Πώς να αντιμετωπίσετε ένα σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix το 2020

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα VPN και προσπαθήσατε να παρακολουθήσετε το Netflix ταυτόχρονα, πιθανότατα έχετε συναντήσει αυτό το ενοχλητικό μήνυμα σφάλματος m7111-5059 και το συνοδευτικό κείμενο: “φαίνεται να χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα αποκλεισμού ή διακομιστή μεσολάβησης. Απενεργοποιήστε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες και δοκιμάστε ξανά. ” Αυτό το άρθρο αφορά την αντιμετώπιση αυτού του απογοητευτικού σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης Netflix.


Εάν δεν έχετε τη διάθεση να διαβάσετε πάρα πολύ και θέλετε να επιστρέψετε στην παρακολούθηση του Archer ήδη, ο καλύτερος τρόπος για να παρακάμψετε το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης είναι να εγγραφείτε σε κάποιο από τα καλύτερα VPN για Netflix, ExpressVPN ή NordVPN και χρησιμοποιώντας τους διακομιστές τους για πρόσβαση στο Netflix.

Το ExpressVPN πραγματοποιεί επί του παρόντος μια συμφωνία όπου θα έχετε τρεις επιπλέον μήνες δωρεάν όταν εγγραφείτε για ένα χρόνο, ενώ το NordVPN έχει το σχεδόν ασυναγώνιστο τριετές σχέδιό του να το ελέγξετε. Και τα δύο VPN συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Εάν θέλετε λίγο περισσότερη λεπτομέρεια, μείνετε κοντά καθώς μιλάμε λίγο για το πώς λειτουργεί το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης και τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το διορθώσετε όταν εμφανιστεί.

Γιατί αντιμετωπίζω σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης?

Σε γενικές γραμμές, θα λάβετε ένα σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης μόνο όταν χρησιμοποιείτε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο ή έναν διακομιστή μεσολάβησης (duh) κατά την είσοδό σας στο Netflix. Υπάρχουν ορισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις όπου άτομα που δεν χρησιμοποιούν ούτε έχουν χτυπηθεί με το αγαπημένο σφάλμα του ιστότοπου Netflix, αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου χρησιμοποιεί μια από τις ίδιες διευθύνσεις IP που χρησιμοποιούνται επίσης από ένα VPN. 

Σφάλμα Netflix-Κατάργηση αποκλεισμού

Για την πλήρη εξήγηση γιατί το Netflix δεν θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης, ένα πρόγραμμα αποκλεισμού ή ένα VPN, θα σας παραπέμψουμε στο άρθρο μας σχετικά με την απαγόρευση του Netflix VPN, αλλά, εν συντομία, οφείλεται στον γίγαντα ροής που κάνει συμφωνίες με διανομείς περιεχομένου σε εμφάνιση μόνο συγκεκριμένων σειρών και ταινιών σε συγκεκριμένα μέρη. 

Για να το ξεπεράσουν αυτό, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν VPN για να φαίνονται σαν να ήταν, για παράδειγμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν εκπομπές που ήταν κλειδωμένες στην περιοχή εκεί. Αυτό δεν ταιριάζει πάρα πολύ με τους συνεργάτες της Netflix, οπότε το Netflix αναγκάστηκε να εφαρμόσει τον πιο δύσκολο αποκλεισμό VPN εκεί έξω, σε ανταγωνισμό μόνο με αυτόν που χρησιμοποίησε η Hulu.

Πώς μπορώ να παρακάμψω το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης στο Netflix?

Φυσικά, το ψηφιακό μπλοκ που δεν μπορεί να χακαριστεί δεν έχει ακόμη επινοηθεί και το Netflix δεν διαφέρει. Το μόνο που πρέπει να κάνετε όταν αντιμετωπίζετε το σφάλμα ροής είναι απλώς η εναλλαγή διακομιστών εντός του VPN που χρησιμοποιείτε. Αν λοιπόν δρομολογείτε την επισκεψιμότητά σας στο Λος Άντζελες, μεταβείτε σε διακομιστή στο Σαν Φρανσίσκο. Το ίδιο ισχύει και για την Ευρώπη: το Άμστερνταμ δεν λειτουργεί; Μετάβαση στο Παρίσι.

expressvpn-review-server-τοποθεσίες

Υπάρχουν, ωστόσο, δύο πράγματα που το καθιστούν λιγότερο απλό από ό, τι θα έπρεπε. Το πρώτο είναι ότι το Netflix αναζητά πάντα διευθύνσεις IP που πιστεύει ότι ανήκουν σε VPN ή διακομιστές μεσολάβησης, οπότε δεν μπορείτε να περιμένετε ότι ο νέος αγαπημένος σας διακομιστής θα λειτουργεί για πολύ καιρό. Κάθε τόσο θα συναντήσετε ξανά το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix και πρέπει να βρείτε έναν νέο διακομιστή.

