Πώς να παρακολουθήσετε το NFL χωρίς καλώδιο το 2020: Κόψτε τα καλώδια και συνδεθείτε στο διαδίκτυο

Δεν μπορεί να ξεφύγει από την παρατήρησή σας ότι έχει ξεκινήσει η ποδοσφαιρική σεζόν. Τις επόμενες 17 εβδομάδες θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλο το NFL που μπορείτε να χειριστείτε, πολλές φορές την εβδομάδα. Δηλαδή, με την προϋπόθεση ότι είστε συνδεδεμένοι σε ένα καλωδιακό κανάλι. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις μέσω διαδικτύου για να παρακολουθήσετε το NFL χωρίς καλώδιο και θα εξετάσουμε τις καλύτερες σε αυτό το άρθρο.


Σε τελική ανάλυση, γιατί πληρώνετε μια καλωδιακή εταιρεία μεγάλα δολάρια για να παρακολουθήσετε το NFL – συν ό, τι άλλο ανοησία κολλάνε στο φουσκωμένο, υπερτιμημένο πακέτο σας – εάν μπορείτε να εγγραφείτε σε κάτι online με λίγο περισσότερη ακρίβεια και με πολύ λιγότερα χρήματα επίσης; Το τοπίο των μέσων ενημέρωσης έχει να κάνει με τη ροή αυτές τις μέρες και ακολούθησαν τα αθλήματα. Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του Wimbledon για ένα άλλο παράδειγμα.

Πριν μπείτε στο πώς όλα αυτά, σημειώστε ότι το Super Bowl είναι ένας διαφορετικός βραστήρας ψαριών σε σύγκριση με τα κανονικά παιχνίδια NFL. Για αυτό, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του Super Bowl.

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL Online με το NFL Game Pass

Η πιο ολοκληρωμένη λύση για να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια NFL είναι με το NFL Game Pass. Διατίθεται σε δύο γεύσεις, Pro και Essential. Το Pro είναι αυτό που πιθανότατα θέλετε, καθώς σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ζωντανή ροή σε όλα τα παιχνίδια συν ένα σωρό έξτρα, ενώ το Essential σας δίνει μόνο τις καλύτερες στιγμές και τα πρόσθετα. Φαίνεται ότι υπάρχει ως επί το πλείστον για συνδρομητές καλωδίων που θέλουν επιπλέον oomph.

Το Game Pass κοστίζει $ 100 για άτομα που συνδέονται από μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ και συνοδεύεται από δοκιμή επτά ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε. Μας αρέσει πολύ το Game Pass ως επιλογή, γιατί τα εκατό δολάρια δεν είναι τόσο πολύ σε σύγκριση με το κόστος μιας συνδρομής μέσω καλωδίου και λαμβάνετε ζωντανά παιχνίδια, επαναλήψεις, πολλά. 

Ωστόσο, εάν δεν είστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο ακριβά. Το Game Pass διατίθεται επίσης σε μια διεθνή έκδοση που σας δίνει τα ίδια παιχνίδια και έξτρα, αλλά κοστίζει 200 ​​$ αντί 100 $, αν και οι άνθρωποι στην Ευρώπη λαμβάνουν την τιμή που αναφέρεται σε ευρώ. Το πακέτο Essential έρχεται σε λίγο λιγότερο από το μισό.

Ελέγξαμε αρκετές χώρες που προσφέρουν χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο – ένα πρόγραμμα που μπορεί να πλαστογραφήσει την τοποθεσία σας σε οπουδήποτε στον κόσμο – και καμία από αυτές δεν πέφτει κάτω από αυτό το σημάδι $ 200. 

Αυτό σημαίνει ότι έχετε μία από τις δύο επιλογές, αν το διαβάζετε έξω από τις ΗΠΑ: μπορείτε να πληρώσετε 200 $ για το Game Pass για να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια που παρακολουθούν οι Αμερικανοί ομόλογοι σας για 100 $ ή μπορείτε να αποκτήσετε ένα δικό σας VPN. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πληρώσετε μόλις $ 100 όπως κάνουν οι Yanks. 

Χρησιμοποιήσαμε το ExpressVPN και μπήκαμε εύκολα στον ιστότοπο του Game Pass, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι το καλύτερο VPN εκεί έξω. Είναι η πιο ακριβή επιλογή εκεί έξω στα 100 $, αλλά στο τέλος θα πληρώνατε το ίδιο όπως θα κάνατε με το International Game Pass και θα έχετε επίσης τη χρήση ενός εξαιρετικού VPN για ένα χρόνο. 

Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε εύκολα ό, τι θέλετε, μέσω του Netflix, παρακάμπτοντας εύκολα την απαγόρευση VPN του συγκεκριμένου ιστότοπου ή παρακολουθείτε δωρεάν τις εκπομπές CW από χώρες εκτός των κρατών. Ένα VPN ανοίγει έναν κόσμο ψυχαγωγίας, διατηρώντας ταυτόχρονα ασφαλή και σας προτείνουμε να έχουν όλοι. Διαβάστε την κριτική μας για το ExpressVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL Online με το FuboTV

Μια άλλη επιλογή για να παρακολουθήσετε το NFL για κόπτες καλωδίων είναι το fuboTV, μια υπηρεσία ροής που προσφέρει έναν τόνο διαφορετικών καναλιών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων όπου μπορείτε να πιάσετε το NFL. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NBC για να παρακολουθήσετε το Sunday Night Football, ενώ το Fox έχει το Football Night της Πέμπτης. Το FuboTV δεν είναι φθηνό στα 55 $ το μήνα, ωστόσο αυτό σας δίνει πρόσβαση σε εκατοντάδες κανάλια σε όλο τον κόσμο. 

