Πώς να παρακολουθήσετε το Lucifer το 2020: Ο διάβολος που γνωρίζετε

Το Lucifer είναι μια τηλεοπτική εκπομπή που βασίζεται σε μια σειρά κόμικς με το ίδιο όνομα, η οποία δημοσιεύθηκε από την DC Comics. Στη σειρά, ο Lucifer, ένας πεσμένος άγγελος, αποφασίζει να πάει στο Λος Άντζελες και να διασκεδάσει αντί να κυβερνήσει στην κόλαση. 


Δεν κρύβει το γεγονός ότι είναι στην πραγματικότητα ο διάβολος, στην πραγματικότητα, το αντίθετο: το καυχηθεί και προσπαθεί να πείσει όλους, αλλά κανείς δεν τον πιστεύει. Κατά τη διάρκεια της σειράς Lucifer, συναντά έναν ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, Chloe Decker, και αρχίζει να την βοηθά στην επίλυση υποθέσεων δολοφονίας..

Ο Lucifer παραλήφθηκε αρχικά από το FOX, που προβλήθηκε το 2016, αλλά ακυρώθηκε το 2018 μετά από τρεις σεζόν. Ωστόσο, τότε το Netflix αποφάσισε να δώσει στον Lucifer μια ευκαιρία. Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση ακύρωσης, η Netflix πήρε το σόου και την ανανέωσε για τέταρτη σεζόν.

Πώς να παρακολουθήσετε το Lucifer online

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Lucifer στο διαδίκτυο, έχετε πολλές επιλογές. Ένα από αυτά είναι το Netflix, μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες ροής στο Διαδίκτυο με περισσότερους από 148 εκατομμύρια χρήστες και χιλιάδες εκπομπές και ταινίες παγκοσμίως. 

Συνολικά, το Netflix είναι μια σταθερή υπηρεσία, αλλά η ποιότητα και η επιλογή των προσφορών του εξαρτώνται από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Αυτό συμβαίνει επειδή το Netflix έχει μόνο δικαιώματα ροής σε ορισμένους τίτλους σε ορισμένες χώρες.

Παρόλο που ο Lucifer έγινε τηλεοπτική εκπομπή Netflix, εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες του κόσμου. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Lucifer έχει γίνει μια σειρά Netflix Originals από την τέταρτη σεζόν και μετά. Αυτό σημαίνει ότι η τέταρτη σεζόν είναι διαθέσιμη μόνο στο Netflix. 

Εδώ είναι το catch: Ακριβώς επειδή το Netflix κατέχει τα δικαιώματα ροής για την τέταρτη σεζόν, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κατέχει επίσης τα δικαιώματα ροής για την προηγούμενη σειρά σε κάθε χώρα. Ενώ το Lucifer είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω του Netflix στις ΗΠΑ και τον Καναδά, τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Ευρώπη.

πώς να παρακολουθήσετε-lucifer-netflix

Για παράδειγμα, στη Γερμανία δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε καθόλου τον Lucifer, ενώ στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, το Netflix έχει και τις τέσσερις σεζόν. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να παρακολουθήσετε την τέταρτη σεζόν μόνο επειδή άλλες εταιρείες κατέχουν τα δικαιώματα των μέσων ενημέρωσης για τις περιόδους μία έως τρεις.

Μην ανησυχείτε όμως, καθώς υπάρχουν VPN και άλλοι τρόποι που σας επιτρέπουν να απολαύσετε το Netflix και όλα όσα προσφέρει. Μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μας για το καλύτερο VPN για το Netflix, καθώς και το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της απαγόρευσης VPN του Netflix. 

Αν θέλετε πραγματικά να παρακολουθήσετε τον Lucifer, αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Netflix, δοκιμάστε τον Hulu. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν, αλλά μετά από αυτό, θα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα από τα τρία πακέτα τους. 

Ο Χούλου δεν φαίνεται να επηρεάζεται πάρα πολύ από τη διαμάχη για τα δικαιώματα των μέσων ενημέρωσης και έχει τις τρεις πρώτες σεζόν του Lucifer. Δυστυχώς, ωστόσο, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το Hulu εκτός των ΗΠΑ. Για αυτόν τον λόγο, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το καλύτερο VPN μας για το Hulu.

Στο τέλος, εάν θέλετε πραγματικά να απολαύσετε και τις τέσσερις εποχές του Lucifer, θα πρέπει να αποκτήσετε έναν λογαριασμό Netflix και ένα αξιοπρεπές VPN, το οποίο θα πρέπει να κάνει το τέχνασμα.

Πώς να παρακολουθήσετε το Lucifer online δωρεάν

Πριν ξεκινήσετε να αναζητάτε δωρεάν επιλογές για να παρακολουθήσετε το Lucifer στο διαδίκτυο, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε αν η διαδικτυακή ροή είναι νόμιμη στη χώρα στην οποία ζείτε. Σε ορισμένες χώρες, η ροή δεν είναι μεγάλη υπόθεση και μπορείτε να παρακολουθήσετε το Lucifer online δωρεάν, αλλά ορισμένες χώρες ενδέχεται να έχουν αυστηρούς νόμους εναντίον της. Σε κάθε περίπτωση, απλώς για να το παίξετε ασφαλές, θα πρέπει να ελέγξετε το καλύτερο VPN για προτάσεις ροής.

