Τρόπος επίλυσης του κωδικού σφάλματος Netflix m7111-1331-5059 το 2020

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο για πρόσβαση στο Netflix μιας άλλης χώρας, σε κάποιο σημείο ή άλλο σημείο, θα συναντήσετε τον κωδικό σφάλματος m7111-5059: “φαίνεται να χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα αποκλεισμού ή διακομιστή μεσολάβησης”. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε από τους διάφορους τρόπους.


Ο καλύτερος και απλούστερος τρόπος είναι απλώς να εγγραφείτε στο καλύτερο VPN μας για Netflix, ExpressVPN. Συνοδεύεται από μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και αν εγγραφείτε χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο, θα έχετε τρεις μήνες πάνω από το πακέτο του για όλο το χρόνο. Η δεύτερη καλύτερη επιλογή μας είναι το NordVPN, το οποίο διαθέτει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα τριών ετών και την ίδια εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Τι είναι ο κωδικός σφάλματος m7111-1331-5059?

Το σφάλμα m7111-5059 είναι σχεδόν αυτό που λέει στον κασσίτερο: Το Netflix εντόπισε ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN για πρόσβαση στον ιστότοπο και σας έχει αρνηθεί την πρόσβαση. Για οποιονδήποτε λόγο, το VPN ή ο διακομιστής μεσολάβησης που έχετε ενεργοποιήσει χρησιμοποιεί μια διεύθυνση IP που το Netflix γνωρίζει ότι ανήκει σε ένα πρόγραμμα αποκλεισμού και το Netflix σας δίνει σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης.

Σφάλμα Netflix-Κατάργηση αποκλεισμού

Για να μάθετε γιατί, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στην απαγόρευση του Netflix VPN, αλλά, εν συντομία, χάρη στις συμφωνίες αδειών που έχει συνάψει η εταιρεία με διαφορετικούς διανομείς, το Netflix εμφανίζει μόνο συγκεκριμένο περιεχόμενο σε ορισμένες χώρες. Αυτό σημαίνει ότι εάν, ας πούμε, είστε στις Η.Π.Α. και θέλετε να παρακολουθήσετε τους Αμερικανούς, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ευρωπαϊκό Netflix. Ειρωνικό, αλλά εκεί πηγαίνετε.

Πώς να επιδιορθώσετε το σφάλμα ιστότοπου Netflix

Υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απαλλαγείτε από τον κωδικό σφάλματος m7111-1331-5059. Το πρώτο είναι το πιο εύκολο αλλά δεν λειτουργεί πάντα: μπορείτε απλά να αλλάξετε διακομιστές με το VPN που χρησιμοποιείτε ήδη. Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα στη Νέα Υόρκη, χρησιμοποιήστε ένα στη Βοστώνη (ή στο Λονδίνο στο Μάντσεστερ ή στο Άμστερνταμ στο Ρότερνταμ · έχετε την ιδέα).

expressvpn-review-server-τοποθεσίες

Ωστόσο, ορισμένες υπηρεσίες, ανεξάρτητα από το τι ισχυρίζονται, απλώς δεν έχουν ως στόχο τη διάτρηση μέσω του μπλοκ VPN, οπότε ίσως να θέλετε να τις εγκαταλείψετε. Αντ ‘αυτού, σας προτείνουμε να ελέγξετε την επιλογή των καλύτερων VPN για ροή, τα οποία δεν σας μεταφέρουν μόνο στο Netflix, αλλά και σε άλλες σημαντικές υπηρεσίες όπως το Hulu.

Όπως είπαμε στην εισαγωγή, τα καλύτερα στοιχήματά σας είναι τα ExpressVPN και NordVPN (δείτε πώς συγκρίνονται αυτά τα δύο στο συγκριτικό μας συγκριτικό ExpressVPN vs NordVPN), αν και αν προτιμάτε τα άλογά σας λίγο στη σκοτεινή πλευρά, δώστε στο ProtonVPN ένα πλάνο. 

Η τρίτη επιλογή σας είναι να εγκαταλείψετε απλά την πρόσβαση στο Netflix μιας άλλης χώρας και είτε να κάνετε ό, τι προσφέρεται στη χώρα σας ή να κάνετε torrent την εκπομπή ή την ταινία που ελπίζατε να παρακολουθήσετε. Ενώ η κοινή χρήση αρχείων P2P δεν είναι ακριβώς νόμιμη, η διάσπαση του διαδικτυακού περιεχομένου χάρη στους πολέμους ροής δεν σας αφήνει πολλές επιλογές, τώρα είναι?

Πώς να παρακάμψετε m7111-5059

 1. Εναλλαγή διακομιστών εντός του VPN που χρησιμοποιείτε
 2. Χρησιμοποιήστε μια άλλη υπηρεσία VPN
 3. Παρακολουθήστε κάτι άλλο ή torrent την εκπομπή σας

Τρόπος εναλλαγής διακομιστών

Θα εξετάσουμε τις δύο πρώτες επιλογές λίγο περισσότερο σε αυτό το άρθρο. Αν ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στο αρχείο torrenting ή δείτε τα καλύτερα VPN για torrenting.

