Πώς να κερδίσετε την απαγόρευση του Netflix VPN από τον Απρίλιο του 2020

Δεν το καταλαβαίνει ο καθένας, αλλά το Netflix έχει μια διαφορετική βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών για κάθε χώρα στην οποία δραστηριοποιείται. Δεν είναι μόνο σε αυτό: το Hulu, το Amazon καθώς και ορισμένα repos Kodi έχουν τον ίδιο περιορισμό. Αυτό που κάνει τη νούμερο ένα υπηρεσία ροής στον κόσμο να είναι διαφορετική είναι η φοβερή απαγόρευση VPN Netflix. Αυτό το άρθρο αφορά το πώς να το νικήσετε.

Θεωρητικά, οποιοδήποτε geoblock όπως το Netflix θα πρέπει να παρακάμπτεται εύκολα χρησιμοποιώντας απλώς ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, ένας τρόπος να προσποιείται ότι η σύνδεσή σας προέρχεται από κάπου αλλού από την πραγματική τοποθεσία σας. Το Netflix, ωστόσο, έχει θέσει ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης VPN για να διασφαλίσει ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Προτού προχωρήσουμε στο λόγο της απαγόρευσης, ας ρίξουμε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους αρχίζουμε να έχουμε διαφορετικές εκδόσεις της υπηρεσίας. Στη συνέχεια θα ολοκληρώσουμε δίνοντάς σας μερικά VPN που κατά κάποιον τρόπο κατάφεραν να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά από το Netflix και θα σας επιτρέψουν να έχετε πρόσβαση στο Netflix διαφορετικών χωρών – καλά, τις περισσότερες φορές, ούτως ή άλλως.

Εάν όλα αυτά και γιατί είναι πάρα πολλές πληροφορίες για εσάς και θέλετε απλώς να μάθετε τα καλύτερα VPN για να ξεπεράσετε την απαγόρευση του Netflix VPN, σας συνιστούμε να προχωρήσετε στο καλύτερο άρθρο μας για το Netflix. Αν θέλετε να πάτε πιο γρήγορα, η εγγραφή στο ExpressVPN είναι το χρυσό εισιτήριο για πρόσβαση σε οποιοδήποτε Netflix από οπουδήποτε. Με αυτόν τον τρόπο, ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα σημεία του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Πέντε VPN που λειτουργούν με το Netflix 2020

Netflix και Διανομείς

Ο νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων είναι κυρίως υπεύθυνος για τη δημιουργία σχεδόν 200 Netflix. Αν και η υπηρεσία παράγει όλο και περισσότερο δικό της περιεχόμενο τώρα, η πλειονότητα των προσφορών της εξακολουθεί να γίνεται και διανέμεται από άλλους. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι εταιρείες, με τη σειρά τους, παίρνουν λόγο σε αυτό που εμφανίζεται.

Αυτό συμβαίνει συχνά επειδή το Netflix δεν είναι το μοναδικό πάρτι που εμφανίζει τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Πολλοί διανομείς έχουν συμφωνίες με δίκτυα σε χώρες που παρέχουν αποκλειστικά δικαιώματα προβολής. Οι διανομείς δεν μπορούν να πουλήσουν σχεδόν τα ίδια δικαιώματα δύο φορές, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να επιτραπεί στο Netflix να εμφανίσει το Burn Notice στις ΗΠΑ, ας πούμε ότι δεν μπορεί να το εμφανίσει στις Κάτω Χώρες, όπου ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο κατέχει αυτά τα δικαιώματα.

Αυτό το σύστημα αδειοδότησης δημιουργεί ένα περίεργο συνονθύλευμα για το τι είναι διαθέσιμο και τι δεν υπάρχει σε διαφορετικές χώρες. Οι συνδρομητές των Η.Π.Α. έχουν μακράν τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη που έχουν στη διάθεσή τους, ενώ ορισμένες αγορές ήταν καλά και αληθινά ραμμένες πριν ακόμη εμφανιστεί το Netflix.

Αυτοί οι διανομείς καθορίζουν τι θα εμφανιστεί πού, το ίδιο το Netflix έχει πολύ λίγα λόγια για το θέμα και παραδέχτηκε ότι θα προτιμούσε να εμφανίζει τα πάντα παντού. όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχουν περισσότεροι από μερικοί ανταγωνιστές που αντιτίθενται σε αυτό.

VPN αποκλεισμού Netflix

Ως πελάτης, μόλις παρατηρήσετε κανένα από αυτά: απλά επισκέπτεστε το www.netflix.com και εμφανίζεται η αρχική σελίδα που έχετε μάθει και αγαπάτε. Πίσω από τα παρασκήνια, ωστόσο, το Netflix σάς έχει ανακατευθύνει στον ιστότοπο της χώρας από την οποία έχετε πρόσβαση.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη χώρα στην οποία δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας, που επηρεάζει μόνο το ποσό που πληρώνετε κάθε μήνα (οι Ασιάτες συνδρομητές πληρώνουν γενικά λίγο λιγότερο από τους Αμερικανούς, ενώ οι Ευρωπαίοι πληρώνουν γενικά ένα ποσό ή περισσότερα). Η διεύθυνση IP από την οποία μεταβαίνετε στον ιστότοπο καθορίζει εάν μπορείτε ή όχι να παρακολουθήσετε το Black Panther.