πώς-να-παρακολουθήσετε-λουσιφερή-δωρεάν-streaming-putlocker

Το Διαδίκτυο σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε πολλά πράγματα δωρεάν. Ο Lucifer είναι ένας από αυτούς. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον διάβολο σε διάφορους ιστότοπους ροής, όπως το PutLocker και το Couchsurfer. Ωστόσο, η τιμή που πληρώνετε για τη ροή του Lucifer είναι διαφορετική: η ασφάλεια του φορητού υπολογιστή σας. 

Τόσο το Couchsurfer όσο και το PutLocker σάς παρέχουν δωρεάν πρόσβαση στο Lucifer και σε πολλές άλλες σειρές και ταινίες, αλλά είναι επίσης φορτωμένοι με ιούς και κακόβουλα αναδυόμενα παράθυρα, τα οποία ενδέχεται να μολύνουν τη συσκευή σας. 

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν από τους καλύτερους αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων και λογισμικό προστασίας από ιούς. Ακόμη και η επίσκεψη στον ιστότοπο μπορεί να είναι επικίνδυνη χωρίς τη σωστή προστασία.

Πώς να παρακολουθήσετε τον Lucifer στο Kodi

Ένας άλλος τρόπος παρακολούθησης του Lucifer είναι η χρήση του Kodi, μιας εφαρμογής home cinema πολλαπλών πλατφορμών, η οποία αναπτύχθηκε αρχικά από το Xbox το 2004.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Kodi σε σχεδόν όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Linux, Windows, iOS και Android (μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Kodi στον οδηγό μας). Η λήψη και η εγκατάσταση του ίδιου του Kodi είναι απολύτως νόμιμο και μία από τις καλύτερες δωρεάν επιλογές για την οργάνωση των ταινιών και των σειρών σας. 

Ωστόσο, η παραμονή στη νομική πλευρά εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το Kodi, γιατί δεν είναι νόμιμα όλα όσα κάνετε στο Kodi. Τα πρόσθετα, για παράδειγμα, δεν είναι νόμιμα από προεπιλογή. 

Εάν δεν θέλετε η αστυνομία να χτυπήσει την πόρτα σας (ο Lucifer δεν θα είναι εκεί μαζί τους), ίσως θελήσετε να ελέγξετε εάν τα πρόσθετα είναι νόμιμα ή όχι προτού αποφασίσετε να τα κατεβάσετε. 

πώς-να-παρακολουθήσετε-λουσιφερή-δωρεάν-ροή-kodi

Βρήκαμε και τις τέσσερις εποχές του Lucifer στο πρόσθετο Poseidon. Μπορείτε να λάβετε αυτό το πρόσθετο εγκαθιστώντας το αποθετήριο Kodil. Απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό σύνδεσμο εγκατάστασης, επειδή αλλάζουν κάθε εβδομάδα. 

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποφύγετε προβλήματα. Εάν θέλετε να είστε στην ασφαλή πλευρά, θα πρέπει να δείτε τον καλύτερο οδηγό VPN για Kodi.

Lucifer Torrents

Τέλος, ας μιλήσουμε για τους χείμαρρους. Οι Torrents είναι ένας ισχυρός – αλλά ίσως όχι ο πιο νόμιμος – τρόπος για να παρακολουθήσετε τον Lucifer online δωρεάν. Μπορείτε να βρείτε τη σειρά σε μερικούς ιστότοπους torrent, όπως Knaben, The Pirate Bay και LimeTorrents.

Κάθε torrent προσφέρει διαφορετικά μεγέθη αρχείων και σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ τους. Μπορείτε να κατεβάσετε μεμονωμένα επεισόδια ή ολόκληρες σεζόν. από σένα εξαρτάται. 

πώς-να-παρακολουθήσω-λουσιφερή-δωρεάν-ροή-knaben

Η χρήση torrents είναι παράνομη και σας συμβουλεύουμε με λίγα δολάρια στην τσέπη του. Μεταβείτε απευθείας στο Netflix ή χρησιμοποιήστε ένα VPN για torrent. Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε torrenting, σίγουρα θα πρέπει να δείτε την κριτική μας για το NordVPN, καθώς αυτό είναι ένα από τα καλύτερα VPN για torrent.

Τελικές σκέψεις

Ίσως έχετε ακούσει την παροιμία, “Καλύτερα ο διάβολος που γνωρίζετε από τον διάβολο που δεν γνωρίζετε.” Λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση, αυτό σίγουρα δεν είναι αλήθεια. Εάν δεν έχετε παρακολουθήσει τον Lucifer, δοκιμάστε το. Είναι μια υπέροχη παράσταση και διατίθεται σε όλο το Διαδίκτυο. 

Είτε πρόκειται για Netflix, Hulu, δωρεάν υπηρεσίες ροής ή torrents, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Lucifer σχεδόν οπουδήποτε. Μπορείτε να θαυμάσετε τον διάβολο που δεν κάνει τόσο κακά πράγματα ακόμη και σε δωρεάν τηλεόραση. 

Τι πιστεύεις για τον Lucifer; Το έχετε παρακολουθήσει; Τι πιστεύετε για τις επιλογές προβολής μας; Γνωρίζετε ότι είναι καλύτερα; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map