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε υπηρεσία ροής, υπάρχουν ορισμένα γεωγραφικά μπλοκ, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα από παντού. Η έκδοση του ιστότοπου στις Η.Π.Α. έχει τη μεγαλύτερη προσφορά, συμπεριλαμβανομένων τηλεοπτικών καναλιών premium, ενώ το ποδόσφαιρο μπορεί να βρεθεί στις ευρωπαϊκές και λατινοαμερικάνικες εκδόσεις μέσω, για παράδειγμα, μιας διεύθυνσης IP του Μεξικού.

Εδώ έρχεται ξανά ο παλιός μας φίλος ExpressVPN. Το FuboTV καλωσορίζει θετικά τη χρήση VPN και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να μπαίνουμε σε διαφορετικές εκδόσεις του ιστότοπου που το χρησιμοποιούν. Το FuboTV συνοδεύεται από δοκιμή επτά ημερών, οπότε σας προτείνουμε να το ελέγξετε αν το να παρακολουθείτε σπορ με τους φτηνούς ήχους είναι καλό για εσάς.

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL Online με το DAZN

Ένας πιο ανταγωνιστικός ανταγωνιστής του fuboTV είναι το DAZN και μεταδίδει παιχνίδια NFL απευθείας, αλλά μόνο στις Η.Π.Α. Μας αρέσει γιατί είναι αρκετά φθηνό, κοστίζει 20 $ το μήνα ή 99 $ το χρόνο, αλλά διατίθεται μόνο σε λίγες χώρες. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του DAZN για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υπηρεσία.

Ωστόσο, καθώς το DAZN έχει μόνο παιχνίδια NFL για τους θεατές στις ΗΠΑ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για να μπείτε. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ αλλά θέλετε να παρακολουθήσετε διεθνή αθλήματα, ρίξτε μια ματιά στους οδηγούς μας σχετικά με τον τρόπο απόκτησης Βραζιλίας Διεύθυνση IP και γερμανική διεύθυνση IP.

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL Online με το Hulu

Όπως και το fuboTV, η συνεχής ροή Hulu προσφέρει επίσης καλωδιακά κανάλια όπως το NBC και το Fox που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε παιχνίδια NFL. Ονομάζεται Hulu + Live TV και δεν είναι φθηνό στα 45 $ το μήνα. Το κόστος αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι όχι μόνο έχετε πρόσβαση σε πολλά κανάλια, αλλά και στη μαζική βιβλιοθήκη ροής του Hulu, την οποία έχουμε καλύψει στους οδηγούς μας για να παρακολουθήσουμε, μεταξύ άλλων, το The Handmaid’s Tale and Archer.

Και πάλι, ωστόσο, το Hulu + Live TV λειτουργεί μόνο αν συνδέεστε από τις ΗΠΑ, οπότε θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN μας για το Hulu εάν δεν είστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά φαίνεται σαν η επιλογή για εσάς . Έχουμε επίσης έναν οδηγό για το πώς να παρακολουθείτε Hulu στην τηλεόρασή σας εάν οι μεγάλες οθόνες είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητά σας.

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL Online δωρεάν

Τέλος, θα θέλαμε να κατατάξουμε όλες τις επιλογές που έχετε για να παρακολουθήσετε το NFL δωρεάν. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι καμία από αυτές τις επιλογές δεν είναι απολύτως νόμιμη, επομένως θα πρέπει να έχετε ένα VPN δεσμευμένο για να τα χρησιμοποιείτε με ασφάλεια, καθώς και μία από τις καλύτερες λύσεις προστασίας από ιούς, έτσι ώστε τίποτα ανεπιθύμητο να εμποδίσει τη σύνδεσή σας. 

Το καλύτερο μέρος για να βρείτε παράνομες ροές παιχνιδιών NFL είναι στο Reddit. Στο παρελθόν, r / nflstreams ήταν ένας καλός πόρος για την εύρεση τους και μια γρήγορη ματιά δείχνει ότι ισχύει και τώρα. Ωστόσο, ισχύουν οι συνήθεις προειδοποιήσεις, οπότε παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί.

Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το Kodi. Αυτή η πλατφόρμα πολυμέσων διαθέτει όλα τα είδη ενδιαφέρων αποθετηρίων όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε παιχνίδια NFL παρελθόν και παρόν. Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για αθλήματα για να βρείτε τις καλύτερες επιλογές. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Kodi, ανατρέξτε στον πλήρη οδηγό Kodi για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την εντυπωσιακή πλατφόρμα.

Τελικές σκέψεις

Το αμερικανικό ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στις ΗΠΑ, το οποίο εξηγεί γιατί τόσο μεγάλο μέρος του κρύβεται σε ακριβά καλωδιακά πακέτα. Ελπίζουμε ότι οι παραπάνω προτάσεις θα σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε το NFL για τουλάχιστον λιγότερα χρήματα από ό, τι διαφορετικά θα ξοδεύατε, και ίσως ακόμη και από το εξωτερικό χρησιμοποιώντας το ExpressVPN.

Ενημερώστε μας εάν έχουμε αφήσει τον αγαπημένο σας τρόπο παρακολούθησης του NFL χωρίς καλώδιο, αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο. Εκτός από αυτό, σας ευχόμαστε μια υπέροχη σεζόν ποδοσφαίρου και μεγάλη απόλαυση. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map