Η δεύτερη πτήση στην αλοιφή είναι ότι πολλές από τις υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται ως ένα εξαιρετικό VPN για το Netflix είναι οτιδήποτε άλλο. Το γεγονός είναι ότι η είσοδος σε υπηρεσίες ροής είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι χρήστες εγγράφονται σε VPN, οπότε ο ισχυρισμός ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό για τους πελάτες είναι ένα σημαντικό μέρος της δημιουργίας χρημάτων.

Στη δοκιμή μας για VPN που μπορούν να κερδίσουν το Netflix, ωστόσο, βρήκαμε γρήγορα ότι υπάρχει μόνο μια μειοψηφία υπηρεσιών που μπορούν να αποφύγουν το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix και, στη συνέχεια, ούτε καν όλη την ώρα. Το ExpressVPN και το NordVPN μπορεί να είναι τα καλύτερα VPN εκεί έξω, αλλά ακόμα και μαζί τους θα πρέπει να κάνετε χορό διακομιστή Netflix από καιρό σε καιρό. Ωστόσο, λιγότερο συχνά από ό, τι με άλλους.

Άλλες επιλογές που μας αρέσουν είναι οι CyberGhost, VyprVPN και Windscribe, ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι το δωρεάν πρόγραμμα του τελευταίου δεν προσφέρει πρόσβαση στο Netflix. Δεν κατηγορούμε ούτε την υπηρεσία: γιατί να προσφέρουμε κάτι δωρεάν όταν οι άνθρωποι είναι τόσο ξεκάθαρα πρόθυμοι να το πληρώσουν?

Τι λειτουργεί ο διακομιστής μεσολάβησης με το Netflix?

Σε μια σημείωση, δεν υπάρχει διακομιστής μεσολάβησης εκεί έξω με το Netflix. Οι διακομιστές μεσολάβησης είναι πολύ πίσω από την καμπύλη σε σύγκριση με τα VPN και δεν έχουμε βρει ακόμη αυτά τα τελευταία χρόνια που θα κάνουν τη δουλειά. Εάν θέλετε να φαίνεται ότι βρίσκεστε σε μια χώρα διαφορετική από τη δική σας για πρόσβαση στο Netflix, τα VPN είναι ο τρόπος να πάτε. Έχουμε ένα ειδικό άρθρο εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι είναι ένας διακομιστής μεσολάβησης έναντι ενός VPN.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε τα παραπάνω να σας βοηθήσουν να επιλύσετε το σφάλμα μεσολάβησης Netflix που χρειάζεστε. Η χρήση ενός VPN είναι πραγματικά το μόνο πράγμα που θα λειτουργήσει, και ακόμα και τότε δεν υπάρχει κάθε υπηρεσία σε μια ασημένια σφαίρα. Μας αρέσει πολύ το ExpressVPN και το NordVPN να κάνουν τη δουλειά, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες υπηρεσίες εκεί έξω, που θα κάνουν το κόλπο.

Ποιες είναι οι εμπειρίες σας με το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix; Ανυπέρβλητο εμπόδιο ή στιγμιαία ενόχληση; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Συχνές ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να διορθώσω ένα σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix?

  Υπάρχουν μερικοί τρόποι, αλλά προτιμάτε να εγγραφείτε σε ένα VPN που λειτουργεί με το Netflix και στη συνέχεια να κάνετε κύλιση στους διακομιστές έως ότου βρείτε έναν που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix της χώρας που σας ενδιαφέρει. Οι προτάσεις μας θα λειτουργήσουν όλες , τελικά.

 • Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω έναν διακομιστή μεσολάβησης ή κατάργησης αποκλεισμού?

  Πηγαίνετε στο μενού του VPN ή του διακομιστή μεσολάβησης και το απενεργοποιείτε. Φυσικά, θα χάσετε την ασφαλή περιήγησή σας με αυτόν τον τρόπο, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια καλή υπηρεσία VPN που θα σας προστατεύει και θα σας αφήσει να παρακολουθήσετε το Netflix.

 • Τι σημαίνει Unblocker ή Proxy στο Netflix?

  Στην περίπτωση του Netflix, αυτό σημαίνει ουσιαστικά οποιαδήποτε υπηρεσία που αναδρομολογεί την επισκεψιμότητά σας στο διαδίκτυο σε μια διεύθυνση IP που δεν του αρέσει το Netflix. Σκεφτείτε διακομιστές μεσολάβησης όπως οι προσφορές HideMyAss ή VPN όπως το CyberGhost και το NordVPN.

 • Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν Netflix VPN?

  Κανένας από αυτούς. Ενώ υπάρχουν μερικά αξιοπρεπή δωρεάν VPN εκεί έξω, κανένα από αυτά δεν έχει τη δυνατότητα να διαπεράσει το μπλοκ Netflix. Σας συνιστούμε να μείνετε μακριά από οποιοδήποτε δωρεάν VPN που ισχυρίζεται ότι σας μεταφέρει στο Netflix. Πιθανότατα απλά θέλει να συσσωρεύσει τα δεδομένα σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map