Κάποιος με λίγη γνώση του Διαδικτύου θα καταλάβει από αυτήν την περιγραφή ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε ένα VPN και να φύγετε. Ένα VPN θα πλαστογραφήσει μια διεύθυνση IP, θα σας τοποθετήσει όπου κι αν χρειαστεί να παρακολουθήσετε μια συγκεκριμένη ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή.

Αυτό έκαναν πολλά άτομα μέχρι τον Ιανουάριο του 2016: όλοι οι καλύτεροι πάροχοι VPN θα σας επέτρεπαν να έχετε πρόσβαση στο Netflix χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό που άλλαξε τότε ήταν ότι οι διανομείς με τους οποίους συνεργάστηκε η Netflix άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι έχασαν χρήματα επειδή οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν το Netflix για να παρακολουθήσουν εκπομπές.

Δεδομένου ότι η απώλεια χρημάτων έρχεται σε αντίθεση με τη βασική αρχή οποιασδήποτε επιχείρησης, η Netflix βρέθηκε υπό μεγάλη πίεση για να αποτρέψει τους χρήστες από τη χρήση ενός VPN, χωρίς να φαίνεται απλώς να το κάνουν. Σε απάντηση, η υπηρεσία δημιούργησε ποιο είναι το καλύτερο σύστημα ανίχνευσης VPN εκτός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας για να πιάσει τους δράστες.

Το αποτέλεσμα ήταν μαζική ανησυχία καθώς οι συνδρομητές παντού χτυπήθηκαν με σφάλματα διακομιστή μεσολάβησης αριστερά, δεξιά και στο κέντρο, καθιστώντας αδύνατο για αυτούς να συνεχίσουν να παρακολουθούν μια εκπομπή, εκτός εάν απενεργοποιήσουν το VPN τους.

Φυσικά, κάθε φορά που εφαρμόζεται μια λύση μεγάλης κλίμακας, θα υπάρξει κάποια παράπλευρη ζημιά. Σε αυτήν την περίπτωση το έφτιαξε έτσι ώστε άτομα που χρησιμοποιούν ένα VPN για να προστατεύσουν το απόρρητό τους δεν μπορούσαν επίσης να έχουν πρόσβαση στο Netflix, ανοίγοντας την εταιρεία σε κατηγορίες ότι διεξήγαγε πόλεμο στην ιδιωτική ζωή.

Ο κύριος λόγος εδώ στο Cloudwards.net υποστηρίζουμε τη χρήση ενός VPN δεν είναι να παρακολουθούμε ταινίες – αυτό είναι απλώς ένα μπόνους. Τα VPN είναι η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στην επιτήρηση της κυβέρνησης, καθώς και κατασκοπεία από εταιρικούς kronies των κυβερνήσεων. Το να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα VPN, ακόμη και όταν είσαι μακριά σε ένα βροχερό απόγευμα της Κυριακής, είναι κακό.

VPN που ξεπέρασαν τον αποκλεισμό του Netflix

Ευτυχώς, αρκετοί από τους καλύτερους πάροχους μεταξύ των αξιολογήσεων VPN κατάφεραν να συγκεντρώσουν την απαραίτητη ασφάλεια και πρωτόκολλα για να αποφύγουν τον εντοπισμό από το Netflix. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν θα λειτουργεί όλη την ώρα, θα πρέπει κάθε φορά να αλλάζετε διακομιστές καθώς το Netflix λειτουργεί. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και μετά από εβδομάδες χρήσης, μερικές φορές θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε ένα σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης.

Ωστόσο, μια καλή υπηρεσία θα έχει περισσότερους από έναν διακομιστές για πρόσβαση στο Netflix, οπότε γενικά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού του VPN και να επιλέξετε έναν νέο διακομιστή από τη λίστα. Τα καλύτερα αποτελέσματά μας μέχρι στιγμής ήταν πάντα με το ExpressVPN, οπότε συνιστούμε πάντα αυτή την υπηρεσία πρώτα απ ‘όλα, σε αντίθεση με το IPVanish (διαβάστε τη σύγκριση ExpressVPN έναντι IPVanish). Εκτός από το καλύτερο VPN για ροή, είναι επίσης το πιο γρήγορο VPN εκεί έξω. Διαβάστε την κριτική μας για το ExpressVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ExpressVPN είναι ακριβό, ωστόσο, για όσους πιστεύουν ότι είναι υπερβολική επένδυση, συνιστούσαμε να προτείνουμε το NordVPN. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες η ταχύτητά του έχει αποδειχθεί αναξιόπιστη και οι αναγνώστες χρειάστηκαν να περάσουν από δεκάδες διακομιστές πριν βρουν έναν που λειτουργεί (διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN για λεπτομέρειες). 