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε όταν θέλετε να απαλλαγείτε από τον κωδικό σφάλματος Netflix m7111-1331-5059 (ή τον κωδικό d’erreur ή το código de error, ανάλογα με την περίπτωση) είναι απλά η εναλλαγή διακομιστών εντός του VPN που είστε χρησιμοποιώντας. Αυτό είναι δυνατό σε όλα τα VPN που έχουμε δοκιμάσει ποτέ, από το Surfshark έως το Windscribe, αλλά θα σας δείξουμε παρακάτω πώς να το κάνετε στο ExpressVPN, διότι, λοιπόν, έτυχε να εγκατασταθεί στο σύστημά μας.

Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή ExpressVPN και προσπαθήστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix με όποιο διακομιστή θέλετε. Σε αυτό το παράδειγμα, θέλαμε να ελέγξουμε τι είχε να προσφέρει η Αμερική, οπότε επιλέξαμε έναν διακομιστή στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, χτυπήσαμε γρήγορα με το σφάλμα του ιστότοπου Netflix, αλλά ξέρουμε πώς να το λύσουμε, οπότε τουλάχιστον δεν είναι το μήνυμα “Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με αυτόν τον τίτλο τώρα”.

ExpressVPN-Connected-NYC

Το επόμενο βήμα είναι τόσο απλό όσο η εύρεση άλλου διακομιστή και ελπίζω ότι λειτουργεί με το Netflix. Ευτυχώς, το ExpressVPN διαθέτει έναν τόνο διαθέσιμων τοποθεσιών στις Η.Π.Α., οπότε δεν θα χρειαστεί να ψάξουμε πολύ. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική ExpressVPN, για εναλλαγή διακομιστών, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε έναν εναλλακτικό διακομιστή και θα αλλάξει αυτόματα.

ExpressVPN-Connecting-DC

Τρέχαμε αυτή τη φορά και ο διακομιστής που επιλέξαμε λειτούργησε καλά με το Netflix. Ωστόσο, η χιλιομετρική απόσταση μπορεί να ποικίλλει πάρα πολύ, οπότε περιμένετε να γίνει μια τακτική ρουτίνα. Το Netflix αποκλείει συνεχώς τις διευθύνσεις IP, οπότε μην περιμένετε κανένας διακομιστής να λειτουργεί επ ‘αόριστον. Δεν υπάρχει ένας τρόπος να διορθώσετε το Netflix που θα είναι μόνιμο.

Ποια VPN κερδίζουν Netflix Κωδικός σφάλματος m7111-1331-5059?

Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη από αυτή την άποψη, χρησιμοποιώντας ένα VPN που έχει πολύ καλύτερο ιστορικό στην αντιμετώπιση αυτού του σφάλματος ροής. Σας έχουμε ήδη πει για τα ExpressVPN και NordVPN, και τα δύο είναι υπέροχα και για άλλους λόγους, αλλά δεν είναι τα μόνα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Το CyberGhost, η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο και το VyprVPN, για παράδειγμα, κάνουν μια καλή δουλειά για να περάσουν στο Netflix σε όλο τον κόσμο και και τα δύο είναι λίγο φθηνότερα από τις κορυφαίες επιλογές μας. Ωστόσο, δεν είναι τόσο αξιόπιστα όσο τα κορυφαία σκυλιά μας, οπότε περιμένετε να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο κάνοντας ποδηλασία σε διαφορετικούς διακομιστές.

Ό, τι κι αν κάνετε, μην εγγραφείτε σε καμία παλιά υπηρεσία VPN. Υπάρχουν πολλά εκεί έξω που ισχυρίζονται ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα σφάλματα ροής, στη συνέχεια πάρτε τα χρήματά σας και σας αφήνουν να κοιτάτε μια μαύρη οθόνη με ένα μήνυμα σφάλματος. Για να προσθέσετε τραυματισμό στην προσβολή, ορισμένοι από αυτούς θα πουλήσουν τα δεδομένα περιήγησής σας, για εκκίνηση, όπως έκανε η Avast. Ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με τα χειρότερα δωρεάν VPN για περισσότερα παραδείγματα.

Τελικές σκέψεις

Η εμφάνιση ενός μηνύματος σφάλματος ενώ προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix μιας άλλης χώρας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια στιγμιαία απογοήτευση: η εναλλαγή διακομιστών όταν χρησιμοποιείτε ένα καλό VPN θα πρέπει να λύσει τα περισσότερα προβλήματα. Εάν έχετε κολλήσει να βρείτε έναν διακομιστή που λειτουργεί, η ζωντανή συνομιλία των περισσότερων VPN θα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει.

Εάν δεν είστε βέβαιοι ποια υπηρεσία είναι η καλύτερη για εσάς, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες υπηρεσίες VPN ή, ακόμα καλύτερα, ελέγξτε αυτές τις υπηρεσίες μόνοι σας χρησιμοποιώντας τις πολιτικές επιστροφής χρημάτων. Το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, όπως και σχεδόν όλοι οι άλλοι στη λίστα μας, που σημαίνει ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο για να δείτε αν σας οδηγεί στο Netflix και αν σας αρέσει ακόμη και.

Σας ευχόμαστε μεγάλη ευχαρίστηση στην προβολή και φροντίστε να δείτε το άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες εισβολές του Netflix εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες συμβουλές και κόλπα σχετικά με την υπηρεσία ροής. Ενημερώστε μας για την εμπειρία σας σχετικά με το μπλοκ Netflix στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map