπάρχουν πολλά πράγματα, και το Outlander διασκεδάζει με τις πολλές στροφές του, καθώς και με έναν αρκετά ατμό ρομαντισμό. Ας δούμε πού μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Διαδίκτυο.

Παρακολουθήστε το Outlander online

Ο ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθήσετε το Outlander είναι να πάτε στο Starz και να το παρακολουθήσετε εκεί. Τούτου λεχθέντος, είναι διαθέσιμο μόνο σε κατοίκους των Η.Π.Α., όπως και ο Hulu (δείτε το καλύτερο VPN για το Hulu). Άτομα από άλλες χώρες αποκλείονται γεωγραφικά από την παρακολούθηση. Υπάρχουν τρόποι γύρω από αυτό, για τους οποίους θα μιλήσουμε λίγο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχετε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδος της υπηρεσίας για μια εβδομάδα, η οποία θα πρέπει να είναι αρκετή για να δείτε αν σας αρέσει αρκετά για να μείνετε.

Outlander-Starz

Εκτός ΗΠΑ, το καλύτερο στοίχημά σας για την παρακολούθηση του Outlander είναι το Netflix. Μια γρήγορη ματιά δείχνει ότι πρέπει να είναι διαθέσιμη στις περισσότερες χώρες της ΕΕ (ελέγξαμε την Κύπρο, τις Κάτω Χώρες και την Ιταλία), καθώς και τον Καναδά. Ωστόσο, η πρόσβαση στο Netflix άλλων χωρών είναι δύσκολη. Καμία από τις καλύτερες δωρεάν επιλογές διακομιστή μεσολάβησης, για παράδειγμα, δεν μπορεί να ξεπεράσει την απαγόρευση του Netflix VPN.

Outlander-Netflix

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις προσφορές Netflix άλλων χωρών ή να παρακολουθήσετε το Starz από χώρες εκτός των Η.Π.Α., θα χρειαστείτε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Συνιστούμε το ExpressVPN, επειδή είναι το πιο ανθεκτικό στο Netflix VPN που έχουμε δοκιμάσει. Αν και θα πρέπει να αλλάζετε διακομιστές περιοδικά, κατά τη στιγμή της σύνταξης, περάσαμε καλά σε πολλές χώρες, χωρίς να εμφανιστεί κάποιο σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ExpressVPN πριν από τη δέσμευσή σας, ανατρέξτε στην κριτική μας για το ExpressVPN. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε άλλες επιλογές, διαβάστε το καλύτερο άρθρο VPN για το Netflix. Μια γρήγορη δοκιμή δείχνει ότι όλες οι επιλογές σε αυτήν τη λίστα θα λειτουργήσουν και στο Starz. Εκτός από το ExpressVPN, το NordVPN και το CyberGhost θα σας μεταφέρουν εκεί που θέλετε να είστε.

Παρακολουθήστε το Outlander online δωρεάν

Φυσικά, δεδομένου ότι είναι το Διαδίκτυο και όλα, δεν χρειάζεται να πληρώσετε, εκτός εάν θέλετε. Αντί να έχετε φτύνει σε όλους τους δύσκολους ιστότοπους ροής, ωστόσο, αποφασίσαμε να κάνουμε το σκάψιμο και βρήκαμε ότι ο μόνος που δεν μας έστειλε spam με ένα εκατομμύριο αναδυόμενα παράθυρα και επίσης έφερε το Outlander ήταν ο Putlocker.

Outlander-putlocker

Ίσως εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους καλύτερους αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων κατά την πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο, ωστόσο, επειδή έχουμε λάβει αναφορές στο παρελθόν περίεργων συναλλαγών. Ρίξτε μια ματιά και στις κριτικές λογισμικού προστασίας από ιούς, σε περίπτωση που το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων δεν είναι αρκετό.

Outlander Torrents

Για όσους θέλουν να τρέξουν περισσότερο από το streaming, κάναμε επίσης έναν γρήγορο έλεγχο στο The Pirate Bay και βρήκαμε αρκετά ενεργά torrents του Outlander, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε ένα που είχε όλες τις εποχές σε ένα αρχείο.

Outlander-torrents

Φυσικά, ισχύουν οι συνήθεις κρατήσεις. Το torrent μπορεί να μην είναι αυτό που διαφημίζεται και, για όλα όσα είναι καλά και ιερά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting κατά την πρόσβαση στο The Pirate Bay ή σε εναλλακτικούς ιστότοπους torrent. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να είστε σε έναν κόσμο τραυματισμών, οπότε η ενεργοποίηση ενός VPN είναι απλώς η έξυπνη κίνηση. Το αγαπημένο μας είναι το NordVPN. Διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN για να μάθετε γιατί.

Παρακολουθήστε το Outlander με τον Kodi

Ένας άλλος τρόπος για να παρακολουθήσετε τις περιπέτειες της Claire είναι να χρησιμοποιήσετε το Kodi, μια πλατφόρμα μέσων που αναπτύχθηκε αρχικά για το Xbox, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη για σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή. Η αρχική ρύθμιση είναι συντριπτική και γι ‘αυτό γράψαμε έναν οδηγό Kodi για να κάνουμε την εμπειρία πιο ευχάριστη.

Τούτου λεχθέντος, δεν μπορέσαμε να βρούμε πολλά από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi που έφεραν το Outlander. Υποθέτουμε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η παράσταση δεν έκανε τόσο μεγάλο όνομα για τον εαυτό της ή υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ των οπαδών του Kodi και των οπαδών των σκωτσέζικων ρομαντικών περιπέτειας. Σε κάθε περίπτωση, το go-to repo σας πρέπει να είναι το cCloud, το οποίο διαθέτει μια ωραία βιβλιοθήκη τηλεοπτικών εκπομπών.

στιγμιότυπο οθόνης ccloud

Η εγκατάσταση του cCloud είναι εύκολη. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή και θα πρέπει να είστε καλά. Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας για το καλύτερο VPN για το Kodi, ώστε να είστε σίγουροι ότι είστε ασφαλείς κατά τη χρήση της πλατφόρμας.

Τελικές σκέψεις

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές επιλογές στο διαδίκτυο για τους οπαδούς του Outlander, αν και μερικές είναι καλύτερες από άλλες. Τούτου λεχθέντος, το να βλέπεις τι έχει κάνει η Claire δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο. Με μερικά κλικ του ποντικιού, μπορείτε να χαλαρώσετε στον καναπέ παρακολουθώντας τα τελευταία επεισόδια.

Εάν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε περισσότερα πράγματα στο διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τη βιβλιοθήκη ροών άρθρων. Εάν το ενδιαφέρον σας για την ασφάλεια στο διαδίκτυο έχει αυξηθεί χάρη σε αυτό το άρθρο, μεταβείτε στον διαδικτυακό οδηγό απορρήτου ή μεταβείτε στην επιλογή των καλύτερων παρόχων VPN.

Είστε οπαδός του Outlander; Έχετε καλύτερες προτάσεις για να παρακολουθήσετε την εκπομπή στο διαδίκτυο; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map