Δύο άλλες υπηρεσίες VPN που ήρθαν στο ραντάρ μας πιο πρόσφατα και που κάνουν αξιοπρεπή δουλειά στο Netflix είναι οι Astrill και Windscribe. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική Astrill, προσφέρει καλές τιμές και αξιοπρεπείς ταχύτητες, αλλά δυσκολεύεται να μπει σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το American Netflix.

Το Windscribe είναι ενδιαφέρον καθώς είναι η μόνη υπηρεσία που προτείνουμε με ένα δωρεάν πρόγραμμα, καθιστώντας το το καλύτερο δωρεάν VPN για το Netflix από προεπιλογή. Διαβάστε για λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση Windscribe και διαβάστε το κομμάτι Windscribe vs. NordVPN για να δείτε πώς συγκρίνεται με ένα από τα κορυφαία VPN μας.

Για αξιότιμες αναφορές, θα θέλαμε να σας δείξουμε την κριτική VPNArea και την κριτική Ivacy. Αυτές οι δύο υπηρεσίες χτυπούν περιστασιακά το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης, αλλά δυσκολεύονται να βρουν την απαραίτητη ταχύτητα για να παρακολουθήσουν οτιδήποτε σε ποιότητα HD.

Τελικές σκέψεις

Αν και δεν είναι ακριβής επιστήμη με κανένα τρόπο, η χρήση οποιουδήποτε από τα αγαπημένα μας VPN για το Netflix θα σας οδηγήσει στις περισσότερες εκδόσεις του Netflix, τις περισσότερες φορές. Μέσω δοκιμής και σφάλματος, καθώς και παρακολουθώντας στενά το Cloudwards.net, θα πρέπει να μπορείτε να παρακολουθείτε ό, τι θέλετε χωρίς πάρα πολύ κόπο. Μόλις μπείτε, λοιπόν, ελέγξτε τις παραβιάσεις του Netflix για βελτιωμένη εμπειρία θεατή.

Ποιες είναι οι εμπειρίες σας με την απαγόρευση του Netflix VPN; Έχετε σκέψεις για αυτό; Παρακαλώ συμμετάσχετε στη συζήτηση στα παρακάτω σχόλια. Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και καλή τύχη να μείνετε ένα βήμα μπροστά από το Netflix.

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την απαγόρευση VPN Netflix

Με τα χρόνια, έχουμε πάρει πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα. Παρακάτω θα βρείτε αυτά που συναντάμε πιο συχνά.

 • Θα μου απαγορεύσει η Netflix για χρήση VPN?

  Όχι, η χρήση VPN και Netflix δεν θα σας οδηγήσει σε πραγματικά προβλήματα. Το χειρότερο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι βλέπετε το μήνυμα “φαίνεται να χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα αποκλεισμού ή διακομιστή μεσολάβησης”. Εδώ και αρκετά χρόνια, βάζουμε τα VPN Netflix σε καμία περίπτωση δεν λάβαμε ποτέ μήνυμα από το Netflix για να το χτυπήσουμε.

 • Τι εννοείτε με το “Switch Servers;”

  Αντί να χρησιμοποιήσετε τον διακομιστή που σας έχει εκχωρήσει το VPN, πρέπει να μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων ή διακομιστών και να επιλέξετε διαφορετικό. Συνδεθείτε σε αυτό, δείτε αν λειτουργεί με το Netflix, εάν όχι, πλύνετε, ξεπλύνετε, επαναλάβετε.

 • Είναι νόμιμο να παρακολουθείτε το Netflix με ένα VPN?

  Ναί. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να μπείτε σε κανένα πρόβλημα, ό, τι κάνετε είναι πάνω από όλα.

 • Πώς μπορώ να παρακάμψω το μπλοκ VPN Netflix?

  Χρησιμοποιώντας ένα VPN. Το ExpressVPN κάνει την καλύτερη δουλειά, αλλά υπάρχουν και μερικοί άλλοι, που τα πάνε καλά.

 • Τι VPN αποκλείονται από το Netflix?

  Τεχνικά, όλοι, αν και μερικοί ξεπερνούν το μπλοκ καλύτερα από άλλους. Εάν μια υπηρεσία VPN ισχυρίζεται ότι δεν έχει αποκλειστεί, αυτό είναι ψέμα.

 • Μπορεί το Netflix να εντοπίσει VPN?

  Ναι, και πολύ καλά. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, δεν υπάρχει ούτε ένα VPN στην αγορά που να περνά πάντα στο Netflix.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me